Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mutsy
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
persefone
O kaip Jum toks dizainas? mirksiukas.gif Nu tikrai įdomiai atrodo, nieko panašaus nesu mačius, bet labai sužavėjo. Čia Mutsy!!!
user posted imageuser posted image
kamilyte
Persefone, bet Mutsy tai ne skėtukas biggrin.gif Ant rėmo gali tvirtinti visokias dalis, net dviratuką vyresnėliui biggrin.gif Labai įdomus dizainas, bet kainelė tai doh.gif Lietuvoj, mano žiniomis, tik vienas buvo užsakytas cool.gif Na, bet jei labai kam reiktų..... mirksiukas.gif
renax
Jei imant Mutsy firmos sportinuka Spideri tai jis kaip sketukas ( na tos sistemos sulankstyma dar neivardijo lietuviskai )
user posted image
user posted image
Siaip Mutsy yra firma ji gamina keliu klasifikaciju remus .
Mutsy Urban Rider vienas is seniausiu ir populiariausiu modeliu ( ju tikrai keli yra lietuvoje blush2.gif )
Mutsy 4Rider lightweight neteko lietuvoje matyt .
Spider yra 2006 metu naujiena , nanau rugpjuti labai noresiu ji paciupineti .
Bet man jie atrodo kad perbrangus musu rinkai , ir kas jau uzsimano dazniausiai jau parsiveza is uzsienio , nes ju spalvine gama labai plati ir aisku patogiausia issirinkt vietoje smile.gif
Sirdukas
user posted image

Tai cia bus labai panasus i Quinny Zapp! Net susilanksto taip pat, patys turim... Idomu ar tuose yra gulimoji padetis, nes kazkaip atrodo, kad sie taip pat neturi!? g.gif
zaRAza
QUOTE(persefone @ 2006 07 13, 16:07)
O kaip Jum toks dizainas? mirksiukas.gif Nu tikrai įdomiai atrodo, nieko panašaus nesu mačius, bet labai sužavėjo. Čia Mutsy!!!
user posted imageuser posted image
*

O man kazkaip tie tokie naujoviski vezimeliai nlb. Man kaip is kokio fantastinio ateities filmo. Gal tiesiog neiprasta dar, nes labai retas, kuris turi toki "stebukla". Vakar tu Musty aprasyma paziurejau, tai neypatingas pasirode kg atzvilgiu- vaziuokle 11kg su kapekom, sedyne 4,5kg berods- nu nieko sau iseina sportinukas 15kg, jei ne daugiau smile.gif Va dar vienas modelis super ultra naujoviskas smile.gif user posted image
user posted image

O galiausiai naujoviskiausiais, komfortiskiausias ir optimaliausias variantas bus sis user posted image

Bet cia jau 2... metais lotuliukas.gif

Niu biski ne i tema, bet dejau kalbos ne apie sketukus smile.gif
Ašne
thumbup.gif Sake anglu vezimukai atrodo panasiai lotuliukas.gif ir jei pamatysi Anglijoj gatvej Graco ar Bebe Confort, tai zinok, kad tai uzsienietis. Anglai tokiems dalykam pinigu nemeto schmoll.gif
Kristtute
QUOTE(Acne @ 2006 07 16, 11:05)
thumbup.gif  Sake anglu vezimukai atrodo panasiai  lotuliukas.gif ir jei pamatysi Anglijoj gatvej Graco ar Bebe Confort, tai zinok, kad tai uzsienietis. Anglai tokiems dalykam pinigu nemeto  schmoll.gif
*

Ne visai tiesa blush2.gif
Patys anglai labiausiai mėgsta Mamas&Papas (Pegperego), Maclaren, Britax ir Graco... Tikrai labai daug šių vežimėlių gatvėje. O va Chicco, Bebe Confort tikrai daugiau užsieniečiai perka...
Taip pat ir su kedutėm automobilinėm... Ten kas antra kedutė mašinoj Maxi Cosi arba Mamas&Papas biggrin.gif
Karmon
bandau atgaivinti tema - ar kuri nors turite sios firmos vezimeli? mane labai domina jie, bet deja nera kur ju paciupineti. Idomu kokios lopsio medziagos?

