Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atėnė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
vakarėja
kaip jums mergaites vardas Atėnė ax.gif is pradziu as keistai sureagavau, bet kai pamaciau mergaite, tas vardas jei tiesiog IDEALUS wub.gif
Polė
Gražus ax.gif O jei ir vaikui tinka, tai tuo labiau mirksiukas.gif
vakarėja
mergaite 4 metuku, bet kaip lelyte smile.gif
krija
Vieną moterį pažystu kuri buvo Gritė Atėnė, arba Atėnė Gritė ( taip ir nesupratome kuris čia vardas, o kuri čia pavardė biggrin.gif ) bet bet kokiu atveju mano manymu viskas čia labai suderinta thumbup.gif o dėl vardo Atėne, net nežinau.. smile.gif
joginte
Gražus vardas 4u.gif Aš taip pat pažįstu mažą mergaitę (beveik 5m) vardu Atėnė, tai jai tas vardas thumbup.gif tinka
muminukas
kažkada buvau visa galva į Antiką pasinėrusi, tai laaabai patiko. o dabar vardas kaip vardas smile.gif
Sophi
Tikrai gražus vardas bigsmile.gif
Aiva.
labai grazus vardas, puikiai skamba ax.gif
Niutsi
Man visai patinka smile.gif Apskritai, traukia moteriški mitiniai vardai 4u.gif
idea fix
Man kazko tai nelabai... schmoll.gif Labai jau svetimas man atrodo lietuviu tautybes mergaitei.. Nebent kas nors is tevu graikas??? unsure.gif
LedAsta
Vardas thumbup.gif thumbup.gif Vaikystėje norėjau savo mergaitę taip pavadinti.
Juk Atėnė, ne tik karo deivė, ji ir išminties bei rankdarbių globėja.
dincek2006
Kai pirmąkart sužinojau šitą vardą,man atrodė keistokas,bet dabar labai gražus ir gražiai skamba thumbup.gif
*Lina*
gražus vardas thumbup.gif
vakarėja
QUOTE(idea fix @ 2007 07 28, 15:53)
Man kazko tai nelabai...  schmoll.gif  Labai jau svetimas man atrodo lietuviu tautybes mergaitei.. Nebent kas nors is tevu graikas???  unsure.gif
*

tevai lietuvaiciai mirksiukas.gif
Isila
Vardas grazus, bet garikei mergaitei, arba lietuvei meirgaitei, kuri visa gyvenima gyvens Graikijoj, arba kurios visos saknys Garikijoj.. Dar tinka skaitant graiku mitus. Zodziu, as uz lietuviskus vardus lietuvoj. Nejaugi netiko nei vienas lietuviu deives vardas? g.gif
vakarėja
cia tevu reiktu klausti mirksiukas.gif
Linnaa
QUOTE(Guosste @ 2007 07 29, 19:53)
cia tevu reiktu klausti  mirksiukas.gif
*

Mano draugės mergaitės vardas Atėne. Išpradžių skambėjo keistai , bet po to pripratau.Man jis gražus , o jei dar tėvai tamsūs tai turėtų tik .Nes blondinė Atėnė man kažkaip nei šis nei tas. biggrin.gif
*GAILĖ*
vardas visai gražus, bet aš lietuvei mergaitei rinkčiausi lietuvišką ax.gif . kažkaip nedera jis su lietuviškom pavardėm. na bet , žiūriu, kad populiarėja pas mus šis vardas. vis išgirstu šen bei ten, tai, jaučiu, po kelerių metų bus įprastas ir neberėž ausies. beje, ta proga atsiminiau, kad kažkada neperseniausiai į vardų skyrelį buvo užsukusi mamytė, kurios dukra vardu Afroditė biggrin.gif . va čia tai jau man per daug bigsmile.gif
septyniuke
Man nelabai blush2.gif
vakarėja
smile.gif man ir gal butu nelabai, bet kai pamaciau pasidare labai labai wub.gif
sandddra
Visai nieko ax.gif
juodaplauke_ilgakase
visai miela 4u.gif
Plepė
Visai nieko, reikia priprasti wink.gif
Ridikute
QUOTE(Plepė @ 2007 07 30, 11:17)
Visai nieko, reikia priprasti  wink.gif
*

