kiek supratau tai su mutsy vežimu i standartini lifta neivažiuosi?
teoriškai - išsirinkau MUTSY, o praktiškai - niekur negaliu apžiurėti
Papildyta: ps turiu omeny devėtus QUOTE(eliukė @ 2011 05 27, 11:15) teoriškai - išsirinkau MUTSY, o praktiškai - niekur negaliu apžiurėti Papildyta: ps turiu omeny devėtus na devetu daug nera, nes LT jais prekiaut pradejo tik siemet praktiskai o apziuret galit nuvaziave i vaikams.eu
na taip , apžiurėt galima tik vilniuje. taip man pasakė kotrynoj
Kai pries koki menesiuka buvau Kotrynoje Viniuje, tai turejo ir jie kelis Mutsy vezimukus, bet siaip visa kolekcija turi Centriukas (vaikams.eu)
Balandzio gale isigyjom Mutsy urban rider vezimuka,buvo mano svajone,dabar vat stovi namie 4dideles dezes
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 28, 21:07) mes paemem TEAM GREEN spalva,paemem iskart visas 3dalys ir dar papildomai emiau tase,uzklota kojytem prie sportines dalies,apsaugas nuo lietaus ir nuo uodu lopsiukuj ir sportiniam,tai uz viska sumokejom 2450Lt tai dar labai normaliai
na nuo lietaus tai ir lopsiukui atskirai ir sportiniam - tai jos originalios,o nuo uodu tai kitos firmos,tinka ir lopsiukui ir sportiniai daliai...
dar kedutei galima isigyt irgi originalia nuo lietaus,bet nezinau ar ji reikalinga QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 28, 22:32) na nuo lietaus tai ir lopsiukui atskirai ir sportiniam - tai jos originalios,o nuo uodu tai kitos firmos,tinka ir lopsiukui ir sportiniai daliai... dar kedutei galima isigyt irgi originalia nuo lietaus,bet nezinau ar ji reikalinga lopsiukui as turejau....o kedutei tai man nereikia kazkaip...nors as siuo metu butent su ja vazineju,ant vaziuokles uzsidejus..ale kai vasara,tai orai geri...kazkaip nepasigendu. o sportinuka labiau ziema jauciu naudosiu,ar jau rudeni..tai va reik tos apsaugos.. o kiek ji kainavo? nes jei 30lt,tai mano galva ten universali skaitos
Po 30 lt kainuoja originalios mutsy apsaugos nuo lietaus.
tikriausiai kad 30,bet jos originalios nuo lietaus
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 29, 12:45) tikriausiai kad 30,bet jos originalios nuo lietaus violetinis musu del tos lietaus apsaugos tai...hm... siaip oroginali tai as skaitau tokia: ![]() ta uz 30lt tikrai ne tokia,ane?
na tos apsaugos nuo lietaus yra 2rusiu,paziurek sajte mutsy,tai pas mane tai kaip 1 variantas,bet gal ir ta antra galima uzsakyt...bet originalios,as net dabar vat ispakavau ziurejua,tai gera,tikrai skiriasi nuo kitu
su gumyte ir lipukai
mes turim universalia Jyske pirktą 6lt ir buvo nuolaida tai už 3 lt
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 29, 15:33) as kai pries kelis men buvau,tai tipo jie turejo tik universalia kazkokia...su lipukais...tai pardavejui sakui nu parodykit kai cia uzsideda ir atrodo..tia uzmete kaip maisa koki...sako, ai, nezinau as kaip cia kas
na zinai kai esu dirbus vaikisku prekiu parduotuvej tai biskiuka bet ismanau sitose dalykuose,cia tikrai ne ta universali...ji tinka butent sportinukui mutsy,lopsiukui irgi biski kitokia apsauga...o sudetos ir lopsiukui ir sportinei dalei apsaugos i mutsy maiselius...jeigu tau netoli iki ju parduotuves(vaikams.eu) tai uzvaziuok kada paziurek
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 29, 16:10) na zinai kai esu dirbus vaikisku prekiu parduotuvej tai biskiuka bet ismanau sitose dalykuose,cia tikrai ne ta universali...ji tinka butent sportinukui mutsy,lopsiukui irgi biski kitokia apsauga...o sudetos ir lopsiukui ir sportinei dalei apsaugos i mutsy maiselius...jeigu tau netoli iki ju parduotuves(vaikams.eu) tai uzvaziuok kada paziurek jo, netoli o tos kur buvau idejus fotke,tai ziauriai brangios apsaugos, virs 100lt
