Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mutsy
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Astinukas
Gal kas galit patart ar Mutsy Urban 4 Rider geriau uz Emmaljunga Edge kaime? Turim pastaraji, bet labai jau nusibodo. Nors siaip puikus vezimas ir erdvus. Gal kas zino miegamos dalies ilgi Mutsy?
Deganti
QUOTE(Astinukas @ 2011 01 11, 14:12)
Gal kas galit patart ar Mutsy Urban 4 Rider geriau uz Emmaljunga Edge kaime? Turim pastaraji, bet labai jau nusibodo. Nors siaip puikus vezimas ir erdvus. Gal kas zino miegamos dalies ilgi Mutsy?
*

todėl, kad kas turi Emmaljungą, nelabai jiems patinka ta sportinė dalis vežimo, va ką tik pardaviau savo Spider būtent Emmaljungo turėtojai, o Mutsy sportinis labai liuks, mes naudojam vežimą šitą jau trečią žiemą ir tikrai sportinuko lengvo niekada ir neprireikė 4u.gif
Astinukas
Vasarai mes Bugaboo turim. Lengvo kt neieskom. Norim tiesiog Emmaljunga pakaitala rast. Siaip vezimas superinis, tik atsibodo truputi. Domina sedimoji miegama dalis: maniske jame ir dabar miega. Idomu ar Mutsy ne trumpesne. Niekur neradau jos ilgio. Labiausiai patiko Urban 4 Rider. Gal kas zino miegamos dalies ilgi...
yolitux
http://www.skelbiu.lt/show.php?id=10069547

gal ka sudomins 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Astinukas @ 2011 01 11, 16:21)
Vasarai mes Bugaboo turim. Lengvo kt neieskom. Norim tiesiog Emmaljunga pakaitala rast. Siaip vezimas superinis, tik atsibodo truputi. Domina sedimoji miegama dalis: maniske jame ir dabar miega. Idomu ar Mutsy ne trumpesne. Niekur neradau jos ilgio. Labiausiai patiko Urban 4 Rider. Gal kas zino miegamos dalies ilgi...
*

manojo vezimo 93-94 cm ax.gif
Astinukas
Dekui! Siu ismatavimu Klaipedos vaikams.eu neturejo sad.gif. Emmaljunga tokie patys. Susitarem su bendradarbe apsikeist savaitei. Tai kt sav pasidalinsiu ispudziais....
eveka
Naudojančios Mutsy, bet negyvenančios nuosavam name, atsiliepkit 4u.gif .
Pasidalinkit patirtim, kur laikote vežimėlį? Mes laikydavome automobilio bagažinėje, bet dabar kai reikia sportinuką vienai įkelti/iškelti, neatlaiko nugara. Mūsų Urban Rider, kaip visureigis, visur pravažiuos, gaila būtų atsisakyt, bet 16 kg blink.gif .
Deganti
QUOTE(eveka @ 2011 01 25, 10:21)
Naudojančios Mutsy, bet negyvenančios nuosavam name, atsiliepkit  4u.gif .
Pasidalinkit patirtim, kur laikote vežimėlį? Mes laikydavome automobilio bagažinėje, bet dabar kai reikia sportinuką vienai įkelti/iškelti, neatlaiko nugara. Mūsų Urban Rider, kaip visureigis, visur pravažiuos, gaila būtų atsisakyt, bet 16 kg  blink.gif .
*

laikiau mašinos bagažinėj, aš asmeniškai nuimdavau sportinę dalį, įdėdavau ratus, tada ant viršaus ją 4u.gif mano ir Urban Rideris, beja nusipirktą skėtuką pardaviau ir nors mums jau dveji vis dar laikau šį vežimą, šiuo metu tai iš vis nepamainomas biggrin.gif

kol susitvarkydavau su vežimu vaiką įsodindavau į auto kėdutę mašinoje ir patogu, ir saugu 4u.gif
Fea
klausimas-o nereik papildomu adapteriu urban rider sportinukui det ant vaziuokles?
Deganti
QUOTE(Fea @ 2011 01 25, 12:12)
klausimas-o nereik papildomu adapteriu urban rider sportinukui det ant vaziuokles?
*

