Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BEKO buitinė technika
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4
ligitukeB
Dar nepraejo metai,kaip nusipirkom BEKO skalbimo masina.Vakar jau penkta karta ji man sugedo!Nu tai cia dabar kas?Praeita karta,kai buvo meistras,jis man sako:gal jus nemokat naudotis?As jam ir sakau:as skalbimo milteliu i razete nepilu...Zinau kaip naudotis.
Gal kas susiduret su panasia problema?
ligitukeB
Ir dar,jau dabar net bijau kviestis meistra-palaikys visiska beprote ir kerepla.
Lašelis
Taigi tegu keicia kol garantinis dar nesibaige! Tik reikia patriuksmauti biski. Nes kai baigsis garantinis , mokesi is savo kisenes.
Atize
QUOTE (ligitukeB @ 2003 12 19, 14:44)
Ir dar,jau dabar net bijau kviestis meistra-palaikys visiska beprote ir kerepla.

as kiek zinau tris kartus preke taiso paskui turi pakeist i nauja smile.gif na cia jeigu garantinis aptarnavimas dar skalbimo masinai yra. O siaip tai nedovanai sako kad nuo vardo ir kokybe. Pazystama nusipirko daewoo telika dziaugesi kad pigiai o sake atseit kad vardas cia nieko nereiskia tai po metu ji jau ji ismete nes absoliuciai niekam tinkamas nebuvo neapsimokejo net taisyt smile.gif. o tavo skalbimo masina per virsu dedasi skalbiniai ar is sono?
ligitukeB
QUOTE (Laselis @ 2003 12 19, 14:48)
Taigi tegu keicia kol garantinis dar nesibaige! Tik reikia patriuksmauti biski. Nes kai baigsis garantinis , mokesi is savo kisenes.

Garantija 5 metams,bet atvirai pasakius ,mane jau uzkniso ta skalbenke.Siandien net pagalvojau,kad geriau buciau pirkus deveta.Tikrai butu maziau bedu!
Lašelis
QUOTE (ligitukeB @ 2003 12 19, 16:52)

Garantija 5 metams,bet atvirai pasakius ,mane jau uzkniso ta skalbenke.Siandien net pagalvojau,kad geriau buciau pirkus deveta.Tikrai butu maziau bedu!

Tie 5metai tokie apgaulingi! Tu gerai paskaityk.Metai nemokamas taisymas, kiti metai nemokamos detales , dar kiti nemokamas detaliu pristatymas ir tt. Bent mes taip su saldytuvu ir dujine apsigavom.Dar gerai , kad negenda.Taip , kad paskaityk gerai
ligitukeB
Kaip ten bebutu,net vieneri metai NEPRAEJO!O jau 5 karta reikia taisyt.Nu nesamone kazkokia!
Atize
QUOTE (ligitukeB @ 2003 12 19, 15:00)
Kaip ten bebutu,net vieneri metai NEPRAEJO!O jau 5 karta reikia taisyt.Nu nesamone kazkokia!

o ko tau naujos nepakicia? juk po trecio taisymo t.y. ketvirta kart turejo netaisyt o keisti i nauja preke
RebekaG
Paprastai ilgai garantija duoda bugnui ir dar kazkam kas beveik negenda, o visokios gumos, kaitinimo elementas ir t.t. - neduoda.

Mano anyta turi Beko dujine virykle. Jau 2 metai. Modelis paprastas, viruj dujos, o orkaite - elektrine. Tai va dar nepraejus 2 metams sutrukinejo, sueizejo visi keturi, nezinau kaip pavadinti, tie juodi skrituliai kur dujos iseina. Garantijos jau neber. Na, ji daug gamina, bet vistiek neasamone. Pas mano mama rusika jau virs 20 metu, bet dar nesutrukinejo. T.p. nesinaudija tom kibirkstim, kur dujinei uzdegt, mat suveikia is kokio 15 karto. Ir dar tas juodas remas ant kurio puodai statosi, uzdejus sunkesni puoda, ciuozia i sali. Vnz reikia pataikyt uzdet, kad nenuslytu. Orkaite labai patenkinta, viskas gerai iskepa.

