Buvau šįvakar pasimatyme, bet nesakyčiau, kad jis pavyko. Buvau ne viena, su savo sūneliu - važiavom trise pasivažinėti po apylinkes ir vakaras turėjo baigtis arbatos gėrimu mano namuose, bet... Sūnus prie naujojo pažįstamo tiesiog persikeitė - visą laiką rėkavo, kaprizino, lakstė, zyzė taip, kad buvo neįmanoma per triukšmą susišnekėti. Nepadėjo jokie raminimai ir gąsdinimai. Atrodė kaip "užsuktas". Pasivažinėjom, pavaikščiojom, o paskui naujasis draugas pareiškė, kad užsuks į svečius kitą kartą, nes kažkas blogai su jo mašina. Na taip, sugedo ilgos šviesos, ir jis nenorėjo naktį atgal važiuoti tik su trumpom, bet ar tai priežastis? Man atrodo, kad jis neištvėrė sūnaus tokio elgesio, nors bendravo su juo gražiai ir ramiai,bet bijau kad pagalvojo "ne, tai ne man". Jis pats niekada nebuvo vedęs ir vaikų neturi, todėl gal jam tai pasirodė neįprasta ir baugu. Nežinau. Norisi tikėt tuo pasiteisinimu dėl šviesų, bet aš taip norėjau su juo praleisti kuo daugiau laiko, o dabar bijau, kad mes išvis niekada nebesusitiksim Ar jums irgi būna, kad vaikas pavirsta kitokiu prie naujų pažįstamų? Aš labai noriu vėl tą žmogų pamatyt, ar man rašyt pirmai, jei jis man nieko neberašys? Siaubas, kaip jis man patinka, tiesiog nebeįsivaizduoju nieko kito šalia. Prieš tai mes buvom pasimatyme du kartus, o šiaip "žiūrom" vienas į kitą jau nuo vasaros pradžios. Ką man daryt, taip nuliūdau, kad nebežinau kur dėtis.
Manyčiau,vaikas tokiu elgesiu bandė atsikovoti visą mamos dėmesį sau.Juk iki šiol judu buvote dviese...Vyras,su kuriuo susitikai,turėtų irgi tai suprasti,žinoma,jeigu jis protingas žmogus,o jeigu ne...Tada gal geriau ir nebūti kartu
Langoza
2007 07 29, 12:59
manyciau, jei tu tam vyrukui taip patinki, kaip ir jis tau, tai jo tikrai neisgasdins vaiko pavydo priepuoliai. jei visgi ziuri i tave rimtai, turi tave priimti kartu su tavo suneliu. o vaikui demesio stoka  kaip ir Arktos rase, jus juk buvot dviese, o cia kazkoks "dede" su mama  sakyciau, laikui einant, vaikas priprastu. be to, didesniam juk ir paaiskint bus imanoma kazka. o vyruka irgi galima suprasti, tuo labiau, kad jis pats vaiku savo neturi, tai gal ir issigando truputi  jei nieko nerasys, neskambins, gali juk ir pati ka brukstelt jam, nieks per galva neduos. nors, jeigu bailys toks, ar verta ir nepergyvenk taip  bus gi tu vyru, ne karo metai
audronezam
2007 07 29, 13:09
Aš viena auginu du sūnus (tik metai kaip išsisikyrusi), tad labai sunkiai priima naujus draugus. Jie turi mokėti su vaikais elgtis, tai yra jais domėtis, su jais žaisti ir t.t. Kitaip nepavyksta bendrauti, o ir man smagu, kai užsiima berniukais. Aišku tenka skirti laiko ir be vaikų, tačiau, jeigu nemokės susikalbėti su vaikais, nors tada pairodo visame savo gražume, kaprizinasi ir elgiasi kaip laukiniai, tai negalėsiu su tokiu vyru turėti jokių santykių... tokia jau realybė, turi pirmiau vaikus patraukti...
jurgita%
2007 07 29, 19:44
Jei tu jam rupi ir svarbi tai ir tavo vaikas jam turi buti svarbus,jei jis tau nebeskambins tai as jau jo pati tai neieskociau,o jei visdelto dar susitiksit,tai paaiskink jam(nes gal jis nesupranta,juk pats vaiku tai neturi)kad cia tik vaiko reakcija ir kad us laiku viskas bus gerai.
