vaikui..geriau pirkti mesyte ir paciom ja malti..manau. Juolab, kad dabar yra visokiu ukininku turgeliu..
Naudoju tikros mesos, t.y. kaimiskos kiaulienos farsa.
Skonis nuo pirktinio skiriasi kaip diena ir naktis.
As tai ivairiai perku farsa. Ir turguje kaimiska pirkdavau, bet teko nusivilti, nes jame labai daug vandens jau buna
Mėsą malu pati, nes paskutinį kart pirktas faršas iškeliavo šiukšliadėžėn
anksciau pirkdavau jau gatava,bet daba kuris laikas perkuosi mesyte ir maluosi namie.taip bent jau zinom ka valgom
Kalakutienos farsa
Faršo neperku,susimalu pati namuose
Niekada neperku faršo.Visada visą mėsytę susimalu namie.Turbūt jau kokie 5 metai taip
QUOTE(medlink @ 2010 03 24, 17:09) QUOTE(Kursuotoja @ 2010 04 09, 08:54) aš prašau, kad sumaltų ar kumpį, ar mentę. Bet jokio lašinuko. Man patinka liesesnė
Aš nuo paauglystės perku mėsą iš turgaus, jau pastovi klientė esu. Tuo metu pirkdavau mėsos tėvams, dabar savo šeimynai. Ir parsivežusi pati susitvarkau , susimalu mėsytę. Perku, be lašinių. Gryną kumpį, karbonadinę, ir dar jautienos faršui nuperku, kad sumaišyčiau. Nes kiauliena nėra ta geroji mėsa...O rudeniop, planuoju su kuo nors susikooperavus, veršiuką pirkti.
as isvis farsa retai kada perku
QUOTE(Teta Anna @ 2010 06 23, 08:50) Aš nuo paauglystės perku mėsą iš turgaus, jau pastovi klientė esu. Tuo metu pirkdavau mėsos tėvams, dabar savo šeimynai. Ir parsivežusi pati susitvarkau , susimalu mėsytę. Perku, be lašinių. Gryną kumpį, karbonadinę, ir dar jautienos faršui nuperku, kad sumaišyčiau. Nes kiauliena nėra ta geroji mėsa...O rudeniop, planuoju su kuo nors susikooperavus, veršiuką pirkti. gerai, jei turit kokią "savą" pardavėją.. Daug metų nepirkau, o šį savaitgalį du kartus pamėginau ir vėl pasimokiau ilgam... Bet turgus man visai nepatikimas dar ir dėl apgaudinėjimo... Esu girdėjusi pardavėją giriantis, kad bloga diena, jei į šoną kokių 10 lt nepasidaro
Anksciau pirkdavau mesa ir maldavau virtuviniu kombainu, bet kazkaip netolygiai susimaldavo, likdavo nedideliu gabaliuku.. dabar perku parduotuvej, tik butinai ziuriu, kad butu uzrasas ne farsas, o smulkinta mesa. Ant pakuotes rasoma, kad ten 100 % mesos ir jokiu priedu nera. Tik supakuota naudojant apsaugines dujas, tai idomu, ar jos nera kaip nors kenksmingos?
parduotuvej farsa pirkdvau kol neturejom vaiku. Dabar jokios mesos parduotuvese neperkam. Yra ukininku turgeliai kuriuose buna ekoloiskos mesos skyreliai, yra internetiniu parduotuviu, kur prekiaujama ukininku produkcija (deklaruojanciu kad augina naturaliai), na ir galbut patikimiausia per savus, pazistamus prisikasam iki kokio zmogelio, kuriuo galima 100% pasitiketi, tai parduotuvese jau seniai mesos skyriu aplenkiam.
As tai pirkau mesos po 500 gr, maliau pati, dariau tokiai "frikadeles" kazkur po 50 gr ir dejau i saldykle
Vaikui nepirkau farso
Dažniausiai perku parduotuvinį. Turgaus normalaus šalia nėra, yra tik turgelis, kuriame faršas pigesnis, bet porą kartų iš eilės nusivyliau, giminaičių irgi nėra kurie gyvulius augintų, tai ir tenka pirkti prekybos centre.
Farso neperkam,nezinai kas ten primalta,geriau jau gryna mesyte
Perkam mėsą ir patys malam faršą su elektrine mėsmale. Gal pigiau nesigauna, bet tikrai sveikiau.
