Kai aš labiau noriu pabūt su mažyle, jis viską sutvarko buityje, prižiūri vyresnes
maniškis kai tik būna namie, prižiūri mažę, leidžia man pailsėt, kai nešioja, suranda naujų savų būdų nei aš ją nuramint
Kai aš labiau noriu pabūt su mažyle, jis viską sutvarko buityje, prižiūri vyresnes
Mano vyras savaitgaliais leidzia issimiegoti kaip senais gerais laikais, parpiu iki 11val., jis draugauja su suneliu. Taip pat pasilieka su mazyliu, kai as vaziuoju i paskaitas,sportuoti, apsipirkti ar su draugemis susitikti. Zodziu jis - nuostabus tetis ir vyras
Oi merginos, kaip as jums pavydziu.
o as tai kadangi tris kartus per savaite truputi dirbu iki pietu tai tuo laiku vyras ziuri mazyle, tai viska moka.taip pat kartu maudom.Jis labai daug padeda ir nemato jokio vargo su ja.Geras tetis laaabai
Tikrai pavyyydziu as jums, kad taip vyrai padeda
Pirmas savaites ir maudem kartu, ir padejo viska ,o dabar jauciuosi vienisa motina
Taip mielosios, pavydziu ir as jums. Kai auginom pirmaji vaikeli- jis buvo nuostabus, nepakartojamas tetis. Dabar kai namuose mazas leliukas ir vel- paramos jo nebesulaukiu
O man buvo taip: pirmom savaitem, kol
tetukai
neissemiama tema. pagalvojus kad jie patys padaro,tai jie patys ir turetu rupintis musu teveilis tai kaip kada. kartais jam uzplaukia begalinio rupinimosi mumis abime banga.kartais jam norisi tik televizoriu ziuret.o kartais taip iminga,kad net negirdi salia verkiacios mazyles. bet taip buna retai. ypac pastaruoju metu labai pasitaises. naktimis keliasi jis. na as tik maisteli pagaminu,o jis pamaitina,pamigdo,nuramina jei reikia. "o tu miegok, ilsekis " tikiuosi kad tai ne laikina nuo pat pradziu ir pati stengiuas ji auklet
Musu tetis labai
eina sau, kaip čia kaip kurioms faina. Nu mano tai jau labai geras žmogus, nu bet jam kažkaip nelabai sekasi, nu gal sakau dar per jaunas. Pabūna biski ir jau kiša man. Kartais net jaučiuosi kalta, kad liepiau panešiot ar dar ką. Nu nesakau, bendrauja jis su dukryte, myli ją labai, bet kai rėkia turiu tvarkytis aš viena. Sako, kad jam neišeina nuraminti. Ir šiaip kartais nervina - gryžta namo ir sako, o kas valgyti. Nu blyn, trūksta žodžių. Tada jau jis pabūna su vaiku, nes gi norėtų pavalgyti, o aš viena ranka pietų pagaminti nemoku.
QUOTE(Erina @ 2005 02 06, 18:13) eina sau, kaip čia kaip kurioms faina. Nu mano tai jau labai geras žmogus, nu bet jam kažkaip nelabai sekasi, nu gal sakau dar per jaunas. Pabūna biski ir jau kiša man. Kartais net jaučiuosi kalta, kad liepiau panešiot ar dar ką. Nu nesakau, bendrauja jis su dukryte, myli ją labai, bet kai rėkia turiu tvarkytis aš viena. Sako, kad jam neišeina nuraminti. Ir šiaip kartais nervina - gryžta namo ir sako, o kas valgyti. Nu blyn, trūksta žodžių. Tada jau jis pabūna su vaiku, nes gi norėtų pavalgyti, o aš viena ranka pietų pagaminti nemoku. O man buvo laikas, kad viena ranka teko ne tik gaminti, bet ir vonelę paruošti Mano vyras ilgai dirba iki 24-2val. nakties, o kai būna laisvas, tai į paskaitas drožia. Tai aš kaip vieniša mama jaučiuosi. O dar vyresnį sūnų prižiūrėt reik: į mokyklą išleist, iš mokyklos paimt. Pvz. kai kurias vyro pareigas sūnus perėmė: jis mielai pasisiūlė sutvarkyti vonelę po maudynių Tai taip ir sukuosi, o ką darysi? Bet jau stogas pradeda važiuot........
aha, viskas aishku-ne viena ash cia tokia durne ir vargshe vienisha mama. jo, tie vyrai, tik padaryt skuba, o padet- nesulauxi. gimdem kartu, viskas ciki pirma savaite, kol miegojo ishtisai. dabar vsio. neturi laiko arba pavarges, ishalkes nuolat. puse, ka cia puse, jau beveik metai nieko nematau. o jis nesupranta, kad depresucha puola. jam gerai- vaikas priziuretas, valgyt padaryta, namai shvarus, alaus yr. nekenciu tokio gyvenimo!!! daugiau jokiu vaiku!!!