audronezam
2007 07 29, 19:51
Arba nebus gerai... labai sunkiai priima kai kurie vaikai naujus "dėdes". Mes su sese kai tėvai išsiskyrė visus naujus dėdes žadėjom iš 7 aukšto nulesti per balkoną  Mamai neužtekdavo kantrybės su mumis kariauti... tai susirado naują vyrą tik kai mes ištekėjome:)
džiaugsmė
2007 07 29, 20:30
QUOTE(vivana @ 2007 07 29, 04:08) Buvau šįvakar pasimatyme, bet nesakyčiau, kad jis pavyko. Buvau ne viena, su savo sūneliu - važiavom trise pasivažinėti po apylinkes ir vakaras turėjo baigtis arbatos gėrimu mano namuose, bet... Sūnus prie naujojo pažįstamo tiesiog persikeitė - visą laiką rėkavo, kaprizino, lakstė, zyzė taip, kad buvo neįmanoma per triukšmą susišnekėti. Nepadėjo jokie raminimai ir gąsdinimai. Atrodė kaip "užsuktas". Pasivažinėjom, pavaikščiojom, o paskui naujasis draugas pareiškė, kad užsuks į svečius kitą kartą, nes kažkas blogai su jo mašina. Na taip, sugedo ilgos šviesos, ir jis nenorėjo naktį atgal važiuoti tik su trumpom, bet ar tai priežastis? Man atrodo, kad jis neištvėrė sūnaus tokio elgesio, nors bendravo su juo gražiai ir ramiai,bet bijau kad pagalvojo "ne, tai ne man". Jis pats niekada nebuvo vedęs ir vaikų neturi, todėl gal jam tai pasirodė neįprasta ir baugu. Nežinau. Norisi tikėt tuo pasiteisinimu dėl šviesų, bet aš taip norėjau su juo praleisti kuo daugiau laiko, o dabar bijau, kad mes išvis niekada nebesusitiksim Ar jums irgi būna, kad vaikas pavirsta kitokiu prie naujų pažįstamų? Aš labai noriu vėl tą žmogų pamatyt, ar man rašyt pirmai, jei jis man nieko neberašys? Siaubas, kaip jis man patinka, tiesiog nebeįsivaizduoju nieko kito šalia. Prieš tai mes buvom pasimatyme du kartus, o šiaip "žiūrom" vienas į kitą jau nuo vasaros pradžios. Ką man daryt, taip nuliūdau, kad nebežinau kur dėtis.  luktelk siek tiek.. paskui atsargiai primink apie save.. gal jis irgi taip pat kaip tu bijo tau paskambinti, nes nenori griauti judvieju su sunumi edilijos...as tai sugalvociau rimta priezasti, del kurios tau jo zut but reika.. pvz.. kazka pamirsai... Papildyta:QUOTE(audronezam @ 2007 07 29, 15:09) Aš viena auginu du sūnus (tik metai kaip išsisikyrusi), tad labai sunkiai priima naujus draugus. Jie turi mokėti su vaikais elgtis, tai yra jais domėtis, su jais žaisti ir t.t. Kitaip nepavyksta bendrauti, o ir man smagu, kai užsiima berniukais. Aišku tenka skirti laiko ir be vaikų, tačiau, jeigu nemokės susikalbėti su vaikais, nors tada pairodo visame savo gražume, kaprizinasi ir elgiasi kaip laukiniai, tai negalėsiu su tokiu vyru turėti jokių santykių... tokia jau realybė, turi pirmiau vaikus patraukti... ziauru... tikrai... as va labai noriu susirasti sau vyra.. tai ka dabar deti savo moteriska laime ant aukojimo stalo, vardan vaiku kaprizu..???  nors kol kas nere nieko svarbesnio uz dukryte bet as tikiuosi surasti savo laime
Na, mano naujasis pazistamas man parase, kad as labai sauni mergina, kad linki man viso ko geriausio, bet... nera pasiruoses artimiau bendraut su moterim, kuri turi vaika. Ka ir bepridursi, bent jau aisku pasidare viskas, aciu zmogui uz nuosirduma. Gal ir gerai, kad "atsisijojo" pradiniame etape, kai dar per toli nenueita. O del sunaus elgesio as jam vakar pasakiau, kad mano mazutis taip elgiasi su pirma ar antra karta matomais zmonemis. Siaip tai antras vyras, su kuriuo bendravau po skyrybu, pirmasis i vaika reagavo labai normaliai, netgi labai teisingai aukledavo, tik man netiko kai kurie jo asmenybes atspalviai. Na, taip, vyru yra, bet kai gyveni ne didmiesty ir vos ne kiekviena diena nuo ryto iki vakaro dirbi, tai sunku susipazinti. Nes mano buvimo vietos yra: namai, vaiko darzelis, mano automobilis, degalines, parduotuves, darbas. Nu tai darbe ir susipazistu tik
Vivana, belieka džiaugtis, kad tavo vaikutis jį "išbandė" per pirmąjį pasimatymą. Labai dažnai vyrai (o kartais - ir moterys), neturintys vaikų,nelabai įsivaizduoja, ką reiškia turėti vaiką - ne tik džiaugtis jo pasiekimais, ne tik matyti tyliai žaidžiantį kamputyje ar mandagiai prieinantį ir pasisveikinantį su svečiais, bet ir slaugyti, kai jis serga ir visą naktį praverkšlena, guosti, kai jam skauda, ištverti jo pyktį ar nusivylimą, matyti "ožius" ir su jais tvarkytis, galų gale ištverti ir nežaboto linksmumo ar siautimo fazes, kai vaikas dūksta tiesiog todėl, kad jam tuo momentu taip noris, auklėti jį ne nuolatiniais draudimais ir barimu, o tinkamu pavyzdžiu ir ramybe, meile... Turėti vaiką - reiškia mylėti jį visada ir visokį - nesvarbu, kaip jis elgtųsi. O jei žmogus to nesuvokia, nėra pasiruošęs tai suvokti, tada... gerai, kaip tu sakei, kad viskas nutrūko pradiniame etape. Reiškia, ne taip labai jis tavęs ir siekė, jei atsitraukė sutikęs pirmąją kliūtį. Nes tavo vaikas... Jis vis tiek visada bus šalia. taip jau yra, kad mergindamas moterį su vaikučiu, nori nenori gauni juos komplekte, 2 in 1.  Akcija tsakant  Čia kaip toj anekdotinėj loterijoj: "Laimi čigoniuką - taborą gauni dovanų"  SĖKMĖS tau  auklėjant savo mažąjį vyrą ir tikėkimės, kad didelis ir geras vyras šalia atsiras greit
