brangute
2005 02 05, 11:47
Juk ateina laikas vakarais ar siaip kada, kai vaikas ar vaikai uzmiega, ir liekam vienos su savim  Kokios mintys aplanko, kaip matot savo gyvenima toliau?Kai riekia suktis, dirbti, rupintis vaikais, finansais, namais ,viskas atrodo vienaip, kai nurimsti- visai kitaip. Man kazkaip svenciu laikotarpiu labai buvo apnikusios vienatves mintys-vaikus isauginsiu, iseis savo keliais, to juk ir siekiu, apie tai svajoju, kad isaugtu gerais zmonem, atsakingais, bet emiau ir kazkaip issigandau, kad viena busiu  Nors siaip vienatve visai manes negasdina. Gal todel, kad tikraja to zodzio prasme viena niekad nebuvau jau kokia 10metu  Nei diena, nei nakti  Vis su leliuku prie shono:) Kaip kovojat su nuovargiu, kaip randat balansa? Man sitas klausimas labai rupi. kazkaip sia savaite ejau miegoti anksti visas dienas, ir penktadieni jau nebejauchiau to tokio yprasto nuovargio visam kune. Tokio savo, kad iki sirdies gelmiu pazistamo. ir pasijauchiau labai keistai. Tuo paciu man atrodo, kad toks didelis tempas vat kazkaip ima ir iskreipia poziuri i save, i darbus, rupescius, atrodo normalu jaustis visa laika issekus, bet juk tai nera normalu Apie ka svajoja vienisos mamos? apie geresni darba, geresni atlyginima, gal nauja vyra, keliones. Pakalbam apie tai, kas nebutu susije vien tik su vaikais
milabra
2005 02 05, 12:13
Aš jau seniai svajoju apie vieną ir tą patį - trijų kambarių butą mūriniame name, su balkonu ir atskiru vaiko kambariu - užsidarytumėm viena nuo kitos kokiai savaitei  Dar svajoju apie Mitsibishi Space Runner. Daugiau nei apie nieką  Apie princus nesvajoju jau seniai, baigiu palaidoti tą viltį, o ir darosi baisiai patogu vienai
Viktute
2005 02 05, 15:22
o as vis dar svajoju apie princa
Mano svajonės labai kaitaliojasi. Labiausiai svajoju apie ramų gyvenimą, kai nereikia galvoti, kad nežinia kas bus rytoj...
Mašinos kasdien noriu vis kitos, SpaceRunner (ir kitų minivenų) stadija jau praėjo, pamaniau kam man vienai su leliuku tokia? Tai dabar vėl mastau kokios norėčiau, būtų gerai šiemet pasikeist mašiną. Tai čia viena iš materialių svajonių.
Dar svajoju nors kartą gyvenime turėti normalias atostogas, atsipalaiduoti nuo darbo, išvažiuot pas mamą į kaimą, atsijungt nuo rūpesčių. Galėtume ir dabar važiuot, bet pas ją namas didelis, mūrinis, reikia apšiltinti, o taip labai šalta. Arba nuvažiuot pagaliau į Paryžių.
Ar svajoju apie vyrą? Galima būtų tik pasvajoti apie situaciją, kai tau nebereikia galvoti apie pinigus, kai visu namų ūkiu kažkas pasirūpina už tave ir t.t. Aš mielai norėčiau būti namų šeimininke ir augint vaikus, deja mano gyvenime vyrai pasitaikė tokie, kad man teko rūpintis vienai viskuo. Taigi manau, kad svajoti apie normalų vyrą neverta.
Viktute
2005 02 07, 08:22
o as dar svajoju apie tai kaip vidury baltos dienos miegu issidrebus sofoje, svajoju apie tai, kaip uzmiegu laikydama distancini rankose, o kai prabundu tai pamatau, kad pamirsau isjungti TV, isjungiu ir miegu toliau
Bishojo
2005 02 07, 09:01
OI tos svajonės....  Aš vis dar prieš miegelį pasvajoju kokią valandžiukę...  Apie savo namą, apie aprūpintą buitį, apie atostogas, kur nors kur šilta, gera... Ir apie princą....