alfa159
Idomus. Kiek mazdaug kainuoja?
Karmon
QUOTE(alfa159 @ 2007 11 25, 21:45)
Idomus. Kiek mazdaug kainuoja?
*

3 daliu komplektas apie 2800-3000 Lt
Varene
Greit bus LT šie vežimukai mirksiukas.gif
Karmon
QUOTE(Varėnė @ 2007 12 02, 21:08)
Greit bus LT šie vežimukai  mirksiukas.gif
*

kur? kada? labai mane domina bigsmile.gif
alfa159
Taip ir nesupratau, kiek Mutsy sveria. Ju puslapyje labai navarotnai tas svoris surasytas. blink.gif Kiek sveria triratis, pvz., gal kas susigaudot?
rimas19
Dizainas tikrai labai įdomus tik nemanau, kad jie būtų labai populiarūs, nes praktinė pusė nera tokia kaip dizainas biggrin.gif
nu nu
QUOTE(rimas19 @ 2007 12 03, 17:29)
Dizainas tikrai labai įdomus tik nemanau, kad jie būtų labai populiarūs, nes praktinė pusė nera tokia kaip dizainas biggrin.gif
*

Na ant LT gal ir nepopuliarūs, nes niekas neveža. Nyderlanduose jie labai populiarūs. Apie praktinę pusę kalbi iš praktikos ? Tobulesnės konstrukcijos vežimo nesu mačius (kalbu apie URBAN RIDER, kurį turiu). Važiuoklė tokia manevringa, kad tik spėk vairuot :-) Nusiima lopšys dviem kliktelėjimais, susilanksto važiuoklė vienu judesiu, sėdima dalis užsideda irgi paprastai. Plius pridėjus firmos patirtį vežimėlių gamyboj ir išskirtinį dizainą, tai tikrai lyderiai vežimėlių rinkoj.
Papildyta:
QUOTE(Nomika @ 2007 11 25, 21:44)
bandau atgaivinti tema - ar kuri nors turite sios firmos vezimeli? mane labai domina jie, bet deja nera kur ju paciupineti. Idomu kokios lopsio medziagos?
*

TURIU MUTSY URBAN RIDER. Pamačius ir bandžius jį parduotuvėj (Vokietijoj) nesugebėjom į jokį kitą vežimą žiūrėt biggrin.gif biggrin.gif
Pirkau iš Nyderlandų pagal skelbimus (atsiuntė į LT). Pas mane medžiaga austa. Jei tu iš Kauno, galiu parodyt gyvai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nomika @ 2007 11 26, 13:16)
3 daliu komplektas apie 2800-3000 Lt
*

300 EUR važiuoklė ir po 150 EUR sėdima dalis arba lopšys (MUTSY URBAN RIDER), tai viso 600 EUR (apie 2000 LT). Aišku, kur dar lietuviškos parduotuvės antkainis :-)))
Karmon
QUOTE(nu nu @ 2007 12 06, 20:27)
TURIU MUTSY URBAN RIDER. Pamačius ir bandžius jį parduotuvėj (Vokietijoj) nesugebėjom į jokį kitą vežimą žiūrėt  biggrin.gif  biggrin.gif
Pirkau iš Nyderlandų pagal skelbimus (atsiuntė į LT). Pas mane medžiaga austa. Jei tu iš Kauno, galiu parodyt gyvai biggrin.gif
Papildyta:

300 EUR važiuoklė ir po 150 EUR sėdima dalis arba lopšys (MUTSY URBAN RIDER), tai viso 600 EUR (apie 2000 LT). Aišku, kur dar lietuviškos parduotuvės antkainis :-)))
*

as is Vilniaus, ir domina mane 4RIDER arba URBAN RIDER bet pirmasis labiau.

o i kaina as dar ir autokedute priskaiciavau su padu masinoj. Siaip nera ju lietuviskose parduotuvese mirksiukas.gif kainas as ziurejau lenku puslapiuose.
Jei ne paslaptis is kokio internetinio psl atsisiuntet?

