Mariposa
2007 07 29, 19:17
Gavau dovanu vadinamuosius vejo varpelius, kurie paprastai kabinami balkone ar sode. Noreciau isgirsti zmoniu turinciu vejo varpelius balkone atsiliepimus?Ar verta buvo kabinti? Ar neerzina? Ar ne per daug truksminga? Ar laikote pakabintus ziema ar lietingu sezonu? Taip pat buciau dekinga uz konsultacijas, kaip juos geriau prikabinti.
Mįsliukė
2007 07 29, 20:08
Pas mane pakabinti. Mūsų neerzina, kaip tik taip romantiškai nuteikia, nors porą kartų buvau nukabinusi kai naktį buvo labai stiprus vėjas, bet daugiau dėl kaimynų, o ne dėl savęs. Kaimynai nesiskundė, nors girdisi labai stipriai, kai stipresnis vėjas girdisi net už keleto namų. Bet yra vienas didžiulis pliusas - visiškai nebelenda nei į mano, nei į kaimynų balkonus balandžiai, o tai juos pastoviai reikėjo vaikyti. Bjauru būdavo, kai aukščiau gyvenanti kaimynė leisdavo savo balkone balandžiams veistis ir jie apdergdavo visas gėles.Taigi, rimtą pasiteisinimą prieš kaimynus turiu, kodėl laikau tuos varpelius. Bet, kaip minėjau, kaimynai nesiskundė, nors varpeliai pakabinti jau trys mėnesiai.
Mariposa
2007 07 29, 20:16
Aciu uz atsakyma, Misliuke. O kokiame name jus gyvenate? standartiniame? Kaip juos prikabinote? Maniskis pasikabina tik uz tokio ziedelio, kaip raktu pakabuko alla, tik mazesnio. As nesugalvoju kaip juos kabinti
Mįsliukė
2007 07 29, 20:40
Gyvename standartiniame name, o vyras pakabino ant paprasto kabliuko pirkto iš Senukų.
Mariposa
2007 07 29, 21:11
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 07 29, 20:40) Gyvename standartiniame name, o vyras pakabino ant paprasto kabliuko pirkto iš Senukų. o tas kabliukas sienoje ar virs jusu esanciame balkone itaisytas?
Mįsliukė
2007 07 29, 21:52
Pas mus sienoje ant tokio strypelio.
Mariposa
2007 07 31, 08:45
Bandysiu ir as isitaisyt savaitgali - vyras atvaziuoja i namus Tik man del kaimynu neramu Ka daugiau nieks neturi vejo varpeliu balkone? Pasidalinkite savo ispudziais.
man labai patinka  būtinai dėk. Tuo labiau, kad nėra įkyrus tas skambėjimas
Payi turiu metalinius, tiesa ne balkone, o terasoj.Man labai patinka.  Neskamba ištisai.Dar labiau norėčiau turėti medinius, jie labai jaukiai, neįkyriai skamba.
Mariposa
2007 07 31, 18:38
QUOTE(caca26 @ 2007 07 31, 17:06) Payi turiu metalinius, tiesa ne balkone, o terasoj.Man labai patinka.  Neskamba ištisai.Dar labiau norėčiau turėti medinius, jie labai jaukiai, neįkyriai skamba. maniskiai tai is tokiu alla juros nugludintu akmenuku.
QUOTE(caca26 @ 2007 07 31, 18:06) Payi turiu metalinius, tiesa ne balkone, o terasoj.Man labai patinka.  Neskamba ištisai.Dar labiau norėčiau turėti medinius, jie labai jaukiai, neįkyriai skamba. aš irgi medinių labiau norėčiau  patinka tas garsas
Mariposa
2007 08 19, 15:55
Pasikabinau savo vejo varpelius pagaliau! Kol nera didziuliu veju - tiesiog nerealus daiktas, jei ir skamba tai taip fainai, relaksuojanciai.
Mariposa
2007 08 19, 16:11
Labai faina butu jeigu pasidalintumet ir jus savo nuotraukytemis, kokius kur ir kaip isitaise turite vejo varpelius.