QUOTE(saulutes @ 2005 02 04, 17:15) Oi merginos, kaip as jums pavydziu. pas mus panaši situacija, ruošos darbuose beveik nepadeda
na maniskis namu ruosoj man visai nepadeda, bet su vaiku tikrai labai daug uzsiima, ir nuraminti moka geriau uz mane
QUOTE(crristinka @ 2005 02 08, 21:10) na maniskis namu ruosoj man visai nepadeda, bet su vaiku tikrai labai daug uzsiima, ir nuraminti moka geriau uz mane Tai siūlau tau jam paaiškinti(detaliai)ką tu padarai per dieną.O dar geriau vieną dieną nuo pat ryto iki vakaro pasiūlik pasirūpinti jūsų atžalėle jam vienam.Ir prie viso to dar padaryti pietus,išskalbti drabužius,apsitvarkyti ir t.t O tu tuo tarpu laiką leisk savo malonumui ir tiesiog pailsėk
Maniškis tai padeda ir namų ruošoj ir vaiką prižiūri,sauskelnes pakeičia,pamaitina.Tfu tfu tfu.
Visgi man pasisekė. Mūsų tėvelis dirba "pilnu etatu": sauskelnes keičia, mažylį maudo, naktimis keliasi (nors kartais tenka neblogai įspirti į užpakalį), nuraminti moka. Kad man sunku jis suprato kažkurį šeštadienį, kai mažius visą dieną nenulipo nuo rankų, nes puolė diegliukai, o aš jam padėti negalėjau, nes ruošiausi egzaminui. Tai vakare, kai mažius nusnūdo, vyras pažiūrėjo į mane ir klausia:
- O ką tu taip jį visą dieną ir čiučiuoji?! Tai dabar vakare parlėkęs iš darbo iš karto čiumpą savo kindziulį.
Musu tevelis tai labai labai man padeda
Ai pamirsau
Kai gime sunus, mano vyras pirmom savaitem labai padedavo, nakti keldavosi kartu, keisdavo sauskelnes ir pan, veliau matyt sumaste, kad jau ash atsigavau po gimdymo ir galiu viena viska pasidaryti
nezinau kodel, bet man ir paciai atrodo kad cia mano pareiga vaiku rupintis. nors ir pavargusi, vistiek su kazkokiu sazines priekaistu iduodu mazyli. Nors siaip tai vyras geras, myli leliuka ir pazaidzia, pakalbina. gal ir nereikia nieko daugiau ?
Maniskis irgi padejo pirmomis savaitemis, tada ir pampersus keite ir voneleje maude, bet po menesio nusprende, kad tai yra mano pareiga
As tai nesiskundziu teveliu labai jau geras
Mano tetukas tai tikrai auksinis
Ech, skaitau skaitau čia jus ir man paydas siuma
Džiaugiuosi, nors, kad išvis yra tokių tetukų
Aš pastebėjau, kad berniukų tėveliai geresni pagalbininkai
Nu tai va aš irgi kartais jaučiu kaltę, kai jis naktį supa vaiką, o aš akių praplėšt negaliu, nes žinau, kad jam ryte į darbą. Ai bet retai taip būna.
Nejausk, jokios kaltes, tavo darbas, manau, tikrai ne lengvesnis
QUOTE(Laurinta @ 2005 02 11, 11:21) Nejausk, jokios kaltes, tavo darbas, manau, tikrai ne lengvesnis Ojei, aš kai laukiausi, tai visiems sakiau, kad laukiuosi antro
Aš tai manau, kad mano tiesioginis darbas yra auginti ir rūpintis mažyliu, juk kaip tik dėl to ir pasiimamos motinystės atostogos
Todėl man nelabai ir reikia vyro pagalbos rūpinantis kūdikiu, pati viską kuo puikiausiai pasidarau. O vyras kai nori, mielai su vaiku pažaidžia, pabendrauja. Šiaip jis pas mane darbštuolėlis - ir dirba, ir mokosi, tai laiko tam turi nedaug. Aišku, man dar padeda ir tai, kad turim septynmetę dukrą, tai jai broliukas kartais lėlytę atstoja, pažaidžia su juo,bet vis tiek negali palikti jų visai be priežiūros, vis tik ji irgi vaikas. Kad nereikia visų darbų ant savęs užsikrauti, aš kaip tik pasimokiau augindama dukrą. Tada bandydavau viską padaryti
Musu tata irgi
pas mus taip buvo: pradžioj nelabai padėjo, paskui padėdavo, paskui vėl kažką sumąstė ir nelabai padėjo (gal jam kitaip atrodė?). nu vienžo, buvo...
