Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mutsy
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
eliukė
kiek supratau tai su mutsy vežimu i standartini lifta neivažiuosi?
Fea
QUOTE(eliukė @ 2011 05 23, 17:47)
kiek supratau tai su mutsy vežimu i standartini lifta neivažiuosi?
*

tai kad ivaziuosi g.gif
eliukė
teoriškai - išsirinkau MUTSY, o praktiškai - niekur negaliu apžiurėti g.gif . nesuprantu... ir pasiula tokia menka. gal jie persiduoda iš rankų į rankas? biggrin.gif
Papildyta:
ps turiu omeny devėtus
Fea
QUOTE(eliukė @ 2011 05 27, 11:15)
teoriškai - išsirinkau MUTSY, o praktiškai - niekur negaliu apžiurėti  g.gif . nesuprantu... ir pasiula tokia menka. gal jie persiduoda iš rankų į rankas?  biggrin.gif
Papildyta:
ps turiu omeny devėtus
*

na devetu daug nera, nes LT jais prekiaut pradejo tik siemet praktiskai 4u.gif o siaip daug ju ir nebuvo LT..ir kas turi,tai neparduoda,nes geri labai biggrin.gif
o apziuret galit nuvaziave i vaikams.eu 4u.gif
eliukė
na taip , apžiurėt galima tik vilniuje. taip man pasakė kotrynoj
Fea
QUOTE(eliukė @ 2011 05 27, 14:29)
na taip , apžiurėt galima tik vilniuje. taip man pasakė kotrynoj
*

tai kad vaikams.eu parduotuves ne tik vilniuj 4u.gif ir cia kotryna kaip supranu nei prie ko g.gif
Mylia
Kai pries koki menesiuka buvau Kotrynoje Viniuje, tai turejo ir jie kelis Mutsy vezimukus, bet siaip visa kolekcija turi Centriukas (vaikams.eu) ax.gif
Zhannulka
Balandzio gale isigyjom Mutsy urban rider vezimuka,buvo mano svajone,dabar vat stovi namie 4dideles dezes blush2.gif liko sulaukt tik maziuko smile.gif o pirkom pas vaikams.eu gan didelis pasirinkimas ir spalvu labai daug g.gif
Fea
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 28, 20:34)
Balandzio gale isigyjom Mutsy urban rider vezimuka,buvo mano svajone,dabar vat stovi namie 4dideles dezes  blush2.gif  liko sulaukt tik maziuko  smile.gif  o pirkom pas vaikams.eu gan didelis pasirinkimas ir spalvu labai daug  g.gif
*

kokia spalva pagriebet? bigsmile.gif ir kiek viso sumokejot?
Zhannulka
QUOTE(Fea @ 2011 05 28, 19:37)
kokia spalva pagriebet? bigsmile.gif ir kiek viso sumokejot?
*

mes paemem TEAM GREEN spalva,paemem iskart visas 3dalys ir dar papildomai emiau tase,uzklota kojytem prie sportines dalies,apsaugas nuo lietaus ir nuo uodu lopsiukuj ir sportiniam,tai uz viska sumokejom 2450Lt blush2.gif
Fea
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 28, 21:07)
mes paemem TEAM GREEN spalva,paemem iskart visas 3dalys ir dar papildomai emiau tase,uzklota kojytem prie sportines dalies,apsaugas nuo lietaus ir nuo uodu lopsiukuj ir sportiniam,tai uz viska sumokejom 2450Lt  blush2.gif
*

tai dar labai normaliai thumbup.gif o lietaus ir uodu apsauga sportinei daliai - ji universali,ar originali? nes as esu buvus pries kelis men,tai lietaus apsauga jie tik tokia universalia turejo...pliurza tokia kazkokia pasirode man doh.gif neemiau cool.gif
Zhannulka
na nuo lietaus tai ir lopsiukui atskirai ir sportiniam - tai jos originalios,o nuo uodu tai kitos firmos,tinka ir lopsiukui ir sportiniai daliai...
dar kedutei galima isigyt irgi originalia nuo lietaus,bet nezinau ar ji reikalinga g.gif
Fea
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 28, 22:32)
na nuo lietaus tai ir lopsiukui atskirai ir sportiniam - tai jos originalios,o nuo uodu tai kitos firmos,tinka ir lopsiukui ir sportiniai daliai...
dar kedutei galima isigyt irgi originalia nuo lietaus,bet nezinau ar ji reikalinga  g.gif
*

