Saulės mama
2007 07 30, 18:54
Sveikos mamytės. Gal galėtumėte man padėti. Ruošiamės dukrelės krikštynoms ir norime šią dieną įamžinti meniškose, gražiose nuotraukose. Gal kas žinote kokį gera fotosaloną Šiauliuose kur labai gražias nuotraukas daro? Kad ,pavyzdžiui, dukrytei kokius angeliuko sparnelius uždėtų ar kita ka nors ydomaus. Ką galėtumėte pasakyti apie saloną Stop kadras,sako kad ten irgi gražiai padaro nuotraukas. Labai laukiu jūsų patarimo.
Saulės mama
2007 07 31, 11:41
labai prašau patarkit, man labai reikia.
QUOTE(Saulės mama @ 2007 07 31, 12:41) labai prašau patarkit, man labai reikia. 'Stop kadre" gražios foto, tik gaila neteko matyti vaikiškų. Jei nori gražių foto ir nebijai susigadinti šventinės nuotaikos gali ten eiti. Nes tiek man pačiai tiek ne vienai draugei nuotaika buvo sugadinta, nes labai prastas aptarnavimas (nesiskaitymas su klientais, vaidinimas "kas per aš", o jūs niekas). Na gal tau pasiseks ir užtaikysi ant geros nuotaikos, nes ten aptarnauja klimakso amžiaus moteris. Nenoriu nieko įžeisti, bet tiesa yra tokia.
Stop kadre kiek žinau reikia pirmiausia nuvažiuot pas juos ir, susitarus pasimatymo dieną, palikti rankpinigius. Telefoninių registracijų nėra. Nuvažiuokite ir pabendravusi pajausite patiks jums ten ar ne. Aš taip pat ieškau fotografo - noriu foto ant sienos, skambinau ten tai atsiliepė malonus vyriškas balsas ir labai neišgąsdino
QUOTE(aulina @ 2007 08 17, 20:03) 'Stop kadre" gražios foto, tik gaila neteko matyti vaikiškų. Jei nori gražių foto ir nebijai susigadinti šventinės nuotaikos gali ten eiti. Nes tiek man pačiai tiek ne vienai draugei nuotaika buvo sugadinta, nes labai prastas aptarnavimas (nesiskaitymas su klientais, vaidinimas "kas per aš", o jūs niekas). Na gal tau pasiseks ir užtaikysi ant geros nuotaikos, nes ten aptarnauja klimakso amžiaus moteris. Nenoriu nieko įžeisti, bet tiesa yra tokia. Na mums turbūt pasiskė užtaikyti ant geros nuotaikos. Aptarnavimu skųstis negaliu. O foto tai tikrai  . Tik susitarti dėl fotosesijos tai reikia iš anksto, ir avansą sumokėti reikia.
lincevokietija
2008 04 18, 11:46
ne nen ne, daugiau ten kojos nekelsiu  buvau iskoliota ir t.t. lupa didelius pinigus, bande prievarta priversti imti maziausiai 5 pozas (planavom 3), nenoriu pazodziui atkartoti tos feee moteriskes zodziu, nes isbegau verkdama.
Stop kadre man irgi nepatiko. Nelabai malonu buvo, kai savo vestuvių dieną, turejau jaustis kaip turguje, nes nuotraukas primygtinai visiems kišo, vos išvengėm konflikto...  O dar tas naujas mokestis, tiksliai nepasakysiu to žodžio - ar tai koregavimas, ar retušavimas- kur , atseit, pagrąžina veidą... vieną taip pagrąžino už tuos pinigėlius, kad vos atpažinau savo mieląją tetulę... Siaip Varpo gatvėje, kur Santuokų rūmai, labai mielas nuotraukas daro.
Žlabera
2008 05 08, 21:30
Civilines metrikacijos pastate  ir privaciai namie, dvaro gatvej, man patiko
QUOTE(aulina @ 2007 08 17, 19:03) 'Stop kadre" gražios foto, tik gaila neteko matyti vaikiškų. Jei nori gražių foto ir nebijai susigadinti šventinės nuotaikos gali ten eiti. Nes tiek man pačiai tiek ne vienai draugei nuotaika buvo sugadinta, nes labai prastas aptarnavimas (nesiskaitymas su klientais, vaidinimas "kas per aš", o jūs niekas). Na gal tau pasiseks ir užtaikysi ant geros nuotaikos, nes ten aptarnauja klimakso amžiaus moteris. Nenoriu nieko įžeisti, bet tiesa yra tokia.  100 proc! l. gyriasi moteriske, kad pas ja viskas super, bet aptarnavimas, tai NE. daremes vestuvines ir krikstynoms ten. tiesa, kad bruka fotkes. susitarem del fonu is anksto, bet vis tiek beveik visos fotkes gaunasi viename fone (aisku ir patys dar karta jai galejome ta pasakyti, bet tuo metu ne tas galvoje  ) krikstynu nuotraukos nepatiko dar ir todel, kad vaikutis gavosi visur nuosalyje, sakome, kaip naslaitis. nors svente butent vaikucio
ingrida+2
2008 08 12, 13:13
pritarsiu daugumai dėl stop kadro. Seniau, kai gyvenau Šiauliuose lankaiusi pas Zazienę, būtinai siūlydav kuo daugiau foto, o aptarnavimas tai visai patyliu, nors foto galutinis rezultatas man patiko.