tikrai ne, tvirtinasi kaip ir lopšys 4u.gif
Fea
QUOTE(Deganti @ 2011 01 25, 12:51)
tikrai ne, tvirtinasi kaip ir lopšys  4u.gif
*

liuks wink.gif

o su visa sedima dalim nesusilanksto ratai kaip supratau...reik nuimt, ane?
Deganti
QUOTE(Fea @ 2011 01 25, 13:02)
liuks wink.gif

o su visa sedima dalim nesusilanksto ratai kaip supratau...reik nuimt, ane?
*

lankstosi (tik man atrodo padėtį kada leliukas yra nusuktas į išorę, ne į mamą), bet sunku pakelt pvz ir į bagažinę įmest, tada galima palikt tą dalį ant rėmo ir ratus nuiminėt, uždėjinėt ir svoris gerai pamažėja, čia kaip kam patogu, žiemą aš nuaunu ratus, nes juos dar nuvalau, kad sniego neprinešt 4u.gif
Fea
QUOTE(Deganti @ 2011 01 25, 13:08)
lankstosi (tik man atrodo padėtį kada leliukas yra nusuktas į išorę, ne į mamą), bet sunku pakelt pvz ir į bagažinę įmest, tada galima palikt tą dalį ant rėmo ir ratus nuiminėt, uždėjinėt ir svoris gerai pamažėja, čia kaip kam patogu, žiemą aš nuaunu ratus, nes juos dar nuvalau, kad sniego neprinešt  4u.gif
*

aciu drinks_cheers.gif
daylight25
Sveikos! Renkames vezima 4u.gif Is Mutsy patinka 4rider arba Transporter. Bet apie pastaraji (Transporter) jokiu atsiliepimu. Nejau niekas neturi? g.gif Jo minusas (greiciausiai), kad sportinuka galima tvirtinti tik i viena puse - nuo mamos. Bet gal cia nieko tokio? Ar svarbu, kad sportinukas tvirtintusi ir i mamos puse? Daznai taip vazinejate? smile.gif
klara.
QUOTE(daylight25 @ 2011 01 26, 22:38)
sportinukas tvirtintusi ir i mamos puse? Daznai taip vazinejate? smile.gif
*

Mano visi trys vaikai, tik pradeje sedeti sportineje dalyje, noredavo mane matyt. Tik gerokai virs metu reikdavo ,,nusisukti".
Bet, manau, tai labai individualu. Kitos mamos gal be problemu vezioja leliukus nusuktus nuo saves g.gif
Monia21
Labas mamytes 4u.gif
Ir as susizavejau MUTSY wub.gif Tik va lietuvoj ju mazas pasirinkimas o airijoj tai isvis jokio tai teks sakytis internetu....Kadangi laiko dar turiu i valias tai ir 3 menesiu palaukt galesiu.Kai jau isigysiu parasysiu kaip ir kas. ax.gif
-_erinija_-
QUOTE(Monia21 @ 2011 01 28, 15:03)
Labas mamytes 4u.gif
Ir as susizavejau MUTSY wub.gif Tik va lietuvoj ju mazas pasirinkimas o airijoj tai isvis jokio tai teks sakytis internetu....Kadangi laiko dar turiu i valias tai ir 3 menesiu palaukt galesiu.Kai jau isigysiu parasysiu kaip ir kas. ax.gif
*

Lietuvoj jau atsirado- ir pasirinkimas visai neblogas- kokio modelio ir spalvos norejau- viska gavau. Ir net 200 Lt pigiau gavosi nei siustis is kazkur- pvz ping pong thumbup.gif
Labai patenkinta- parsitempiau jau vazimuka vakar wink.gif
Tinka
QUOTE(Monia21 @ 2011 01 28, 14:03)
Labas mamytes 4u.gif
Ir as susizavejau MUTSY wub.gif Tik va lietuvoj ju mazas pasirinkimas o airijoj tai isvis jokio tai teks sakytis internetu....
*