mama_gulbe
2007 07 30, 08:30
QUOTE(vivana @ 2007 07 30, 01:02) Na, mano naujasis pazistamas man parase, kad as labai sauni mergina, kad linki man viso ko geriausio, bet... nera pasiruoses artimiau bendraut su moterim, kuri turi vaika. Ka ir bepridursi, bent jau aisku pasidare viskas, aciu zmogui uz nuosirduma. Gal ir gerai, kad "atsisijojo" pradiniame etape, kai dar per toli nenueita. O del sunaus elgesio as jam vakar pasakiau, kad mano mazutis taip elgiasi su pirma ar antra karta matomais zmonemis. Siaip tai antras vyras, su kuriuo bendravau po skyrybu, pirmasis i vaika reagavo labai normaliai, netgi labai teisingai aukledavo, tik man netiko kai kurie jo asmenybes atspalviai. Na, taip, vyru yra, bet kai gyveni ne didmiesty ir vos ne kiekviena diena nuo ryto iki vakaro dirbi, tai sunku susipazinti. Nes mano buvimo vietos yra: namai, vaiko darzelis, mano automobilis, degalines, parduotuves, darbas. Nu tai darbe ir susipazistu tik  biski gal ir liudna, bet nera to blogo kas neiseitu i gera as su savo dabartiniu brangiausiu i pirm ale pasimatyma (nors tai buvo tik siaip susipazinimo vakaras) ejau irgi su suneliu - nes gi ejau ne i tikra pasimatyma, o tik siaip susipazinti, o vaiko neturejau kam palikti  tai viskas praejo gal smagiai, o mazius net netrukde sedejo mandagiai (jis vapse nesnekus  ) ir dabar mes visi akrtu tryse o tau linkiu atrasti toki kuris neissigas spiegiancio ir isdykaujancio vaikiuko
panelė Prym
2007 07 30, 09:20
QUOTE(vivana @ 2007 07 29, 03:08) Buvau šįvakar pasimatyme, bet nesakyčiau, kad jis pavyko. Buvau ne viena, su savo sūneliu - važiavom trise pasivažinėti po apylinkes ir vakaras turėjo baigtis arbatos gėrimu mano namuose, bet... Niekaip negalėjau sulaikyti šypsenos perskaičius. Jei atėjus į pasimatymą, pamatyčiau, kad vyriškis dar ir šeimyną atsitempė, dėčiau į kojas ir lėkčiau neatsisukdama  Jums labai pasisekė su pasimatymo objektu - ilgokai ištvėrė, ir pasivaikščiojot, ir pasivažinėjot... Aš savo vaiko isterijų ilgesnį laiką pakęst negaliu, o jei dar svetimų tektų klausytis
QUOTE(vivana @ 2007 07 29, 03:08) Buvau šįvakar pasimatyme, bet nesakyčiau, kad jis pavyko. Buvau ne viena, su savo sūneliu - važiavom trise pasivažinėti po apylinkes ir vakaras turėjo baigtis arbatos gėrimu mano namuose, bet... Sūnus prie naujojo pažįstamo tiesiog persikeitė - visą laiką rėkavo, kaprizino, lakstė, zyzė taip, kad buvo neįmanoma per triukšmą susišnekėti. Nepadėjo jokie raminimai ir gąsdinimai. Atrodė kaip "užsuktas". Pasivažinėjom, pavaikščiojom, o paskui naujasis draugas pareiškė, kad užsuks į svečius kitą kartą, nes kažkas blogai su jo mašina. Na taip, sugedo ilgos šviesos, ir jis nenorėjo naktį atgal važiuoti tik su trumpom, bet ar tai priežastis? Man atrodo, kad jis neištvėrė sūnaus tokio elgesio, nors bendravo su juo gražiai ir ramiai,bet bijau kad pagalvojo "ne, tai ne man". Jis pats niekada nebuvo vedęs ir vaikų neturi, todėl gal jam tai pasirodė neįprasta ir baugu. Nežinau. Norisi tikėt tuo pasiteisinimu dėl šviesų, bet aš taip norėjau su juo praleisti kuo daugiau laiko, o dabar bijau, kad mes išvis niekada nebesusitiksim Ar jums irgi būna, kad vaikas pavirsta kitokiu prie naujų pažįstamų? Aš labai noriu vėl tą žmogų pamatyt, ar man rašyt pirmai, jei jis man nieko neberašys? Siaubas, kaip jis man patinka, tiesiog nebeįsivaizduoju nieko kito šalia. Prieš tai mes buvom pasimatyme du kartus, o šiaip "žiūrom" vienas į kitą jau nuo vasaros pradžios. Ką man daryt, taip nuliūdau, kad nebežinau kur dėtis.  gal tiesiog norėjo dėmesio sau
Na taip, as suprantu kad ne visada i pasimatymus einant reikia eit su vaikuciu, bet mes su tuo zmogum susipazinom darbe ir pasisnedavom,buvom ir vieni susitike, bet as negaliu apsimesti, kad gyvenu viena, juk po kurio laiko reikia bendraut trise, ar ne taip? Vaikas tikrai niekur nedings is mano gyvenimo, jis juk kasnakt buna su manim, kas, kad kitam kambary. Aisku, kartais paprasau ex pabuna su juo, kartais drauge nakti pabuna, jei noriu kur islekt. Bet tai labai retai, juk as ji auginu. Siaip susipazinti tai siekia klientai darbe (dirbu restorane barmene), bet kai suzino, kad turiu vaika, daugelis greit atsala ir tiek. O mano vaikas labai judrus ir energingas, pastoviai jam reikia kazkuo uzsiimti, turi daug poreikiu - na, turbut kaip ir visi vaikuciai. Na, del sios situacijos nebeliudziu, juk nebuvau labai iklimpusi, tik siaip kartais atsibosta vienai but. Intensyviai neieskau artimo zmogaus, atrodo turetu savaime atsirasti, bet... kada?