Nieko nepirkciau is Beko wink.gif
ligitukeB
QUOTE (Atize @ 2003 12 19, 15:11)
QUOTE (ligitukeB @ 2003 12 19, 15:00)

o ko tau naujos nepakicia? juk po trecio taisymo t.y. ketvirta kart turejo netaisyt o keisti i nauja preke

Is tiesu, neesu girdejus apie tai,kad po trecio karto keicia.Reikes pasiteiraut.Aciu.
Kuzia
Mano dede remontuoja buitine technika, tai sake - niekas taip negenda kaip BEKO mad.gif . NIEKAD NEPIRK BEKO.
ausrele
Nu blyn,net nezinojau kad BEKO tokia bloga wink.gif O mes jau antri metai virykle BEKO naudojamies,ir 1m. skalbianke.Bet kol kas tfu tfu,nebuvo sugede....Bet va elektros be proto ryja,nors ir A klase mad.gif
Iva
Draugas musu kuris taiso viska kas gali sugesti, kai rinkomes skalbianke sake rinkites taip : 1. Bosh arba siemens (skiriasi tik dizainu), 2. whirpoll jeigu tie pirmieji del kazko nepatiks( ar kai ji ten rasosi wink.gif ) ir kad i visa kita geriau neziureti.

Del sugedo, yra vartotoju teisiu apsaugos federacija, ju neto svateineje( tingiu dabar raustis linko) yra viskas labai smulkiai aprasyta, pergarantini laikotarpi galimi keli variantai, turi taisyt, arba pakeist nauja arba grazinti pinigus. Cia vartotojo pasirinkimas o ne pardavejo, tad jeigu reikia kad pinigus grazintu ir grazins tik pagrasint reikia ta vartotoju teisiu feder., o jeigu i provokacijas nepasiduoda tada reik kreiptis i ta agentura ji viska sutvarko, ir pardavejus maza nepasirodo, todel dazniausiai uztenka tik pagrasinti, ir paskaitykit ta istatyma, ten viskas smulkiai aprasoma, jeigu prie progos linka surasiu parasysiu
LAUDER
na mes naudojam ardo skalbimo masina atrodo nieko bet jau buvo guolis subirejas na jai 3 metai. meistras sako kad guolis pas geras masinas tarnauja 10 metu, o tos geros tai yra kaskokios mile dizainas negrazus ir brangi kaip velnias biggrin.gif , bet uz tat kaip laiko sake .ai dar sake apie boshus kad visos jos taip pat rinktos ispanijoj tik visi galvoja kad vokiskos tai jokio skirtuma ar beko ar bosh na kiek cia teisybes tai nezinau wink.gif jis dar minejo kad geriau gera naudota is vokieciu nei nauja, bet man nauja kazkaip labiau prie sirdies
Iva
siemens renka vokietijoj, boshus irgi bet ne visus, kai kurius ispanijoj tai ziuret reikia, nezinau kam pirkti naudota, jeigu galima nauja? dabar su lizingu visai normaliai galima
Kuzia
QUOTE (goda @ 2003 12 19, 20:35)
ai dar sake apie boshus kad visos jos taip pat rinktos ispanijoj tik visi galvoja kad vokiskos tai jokio skirtuma ar beko ar bosh na kiek cia teisybes tai nezinau wink.gif jis dar minejo kad geriau gera naudota is vokieciu nei nauja, bet man nauja kazkaip labiau prie sirdies

Nu tikrai nesutinku, kad Bosh = Beko mad.gif .
O del to, kad geriau pirkt deveta, tai kiekvieno asmeninis poziuris - yra kas visa buitine technika perka tik padeveta. Man tai tuomet atrodo, kad slamsto pilni namai. Aciu, jau pirkau deveta saldytuva mad.gif . Jo motora per metus reikejo porakart pakeist.
viva
O kaip Electrolux? Ka apie ja zinot, planuojam nauja skalbykle pirkt. Ar geros, ar smarkiai genda?
Iva
rinkis siemens tikrai geras daiktasi
Atize
na as nusipirkusi turiu skalbimo masina Whirpool jau 2 metai skalbiu ir (tfu tfu tfu) tikrai gerai skalbiasi. o saldytuva pirkau Gorenje irgi gera firma, bet ka as galiu pasakyt pagal kaina ir kokybe smile.gif. O del pogarantinio tai tikrai turi pakeist arba grazint pinigus nes man buvo atvejis kaip mes nusipirkom telefona ir kadangi displejuje truputi brokas mes atidavem garantiniui praejo 12 dienu o jis dar buvo nepataisytas, tai vat pardavejas pasake kadangi praejo daugiau nei 10 dienu jus turit teise pasiimt pinigus arba tos paties markes nauja telefona smile.gif. tai vat tas pat galioja ne tik telefonam o ir kitiems daiktams, neperseniausiai perskaiciau yra kazkoks istatymas seimo rasytas, o mums ta isaiskino netgi pats pardavejas nes mes to nezinojom (buvom apsale kad taip gali elgtis smile.gif).
viva
QUOTE (Iva @ 2003 12 19, 20:54)
rinkis siemens tikrai geras daiktasi