Karmon
na tai niekas ir nepasakys, kada ir kur atvaziuoja tie Mutsy vezimeliai i Lietuva?
gustaine
Šiandien buvau Kotrynoj, tai sakė, kad rytoj turės Mutsy 4u.gif
Karmon
QUOTE(gustaine @ 2007 12 18, 19:35)
Šiandien buvau Kotrynoj, tai sakė, kad rytoj turės Mutsy  4u.gif
*

o geras, reikes butinai nuvaziuoti rytoj i Kotryna bigsmile.gif
nu nu
QUOTE(Nomika @ 2007 12 19, 19:12)
o geras, reikes butinai nuvaziuoti rytoj i Kotryna  bigsmile.gif
*

Yra Kotrynoj! Valio! Ir kaina normali, lyginant su parduotuvem uzsienyje. Tikrai rekomenduotu isigyt sita vezima!
Karmon
QUOTE(nu nu @ 2007 12 27, 22:52)
Yra Kotrynoj! Valio! Ir kaina normali, lyginant su parduotuvem uzsienyje. Tikrai rekomenduotu isigyt sita vezima!
*

taip, mmaciau yra. Bet...man nepatiko kedutes-nesynes ir sportines dalies medziagos - ten vaikas plauks nuo prakaito sad.gif
tai dabar ir nebezinau ka daryt...is esmes sportines dalies man nereikia, bet autokedute butina....
nu nu
QUOTE(Nomika @ 2007 12 28, 11:19)
taip, mmaciau yra. Bet...man nepatiko kedutes-nesynes ir sportines dalies medziagos - ten vaikas plauks nuo prakaito sad.gif
tai dabar ir nebezinau ka daryt...is esmes sportines dalies man nereikia, bet autokedute butina....
*

Autokėdutę galima naudoti MAXI COSI, na jos vienos populiariausių turbūt. Aš taip naudoju. Reikia tik adapterių, tokie paprasti, plastmasiniai dalykai, gamina patys MUTSY. Kotrynoj pasakiau, tai jiems buvo naujiena biggrin.gif biggrin.gif Sakė būtinai užsakys ir atveš adapterių.
p.s. mano vežimo medžiaga austa, aš kaip tik galvoju, kad ta mandra medžiaga patogiau, ypač valymo atžvilgiu. Na kolkas, naudoju tik lopšį, mes dar tik 4 mėnesių biggrin.gif
Karmon
mes irgi jau bandom komplektuotis sita vezima, tik greiciausiai kad is Latvijos - ten ir spalvu daugiau turi, ir kedute taa 2b-save su auto padu man daug grazesne smile.gif
mama_x2
mamytes, galima po galvyte vaikui ir po nugaryte tiest flaneles palute - visuose vezimuose prakaituoja beveik ir kedutese sad.gif manasis prakaitalius nuo gimimo, tai tiesdavau pala - nesvarbu kokia kedeles medziaga buvo - isbandziau gal 3 vnt...
Karmon
tai gal ir prakaituoja, bet man jos siaip nemalonios, o patiesta palute nera labai patogu, susigaranksciuoja po nugara....
Auksesmama
Sveikos mamytes..super vezimukas..Londone maciusi ,tikrai ispudingai atrodo vaikutis jame thumbup.gif labai grazus dizainas. thumbup.gif
Karmon
super tai super, bet kodel negali i Lietuva normalesniu spalvu atvezt g.gif:
Yell
QUOTE(Nomika @ 2008 01 22, 12:21)
*

Gali. Mes buvom nuvažiavę Vilniaus Kotryną. Kalbėjau su vadybininke, jei esi rimtas klientas ir nori būtent tokios komplektacijos ar spalvos, jie gali užsakyti. O ir kaina pas juos normali. Be pirmo apsipirkimo nuolaidos ratai, lopšys ir sportinė dalis kainuoja truputį virš 2000lt. Kaip ir užsienio parduotuvėse.
Karmon
QUOTE(Yell @ 2008 01 22, 15:30)
Gali. Mes buvom nuvažiavę  Vilniaus Kotryną. Kalbėjau su vadybininke, jei esi rimtas klientas ir nori būtent tokios komplektacijos ar spalvos, jie gali užsakyti. O ir kaina pas juos normali. Be pirmo apsipirkimo nuolaidos ratai, lopšys ir sportinė dalis kainuoja truputį virš 2000lt. Kaip ir užsienio parduotuvėse.
*

g.gif nu tai tada kaip turi atrodyti "rimtas pirkejas" ?
Mes issiciupinejom sita vezima nuo-iki, ir klausem pardavejos ar galetu uzsakyti norimos spalvos, sake kad ne....
Yell
QUOTE(Nomika @ 2008 01 22, 18:03)
g.gif  nu tai tada kaip turi atrodyti "rimtas pirkejas" ?
Mes issiciupinejom sita vezima nuo-iki, ir klausem pardavejos ar galetu uzsakyti norimos spalvos, sake kad ne....
*