QUOTE(vivana @ 2007 07 30, 15:54) Na taip, as suprantu kad ne visada i pasimatymus einant reikia eit su vaikuciu, bet mes su tuo zmogum susipazinom darbe ir pasisnedavom,buvom ir vieni susitike, bet as negaliu apsimesti, kad gyvenu viena, juk po kurio laiko reikia bendraut trise, ar ne taip? Vaikas tikrai niekur nedings is mano gyvenimo, jis juk kasnakt buna su manim, kas, kad kitam kambary. Aisku, kartais paprasau ex pabuna su juo, kartais drauge nakti pabuna, jei noriu kur islekt. Bet tai labai retai, juk as ji auginu. Siaip susipazinti tai siekia klientai darbe (dirbu restorane barmene), bet kai suzino, kad turiu vaika, daugelis greit atsala ir tiek. O mano vaikas labai judrus ir energingas, pastoviai jam reikia kazkuo uzsiimti, turi daug poreikiu - na, turbut kaip ir visi vaikuciai. Na, del sios situacijos nebeliudziu, juk nebuvau labai iklimpusi, tik siaip kartais atsibosta vienai but. Intensyviai neieskau artimo zmogaus, atrodo turetu savaime atsirasti, bet... kada? Tai žinoma,kad reikia ir su vaiku supažindinti...judrus tai judrus,bet manau einant kartu su vaiku,jei jau taip nusprendei,reikia pasikalbėti ir paaiškinti,kas ir kaip..nebent vaikui 2 metai kad nieko nesupras..o jei jis vyresnis,tai manau turėtų būti aišku..kad tai ne laikas jam skirtas,kad susipažinsim su nauju draugu....
Pritariu, as ir aiskinau jam, bet problema ir buvo tame, kad jokie aiskinimai nepadejo, jis tiesiog taip elgesi tuo metu, kai buvom isvykoj. Kai tik likom dviese, viskas vel buvo normaliai. Jis tiesiog labai labai stresuoja, jei su kuo nors susipazistu. Kai bunu su siaip draugais - jokiu problemu, o kai tik su kuo nors bandau uzmegzti artimesni rysi, sunus daro viska, kad tai nepavyktu. Kai bendravau su pirmuoju draugu po skyrybu, sunus sukele isterija to zmogaus namuose ir net apsisisiojo is nervu. Paskui priprato ir elgdavosi palyginus graziai, zaisdavo abu ir t.t. Na bet tas draugas visiskai ramiai reaguodavo i jo kaprizus ir prieme ji kaip mano dali. Siaip turbut nuo vyro priklauso kaip jis reaguos, bet mano sunus gana sunkiai isgyveno skyrybas, gal cia yra kazkoks rysys. Priprato, kad mes dviese, bet as kaip tik stengiuos, kad jis turetu kuo daugiau draugu, leidziu pasikviesti darzelio vaikus i svecius, nors jam dar tik 4 metai. O jis atrodo nenori, kad tureciau koki artimesni drauga.
panelė Prym
2007 07 30, 15:20
QUOTE(vivana @ 2007 07 30, 15:54) Na taip, as suprantu kad ne visada i pasimatymus einant reikia eit su vaikuciu, bet mes su tuo zmogum susipazinom darbe ir pasisnedavom,buvom ir vieni susitike, bet as negaliu apsimesti, kad gyvenu viena, juk po kurio laiko reikia bendraut trise, ar ne taip? Manau, pirma santykius susikurti dviese reikia. Niekas neliepia slėpt, bet kodėl iš žmogaus, su kuriuo buvote susitikę tik keliskart, tikitės, kad puls vaidinti tėtuką?