Bet mes gausim uz savikaina nusipirkt - draugas dirba ten... Siemens - nieko apie jas nezinau
sad.gif
Kuzia
QUOTE (viva @ 2003 12 19, 21:01)
Siemens - nieko apie jas nezinau
sad.gif

Pas mane Siemens - labai gera. 4metus diena dienon skalbia ir viskas ciki wink.gif . Niekas negedo - tpfu, tpfu, tpfu rolleyes.gif
Atize
QUOTE (viva @ 2003 12 19, 18:50)
O kaip Electrolux? Ka apie ja zinot, planuojam nauja skalbykle pirkt. Ar geros, ar smarkiai genda?

elektrolux taip pat labai gera firma, dar gera AEG, tik kad ju kainos bezboznos smile.gif
Aga
Jau antri metai ir as ir uosviai turim Beko virykles,bet nesiskundziam tikrai.Ir dar vienas is pigesniu.
renax
biggrin.gif biggrin.gif Mes wirpool radiatoriu 4 kart keitem i nauja o penkta kart i dar naujiesni laugh.gif laugh.gif mums pinigus bande per jega isiulyt smile.gif O siaip naudoju ARDO patenkinta. Saldytuvas antri metai nieko ,skalbenke per penkis 5 pompa keitem (30 lt vyras pats pakeite ) ir viskas smile.gif O jau BONPANI tikrai nepirkite ,sudas paskutinis ,mes plyta turim ir spjaudomes geriau pigia ir negaila nei brangia ir sssss
Bekasė
aha, ardo ir messkalbimo masina turim, jau ketvirti metai ir (spjaunu per peti) ir labai gerai dirbo. Tiesa, tada kai pirkom, tai ir uz puse kainos galima buvo nusipirkti automatine skalbykle... bet dziaugiuosi, kad vyras tokia isrinko - ir programu neblogas pasirinkimas, ir gan tyliai dirba. Na dar su dziovinumi galetu buti.. rolleyes.gif
Pipeika
o mes turim Beko skalbenke jau pusantru metu ir visai patenkinti, dar nei karto nesugedo wink.gif o saldytuvas - Gorenje - irgi labai fainai wink.gif
viva
Is tiesu tai mes vis dar turim angliska Hotpoint, pirkom pries 8 metus - deveta!!! Iki siol gerai skalbia, be to su dziovykle... Bet pries tris menesius , per gimtadieni , kazkuris is vaiku uzsirioglino ant atidarytu dureliu ir jas islauze! mad.gif Is pradziu labai susinervinom, jau galvojom reiks kuo skubiau nauja pirkt, bet veiksmas negreit vyko [pirkimas], taigi dureles tik pataikau gferai uzdaryt ir skalbia kaip skalbe! biggrin.gif Ot firma!!!
gitulia
rolleyes.gif rolleyes.gif O man patinka Beko, skalbiu jau 2 metus be vargo, ne karto netaisiau ir virykle Beko norejau nusipirkt, tik neradau norimos spalvos......
laiva
QUOTE (Laselis @ 2003 12 19, 16:57)
QUOTE (ligitukeB @ 2003 12 19, 16:52)

Tie 5metai tokie apgaulingi! Tu gerai paskaityk.Metai nemokamas taisymas, kiti metai nemokamos detales , dar kiti nemokamas detaliu pristatymas ir tt. Bent mes taip su saldytuvu ir dujine apsigavom.Dar gerai , kad negenda.Taip , kad paskaityk gerai

tv antenoj užsakytas straipsnis toks apie garantijas įvairių firmų. tai apie beko 8 metus garantijos parašyta: "...Beko garantija susideda iš dviejų dalių: 2 metų garantijos ir 6 metų tolesnės priežiūros, kai nemokamai tiekiamos tiktai detalės, o už transportą ir meistro darbą tenka susimokėti. Meistrai taisydami tokius "garatinius" prietaisus, darbų kainą dažniausiai skaičiuoja pagal valandinius įkainius, kurie garantinėje sutartyje nėra nurodyti."
madrugada
QUOTE (viva @ 2003 12 19, 20:50)

