Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiko kosmetika rudenį ir žiemą
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Jurga
kaip apsaugoti vaiko odele nuo salcio? Man vaistineje pasiule Essex krema, bet paziurejau, kad jo sudetyje vandens yra - tai ar nebus dar blogiau per salti?
Dar noretusi, kad ir nuo saules spinduliu apsaugotu odele, nes jei jau ji ziema sviecia, tai spinduliu negaili... smile.gif
Ieskojau Sebamed, bet ir ten neradau, kad apsaugotu nuo salcio ir UV...

P.S. atsimenu, kad panasi tema jau buvo, tik niekur nerandau... unsure.gif Sorry, jei kartojuos...
Tynka
Mes naudojam Bubchen firmos kremuka Wind&Wetter Creme. Na jis specialiai kudikiams "kremas nuo atsiauraus oro", bet pasiziurejau atidziau sudeti ir jame yra vandens. Gal visuose kremuose yra vandens, tik jo procentas kreme skiriasi.
meya
Jurga, tai kas, kad Essex kreme yra vandens, bet jis tikrai labai riebus ir tinkamas ziemai. As pernai ziema pirkau zalia Essex, tai jau ir per riebus buvo. Ten man rodos tepalas, ne kremas buvo, tai kremas turetu buti pats tas. Mazyles zandukai pernai vis paberti budavo, paraude, siurkstus, tai mums jau reikejo kazko labai riebaus. O uzpernai naudojom paprasta Nivea kremuka kudikiams. O del UV- na kiek ten ziema tos saules, kai iseinam 12 val. i lauka- ji jau leidziasi wink.gif
laurechka
Nuo salcio dar yra Johnson's Baby kremukas ziemai (nepamenu tikslaus pavadinimo).
zuikelee
mes tai tepam zandukus su bepantenu ir visai gerai rolleyes.gif
Brooke
Naudojom ir "Sebamed" ir "Bubchen", ir "Bepanten'u" tepemes, kaip serpetojo, taip serpetojo.. Kai dar pradejo ir bert, gydytoja israse receptuka specialiam kremukui jautriaodziams. Suplojom 13lt. uz 50ml. blink.gif, bet uztat dabar galim nebijot i lauka iseit smile.gif
pusk
Siaip yra ESSEX tepalas (ne kremas) ,tai jame vandens nera,sudetis tik vazelinas ir skystas parafinas...50g kaina apie 14 lt...Zodziu manau ziemai jis tinkamas rolleyes.gif
1111
O as neseniai vaistineje nupirkau lietuviska gamini Bio medetku balzamukas wink.gif Ir vaistininke ji gyre (as tai sveikatos zurnale apie ji buvau skaiciusi), sake net maziukams galima, nes zoleliu pagrindu pagamintas. Mano klecko odele linkusi i berimus, nepatikejau savo akimis, kai po keliu dieneliu odyte pagrazejo tongue.gif ir i lauka esant saltukui juo tepames ir nuo saules spinduliu apsaugos faktoriai yra. O svarbiausia kainyte tik 5 litukai (jis kaip vazelinas riebus, tai manau visai ziemai uzteks). Maciau ir tetis musu jau kelios dienos i ji taikosi dry.gif
Smilte
As naudoju seba med extra soft kremuka,einant i lauka tepu zandukus,kaktyte,nosyte.Jis gan riebus tad man patinka,drauges irgi juo patenkintos.
Potrė
Praeita ziema naudojom bepanten kremuka ,siemet pabandeme bubchen. ir vienas ir kitas kremukas mums pukiai tinka smile.gif
giedrulka
QUOTE (spring @ 2004 01 04, 17:15)
Praeita ziema naudojom bepanten kremuka ,siemet pabandeme bubchen. ir vienas ir kitas kremukas mums pukiai tinka smile.gif

Man irgi Bubchen visai patiko.
Shirshe
QUOTE (Smilte @ 2003 12 29, 22:03)
As naudoju seba med extra soft kremuka,einant i lauka tepu zandukus,kaktyte,nosyte.Jis gan riebus tad man patinka,drauges irgi juo patenkintos.

thumbup.gif seba med, as irgi ta kremuka naudoju thumbup.gif
Jurga
nupirkau essex tepala. Ir visai gerai thumbup.gif
laiva
QUOTE (Jurga @ 2004 01 05, 10:35)
nupirkau essex tepala. Ir visai gerai thumbup.gif

mes irgi su essex tepalu draugaujam šaltu ir vėjuotu sezonu wink.gif Tik tept vaiką tai koronė, baisiai jam nepatinka ši procedūra prieš lauką dry.gif
arden
QUOTE (giedrulka @ 2004 01 05, 00:00)
Man irgi Bubchen visai patiko.