Ne, as gal nesitikiu, kad ims vaidint teva, to ir nereikia, juk mano sunus turi savo teva, su kuriuo daznai buna (as daznai dirbu vakarais). Ko as tikiuosi? Na, sutikti zmogu, kuris priims mano praeiti ir supras, kad vaikas nera kliutis toliau bendrauti. O del to, kad susikurti santykius dviese, tai mano situacijoj nelabai imanoma tai padaryti, juk sunus gyvena su manim. Siuo atveju ir taip nemazai laiko praejo, kol jis susipazino su sunum. Nes flirtuot, sneketis pradejom vasaros pradzioj.
Campariuke
2007 08 07, 19:54
QUOTE(vivana @ 2007 07 31, 00:20) Ko as tikiuosi? Na, sutikti zmogu, kuris priims mano praeiti ir supras, kad vaikas nera kliutis toliau bendrauti. O del to, kad susikurti santykius dviese, tai mano situacijoj nelabai imanoma tai padaryti, juk sunus gyvena su manim. esu vienisa mama ir mes isvis "neturim tecio". bet as turiu "nauja" dede. mergaite maza ir problemu nepridaro. tikiuosi kad dar vieno naujo dedes ieskoti nebereikes. nes didesnei jau bus sunkiau itikti. tik vienintele, beda. nes nzn ka reikes daryti veliau: ar aiskinti jai kad tai "naujas" tetis, ar net neuzsiminti apie biologini donora
Donalita
2007 08 08, 12:03
Mat kaip buna  O as mamai pati pasakiau, kad noriu tecio. Manau, sveika butu su tokiais vaikiukais pavaikscioti po tokias vietas, kur megsta buti seimos, kad jie matytu, kaip teciai zaidzia su vaikais visokius sportinius zaidimus, kas berniukams turetu labai patikti  Taip sakant, psichologiskai apdoroti...
Saulėgražutė
2007 11 30, 11:13
Jau kokia nesamone vaika specialiai tampytis ir tipo rodyti, kaip "teciai" su vaikais bendrauja. Atceit, kad ir pats uzsimanytu teti tureti. Net pyktis ima is tokios nesamones. Manoji jokio tecio neturi ir man sirdi skauda, kai matau, kad jinai stebi vyru t.y. tevu elgesi su vaikais. Matau, kad jai sirdele skauda  , o cia dar siulo specialiai kazkur vestis... Kam ta vaika traumuoti. O siaip manoji nepavydi, netgi noretu "mane iskisti", kad jai sese ar broli pagimdyciau  . Ir mano draugas jai nuo pirmos dienos patiko, sake galetum mama su juo tuoktis  . Tik vat, kad tas draugas nieko apie bendra ateiti nesneka  . Tiesa sakant anksciau niekada ir negalvojau, kad vaikas gali trugdyti kazkam, bet jau vien jusu komentaru pasiskaicius galima kompleksa isivaryti  .
Dindilin
2007 11 30, 11:27
QUOTE(vivana @ 2007 07 29, 23:02) ... nera pasiruoses artimiau bendraut su moterim, kuri turi vaika Koks kiaulė  .... Kažkokia nebrandi asmenybė.
***Žaltvykslė
2007 11 30, 15:46
Na,mano vaikai irgi iš pradžių maištavo,bandė visaip mano draugą,aš tai jo vietoj kažin,ar ištvėrus būčiau,bet per metus viskas į vėžes sustojo.Dabar santykiai normalūs.Laiko tam reikia.
QUOTE(Dindilin @ 2007 11 30, 12:27) Koks kiaulė  .... Kažkokia nebrandi asmenybė. o kuom jau nebrandi?  retas vyras, kuris dar savų neturi vaikų, nuo pirmojo susitikimo gali pamilti svetimą, ypač jei jis isterikuoja, žvygauja ir kelia pavydo scenas. aš įsivaizduoju, kad mamai savo vaikas pats geriausias ir ji pakenčia viską bei žino, koks jis yra iš tikrųjų, bet iš kur svetimam žmogui žinot?
Dindilin
2007 11 30, 17:51
QUOTE(Honey @ 2007 11 30, 15:57)  retas vyras, .....gali pamilti svetimą, ypač jei jis isterikuoja, žvygauja ir kelia pavydo scenas. Tai gi ir sakau: visi jie kiaulės.
QUOTE(Dindilin @ 2007 11 30, 18:51) Tai gi ir sakau: visi jie kiaulės. nemanau, jog tai kiauliškumo įrodymas
Na, kiaule del to nevadinciau, juk kiekvienas pats renkasi, su kuo jam bendrauti. Vadinasi sis nebuvo skirtas
primavera
2007 12 01, 21:36
padekociau vaikui uz toki elgesi. geresnio isbandymo vyrui ir nesugalvosi. geriausias vaiko testas busimam savo teveliui. sugrizo, vadinas, vertas demesio tas zmogus, dingo, tik padekot reikia, kad taip anksti viskas paaiskejo  perskaiciau tema iki galo. sakot, kad reikia vaikuti kazkada supazindint su simpatija. kazkada, bet ne per greitai. tai turi ivykti tada, kai vyras jau rimtai isimyli. o tada jau viskas vyksta daug paprasciau. aplinka supanti ta moteri vyrui pasidaro ypatinga ir jau nebegali taip paprastai iseiti, kai yra atsirades jausmas...
