Dar noretusi, kad ir nuo saules spinduliu apsaugotu odele, nes jei jau ji ziema sviecia, tai spinduliu negaili...
Ieskojau Sebamed, bet ir ten neradau, kad apsaugotu nuo salcio ir UV...
P.S. atsimenu, kad panasi tema jau buvo, tik niekur nerandau...
kaip apsaugoti vaiko odele nuo salcio? Man vaistineje pasiule Essex krema, bet paziurejau, kad jo sudetyje vandens yra - tai ar nebus dar blogiau per salti?
Dar noretusi, kad ir nuo saules spinduliu apsaugotu odele, nes jei jau ji ziema sviecia, tai spinduliu negaili... Ieskojau Sebamed, bet ir ten neradau, kad apsaugotu nuo salcio ir UV... P.S. atsimenu, kad panasi tema jau buvo, tik niekur nerandau...
Mes naudojam Bubchen firmos kremuka Wind&Wetter Creme. Na jis specialiai kudikiams "kremas nuo atsiauraus oro", bet pasiziurejau atidziau sudeti ir jame yra vandens. Gal visuose kremuose yra vandens, tik jo procentas kreme skiriasi.
Jurga, tai kas, kad Essex kreme yra vandens, bet jis tikrai labai riebus ir tinkamas ziemai. As pernai ziema pirkau zalia Essex, tai jau ir per riebus buvo. Ten man rodos tepalas, ne kremas buvo, tai kremas turetu buti pats tas. Mazyles zandukai pernai vis paberti budavo, paraude, siurkstus, tai mums jau reikejo kazko labai riebaus. O uzpernai naudojom paprasta Nivea kremuka kudikiams. O del UV- na kiek ten ziema tos saules, kai iseinam 12 val. i lauka- ji jau leidziasi
Nuo salcio dar yra Johnson's Baby kremukas ziemai (nepamenu tikslaus pavadinimo).
mes tai tepam zandukus su bepantenu ir visai gerai
Naudojom ir "Sebamed" ir "Bubchen", ir "Bepanten'u" tepemes, kaip serpetojo, taip serpetojo.. Kai dar pradejo ir bert, gydytoja israse receptuka specialiam kremukui jautriaodziams. Suplojom 13lt. uz 50ml.
Siaip yra ESSEX tepalas (ne kremas) ,tai jame vandens nera,sudetis tik vazelinas ir skystas parafinas...50g kaina apie 14 lt...Zodziu manau ziemai jis tinkamas
O as neseniai vaistineje nupirkau lietuviska gamini Bio medetku balzamukas
As naudoju seba med extra soft kremuka,einant i lauka tepu zandukus,kaktyte,nosyte.Jis gan riebus tad man patinka,drauges irgi juo patenkintos.
Praeita ziema naudojom bepanten kremuka ,siemet pabandeme bubchen. ir vienas ir kitas kremukas mums pukiai tinka
Man irgi Bubchen visai patiko.
nupirkau essex tepala. Ir visai gerai
mes irgi su essex tepalu draugaujam šaltu ir vėjuotu sezonu
mes irgi naudojam Bubchen, kol kas nesiskundzhiam
Mes visa sheima naudojam gryna Shea butter (gryna taukmedzio sviesta) Galima pasirinkti C&D uz diiidele kaina arb Karl Hadek'o uz 3k mazhesne
Kol buvo maziukas, naudojom Sebamed Extra soft, kai paaugom, naudojam Bubchen, abu labai
IR MES SITA NAUDOJAM - DRAUGE PATARE. TAI IR AS PATI PASITEPU - LABAI FAINAS
Ir kvepia skaniaaaaiiiiii
O TAI KAS TAU PRISTATO JI I VILNIU, NES JUK TU PATI IS VILNIAUS, AR AS KLYSTU. GAL GALI DAUGIAU INFO APIE JI BEI FIRMA PARASYT.
tai i kur ji KAune yra vezama? a?
mes turejom sebamed, ale poto issausejus odelei jis nebepadejo tai man pats geriausias dabar exipial lipolotion
O as jau kelis metus ziema tepu Sebamed soft tinka puikiai ir kosmetologe patare nekeisti
As tai nupirkau Essex tepala.Jame nera vandens, jis labai riebus.Tik va nezinau, kiek laiko pries einant i laukuti juo reikia patepti veiduka.Kazkas man sake, kad pusvalandi pries isejima.Tai ir nezinau, ar gerai darau, ar nelabai
mums tai geriausiai tinka Bubchen firmos kremukas ziemai, nes jis yra su alijosiumi, naturaliomis ramunelemis, pantenoliu ir zuvu taukais. mums labai geras ir mano grauge ji naudoja, tai labai padeda.