lopsiukui as turejau....o kedutei tai man nereikia kazkaip...nors as siuo metu butent su ja vazineju,ant vaziuokles uzsidejus..ale kai vasara,tai orai geri...kazkaip nepasigendu. o sportinuka labiau ziema jauciu naudosiu,ar jau rudeni..tai va reik tos apsaugos.. o kiek ji kainavo? nes jei 30lt,tai mano galva ten universali skaitos g.gif
Jolantele-
Po 30 lt kainuoja originalios mutsy apsaugos nuo lietaus. 4u.gif
Zhannulka
tikriausiai kad 30,bet jos originalios nuo lietaus smile.gif nuo uodu jie tik tais originaliu neturi g.gif na o man dar uz keliu savaiciu gimdymas,tai manau kad ta kedute dar ir rudeni bus reikalinga,na manau jeigu ka tai bet kuriuo metu galuma bus nuvaziuot ir nupirkt smile.gif o pas jus kokios spalvos vezimukas?patenkinta juo? smile.gif
Fea
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 29, 12:45)
tikriausiai kad 30,bet jos originalios nuo lietaus  smile.gif  nuo uodu jie tik tais originaliu neturi  g.gif  na o man dar uz keliu savaiciu gimdymas,tai manau kad ta kedute dar ir rudeni bus reikalinga,na manau jeigu ka tai bet kuriuo metu galuma bus nuvaziuot ir nupirkt  smile.gif  o pas jus kokios spalvos vezimukas?patenkinta juo?  smile.gif
*

violetinis musu biggrin.gif jo, patenkinta...tik kad sunkus, zaraza cool.gif bet as vaziuokle masinoj laikau, tai nieko..ypac daba,kai tik autokedute nesioju. sportine kai reiks uzdet, tai uzdesiu,ir masinoj laikysiu,manau g.gif nes siaip ta sportine su vaziuokle nu ziauriai sunki doh.gif as kai uzmontavau,tai vos nuo zemes atkelt eina doh.gif

del tos lietaus apsaugos tai...hm... siaip oroginali tai as skaitau tokia:

user posted image

ta uz 30lt tikrai ne tokia,ane?
Zhannulka
na tos apsaugos nuo lietaus yra 2rusiu,paziurek sajte mutsy,tai pas mane tai kaip 1 variantas,bet gal ir ta antra galima uzsakyt...bet originalios,as net dabar vat ispakavau ziurejua,tai gera,tikrai skiriasi nuo kitu g.gif
Fea
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 29, 14:57)
na tos apsaugos nuo lietaus yra 2rusiu,paziurek sajte mutsy,tai pas mane tai kaip 1 variantas,bet gal ir ta antra galima uzsakyt...bet originalios,as net dabar vat ispakavau ziurejua,tai gera,tikrai skiriasi nuo kitu  g.gif
*

o ji su guma ar kokiu uzrauktuku?
Zhannulka
su gumyte ir lipukai g.gif
aura.
mes turim universalia Jyske pirktą 6lt ir buvo nuolaida tai už 3 lt thumbup.gif lopšiui gera, autokedutei teko uždėt irgi liuks tiko thumbup.gif sportiniui kai gulima padėtis tai galėtu būt didesnė, betgi kai lis neisi laukan o jei kur pagaus lietus tai tinka ir tokia, kaiptai pagailo 30 lt lopšiui o tada +30 sportinukui. norėjau pažiurėt kokia ten, bet kai buvom, centuke neturėjo
Fea
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 29, 15:33)
su gumyte ir lipukai  g.gif
*