gražina, stop kadras - diktuoja sąlygas ir žinoma kainas  juokas pro ašaras, kai pasiklausai, kaip "maloniai" būna žmonės aptarnauti. pasakymas "kas moka, tas muziką užsako" ten negalioja  geriau jau muiline fotkinsiu savo šventes, bet pas juos kojos nekelsiu
-JURGITA-
2008 08 16, 13:54
Naujienos nepasakysiu - į Stop kadrą savo noru NIEKADA daugiau Patinka metrikacijoj Varpo g. O labiausiai pas fotografą Saulių namuose .... jeigu fofosesija vaikui, tai fotkina be sustojimo ir pinigus ima už prabūtą laika pas jį, šiaip važiuoja ir į šventes , foto meniškos ir labai šiltos, o jis beprotiškai malonus bendrauti
saulute©
2008 08 19, 20:28
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 08 16, 13:54) O labiausiai pas fotografą Saulių namuose
o gal foto pavyzdžių būtų galima pamatyti kur nors?
jurgusia
2008 09 28, 10:20
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 08 16, 14:54) O labiausiai pas fotografą Saulių namuose .... jeigu fofosesija vaikui, tai fotkina be sustojimo ir pinigus ima už prabūtą laika pas jį, šiaip važiuoja ir į šventes , foto meniškos ir labai šiltos, o jis beprotiškai malonus bendrauti  Mes igi pas ji dukrytes krikstynas fotografavome, tai liuks fotografas  Su antru irgi pas ji zadame keliauti. nuotraukas iraso i kompakta, o toliau jau savo nuoziura gali daryti kokias tai tik nori nuotraukas ir kur nori. Papildyta:http://s57.photobucket.com/albums/g233/lel...nt=IMG_2350.jpgPapildyta:http://i57.photobucket.com/albums/g233/lel...pg?t=1222590029
-JURGITA-
2008 09 28, 11:00
Štai dar Sauliaus darbų Nors dabar nusižiūrėjau naują fotografę - kainos tos pačios beveik ir man fotkės labai  Ir jau užsisakiau kitai vasarai Va
jurgusia
2008 09 28, 14:16
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 09 28, 12:00) Štai dar Sauliaus darbų Nors dabar nusižiūrėjau naują fotografę - kainos tos pačios beveik ir man fotkės labai  Ir jau užsisakiau kitai vasarai Va O tai kiek ji ima?Tai tokios eiles pas ja, kad jau dabar reikia vasarai uzsisakyti?
-JURGITA-
2008 09 28, 14:34
QUOTE(jurgusia @ 2008 09 28, 14:16) O tai kiek ji ima?Tai tokios eiles pas ja, kad jau dabar reikia vasarai uzsisakyti? Valanda - 100 - paskui paduoda kompaktą , fotkes truputi apdirba Nus man jos fotkės laaaabai  kokybiškos ir skoningos Gryn kaip Sauliaus Nežinau kokios eilės, tiesiog noriu, kad ji fotkintų, tai ir užsirašiau, ta proga ir krikšto - datą gavom apgalvot  Tai pirmą dalyką jau turim - liko visos smulkmenos ; muzikantai, salė ir t.t.