Apie skalbykles nelabai zinau, bet mano tevukai pirko deveta Electrolux elektrine virykle, tai jau naudoja 8 ar 9 metus... kai kurie degikliai po truputi jau "pareina", bet rimto remonto neprireike rolleyes.gif
pumpica
QUOTE (Kuzia @ 2003 12 19, 18:45)
QUOTE (goda @ 2003 12 19, 20:35)
ai dar sake apie boshus kad visos jos taip pat rinktos ispanijoj tik visi galvoja kad vokiskos  tai jokio skirtuma ar beko ar bosh na kiek cia teisybes tai nezinau wink.gif  jis dar minejo kad geriau gera naudota is vokieciu nei nauja, bet man nauja kazkaip labiau prie sirdies

O del to, kad geriau pirkt deveta, tai kiekvieno asmeninis poziuris - yra kas visa buitine technika perka tik padeveta. Man tai tuomet atrodo, kad slamsto pilni namai.

Oho požiūris - šlamšto pilni namai unsure.gif Tai geriau pirkti kokią naują Beko, kuri genda 5 kartus į metus, negu devėtą pvz. Siemens? Nieko sau šlamštas....

Šiaip turiu devėtą Matura (lyg anglų), tai labai patenkinta, niekas niekada negedo, jau trys metai, dizainas naujas ir tekainavo 380 lt. Kam mokėti krūvą pinigų už naują? Galų gale, kad ir suges, tai taip abidna nebus. Nevergauju brangiem daiktam... wink.gif
Etina
mes neseniai nusipirkom beko saldytuva. tfu tfu tfu dar jokiu bedu nera.
Kuzia
QUOTE (pumpica @ 2003 12 22, 14:05)
Oho požiūris - šlamšto pilni namai  Tai geriau pirkti kokią naują Beko, kuri genda 5 kartus į metus, negu devėtą pvz. Siemens? Nieko sau šlamštas....

Šiaip turiu devėtą Matura (lyg anglų), tai labai patenkinta, niekas niekada negedo, jau trys metai, dizainas naujas ir tekainavo 380 lt. Kam mokėti krūvą pinigų už naują? Galų gale, kad ir suges, tai taip abidna nebus. Nevergauju brangiem daiktam... wink.gif

Na as jau minejau, kad pirkau deveta saldytuva Bosch. Daugiau devetos buitines technikos nebepirksiu per amzius amzinuju. Ir geriau kruva pinigu sumokesiu uz nauja, bet kokybiska. Jei tuo metu pinigu netureciau, pirkciau issimoketinai. O Beko vistik nepirkciau niekada.
Astuliukas
As esu ir pries deveta technika. Kam pirkti koki panaudota daikta, kuris daznai neatitinka kokybes reikalavimu, ir yra neprognozuojamas kada suges , kai siuo metu gali isigyti naujos buitines technikos ir ekonomiskos ir kokybiskos. O jei neturi pinigu, gali imti issimoketinai. Jau geriau maziau daiktu bet kokybisku, nei vosokio slamsto. Atsimenu, kai pries keleta metu pradejo vezti i musu sali visa ta padeveta technika, tai uzsenieciai dziaugesi, kad ja atsikrato, o mes kaip kokie kvaiteliai dziaugemes nesuprasdami jos ateities.
Kuzia
QUOTE (Astuliukas @ 2003 12 22, 14:30)
As esu ir pries deveta technika. Kam pirkti koki panaudota daikta, kuris daznai neatitinka kokybes reikalavimu, ir yra neprognozuojamas kada suges , kai siuo metu gali isigyti naujos buitines technikos ir ekonomiskos ir kokybiskos. O jei neturi pinigu, gali imti issimoketinai. Jau geriau maziau daiktu bet kokybisku, nei vosokio slamsto. Atsimenu, kai pries keleta metu pradejo vezti i musu sali visa ta padeveta technika, tai uzsenieciai dziaugesi, kad ja atsikrato, o mes kaip kokie kvaiteliai dziaugemes nesuprasdami jos ateities.