Bishojo
2005 02 07, 09:03
QUOTE o as dar svajoju apie tai kaip vidury baltos dienos miegu issidrebus sofoje, svajoju apie tai, kaip uzmiegu laikydama distancini rankose, o kai prabundu tai pamatau, kad pamirsau isjungti TV, isjungiu ir miegu toliau Kai maniškė buvo tokio pat amžiaus kaip tavo leliukai, tai ir mano tokia svajonė buvo...
brangute
2005 02 07, 12:21
As irgi taip daznai svajoju:kad prabundu sekmadieni 10.30, apsiverciu ant kito shono ir miegu iki 13.30  Tada jei noriu keliuos, jei noriu ne....... kai vaziuoju masina namo po sunkios darbo dienos svajoju izengti i sutvarkytus namus  ir kad kas nors (princas ant balto zirgo, aisku)  padarytu arbatos ir atnestu prie stalo  Pasedetu su manim ir isklausytu......O po to paruoshtu shilta vonia man vienai  O po to kalbetis prie vyno taures iki 5.30.....Ir kad darbe miegas neimtu. Labai svajoju pakeliauti. Banali svajone, bet labai norechiau nuskristi i Amerika, issinuomuoti mashina ir dumti bele kur. Dar aplankyti Graikija.Nuodugniai apziureti Italija. ir taip toliau ir taip be galo.....Su vaikais zinoma. Aisku, tada svajochiau, kad kelyje jie nezystu ir i tualeta nenoretu kas pusvalandi Dar norechiau, kad namai mano atrodytu kaip interjero zurnale. Suderintos spalvos, grazus baldai ir t.t. Ir aisku, sodas su geliu gausybe......Daug daug grazhumo. svajoju pasiekti ko nors profesinej srity. Turiu labai realiu svajoniu, susijusiu su darbu. Ar pavyks, nezinau, bet bent jau pasvajoju.....
As svajoju apie tai kad paroj butu daugiau valandu, kad viska suspeciau. Svajoju, kad savo uzsiemime pasiekciau aukstu rezultatu. Ir..noriu gyventi miske, pavargau nuo zmoniu
Net nezinau apie ka svajoju  , susimasciau ... Anksciau svajojau apie sutvarkyta buiti - dabar tai turiu, kai vaikai buvo mazi svajojau issimiegoti iki soties - dabar savaitgaliais miegu iki soties. Paskui svajojau apie siltas atostogas-nuvaziavos visos trys, tikiuos ir dar vaziuosim Dabar atsigulus , pries uzmigdama pagalvoju,kad tik sektusi darbas, o kad taip daugiau uzdirbti  ...Nesvajoju apie princus, turiu savo zmogu (gyvenam mes ne kartu), dziaugiuos, kad ji turiu, bet tuo paciu man gerai, kad mes tryse, savo namuose, savo laimeje ir nelaimeje
*geltona
2005 02 07, 18:44
išsimiegoti, valgyti karštą maistą ir ramiai išsimaudyti vonioj dar svajoju apie mūsų žmogų... susirasti naują gerą darbą iki gruodžio keliauti po 20 metų su sūnum kopinėti Himalajuose...
Viktute
2005 02 08, 13:08
as dar svajoju kuo greiciau vel tureti toki kuna, kuri turejau iki nestumo
Kai bunu viena, galvoju apie tai, ka cia dar padarius, kad rytoj butu geriau nei siandien ar bent jau taip pat - kad tureciau darba, kad galeciau mus abu islaikyti be jokios pagalbos, kad vaikui nepritruktu mamos darboholikes demesio ir jis paauges neimtu ieskoti prieglobscio gatveje, kad sugebeciau viska savo gyvenime suderinti... Zodziu, kazkokia baime jauciu, nes mano, kaip vienises pradzia buvo labai sunki ir skaudi...
Ir apie nuosava buta, zinoma svajoju ir apie geresne masina...
