Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiko kosmetika rudenį ir žiemą
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Brigita.
QUOTE(Ingėnas @ 2005 11 01, 15:52)
Mes naudojom Essex tepalą. Naudosim tą patį ir šiemet ax.gif
*

Aš pažiūrėjau, kad tų Essex yra įvairių rūrių: ir Essex plius {violetinė tubelė}, ir Essex lotion {geltona pakuotė}, ir tiesiog Essex {balta pakuotė}. O kokią jūs naudojat žiemai? g.gif
Paja
Mes naudojam Essex tą, kur balta pakuotė (taip patarė dermatologė, nes maniškių labai sausa odelė). smile.gif
Ingėnas
QUOTE(Brigita. @ 2005 11 01, 19:13)
Aš pažiūrėjau, kad tų Essex yra įvairių rūrių: ir Essex plius {violetinė tubelė}, ir Essex lotion {geltona pakuotė}, ir tiesiog Essex {balta pakuotė}. O kokią jūs naudojat žiemai? g.gif
*

Essex balta tūtelė su žaliu užrašu . T.y. Essex tepalas. Mums patarė alergologė, ir visai tiko thumbup.gif Jis aišku riebus, kaip ir turi žiemą būti, na bet paskui susigeria. Beje turbūt žinai , kad visus tokius tepalus reikia tepti ne vėliau kaip pusvalandis prieš einant į lauką. Kaip turbūt supratai, maniškė alergiška, ypač visokiai vaikiškai kosmetikai. O Essex priemonės, visokie kremai ir tepalai, jai tinka thumbup.gif
Ingėnas
QUOTE(Brigita. @ 2005 11 01, 19:13)
*

Ai dar tiesa, Essex plius tai kremas, tinkantis po vonios. O Essex losjonu tai gerai ir šiaip veiduką pateplioti, jei sausa odelė, jis lengvesnis už kremą. Tik prieš einant į lauką jie tikrai netinka, nes juose nemažai vandens, ir gali odelė nušalti. Žiemą galima apsaugai tepti tik tepalą.
Soft
QUOTE(Brigita. @ 2005 11 01, 20:24)
Tikrai didelis ačiū už tokią išsamią informaciją 4u.gif . Ryt eisiu pirkti balto su žaliu užrašu biggrin.gif
*

O mes tai alergiškai odelei naudoja, dermobaza krema, patarė alergologas, jis tikrai labai riebus, pagrindas vazelino, o kažin Essex kokiu pagrindu g.gif
Erdve
o vat maniskis nuo Essex kremo alerguoja. vat ir suprask, pataria dermatologai, o vaikui netinka:(
gabriele
Mes naudojam "Cutibaza", oranžinį thumbup.gif Dar yra ir žalias, tas riebesnis.
Mačiau, kad dabar jiems nuolaidos Eurovaistinėje (kainuoja iki 8 Lt), bent jau Mindaugo Maximos.
Džiuga+
Mes nuo gimimo buvome alergiski, dabar maziau, tai kadangi gimeme ziema veidukui nuo salcio daktare paskyre "Linola" firmos krema. Jis tikrai puikus, ne tik nuo salcio, bet ir nuo odos ivairaus susierzinimo, paberimu apsaugo, gydo. Po maudyniu skyre "Essex" losjona, jau beveik baigeme, mums tuoj 2 metukai bus. Dar i ta tarpa kai buvo viso kuno alergija nuo kazko ir dukryte miegodama draskydavosi, vyras kazkieno patarimu parnese taip pat "Linola" firmos pieneli kunui. Tai labai padejo, jis toks tirstesnis, primena krema, galima ir suaugusiems naudoti, o jau kvapas jo tai notworthy.gif wub.gif Kai eini miegoti, tai nuo vaikiuko visas miegamasis kvepia, kita diena tai odele minkstute, tikras angel.gif
Skorpione
O as jau antrus metus vaikuciui naudoju Bubchen spec. kremuka thumbup.gif , tinkanti ziemai. Jokios neigiamos reakcijos , o ir kvepia maloniai...
viltuke
Mes tai irgi turim BUBCHEN krema. Neseniai nusipirkom ir Seba Med kremuka nuo salcio. Sunku net pasakyt kuris geresnis. Abu panasus
MAMAM
QUOTE(viltuke @ 2005 11 12, 18:15)
Mes tai irgi turim BUBCHEN  krema. Neseniai nusipirkom ir Seba Med kremuka nuo salcio. Sunku net pasakyt kuris geresnis. Abu panasus
*