mes irgi naudojam Bubchen, kol kas nesiskundzhiam wink.gif
Gudra
Mes visa sheima naudojam gryna Shea butter (gryna taukmedzio sviesta) Galima pasirinkti C&D uz diiidele kaina arb Karl Hadek'o uz 3k mazhesne smile.gif (beje kaunieciams paprasciau, nes Hadeko kosmetika, tam tarpe ir gydomoji yra vezhama tiesiai i Kauna ir tik pagal uzsakyma pristatoma i Vilniu... :/ )
lysaaja
Kol buvo maziukas, naudojom Sebamed Extra soft, kai paaugom, naudojam Bubchen, abu labai thumbup.gif
cini-mini
QUOTE (Rusne @ 2004 01 06, 15:32)
mes irgi naudojam Bubchen, kol kas nesiskundzhiam wink.gif

IR MES SITA NAUDOJAM - DRAUGE PATARE. TAI IR AS PATI PASITEPU - LABAI FAINAS
giedrulka
QUOTE (cini-mini @ 2004 01 25, 02:17)
IR MES SITA NAUDOJAM - DRAUGE PATARE. TAI IR AS PATI PASITEPU - LABAI FAINAS

Ir kvepia skaniaaaaiiiiii rolleyes.gif
cini-mini
QUOTE (Gudra @ 2004 01 19, 16:10)
Mes visa sheima naudojam gryna Shea butter (gryna taukmedzio sviesta) Galima pasirinkti C&D uz diiidele kaina arb Karl Hadek'o uz 3k mazhesne smile.gif (beje kaunieciams paprasciau, nes Hadeko kosmetika, tam tarpe ir gydomoji yra vezhama tiesiai i Kauna ir tik pagal uzsakyma pristatoma i Vilniu... :/ )

O TAI KAS TAU PRISTATO JI I VILNIU, NES JUK TU PATI IS VILNIAUS, AR AS KLYSTU. GAL GALI DAUGIAU INFO APIE JI BEI FIRMA PARASYT.
Shirshe
QUOTE (Gudra @ 2004 01 19, 16:10)

tai i kur ji KAune yra vezama? a?
traliabum
mes turejom sebamed, ale poto issausejus odelei jis nebepadejo tai man pats geriausias dabar exipial lipolotion thumbup.gif thumbup.gif naudojam net geriau nei essex (turejom violetini toky)
Springlet
O as jau kelis metus ziema tepu Sebamed soft tinka puikiai ir kosmetologe patare nekeisti smile.gif
LOCKETS
As tai nupirkau Essex tepala.Jame nera vandens, jis labai riebus.Tik va nezinau, kiek laiko pries einant i laukuti juo reikia patepti veiduka.Kazkas man sake, kad pusvalandi pries isejima.Tai ir nezinau, ar gerai darau, ar nelabai unsure.gif biggrin.gif
Arinva
sad.gif taip staiga atsalus orams pastebejau kad mano mazyliui raudonuoja veidukai ir tokia odele pasidare kaip issausejus g.gif gal galit patarti kuo tepat vezdamos i lauka? ar po to kokios priemones jau isbandytos ir tikrai geros nes isivaizduoju kad nuejus i parduotuve rasiu begale o visu bandyti ant vaiko kazkaip nesinori unsure.gif tad jei nesunku parasykit koks kremas jums thumbup.gif
linksmutis
mums tai geriausiai tinka Bubchen firmos kremukas ziemai, nes jis yra su alijosiumi, naturaliomis ramunelemis, pantenoliu ir zuvu taukais. mums labai geras ir mano grauge ji naudoja, tai labai padeda.
trola
Essex su zaliom raidelem - labai riebus, kaip tik saltiems orams thumbup.gif
Laiza
Mes naudojom Sebamed kremuka skruostams. Buvau labai patenkinta. Parduodamas tik vaistinese.
Elvita
As rudeni naudoju Seba Med kremuka, o ziema Essex tepala
LARA
MES TAIP PAT SEBA MED,DAR NEZINAU KAIP JIS NES TEPIAU TIK 2 KARTUS wink.gif
doma_
Ir mes naudojan Sebamed kremuka nuo salto oro, bet va jau eina i pabaiga... Girdejau labai geru atsiliepimu apie Essex tepaliuka, reiktu pabandyti g.gif
$
o lupytes vaikučiam galit patepti vitamino AD tepaliuku,vakar patys vaistinėje nusipirkom,labai saugo nuo šalčio,galima ir žandukus patepti.

