Maniškės labai jautri odelė - kiek vėjo ir iš karto nužvarbę veideliai. Tai kai šalta tepu riebiu tepalu Dermobaza, kai pliusinė temperatūra - pusreibiu kremu Cutibaza. Rekomendavo odos gydytojas, tepalai be jokių kvapų ir tinka jautriai odai
Nenaudojame jokio, kiek ten to veiduko žiemą matosi, dažniausiai tik akytės, prisinaudos dar kremų kai užaugs.
QUOTE(laukinukė @ 2009 01 12, 16:28) Maniškės labai jautri odelė - kiek vėjo ir iš karto nužvarbę veideliai. Tai kai šalta tepu riebiu tepalu Dermobaza, kai pliusinė temperatūra - pusreibiu kremu Cutibaza. Rekomendavo odos gydytojas, tepalai be jokių kvapų ir tinka jautriai odai mes taip pat naudojam dermobaza tepala, turim ir citibaza o su kremais netepame, netgi su tais kurie skirti nuo salcio, nes visu ju sudetyje, pirmas ingredientas yra vanduo... tai taip ir dar labiau vaikas pasalti veiduka gali
Man geriausias Klorane firmos, kaip ir visos kitos jų priemonės
Mes ziema vaikiuko veideliui naudojame Altermed krema, na riebokas jis gan, bet tai ir turi saugoti nuo salcio
QUOTE(EXTRAA @ 2009 03 04, 16:40) Mes ziema vaikiuko veideliui naudojame Altermed krema, na riebokas jis gan, bet tai ir turi saugoti nuo salcio Geriausios priemones nuo salcio su biciu vasku. Ypac kudikiams ir vaikams. labai tinka jautriai odelei. Aisku geriausiai kai nera jokiu sintetiniu priemaisu. Nes jei bus biciu vasko ir kokios nors chemijos tai nieko gero galit cia rasti. Yra pas juos ir piestukas tokios pat sudeties kaip kremas, jis dvigubai pigesnis. http://www.essenza.lt/veido-prieziura-2/lt...veidui-102.html nezinau, gal ir vaistinese ka galima gauti pigesnio su biciu vasku QUOTE(gelyte111 @ 2009 10 28, 16:57) Geriausios priemones nuo salcio su biciu vasku. Ypac kudikiams ir vaikams. labai tinka jautriai odelei. Aisku geriausiai kai nera jokiu sintetiniu priemaisu. Nes jei bus biciu vasko ir kokios nors chemijos tai nieko gero galit cia rasti. Yra pas juos ir piestukas tokios pat sudeties kaip kremas, jis dvigubai pigesnis. http://www.essenza.lt/veido-prieziura-2/lt...veidui-102.html nezinau, gal ir vaistinese ka galima gauti pigesnio su biciu vasku O kainos kokios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kazin o jei naudociau tas pacias priemones kaip sau, nes pati esu alergiska ir renkuosi kosmetika be visokiu alergenu, kvapu ir pan
Sveikos
Mano mažei tik prasidėjus šildymui, pradėjo raudonuoti žandukai... Niekas nepadeda.. Aš čia prisiskaičiau ir bandžiau su Excipial, Essex, BEPANTHEN, bet raudonio nepanaikina. Gal šiek tiek drėkina, bet kaip raudona taip raudona...
Kai pirmąją auginau, neturėjau tokių problemų. Buvo toks kremukas Drapolene, tiko viskam... Ir jau prieš kelis metus dingo iš prekybos... Gaila... Būdavo-patepi-ir pradeda "akyse" nykti raudoniai, išbėrimai.. Naudodavau net aš...nuo saulės, soliariumo išbėrimų. Labai padėdavo... Ir buvo pigus..... Gaila... Dabar tenka kankintis QUOTE(laukinukė @ 2009 01 12, 17:28) Maniškės labai jautri odelė - kiek vėjo ir iš karto nužvarbę veideliai. Tai kai šalta tepu riebiu tepalu Dermobaza, kai pliusinė temperatūra - pusreibiu kremu Cutibaza. Rekomendavo odos gydytojas, tepalai be jokių kvapų ir tinka jautriai odai Bandysiu ir as toki nusipirkti ![]() As vaikui tepu sita kremuka, gerai drekina serpetojancia oda, svelnus, rekomendavo gydytoja, ir pati naudoju.
Esu tik pora kartu tepusi kremuka
as manau,kad kuo maziau visko tepti ant maziuko yra tuo geriau,bet kai saltas ir vejuotas oras pasitepam zandukus,nosyte riebiu vazelinu,kad nesausetu
Pernai, kai mazius gulejo lopsy tai neprireike jokiu kremuku, veidukas neraudo nesausejo. Siemet ziema, kai labai atsalo oras jau naudojam zandukams essex tepala su zaliom raidem, jis is 100proc riebalu (vazelinas ir parafinas). kai buvom iseje nepasitepe, tai labai nuzvarbo veidukas.
Einant i lauka zvarbiu oru mes veiduka issitepame Weledos kremuku nuo atsiauraus vejo
Sveikos mamytes,atvesus orams pastebejau, jog mano kvaksiuko zandukai paraudo. Pradejau tepti zandukus essex tepaliuku su zaliom raidem. Noriu jusu pasiteirauti, kada pranyks tie paraudimai? nes lauke esant jie pabala, o grizus namo arba po miegelio jie vel parausta, aciu is anksto uz ats
Čia kažkuri rašėt, kad bičių vaškas kreme nuo šalčio yra blogai. O va Weledos kremuke jo yra, o jį daug kas naudoja, žiūriu.
Aš savo mažajai tepu jį, bet kol kas nieko gero. Žandai raudoni ir šerpetoti. Teks bandyt Essex tepala.
labai retai tepu vaikams veiduka. nes galvoju kad daugiau nuodu nei naudos is tu kremu.
O gryno vazelino, niekas nenaudojat?
Excipial riebu krema.
weledos veido kremą - kaip tik vakar nusipirkau, 25% nuolaida Šeimos vaistinėse.
Nerafinuotas sviestmedžio sviestas mums tinka ir kokosų sviestas
Per salcius patepdavau "Bübchen" kremuku nuo atsiauraus vejo, o siemet "Töpfer" firmos nupirkau ir labai patiko. Kai saltukas spaudzia ir numate ilgiau lauke pasibuti, tai ir pati ir vyras - visi tuo paciu pasitepliojam
va ir as perskaicius tema norejau rasyt apie sviesmedi
O mes naudojam "Bübchen" kremuka
mes naudojam "Bübchen" krema.Kitu tiesa pasakius ir nebandem,Tiesiog reikalo nera.Sitas mums
Paprasta Johnsons baby kremuka tepem ir tfu tfu tfu - rami ziemuze buvo
|