as tai zinok net nezinau tikslios kainos,tiesiog pasakiau ko man reikia,jie man viska surinko,dar pats pasake kad nuo lietaus apsaugos yra originalios mutsy,o nuo uodu tik universali kazkokios kitos firmos...tai jie man viska paskaiciavo ir pasake galutine kaina...reik gal ju sajte paziuret,gal ten rasiu kaina
Sveikos
ir as isimylejau Mutsy.. Siandien nulekiau i Klaipedos vaikams.eu paciupinet ir nenusivyliau realiu vaizdu. Kadangi laiko dar daug man... galvoju gal pavyks ir padeveta nugvelbt, nors dabar el. puslapyje jie nuolaidas uzsideje, tik vat 2500 biski gaila.. tai jei kuri iki rudens parduot ruosis, yra laukianciu P.S. iskilo klausimas del lopsio.. ar ziema 2-4 men vaikutis apmuturiuotas telpa jame? QUOTE(Muera @ 2011 05 30, 16:08) ziurint kokia dydzio leliukas bus... siaip lopsys nera toks jau didelis..ale manoji tilpo per visa ziema (gimus lapkriti), bet ji 4men tesvere 5.4kg QUOTE(Fea @ 2011 05 30, 16:26) ziurint kokia dydzio leliukas bus... siaip lopsys nera toks jau didelis..ale manoji tilpo per visa ziema (gimus lapkriti), bet ji 4men tesvere 5.4kg na mano pirmoji 5 menesiu buvo beveik 7 kg ir 68 cm... tai jei sitas panasiai augs, tai jau vasari sunkiai besusiraitytu... o jei didesnis bus bet taip gaila butu atsisakyti sito vezimuko... man kaip 180 cm vien ilga rankena labai didelis pliusas.. kiek esu kitus bandzius, tai negaliu normaliai issitiesti, arba kojos i ratus spardosi/kliuva QUOTE(Muera @ 2011 05 30, 16:37) na mano pirmoji 5 menesiu buvo beveik 7 kg ir 68 cm... tai jei sitas panasiai augs, tai jau vasari sunkiai besusiraitytu... o jei didesnis bus bet taip gaila butu atsisakyti sito vezimuko... man kaip 180 cm vien ilga rankena labai didelis pliusas.. kiek esu kitus bandzius, tai negaliu normaliai issitiesti, arba kojos i ratus spardosi/kliuva nu jo..gali sunkiai tipt, kur dar kombiai visokie..mano tai ir dabar tik biski virs 6kg QUOTE(Fea @ 2011 05 30, 16:47) nu jo..gali sunkiai tipt, kur dar kombiai visokie..mano tai ir dabar tik biski virs 6kg spalio-lapkricio sanduroje (pagal echo anksciau, pagal mm veliau). tai vasari turetu but 4 men. - jei kaip sita ziema, tai labai salta buvo dar. Na, dar laiko yra pagalvot, nes siaip man jis patiko. Nesuprantu kaip uzsienio forumuose kitur raso, kad sunkiai telpa i mazesnes masinas, jei ratai taip lengvai nusiima, tai ji ten gali labai kompaktiskai patalpinti. QUOTE(Muera @ 2011 05 30, 16:55) spalio-lapkricio sanduroje (pagal echo anksciau, pagal mm veliau). tai vasari turetu but 4 men. - jei kaip sita ziema, tai labai salta buvo dar. Na, dar laiko yra pagalvot, nes siaip man jis patiko. Nesuprantu kaip uzsienio forumuose kitur raso, kad sunkiai telpa i mazesnes masinas, jei ratai taip lengvai nusiima, tai ji ten gali labai kompaktiskai patalpinti. nu,vaziuoklei reik dideles bagazines...ratus kaskart nuiminet ..nu tai nzn,mane uzknistu
na lopsiuko ilgis tai kazkur 74cm...toks pats kaip ir maxi cosi vezimuke...
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 30, 18:54) pamatavau ka tik - 71cm viduj. nu tai aisku vaiko 71cm ugio neikisi QUOTE(Fea @ 2011 05 30, 20:30) pamatavau ka tik - 71cm viduj. nu tai aisku vaiko 71cm ugio neikisi as pamatavau savo lopsiuka siandien ir jis 78cm QUOTE(Muera @ 2011 05 30, 15:55) Nesuprantu kaip uzsienio forumuose kitur raso, kad sunkiai telpa i mazesnes masinas, jei ratai taip lengvai nusiima, tai ji ten gali labai kompaktiskai patalpinti. Paziurekit internete, kaip vaziuokle susilanksto. Rankena teleskopine, ji neuzsilenkia kaip nors i virsu taupydama vietos per ilgi, gaunasi kad vaziuokle uzima vietos per vaziuokles ilgi ir dar plius rankena, tai reikia gana placios bagazines. Zodziu, reikia matuotis vezimuka konkrecioje masinoje QUOTE(Fea @ 2011 05 30, 20:30) QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 30, 21:59) Jus cia ta pati vezimuka matuojat?