Gal zinote kur isigyti ydomesniu varpeliu, kur didesnis pasirinkimas?
Mariposa
2007 09 07, 07:28
QUOTE(Darfe @ 2007 09 06, 18:26) Gal zinote kur isigyti ydomesniu varpeliu, kur didesnis pasirinkimas? as is vis nelabai isivaizduoju kur juos parduoda. gavau dovanu is uk
Mariposa
2007 09 20, 13:20
Keliu tema i virsu gal dar kas ides savo varpeliu nuotrauku As saviskius tiesiog isimylejau ir esu laiminga juos turedama. Jokiu nusikundimu is kaimynu taip pat kol kas nesulaukiau
Italiana
2007 10 03, 14:53
Ir as svajoju vejo varpelius isigyti, tik neapsisprendziu kokius  Maciau siais metais Kipre labai grazius is kriaukliu, dabar taip gailiuosi, kad nenusipirkau...
juratija
2007 12 11, 14:05
mane taip pat labai labai domina, kas kokius turi ir svarbiausia, kur Vilniuje galima graziu nusipirkti? As asmeniskai radau tik urmu pardavinejamus. Ant tu galima ka nors ir graviruoti. Bet jie (SIMPLEKSAS) priima uzsakymus is imoniu- su mazmena neuzsiima Labai labai noriu jau iki Kaledu rasti- dovanoti noriu...
Plumeria
2008 04 23, 20:19
keliu temą aukštyn, nes man įdomu pasisakymai tų žmonių,kurių kaiminystėje pakabinti varpeliai, kaip jiems tokie malonūs garsai. kai pats pasikabini,tai ž inai,kad tavo ir tu to norėjai,bet jai tą padarė kaimynas - kokia galėtų būti reakcija? aš irgi noriu pasikabinti balkone tokią muziką
juratija
2008 04 23, 22:20
QUOTE(juratija @ 2007 12 11, 15:05) mane taip pat labai labai domina, kas kokius turi ir svarbiausia, kur Vilniuje galima graziu nusipirkti? As asmeniskai radau tik urmu pardavinejamus. Ant tu galima ka nors ir graviruoti. Bet jie (SIMPLEKSAS) priima uzsakymus is imoniu- su mazmena neuzsiima Labai labai noriu jau iki Kaledu rasti- dovanoti noriu... Jau pati radau. Tokius netradicinius- neapskritus, o vienoj linijoj isdestytus. Kaziuko mugej radau  Sake, jie Palangoj isikure ir i vilniu tik per Kaziuka atveza. O siaip Vilniuje kartais buna CUP'e 3-iam aukste prie iejimo, dar yra mazytej parduotuvytej prie Zalio tilto (prie planetariumo) ir siaip visokiose zvaigzdinese parduoduvese buna QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 23, 21:19) keliu temą aukštyn, nes man įdomu pasisakymai tų žmonių,kurių kaiminystėje pakabinti varpeliai, kaip jiems tokie malonūs garsai. kai pats pasikabini,tai ž inai,kad tavo ir tu to norėjai,bet jai tą padarė kaimynas - kokia galėtų būti reakcija? aš irgi noriu pasikabinti balkone tokią muziką bent kaip man, varpeliu megejai, toks garsas netrukdo. Be to, pas mus balkonai toliau vienas nuo kito, o kitoj pusej izoliuoti. Tai nelabai ir girdisi. Nebent per kokia vetra, bet tada visas miestas uzia ir varpeliu nesigirdi. Be to, siais laikais dauguma balkonu jau stiklinti, tai garsas sklinda maziau, o ir vejo maziau.
