Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jorūnėlės gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
G_inte
Sveiki!!

Ir as labai noreciau papasakoti savo istorija, pasidalinti patirtu dziaugsmeliu.

Musu mazoji gime 2006 balandzio 30d., 3sav anksciau.
Tada abu su vyru dar studentai buvom, dabar studente palikau tik as. Kaip mums sake seimyna - musu dukryte tikras studentu vaikas, takart balandzio 29d issilaikiau koli ir jau ta pacia nakti isvaziavau gimdyt, visur spejau.

Balandzio 30 d., 2:30h nubego vandenys, pakeliau vyra. O jis vargsas nezino kas daros, bega cia, bega cia tokia apranga kaip is lovos islipes.. ph34r.gif o as sau ramiai apsirengiau, jau prie duru stoviu pasiruosus vaziuot, o jis dar cia, dar cia begioja lotuliukas.gif

Ka gi nuvaziavom gimdyt, bet leliukas neskubejo ateiti, kai nuvaziavom atsidarymas tik 2cm buvo. Tai sako man eik miegot mellow.gif Nu ka, ejau gult..

Apie 9h ryto pasijuto rimtesnis skausmas, bet gydytoja dar sake laukt, nuskausminamuju neleist, zodziu zesim.. itaise man laseline, kuria stumdziau nelygiom plytelem showoff.gif

Dar kelios val praejo ir jau nebelinksma pasidare, skausmas ohoho, ir kalbos dovana ateme blink.gif Gydytoja pasirodo, klausia kaip? sakau, darykit bileka, bileka..Tai visi tokie ramus aplink, tai kaaa....epidura tada...o as mintyse greiciau, greiciau. Ateina toks ramus, pailsejes ir visiskai neskubantis anesteziologas, atsiseda..koja ant kojos uzsideda, pasiima lapu kruva ir pradeda:
Operaciju su narkoze turejote?
As pakviepuoju hu hu nee...
Rukote?
hu hu nee..
Dar kazko klause...as tik greiciau galvoju, greiciau..
Nu pagaliau: pasirasykite...Sukeverzoju kaip ketvirtike, spekit ka? Ogi savo mergautine pavarde doh.gif O as gi Kazakeviciene kaip ir blush2.gif lotuliukas.gif
Begu per koridoriu su ta lasaline, kliuvancia uz plyteliu, palaukit, palaukit, ne ta pavarde parasiau doh.gif Vyrukas blink.gif kaip ne ta? blink.gif As tik hu hu hu, parasiau per nauja ir dumiau is ten laugh.gif ph34r.gif
Nezinau, ka jis pagalvojo..

Ka gi, po epiduro dangus zemej apsireiske thumbup.gif vacation1.gif

Guliu sau, tik jauciu, kad kazkas ne taiip, jau lelius beldzias..ir stipriai!
Ateina gydytoja, apziuri, nu ka, einam i gimdykla..O mano vyro akys tik blink.gif Sako, o gal man neit?
Nieko, sesutes vyruka aprenge, nuvede i gimdykla.
Jo pareigos buvo man deguonies kauke palaikyt. Sesute sake, jei paciam prireiks irgi gales pakvepuot lotuliukas.gif
Taigi, gimdziau 20min ir pagaliau 16:34h gime 2,519 ir 48cm mergyte!!! Iskart po gimdymo ja isnese i inkubatoriu, dave pakviepuot deguonies.
Po pusvalandzio mano vyras ja atnese i pogimdymine palata, pagulde salia, o man pirma mintis buvo ja pamacius dainos zodziai: "TU NEBIJOK, AS SPINDULYS, AUKSINIS, SILTAS" wub.gif nezinau, kodel butent sios dainos, bet dabar mastant, man tie zodziai atrodo tokie prasmingi, tarsi pats musu vaikelis juos butu pasakes wub.gif
happymama
labai grazi mergaite thumbup.gif 4u.gif aukit dideles ir sveikos 4u.gif sekmes jums smile.gif
Šypsenėlė24
Labai gražu wub.gif O ir panelės koks grožis wub.gif Aukit didutės ir sveikutės 4u.gif
lullu
mergyte kokia fainulka flirt.gif flirt.gif
aukit sveikos, laimingos 4u.gif
G_inte
wub.gif 4u.gif
Rūta bitė
QUOTE(G_inte @ 2007 07 29, 23:47)
Sveiki!!

Ir as labai noreciau papasakoti savo istorija, pasidalinti patirtu dziaugsmeliu.

Musu mazoji gime 2006 balandzio 30d., 3sav anksciau.
Tada abu su vyru dar studentai buvom, dabar studente palikau tik as. Kaip mums sake seimyna - musu dukryte tikras studentu vaikas, takart balandzio 29d issilaikiau koli ir jau ta pacia nakti isvaziavau gimdyt, visur spejau.

Balandzio 30 d., 2:30h nubego vandenys, pakeliau vyra. O jis vargsas nezino kas daros, bega cia, bega cia tokia apranga kaip is lovos islipes.. ph34r.gif  o as sau ramiai apsirengiau, jau prie duru stoviu pasiruosus vaziuot, o jis dar cia, dar cia begioja lotuliukas.gif

Ka gi nuvaziavom gimdyt, bet leliukas neskubejo ateiti, kai nuvaziavom atsidarymas tik 2cm buvo. Tai sako man eik miegot mellow.gif Nu ka, ejau gult..