Nu nežinau biggrin.gif
Mes irgi iščiupinėjom. Sakau, o manęs netenkina jūsų turimos spalvos. Ir dar norėčiau prie jo naudoti ne Mutsy autokėdę, o Maxi-Cosi. Tai man reikės adapterių. Juos gamina pats Mutsy, be to reikės prie vežimo kabinamos lentos vyresniam vaikui, Ar jūs galit užsakinėt? Ji pakvietė vadybininkę, kuri tuo metu buvo parduotuvėj ir man pasakė, kad viską ką gamina Mutsy užsakyt galima. Taigi, mes kol kas dar mąstome ko konkrečiai norime. Iki pirkimo dar turim nemažai laiko. Iki tol dar apsilankysime keliose Europos šalyse, pasidairysim ten. Jei neužtaikysim ant kokių nuolaidų kitur, užsakinėsim iš Kotrynos.
Karmon
QUOTE(Yell @ 2008 01 23, 10:10)
Nu nežinau  biggrin.gif
Mes irgi iščiupinėjom. Sakau, o manęs netenkina jūsų turimos spalvos. Ir dar norėčiau prie jo naudoti ne Mutsy autokėdę, o Maxi-Cosi. Tai man reikės adapterių. Juos gamina pats Mutsy, be to reikės prie vežimo kabinamos lentos vyresniam vaikui, Ar jūs galit užsakinėt? Ji pakvietė vadybininkę, kuri tuo metu buvo parduotuvėj ir man pasakė, kad viską ką gamina Mutsy užsakyt galima. Taigi, mes kol kas dar mąstome ko konkrečiai norime. Iki pirkimo dar turim nemažai laiko. Iki tol dar apsilankysime keliose Europos šalyse, pasidairysim ten. Jei neužtaikysim ant kokių nuolaidų kitur, užsakinėsim iš Kotrynos.
*

nu va ir mes ta pati sakem, kad netenkina jusu turimos spalvos..... betmes laiko turim nebedaug, o jus dar ir naujos kolekcijos sulauksit, nes sioji yra is praeitu metu mirksiukas.gif o maxi-cosi kedute gera mintis, aciu 4u.gif nes ta kuria jie turi man nei grazi, nei turi masinini pada, o maxi-cosi turi.
Diija
Sveikos 4u.gif
Susidomėjau ir aš šiais vežimėliais ax.gif
Apžiūrėjus gamintojo puslapy labiausiai sudomino 3rider, slider ir transporter.
Gal kuri mamytė turi kurį jų? Kur Kaune jais prekiauja? Kokia apytikslė kaina (3 dalių)?
Auksesmama
QUOTE(Nomika @ 2008 01 22, 11:21)
*

apie spalvas nzn,bet manau jei labai nori,tai imanoma blush2.gif
Diija
QUOTE(Nomika @ 2008 01 14, 20:44)
mes irgi jau bandom komplektuotis sita vezima, tik greiciausiai kad is Latvijos - ten ir spalvu daugiau turi, ir kedute taa 2b-save su auto padu man daug grazesne smile.gif
*

Ar pirkot Mutsy, ir kur Latvijoje jo ieškojote?
Diija
Žiūriu šita temelė visai nejuda į priekį..... unsure.gif negi visai nėra Mutsy naudotojų?
Aš šiandien buvau Kotrynoj, apžiūrėjau Mutsy 3rider ir 4 rider. Patiko jie man - lengvi, dizainas fainas, tik spalvos internete biški gražesnės atrodė. Tik man autokėdutė nepatiko, ir kai paklausiau ar tvirtinasi Maxi Cosi, tai pasakė kad ne blink.gif
nu nu rašė kad naudoja Maxi Cosi kėdutę ant Mutsy rėmo... kažin kur tų adapterių nusipirkt galima būtų? Tada pirkčiau Mutsy važiuoklę, sėdynę ir lopšį, o kėdutę Maxi Cosi, nes man jos daug gražesnės smile.gif

ishiri
o Kaune Kotrynoje ju yra?
ir gal zinote ar sportinukas pasidaro i gulima padeti?
ir dar
ar telpa i lifta? mirksiukas.gif
Diija
QUOTE(ishiri @ 2008 03 05, 22:57)
o Kaune Kotrynoje ju yra?
ir gal zinote ar sportinukas pasidaro i gulima padeti?
ir dar
ar telpa i lifta?  mirksiukas.gif
*

