Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotosalonai Šiauliuose
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės
Pages: 1, 2
Saulės mama
Sveikos mamytės. Gal galėtumėte man padėti. Ruošiamės dukrelės krikštynoms ir norime šią dieną įamžinti meniškose, gražiose nuotraukose.
Gal kas žinote kokį gera fotosaloną Šiauliuose kur labai gražias nuotraukas daro? Kad ,pavyzdžiui, dukrytei kokius angeliuko sparnelius uždėtų ar kita ka nors ydomaus.
Ką galėtumėte pasakyti apie saloną Stop kadras,sako kad ten irgi gražiai padaro nuotraukas. Labai laukiu jūsų patarimo.
Saulės mama
labai prašau patarkit, man labai reikia.
aulina
QUOTE(Saulės mama @ 2007 07 31, 12:41)
labai prašau patarkit, man labai reikia.
*

'Stop kadre" gražios foto, tik gaila neteko matyti vaikiškų. Jei nori gražių foto ir nebijai susigadinti šventinės nuotaikos gali ten eiti. Nes tiek man pačiai tiek ne vienai draugei nuotaika buvo sugadinta, nes labai prastas aptarnavimas (nesiskaitymas su klientais, vaidinimas "kas per aš", o jūs niekas). Na gal tau pasiseks ir užtaikysi ant geros nuotaikos, nes ten aptarnauja klimakso amžiaus moteris. Nenoriu nieko įžeisti, bet tiesa yra tokia.
iride
Stop kadre kiek žinau reikia pirmiausia nuvažiuot pas juos ir, susitarus pasimatymo dieną, palikti rankpinigius. Telefoninių registracijų nėra. Nuvažiuokite ir pabendravusi pajausite patiks jums ten ar ne. Aš taip pat ieškau fotografo - noriu foto ant sienos, skambinau ten tai atsiliepė malonus vyriškas balsas ir labai neišgąsdino biggrin.gif
Agneta
QUOTE(aulina @ 2007 08 17, 20:03)
'Stop kadre" gražios foto, tik gaila neteko matyti vaikiškų. Jei nori gražių foto ir nebijai susigadinti šventinės nuotaikos gali ten eiti. Nes tiek man pačiai tiek ne vienai draugei nuotaika buvo sugadinta, nes labai prastas aptarnavimas (nesiskaitymas su klientais, vaidinimas "kas per aš", o jūs niekas). Na gal tau pasiseks ir užtaikysi ant geros nuotaikos, nes ten aptarnauja klimakso amžiaus moteris. Nenoriu nieko įžeisti, bet tiesa yra tokia.
*

Na mums turbūt pasiskė užtaikyti ant geros nuotaikos. Aptarnavimu skųstis negaliu. O foto tai tikrai thumbup.gif .
Tik susitarti dėl fotosesijos tai reikia iš anksto, ir avansą sumokėti reikia.
lincevokietija
ne nen ne, daugiau ten kojos nekelsiu doh.gif buvau iskoliota ir t.t. lupa didelius pinigus, bande prievarta priversti imti maziausiai 5 pozas (planavom 3), nenoriu pazodziui atkartoti tos feee moteriskes zodziu, nes isbegau verkdama.
Nanata
Stop kadre man irgi nepatiko. Nelabai malonu buvo, kai savo vestuvių dieną, turejau jaustis kaip turguje, nes nuotraukas primygtinai visiems kišo, vos išvengėm konflikto... schmoll.gif O dar tas naujas mokestis, tiksliai nepasakysiu to žodžio - ar tai koregavimas, ar retušavimas- kur , atseit, pagrąžina veidą... vieną taip pagrąžino už tuos pinigėlius, kad vos atpažinau savo mieląją tetulę...
Siaip Varpo gatvėje, kur Santuokų rūmai, labai mielas nuotraukas daro. thumbup.gif
Žlabera
Civilines metrikacijos pastate thumbup.gif ir privaciai namie, dvaro gatvej, man patiko thumbup.gif
evrasa
QUOTE(aulina @ 2007 08 17, 19:03)
*