as kai pries kelis men buvau,tai tipo jie turejo tik universalia kazkokia...su lipukais...tai pardavejui sakui nu parodykit kai cia uzsideda ir atrodo..tia uzmete kaip maisa koki...sako, ai, nezinau as kaip cia kas doh.gif nu tai man baisiai pasirode..palaida bala kazkokia (kai ant lopsinio pvz labai graziai ir paprastai uzsimauna ta apsauga). tai va man idomu,ar cia ne tuos pacius universalius jie ir stumdo doh.gif biggrin.gif o kur ipakuota ta apsauga buvo? siaip Mutsy maisely turetu but cool.gif
Zhannulka
na zinai kai esu dirbus vaikisku prekiu parduotuvej tai biskiuka bet ismanau sitose dalykuose,cia tikrai ne ta universali...ji tinka butent sportinukui mutsy,lopsiukui irgi biski kitokia apsauga...o sudetos ir lopsiukui ir sportinei dalei apsaugos i mutsy maiselius...jeigu tau netoli iki ju parduotuves(vaikams.eu) tai uzvaziuok kada paziurek smile.gif
Fea
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 29, 16:10)
na zinai kai esu dirbus vaikisku prekiu parduotuvej tai biskiuka bet ismanau sitose dalykuose,cia tikrai ne ta universali...ji tinka butent sportinukui mutsy,lopsiukui irgi biski kitokia apsauga...o sudetos ir lopsiukui ir sportinei dalei apsaugos i mutsy maiselius...jeigu tau netoli iki ju parduotuves(vaikams.eu) tai uzvaziuok kada paziurek  smile.gif
*

jo, netoli wink.gif reiks uzvaziuot. nes matyt tikrai atsiveze normaliu cool.gif nes tada kai man rode, tai tikrai nesusigundziau pirkt schmoll.gif
o tos kur buvau idejus fotke,tai ziauriai brangios apsaugos, virs 100lt doh.gif
Zhannulka
as tai zinok net nezinau tikslios kainos,tiesiog pasakiau ko man reikia,jie man viska surinko,dar pats pasake kad nuo lietaus apsaugos yra originalios mutsy,o nuo uodu tik universali kazkokios kitos firmos...tai jie man viska paskaiciavo ir pasake galutine kaina...reik gal ju sajte paziuret,gal ten rasiu kaina smile.gif
Muera
Sveikos 4u.gif

ir as isimylejau Mutsy.. Siandien nulekiau i Klaipedos vaikams.eu paciupinet ir nenusivyliau realiu vaizdu. Kadangi laiko dar daug man... galvoju gal pavyks ir padeveta nugvelbt, nors dabar el. puslapyje jie nuolaidas uzsideje, tik vat 2500 biski gaila.. blush2.gif

tai jei kuri iki rudens parduot ruosis, yra laukianciu mirksiukas.gif

P.S. iskilo klausimas del lopsio.. ar ziema 2-4 men vaikutis apmuturiuotas telpa jame?
Fea
QUOTE(Muera @ 2011 05 30, 16:08)

P.S. iskilo klausimas del lopsio.. ar ziema 2-4 men vaikutis apmuturiuotas telpa jame?
*

ziurint kokia dydzio leliukas bus... siaip lopsys nera toks jau didelis..ale manoji tilpo per visa ziema (gimus lapkriti), bet ji 4men tesvere 5.4kg smile.gif bet as nuo 5men kazkur pradejau kedutej veziot..nes atsilo orai. jei butu ziema, tai gal dar ji man ir tilptu i lopsi. bet, sakau, ji pas mane smulkute labai 4u.gif
Muera
QUOTE(Fea @ 2011 05 30, 16:26)
ziurint kokia dydzio leliukas bus... siaip lopsys nera toks jau didelis..ale manoji tilpo per visa ziema (gimus lapkriti), bet ji 4men tesvere 5.4kg smile.gif bet as nuo 5men kazkur pradejau kedutej veziot..nes atsilo orai. jei butu ziema, tai gal dar ji man ir tilptu i lopsi. bet, sakau, ji pas mane smulkute labai 4u.gif
*

na mano pirmoji 5 menesiu buvo beveik 7 kg ir 68 cm... tai jei sitas panasiai augs, tai jau vasari sunkiai besusiraitytu... o jei didesnis bus g.gif