Nuo pernai dar turim BUBCHEN - man jis patiko, ir mažiukui tiko, labai malonaus kvapo.
Ingėnas
Bet va kaip visiems vaikučiams kosmetika skirtingai tinka g.gif Pvz. mums kai kurios Sebamed priemonės netiko, alergizavo sad.gif Nors kosmetika tai, atrodo, kaip tik alergiškiems skirta. Ir nuo Bubchen šampūno bėrė. O Essex naudojom net trijų rūšių kremus bei tepalus, ir labai thumbup.gif Taip kad kiekviem reikia dar atitaikyti, kas jam tinka ax.gif
sirse
O aš saviškėm, taip pat ir sau, pirkau kremą URIAGE. Dar tik pora kartų naudojom, tai negaliu pasakyti ar jis labai geras ax.gif . ESSEX taip pat bandžiau tepalą, kremą ir losjoną. Bet veiduko jais kažkodėl netepu g.gif . Na ir galiu pasakyti, kad Essex kremas man ir mano dukroms SIAUBINGAI smirda schmoll.gif .
Švieselė
Sveikos 4u.gif Mes irgi naudojam ESSEX kremą (balta pakuotė), tiksliau tai ne kremas, o tepalas, jo sudėty nėra vandens, tad jis puikiai tinka jautriai mažylių odai šaltomis, žvarbiomis dienomis. Jei mažylio oda jautresnė, reikia naudoti tokias priemones, kuriose būtent ir nėra vandens mirksiukas.gif Mes kol kas šiuo produktu esam labai patenkinti thumbup.gif
jkrista
na va, kai orai ir dienomis prie minuso artėja, man iškilo toks klausimas: kuo apsaugoti vaiko veido odą? aš pati per šalčius veidą "aprengiu" kremais, bet jie turbūt tinka tik suaugusiojo odai. gal jūs vartojate kokius spec. kremus vaikams, ar kaip kitaip apsaugote vaiko veidelį?
Saltanose
Labas!

Negaliu pasigirti didele patirtimi, nes auginu tik pirmagimį. Tačiau skaičiau, kad galima patepti ,,NIVEA" kremuku. Būtų įdomu šia tema sužinoti ir kitokių nuomonių.
viltuke
Mes turim Bubchen ir Seba Med firmu kremukus. Apie Bubchen tai daug girdejau geru atsiliepimu, o Seba Med ne visiems tinka
ežiukai
Mes irgi naudojam Bubchen ir labai patenkinti.Yra secialus skirtas šaltiems orams.
vivulyte
Mes naudojam Seba med kremuką, skirtą nuo šalčio taip pat. thumbup.gif thumbup.gif
širdux
Mes naudojam AVENT firmos kremuką, esam patenkinti..
Ingėnas
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 11 21, 09:16)
Tai o tuos kremukus tepat preis pat iseinant? doh.gif ir ar biskuti itrinat ar tik pavirsutiniskai patepiat?
*

Tepti kremu nuo šalčio būtina ne vėliau, kaip pusvalandis prieš einant į lauką.
Alexarina
Mes naudojam Bubchen kremuką thumbup.gif
roki
QUOTE(jkrista @ 2005 11 21, 12:14)
gal kas vartojate Sebamed kremuką? muilas tai mums labai tiko ir patiko. įdomu, ar didelė kremo pakuotė ir kokia kaina
*

Mes naudojame Sebamed kremuka. Mums jis patinka, tinka. Na, tiesa pasakius mazylis rekia, kai tepu, bet jis rektu ka betepciau smile.gif Pakuote yra 50 ml. o kiek kainavo tiksliai nebepamenu. Bet gan nemazai, virs 20 lt.
viltuke
Mes Seba Med kudikiu krema nuo zvarbaus oro pirkom vaistinej, mokejom 9Lt.(50ml)
kristyyynyte
noriu mamu paklausti,koki kremuka tepat vaikams darganotu ir saltu oru,kokiu firmu,o gal visai jokiu kremu nenaudojat...kaip geriau daryti,as dar nebandziau,bet zurnaluose prisiskaiciau kad reikia. g.gif
Kanarele
QUOTE(gintale @ 2005 11 21, 14:50)
gal kas zinot kokia pakuiote ir kiek kainuoja Bubchen? negaliu apsispresti kuri nusipirkti Bubchen ar SebaMed....  g.gif
*