drinks_cheers.gif 100 proc!
l. gyriasi moteriske, kad pas ja viskas super, bet aptarnavimas, tai NE. schmoll.gif
daremes vestuvines ir krikstynoms ten. tiesa, kad bruka fotkes.
susitarem del fonu is anksto, bet vis tiek beveik visos fotkes gaunasi viename fone (aisku ir patys dar karta jai galejome ta pasakyti, bet tuo metu ne tas galvoje doh.gif )
krikstynu nuotraukos nepatiko dar ir todel, kad vaikutis gavosi visur nuosalyje, sakome, kaip naslaitis. nors svente butent vaikucio
ingrida+2
pritarsiu daugumai dėl stop kadro. Seniau, kai gyvenau Šiauliuose lankaiusi pas Zazienę, būtinai siūlydav kuo daugiau foto, o aptarnavimas tai visai patyliu, nors foto galutinis rezultatas man patiko.
Leita
gražina, stop kadras - diktuoja sąlygas ir žinoma kainas doh.gif juokas pro ašaras, kai pasiklausai, kaip "maloniai" būna žmonės aptarnauti.
pasakymas "kas moka, tas muziką užsako" ten negalioja lotuliukas.gif
geriau jau muiline fotkinsiu savo šventes, bet pas juos kojos nekelsiu tongue.gif
-JURGITA-
Naujienos nepasakysiu - į Stop kadrą savo noru NIEKADA daugiau doh.gif

Patinka metrikacijoj Varpo g.

O labiausiai pas fotografą Saulių namuose .... jeigu fofosesija vaikui, tai fotkina be sustojimo ir pinigus ima už prabūtą laika pas jį, šiaip važiuoja ir į šventes , foto meniškos ir labai šiltos, o jis beprotiškai malonus bendrauti wub.gif
saulute©
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 08 16, 13:54)
O labiausiai pas fotografą Saulių namuose

o gal foto pavyzdžių būtų galima pamatyti kur nors? smile.gif
jurgusia
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 08 16, 14:54)
O labiausiai pas fotografą Saulių namuose .... jeigu fofosesija vaikui, tai fotkina be sustojimo ir pinigus ima už prabūtą laika pas jį, šiaip važiuoja ir į šventes , foto meniškos ir labai šiltos, o jis beprotiškai malonus bendrauti  wub.gif
*

Mes igi pas ji dukrytes krikstynas fotografavome, tai liuks fotografas thumbup.gif thumbup.gif Su antru irgi pas ji zadame keliauti. nuotraukas iraso i kompakta, o toliau jau savo nuoziura gali daryti kokias tai tik nori nuotraukas ir kur nori.
Papildyta:
http://s57.photobucket.com/albums/g233/lel...nt=IMG_2350.jpg
Papildyta:
http://i57.photobucket.com/albums/g233/lel...pg?t=1222590029
-JURGITA-
Štai dar Sauliaus darbų

Nors dabar nusižiūrėjau naują fotografę - kainos tos pačios beveik ir man fotkės labai wub.gif Ir jau užsisakiau kitai vasarai lotuliukas.gif Va
jurgusia
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 09 28, 12:00)
Štai dar Sauliaus darbų
Nors dabar nusižiūrėjau naują fotografę - kainos tos pačios beveik ir man fotkės labai  wub.gif  Ir jau užsisakiau kitai vasarai  lotuliukas.gif  Va
*

O tai kiek ji ima?Tai tokios eiles pas ja, kad jau dabar reikia vasarai uzsisakyti?
-JURGITA-
QUOTE(jurgusia @ 2008 09 28, 14:16)
O tai kiek ji ima?Tai tokios eiles pas ja, kad jau dabar reikia vasarai uzsisakyti?
*