Kotrynoj jų yra, tik kad nelabai konsultantai gali ką papasakot.... unsure.gif g.gif
Visiškai pilnai gulima padėtis nepasidaro, lieka kokia 10 laipsnių, bet manau to užtenka vaikiukui išsimiegot. O dėl lifto, tai ten jie skirtingų modeliukų ir jie skirtingai sveria ir dydžiai skirtingi, tai reikėtų važiuoti ir matuotis pačiai 4u.gif
henika
gaivinu temą 4u.gif

kai tik pamačiau parduotuvėje mutsy vežimėlį - tai nieko kito ir nebenoriu rolleyes.gif

tik vat įdomu ar pakankamo dydžio tas lopšys bus -aš labai norėčiau vaikelį išvėžinti jame iki pilnų 6 mėnesių, visą rudenį ir žiemą g.gif
ir neapsisprendžiu tarpo urban rider, 4rider ar 3 rider - kuris būtų labiau tinkamas ir miestui ir kaimo keliukams, miškui? 4u.gif

mačiau jame tik vieną minusą - nėra visiškai gulimos padėties unsure.gif ir neaišku ar 4riderio ir 3 riderio priekiniai ratai fiksuojasi ir ar sukinėjasi 360 kampu g.gif

urban rider'io važiuoklė nereali, o 4 riderio ir 3riderio nemačiau parduotuvėje gyvai unsure.gif
Astuliux
as kotrynoj apziurejau visus tris - ir urban, ir 4rider, ir 3rider.
kadangi man aktualu ir mieste, ir miske komfortabiliai vazinet +kad kuo maziau svertu, istyrinejusi nusprendziau, kad 4rider tam puikiai tinka thumbup.gif priekiniai ratai sukinejasi 360 laipsniu kampu ir fiksuojasi vienu judesiu abu is karto smile.gif
zodziu, patiko tikrai - gal kas is Mutsy savininkiu zada artimiausiu metu parduot savo jau nebereikalinga 4rider - mielai perimciau 4u.gif

QUOTE(henika @ 2008 05 06, 07:45)
gaivinu temą  4u.gif

kai tik pamačiau parduotuvėje mutsy vežimėlį - tai nieko kito ir nebenoriu  rolleyes.gif

tik vat įdomu ar pakankamo dydžio tas lopšys bus  -aš labai norėčiau vaikelį išvėžinti jame iki pilnų 6 mėnesių, visą rudenį ir žiemą  g.gif
ir neapsisprendžiu tarpo urban  rider, 4rider ar 3 rider - kuris būtų labiau tinkamas ir miestui ir kaimo keliukams, miškui?  4u.gif

mačiau jame tik vieną minusą - nėra visiškai gulimos padėties  unsure.gif ir neaišku ar 4riderio ir 3 riderio priekiniai ratai fiksuojasi ir ar sukinėjasi 360 kampu  g.gif

urban rider'io važiuoklė nereali,  o 4 riderio ir 3riderio nemačiau parduotuvėje gyvai  unsure.gif
*

nu nu
QUOTE(henika @ 2008 05 06, 08:45)
gaivinu temą  4u.gif

kai tik pamačiau parduotuvėje mutsy vežimėlį - tai nieko kito ir nebenoriu  rolleyes.gif

tik vat įdomu ar pakankamo dydžio tas lopšys bus  -aš labai norėčiau vaikelį išvėžinti jame iki pilnų 6 mėnesių, visą rudenį ir žiemą  g.gif
ir neapsisprendžiu tarpo urban  rider, 4rider ar 3 rider - kuris būtų labiau tinkamas ir miestui ir kaimo keliukams, miškui?  4u.gif

mačiau jame tik vieną minusą - nėra visiškai gulimos padėties  unsure.gif ir neaišku ar 4riderio ir 3 riderio priekiniai ratai fiksuojasi ir ar sukinėjasi 360 kampu  g.gif

urban rider'io važiuoklė nereali,  o 4 riderio ir 3riderio nemačiau parduotuvėje gyvai  unsure.gif
*