75 ml, Vaikų mieste mokėjau virš 9 lt, maximoj mačiau 8,99 4u.gif
Cvetocek
QUOTE(kristyyynyte @ 2005 11 22, 20:24)
noriu mamu paklausti,koki kremuka tepat vaikams darganotu ir saltu oru,kokiu firmu,o gal visai jokiu kremu nenaudojat...kaip geriau daryti,as dar nebandziau,bet zurnaluose prisiskaiciau kad reikia. g.gif
*

Sveika.Aš savo suneliui tepu skruostukus su specialiu kremu iš firmos "sebamed".Jam jis tiko.Nes tepti tai butinai reikia,nes ju odele yra labai jautri.Sekmės biggrin.gif .
Shirshe
Pernai tepiau "Sebamed" kremuku thumbup.gif Shendien nusipirkau "Biomaris" firmos - daug kas giria, tai bus matyt wink.gif Kainos abieju +- 15 Lt.
Vėtružė
Aš tepu su AVON kremu nuo šalčio. Visa šeima tepliojamės. Gal Alergiškiems vaikams ir netiktų, net nežinau, bet maniškiams tai labai tinka thumbup.gif Kaina 10 lt, kiekis 200 ml.
Baltike
Naudoju riebu Essex tepalą. Abiejų vyresnėlių oda labai jautri šalčiui, šerpetoja ir trūkinėja net nuo šaltesnio vėjo, bet laiku pateptas Essex gerai apsaugo. Kaina apie 17Lt.
Ingėnas
QUOTE(Baltike @ 2005 11 23, 23:03)
Naudoju riebu Essex tepalą. Abiejų vyresnėlių oda labai jautri šalčiui, šerpetoja ir trūkinėja net nuo šaltesnio vėjo, bet laiku pateptas Essex gerai apsaugo. Kaina apie 17Lt.
*

O ko taip brangiai mokėjai:hm ? Aš iš pernai likusį tubiką tebenaudoju, tai pernai mokėjau 12.99 Lt ax.gif dar matau ant etiketės. O talpa maniškio 50 g ax.gif Labai mano alergiškai mergičkai tinka thumbup.gif Tarp kitko pernai jos oda irgi buvo laabai jautri šalčiui, kad tik kas, tuoj pradėdavo mėlti. O šiemet laiku pradėjau tepti Essex ir labai thumbup.gif
Baltike
QUOTE(Ingėnas @ 2005 11 23, 23:13)
O ko taip brangiai mokėjai:hm ? Aš iš pernai likusį tubiką tebenaudoju, tai pernai mokėjau 12.99 Lt ax.gif  dar matau ant etiketės. O talpa maniškio  50 g ax.gif Labai mano alergiškai mergičkai tinka thumbup.gif  Tarp kitko pernai jos oda irgi buvo laabai jautri šalčiui, kad tik kas, tuoj pradėdavo mėlti. O šiemet laiku pradėjau tepti Essex ir labai thumbup.gif
*

Tai gal pabrango per metus. Arba vaistinėn brangininkėn pataikiau. Tiesa sakant, kainą rašiau iš atminties, bet labai apsirikti neturėjau, nes pirkau prieš gerą mėnesį.
kristyyynyte
AS GYDITOJOS REKOMENDUOTA NUSIPIRKAU BUBCHEN WIND UND WEATHER CREME(KUDIKIAMS IR VAIKAMS DARGANOTO ORO KREMAS) thumbup.gif
rivera
Jau antri metukai naudojam ESSEXS kermuka (ŽALIU užrasu). Ir lūpytes tepu A D Tepaliuku, jis kaip vazelinas.
rivera
Ir mes jau antri metai ESSEXSA naudojam, dar lupytes AD tepaliuku tepu.
*Lina*
mums labai patinka altermed baby winter creame mirksiukas.gif
pirkau Euro vaistinėj mokėjau 23lt 50g
Mili
o mes tikriausiai netradiciniai čia būsim nes naudojam AVON kremą nuo šalčio - jis tinka visai šeimai - ir sausos jautrios odos močiutei, ir lauke dirbančiam seneliui, ir šalčio bijančiai mamai ir vaikučiams smile.gif
babouziuke
Pernai žiemą naudojome Sebamed vaikišką kremuką nuo šalčio ir Essex kartais. Šiemt kaip tik neseniai pirkau Essex tepalą riebų, tai, kad nepirkti naujo, reikės sunaudoti šitą ax.gif .
Gulia
Pernai ir siais metais vartojam paprasta rusiska kremuka nuo salcio MOROZKO
kaktusas
mes naudojam Weledos tepaliuka nuo zvarbaus ir salto oro. pagamintas tik is naturaliu medziagu, maloniai kvepia ir esam labai patenkintos 4u.gif
beje, parduodamas tik vaistinese.
Letaa
Bubchen kremas darganotam orui 4u.gif
boruzka
mes turim weledos ir essex, bet pastarasis kazkaip nelamoniai kvepia dazniau naudoju weledos. su essex tepu pleiskanu luoba
Samanta
O mes naudojame Altermed baby kremuką nuo šalčio smile.gif Tikrai negas thumbup.gif
Krisliukas
Mes taip pat naudojame Seba Med kremuka. Labai patinka
Mama123
QUOTE(eglute_1980 @ 2005 11 27, 17:41)
na aš galvoju irgi ESSEXS kremuką įsigyti, tačiau kai kurios mamos sako, kad jis per riebus blink.gif   g.gif  ?
*