Essex su zaliom raidelem - labai riebus, kaip tik saltiems orams
Mes naudojom Sebamed kremuka skruostams. Buvau labai patenkinta. Parduodamas tik vaistinese.
As rudeni naudoju Seba Med kremuka, o ziema Essex tepala
MES TAIP PAT SEBA MED,DAR NEZINAU KAIP JIS NES TEPIAU TIK 2 KARTUS
Ir mes naudojan Sebamed kremuka nuo salto oro, bet va jau eina i pabaiga... Girdejau labai geru atsiliepimu apie Essex tepaliuka, reiktu pabandyti
o lupytes vaikučiam galit patepti vitamino AD tepaliuku,vakar patys vaistinėje nusipirkom,labai saugo nuo šalčio,galima ir žandukus patepti.
O kokios tų kremukų kainos?
Tepu Esexx kremuku - jis be priedu, tad nesualergizuos jautrios vaiku odytes. As ir pati ji megstu, o maniske oda ojoj kokia kaprizinga.
aha...tas Essex tikrai be priedu. Niekaip nesuprantu, kodel uz paprasciausia vazelina tokios babkes
Tos, kurioms pats geriausias Essex tepalas laisvai galit tept grynu medicininiu vazelinu,- bus lygiai taip pat puiku
Musu odele labai problematiska-kudikystej dermatita turejom, dar ir dabar kartais islenda, tai naudojam tik Excipial serija. Uzejus salciams labai geras Excipial Fettcreme.
Mes taip pat naudojam Essex kremuka
Siaip brangoki, lyginant su paprastais kremais. Essex, berods, apie 13 Lt (125 ar 75 g), o sebamed irgi panasiai kainuoja. Beje, Essex yra losjonas, kremas ir tepalas (kuo tirstyn, tuo brangyn). Per salcius rekomenduoja naudot tik tepala, nes jame nera vandens (berods, visai).
As pati ziema be ESSEX tepaliuko niekur negaliu ne nosies iskisti. Ir vaikams ji naudoju.
Nors kitoj vaistinej tas pats tepaliukas kainavo 12,58. Bet per velai apsiziurejau...
O tai tas Esexx kremas skirtas tik vaikams ar yra universalus, tinkantis visai seimai?Ir jis parsiduoda tik vaistinej?
Kremas parsiduoda tik vaistinėse,šiaip niekur kitur nemačiau. Universalus tinka visai šeimai,bent jau aš naudoju ir vyras
Aš nusipirkau SebaMed
O ka galit pasakyti apie Linola fett krema ?? Gydytoja israse, nes labai sausa odele, tai ir nusipirkau. O dabar tik ilindau i si skyreli
Gal kas ji naudojat??
Mes naudojam Essex'a
Apie Essex'a bei bendrus odos priežiūros principus galima paskaityti čia
mes vienas metais isbandem sebamed, o kitais esex, ir tas, ir tas kremukas patiko.
draugas prekiauja CLIVEN kuno prieziuros priemonemis ir padovanojo spec. tepaliuka nuo salcio. dar nebandem, nes salcio nera, bet kaina nedidele
Kažkaip labai greitai šiemet atšalo oras. Manau, kad einant į lauką reikia patepti vaikučiui veiduką su kremu, kad nenušaltu. Visi prieš tai naudoti yra drėkinamieji, tai netinka. Gal galit patarti kokius jūs naudojate nuo šalčio?
Mes praėjusią žiemą naudojome LINOLA FETT. Pirkom vaistinėje. Kainos nepamenu. Tepdavome kaskart einant į lauką. Nesunaudojom nė pusės tūtelės. Galiojimo laikas nesibaigęs, todėl naudosim ir šiemet.
Mes naudojom Essex tepalą. Naudosim tą patį ir šiemet
Naudojam Essex, Eucerin ir kartais Bubchen su migdolų aliejumi (atrodo, kad toks).
|