labas, o kokios komplektacijos ir kokį modelį išsirinkai? vaikams.eu mačiau turi 2011m Mutsy kolekciją, ir kiek girdėjau, viską pas juos įmanoma užsisakyti t.y. susirinkti norimą komplektaciją, spalvas, priedus. smile.gif Tik gali tekti palaukti kol parsiųs. Man Lietuvoj pirkti drąsiau nei siųstis, visgi ir garantinis arčiau, ir šeip, jei reikės ką pareguliuot ar papildomai įsigyt, lyg ir paprasčiau.. Kiek čia diskutuota, tai supratau, kad siunčiantis nesigaus pigiau. smile.gif Reikės užsukt į vaikams.eu parduotuvę paklausinėt.
-_erinija_-
QUOTE(Tinka @ 2011 02 04, 16:34)
labas, o kokios komplektacijos ir kokį modelį išsirinkai? vaikams.eu mačiau turi 2011m Mutsy kolekciją, ir kiek girdėjau, viską pas juos įmanoma užsisakyti t.y. susirinkti norimą komplektaciją, spalvas, priedus.  smile.gif Tik gali tekti palaukti kol parsiųs. Man Lietuvoj pirkti drąsiau nei siųstis, visgi ir garantinis arčiau, ir šeip, jei reikės ką pareguliuot ar papildomai įsigyt, lyg ir paprasčiau.. Kiek čia diskutuota, tai supratau, kad siunčiantis nesigaus pigiau. smile.gif  Reikės užsukt į vaikams.eu parduotuvę paklausinėt.
*

As ten pirkau- tai 2011 kolekcijos tikrai dar neturi schmoll.gif sake gal pavasari velyva ir bus.
Monia21
QUOTE(Tinka @ 2011 02 04, 14:34)
labas, o kokios komplektacijos ir kokį modelį išsirinkai? vaikams.eu mačiau turi 2011m Mutsy kolekciją, ir kiek girdėjau, viską pas juos įmanoma užsisakyti t.y. susirinkti norimą komplektaciją, spalvas, priedus.  smile.gif Tik gali tekti palaukti kol parsiųs. Man Lietuvoj pirkti drąsiau nei siųstis, visgi ir garantinis arčiau, ir šeip, jei reikės ką pareguliuot ar papildomai įsigyt, lyg ir paprasčiau.. Kiek čia diskutuota, tai supratau, kad siunčiantis nesigaus pigiau. smile.gif  Reikės užsukt į vaikams.eu parduotuvę paklausinėt.
*

Nu jo jei kas blogai tai paskui ir kaltinti lengviau ir yra ka nei cia db lotuliukas.gif (juokauju)Nei pati nebezinau ka daryti as matai pati ne lietuvoje gyvenu o vien del vezimelio skristi doh.gif Jauciu pirksiu is to pig prego nes pas mus tik gracio mamas &papas mclaren o man jie fee schmoll.gif
Tinka
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Žiūrėjau Mutsy Vilniuje vaikams.eu - gyvai jie dar gražesni thumbup.gif Ir naujos kolekcijos spalvos bus jau už kelių savaičių! Mačiau jau katalogą. Iš esmės ten nebus vien tik naujos spalvos, tik keletas atspalvių kitokių pridėta. Ir dar naujiena man pasirodė, kaip nėra niekur kitur - galima pirkti tik lopšį ir ratukus, t. y. atskirai dalis po vieną, o man sportinės nereikės - tai kol kas geresnio varianto ant Lietuvos nemačiau thumbup.gif

Žiūrėjau 4 Rider (http://www.vaikams.eu/4rider-light-purple)
Fea
QUOTE(Tinka @ 2011 02 10, 17:52)

violetini ir ziurejot? smile.gif pas mane violetinis, tik Urban Rider... darbar mastau tik sportine dali pirkt, nes nebuvau nusipirkus ax.gif dziugu kad jie atskirai parduoda thumbup.gif
extazi_
o sakyk kuriam norm modeli persimeta rankena?
sunbles
QUOTE(extazi_ @ 2011 02 14, 16:05)
o sakyk kuriam norm modeli persimeta rankena?
*