Šiandien vaistinėj ir mes nusipirkom ESSEX tepalą. Iš tiesų labai riebus, nes sudėtis parafinas ir vazelinas, bet vaistinikė mus jį rekomendavo, nes nesukelia jokios alergijos yra bekvapis ir neturi jokių priemaišų. Dar anksti spręsti, bet kol kas nepatinka, kad sunkiai įsigeria.
Lomena
Aš tai naudoju seba med, visai nieko smile.gif
rivera
Na Essexs tikrai riebus, bet jo reikia labai mažai . O į veiduką jis kuo puikiausiai įsigeria, tik tepti reikia bent pusvalandis iki lauko. Nes lauke jis neisigeria, jei per anksti patepi. Čia bent jau mano tokie pastebėjimai. O šaltais orais jis mums labai tiko. Naudojam tokį pat jau antra žiema. Net tepant tokiu riebiu kremuku, mažiaus odytė truputį buvo pašalus praeitą žiemą. Buvo atsiradęs paraudimas ir šiurkšti odytė. Bet tepiau tada ir nemie būnant greit pranyko smile.gif .
Ingėnas
QUOTE(Smiling @ 2005 11 27, 17:52)
nu siaip as turejus ir krema, ne tepala, tas ne toks riebus, bet nezinau, ar tinka nuo salcio g.gif
*

Kremas Essex nuo šalčio mažiukui tikrai netinka schmoll.gif nušals odelė. Essex galima tepti tik tepalu su žaliu užrašu. Tarp kitko mums pernai irgi įtariu odelė buvo pašąlusi, kol dar nebuvom pradėję apsauginio tepalo naudoti. Nes pabuvus kokį pusvalandį lauke pradėdavo mėlynuoti g.gif Vedžiausi net pas dermatologę, nes man labai nepatiko vaizdelis. Bet toji nieko protingo nepasakė, tik tepti apsauginiu tepalu, tipo jautri šalčiui odelė unsure.gif O šiemet anksčiau pradėjau tepti Essex tepalu ir viskas thumbup.gif , jokių problemų. Aš tepu labai plonu sluoksniu pusvalandis prieš einant į lauką, ir per tą laiką normaliai įsigeria. Kiek domėjausi, visus kremus nuo šalčio būtent taip reikia tepti.
Prikolnaja
o mes naudojam Bubchen f.Wind&Wetter krema,specaliai skyrtas darganotam orui,ir kaina kazkur 8lt. 4u.gif
BITUTIS
Pernai naudojom WELEDA thumbup.gif dar ir šiems metams truputi liko, nors tik 30ml tūbelė. Rinkomės todėl, kad buvom naudoję kitų šios firmos produktų: aliejų, pienelį kūdikio prausimui ir kadangi mūsų mažajai labai tiko, tai nusprendėm ir kremą išbandyt. Aišku labai gaila, kad brangu, bet rekomendavo gydytoja, nes visos naturalios medžiagos ir ačiū jai thumbup.gif Parduodamas keliuose vaistinėse. Tiesa pernai buvo jų produkcijos ir Vaikų šalyje Litexpo, bet kadangi šiemet nebuvau, tai nieko negaliu pasakyt.
Idomu būtų sužinoti kitų nuomonę, gal kas irgi naudojote WELEDOS produktų ax.gif :
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.