man foto studija patiko pas julija prie universiteto visinskio gatveje.... o siaip galiu pasiuliti labai faina fotografe,kuri daro labai grazias foto  :wub:iamzino jau mums 2 sventes ir esaam labai jai dekingi ta fotografe kuria JURGITA giria
Viltyte
2008 10 08, 21:24
QUOTE(Leita @ 2008 08 14, 08:12) gražina, stop kadras - diktuoja sąlygas ir žinoma kainas  juokas pro ašaras, kai pasiklausai, kaip "maloniai" būna žmonės aptarnauti. pasakymas "kas moka, tas muziką užsako" ten negalioja  geriau jau muiline fotkinsiu savo šventes, bet pas juos kojos nekelsiu  visiskai pritariu
QUOTE(laimikė @ 2008 10 01, 13:54) man foto studija patiko pas julija prie universiteto visinskio gatveje.... o siaip galiu pasiuliti labai faina fotografe,kuri daro labai grazias foto  :wub:iamzino jau mums 2 sventes ir esaam labai jai dekingi ta fotografe kuria JURGITA giria  Tai gal būtų galima kaip nors sužinoti tel. nr ar kitokius kontaktus jos
QUOTE(laimikė @ 2008 10 01, 14:54) man foto studija patiko pas julija prie universiteto visinskio gatveje.... o siaip galiu pasiuliti labai faina fotografe,kuri daro labai grazias foto  :wub:iamzino jau mums 2 sventes ir esaam labai jai dekingi ta fotografe kuria JURGITA giria  taip ir pagalvojau, kad cia julija. O dar paziurejau foto - jos stiliukas. MEs irgi labai patenkinti jos darbu
Nu nzn... Pas Zazus buvau per savo vestuves, tai man tel liuks... O nuotraukos man ten superines
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 09 28, 13:00) Štai dar Sauliaus darbų Nors dabar nusižiūrėjau naują fotografę - kainos tos pačios beveik ir man fotkės labai  Ir jau užsisakiau kitai vasarai Va Liiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai grazu!!!! Kur gaut to sauliaus tlf nmr,korditates???...  Ir dar ten kitu kur raset GERU  Labi labi prasau atsiust kordinates.
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2008 11 06, 13:31) 8-685-82895 arba 8-41-432780 As jau uzsiprasiau liepos 5 d.
-JURGITA-
2008 11 06, 14:43
QUOTE(Ručike @ 2008 11 06, 14:05) 8-685-82895 arba 8-41-432780 As jau uzsiprasiau liepos 5 d.  Pamaiva o va šitie darbai foto supermamkos Sandickos - bendraukit per AŽ
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 11 06, 15:43) Pamaiva o va šitie darbai foto supermamkos Sandickos - bendraukit per AŽ 
moniakute
2009 01 09, 15:22
o kur butu galima fotografe Sandricka rasti? gal zinote nr kas?
QUOTE(moniakute @ 2009 01 09, 16:22) o kur butu galima fotografe Sandricka rasti? gal zinote nr kas?  Rasyk jai i AZ. http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showuser=34410
labai patenkinti Julijos darbu  Labai maloni moteris . Pas ponią Varpo gatvėje niekada  per daug save sureikšminusi
Sandricka
2009 01 13, 14:22
QUOTE(moniakute @ 2009 01 09, 16:22) o kur butu galima fotografe Sandricka rasti? gal zinote nr kas?  As cia  jei kas domina,rasykit i AZ...
boruzele*
2009 02 10, 19:00
bet kazkaip nelabai kas apie salonus uzsimine, nes man reiketu grynai foto salono. Stop kadras ir grazina tikrai netraukia, tik dabar galvoju ar santuokos rumuose ar pas viktora eiti. Siaip apie salona "Pas viktora" tai nieko nesu girdejusi blogo, gal kas susidurete?
-JURGITA-
2009 02 10, 20:05
QUOTE(boruzele* @ 2009 02 10, 19:00) bet kazkaip nelabai kas apie salonus uzsimine, nes man reiketu grynai foto salono. Stop kadras ir grazina tikrai netraukia, tik dabar galvoju ar santuokos rumuose ar pas viktora eiti. Siaip apie salona "Pas viktora" tai nieko nesu girdejusi blogo, gal kas susidurete? fOTOGRAFAS sAULIUS (NUMERIAI YRA ŠIOJ TEMOJ) ATSIDARĘS SALONĄ Labai mielas bendrauti žmogeliukas
Muscade
2009 02 11, 14:41
Sveikos, noriu pasiteirauti, ar butu kokia super mamyte, kuri noretu mane meniskai ir graziai nufotografuoti?  noriu tik keliu nuotrauku....zinau, kad per velai susisgribau, bet vis tiek... Rasykit i Az su kainom ir t.t
Galiu patarti Julijos foto studiją, ji yra priešais centrinių Šiaulių uviversiteto rūmų įėjimą (gatvės nebepamenu). Fotografavavomės kai sūneliui buvo 6mėn, ir per krikšynas-likau patenkina, o ir kainos buvo labai normalios (nežinau kaip yra dabar). "Stop kadro" ir "Gražinos" nuotraukos labai jau dirbtinos, man nepatinka, nors vestuves fotografavomės "Stop kadre" prieš kelis metelius. Svarbiausia manau turėti idėją, kaip nori fotografuotis (juodam-baltam fone, spalvota-nespalvota. ir t.t ), ir dar įvairių pavyzdžių galima būtų internete pasieškoti. Kai bus idėja, tai manau bendrai su fotografu pavyks ją igyvendinti.
