Ir as labai noreciau papasakoti savo istorija, pasidalinti patirtu dziaugsmeliu.
Musu mazoji gime 2006 balandzio 30d., 3sav anksciau.
Tada abu su vyru dar studentai buvom, dabar studente palikau tik as. Kaip mums sake seimyna - musu dukryte tikras studentu vaikas, takart balandzio 29d issilaikiau koli ir jau ta pacia nakti isvaziavau gimdyt, visur spejau.
Balandzio 30 d., 2:30h nubego vandenys, pakeliau vyra. O jis vargsas nezino kas daros, bega cia, bega cia tokia apranga kaip is lovos islipes..
Ka gi nuvaziavom gimdyt, bet leliukas neskubejo ateiti, kai nuvaziavom atsidarymas tik 2cm buvo. Tai sako man eik miegot
Apie 9h ryto pasijuto rimtesnis skausmas, bet gydytoja dar sake laukt, nuskausminamuju neleist, zodziu zesim.. itaise man laseline, kuria stumdziau nelygiom plytelem
Dar kelios val praejo ir jau nebelinksma pasidare, skausmas ohoho, ir kalbos dovana ateme
Operaciju su narkoze turejote?
As pakviepuoju hu hu nee...
Rukote?
hu hu nee..
Dar kazko klause...as tik greiciau galvoju, greiciau..
Nu pagaliau: pasirasykite...Sukeverzoju kaip ketvirtike, spekit ka? Ogi savo mergautine pavarde
Begu per koridoriu su ta lasaline, kliuvancia uz plyteliu, palaukit, palaukit, ne ta pavarde parasiau
Nezinau, ka jis pagalvojo..
Ka gi, po epiduro dangus zemej apsireiske
Guliu sau, tik jauciu, kad kazkas ne taiip, jau lelius beldzias..ir stipriai!
Ateina gydytoja, apziuri, nu ka, einam i gimdykla..O mano vyro akys tik
Nieko, sesutes vyruka aprenge, nuvede i gimdykla.
Jo pareigos buvo man deguonies kauke palaikyt. Sesute sake, jei paciam prireiks irgi gales pakvepuot
Taigi, gimdziau 20min ir pagaliau 16:34h gime 2,519 ir 48cm mergyte!!! Iskart po gimdymo ja isnese i inkubatoriu, dave pakviepuot deguonies.
Po pusvalandzio mano vyras ja atnese i pogimdymine palata, pagulde salia, o man pirma mintis buvo ja pamacius dainos zodziai: "TU NEBIJOK, AS SPINDULYS, AUKSINIS, SILTAS"