bet taip gaila butu atsisakyti sito vezimuko... man kaip 180 cm vien ilga rankena labai didelis pliusas.. kiek esu kitus bandzius, tai negaliu normaliai issitiesti, arba kojos i ratus spardosi/kliuva
Fea
QUOTE(Muera @ 2011 05 30, 16:37)
na mano pirmoji 5 menesiu buvo beveik 7 kg ir 68 cm... tai jei sitas panasiai augs, tai jau vasari sunkiai besusiraitytu... o jei didesnis bus g.gif

bet taip gaila butu atsisakyti sito vezimuko... man kaip 180 cm vien ilga rankena labai didelis pliusas.. kiek esu kitus bandzius, tai negaliu normaliai issitiesti, arba kojos i ratus spardosi/kliuva
*

nu jo..gali sunkiai tipt, kur dar kombiai visokie..mano tai ir dabar tik biski virs 6kg doh.gif biggrin.gif o kada gimt turi jusu? siaip ir i sedima galesit det 4men...jis gi gulimas beveik pasidaro 4u.gif o ir 4men leliukas jau ne toks ir mazas ax.gif
Muera
QUOTE(Fea @ 2011 05 30, 16:47)
nu jo..gali sunkiai tipt, kur dar kombiai visokie..mano tai ir dabar tik biski virs 6kg doh.gif  biggrin.gif o kada gimt turi jusu? siaip ir i sedima galesit det 4men...jis gi gulimas beveik pasidaro 4u.gif o ir 4men leliukas jau ne toks ir mazas ax.gif
*

spalio-lapkricio sanduroje (pagal echo anksciau, pagal mm veliau). tai vasari turetu but 4 men. - jei kaip sita ziema, tai labai salta buvo dar. Na, dar laiko yra pagalvot, nes siaip man jis patiko.
Nesuprantu kaip uzsienio forumuose kitur raso, kad sunkiai telpa i mazesnes masinas, jei ratai taip lengvai nusiima, tai ji ten gali labai kompaktiskai patalpinti.
Fea
QUOTE(Muera @ 2011 05 30, 16:55)
spalio-lapkricio sanduroje (pagal echo anksciau, pagal mm veliau). tai vasari turetu but 4 men. - jei kaip sita ziema, tai labai salta buvo dar. Na, dar laiko yra pagalvot, nes siaip man jis patiko.
Nesuprantu kaip uzsienio forumuose kitur raso, kad sunkiai telpa i mazesnes masinas, jei ratai taip lengvai nusiima, tai ji ten gali labai kompaktiskai patalpinti.
*

nu,vaziuoklei reik dideles bagazines...ratus kaskart nuiminet ..nu tai nzn,mane uzknistu biggrin.gif o ir ta vaziuokle plati gana. ir lenkiasi ji minimaliai. tai tikrai reiktu issimatuot bagazine savo 4u.gif mirksiukas.gif
Zhannulka
na lopsiuko ilgis tai kazkur 74cm...toks pats kaip ir maxi cosi vezimuke...
Fea
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 30, 18:54)
na lopsiuko ilgis tai kazkur 74cm...toks pats kaip ir maxi cosi vezimuke...
*

pamatavau ka tik - 71cm viduj. nu tai aisku vaiko 71cm ugio neikisi smile.gif nes vis tiek nesirems gi galva ir kojom...turi but nors po 5cm nuo abieju galu laisvu..kad vaikui normaliai ten butu... tia gaunasi iki kokiu 61cm iguldytum laisvai dar...manoji 64cm dabar... reiks pabandyt gal kada iguldyt ja smile.gif
Zhannulka
QUOTE(Fea @ 2011 05 30, 20:30)
pamatavau ka tik - 71cm viduj. nu tai aisku vaiko 71cm ugio neikisi smile.gif nes vis tiek nesirems gi galva ir kojom...turi but nors po 5cm nuo abieju galu laisvu..kad vaikui normaliai ten butu... tia gaunasi iki kokiu 61cm iguldytum laisvai dar...manoji 64cm dabar... reiks pabandyt gal kada iguldyt ja smile.gif
*

as pamatavau savo lopsiuka siandien ir jis 78cm g.gif
Mylia
QUOTE(Muera @ 2011 05 30, 15:55)
*