fainafaina
2009 02 20, 12:02
Mes su sava kompanija "isradom "kitoki buda isiamzinti: susitariam karnavaliniu rubu salone, kad imsim kostiumus kiek noresim, kaina ten bendrai-simboliska gavosi, ir pievoje , salia nuomos salono fotkinomes, tai persirenginejom po kokius 7 kostiumus, fotkiu-nerealiai daug! Nu ju kokybe ne foto salono, bet kiek emociju pats persirenginejimo procesas, personazu parinkimas ir t.t. nu svente buvo nereali-cia taip vienos pazistamos gitadieni sventem.
Kodelcius
2009 02 20, 12:34
QUOTE(fainafaina @ 2009 02 20, 13:02) Mes su sava kompanija "isradom "kitoki buda isiamzinti: susitariam karnavaliniu rubu salone, kad imsim kostiumus kiek noresim, kaina ten bendrai-simboliska gavosi, ir pievoje , salia nuomos salono fotkinomes... tai cia tikriausiai ne Siauliuose...
fainafaina
2009 02 24, 10:58
QUOTE(Kodelcius @ 2009 02 20, 13:34) tai cia tikriausiai ne Siauliuose... siauliuose-"raudona varna" kostiumiumus nuomoja, susitarti galima labi lengvai.O mano pussesere tai taip pat dare, tik juos fotografavo saulius,na, tada jau ir rezultatas gavosi nepalyginamas-saulius patvarike siek tiek vaizdelius aplink,kurie matesi ir gavosi-super ir pramoga ir dovana ir atsiminimas.
kaip gaila, kd sito puslapiuko neradau pries eidama  darytis  sumokejau 200/val, bt nelikau visiskai patenkinta
-JURGITA-
2009 04 06, 17:46
QUOTE(Ija27 @ 2009 04 06, 14:13) kaip gaila, kd sito puslapiuko neradau pries eidama  darytis  sumokejau 200/val, bt nelikau visiskai patenkinta  O kur buvai ?
ssiimmaa
2009 04 07, 09:59
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 08 16, 14:54) fOTOGRAFAS sAULIUS (NUMERIAI YRA ŠIOJ TEMOJ) ATSIDARĘS SALONĄ Labai mielas bendrauti žmogeliukas  o kur jo salonas jei ne paslaptis? as krikstynu foto studija rinkausi prie zagso. nors tik viena paza tedarem, bet man visai patiko. ir maloniai bendravo ir vaikucio demesi stengesi patraukti labai faina moteryte ten  kai maziui buvo pusmetukas irgi ten ejom nusifotografuoti tai labai graziai nufotkino. o ir nebrangininkai su stop kadru palyginus.
gal kas galite pagelbeti... Reikia fotografo,kuris vyktu i darzeli padaryti "vinietes" ar kazka panasaus...  Isleistuviu proga...
QUOTE(-JURGITA- @ 2009 04 06, 18:46) Pas Sauliu Jankauska
O mes lb dziaugiames atrade fotografe Daiva Tikiuos bendrausimes ilgus metus.. http://photodaivakiele.blogspot.com/Svieziausias kadras,(vakarykstis) mums 100d
O aš labai patenkinta fotografės Julijos darbu. Neseniai fotografavomes, nuotraukos tokios gyvos  radau ir puslapi jos www.julijosfoto.lt
QUOTE(Epona @ 2009 12 14, 20:41) O aš labai patenkinta fotografės Julijos darbu. Neseniai fotografavomes, nuotraukos tokios gyvos  radau ir puslapi jos www.julijosfoto.lt Julija mums irgi patiko  Mūsų veselią fotkino, super foto gavosi, visos gyvos, žodžiu Dabar rezgu mintį su pilvu nuvažiuot pas ją, tik klausimas ar MB įkalbinsiu, kad mane iki Šiaulių nuvežtų
kavarbata1
2009 12 25, 19:13
pasiieškokite per google IRMAINSTYLE  liuks fotografė, Šiaulietė berods, www.irmainstyle.blogspot.com
Mo(ni)ka
2009 12 26, 12:34
Nors ne Šiauliuose, bet Šiaulių rajone Kuršėnuose, fotografas daro labai geras nuotraukas, net nekyla noras važiuoti į Šiaulius ir ieškoti kito fotografo
Boružėle
2010 01 07, 15:12
Mes vestuves irgi darėm Stop kadre. Na, nuotraukos gal i nieko, bet ta moteriškė man irgi nepatiko. Labai jau save iškelia virš kitų. Paskui dar su tėvukais per jų vestuvių metines visi foto darėm, tai mes pvz. jokio baliaus nekėlėm, tiesiog norėjom bendrai nusifotografuoti. O mūsų kukliu apsirengimu ta moteriškė labai jau buvo nepatenkinta O krikštynas jau ėjom prie zakso. Tai ten maloni labai moteriškė. Manoji buvo atsibudus, niekaip nepaleido manęs, nenorėjo pozuot, bet šiaip taip numonijo  Tikrai ta moterytė daug pastangų dėjo. Aišku, Stop kadras turtingesnis daiktais, fonais, bet jeigu bendravimas ne koks, tai kažkaip nesinori daugiau ten eiti...
