Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kada užauga momenėlis?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2
NEW MAM
Mums 10 men. ir dar ne visai uzauges. blink.gif
Aneri
Mums 15 men. ir dar nera visiskai uzauges ax.gif
aurelijamu
mums 3.5 men ir pediatre pasake, kad per didelis ir paskyre pas neurologa.Bet kai pamate, kad susinervinau, tai pradejo raminti, kad beveik kiekvienam antram vaikui ta pati beda.Tai ko ji cia prisikabino.pati skaiciau,kad uzauga iki 1.5-2 metuku.Nu einam mas ketvirtadieni, paziuresim ka neurologas pasakis
Kalile82
Man pediatras sake, kad iki 1,5 metu turi uzaugti, o ar per didelis ar ne nieko nesake, mums jau tuoj9 menesiukai thumbup.gif
aurelijamu
nu va, buvau pes neurologa, ta pasake, kad taip momenelis didokas, bet galva lig tai simetriska nu ir nusiunte darytu echoskopa.Kad ten uzsirasyt daugiau menesio laukti reikia, o po to su nuotrauka vel pas ja, tai ji pakomentuos. Tai kad tiek neleukti, tai varysiu diagnostikos centra, ten nors is karto ir pakomentuos.a pasake, kad momenelis kokiu triju cm, tai kaip ir per daug.paziuresim ka echo parodys
kolete
QUOTE(aurelijamu @ 2009 03 13, 12:46)
nu va, buvau pes neurologa, ta pasake, kad taip momenelis didokas, bet galva lig tai simetriska nu ir nusiunte darytu echoskopa.Kad ten uzsirasyt daugiau menesio laukti reikia, o po to su nuotrauka vel pas ja, tai ji pakomentuos. Tai kad tiek neleukti, tai varysiu diagnostikos centra, ten nors is karto ir pakomentuos.a pasake, kad momenelis  kokiu triju cm, tai kaip ir per daug.paziuresim ka echo parodys
*

mus ziurejo echo 1 men ir 3 profilaktiskai. Ziuri ar skysciai nesikaupia. Mums 5 men ir momenelis neuzauges dar. Bet po visu tyrimu atsakymai tie patys - viskas gerai smile.gif
Serniukas
QUOTE(aurelijamu @ 2009 03 13, 12:46)
nu va, buvau pes neurologa, ta pasake, kad taip momenelis didokas, bet galva lig tai simetriska nu ir nusiunte darytu echoskopa.Kad ten uzsirasyt daugiau menesio laukti reikia, o po to su nuotrauka vel pas ja, tai ji pakomentuos. Tai kad tiek neleukti, tai varysiu diagnostikos centra, ten nors is karto ir pakomentuos.a pasake, kad momenelis  kokiu triju cm, tai kaip ir per daug.paziuresim ka echo parodys
*

musu momenelis buvo 5 x 5 cm kazkur, po menesio jau tik 4x4 cm, taip kad as nesijaudinu visai siai viskas gerai pas mumis buvo ir jokiu echoskoiju del momenelio nesiunte darytis.
aurelijamu
buvome mes echo padaryti nuvare i Grybus.Paziurejo, kad viskas gerai, jokiu ten skysciu nera, tik padaugino vit d.Pries tai gerem po du lasus, tai dabar savaite po 7, o po to po 6.Sake, kad pas kiekviena individualiai uzauga tas momenelis.geriausiai tai iki 18 menesiu, bet viskas dar priklauso ir nuo genetikos.Tai kaip ir apsiraminau.
tuzasss
mum 9 men ir gydytoja sake kad per dideli turim, tikriausiai neuzaugs iki metu. bet cia normalu
urte484
seip iki metu turetu g.gif
Emerencija
8 mėnesiai, dar neužaugęs yra 2*1,5 cm dydžio
DonAlma
Maziukui 5,5 men jau uzauges, o vyreniajam momenelis uzaugo kai buvo metu ir 10 men, ir sake medikai, kad tai visiskai normalu 4u.gif
Meškašunis
Skaiciau, kad iki 1m.2men. mazdaug turi uzsitraukt. Pas musiske dar yra biski. Jai 11 menesiu. Musu gydytoja sako, kad jei lb greitai uzsitraukia, tai perdozuojama vitamino D. Bet man kazkaip atrodo, kad ne visada nuo to. Juk kai kurie ir gimsta jau su uzsitraukusiu.
mazutesaule
MUM 7 MENESIAI.IR DAKTARE SIANDIEN PASAKE KAD JAU UZAUGO MOMENELIS,NES JAU 2 AR 3 MEN BUVO APSITRAUKES.BET KAI PAKLAUSIAU AR CIA GERAI AR NE,TAI NIEKO TAIP IR NEPAAISKINO.BET CIA PASISKAICIUSI NUSIRAMINAU IR SUPRATAU KAD KIEKVIENAM VAIKUI SKIRTINGAI. biggrin.gif
miix
Mums 6 men ir dar neuzauges. Dar yra 1,5 cm. Bet gydytoja sake, kad viskas gerai, normalu. Suneliui kiek pamenu tokio amziaus jau buvo uzauges g.gif
kroha
QUOTE(miix @ 2009 12 15, 15:38)
Mums 6 men ir dar neuzauges. Dar yra 1,5 cm. Bet gydytoja sake, kad viskas gerai, normalu. Suneliui kiek pamenu tokio amziaus jau buvo uzauges g.gif
*