Apie 9h ryto pasijuto rimtesnis skausmas, bet gydytoja dar sake laukt, nuskausminamuju neleist, zodziu zesim.. itaise man laseline, kuria stumdziau nelygiom plytelem showoff.gif

Dar kelios val praejo ir jau nebelinksma pasidare, skausmas ohoho, ir kalbos dovana ateme blink.gif Gydytoja pasirodo, klausia kaip? sakau, darykit bileka, bileka..Tai visi tokie ramus aplink, tai kaaa....epidura tada...o as mintyse greiciau, greiciau. Ateina toks ramus, pailsejes ir visiskai neskubantis anesteziologas, atsiseda..koja ant kojos uzsideda, pasiima lapu kruva ir pradeda:
Operaciju su narkoze turejote?
As pakviepuoju hu hu nee...
Rukote?
hu hu nee..
Dar kazko klause...as tik greiciau galvoju, greiciau..
Nu pagaliau: pasirasykite...Sukeverzoju kaip ketvirtike, spekit ka? Ogi savo mergautine pavarde doh.gif  O as gi Kazakeviciene kaip ir  blush2.gif  lotuliukas.gif 
Begu per koridoriu su ta lasaline, kliuvancia uz plyteliu, palaukit, palaukit, ne ta pavarde parasiau doh.gif Vyrukas blink.gif  kaip ne ta? blink.gif As tik hu hu hu, parasiau per nauja ir dumiau is ten laugh.gif  ph34r.gif
Nezinau, ka jis pagalvojo..

Ka gi, po epiduro dangus zemej apsireiske thumbup.gif    vacation1.gif 

Guliu sau, tik jauciu, kad kazkas ne taiip, jau lelius beldzias..ir stipriai!
Ateina gydytoja, apziuri, nu ka, einam i gimdykla..O mano vyro akys tik  blink.gif    Sako, o gal man neit? 
Nieko, sesutes vyruka aprenge, nuvede i gimdykla.
Jo pareigos buvo man deguonies kauke palaikyt. Sesute sake, jei paciam prireiks irgi gales pakvepuot lotuliukas.gif
Taigi, gimdziau 20min ir pagaliau 16:34h gime 2,519 ir 48cm mergyte!!! Iskart po gimdymo ja isnese i inkubatoriu, dave pakviepuot deguonies.
Po pusvalandzio mano vyras ja atnese i pogimdymine palata, pagulde salia, o man pirma mintis buvo ja pamacius dainos zodziai: "TU NEBIJOK, AS SPINDULYS, AUKSINIS, SILTAS" wub.gif nezinau, kodel butent sios dainos, bet dabar mastant, man tie zodziai atrodo tokie prasmingi, tarsi pats musu vaikelis juos butu pasakes wub.gif
*

labai grazi istorija ax.gif
cuoliukė
mergyte tikra gražuolė. sėkmės jums 4u.gif
RedMa
Mergaite grazute garbane wub.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
evelina
thumbup.gif kaip gražu. o mergytės gražumas wub.gif ji man kažkur matyta, ar nedėjai nuotraukos į žurnalą? ax.gif
G_inte
QUOTE(evelina @ 2007 07 30, 17:12)
thumbup.gif  kaip gražu. o mergytės gražumas  wub.gif  ji man kažkur matyta, ar nedėjai nuotraukos į žurnalą?  ax.gif
*

Siunteme i "Mamos zurnala" 4u.gif Laimejo "Mazasis mimas" konkursa ir daznai dalyvajame juokingiausiu nuotrauku konkursuose biggrin.gif wub.gif
eladzius
laimes ir stiprybes jums
joginte
4u.gif na ir gražuolę gi turite 4u.gif kaip sakant į marčias mums tiktų blush2.gif ax.gif Sėkmės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
geltonakemega
Labai grazu wub.gif Aukit didutes ir sveikutes mirksiukas.gif wub.gif
Sadika
o jau lelia koks kleckas! biggrin.gif taip ir norisi tuos zandus paciupinet! biggrin.gif
G_inte
4u.gif flirt.gif
Zyliuke
labai grazi dukryte, kaip mamyte. Na teciui irgi dideli komplimentai, gerai pasisitenge mirksiukas.gif 4u.gif . Te viskas jums klostosi kuo puikiausiai. thumbup.gif
G_inte
QUOTE(Zyliuke @ 2007 08 03, 16:32)
labai grazi dukryte, kaip mamyte. Na teciui irgi dideli komplimentai, gerai pasisitenge mirksiukas.gif  4u.gif . Te viskas jums klostosi kuo puikiausiai. thumbup.gif
*

cia kur foto tai Joruneles teta blush2.gif tevelio sese ax.gif Bet siaip vaikas tevelio kopija wub.gif Net akiu spalva idealiai vienoda rolleyes.gif 4u.gif
joločka
Sveikatytės jums 4u.gif Labai graži mergytė wub.gif wub.gif
Elenele Raganele
thumbup.gif labai nuotaikinga istorija,o jau mamytes ir vaikelio grozis tai wub.gif
rena
o as irgi ta diena gimdziau, tik pries 13m. mirksiukas.gif
grazuoles esat wub.gif taip ir toliau thumbup.gif 4u.gif
G_inte
QUOTE(rena @ 2007 08 06, 00:05)
o as irgi ta diena gimdziau, tik pries 13m. mirksiukas.gif
grazuoles esat wub.gif taip ir toliau thumbup.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif
zuika235
Sveikatytes jums 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.