QUOTE(Dindilin @ 2007 11 30, 18:51) Tai gi ir sakau: visi jie kiaulės. Aga, visi jie kiaulės... ir dar be to gyvena trumpiau.... Nu tiesiog svolačiai....
braske 8
2007 12 07, 09:54
QUOTE(vivana @ 2007 07 29, 03:08) Buvau šįvakar pasimatyme, bet nesakyčiau, kad jis pavyko. Buvau ne viena, su savo sūneliu Nelabai suprantu kam į kokį trečia pasimatymą temptis vaiką , juk vaikui reikia pastovumo, o ne vis naujų kandidatų į tečius, vaiko galvelėje ir taip sumaištis ir baimės kai tevai skiriasi..............o čia dar mamytės nauji kavalieriai vis keičiasi,mamytės susitvarkykit pradžioj savo santykius , o tik kai jie pasidaro "rimti" (čia kiekvienai vis skirtingai) tada ir pažindinkit vaikus su jais.......
bet rimtai Nesamonė didžiausia Savo lialiui reikia parodyti rimtą kandidatą ..patikrinta ir jau su ketinimu rimtu o ne pasimatymai tryse ir t.t.t. Nežinau..čia mano nuomonė....
Dindilin
2008 01 09, 09:01
QUOTE(TetisG @ 2007 12 07, 01:26) Aga, visi jie kiaulės... ir dar be to gyvena trumpiau.... Nu tiesiog svolačiai....  Na, dėl vyro gyvenimo trukmės nėra didelės problemos. Svarbu gyventi kokybiškai, tebūnie ir trumpiau.
Tai laikinos problemos,kas liecia vaikiuka,jis tiesiog norejo sioje situacijoje buti svarbiausias,.norejo patikti,o kaip tai padaryti dar nezinojo,manau,kad dar kelis kartus taip elgtusi prie nto paties zmogaus,poto aprimtu,bet prie naujo zmogaus vel butu toks pat elgesys,bet velgi tik kokius tris kartus.O kaip reaguos tas svetimas vyras,cia tik priklausys nuo jo noro ir pasirizimo, buti su jumis kartu
QUOTE(Dindilin @ 2008 01 09, 10:01) Na, dėl vyro gyvenimo trukmės nėra didelės problemos. Svarbu gyventi kokybiškai, tebūnie ir trumpiau. Na6 tai tikrai taip, ne veltui Butnorius dainuoja "už meilės naktį nukeliaučiau pragaran...."
blondinas
2008 02 05, 23:08
galiu duot nemokama patarima vienisom motkelem, kurios bet kokia kaina nori susirast vyra "ищю такой же-только без пуговиц..". Suradusios kandidata, iskarto supazindinat su savo vaiku, o jei turit suni, tai ir su juo. Tik gyvunai ir mazi vaikai gali su 90% tikslumu nustatyt ar geras zmogus ar ne. Jei vaikam ir sunim tiko- variantas tinkamas-imkit.
Zuika X
2008 02 06, 16:18
QUOTE(vivana @ 2007 07 31, 01:20) Ne, as gal nesitikiu, kad ims vaidint teva, to ir nereikia, juk mano sunus turi savo teva, su kuriuo daznai buna (as daznai dirbu vakarais). Ko as tikiuosi? Na, sutikti zmogu, kuris priims mano praeiti ir supras, kad vaikas nera kliutis toliau bendrauti. O del to, kad susikurti santykius dviese, tai mano situacijoj nelabai imanoma tai padaryti, juk sunus gyvena su manim. Siuo atveju ir taip nemazai laiko praejo, kol jis susipazino su sunum. Nes flirtuot, sneketis pradejom vasaros pradzioj. Nenuleisk galvos viskas bus gerai,tam reiki laiko as su dviem vaikais (berniukais) susiradau drauga ir jau gyvename metus kartu.Jis jiems kaip tevas. Yra tokiu zmoniu kur esi reikalingas tu ir vaikai nekliutis Papildyta:QUOTE(Campariuke @ 2007 08 07, 21:54) esu vienisa mama ir mes isvis "neturim tecio". bet as turiu "nauja" dede. mergaite maza ir problemu nepridaro. tikiuosi kad dar vieno naujo dedes ieskoti nebereikes. nes didesnei jau bus sunkiau itikti. tik vienintele, beda. nes nzn ka reikes daryti veliau: ar aiskinti jai kad tai "naujas" tetis, ar net neuzsiminti apie biologini donora Manau kad tiesa visada geriau. Vaikas uzauges ivertins "dedes" pastangas. Supras kad tokiu geru dedeziu nera daug
renacike
2008 02 08, 10:53
z.lineta
2009 01 31, 22:53
sveikos,
neradau tokios temos,turbut ieskot nemoku,bet noreciau suzinoti,kaip jusu vaikuciai reagavo i naujaji jusu drauga?manajai neuzilgo 4m bus,bet ji labai bendraujanti,niekada nekilo net minciu,kad si kart,beje(tai antras draugas kuri ji mate,pirmasis buvo,kai jai buvo 1.6metu.)ji taip sureaguos. na as zinau ir jauciu kad jai jis patinka,kaip jie duksta,laksto,bet tik zaidime,o siaip jinai ji atstumia,visada sako tu nepatinki,su tavim nenoriu,vaziuok namo,taciau,ji laukia kitokios jo reagcijos,nei kad jis paema ir pvz isvaziuoja.o tada sako as noriu pas ji,man jis patinka ir tt.kai jie isizaidzia,tai prasideda ir skruostuku buciavimas.....tisiog,man baisiai idomu kaip as ir kaip jis turetu elgtis????ar veng susitikimu bendru ar ka?????