Mums irgi taip PAT!
Atomic
mums jau irgi 6 men bet dar momenelis didokas(ir siaip gime su nemazu).gydytoja ramina ir sako kad nieko tokio g.gif ziuresim kaip cia bus unsure.gif
kroha
Linksmu svenciu!!!
super_wife
Daktaras pasake,kad iki 1,5metu turi butinai uzaugti. Visiems skirtingai,iki 3men. turi kauliukai kurie aplink momeneli sutvirtieti labai.
pukepuke
10 men. nei vienam neuzauges.
loremi
mums 11men. dar nera visiskai uzauges
joojoooj
QUOTE(Meškašunis @ 2009 08 16, 12:42)
Skaiciau, kad iki 1m.2men. mazdaug turi uzsitraukt. Pas musiske dar yra biski. Jai 11 menesiu. Musu gydytoja sako, kad jei lb greitai uzsitraukia, tai perdozuojama vitamino D. Bet man kazkaip atrodo, kad ne visada nuo to. Juk kai kurie ir gimsta jau su uzsitraukusiu.
*

drinks_cheers.gif , maniske gime su beveik uzsitraukusiu, menesiuko jau buvo pilnai uzsutraukes. niekas man nesake, kad tai yra blogai 4u.gif
Raigra
Mums beveik 10 men. momenelis jau visiskai uzsitraukes thumbup.gif
LaNinja
mums tuoj 12 men, o dar momenelis siek tiek jauciasi biggrin.gif
jurackaaa
QUOTE(joojoooj @ 2009 12 28, 10:05)
drinks_cheers.gif , maniske gime su beveik uzsitraukusiu, menesiuko jau buvo pilnai uzsutraukes. niekas man nesake, kad tai yra blogai 4u.gif
*

o mums poros sav. sake kad maziukas momenelis.. klausiau ar cia negerai kas, paaiskino kad vieniems buna didesni kitiems mazesni, kaip ir su užaugimu, vieniems greiciau kitiems ilgiau ti trunka..
willijag
nepykit uz kvaila klausima, bet nesuprantu kas tas momenelis doh.gif zinau, kad kazkas ant galvytes, bet kaip tai atrodo, ka reiskia nesuauges g.gif pas mano 3men dukryte nieko nepastebejau..gal ne visiems vaikuciams buna? g.gif
tarina
Kai vaiku neurochirurgas dare mano dukrytei galvytes echoskopija, pasiteiravau apie momenelio uzaugima. Tai galiu pacituoti jo atsakyma:" Vieni vaikai gali gimti jau su uzaugusiu momeneliu. Taip kad norma yra nuo 0 iki 12 menesiu. Bet pas mus ateina ir triju metu vaikai su atviromis galvomis ir mes nepanikuojame."
Kaulejimas yra labai individualus procesas (daznai nulemtas genetiskai), vykstantis ilga gyvenimo tarpa. Vieniems visiskai sukauleja kaulai 18-os metu, kitiems 30-ies. Nuo to priklauso kaip ilgai zmogaus ugis keisis. Kad ir pacio Arvydo Sabonio ugis prasidejus krepsininko karjerai buvo vienoks ir kitoks jai ipusejus. Na, cia siaip ne visai i tema... smile.gif
Niviuke
mums uzaugo 5,5 men. 4u.gif
smiltute11
o kaip jus ji uzciuopete ar tai tokia kaip duobute?mums trys savaites ir uzciuopem duopute virsugalvyje ar tai ir yra momenelis???nors vyras sako anksciau kaip glostydavo nesijausdavo,kaip tai labai neramu pasidare g.gif
tarina
QUOTE(smiltute11 @ 2010 02 13, 15:36)
o kaip jus ji uzciuopete ar tai tokia kaip duobute?mums trys savaites ir uzciuopem duopute virsugalvyje ar tai ir yra momenelis???nors vyras sako anksciau kaip glostydavo nesijausdavo,kaip tai labai neramu pasidare g.gif
*

taip, tai tarsi duobute virsugalvyje. Ji turi buti siek tiek idubusi. Sunerimti reikia, kai netiketai tas idubimas pasidaro didesnis, arba atvirksciai - iskiles
Eluiza
Mums momenelis uzaugo 4 menesiu. smile.gif Gydytoja sake, kad jis buvo mazas kai gime vaikelis.
Elėja
musu labai didelis ir auga labai letai...
Dzolina
Mums gydytoja kažką minėjo apie metus
ERDNI1
o is tikro iki kada turetu uzaugti?
v-inga
mano klesciui 11 menesiu, dar siek tiek jauciasi..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.