Paziurekit internete, kaip vaziuokle susilanksto. Rankena teleskopine, ji neuzsilenkia kaip nors i virsu taupydama vietos per ilgi, gaunasi kad vaziuokle uzima vietos per vaziuokles ilgi ir dar plius rankena, tai reikia gana placios bagazines. Zodziu, reikia matuotis vezimuka konkrecioje masinoje smile.gif

QUOTE(Fea @ 2011 05 30, 20:30)
pamatavau ka tik - 71cm viduj.
*

QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 30, 21:59)
as pamatavau savo lopsiuka siandien ir jis 78cm  g.gif
*

Jus cia ta pati vezimuka matuojat? biggrin.gif Tai kaip ten is tikruju? smile.gif
gitulia
Matyt vienos mamos matuoja lopsio vidu, kitos bendra lopsio ilgi, todel toks skirtumas lotuliukas.gif
Muera
pardaveja aiskino kad musty vieno modelio kazkurio lopsiukas mazesnis, o kitu truputi didesnis
Jolantele-
Pamatavau savo 4rider, tai lopsiuko vidaus ilgis apie 72 cm.
Fea
QUOTE(Jolantele- @ 2011 05 31, 09:13)
Pamatavau savo 4rider, tai lopsiuko vidaus ilgis apie 72 cm.
*

drinks_cheers.gif mano Urban Rider. visi jie turetu but vienodi mano galva g.gif
nu idomumo delei ikisau savo panele i lopsi smile.gif jai 6.5men ir ji kazkur 65cm. nu tai telpa... bet jei isteisia kojytes, tai pirstukai jau siekia gala (aisku leliukai istiese koju nelabai guli smile.gif ) tai as ja dar galeciau vezint lopsy. aisku, jei butu ziema, su kombiu jau netilptu, ta prasme labai jau remtusi 4u.gif
Ingita
Sveikutes,

Turiu Mutsy 4rider, telpa man Peugeot 206 bagazineje. Tiesa reikia viena rata nuimt, bet jis nusiima pirsto paspaudimu, tai bedos dideles nematau. Tiesa daugiau niekas i bagazine netelpa smile.gif O del tilpimo i lopsi, tai manau, kai bus -10 ir daugiau vargu ar ilgam eisit pasivaiksciot, nelabai gydytojai rekomenduoja kai didelis saltis eit i lauka, tai nerekes smarkiai muturiuot smile.gif I sportine dali mano mergina persikrauste 5 men, tilpo ir i lopsi, bet man patogiau buvo i kelione sportinuka imt nei kad lopsi.
eliukė
gal galit pasakyt važiuoklės ploti tarp ratų, butent urban rider. vienur skaičiau kad 57, kitur 62. man keli cm turi reikšmę, nes su dabartiniu vežimu nelabai i lifta isitenku. smile.gif
aura.
mes 5 mėn. persikraustėm, nes neįdomu buvo gulėt ir nieko nematyt. manau iki 6 mėn. butume tilpę, kol buvo tik rėmas mašinoj tai vietos sočiai dar budavo, dėdavom išilgai, ir šone vietos likdavo o dabar skersai per visa bagažinę kai su sportinuku, na galima jei sportinuką nuimi uždedi ant rėmo dar telpa kažkas šone ax.gif focusas karavanas
Fea
QUOTE(eliukė @ 2011 05 31, 13:21)
gal galit pasakyt važiuoklės ploti tarp ratų, butent urban rider. vienur skaičiau kad 57, kitur 62. man keli cm turi reikšmę, nes su dabartiniu vežimu nelabai i lifta isitenku. smile.gif
*

Urban Rider -vaziuokle, su ratais - ilgis 104cm, plotis 63cm, aukstis 30cm.
vaziuokle, be ratu - ilgism 98cm, plotis 52cm, aukstis 21.5cm