As tai turiu tokia spyruokle,ji metaline o joje itaisytas stiklinis rutulys.Nuo judesio pradeda suktis, atrodo,kad tas rutulys issisuks. Skambet neskamba,bet reginys hipnotizuojantis  pirkau uk
QUOTE(Amliva @ 2008 08 04, 21:21) As tai turiu tokia spyruokle,ji metaline o joje itaisytas stiklinis rutulys.Nuo judesio pradeda suktis, atrodo,kad tas rutulys issisuks. Skambet neskamba,bet reginys hipnotizuojantis  pirkau uk Sudominai  Įdėk foto, jei gali, nes niekaip neįsivaizduoju kas ten per daiktas Pabūsiu nepopuliari šitoj temoj, bet vistiek pasakysiu  Negaliu pakęst tų barškalų keliamo triukšmo. Pykit nepykit, bet mane jie iš proto varo. Bijau net pagalvot, jei kaimynams tas triukšmas patiktų ir jie pasikabintų tokius varpelius. Kai kur nors svečiuos būdama netyčia užkabinu kambary pakabintus tokius skambalus, tai visada sustabdau, kad tik mažiau barškėtų.
Mariposa
2008 08 05, 11:56
QUOTE(a79 @ 2008 08 05, 11:09) Sudominai  Įdėk foto, jei gali, nes niekaip neįsivaizduoju kas ten per daiktas Pabūsiu nepopuliari šitoj temoj, bet vistiek pasakysiu  Negaliu pakęst tų barškalų keliamo triukšmo. Pykit nepykit, bet mane jie iš proto varo. Bijau net pagalvot, jei kaimynams tas triukšmas patiktų ir jie pasikabintų tokius varpelius. Kai kur nors svečiuos būdama netyčia užkabinu kambary pakabintus tokius skambalus, tai visada sustabdau, kad tik mažiau barškėtų. Tai tau pasiseke kad tu ne mano kaimyne nes as kartais saviskius varpelius dar ne nepriejus prie namo girdziu
QUOTE(Mariposa @ 2008 08 05, 11:56) Tai tau pasiseke kad tu ne mano kaimyne nes as kartais saviskius varpelius dar ne nepriejus prie namo girdziu   Tikiuos, kad ir toliau nors šiek tiek seksis  Kaiminystėj dar tfu tfu tfu ... to "gėrio" nėr
juratija
2008 08 05, 12:16
QUOTE(a79 @ 2008 08 05, 12:09) Pabūsiu nepopuliari šitoj temoj, bet vistiek pasakysiu  Negaliu pakęst tų barškalų keliamo triukšmo. Pykit nepykit, bet mane jie iš proto varo. Bijau net pagalvot, jei kaimynams tas triukšmas patiktų ir jie pasikabintų tokius varpelius. Kai kur nors svečiuos būdama netyčia užkabinu kambary pakabintus tokius skambalus, tai visada sustabdau, kad tik mažiau barškėtų. Zinai, kai pasakei apie barskalus sveciuose, tai, zinai, ir man jie nepatinka- jie tokie kinietiski (nors jie ir kile is ten kazkur, bet sitie labai jau komerciski). Va pas mane ant balkono duru, bet is vidaus pakabinti. Tai kai didelis vejas ar skersvejis namuose, jie visada zvanga. Nakti jie mane baugintu  Bet diena visai fainas ju duslus garsas, o dar uzuolaidos tuo paciu siubuoja- tiesiog romantika- primena vila provincijoje... Nors taip tada nusikeli i svajones
kazkam reikejo nuomoniu - tai bent jau as prasyciau kaimynu nukabint is balkono - man jie nepatinka. jei jiems patinka, tegu kabinasi vonioj arba miegamajame, nu bt kur namie, kad man nesigirdetu
QUOTE(ooo @ 2008 08 05, 13:24) kazkam reikejo nuomoniu - tai bent jau as prasyciau kaimynu nukabint is balkono - man jie nepatinka. jei jiems patinka, tegu kabinasi vonioj arba miegamajame, nu bt kur namie, kad man nesigirdetu  Pasirodo ne aš viena tokia "blogietė", kuri to "skambesio" nesupranta
QUOTE(ooo @ 2008 08 05, 14:24) kazkam reikejo nuomoniu - tai bent jau as prasyciau kaimynu nukabint is balkono - man jie nepatinka. jei jiems patinka, tegu kabinasi vonioj arba miegamajame, nu bt kur namie, kad man nesigirdetu  Mieste, daugiabučiuose, ir taip pakankamai visokių garsų tiek iš kiemo, tiek už sienos (gerai dar kad naujuose namuose nesiskundžiam garso izoliacija nuo kaimynų), todėl tikrai nesidžiaugdžiau, jei kaimynai balkone pasikabinę kokius skambalus dar paįvairintų tą garsų daugybę. Namuose, jei jums gražu - prašom, sodyboje, privačiame name - tikrai TAIP, bet ne daugiabutyje. Čia būtų panašiai, kaip rūkymas laiptinėje: vieniems atrodo, kad tai nieko blogo, bet laiptinė nėra nei vieno privati nuosavybė, kur būtų galima elgtis kaip kam šovė į galvą.