Valanda - 100 - paskui paduoda kompaktą , fotkes truputi apdirba smile.gif
Nus man jos fotkės laaaabai wub.gif wub.gif kokybiškos ir skoningos
Gryn kaip Sauliaus biggrin.gif biggrin.gif
Nežinau kokios eilės, tiesiog noriu, kad ji fotkintų, tai ir užsirašiau, ta proga ir krikšto - datą gavom apgalvot wink.gif Tai pirmą dalyką jau turim - liko visos smulkmenos ; muzikantai, salė ir t.t. mirksiukas.gif
Osera
man foto studija patiko pas julija prie universiteto visinskio gatveje....

o siaip galiu pasiuliti labai faina fotografe,kuri daro labai grazias foto smile.gif thumbup.gif :wub:iamzino jau mums 2 sventes ir esaam labai jai dekingi wub.gif
ta fotografe kuria JURGITA giria bigsmile.gif
Viltyte
QUOTE(Leita @ 2008 08 14, 08:12)
gražina, stop kadras - diktuoja sąlygas ir žinoma kainas doh.gif juokas pro ašaras, kai pasiklausai, kaip "maloniai" būna žmonės aptarnauti.
pasakymas "kas moka, tas muziką užsako" ten negalioja lotuliukas.gif
geriau jau muiline fotkinsiu savo  šventes, bet pas juos kojos nekelsiu tongue.gif
*

visiskai pritariu drinks_cheers.gif
ricija
QUOTE(laimikė @ 2008 10 01, 13:54)

o siaip galiu pasiuliti labai faina fotografe,kuri daro labai grazias foto  smile.gif  thumbup.gif  :wub:iamzino jau mums 2 sventes ir esaam labai jai dekingi  wub.gif
ta fotografe kuria JURGITA giria  bigsmile.gif
*

Tai gal būtų galima kaip nors sužinoti tel. nr ar kitokius kontaktus jos ax.gif
Taya
QUOTE(laimikė @ 2008 10 01, 14:54)

o siaip galiu pasiuliti labai faina fotografe,kuri daro labai grazias foto  smile.gif  thumbup.gif  :wub:iamzino jau mums 2 sventes ir esaam labai jai dekingi  wub.gif
ta fotografe kuria JURGITA giria  bigsmile.gif
*

taip ir pagalvojau, kad cia julija. O dar paziurejau foto - jos stiliukas. MEs irgi labai patenkinti jos darbu wink.gif
Ručike
Nu nzn... Pas Zazus buvau per savo vestuves, tai man tel liuks... O nuotraukos man ten superines thumbup.gif
*Gina
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 09 28, 13:00)
Štai dar Sauliaus darbų
Nors dabar nusižiūrėjau naują fotografę - kainos tos pačios beveik ir man fotkės labai  wub.gif  Ir jau užsisakiau kitai vasarai  lotuliukas.gif  Va
*

Liiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai grazu!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Kur gaut to sauliaus tlf nmr,korditates???... ploja.gif Ir dar ten kitu kur raset GERU bigsmile.gif Labi labi prasau atsiust kordinates.
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Ručike
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2008 11 06, 13:31)
Liiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai grazu!!!! thumbup.gif  thumbup.gif
Kur gaut to sauliaus tlf nmr,korditates???... ploja.gif  Ir dar ten kitu kur raset GERU bigsmile.gif  Labi labi prasau atsiust kordinates.
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
*

8-685-82895 arba 8-41-432780
As jau uzsiprasiau liepos 5 d. blush2.gif
-JURGITA-
QUOTE(Ručike @ 2008 11 06, 14:05)
8-685-82895 arba 8-41-432780
As jau uzsiprasiau liepos 5 d.  blush2.gif
*

Pamaiva biggrin.gif biggrin.gif

o va šitie darbai foto supermamkos Sandickos - bendraukit per AŽ mirksiukas.gif
Ručike
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 11 06, 15:43)
Pamaiva  biggrin.gif  biggrin.gif

o va šitie darbai foto supermamkos Sandickos - bendraukit per AŽ  mirksiukas.gif
*

blush2.gif
moniakute

o kur butu galima fotografe Sandricka rasti? gal zinote nr kas? g.gif smile.gif
Ručike
QUOTE(moniakute @ 2009 01 09, 16:22)
o kur butu galima fotografe Sandricka rasti? gal zinote nr kas?  g.gif  smile.gif
*