Mes irgi farso neperkam - mesyte susimalu pati namie
jau geriau jokio,nei parduotuvinis
Na, aš pirkau daug metų faršą parduotuvėj, anksčiau galvos sau nesukau, bet kai porą kartų nusipirkau tokio brudo (iš RIMI).... nebenoriu. Pirkau jautienos, tai mėsos nebuvo, tik kremzlės nesukramtomos, o paskui dar pirkau "populiariojo", tai radau kelių rūšių konservantų, sojos, vandens ir t.t., kai perkant paklausiau, kokia sudėtis, pardavėja pasakė -nežinau, kiauliena čia, ir ant prekystalio nebuvo jokio aprašymo, deja. Pamačiau, tik kai namo parėjau, ant maišelio surašytas visas garbingas E sąrašas
Išsitraukiau seną tarybinę tėvų palikimo mėsmalę, susimalu pati mėsą ir džiaugiuos nauju skoniu
is farsu perkam kapotos kalakutienos farsa, bet labiauisiai patinka susimalt
perkam malta mesa, ne farsa
perkam mesyte ir malames namuose. mesa stendiames pirkti ekologiska, bet tai brangu ir toli vazaiuoti. tai perkames cestoje, nes maximos ir rimi prekiauja daniska mesa , kuri stovi savaitemis ir neigyja jokio spec .kvapo.
Mėsą perkam kaime arba turguje ir malam namuose
perkam mesyte ir patys susimalam
Mes kiek pirkom faršą iš MAXIMOS tiek nė karto nenusivylėm
mes savo mazgiam duodam kalakutienos, vistienos farso, paskiau jautienos.dazniausiai malu pati namie, bet jei neturiu laiko ir reikia greitai nedarau tragedijos nusipirkti.
Mes taip pat jau senokai malames patys, o dabar kai sitoks vajus del to nuodu pripompuoto maisto atejo, tai vaikams malu zveriena kuria uosvis sumedzioja.
niekad neperku gatavo faros, visad perku mesos gabala ir malu...gal brangiau, bet nors zianu ka valgau...maisto ir savo sveikatos saskaita stengiames netaupyt...aisku nezinai ko ir mesos gabale yra, kiek ten kokiu harmonu ir t..t nu bet vis geriau nei farsas...aisku cia tik mano nuomone
Mes seniai jau nebeperkame faršo iš parduotuvių. Nusiperkame sprandinės, šoninės ir susimalame. Faršą gaminamės patys
as duodu namies kiaulienos farsa padarau kukuliukus i sriubyte.
As tai perku ekologiska mesyte is ukininku turgaus, tik tiesa, kad niekada nesi 100% tikras ar gauni tikrai ekologiska produkta.
Dar yra kelios ekologisko ukininku maisto parduotuves - pvz europoje, vadinasi biosala (www.biosala.lt), as ten perku laaabai skania kalakutiena, tiek maziukui, tiek ir patiems valgyti, nera ko lyginti su visokiais arvi, o kaina panasi. Sviezia mesyte jie atveza sekmadieniais is ekologisko ukio, rekomenduoju pabandyti
Aš iš kaimo parsivežu mėsos ir pati susimalu
Aš neturiu galimybės iš kaimo parsivšti mėsutes bet bent jau sumalu tai tikrai pati
Beje maximoje pirkta mėsa tikrai po kiek laiko įgauna spec. kvapą, pirmą kart girdžiu kad neįgauna
neperkame jokio farso,bijociau pirkti is krautuves,maciau kaip mala ir kibirais pila baltus "prieskonius"maisytuvuose ismaiso.geriau patiems susimalti.
mes farsa irgi gaminames patys, susimalame, o mesyte perkame is giminaiciu, kruie kaime uzaugina parsely. taip manau sveikiau, todel dziaugiames, akd turime tokia puikia galimybe nusipirkti ,,kazkiek" sveikesnes nei parduotuveje mesytes:)
Kol buvo mažesni vaikai, pati gamindavau faršą. Dabar perkam bendrai visai šeimai, tik supakuotą, ne sveriamą, ir ne Maximos, Iki ar Rimi. Dažniausiai perkame Arvi kalakutienos faršą.
Darau pati
apskritai faršo neperku visad malu pati
Perku mėsą ir maluosi pati namie
Gyvenime farsa esu gal pora kartu pirkusi ir tikrai nelikau patenkinta
Sveiuose turejom mesininka is maximos, tai paskui neuzilgo nuvaziam elektrine mesmale nupirkom, daugiau ne uz ka nepirksiu jokio farso
|