Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atėnė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
vakarėja
sis vardukas reiskia: graikų išminties deivė Atėnė smile.gif 4u.gif
ore|gano
Truputį pretenzingas vardas g.gif Šaunu, jei vardas limpa, o jei nelabai... Truputį juokingai skambėtų vadinti storą nevalą kūtvelą Atėne.. biggrin.gif
Sati
QUOTE(Guosste @ 2007 07 27, 19:32)
kaip jums mergaites vardas Atėnė  ax.gif is pradziu as keistai sureagavau, bet kai pamaciau mergaite, tas vardas jei tiesiog IDEALUS  wub.gif
*

Man asmeniskai wub.gif wub.gif LABAI GRAZUS wub.gif wub.gif
lijo
aš UŽ smile.gif
Klastūnė
Man jis labai patinka wub.gif , bet vardas turi tikti mergytei. Jei būtų man gimusi mergytė greičiausiai būtume pavadinę ją taip pat.
Ilonija
Labai grazus vardas Atene, toks egzotiskas ir tuo paciu kazkuo paslaptingas, mistiskas, mano kitas vaikas bus vardu Atene aisku jei bus mergaite, o jei berniujkas tai Arejas thumbup.gif
FataMorgana
Aikstingas truputi, bet gražus thumbup.gif
degu
QUOTE(Guosste @ 2007 07 27, 20:32)
kaip jums mergaites vardas Atėnė  ax.gif is pradziu as keistai sureagavau, bet kai pamaciau mergaite, tas vardas jei tiesiog IDEALUS  wub.gif
*

Labai grazus vardas thumbup.gif
Atisa
Man tai labai labai grazus thumbup.gif
velniūkštė
QUOTE(Guosste @ 2007 07 27, 21:32)
*

thumbup.gif labai grazus vardas thumbup.gif
jurgiux3
puikus vardelis thumbup.gif
kondračiukas
Labai grazus thumbup.gif
Saulytex
man irgi visai grazus thumbup.gif
Casual
Labai grazu.
Julija1
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazus vardas!
vakarėja
aciu mergaites, jei kada turesiu mergaite ,vardas bus Atėnė smile.gif
insi
labai grubus vardas, o ir skamba negražiai. savo vaikui jokiais būdais neduočiau, o ir mažybinės formos nelabai įsivaizduoju g.gif
Miglužė
Man tai gražus vardas thumbup.gif
cognac
labai grazus vardas, bet jau labai populiarus.
Jurlin
man tai nepatinka blush2.gif net labai ax.gif
Limcamca
Nelabai blush2.gif
tristana
man tai nelabai šis vardelis ax.gif jeigu ir sumąstyčiau pavadinti savo dukrelę deivės vardu - tai nebent Afrodite... ax.gif
Mirka
tikrai gražus vardas wub.gif g.gif mmm...svarsatu net .... blush2.gif
W*S:*
Labai grazus vardas atene labai graziai skamba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sin City
Grazus, tik labai greitai populiareja doh.gif
Athena
Man šis vardas nerealus wub.gif Jei dabar turėčiau dukrą, tai greičiausiai taip ir pavadinčiau biggrin.gif
insi
grubus ir neskambus, žodžiu bjaurus schmoll.gif
Gintarex
Mano dukrytei jau 6 men. ir jos vardas ATENE 4u.gif Mano mazoji juodaplauke grazuoliuke ir jai tas vardas labai tinka :mirksiukas
Turejome 2 variantus- Zemyna ir Atene,bet kai pamaciau savo angeliuka iskart supratau koks vardas bus biggrin.gif
Ir tikrai atitinka varda jos charakteris...tikra kovotoja biggrin.gif
spalvos
super vardas, toks didingai skambantis. Ir kas geriausia, dar nespėjęs labai įsibegėti, spėju, kad sąlyginai nedaug mergaičių šį vardą turi
Mantex
Šitas man visai patinka. 4u.gif
Margita
Draugė laukiasi,ir labai nori mergaitės,kurios vardas būtų Atėnė wub.gif .Anksčiau buvo negražus,bet dabar jis nuostabus thumbup.gif
žibutė
Man iš pradžių šis vardas keistai skambėjo, bet dabar labai gražus wub.gif
Karmen
man gražus, bet va tikrai nepasidaro iš jo mažybinė forma g.gif
aurute1
Labai gražus vardelis thumbup.gif wub.gif
vakarėja
QUOTE(insi @ 2007 12 15, 17:32)
labai grubus vardas, o ir skamba negražiai. savo vaikui jokiais būdais neduočiau, o ir mažybinės formos nelabai įsivaizduoju g.gif
*

QUOTE(insi @ 2008 01 01, 13:35)
grubus ir neskambus, žodžiu bjaurus schmoll.gif
*

kam kartot kas lapa ta pati g.gif
Kristtute
QUOTE(Plepė @ 2007 07 30, 10:17)
Visai nieko, reikia priprasti  wink.gif
*

drinks_cheers.gif
Gajux
Man tai nelabai. blush2.gif schmoll.gif Be to, lietuviai, ypač provincijoje, dažnai iškraipo balsę ė. Va, mūsų krašte tai iš Atėnės būtų Atiene (geriausiu atveju). O dabar pas mus šis vardas ant bangos. Labai negražiai skamba. blush2.gif Pretenzingas vardas. Ir tariamas turi būti labai jau švariai. unsure.gif
Gintarex
QUOTE(Karmen @ 2008 01 15, 13:15)
man gražus, bet va tikrai nepasidaro iš jo mažybinė forma  g.gif
*

Mes savo dukryte vadinam Atenyte arba Ateniukas ax.gif O sesers mergaite iskart rado ir pravarde....Atene indene biggrin.gif
DeeLady
Super thumbup.gif
egzigo
mb kazkada rinko dukrytei.Vienas is varijantu buvo sitas.Vardas gal ir grazus,tik man toks saltokas atrodo ir grieztas ax.gif
Altaira
gražus thumbup.gif bet savo dukrai neduočiau g.gif
Darmin
man patinka thumbup.gif
mozila
man tai persunkus vardas,labai jau slegiantis schmoll.gif
Violia
Man grazu. Kiek zinau K. Krivicko pirmosios mazyles vardas Atene jai labai tinka smile.gif

_Foxy_
Patinka ir man šis vardas 4u.gif
Debesiukee
man tai labai grazus thumbup.gif cia kazkuris laidu vedejas lygtai savo dukrai dave varda Atene, o gimus kitai kad tiktu prie pirmosios dave varda Elada biggrin.gif thumbup.gif
Gilberta
thumbup.gif wub.gif
vakarėja
ačiū ačiū wub.gif
xerotsx
thumbup.gif clap.gif wub.gif
Kolekcionierė
labai grazus vardas,tiesiog iskilus,suteikiantis didybes
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.