dekui uz pasisakymus
konfetti
2009 02 01, 10:15
Na...man panasiai buvo. Kaip issiskyrem ir paskui atsirado nauajs draugas - dukrytei buvo virs 3 metu. tai ji labai puikiai ji prieme, nes jis su ja zaisdavo, dukdavo, eidavom daug kur pasivaikscioti ir t.t. (ko su tikru teciu nebudavo). Bet paskui taip isejo, kad su tuo draugu issiskyrem. Tai dukryte vistiek ilgai apie ji ir klausdavo, ir siaip atsimindavo - jei kur nueidavom, kur buvom su juo buve... Tai paskui sau pasizadejau, kad su jokiais draugais as jos nepazindinsiu, kol nebusiu tikra, jog cia jau rimti santykiai. Nes vaikas vistiek prisirisa prie zmogaus. Ir be to, paskui gali susidaryt nelabai teisinga gyvenimo vaizda...na - kad tai yra normalu, jog tai vienas draugas pas mamyte, tai kitas... Bet is esmes tai vaikas galbut gali ir pavydeti mamos...del to gal ir sako taip. Is tikruju jai gal patinka tas draugas, bet ji galbut pavydi mamos demesio. Arba gali bijoti, kad tas draugas nepradingtu (pvz kaip tetis). Manau, kad vaikams reikia saugumo ir pastovumo jausmo, kad jie butu laimingi
z.lineta
2009 02 01, 12:16
sveika,bet vat kad manoji ne nepazista savo tevo....o ir prie jos as su draugu nei uz rankuciu kabinames nei buciuojames,nelabai yra ko pavydet:)))))
QUOTE(z.lineta @ 2009 01 31, 23:53) sveikos, atstumia,visada sako tu nepatinki,su tavim nenoriu,vaziuok namo,taciau,ji laukia kitokios jo reagcijos,nei kad jis paema ir pvz isvaziuoja.o tada sako as noriu pas ji,man jis patinka ir tt. Jis tikrai neturetu uz gryna piniga to priimti. Mano maziukas man kartais pasako nenoriu mamytes, bet as nepriimu to tiesiogiai. Pasako nenoriu ir ima buciuoti  . Juk mergaite tada jauciasi kalta, kad pasake nenoriu jusu draugui ir jis isvaziavo. Manau tikrai vyras tureti rasti kita taktika ir kitaip i tai reaguoti.
Palaiminta
2009 02 01, 19:18
Man irgi bus idomi mergaiciu reakcija i mano drauga,busima vyra, kuris atvaziuos pavieseti pas mus . Tik situacija siek tiek kitokia - jis uzsienietis ,todel idomu, kaip jie bendraus, kiek kartu mate ji per Skypa, vieni kitiems labai patiko, jis ir kalbino jas, ir as vertejavau, kas kam ka sako, dovanu joms idejo, labai jomis dziaugesi, manau, viskas bus gerai. Tik as manau, kad supazindinti savo vaika su "nauju teveliu" reiketu tuomet, kai mama jau uztikrinta del siu santykiu testinumo, yra planuojama bendra ateitis. Vaikas turi jaustis saugus, kad sis "naujas tevelis" mamos ir jo nepaliks, kad jie bus seima ir t.t.
konfetti
2009 02 02, 09:12
QUOTE(Palaiminta @ 2009 02 01, 20:18) Tik as manau, kad supazindinti savo vaika su "nauju teveliu" reiketu tuomet, kai mama jau uztikrinta del siu santykiu testinumo, yra planuojama bendra ateitis. Vaikas turi jaustis saugus, kad sis "naujas tevelis" mamos ir jo nepaliks, kad jie bus seima ir t.t. Aš irgi taip manau. O dėl vaiko pavydo - turėjau galvoj, kad vaikas gali pavydėti tiesiog mamos dėmesio, nes yra pratęs, kad visas mamaos dėmesys yra skiriamas jam, o ne kažkam kitam. Gali pavydėti nebūtinai draugui - bet kam, kas sulaukia daugiau dėmesio iš mamos. Manau, kad tai yra normalu  . Juk netgi ir pilnose šeimose būna, kad vaikas pavydi mamaos tėčiui arba atvirkščiai. Todėl naujasis draugas turėtų pasistengti susidraugauti su vaiku, pelnyti jo pasitikėjimą, kad vaikas matytų, kaip smagu būna būti kartu, kokia laiminga būna mamytė
z.lineta
2009 02 02, 10:11
tai gerai,bet ka daryt tokiu atveju kai vaikas sako as su tavim nenoriu,tu vaziuok is cia,tai negi jis turejo jos prasyti pasilikti leist ar dar kitaip?vaikas siaip isvis turi gerbt suaugusi zmogu ir to nesakyt bent jau garsiai,ir manau kad kita syki ji to nesakys,nes zinos kad isvaziuos tikrai.kazkaip tame as jam pritariu...ir jis neisizeide.tikrai ne,ju zino,kad vaikas,kad reik laiko ir tt. o beje pazindint kada zinai kad cia jau tas vienintelis,kuri ateiti ir tt???tai gerai mes ir kuriam ir viska,bet as tikrai nzn ar tai ivyks ir nieks nezino:)))taigi iseina kad reik pazindinti juos per vestuves:)