Rasyk jai i AZ.
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showuser=34410
Vedda
labai patenkinti Julijos darbu thumbup.gif Labai maloni moteris . Pas ponią Varpo gatvėje niekada schmoll.gif per daug save sureikšminusi
Sandricka
QUOTE(moniakute @ 2009 01 09, 16:22)
o kur butu galima fotografe Sandricka rasti? gal zinote nr kas?  g.gif  smile.gif
*

As cia mirksiukas.gif jei kas domina,rasykit i AZ...
boruzele*
bet kazkaip nelabai kas apie salonus uzsimine, nes man reiketu grynai foto salono. Stop kadras ir grazina tikrai netraukia, tik dabar galvoju ar santuokos rumuose ar pas viktora eiti. Siaip apie salona "Pas viktora" tai nieko nesu girdejusi blogo, gal kas susidurete?
-JURGITA-
QUOTE(boruzele* @ 2009 02 10, 19:00)
bet kazkaip nelabai kas apie salonus uzsimine, nes man reiketu grynai foto salono. Stop kadras ir grazina tikrai netraukia, tik dabar galvoju ar santuokos rumuose ar pas viktora eiti. Siaip apie salona "Pas viktora" tai nieko nesu girdejusi blogo, gal kas susidurete?
*

fOTOGRAFAS sAULIUS (NUMERIAI YRA ŠIOJ TEMOJ) ATSIDARĘS SALONĄ mirksiukas.gif
Labai mielas bendrauti žmogeliukas wub.gif
Muscade
Sveikos, noriu pasiteirauti, ar butu kokia super mamyte, kuri noretu mane meniskai ir graziai nufotografuoti? blush2.gif noriu tik keliu nuotrauku....zinau, kad per velai susisgribau, bet vis tiek... Rasykit i Az su kainom ir t.t wink.gif
jupo
Galiu patarti Julijos foto studiją, ji yra priešais centrinių Šiaulių uviversiteto rūmų įėjimą (gatvės nebepamenu). Fotografavavomės kai sūneliui buvo 6mėn, ir per krikšynas-likau patenkina, o ir kainos buvo labai normalios (nežinau kaip yra dabar). "Stop kadro" ir "Gražinos" nuotraukos labai jau dirbtinos, man nepatinka, nors vestuves fotografavomės "Stop kadre" prieš kelis metelius. Svarbiausia manau turėti idėją, kaip nori fotografuotis (juodam-baltam fone, spalvota-nespalvota. ir t.t ), ir dar įvairių pavyzdžių galima būtų internete pasieškoti. Kai bus idėja, tai manau bendrai su fotografu pavyks ją igyvendinti.
fainafaina
Mes su sava kompanija "isradom "kitoki buda isiamzinti: susitariam karnavaliniu rubu salone, kad imsim kostiumus kiek noresim, kaina ten bendrai-simboliska gavosi, ir pievoje , salia nuomos salono fotkinomes, tai persirenginejom po kokius 7 kostiumus, fotkiu-nerealiai daug! Nu ju kokybe ne foto salono, bet kiek emociju pats persirenginejimo procesas, personazu parinkimas ir t.t. nu svente buvo nereali-cia taip vienos pazistamos gitadieni sventem.
Kodelcius
QUOTE(fainafaina @ 2009 02 20, 13:02)
Mes su sava kompanija "isradom "kitoki buda isiamzinti: susitariam karnavaliniu rubu salone, kad  imsim kostiumus kiek noresim, kaina ten bendrai-simboliska gavosi, ir pievoje , salia nuomos salono fotkinomes...
*

tai cia tikriausiai ne Siauliuose...
fainafaina
QUOTE(Kodelcius @ 2009 02 20, 13:34)
tai cia tikriausiai ne Siauliuose...
*