Scarlett
QUOTE (Elvita @ 2004 10 12, 10:14)
As rudeni naudoju Seba Med kremuka, o ziema Essex tepala

O kokios tų kremukų kainos? g.gif
Tarena
Tepu Esexx kremuku - jis be priedu, tad nesualergizuos jautrios vaiku odytes. As ir pati ji megstu, o maniske oda ojoj kokia kaprizinga.
uups
aha...tas Essex tikrai be priedu. Niekaip nesuprantu, kodel uz paprasciausia vazelina tokios babkes blink.gif Tiesa, dar truputis kazko ten ideta...tingiu ieskot tubeles...lanolino, berods? g.gif
Tos, kurioms pats geriausias Essex tepalas laisvai galit tept grynu medicininiu vazelinu,- bus lygiai taip pat puiku wink.gif
Aushrine
Musu odele labai problematiska-kudikystej dermatita turejom, dar ir dabar kartais islenda, tai naudojam tik Excipial serija. Uzejus salciams labai geras Excipial Fettcreme.
vilma Liu
Mes taip pat naudojam Essex kremuka thumbup.gif Be to juo tepu savo rankas, nes buvo pasalusios. Anksciau kokius kremus naudodavau, niekas nepadedavo, bet kai atradau Essex- problema isspresta. clap.gif
Laiza
QUOTE (Scarlett @ 2004 10 12, 13:33)
O kokios tų kremukų kainos? g.gif

Siaip brangoki, lyginant su paprastais kremais. Essex, berods, apie 13 Lt (125 ar 75 g), o sebamed irgi panasiai kainuoja. Beje, Essex yra losjonas, kremas ir tepalas (kuo tirstyn, tuo brangyn). Per salcius rekomenduoja naudot tik tepala, nes jame nera vandens (berods, visai).
rugpjute
As pati ziema be ESSEX tepaliuko niekur negaliu ne nosies iskisti. Ir vaikams ji naudoju. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Be vandens! Pirkau sia savaite vaistinej 50g. kainavo 13,30.
Nors kitoj vaistinej tas pats tepaliukas kainavo 12,58.
Bet per velai apsiziurejau... doh.gif
Skorpione
O tai tas Esexx kremas skirtas tik vaikams ar yra universalus, tinkantis visai seimai?Ir jis parsiduoda tik vaistinej?
desta
QUOTE (Skorpione @ 2004 10 20, 09:37)
O tai tas Esexx kremas skirtas tik vaikams ar yra universalus, tinkantis visai seimai?Ir jis parsiduoda tik vaistinej?

Kremas parsiduoda tik vaistinėse,šiaip niekur kitur nemačiau. Universalus tinka visai šeimai,bent jau aš naudoju ir vyras wink.gif
Akvija
Aš nusipirkau SebaMed thumbup.gif KAinavo paie 8 lt.
Spray
O ka galit pasakyti apie Linola fett krema ?? Gydytoja israse, nes labai sausa odele, tai ir nusipirkau. O dabar tik ilindau i si skyreli huh.gif
Gal kas ji naudojat?? g.gif
nemo
Mes naudojam Essex'a thumbup.gif Sebamed nei kvapas, nei konsistencija nepatiko...
Apie Essex'a bei bendrus odos priežiūros principus galima paskaityti čia
Etina
mes vienas metais isbandem sebamed, o kitais esex, ir tas, ir tas kremukas patiko.
ma
draugas prekiauja CLIVEN kuno prieziuros priemonemis ir padovanojo spec. tepaliuka nuo salcio. dar nebandem, nes salcio nera, bet kaina nedidele wink.gif
Brigita.
Kažkaip labai greitai šiemet atšalo oras. Manau, kad einant į lauką reikia patepti vaikučiui veiduką su kremu, kad nenušaltu. Visi prieš tai naudoti yra drėkinamieji, tai netinka. Gal galit patarti kokius jūs naudojate nuo šalčio?
Nireglina
Mes praėjusią žiemą naudojome LINOLA FETT. Pirkom vaistinėje. Kainos nepamenu. Tepdavome kaskart einant į lauką. Nesunaudojom nė pusės tūtelės. Galiojimo laikas nesibaigęs, todėl naudosim ir šiemet. smile.gif
Ingėnas
Mes naudojom Essex tepalą. Naudosim tą patį ir šiemet ax.gif
Paja
Naudojam Essex, Eucerin ir kartais Bubchen su migdolų aliejumi (atrodo, kad toks). smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.