QUOTE(z.lineta @ 2009 02 02, 11:11) tai gerai,bet ka daryt tokiu atveju kai vaikas sako as su tavim nenoriu,tu vaziuok is cia,tai negi jis turejo jos prasyti pasilikti leist ar dar kitaip? manau, kad sioje vietoje jus turejote isiterpti
z.lineta
2009 02 02, 10:41
isiterpti i ju santykius?oi ne,tegu patys aiskinas,as isiterpsiu tada kai matysiu kad butina.as tik paklausiau jos tu tikrai nori likti tik su manim?sako taip,na tai ir ok. kaip princese pasakys:|)))
bet garantuotai kita syk isvaziuot ji jam nelieps:)
konfetti
2009 02 02, 11:09
[quote=z.lineta,2009 02 02, 11:11] tai gerai,bet ka daryt tokiu atveju kai vaikas sako as su tavim nenoriu,tu vaziuok is cia,tai negi jis turejo jos prasyti pasilikti leist ar dar kitaip? Na, aš irgi manau, kad čia galima buvo mamytei įsikišti  . Žinoma, vaikas turi gerbti suaugusiuosius, bet mes patys turim juos to ir mokyti Papildyta:QUOTE(z.lineta @ 2009 02 02, 11:11) o beje pazindint kada zinai kad cia jau tas vienintelis,kuri ateiti ir tt???tai gerai mes ir kuriam ir viska,bet as tikrai nzn ar tai ivyks ir nieks nezino:)))taigi iseina kad reik pazindinti juos per vestuves:) O čia tai jau taip  . Man tas klausimas irgi ilgai nedavė ramybės... Manau, vidinis balsas gali pasakyt, kada tas laikas atėjo. O šiaip tai - jei draugystė rimta, jei matosi, kad draugas taip pat rimtai žiūri į bendrą ateitį, nebijo atsakomybės, nemato problemų dėl to, kad teks auginti ne savo vaiką ir t.t. - tai galima ir nelaukti vestuvių
QUOTE(z.lineta @ 2009 02 02, 11:41) isiterpti i ju santykius?oi ne,tegu patys aiskinas,as isiterpsiu tada kai matysiu kad butina.as tik paklausiau jos tu tikrai nori likti tik su manim?sako taip,na tai ir ok. kaip princese pasakys:|))) bet garantuotai kita syk isvaziuot ji jam nelieps:) Na, nezinau, as kai gyvenau su ex ir jis turejo 3 metu mergyte, kartais jai uzeidavo tokie dalykai, kad manes nenori, eik ir tt.....nors aplamai buvom nuostabios drauges. Tada tevelis isikisdavo, kad turi mane gerbti ir tt, ir mergyte taip nebesakydavo. O kai vel ateidavo toks etapas, vel tevelis paaiskindavo. Nes jei kaskart iseis, kai vaikas to panores, tai nezinau....... Gal ir nebesakys, o gal ir sakys, jus negalit garantuoti uz maza vaika.
Dominykos
2009 02 02, 12:21
Labas, mano nuomone nera specialaus "geriausio" budo kaip pristatyti savo "nauja drauga" ,tik nereiketu skubeti pazindinti savo vaiko iki tol kol santykiai nera tvirti.
ssiimmaa
2009 02 02, 14:42
ir as uz tai kad mama turejo sudrausmit kad nevarytu to dedes. juk jei ateis drauge kokia, ar siaip kaimynas uzeis papliurpti, o mergyte prades saukti kad nenoriu taves, eik is cia, tai drauge uz tases ir iseis? nemanau, na as tai sudrausminciau tikrai...
z.lineta
2009 02 02, 14:49
tai viskas cia aisku:) kur man reik isikist ir kur ne:) juk vienas kartas toks buvo,juk neaukleja ji jo kiekvienu kartu ir jis jos klauso ir isvaziuoja,si kart pirmaji jis padare kaip jam atrodo geriau.paaiskinau as jai viskas kas ka gerbt turi be jo.ir manau problemu nebus,o jei bus,tai tada zinoma as isikisiu,cia irgi nuo situacijos priklauso:)))))
o del pazindinimo,tai visvien lieku prie savo nuomones kada pazindint,gali ir po vestuviu palikt mus,taigi niekada nzn kada,tiesiog esat,rimtai esat,norit but ir pazindini Papildyta: tai vat kad niekad ji tonedare nei su vienu zmogum,tik su juo,ir cia pirmas kartas buvo,su visais ji noriai bendrauja. o ir as jai paaiskinau atsisedusios dviese kaip reik ir kaip negrazu. o jo sprendimas man patiko,turi du paauglius vaikus,kuo puikiausiai bendrauja,kalbasi su jais ir tt,manau zino ka daro,o toliau ziuresim
|
|