Rasuole
2005 02 09, 16:10
Svajoju apie vidine ramybe,apie stabilia siandiena,apie raminancia tustuma ir kad baigtusi greiciau kosmaras kuriame dabar gyvenu  Ir aisku svajonese toli matau save laiminga su savo vaikais ir tikiu kad taip ir bus
Aš svajoju, kad galėčiau būti rami dėl ateities. Kad galėčiau savo dukrai duoti viską, ko jai reikia (įskaitant ir materialius dalykus  ) Kartais pasvajoju, kad norėčiau į Italiją. Arba į Novegiją pažvejoti per atostogas... Kad daugiau saulės būtų ir pavasaris greičiau ateitų. Ir kad namuose visada būtų saugu, jauku ir šilta... Tokios labai jau žemiškos svajonės mano
pavasare
2005 02 16, 19:21
Svajoju, kad mano vaikutis isaugtu doru zmogum, kad musu rysis isliktu stuprus per ilgus metus, kad mes nenutoltume vienas nuo kito ir kad jis nesijaustu vienisas salia darboholikes mamos Dar svajoju nesutikti daugiau gyvenime lochu, besikesinanciu i vieta mano lovoje, sirdy ir galvoje  Per daug teko iskesti issiskyrimu, per daug suduzusiu vilciu, per astrus tas isdavystes, abejingumo skausmas  O apie tikra princa... jau nebezinau ar svajoju...  tiesiog nenoriu, kad daugiau skaudetu, nebenoriu... tiesiog svajoju nebeliudeti daugiau taip, kaip per pastaruosius metus liudejau ir kentejau....
As svajoju apie nuosava 3 kambariu buta, kaip vasara skrisim su Gintare lektuvu pas drauga, paskui jis sugris ir paimsim globoti leliuka is vaiku namu, o po kokiu 10 metu turesim dar viena savo leliuka, kad mano vaikai nesijaus tokie vienisi kaip as vaikysteje ir paauglysteje (esu vienturte).
na as jau galvoju apie savo ateiti... as dar ne vienisa, bet greit galiu ja tapti, cia galima pavadinti bus skyrybos per prievarta...  ...as jau daba svajoju, kad to neivyks (nors yra keli procentai, kad nebus  , bet as galvoju apie blogiausia...Seniau svajojau isigyt didesni buta ar namuka, ji isirengti, tureti gera darba, tureti tris vaikiukus, gyventi super  , taciau kuo artyn atsiskyrimo diena, tuo tolyn tos svajones. as bandau padaryt viska, kad vyras liktu seimoje ;(
Aš norėčiau daugiau uždirbti,pasiekti kokios nors karjeros,persiremontuoti butą ir nusipirkti nedidelę mašinyte,kur kartu su sūnum važinėtumėm po Lietuvą(pradžiai)...Tai yra būti nepriklausomai ir neprašynėti vyro pinigų išlaikymui.
Egluzele
2005 04 19, 12:13
Noreciau, kad visos mano svajones isipildytu:) Siuo metu svajoju atsiremontuoti butuka, kuriame gyvename su mazaja princese. Ir vasara islekti i siltus krastus pailseti..... Kartais pasvajoju apie princa....(dazniausiai tada kai sugenda kas nors namie:)))
Norečiau ramiai gyventi, nebijoti rytdienos, norečiau pasikeisti savo mašinytę,užsidirbti pinigų ir pakeliauti,norėčiau, kad mano vaikai būtų laimingi. Turiu daug svajonių, dalis jų - jau išsipildė...
stellcis
2005 04 25, 16:08
vakar svajojau apie meile, apie mylincias akis... apie zmogu, kuris glosto veida ir kuris buciuoja akis  Siandien apie tai svajojau visa diena:D su svajonemis baigiu ir darba, na niekaip negalejau darbuotis
Vennera
2005 04 25, 17:04
Dazniausiai svajoju apie saule danguje, kuri susildytu mane savo siltais spinduliukais. Apie daug ka svajoju ir galvoju...ai net susigraudinau.