Slider
extazi_
o gal dar kuri pasakis klasikinio gilaus lopsiuko ismatavimus? ir sportines dalies Slider ilgi ir ploti?
’·٠•●Sandrita●
o gal kuri bandetes is uzsienio siustis?
Fea
QUOTE(~Jau~ @ 2011 02 17, 14:28)
o gal kuri bandetes is uzsienio siustis?
*

as is vokieciu parsisiuncia..per ta ping pong 4u.gif
Ketvirtadiene
mes kai rinkomes vezimeli, ciupinejom ir Mutsy, bet sakyciau nelegvi jie tokie g.gif
aura.
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 19, 16:52)
mes kai rinkomes vezimeli, ciupinejom ir Mutsy, bet sakyciau nelegvi jie tokie  g.gif
*

yra svorio, bet kai rėmas mašinoj tai neaktuolu svoris
Ketvirtadiene
nu jo, sutinku 4u.gif
Jolantele-
Ir as susidomejau Mutsy 4rider biggrin.gif Reikes nuvaziuoti apziureti kaip jie atrodo ir rieda smile.gif
Jolantele-
Na va ir isigijome naujaja karieta savo busimam leliukui. Pasirode labai graziai, tvarkingai ir kokybiskai pasiutas vezimukas, medziagyte puiki. Ememe visas 3 dalis + ivairiu papildomu priedu. Prekiu krepsys sportinei daliai labai suvoliojo biggrin.gif Pirkome su lengvesne vaziuokle, nepripuciamais ratukais.
Manau Mutsy 4 rider yra puikus pirkinys thumbup.gif
-_erinija_-
QUOTE(Jolantele- @ 2011 03 08, 17:25)
Na va ir isigijome naujaja karieta savo busimam leliukui. Pasirode labai graziai, tvarkingai ir kokybiskai pasiutas vezimukas, medziagyte puiki. Ememe visas 3 dalis + ivairiu papildomu priedu. Prekiu krepsys sportinei daliai labai suvoliojo  biggrin.gif  Pirkome su lengvesne vaziuokle, nepripuciamais ratukais.
Manau Mutsy 4 rider yra puikus pirkinys    thumbup.gif
*

thumbup.gif Tikrai puikus! Mes saviskiu irgi laabai patenkinti- laukiam nesulaukiam kada galesim pilnai naudot ir juo dziaugtis ax.gif
eveka
Sveikos 4u.gif ,

Mes naudojome Mutsy Urban Rider. Vežimėlis turi labai daug pliusų smile.gif , turi ir minusą - svoris (na, bet už tai stabilus ir visus kelius pravažiuoja).

rrutele
Man šitie vežimukai taip pat labai labai wub.gif Tik keista atrodo, kad tiek lopšys tiek sportinė dalis tvirtinasi ant plastmasiukų ir jie vienintelė atrama... ar aš klystu? ax.gif Kaip mamytės jums, kurios naudojasi? Beje, ar ant ride'ų sportinėje dalyje yra pilnai gulima padėtis?

Eveka - o kodėl jūs parduodate savo karietą, kaip matau, jūsų mergytei dar tik apie metukus? Ar kas nors nepatiko vežime? ax.gif
Deganti
QUOTE(rrutele @ 2011 03 10, 10:11)
Man šitie vežimukai taip pat labai labai  wub.gif  Tik keista atrodo, kad tiek lopšys tiek sportinė dalis tvirtinasi ant plastmasiukų ir jie vienintelė atrama... ar aš klystu? ax.gif  Kaip mamytės jums, kurios naudojasi? Beje, ar ant ride'ų sportinėje dalyje yra pilnai gulima padėtis?