Būtent wink.gif . Ne be reikalo deveta technika jau viena karta buna atsikratyta huh.gif
Ambro
As irgi uz BEKO clap.gif !

Turiu isigijus skalbykle (tfu tfu tfu - dar ne karto nesugedo biggrin.gif ) ir keramikine virykle (nors pati BEKO, bet pats virsus CERAN gamybos). Siaip tai keramikinius virsus Europoje gamina tik 2 garsios firmos, viena is ju CERAN. O jau juos imontuoja ivairiu firmu gamintojai i savo gamintas virykles tongue.gif .
Lašelis
O mes turim Beko saldytuva ir dujine. Neziurint i tai , kad reikejo pareguliouti "zigliorius" (cia kad dujos uzsidegtu is pirmo paspaudimo) ir dujines kojytes pareguliouti , kad puodas neciuoztu, esu viskuo labai patenkinta. Dar ne visai isikertu su elektrine orkaite su visokiais "navarotais" (ventiliatoriau , be ventiliatoriaus ir tt) , bet tikrai patenkinta esu.
Libra
Gal kam prireiks naudingo adreso VALSTYBINĖ NE MAISTO PRODUKTŲ INSPEKCIJA prie Ūkio ministerijos http://www.inspekcija.lt/0lt/index_lt.html
pumpica
Šiaip man labai nepatiko pasakymas - "šlamšto pilni namai". Aš nieko prieš neturiu prieš naują techniką ir kiekvieno požiūrį - kas išgali/nori pirkti naują - lai perka. Bet kam nužeminti žmogų , kuris perka dėvėtą, kad štai pas jį - šlamšto namuose pilna. Nepykit, bet šiuose žodžiuose nuskambėjo pasipuikavimo gaidelė....Aš žinau, kad yra žmonių (kaimuose ir t.t. ), kurie net išsimokėtinai negali pirkti, nes neturi pajamų. Sorry, jei ne taip supratau žodžius, bet aš niekada negalėčiau pasakyti žmogui, kad štai pas tave namuose - šlamštas.

O kas dėl dėvėtos technikos, tai jau minėjau, kad savo skalbyklės turbūt net nekeiščiau į naują. Bet nesiginčyju, čia gal tik man taip gerai pasitaikė. cool.gif
RebekaG
QUOTE (renax @ 2003 12 20, 15:17)
O jau BONPANI tikrai nepirkite ,sudas paskutinis ,mes plyta turim ir spjaudomes geriau pigia ir negaila nei brangia ir sssss

O mano skalbykle Bonpani. Jau septinti metai prasidejo be gedimu. As ja laaabai patenkinta. Tai vienas is geriausiu musu povedybiniu pirkiniu tongue.gif Tuomet vokisku neipirkom, o is italisku si mums pasirode geriausia smile.gif
Nors kai paziurejau taip tos skalbiankes dabar atpige, kad dabar uz ta pacia suma vokiska su iv. navarotais nusipirktumem. unsure.gif
Naujoji
Besiruosianciom pirkti bet kokia buit., kompiuterine technika, buit. prietaisus siulau www.omar.ru
Ten yra testu rezultatai be to vartotoju atsiliepimai apie konkrecius modelius.
kamanele
Mes kai rinkomes skalbykle, tai pirmiausia siule AEG (tipo geriausia), o po to Siemens arba Bosch. Patarinejo savas zmogus, kuris dirba Senukuose, sake kuo didesne garantija duodama (5-8 metai) tuo didesnis slamstas. Nepeikiu as ten jokiu Ardo ar Beko, paprasciausiai manau, kad priklaso nuo prekes, ta pati AEG ar Bocsh gali sugesti per metus, o kokia Beko ne. Mes isirinkom Siemens, ji tada buvo truputi pigesne nei Bosch, ir sake kad ten pat jas abi renka, tik pavadinimas skiriasi. Skalbyklei virs metu, kolkas nesiskundziu.
ENIGMA
rolleyes.gif Savo skalbimo mašiną pirkome senukuose, atėjau nusiteikusi pirkti,,Beko,, tai pardavėjas tai išgirdęs iškarto pasakė, aš siūlau jums kitą kokią norit tik ne ,,Beko,, , paklausiau kodėl, o jis pasakė, taigi ją turkai renką, sako pažiūrėkit kokios skardos ir tikrai patikino kad ji neverta, taip įsigijau ,,Gorenje,,.Labai patenkinta jau virš metų.
Kuzia
Informacija besiruošiančiom pirkt Beko: tokiam Panevėžy per pora mėnesių viryklėm pakeista 11 kaitinimo elementų ohmy.gif . Ir čia tik vieno buitinės technikos meistro...
Baisa.
Mes turime elektorliuksa jau penkti metai. skalbiam viska, net neatsimenu, kad skalbeme rankomis: striukes, dzinsai, spec rubai, net suns (kolis) guolius ir lovu uztiesalus skalbiame - neturejome jokiu problemu. aisku pries tiek laiko ji kainavo 2 300 Lt. pastaciau ir prijungiau pats. vandens filtra keiciu kas pusmeti. kiekviena karta dedame minkstiklio - jei kada pirksiu kita - tik elektroliuksa ir atidaroma per virsu wink.gif
vilma Liu