braskute_v
2008 08 06, 15:24
QUOTE(ooo @ 2008 08 05, 15:24) kazkam reikejo nuomoniu - tai bent jau as prasyciau kaimynu nukabint is balkono - man jie nepatinka. jei jiems patinka, tegu kabinasi vonioj arba miegamajame, nu bt kur namie, kad man nesigirdetu  Oi kokia gera mintis  reikės pasikabinti balkone, tai jei paprašys nukabinti, tai paprašysiu baigti rūkyti balkone ir virtuvėje (šaltu oro metu), nes nėra kur nosies kišti kai užrūko. Visi namai prasmirsta
Glamour
2008 08 07, 19:55
QUOTE(braskute_v @ 2008 08 06, 16:24) Oi kokia gera mintis  reikės pasikabinti balkone, tai jei paprašys nukabinti, tai paprašysiu baigti rūkyti balkone ir virtuvėje (šaltu oro metu), nes nėra kur nosies kišti kai užrūko. Visi namai prasmirsta  Čia tai geras  , bet manau, kad tiem rūkantiem kaimynam nė netrukdys tas barškėjimas, labiau tau pačiai trukdys. Aš tai irgi tų barškalų nemėgstu, bet kaip skant - ir šuo kariamas pripranta.
odriana
2008 08 07, 20:00
QUOTE(čelsė @ 2008 08 05, 17:21) Mieste, daugiabučiuose, ir taip pakankamai visokių garsų tiek iš kiemo, tiek už sienos ( gerai dar kad naujuose namuose nesiskundžiam garso izoliacija nuo kaimynų), todėl tikrai nesidžiaugdžiau, jei kaimynai balkone pasikabinę kokius skambalus dar paįvairintų tą garsų daugybę. Namuose, jei jums gražu - prašom, sodyboje, privačiame name - tikrai TAIP, bet ne daugiabutyje. Čia būtų panašiai, kaip rūkymas laiptinėje: vieniems atrodo, kad tai nieko blogo, bet laiptinė nėra nei vieno privati nuosavybė, kur būtų galima elgtis kaip kam šovė į galvą. kaip aš jums pavydžiu
QUOTE(braskute_v @ 2008 08 06, 17:24) Oi kokia gera mintis  reikės pasikabinti balkone, tai jei paprašys nukabinti, tai paprašysiu baigti rūkyti balkone ir virtuvėje (šaltu oro metu), nes nėra kur nosies kišti kai užrūko. Visi namai prasmirsta   va,cia mintis,reiks ir man ta "barskala"pasikabint,o kai ateis kaimyne skustis,sakysiu,kad nustotu savo plaukus pro balkona metyt(visas mano balkonas jos plaukuose,slykstu),o jei nepadesd,dar papildoma uzkabinsiu
QUOTE(braskute_v @ 2008 08 06, 16:24) Oi kokia gera mintis  reikės pasikabinti balkone, tai jei paprašys nukabinti, tai paprašysiu baigti rūkyti balkone ir virtuvėje (šaltu oro metu), nes nėra kur nosies kišti kai užrūko. Visi namai prasmirsta  siaip jau balkone nedraudziama rukyti, draudziama tik bendro naudojimo patalpose as pati nerukau, bet balkona laikau tinkama vieta rukyti. nu bent jau labaiu tinkama nei virtuve ar laiptine.
Mariposa
2009 01 11, 09:58
O as is savo kaimynu gyvenanciu virs manes esu gavus pagyrima, kad mano varpeliai labai patinka
|
|