Turiu Urban Rider (siunčiausi iš Nyderlandų, ant LT dar nebuvo), lopšį naudojau iki 7 mėn (sūnus gimęs rugpjūčio gale), tai pavasarį dar laisvai tilpo su kombinezonu ir kailiniu voku (avikailio). Lopšys bent jau Urban rider, tikrai didelis, lyginant su visais itališkais.
Olaiva
o kaip antram vaikui tas palipimas atrodo ir kaip sitam vezime jis tvirtinasi? gal kuri turit ir parodytumet? ax.gif
Shery
sveikos mirksiukas.gif
vakar su MB kaip tik buvom kotrynoj paziuret 4rider'io. man nerealus tas vezimas. kaina sudejus visas tris dalis gaunasi ~2700Lt. tik kas mums nepatiko:
1. Nera krepsio daiktam (yra tas apacioj, bet jis nelabai didelis, reikia pirkti paildomai)
2. Viska reikia uzsakinet papildomai (tinkleli nuo uodu, lietaus, "miegmaisi") o tai dar papildomi pinigai. tuo labiau jie neturi LT ir neaisku kada atvez g.gif
seip daugiau minusu kaip ir nematau, tik va MB uzkliuvo tai kad liulkos (losys) rankenos atrodo nelabai tvirtai.
man tas vezimas labai patinka, ypac jo dizainas..bet... g.gif
cooliuke
na mano vyras, labai baisiai uzsikablaivo "ant" mutsy vezimeliu. man tai kaip kokiai vistai svarbu grazu, o vyras nagrinejo visa technine ir ergonomine puse smile.gif kadangi as labai norejau buti madinga smile.gif tai issirinkom 3rider.
su spalvomis tai tikrai prastokai - apskambino vadybininke visas lietuvoje pardas - tai turejome rinktis is 3 spalvu, na pasirinkimas tikrai mazas tuo klausimu.
jei spalva tinka - tai galvojam kad audinys netinka. nes labiau norime to tokio austo audinio, o jie turi tokio blizgaus ir slidaus audinio. man pastarasis atrodo kad labai teplus, t.y. ji sudetingiau skalbti. o del kainos tai kaip ir normali butu, bet kai reikia viska papildomai zusisakineti, tai nera jau taip ir pigu. ka noretume tureti prie vezimo t.y. nuo lietaus apsauga, rankine susideti daiktams, prie sedimos dalies kojoms vokeli, prie automobilines kedutes pda i masina, kad nereiktu kkv. karta segioti su dirzais ir didesni skyreli pirkiniams deti - turi uzsisakyti. o viskas atvaziuos tik po 2-3 men. ir aisku kaina bus nebe ~2500 lt, o visi 3500-4000 lt.

o kodel daugumai nepatinka automobiline kedute???
adatele1
As taipogi buvau labai susizavejusi Mutsy vezimaiciais. Kadangi ieskojome lengvo, manevringo, didesniais ratais ir dar plius, kad montuotusi autokedute, kuri turi pada i automobili... tai ir pasirinkau 4 rider (single spoke) - tipo lengvesne versija, ratai ne pripuciami, o prikimsti.
Nors vazinejame dar tik menesi, isvados butu tokios:
* tikrai labai lengvas (bet man jau tas nebeatrodo privalumas, nes nesiot beveik nereikia ax.gif )
* patogiai ir lengvai susilanksto
* lopsiukas tikri ne super didelis. Mano vyrukas yra labai vidutinis (1 men 55 cm), tai jau dabar lopsiukyje "neskesta", o dar gi vasara, jokiu kombinezonu nedevim... Manau, jei iki 4 men su rubeliais isgulesim, tai bus labai gerai. ax.gif
* lopsio rankenos pakankamai tvirtos (bent jau man tas neuzkliuvo)
* sportinukas turi pilnai gulima padeti, bet yra siaurokas lyginant tarkim su Emmaljung vezimais
* labai patogiai fiksuojasi ratu padetis
* tikrai manevringas - mieste ar parduotuvese liuks thumbup.gif
* baisulinis minusas - amortizacija. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nemalonu vaziuot per nelygu grindini, zvyrkeli. Nezinau ar del tu lengvu ratu (maziau lyg 3-rider turi rimtesne amortizacija), ar del konstrukcijos - bet per nelygumus vaziuojant vaikelis kratosi.