(cia sulankstytos vaziuokles parametrai pagal techninius Mutsy duomenis 4u.gif )
Zhannulka
QUOTE(Mylia @ 2011 05 30, 22:08)
Paziurekit internete, kaip vaziuokle susilanksto. Rankena teleskopine, ji neuzsilenkia kaip nors i virsu taupydama vietos per ilgi, gaunasi kad vaziuokle uzima vietos per vaziuokles ilgi ir dar plius rankena, tai reikia gana placios bagazines. Zodziu, reikia matuotis vezimuka konkrecioje masinoje smile.gif
Jus cia ta pati vezimuka matuojat? biggrin.gif Tai kaip ten is tikruju? smile.gif
*

na as tai vidu matavau g.gif ir viduj taip pas mane,ir kai pirkau man sake vienas lopsiukas yra didesnis,o kitas mazesnis,dar nuo modelio priklauso,is pradziu nesupratau,bet jis man parode,ir tikrai skirtumas yra biskiuka g.gif
Mylia
Stojam ir mes i Mutsy turetoju rata. Rinkomes rinkomes ir galiausiai issirinkom Urban Rider'i smile.gif Kol kas pirkom tik vaziuokle su lopsiuku, matysim, jei patiks naudotis, tada ir sportinuka isigysim ax.gif
klara.
QUOTE(Mylia @ 2011 06 18, 12:49)
Stojam ir mes i Mutsy turetoju rata. Rinkomes rinkomes ir galiausiai issirinkom Urban Rider'i smile.gif Kol kas pirkom tik vaziuokle su lopsiuku, matysim, jei patiks naudotis, tada ir sportinuka isigysim  ax.gif
*

thumbup.gif
O mes jau savaji isaugom. Mergina pati visur savo kojytem eina. lotuliukas.gif
Debasy
Ir mes norim pasidžiaugti Mutsy. Turim visą rinkinį - ir lopšiuką, ir kėdutę, ir sportinuką. Dabar jau mūsų vaikinas paaugęs, todėl naudojamės tik sportinuku, nors tiktų ir skėtukas, bet negaliu atsisakyti tokio konforto - vežimą galima valdyti vienu pirštu, manevringumas nerealus wub.gif
Kai naudojomės lopšiuku, labai patiko vežime esanti supimo funkcija; kai nevežioji, stabdis užspaustas, pajudinus jis linguodavo wub.gif
Ir kėdutė labai faina, joje buvo visiškai gulima padėtis wub.gif
klara.
QUOTE(Fea @ 2011 05 29, 13:34)
del tos lietaus apsaugos tai...hm... siaip oroginali tai as skaitau tokia:

user posted image

ta uz 30lt tikrai ne tokia,ane?
*

Tos apsaugos yra dvieju rusiu. Musu butent tokia smile.gif Ir kainavo gerokai virs 100 Lt.
Stai taip atrodo.

Papildyta:
QUOTE(Meredita @ 2011 04 28, 19:09)
kalbejau, kad niekas neparduoda deveto Lietuvoje...o
*

Kodel neparduoda? Kai isauga, parduoda smile.gif
Mylia
Na ką, išbandėm mes savo Urban Rider'i smile.gif Kadangi vasara, tai kol kas mieste dar jis neisbandytas, tik uzmiescio keliukais. Vaziavom per zvyra, misko keliukais, zole, akmenukus ir panasiom salygom. Tai galiu pasakyti, kad kaip ne klasikinis vezimas jis tikrai visai minkstas, leliuka net pasupti galima, ratai tokie, kad bet kur bet kokiom salygom pravaziuos. Ir labai patogu vairuoti vezima atfiksavus galinius ratus, net nemaniau, kad bus taip patogu. net vaziuojant nelygiausiu keliu nebutina juos uzfiksuoti, vezimas vis tiek viena ranka praktiskai galima stumti. Tas labai patiko.
Bet visgi manau, kad kudikiui kol guli lopsy nieko nera geriau kaip klasikine supama vaziuokle. Na o mamai urban rider'is labai patogus, tik gal pacius pacius nelygiausius kelius reikia pabandyti apvaziuoti smile.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.