Gal kam pasirodys juokinga,nesuprantama,o gal ir labai pazystama,bet siuo metu nerealiausia svajone,tiksliau keletas svajoniu,yra buti vienisa mama.Arba,kad butu galima atsukti laika atgal  kad man tada dabartini mano prota,kad nebuciau istekejus,nors zinau kaip vaikui svarbu turet,bendraut su tevu,bet svajoju,kad jis isvaziuotu i kokia Ispanija ir...nebegriztu.Apmaudu,kad taip,tikrai nemaniau,kad taip bus gyvenime,bet pavargau taip gyventi:viena diena rojus,kita-pragaras.Musu su vyru vertybes toli grazu nesutampa.Bet bent jau dabar kaip sako,neatsisakys dukros ir neiseina is mano tevu namu(nes ten gyvenam)kol ne issiskyre oficialiai(beto skirtis jis nenori,cia,anot jo,man blogai,o jam kas)Taip ir kankinames.Bet svajoju toliau...
*geltona
2005 06 03, 14:54
...svajoju vėl įsimylėti... mylėti ir būti mylima...
..kaip kuo greiciau surast kur gyvent.. cia ne kartais, cia nuolatos galvoju
*geltona
2005 06 03, 16:58
na, čia be visokių materialių dalykų
svajoju, kad vaikas baigtų sirgti, kad daugiau uždirbčiau, kad atiduočiau visas skolas, kad bent minimalų remontą pasidaryčiau ir baldus pasikeisčiau  bet kol kas stabilus gyvenimas be skolų tik svajonė
brangute
2005 06 03, 20:03
na, o aš šiandien apsigyniau magistrinį - įvykdžiau savo užsibrėžtą planą. Sėdžiu, ir pati net netikiu  Viskas, padariau, ko norėjau. išeinu atostogų, seniai svajojau
Bite_Maja
2005 06 03, 21:54
QUOTE(brangute @ 2005 06 03, 21:03) na, o aš šiandien apsigyniau magistrinį - įvykdžiau savo užsibrėžtą planą. Brangute, sveikinimai  TU TIKRA ŠAUNUOLĖ
*geltona
2005 06 04, 06:47
brangute, sveikinu  tikslo pasiekimas ir dar svajonės išsipildymas - nieko nėr geriau
Sako, kad vasara pražysta ne tik gėlių, bet ir meilės žiedai. Trys magiškausi metų mėnesiai pralėks kaip viena akimirka... Svajoju - sustabdyti ją... Svajoju, kad vasara man būtų lyg užtęstas bučinys...
stellcis
2005 06 04, 21:10
Brangute, tikrai sveikinu, tu tikra šaunuolė  Aš šiais metais ir vėl bakalauro nesigyniau  Ir man prieš save gėda tikrai... nusprendžiau bent teises vasarą išsilaikyt, kad kažkiek sąžinę apramint  Pykstu ant savęs už silpnumą ir kompleksus... Tas diplomas taip arti, o aš ir tų 5kreditų distancijos neįveikiau, tik dėl silpnumo... O svajoju pastaruoju metu apie dvasinę ramybę...
brangute
2005 06 05, 12:20
Na, man vakar buvo sunkoka, tiek dirbau, o staiga nereikia nieko....Bet šiandien atsigaunu, pagaminau valgyti ir man skanu pasidarė  Seniai taip bebuvo, manau sugrįš senasis mano ritmas. Ginkis bakalaurą, vistiek apsiginsi, kurgi dingsi daugiau  Man buvo taip baisu, kol neatsistojau prieš komisiją, o tada visa baimė dingo  Apsigini ir ramu. Tada toliau galvoji, ką daryt gyvenime
Prisidedu prie sveikinimų brangutei ir raginimų stellciui  Aš pati net susimąsčiau apie ką aš pasvajoju... Taip per dieną nusilakstau, kad vakare per 2 min nulūžtu ir net neturiu kada pasvajoti. Visos svajonės susiveda į konkrečius planus, kaip ką kada nuveikti  Gal turiu problemą, kad svajonėmis nevadinu to, ko siekiu. Tai vadinu savo tikslais  Bet jei turėčiau laiko, pasvajočiau, kaip su dukra atostogaujame (ne tris dienas, o kokias tris savaites) Ispanijoje, maudomės jūroje, valgome ledus ir kabiname bernus.