siauliuose-"raudona varna" kostiumiumus nuomoja, susitarti galima labi lengvai.O mano pussesere tai taip pat dare, tik juos fotografavo saulius,na, tada jau ir rezultatas gavosi nepalyginamas-saulius patvarike siek tiek vaizdelius aplink,kurie matesi ir gavosi-super ir pramoga ir dovana ir atsiminimas.
Vijali
kaip gaila, kd sito puslapiuko neradau pries eidama nestuke.gif darytis doh.gif sumokejau 200/val, bt nelikau visiskai patenkinta schmoll.gif
-JURGITA-
QUOTE(Ija27 @ 2009 04 06, 14:13)
kaip gaila, kd sito puslapiuko neradau pries eidama  nestuke.gif darytis  doh.gif sumokejau 200/val, bt nelikau visiskai patenkinta  schmoll.gif
*

O kur buvai ?
ssiimmaa
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 08 16, 14:54)
fOTOGRAFAS sAULIUS (NUMERIAI YRA ŠIOJ TEMOJ) ATSIDARĘS SALONĄ  mirksiukas.gif
Labai mielas bendrauti žmogeliukas  wub.gif

o kur jo salonas jei ne paslaptis?
as krikstynu foto studija rinkausi prie zagso. nors tik viena paza tedarem, bet man visai patiko. ir maloniai bendravo ir vaikucio demesi stengesi patraukti labai faina moteryte ten smile.gif kai maziui buvo pusmetukas irgi ten ejom nusifotografuoti tai labai graziai nufotkino. o ir nebrangininkai su stop kadru palyginus. 4u.gif
Rasked
gal kas galite pagelbeti... Reikia fotografo,kuris vyktu i darzeli padaryti "vinietes" ar kazka panasaus... smile.gif Isleistuviu proga...
Vijali
QUOTE(-JURGITA- @ 2009 04 06, 18:46)
O kur buvai ?
*

Pas Sauliu Jankauska unsure.gif
*Gina
O mes lb dziaugiames atrade fotografe Daiva ax.gif
Tikiuos bendrausimes ilgus metus.. smile.gif
http://photodaivakiele.blogspot.com/

Svieziausias kadras,(vakarykstis) mums 100d smile.gif
user posted image
Epona
O aš labai patenkinta fotografės Julijos darbu. Neseniai fotografavomes, nuotraukos tokios gyvos biggrin.gif radau ir puslapi jos www.julijosfoto.lt
Baffie
QUOTE(Epona @ 2009 12 14, 20:41)
O aš labai patenkinta fotografės Julijos darbu. Neseniai fotografavomes, nuotraukos tokios gyvos  biggrin.gif  radau ir puslapi jos www.julijosfoto.lt
*

Julija mums irgi patiko thumbup.gif Mūsų veselią fotkino, super foto gavosi, visos gyvos, žodžiu thumbup.gif
Dabar rezgu mintį su pilvu nuvažiuot pas ją, tik klausimas ar MB įkalbinsiu, kad mane iki Šiaulių nuvežtų blush2.gif
kavarbata1
pasiieškokite per google IRMAINSTYLE thumbup.gif liuks fotografė, Šiaulietė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
berods, www.irmainstyle.blogspot.com
Mo(ni)ka
Nors ne Šiauliuose, bet Šiaulių rajone Kuršėnuose, fotografas daro labai geras nuotraukas, net nekyla noras važiuoti į Šiaulius ir ieškoti kito fotografo 4u.gif
Boružėle
Mes vestuves irgi darėm Stop kadre. Na, nuotraukos gal i nieko, bet ta moteriškė man irgi nepatiko. Labai jau save iškelia virš kitų.
Paskui dar su tėvukais per jų vestuvių metines visi foto darėm, tai mes pvz. jokio baliaus nekėlėm, tiesiog norėjom bendrai nusifotografuoti. O mūsų kukliu apsirengimu ta moteriškė labai jau buvo nepatenkinta doh.gif
O krikštynas jau ėjom prie zakso. Tai ten maloni labai moteriškė. Manoji buvo atsibudus, niekaip nepaleido manęs, nenorėjo pozuot, bet šiaip taip numonijo smile.gif Tikrai ta moterytė daug pastangų dėjo.
Aišku, Stop kadras turtingesnis daiktais, fonais, bet jeigu bendravimas ne koks, tai kažkaip nesinori daugiau ten eiti...
simoselis
O kuo blogas "Gražinos" salonas? Man nuotraukos labai patiko, tik kad kaina biškį iš pusiausvyros išvedė. Sumokėjau pradinį įnašą, bet db paskaičiusi atsiliepimus kažkaip pradėjau abejot doh.gif
monpal
QUOTE(simoselis @ 2010 04 21, 21:48)
O kuo blogas "Gražinos" salonas? Man nuotraukos labai patiko, tik kad kaina biškį iš pusiausvyros išvedė. Sumokėjau pradinį įnašą, bet db paskaičiusi atsiliepimus kažkaip pradėjau abejot doh.gif
*