paskutiniu metu pasiutau - grįžta iš darbo pasupuoja vaiką, palinksmina, pamėto ir viskas. tai taip ir pasakiau "tai ką karuselę įjungei, išjungei ir viskas?" vyriokas pasiuto, trys paros karo stovis namuose, t.y. tyluma, štilis. tą patį vakarą visiškai nieko nedarė vaikui, nei banano nedavė, nei maudė (tą darydavom kartu), nei pampersą keitė. absoliučiai nieko nedarė. bet kitą dieną nu galvoju, a kodėl reikia susipykti, kad būtų kažkas pakeista? kai šneki, prašai - tai nedaeina
Man tai norėtųsi daugiau pagalbos. Aišku, labai prastai nėra. Čia kažkuri rašė, kad paliko vaiką vyrui ir išėjusi savo reikalais gavo žinutę, kad vaikas apsi...Čia tai viršūnė
Maniskis tai kuo toliau, tuo maziau padeda
QUOTE(Laurinta @ 2005 02 15, 11:23) Maniskis tai kuo toliau, tuo maziau padeda Uch..kaip uzjauciu.. QUOTE(Laurinta @ 2005 02 15, 12:23) bet po paskutines pastabeles, kad mes prie jo prilipe ir net neleidziam vienam nusish.., tikriausiai ir savaitgaliais keliausim mes abi i lauka Ojei, koks blogas tata
Stengiuosi neimti i galva, tik va kazkodel siandien "pratrukau"
QUOTE(Laurinta @ 2005 02 15, 15:25) Stengiuosi neimti i galva, tik va kazkodel siandien "pratrukau" As manau,kad jau neisauklesi koks yra toks ir bus
Perauklėt, tai jau tikrai neperauklėsi, nebent laukti, kol subres. Pvz. aš su savo vyru eame vienmečiai. Man jau pats laikas gimdyti vaikus (24 m.), o jis dar tam ryškiai per jaunas. Beje tą pastebėjau gimus vaikui. Nu ir ką, dabar laukiu, kol suaugs, o apie pagalbą galiu tik pasvajoti. Vakar susitarėm, kad jis pamaitins vaiką, o aš per tą laiką išsimaudysiu. Nu ir ką jūs sau manot kol užmaišiau mišinuko, jis užmigo. Tai va pamaitinau vaiką, užmigdžiau ir pati nulūžau. Ir šiandien sako, davai nešam vaiką pas mamą, o patys varom ant kalnų. Nu kur per tokį orą vaiką tysiot, tai jis man sako, tu nevaidink idealios mamos, gaila vaiko mano mamai palikt ir t.t. Ir išviso, jei reikia su vaiku pabūt, tai didžiausia tragedija. Ai sakau dar jaunas, dar draugai rūpi, bet stebiuosi, kaip aštuoniolikmečiai vaikus augina. Ir išviso nesuprantu, kodėl vyrams suteikiamas stipriosios lyties vardas.
