QUOTE(Ingėnas @ 2005 11 01, 15:52)
Aš pažiūrėjau, kad tų Essex yra įvairių rūrių: ir Essex plius {violetinė tubelė}, ir Essex lotion {geltona pakuotė}, ir tiesiog Essex {balta pakuotė}. O kokią jūs naudojat žiemai?
Mes naudojam Essex tą, kur balta pakuotė (taip patarė dermatologė, nes maniškių labai sausa odelė).
QUOTE(Brigita. @ 2005 11 01, 19:13) Aš pažiūrėjau, kad tų Essex yra įvairių rūrių: ir Essex plius {violetinė tubelė}, ir Essex lotion {geltona pakuotė}, ir tiesiog Essex {balta pakuotė}. O kokią jūs naudojat žiemai? Essex balta tūtelė su žaliu užrašu . T.y. Essex tepalas. Mums patarė alergologė, ir visai tiko QUOTE(Brigita. @ 2005 11 01, 19:13) Aš pažiūrėjau, kad tų Essex yra įvairių rūrių: ir Essex plius {violetinė tubelė}, ir Essex lotion {geltona pakuotė}, ir tiesiog Essex {balta pakuotė}. O kokią jūs naudojat žiemai? Ai dar tiesa, Essex plius tai kremas, tinkantis po vonios. O Essex losjonu tai gerai ir šiaip veiduką pateplioti, jei sausa odelė, jis lengvesnis už kremą. Tik prieš einant į lauką jie tikrai netinka, nes juose nemažai vandens, ir gali odelė nušalti. Žiemą galima apsaugai tepti tik tepalą.
o vat maniskis nuo Essex kremo alerguoja. vat ir suprask, pataria dermatologai, o vaikui netinka:(
Mes naudojam "Cutibaza", oranžinį
Mačiau, kad dabar jiems nuolaidos Eurovaistinėje (kainuoja iki 8 Lt), bent jau Mindaugo Maximos.
Mes nuo gimimo buvome alergiski, dabar maziau, tai kadangi gimeme ziema veidukui nuo salcio daktare paskyre "Linola" firmos krema. Jis tikrai puikus, ne tik nuo salcio, bet ir nuo odos ivairaus susierzinimo, paberimu apsaugo, gydo. Po maudyniu skyre "Essex" losjona, jau beveik baigeme, mums tuoj 2 metukai bus. Dar i ta tarpa kai buvo viso kuno alergija nuo kazko ir dukryte miegodama draskydavosi, vyras kazkieno patarimu parnese taip pat "Linola" firmos pieneli kunui. Tai labai padejo, jis toks tirstesnis, primena krema, galima ir suaugusiems naudoti, o jau kvapas jo tai
O as jau antrus metus vaikuciui naudoju Bubchen spec. kremuka
Mes tai irgi turim BUBCHEN krema. Neseniai nusipirkom ir Seba Med kremuka nuo salcio. Sunku net pasakyt kuris geresnis. Abu panasus
Bet va kaip visiems vaikučiams kosmetika skirtingai tinka
O aš saviškėm, taip pat ir sau, pirkau kremą URIAGE. Dar tik pora kartų naudojom, tai negaliu pasakyti ar jis labai geras
Sveikos
na va, kai orai ir dienomis prie minuso artėja, man iškilo toks klausimas: kuo apsaugoti vaiko veido odą? aš pati per šalčius veidą "aprengiu" kremais, bet jie turbūt tinka tik suaugusiojo odai. gal jūs vartojate kokius spec. kremus vaikams, ar kaip kitaip apsaugote vaiko veidelį?
Labas!
Negaliu pasigirti didele patirtimi, nes auginu tik pirmagimį. Tačiau skaičiau, kad galima patepti ,,NIVEA" kremuku. Būtų įdomu šia tema sužinoti ir kitokių nuomonių.
Mes turim Bubchen ir Seba Med firmu kremukus. Apie Bubchen tai daug girdejau geru atsiliepimu, o Seba Med ne visiems tinka
Mes irgi naudojam Bubchen ir labai patenkinti.Yra secialus skirtas šaltiems orams.
Mes naudojam Seba med kremuką, skirtą nuo šalčio taip pat.
Mes naudojam AVENT firmos kremuką, esam patenkinti..
Mes naudojam Bubchen kremuką
QUOTE(jkrista @ 2005 11 21, 12:14) gal kas vartojate Sebamed kremuką? muilas tai mums labai tiko ir patiko. įdomu, ar didelė kremo pakuotė ir kokia kaina Mes naudojame Sebamed kremuka. Mums jis patinka, tinka. Na, tiesa pasakius mazylis rekia, kai tepu, bet jis rektu ka betepciau
Mes Seba Med kudikiu krema nuo zvarbaus oro pirkom vaistinej, mokejom 9Lt.(50ml)
noriu mamu paklausti,koki kremuka tepat vaikams darganotu ir saltu oru,kokiu firmu,o gal visai jokiu kremu nenaudojat...kaip geriau daryti,as dar nebandziau,bet zurnaluose prisiskaiciau kad reikia.