Mes namuose turim "Samsung" skalbimo masina, esam labai patenkinti. IR dar manau, kad buitinei technikai reiketu nepagaileti pinigu, kad paskui nereiketu vargti ir tankiai kviesti meistrus. Dar esu klaususi meistro,kodel kitoms masinoms[ pvz.Beko] duodama ilga garantija. ATsake, kuo prastesne masina, tuo ilgesne garantija yra duodama.
Roux
QUOTE (viva @ 2003 12 19, 20:50)

Musu pirmoji skalbykle buvo Electrolux, pirkome 1995 m. Naudojome labai intensyviai, nes keleta metu tekdavo ir abieju tevus apskalbti, kol jie neturejo savu skalbykliu. Meistro kviesti neteko nei vieno karto - nebuvo net menkiausio gedimo, skalbe puikiai, nors as jos labai ir nepriziuredavau, minkstikliais lepinau tik kartais blush-anim-cl.gif Dabar ta skalbykle perleidom anytai, kuri irgi neturi jokiu nusiskundimu smile.gif
Beje, taip pat turejome Electrolux siurbli paprastuti toki ir gartrauki. Abu atitarnavo irgi po 7-8 metus be jokiu taisymu ir buvo perleisti kitiems naudotojams.
Kai rinkomes buitine technika namui, net nedvejojome del savo pasirinkimo. Iskart kreipemes i Elextroluxo salona ir viska issirinkome ten: AEG (tai ta pati Electrolux ir Zanussi seima, taciau mums labiau dizainas patiko) skalbykle ir dziovykle, indaplove, orkaite su kaitlente, saldytuva, mikrobangine ir Electrolux gartrauki, saldikli, siurbli ir net boileri. Is ju visu per metus tik boileris buvo pora kartu sustreikaves, kai kazkoks laidelis perkaisdavo, todel suveikdavo apsauginis issijungimas. Po antro karto ta laideli pakeite ir daugiau problema nesikartojo.
Vienzo, esam istikimi Electrolux gerbejai ir tikiuosi, kad tokiais ir liksim, tfu tfu tfu biggrin.gif
VERA
Na, prieš savaitę nusipirkom BEKO skalbimo mašiną ir labai džiaugiamės, nes ji ir gražaus dizaino, ir skalbia labai tyliai. Jokių neaiškumų nebuvo iškylę...
Kuzia
QUOTE (VERA @ 2004 08 13, 00:54)
Na, prieš savaitę nusipirkom BEKO skalbimo mašiną ir labai džiaugiamės, nes ji ir gražaus dizaino, ir skalbia labai tyliai. Jokių neaiškumų nebuvo iškylę...

Na, dar tik savaite biggrin.gif . Del visa pikta spjauk 3k per kairi peti wink.gif
Bekasė
QUOTE (goda @ 2003 12 19, 21:36)
bet uz tat kaip laiko sake .ai dar sake apie boshus kad visos jos taip pat rinktos ispanijoj tik visi galvoja kad vokiskos tai jokio skirtuma ar beko ar bosh na kiek cia teisybes tai nezinau wink.gif jis dar minejo kad geriau gera naudota is vokieciu nei nauja, bet man nauja kazkaip labiau prie sirdies

na ir suskelei - palyginai europietiska ir turkiska technika.
Ir itariu turejai omeny Italija, ten tikrai labai daug masinu gaminama.
Na dar galejo buti lenkija, kur atidaryta nauja gamykla - deda boch varda, o i vidu stato hansa lenkiska skalbykle.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.