nzn ar blogos nuotraukos, bet pati per vestuves paveikslavaus, gal nebutu buvusios kur kitur geresnes, (kaip sakoma koks esi toks iseini, na aisku tie perkreipimai nenaturaliai atrodo) bet jau aptarnavinas, fotografas kaip fotografas, santūrus vyriskis pasako kaip kas ir tiek smile.gif jau nuo senai eidavau kokias foto dokumentams ar siaip daryt, bet pati ponia nzn kokios ten pareigos vadybininke, nuotrauku formuotoja, tai nepatiko man visiskai, net kaip atejau apsiziuret užsisakyti paslaugos kazkaip uzsiminiau, kad visi jau uzimti, tai nepatenkinta, kad pas juos paskutinius atejau... o per sesija atejom kazkokia nepatenkinta is pradziu buvo, nes kazkoks konfliktas buvo ivykes pries mus kur isejo zmones, tai pirslys atnese saldainiu sampano pasikeite biski, paslaugos ussisakyt ejau pries puse metu o jau liepe nurodyt kokios pozos (kad kiek suprantu del laiko) kur cia pries toki laika zinosi smile.gif, per foto sesija uzsinorejau i vc o ji pas mus klientams nera, kaip gali nebut moki virs 1000 prasedi valanda, o elementariaus dalyko nera... pusiaukelej sustojus degalinej, visus wc surode smile.gif, paskui vos ne saukt pradejo kaip sumasciau kad viena poza pakeiciu, kad nenoriu viena noriu kitaip dviese... o nesamoningiausia kaip paprase tik po foto sesijos pinigu tai pala dar darbas neatliktas avansas paimtas,o jei nepatiks? ( nu nzn gal cia normalu susimoket iskart, bet as galvoju atlyginima zmogus gauna kaip darba atliktas, o jei atlikta tik puse, gauni puse smile.gif ) ir nuotrauku skaicius bendros nuotraukos paskaiciavo kiekvienam po viena, ne tiek kiek reikejo as geriau kitokiu nuotrauku norejau, ir siaip kai kurių noreciau pasidaryt bet nebeejau, tai dar iki siol turiu pasidejus kitas kurias per prievarta dave, nes seimom 2 nereikia...o geriausiai po vestuviu atejau dokumentams nuotraukos darytis ir man sako oj mazdaug dabar daug graziau plaukai nei buvo per vestuves, siaip koks jos reikalas ir is vis ka zino kaip man graziau, ir siaip nei jin man drauge nei ka, bet kazkaip pasiziurejau i ja nieko nesakiau...
kazkada turejom foto sesija prie santuoku rumu - man patiko fotografai labai malonus ir paprasti zmogiukai, dar turejau Julijos studijoj ir patiko , tik labai jau ilgai laukem nuotraukyciu buvau ir pykt pradejus, bet siaip viskas labai maloniai, o dar su mazu nekantriu ir nenorinciu paveiksluotis vaikuciu buvom smile.gif ir visokiu problemu buvo ir pastovet sone reikejo ir apsipraust, bet zmogus problemu is to nekele.

nzn gal cia tik man taip pasitaike smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.