QUOTE(kristyyynyte @ 2005 11 22, 20:24) noriu mamu paklausti,koki kremuka tepat vaikams darganotu ir saltu oru,kokiu firmu,o gal visai jokiu kremu nenaudojat...kaip geriau daryti,as dar nebandziau,bet zurnaluose prisiskaiciau kad reikia. Sveika.Aš savo suneliui tepu skruostukus su specialiu kremu iš firmos "sebamed".Jam jis tiko.Nes tepti tai butinai reikia,nes ju odele yra labai jautri.Sekmės
Pernai tepiau "Sebamed" kremuku
Aš tepu su AVON kremu nuo šalčio. Visa šeima tepliojamės. Gal Alergiškiems vaikams ir netiktų, net nežinau, bet maniškiams tai labai tinka
Naudoju riebu Essex tepalą. Abiejų vyresnėlių oda labai jautri šalčiui, šerpetoja ir trūkinėja net nuo šaltesnio vėjo, bet laiku pateptas Essex gerai apsaugo. Kaina apie 17Lt.
QUOTE(Baltike @ 2005 11 23, 23:03) Naudoju riebu Essex tepalą. Abiejų vyresnėlių oda labai jautri šalčiui, šerpetoja ir trūkinėja net nuo šaltesnio vėjo, bet laiku pateptas Essex gerai apsaugo. Kaina apie 17Lt. O ko taip brangiai mokėjai:hm ? Aš iš pernai likusį tubiką tebenaudoju, tai pernai mokėjau 12.99 Lt QUOTE(Ingėnas @ 2005 11 23, 23:13) O ko taip brangiai mokėjai:hm ? Aš iš pernai likusį tubiką tebenaudoju, tai pernai mokėjau 12.99 Lt Tai gal pabrango per metus. Arba vaistinėn brangininkėn pataikiau. Tiesa sakant, kainą rašiau iš atminties, bet labai apsirikti neturėjau, nes pirkau prieš gerą mėnesį.
AS GYDITOJOS REKOMENDUOTA NUSIPIRKAU BUBCHEN WIND UND WEATHER CREME(KUDIKIAMS IR VAIKAMS DARGANOTO ORO KREMAS)
Jau antri metukai naudojam ESSEXS kermuka (ŽALIU užrasu). Ir lūpytes tepu A D Tepaliuku, jis kaip vazelinas.
Ir mes jau antri metai ESSEXSA naudojam, dar lupytes AD tepaliuku tepu.
mums labai patinka altermed baby winter creame
pirkau Euro vaistinėj mokėjau 23lt 50g
o mes tikriausiai netradiciniai čia būsim nes naudojam AVON kremą nuo šalčio - jis tinka visai šeimai - ir sausos jautrios odos močiutei, ir lauke dirbančiam seneliui, ir šalčio bijančiai mamai ir vaikučiams
Pernai žiemą naudojome Sebamed vaikišką kremuką nuo šalčio ir Essex kartais. Šiemt kaip tik neseniai pirkau Essex tepalą riebų, tai, kad nepirkti naujo, reikės sunaudoti šitą
Pernai ir siais metais vartojam paprasta rusiska kremuka nuo salcio MOROZKO
mes naudojam Weledos tepaliuka nuo zvarbaus ir salto oro. pagamintas tik is naturaliu medziagu, maloniai kvepia ir esam labai patenkintos
beje, parduodamas tik vaistinese.
Bubchen kremas darganotam orui
mes turim weledos ir essex, bet pastarasis kazkaip nelamoniai kvepia dazniau naudoju weledos. su essex tepu pleiskanu luoba
O mes naudojame Altermed baby kremuką nuo šalčio
Mes taip pat naudojame Seba Med kremuka. Labai patinka
QUOTE(eglute_1980 @ 2005 11 27, 17:41) Šiandien vaistinėj ir mes nusipirkom ESSEX tepalą. Iš tiesų labai riebus, nes sudėtis parafinas ir vazelinas, bet vaistinikė mus jį rekomendavo, nes nesukelia jokios alergijos yra bekvapis ir neturi jokių priemaišų. Dar anksti spręsti, bet kol kas nepatinka, kad sunkiai įsigeria.
Aš tai naudoju seba med, visai nieko
Na Essexs tikrai riebus, bet jo reikia labai mažai . O į veiduką jis kuo puikiausiai įsigeria, tik tepti reikia bent pusvalandis iki lauko. Nes lauke jis neisigeria, jei per anksti patepi. Čia bent jau mano tokie pastebėjimai. O šaltais orais jis mums labai tiko. Naudojam tokį pat jau antra žiema. Net tepant tokiu riebiu kremuku, mažiaus odytė truputį buvo pašalus praeitą žiemą. Buvo atsiradęs paraudimas ir šiurkšti odytė. Bet tepiau tada ir nemie būnant greit pranyko
QUOTE(Smiling @ 2005 11 27, 17:52) Kremas Essex nuo šalčio mažiukui tikrai netinka
o mes naudojam Bubchen f.Wind&Wetter krema,specaliai skyrtas darganotam orui,ir kaina kazkur 8lt.
Pernai naudojom WELEDA
Idomu būtų sužinoti kitų nuomonę, gal kas irgi naudojote WELEDOS produktų |