QUOTE(rolana @ 2005 02 16, 16:50) Perauklėt, tai jau tikrai neperauklėsi, nebent laukti, kol subres. Pvz. aš su savo vyru eame vienmečiai. Man jau pats laikas gimdyti vaikus (24 m.), o jis dar tam ryškiai per jaunas. Beje tą pastebėjau gimus vaikui. Nu ir ką, dabar laukiu, kol suaugs, o apie pagalbą galiu tik pasvajoti. Vakar susitarėm, kad jis pamaitins vaiką, o aš per tą laiką išsimaudysiu. Nu ir ką jūs sau manot kol užmaišiau mišinuko, jis užmigo. Tai va pamaitinau vaiką, užmigdžiau ir pati nulūžau. Ir šiandien sako, davai nešam vaiką pas mamą, o patys varom ant kalnų. Nu kur per tokį orą vaiką tysiot, tai jis man sako, tu nevaidink idealios mamos, gaila vaiko mano mamai palikt ir t.t. Ir išviso, jei reikia su vaiku pabūt, tai didžiausia tragedija. Ai sakau dar jaunas, dar draugai rūpi, bet stebiuosi, kaip aštuoniolikmečiai vaikus augina. Ir išviso nesuprantu, kodėl vyrams suteikiamas stipriosios lyties vardas. Pas mus buvo momentas, kai vyras sakydavo "tu viską geriau, greičiau sugebi ir moki, vaikui labiau patinka su tavim, tai gal tu ir užsiimk". Aš vis aiškinau, kad tik daug kartų viską darydama išmokau, todėl dabar jau manau taip nebegalvoja
Na, mūsų tėtukas irgi neblogas. Savo
Tik kai aš esu namie, tai sauskelnių keitimą man paveda, iš pradžių visai bijojo tai daryti. O ir dabar keisdamas naudoja servetėles, neneša į vonią plauti užpakaliuko. Matyt, dar per trapūs vaikiukai jam atrodo. Labiausiai padeda namų ruošoje. Netvarko netvarko, bet jau savaitgalį kai apsiima, tai iš pačių pagrindų Naktį nesikelia, nes kas iš to, kad jis kelsis, juk maitinti man vis tiek reikia. Tai geriau jau aš naktį jam pamiegot duodu, kad grįžęs iš darbo labiau padėtų. Nes jei naktim jis kelsis mažių žiūrėt, tai darbe visą dieną pramiegos ir dar grįžęs kaip negyvas bus Tik va maudyt tai pats vienas bijo, o dviese tai man nepatogu. Maišosi jis man ir tiek. Ai, visko būna: kartais apsižodžiuojam kai abu pervargę. Aš būna išvis pratrūkstu: "nieko tu man nepadedi" (nors taip tikrai nėra Kai mažiai paaugs, tikiuosi, dar daugiau su jais užsiims. Prasidės žaidimai, tada ta tikrai dsugiau laiko sau galėsiu skirti. QUOTE(egliuke @ 2005 02 16, 18:53) Pas mus buvo momentas, kai vyras sakydavo "tu viską geriau, greičiau sugebi ir moki, vaikui labiau patinka su tavim, tai gal tu ir užsiimk". Aš vis aiškinau, kad tik daug kartų viską darydama išmokau, todėl dabar jau manau taip nebegalvoja ACHA, maniškis irgi tą patį sako Žinoma jis atsiklausia ar aš nepyksiu...Sakau, kad ne......bet viduje širstu
O pas mus topinė frazė "man atrodo kad jinai vien nuo tavo kvapo apsiramina"
Bet šiaip tai neturiu kuom skūstis vyresnįjį laaabai prižiūri, o ir mažąją ramia širdim palieku QUOTE(alina @ 2005 02 16, 20:39) O dabar svarpiausia O aš tai jau manau, kad pas mus neateis. Čia kažkuri rašė, kad vyro neįmanoma perauklėti ir aš su tuo sutinku. Na, kad ir šiąnakt, pvz. Dukrai dabar pats dantų dygimas, tai ji budinėja per naktį nnnnnnnnnn kartų ir verkia
musu teveliukas geras
beje, kazkur skaiciau, kad turbut visoms mamoms, kiek teciai bepadetu, vis tiek atrodo tos pagalbos maza ir maza.... QUOTE(saulutes @ 2005 02 04, 17:15) Oi merginos, kaip as jums pavydziu. mano situacija dėl to tėvelio visiškai identiška tėvelis, be abejo, irgi "neišvengia atsakomybės":) kartais palieku abu balandėlius. tada jie vyriškai šnekasi QUOTE(Jurgitutė @ 2005 02 05, 09:38) Taip mielosios, pavydziu ir as jums. Kai auginom pirmaji vaikeli- jis buvo nuostabus, nepakartojamas tetis. Dabar kai namuose mazas leliukas ir vel- paramos jo nebesulaukiu mano vyras išvis atsikirai nuo mūsų miega kitam kambary, kas tada? jis nei vaiko girdi naktį, nei tie rūpestėliai jam pažįstami. aš jau prie visko pripratau
musu tevelis labai mums padeda
Nu musu tetis tai tieiosg nuostabus.
QUOTE(rolana @ 2005 02 16, 16:50) Va aš laukiu laukiu tos brandos, sako jei iki 30 m nesubręs tai ant visai Bet va žiūriu ne viena aš čia |