Man jis keistas, niekaip nepriprantu....Nors skamba daznai - graiku mitologija ir pan... Bei mano drauge ir pusesere mergytes pavadino Atenem
Man Atėnė negražus vardas, toks jau labai keistas. Elada ar Eslanda tai dar dar, bet savo vaikui Atėnės vardo naduočiau.
Atėnė - karo deivė, o Nikė - pergalės
Kqai laukiausi antrosios dukros buvau sugalvojus duot jai Atenes varda, bet kai gime man pasirode, kad jai tikrai netiks, nes ji tokia sviesi smulkute todel pavadinom Saulyte, o va pirmajai mano dukrai toks vardas tikrai butu tikes, nes ji tamsiaplauke. Manau kai gimsta vaikas reikia atsizvelgti ar tas vardas tiks ar ne
negražus man, šiurkštus
o man labai grazus vardas, buvo musu sarasiuke, bet laukiam sunelio, tai teks tam vardui dar palaukt
Be galo grazus vardas
toks gal visai nieko,seip tokiu vardu nieko net nezinau
Anksciau buvo populiarus romenu deiviu vardai (Diana, Viktorija), dabar jau prie graiku pereisim? Maciau, kazkuri mamyte del vardo Hera teiravosi...
Mano mažylė Atėnė! Pats gražiausias vardas
nuostabus
Galima ir neklaust
QUOTE(vakarėja @ 2007 07 27, 20:32) kaip jums mergaites vardas Atėnė Aršaus charakterio? QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 13, 19:02) Anksciau buvo populiarus romenu deiviu vardai (Diana, Viktorija), dabar jau prie graiku pereisim? Maciau, kazkuri mamyte del vardo Hera teiravosi... Tai kad ne, Sofija, Elena, Dorotėja(Darata), Agota, Jurga, Eugenija, Aleksandra, Kotryna, Barbora - visi graikiškos kilmės vardai. Tik tiek, kad renkantis "pirmo ešelono" graikų dievų vardus reikėtų gerai pagalvoti, nes daug kam jie kelia ir neigiamas asociacijas: Atėnė - ne tik išminties, rankdarbių, bet ir karo, pavydo deivė, amžinoji mergelė (šiais laikais nekaltybė nėra vertybė, greičiau atvirkščiai, ar ne?), Hera - pavydžios ir kerštingos žmonos sinonimas QUOTE(Ašaka @ 2011 06 23, 23:03) Atėnė - ne tik išminties, rankdarbių, bet ir karo, pavydo deivė, amžinoji mergelė (šiais laikais nekaltybė nėra vertybė, greičiau atvirkščiai, ar ne?), Hera - pavydžios ir kerštingos žmonos sinonimas Nematau nieko blogo reikšmėje. gerai kai žmogus stiprus, karingas (nugalintis), išmintingas. gal vardas atspindės charakterį. žinau mergytę Atėnę, puikiai skamba
Zinau moteri tokiu vardu-ramia,moteriska,isskirtinio zavesio,svelnia..
Labai labai nepatinka..
Labai negražus.
Atėnė kaip kokia indėnė. Negražu, kaip vadinsi - Ate, Atėnyte, Atėnuke?
Patinka, o jei dar tinka, tai isvis
labai grazus.toks didingas!
gražus vardas, gražiai mergytei
man kaip vardas visai
Jeigu mergaitė išvaizda ir charakteriu atitinka vardą, gal ir neblogas vardas Atėnė. Bet jei mergaitė švelni, lėta, smulki, toks vardas gali atrodyti kaip pasišaipymas. Kaip ir vardas Sakalas netinka tam, kas smulkus ir baikštus kaip žvirbliukas.
stiprus vardas
Labai gražiai skamba
Kaip vardas nepatinka.
nepatinka.
Atėnė
visai neseniai susipazinau su mergyte, kurios vardas atene... is pradziu baisiai nustebau, nes tikrai buvau negirdejus
man labai gražus vardukas
Mano vienas megiamiausiu
a koks tikslas klausti zmoniu nuomones
Nuostabus
mano vyrui sitas vardas labai patinka
|