Eveka - o kodėl jūs parduodate savo karietą, kaip matau, jūsų mergytei dar tik apie metukus? Ar kas nors nepatiko vežime?  ax.gif
*

naudoju jau treti metai, tas tvirtinimas tikrai saugus ir tvirtai laiko, be to labai patogus, vienu judesiu prisitvirtina 4u.gif

Jolantele-
Tvirtumas priklauso nuo pacio tvirtinimo konstrukcijos. Kartais daug didesni tvirtinimai yra zymiau maziau stabilesni nei tokie mazuciai smile.gif
Mutsy tvirtinimai tikrai yra patikimi smile.gif
Svetė
QUOTE(charite @ 2011 01 27, 22:09)
Mano visi trys vaikai, tik pradeje sedeti sportineje dalyje, noredavo mane matyt. Tik gerokai virs metu reikdavo ,,nusisukti".
Bet, manau, tai labai individualu. Kitos mamos gal be problemu vezioja leliukus nusuktus nuo saves  g.gif
*

ne ne, tikrai kol mažiukas iki metukų irgi važinėjasi atsuktas smile.gif tik va kad nesilanksto mano tokioje padėtyje. mano 3rider.
Papildyta:
QUOTE(rrutele @ 2011 03 10, 10:11)
Eveka - o kodėl jūs parduodate savo karietą, kaip matau, jūsų mergytei dar tik apie metukus? Ar kas nors nepatiko vežime?  ax.gif
*

aš suprantu, kad svoris nepatiko. sunku nešti laiptais, bet aš tampau. kiti irgi nelengvesni, o tie sportinukai ne tokie kokybiški, kol lėliukas dar nevaikšto tai nugarytėm netinka tie su minkštom atramom
eveka
QUOTE(rrutele @ 2011 03 10, 11:11)
Man šitie vežimukai taip pat labai labai  wub.gif  Tik keista atrodo, kad tiek lopšys tiek sportinė dalis tvirtinasi ant plastmasiukų ir jie vienintelė atrama... ar aš klystu? ax.gif  Kaip mamytės jums, kurios naudojasi? Beje, ar ant ride'ų sportinėje dalyje yra pilnai gulima padėtis?

*

Žiema praėjo, lopšys ir kėdutė nebenaudojami, vaikas vaikščioti pradėjo -pravažiuosime lengvesniu vežimėliu, ieškau patogaus skėtuko smile.gif . O žiemą Mutsy nepamainomas buvo, visokius kelius pravažiavo.
Mutsy minusą matau vienintelį - man sunku jį tampyti (turiu problemų su stuburu ax.gif ). Aišku, stabilūs vėžimai visi sunkūs, bet jei nėra galimybės laikyti automobilyje ar pan., tai nugara kenčia. Jei ne svoris ar gyventume name su liftu, tikrai pasilikčiau antram leliukui 4u.gif .
muminukas
EX]Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. [/EX]
Jamyy
o kaip su ismatavimais mutsy vezimu lopsiuku ? 4u.gif gal kas turi ir zino?
Jolantele-
Stai cia yra visi matmenys:
http://www.wozkidzieciece.pl/index.php?d1=...p;dd=2&pp=1

Lopsiukas:
Ilgis 74cm
Plotis 34cm
Gylis 18cm
Svoris 4,5kg
Jamyy
QUOTE(Jolantele- @ 2011 03 20, 12:53)
Stai cia yra visi matmenys:
http://www.wozkidzieciece.pl/index.php?d1=...p;dd=2&pp=1

Lopsiukas:
Ilgis 74cm
Plotis 34cm
Gylis 18cm
Svoris 4,5kg
*

DEKUI, KAZKAIP ILGIS PER MAZAS verysad.gif REIKS KITOKIO DAIRYTIS O JAU SITA BUVAU NUZIUREJUS
zirzia
QUOTE(Jamyy @ 2011 03 21, 20:23)
DEKUI, KAZKAIP ILGIS PER MAZAS  verysad.gif REIKS KITOKIO DAIRYTIS O JAU SITA BUVAU NUZIUREJUS
*

vienas didžiausių lopšių maxi cosi mura vežimų. ten ilgis apie 90 cm
Jolantele-
QUOTE(zirzia @ 2011 03 21, 21:28)
*

Bet muros svoris jau biski kitoks biggrin.gif
zirzia
QUOTE(Jolantele- @ 2011 03 22, 08:13)
Bet muros svoris jau biski kitoks  biggrin.gif
*

nu svoriais irgi šitie vežimai panašūs smile.gif jei imsi urban'ą smile.gif
Jolantele-
QUOTE(zirzia @ 2011 03 22, 09:45)
nu svoriais irgi šitie vežimai panašūs smile.gif jei imsi urban'ą smile.gif
*