Sutinku, kad prie šito vardo reikia priprasti wink.gif
rut
QUOTE(singarela @ 2007 07 27, 20:48)
Gražus  ax.gif O jei ir vaikui tinka, tai tuo labiau  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
Minerva
Gražus vardas su gražia vardo kilme. Graikiška Minerva hihihi.gif
kamileh
Man tai pernelyg pompastiškai skamba lietuvaitei. Geriau lietuviškas mirksiukas.gif
Do_do_do
Labai gražus vardas. Man jis asocijuojasi su tamsiais plaukais, rudom akim, ryškiais bruožais...
Kaip jau gerai buvo pasakyta, jei tinka, jis laaabai gražus thumbup.gif
carvalho
Man gražus šitas vardas wub.gif
vakarėja
QUOTE(Minerva @ 2007 07 30, 12:15)
Gražus vardas su gražia vardo kilme. Graikiška Minerva hihihi.gif
*

doh.gif biggrin.gif gerai tu cia biggrin.gif
rutele77
labai jau rimtai skambantis ir ipareigojantis
Neisivaizduoju mazos mergaites su tokiu vardu, o kaip reiktu saukti mazybiskai: Atenyte?????
vakarėja
kol ne matai sunku ka pasakyt smile.gif bet paskui bent as nuomone pakeiciau smile.gif tai mergaitei idealiai tinka smile.gif
Ferrari
Man gražus 4u.gif Ir skamba gražiai ir turi kilmę bei prasmę thumbup.gif
TOMIENE
nedeciau tokio vardo, nes krivicko dukros toks vardas ax.gif
garsesnis zmogus ideda idomesni varda vaikui ir iskart populiarus pasidaro
pvz. rojus, Liepos sunaus biggrin.gif
Perla=)
QUOTE(Guosste @ 2007 07 27, 20:32)
kaip jums mergaites vardas Atėnė  ax.gif is pradziu as keistai sureagavau, bet kai pamaciau mergaite, tas vardas jei tiesiog IDEALUS  wub.gif
*

labai grazus vardas wub.gif
vakarėja
QUOTE(carolle @ 2007 08 01, 22:48)
*

rimtai? net nezinojau rolleyes.gif bet jei zinomas zmogus pavadines savo vaika tokiu vardu tai reiskia kad negalima det tam kuriam patinka tas vardas? kazkaip idomiai mastoma unsure.gif man asmeniskai tai butu nei silta nei salta ar ten prezidentienes podukros toks vardas ar krivicko dukros ar dar kazkieno zinomo vardas..jei man patinka grazu ir dedu, nekreipiu i aplinkinius, juk gyveni ne del kitu smile.gif
Isila
QUOTE(carolle @ 2007 08 01, 22:48)
*

kiek žinau, nei vienas jų savo vaikams vardu neuždėjo ir neįdėjo, o tiesiog pavadino tokiais vardais mirksiukas.gif
Mond
Labai grazus vardas
Kerinti
QUOTE(Mond @ 2007 08 02, 14:36)
Labai grazus vardas
*

man taip pat drinks_cheers.gif
Saulelė_raudona
O man nepatinka schmoll.gif Suprantu, kad tai skonio reikalas, tačiau nepriimtinas vardelis ir tiek schmoll.gif
Burbulytis
Man ne....Mano vyro 13 m. sesutei patinka sis vardas;)
rikutis
grubokas vardas... man nepatinka schmoll.gif
vakarėja
smile.gif
vakarėja
mano Atene nukosejo i gala, tai iskeliau biggrin.gif
ramzyte
Man tikrai gražiai skamba,gražus vardas wub.gif
Fliquiti
man gražu rolleyes.gif kaip graikų kultūros mylėtojai biggrin.gif ir asocijuojas ne tik su tamsiapaukėm g.gif išvis, pagal graikų mitologiją, jie seniau visi buvo blondinai ir žydraakiai, neva reiktų daryt išvadą, kad nutamsėjo po turkų okupacijos unsure.gif

QUOTE(idea fix @ 2007 07 28, 14:53)
Man kazko tai nelabai...  schmoll.gif  Labai jau svetimas man atrodo lietuviu tautybes mergaitei.. Nebent kas nors is tevu graikas???  unsure.gif
*

o ar jau tiek daug tų (tikrai) lietuviškų vardų turim, kad visus tik jais vadint? ar nebūtų po to kaip tam romane Čiauškutė, kur mokytoja ateina į klasę o ten vien aišos ir dar kokios tai, nepamenu blush2.gif doh.gif krikščionių vardų aš nelaikau lietuviškais. arba šiaip užsienietiškų, kurie jau seniai duodami lietuviams. jie dėl to lietuviškesniais netapo doh.gif turiu vieną draugę, išsiavinusią snobę iš kaimo. huh.gif ji irgi duodama (ne dėdama mirksiukas.gif ) savo vaikams vardus, kaskart primygtinai pabrėždavo, kad tik lietuviškus vardus pripažįsta doh.gif jos vaikai Rapolas, Mykolas, Jokūbas ir pan.... doh.gif lotuliukas.gif
Alaja
Labai ,labai grazus vardas.Zinau ji senai.Tik ,gaila,kad jis taip daznai duodamas.Ypac Krivickas nuvertino cool.gif
LavaLava
Vidutiniškai patinkantis. Kažkur skaičiau, kad Atėnė kažkada buvo turtingiausias vaikas pasaulyje - aštuonerių metų turėjo pusantro milijardo...
ramuniete
Man vardas gražus.Mano pazįstamos dukterėčia Atėnė tai ją kiemo vaikai kartais ateive vadina verysad.gif
keiraxxx
gražus thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.