simoselis
2010 04 21, 20:48
O kuo blogas "Gražinos" salonas? Man nuotraukos labai patiko, tik kad kaina biškį iš pusiausvyros išvedė. Sumokėjau pradinį įnašą, bet db paskaičiusi atsiliepimus kažkaip pradėjau abejot
QUOTE(simoselis @ 2010 04 21, 21:48) O kuo blogas "Gražinos" salonas? Man nuotraukos labai patiko, tik kad kaina biškį iš pusiausvyros išvedė. Sumokėjau pradinį įnašą, bet db paskaičiusi atsiliepimus kažkaip pradėjau abejot  nzn ar blogos nuotraukos, bet pati per vestuves paveikslavaus, gal nebutu buvusios kur kitur geresnes, (kaip sakoma koks esi toks iseini, na aisku tie perkreipimai nenaturaliai atrodo) bet jau aptarnavinas, fotografas kaip fotografas, santūrus vyriskis pasako kaip kas ir tiek  jau nuo senai eidavau kokias foto dokumentams ar siaip daryt, bet pati ponia nzn kokios ten pareigos vadybininke, nuotrauku formuotoja, tai nepatiko man visiskai, net kaip atejau apsiziuret užsisakyti paslaugos kazkaip uzsiminiau, kad visi jau uzimti, tai nepatenkinta, kad pas juos paskutinius atejau... o per sesija atejom kazkokia nepatenkinta is pradziu buvo, nes kazkoks konfliktas buvo ivykes pries mus kur isejo zmones, tai pirslys atnese saldainiu sampano pasikeite biski, paslaugos ussisakyt ejau pries puse metu o jau liepe nurodyt kokios pozos (kad kiek suprantu del laiko) kur cia pries toki laika zinosi  , per foto sesija uzsinorejau i vc o ji pas mus klientams nera, kaip gali nebut moki virs 1000 prasedi valanda, o elementariaus dalyko nera... pusiaukelej sustojus degalinej, visus wc surode  , paskui vos ne saukt pradejo kaip sumasciau kad viena poza pakeiciu, kad nenoriu viena noriu kitaip dviese... o nesamoningiausia kaip paprase tik po foto sesijos pinigu tai pala dar darbas neatliktas avansas paimtas,o jei nepatiks? ( nu nzn gal cia normalu susimoket iskart, bet as galvoju atlyginima zmogus gauna kaip darba atliktas, o jei atlikta tik puse, gauni puse  ) ir nuotrauku skaicius bendros nuotraukos paskaiciavo kiekvienam po viena, ne tiek kiek reikejo as geriau kitokiu nuotrauku norejau, ir siaip kai kurių noreciau pasidaryt bet nebeejau, tai dar iki siol turiu pasidejus kitas kurias per prievarta dave, nes seimom 2 nereikia...o geriausiai po vestuviu atejau dokumentams nuotraukos darytis ir man sako oj mazdaug dabar daug graziau plaukai nei buvo per vestuves, siaip koks jos reikalas ir is vis ka zino kaip man graziau, ir siaip nei jin man drauge nei ka, bet kazkaip pasiziurejau i ja nieko nesakiau... kazkada turejom foto sesija prie santuoku rumu - man patiko fotografai labai malonus ir paprasti zmogiukai, dar turejau Julijos studijoj ir patiko , tik labai jau ilgai laukem nuotraukyciu buvau ir pykt pradejus, bet siaip viskas labai maloniai, o dar su mazu nekantriu ir nenorinciu paveiksluotis vaikuciu buvom  ir visokiu problemu buvo ir pastovet sone reikejo ir apsipraust, bet zmogus problemu is to nekele. nzn gal cia tik man taip pasitaike
|
|