Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atėnė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Triufele
Man jis keistas, niekaip nepriprantu....Nors skamba daznai - graiku mitologija ir pan... Bei mano drauge ir pusesere mergytes pavadino Atenem
Gabriete
Man Atėnė negražus vardas, toks jau labai keistas. Elada ar Eslanda tai dar dar, bet savo vaikui Atėnės vardo naduočiau.
eovyna
Atėnė - karo deivė, o Nikė - pergalės smile.gif
Močiutė Eglutė
QUOTE(eovyna @ 2010 08 20, 09:40)
Atėnė - karo deivė, o Nikė - pergalės smile.gif
*

Ne tik karo, bet, svarbiausia, išminties, civilizacijos, amatų deivė
bonita28
Kqai laukiausi antrosios dukros buvau sugalvojus duot jai Atenes varda, bet kai gime man pasirode, kad jai tikrai netiks, nes ji tokia sviesi smulkute todel pavadinom Saulyte, o va pirmajai mano dukrai toks vardas tikrai butu tikes, nes ji tamsiaplauke. Manau kai gimsta vaikas reikia atsizvelgti ar tas vardas tiks ar ne
l'eau
negražus man, šiurkštus schmoll.gif
Migdols
o man labai grazus vardas, buvo musu sarasiuke, bet laukiam sunelio, tai teks tam vardui dar palaukt smile.gif
Dinulia
QUOTE(Migdolinė @ 2010 09 12, 19:25)
o man labai grazus vardas, buvo musu sarasiuke, bet laukiam sunelio, tai teks tam vardui dar palaukt smile.gif
*

thumbup.gif pritariu, liux vardukas, butu sarasuose, jei tureciau kada mergyte 4u.gif
*Mėta*
Be galo grazus vardas wub.gif
DOLRIN
toks gal visai nieko,seip tokiu vardu nieko net nezinau
Ruby Tuesday
Anksciau buvo populiarus romenu deiviu vardai (Diana, Viktorija), dabar jau prie graiku pereisim? Maciau, kazkuri mamyte del vardo Hera teiravosi...
jur-kli
Mano mažylė Atėnė! Pats gražiausias vardas biggrin.gif
smalsiuke333
nuostabus wub.gif
iewukas37
Galima ir neklaust smile.gif Vardas super thumbup.gif
Ašaka
QUOTE(vakarėja @ 2007 07 27, 20:32)
kaip jums mergaites vardas Atėnė  ax.gif is pradziu as keistai sureagavau, bet kai pamaciau mergaite, tas vardas jei tiesiog IDEALUS  wub.gif
*

Aršaus charakterio?

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 13, 19:02)
Anksciau buvo populiarus romenu deiviu vardai (Diana, Viktorija), dabar jau prie graiku pereisim? Maciau, kazkuri mamyte del vardo Hera teiravosi...
*

Tai kad ne, Sofija, Elena, Dorotėja(Darata), Agota, Jurga, Eugenija, Aleksandra, Kotryna, Barbora - visi graikiškos kilmės vardai. Tik tiek, kad renkantis "pirmo ešelono" graikų dievų vardus reikėtų gerai pagalvoti, nes daug kam jie kelia ir neigiamas asociacijas: Atėnė - ne tik išminties, rankdarbių, bet ir karo, pavydo deivė, amžinoji mergelė (šiais laikais nekaltybė nėra vertybė, greičiau atvirkščiai, ar ne?), Hera - pavydžios ir kerštingos žmonos sinonimas

TuJa30
QUOTE(Ašaka @ 2011 06 23, 23:03)
Atėnė - ne tik išminties, rankdarbių, bet ir karo, pavydo deivė, amžinoji mergelė (šiais laikais nekaltybė nėra vertybė, greičiau atvirkščiai, ar ne?), Hera - pavydžios ir kerštingos žmonos sinonimas
*

Nematau nieko blogo reikšmėje. gerai kai žmogus stiprus, karingas (nugalintis), išmintingas. gal vardas atspindės charakterį.
žinau mergytę Atėnę, puikiai skamba thumbup.gif
Kuti
Zinau moteri tokiu vardu-ramia,moteriska,isskirtinio zavesio,svelnia.. wub.gif Jokiu karingumo zenklu smile.gif Vardas labai grazus 4u.gif
medi
Labai labai nepatinka.. schmoll.gif
Tiūtė
Labai negražus.smile.gif Man kažkodėl jis visai nelimpa.
Malvinuke
Atėnė kaip kokia indėnė. Negražu, kaip vadinsi - Ate, Atėnyte, Atėnuke?
Elegancija.
Patinka, o jei dar tinka, tai isvis thumbup.gif
Alyvuoge
labai grazus.toks didingas!
daivute22
gražus vardas, gražiai mergytei ax.gif
viltis29
man kaip vardas visai schmoll.gif ,čia gali būti koks tik slapyvardis...
Agakira
Jeigu mergaitė išvaizda ir charakteriu atitinka vardą, gal ir neblogas vardas Atėnė. Bet jei mergaitė švelni, lėta, smulki, toks vardas gali atrodyti kaip pasišaipymas. Kaip ir vardas Sakalas netinka tam, kas smulkus ir baikštus kaip žvirbliukas.
inga323
stiprus vardas
Fiorella
Labai gražiai skamba wub.gif Stiprus vardas
ikkuna
Kaip vardas nepatinka.
undesirable
nepatinka.
*Vasare*
QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 05, 18:04)
Atėnė kaip kokia indėnė. Negražu, kaip vadinsi - Ate, Atėnyte, Atėnuke?
*

Labai grazus vardas! wub.gif Musu vardu sarase pirmoj vietoj. O jei dar asociojuojasi su indene,tai isvis super rolleyes.gif
marijanka
Atėnė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Meletele
visai neseniai susipazinau su mergyte, kurios vardas atene... is pradziu baisiai nustebau, nes tikrai buvau negirdejus smile.gif nors mergyte ir mazute, smulkute, man tas vardas jai labai tiko... pacios vaiku vardu sarase sio vardo nebutu...
Baisa.
schmoll.gif
kipras66
man labai gražus vardukas ax.gif
Delphine
Mano vienas megiamiausiu smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

a koks tikslas klausti zmoniu nuomones ax.gif vardas juk turi patikti teveliam ir tikti vaikeliui... svarbiausia, kad ne Unitaza ir ne Fekalijonas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kaleva
Nuostabus wub.gif thumbup.gif
_Mirtišė_
mano vyrui sitas vardas labai patinka ax.gif o as dar nezinau ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.