Urban tai taip, bet 4rider light mazdaug 4 kg lengvesnis uz Mura rolleyes.gif
zirzia
QUOTE(Jolantele- @ 2011 03 22, 10:50)
Urban tai taip, bet 4rider light mazdaug 4 kg lengvesnis uz Mura  rolleyes.gif
*

bet tada negauni pripučiamų ratų.

neaukla
QUOTE(zirzia @ 2011 03 21, 21:28)
*

Bet muros lopsio ne vidinis ilgis 90cm, isore-taip, bet viduje tai kazkas rase, kad 78cm g.gif
Jolantele-
O gal kas esat realybėj išbandę Mutsy tiek su pripučiamais, tiek su nepripučiamais ratais?
Labai įdomu, kadangi skaitant užsienio forumų atsiliepimus, beveik niekur nerasim tokio pripučiamų ratų svarbumo, kaip čia pas mus madinga, kad pripučiami ratai daug geriau.
Taip pat ir Lietuvoje girdėjau nuomonių, kad daugiau lemia karietos konstrukciniai sprendimai, o ne pripučiami/nepripučiami ratai. + pripučiami ratai tai ir papildomas svoris, ir galimi pradūrimai miškeliuose.
Ar tokie jau blogi nepripučiami ratai ?
rolleyes.gif
zirzia
QUOTE(neaukla @ 2011 03 22, 13:15)
Bet muros lopsio ne vidinis ilgis 90cm, isore-taip, bet viduje tai kazkas rase, kad 78cm  g.gif
*

tikrai ne schmoll.gif
išorinis 90
vidinis 85-86 cm
pati savo sūnų vežiojau muros lopšyje. ir būtent mura pirkau dėl lopšio didumo, nes vaikinukas gimė rugpjūčio gale. pravažinėjom lopšyje iki kovo galo su kailiniu voku.

mutsy būčiau pirkus, bet susilaikiau dėl lopšio dydžio ir dėl to, kad nebuvo kur lietuvoje gyvai apžiūrėt.
Papildyta:
QUOTE(Jolantele- @ 2011 03 22, 14:14)
O gal kas esat realybėj išbandę Mutsy tiek su pripučiamais, tiek su nepripučiamais ratais?
Labai įdomu, kadangi skaitant užsienio forumų atsiliepimus, beveik niekur nerasim tokio pripučiamų ratų svarbumo, kaip čia pas mus madinga, kad pripučiami ratai daug geriau.
Taip pat ir Lietuvoje girdėjau nuomonių, kad daugiau lemia karietos konstrukciniai sprendimai, o ne pripučiami/nepripučiami ratai. + pripučiami ratai tai ir papildomas svoris, ir galimi pradūrimai miškeliuose.
Ar tokie jau blogi nepripučiami ratai ?
rolleyes.gif
*

galiu papasakot tik savo asmeninį patyrimą ir nuomonę.
mes turėjom mura - pripučiami ratai.
kaimynė turėjo tutį pripučiamais, kita tutį nepripučiamais. sesė turėjo maclareną nepripučiamais.
dysis ratų visų vežimų daug maž vienodas. kainos vežimų žinoma skiriasi. tai galiu lygint mura su maclarenu, o tučius abu smile.gif
mura su tučiu sunkiausi. bet važiavom kaip tankai per sniegus purvus.
maclarenui ir tučiui su nepūstais ratais tikrai sekėsi sunkiau, plius trata važiuojant asfaltu ar šaligatviu per leduką, ar kai jau nuvaikščiota būdavo.

aišku mane čia gali iš karto užsipulti, dėl to ir sakau - jei nereikia nešioti vežimo, tai aš tik už pripučiamus vežimų ratus.
nu patys pabandykit pavažinėt su dviračiu, kurio ratai bus gumuoti ar plastmasiniai bigsmile.gif
bet jei svarbus svoris, nes vežimą reiks tysti pirmyn atgal į kažkelintą aukštą - tadum žinoma geriau nepripučiami, mažesnio svorio.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.