Matyt vienos mamos matuoja lopsio vidu, kitos bendra lopsio ilgi, todel toks skirtumas
pardaveja aiskino kad musty vieno modelio kazkurio lopsiukas mazesnis, o kitu truputi didesnis
Pamatavau savo 4rider, tai lopsiuko vidaus ilgis apie 72 cm.
QUOTE(Jolantele- @ 2011 05 31, 09:13) nu idomumo delei ikisau savo panele i lopsi
Sveikutes,
Turiu Mutsy 4rider, telpa man Peugeot 206 bagazineje. Tiesa reikia viena rata nuimt, bet jis nusiima pirsto paspaudimu, tai bedos dideles nematau. Tiesa daugiau niekas i bagazine netelpa
gal galit pasakyt važiuoklės ploti tarp ratų, butent urban rider. vienur skaičiau kad 57, kitur 62. man keli cm turi reikšmę, nes su dabartiniu vežimu nelabai i lifta isitenku.
mes 5 mėn. persikraustėm, nes neįdomu buvo gulėt ir nieko nematyt. manau iki 6 mėn. butume tilpę, kol buvo tik rėmas mašinoj tai vietos sočiai dar budavo, dėdavom išilgai, ir šone vietos likdavo o dabar skersai per visa bagažinę kai su sportinuku, na galima jei sportinuką nuimi uždedi ant rėmo dar telpa kažkas šone
QUOTE(eliukė @ 2011 05 31, 13:21) gal galit pasakyt važiuoklės ploti tarp ratų, butent urban rider. vienur skaičiau kad 57, kitur 62. man keli cm turi reikšmę, nes su dabartiniu vežimu nelabai i lifta isitenku. Urban Rider -vaziuokle, su ratais - ilgis 104cm, plotis 63cm, aukstis 30cm. vaziuokle, be ratu - ilgism 98cm, plotis 52cm, aukstis 21.5cm (cia sulankstytos vaziuokles parametrai pagal techninius Mutsy duomenis QUOTE(Mylia @ 2011 05 30, 22:08) Paziurekit internete, kaip vaziuokle susilanksto. Rankena teleskopine, ji neuzsilenkia kaip nors i virsu taupydama vietos per ilgi, gaunasi kad vaziuokle uzima vietos per vaziuokles ilgi ir dar plius rankena, tai reikia gana placios bagazines. Zodziu, reikia matuotis vezimuka konkrecioje masinoje Jus cia ta pati vezimuka matuojat? na as tai vidu matavau
Stojam ir mes i Mutsy turetoju rata. Rinkomes rinkomes ir galiausiai issirinkom Urban Rider'i
Ir mes norim pasidžiaugti Mutsy. Turim visą rinkinį - ir lopšiuką, ir kėdutę, ir sportinuką. Dabar jau mūsų vaikinas paaugęs, todėl naudojamės tik sportinuku, nors tiktų ir skėtukas, bet negaliu atsisakyti tokio konforto - vežimą galima valdyti vienu pirštu, manevringumas nerealus
Kai naudojomės lopšiuku, labai patiko vežime esanti supimo funkcija; kai nevežioji, stabdis užspaustas, pajudinus jis linguodavo Ir kėdutė labai faina, joje buvo visiškai gulima padėtis QUOTE(Fea @ 2011 05 29, 13:34) del tos lietaus apsaugos tai...hm... siaip oroginali tai as skaitau tokia: ![]() ta uz 30lt tikrai ne tokia,ane? Tos apsaugos yra dvieju rusiu. Musu butent tokia Stai taip atrodo. Papildyta: QUOTE(Meredita @ 2011 04 28, 19:09) Kodel neparduoda? Kai isauga, parduoda
Na ką, išbandėm mes savo Urban Rider'i
Bet visgi manau, kad kudikiui kol guli lopsy nieko nera geriau kaip klasikine supama vaziuokle. Na o mamai urban rider'is labai patogus, tik gal pacius pacius nelygiausius kelius reikia pabandyti apvaziuoti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|