Na, o del tu priedu, tai is tikruju Kotryna nieko negali pasiulyti. As isigijau Graco autokedute ir atsisiunciau spec adapteri Mutsy vezimams! super variantas, juolab, kad ir kedute labai patogi vaikuciui ir mamai.
o labai superini tinkleli nuo uodu isigijom Karolyje, kuris tikrai tinka tiek lopsiui, tiek autokedutei. Ir kaina super - 16 lt thumbup.gif

cooliuke
QUOTE(adatele1 @ 2008 08 05, 09:48)
1. * baisulinis minusas - amortizacija. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Nemalonu vaziuot per nelygu grindini, zvyrkeli. Nezinau ar del tu lengvu ratu (maziau lyg 3-rider turi rimtesne amortizacija), ar del konstrukcijos - bet per nelygumus vaziuojant vaikelis kratosi.

2. As isigijau Graco autokedute ir atsisiunciau spec adapteri Mutsy vezimams!

1. gal todel kad ratai nepripuciami? 3rider man rodos pripuciami. mano vyras labai tai akcentavo, kad tai labai svarbu tik nesigilinau kodel smile.gif dar maniskis kaip privaluma (vos ne pagrindini), kad mutsy vezimeliu ratai yra su guoliais, nes tipo poto neisklers ratai. vat taip va smile.gif

2. is kur siunteisi?
adatele1
QUOTE(cooliuke @ 2008 08 05, 15:06)
1. gal todel kad ratai nepripuciami? 3rider man rodos pripuciami. mano vyras labai tai akcentavo, kad tai labai svarbu tik nesigilinau kodel smile.gif dar maniskis kaip privaluma (vos ne pagrindini), kad mutsy vezimeliu ratai yra su guoliais, nes tipo poto neisklers ratai. vat taip va smile.gif

2. is kur siunteisi?
*

Joo, manau, kad del to, kad nepripuciami. sad.gif nu bet uz yai lengvi smile.gif mano 8 m dukra vezimo rema i bagazine ikelia ax.gif

Adapteri atsisiunciau per eBay, yra ir Maxi Cosi kedutei, kaina ju panasi.
cooliuke
o kodel daugumai nepatio mutsy automobiline kedute???
adatele1
QUOTE(cooliuke @ 2008 08 07, 15:10)
o kodel daugumai nepatio mutsy automobiline kedute???
*

As, tiesa sakant, jos net rimtai neapziurejau blush2.gif Nes ieskojau kedutes tik su automobiliniu padu, todel ir vezimeli rinkausi is tu, ant kuriu fiksuojasi butent tokios kedutes. O ir pasirinkimo gi ne tiek ir daug. Labai norejau Jane vezimuko, bet vat ta kedute be pado... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
cooliuke
o gal zinote, kas dar mutsy Lietuvoje pardavineja be Kotrynos?
uzsinorejom suzinoti kiek kainuoja priedai, tai man jau trecia savaite "skambina" kad pasakytu kainas. jau uzkniso, kazkaip jau neoperatyviai pas juos darbas vyksta....... schmoll.gif
Astuliux
maciau babymarket.lt pardavineja siuos vezimukus - tai gal verta jiems parasyt ir pasakytu priedu kainas?
tik kazkaip idomiai su biuro registracijos adresu pas juos - lygiai tas pats kaip ir Kotrynos biuro - ar nebus cia vienas ir tas pats pardavejas g.gif

QUOTE(cooliuke @ 2008 08 18, 14:54)
o gal zinote, kas dar mutsy Lietuvoje pardavineja be Kotrynos?
uzsinorejom suzinoti kiek kainuoja priedai, tai man jau trecia savaite "skambina" kad pasakytu kainas. jau uzkniso, kazkaip jau neoperatyviai pas juos darbas vyksta.......  schmoll.gif
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.