Viktute
2005 06 05, 18:25
o as vakar islaikiau savo paskutini valstybini egzamena ir jau kita pirmadieni man iteiks sociologes diploma  tad ir mane galite pasveikinti na o as dar svajoju apie savo "svajoniu" nama.... jis yra pakranteje, kur baltas smelis, o uz lango melynas vandenynas, visada sviecia saule ir niekada nebuna ziemos. tai nera didelis namas, tai mazas jaukus namelis, sode auga palmes ir egzotines geles  o civilizacija taip toli...bet pasiekiama
brangute
2005 06 05, 19:01
Viktute, tu sociologė  respect. Sveikinu su diplomu  Man patys sunkiausi dalykai su sociologija susiję buvo mokytis. Visi tie metodai ojetus ojetus,kai pritaikyt praktiškai reikėjo gal lengviau buvo, bet teoriškai tai
Bite_Maja
2005 06 05, 19:54
QUOTE(Viktute @ 2005 06 05, 19:25) o as vakar islaikiau savo paskutini valstybini egzamena ir jau kita pirmadieni man iteiks sociologes diploma  tad ir mane galite pasveikinti Viktute sveikinimai Tai pirmadienį diplomo laistymas Ech, nuostabu, kad čia tokios šaunios mamos renkasi
Viktute
2005 06 05, 20:12
oj aciu, aciu merginos. sociologija tikrai nera vienas is lengviausiu dalyku. bet tie metodai man dar puse bedos, bet vat ivairiu moksliniu sociologiniu straipsniu arba kitos literaturos skaitymas, vat cia tai tiktu rusu posakis "bez pol litra ne pojmiosh", atrodo viska supratai ka perskaitei, bet savo zodziais (t.y. netokiais protingais) perteikti minti jau sunkiau kita pirmadieni bus tas laistymas, net baisu darosi... vakar po rezultatu paskelbimo grupiokai prisigere kaip kiaules  (manes su jais nebuvo, jie patys taip apie save sake), bijau net pagalvot kas bus per isleistuves
DukrytesMama
2005 06 06, 13:34
Ir as uz uz 2 savaiteliu diploma gaunu.... bet ne maziau vienisa jauciuosi, dziaugsmo ko tais per daug tai nesukelia
spaNguolė
2005 06 06, 14:32
Na čia visos tik giriates apie gynimus ir diplomų gavimus, tai ir aš pusę lūpų užsiminisiu kad trečiadienį eisiu gintis  , tik deja, negausiu nei bakalauro, nei tuo labiau magistro  , tik kažkokį nelaimingą kolegijos diplomą  . Bet kiek aš ten vargau  , tai daugiau nei kokiam univere (pvz. VPU  ). Tai va taip va  . Jei pavyks, tai norėčiau toliau mokintis VU , bet pradžiai reikia apsiginti  , einu ruoštis  .
stellcis
2005 06 06, 15:49
stellcis
2005 06 06, 15:52
Viktute, sveikinu  gero aplaistymo!!!!
brangute
2005 06 06, 16:32
O mano kursas iš viso turbūt nesusiorganizuos jokių išleistuvių  kažkaip sunkiai išjudinami visi, bandžiau kalbint, stumtraukis kažkoks...
spaNguolė
2005 06 06, 17:16
stellcis, ačiū už palaikymą, o "nelaimingas" todėl , kad nieko vertas  tik kažkoks aukštasis neuniversitetinis ... Manau grupiokai tai tikriausiai suorganizuos ką nors, po kiekvienos sesijos būdavo didesnis ar mažesnis aplaistymas (trakuose poilsio namuose pora kartų, žiemos metu- kavinėse). Tik aš nedalyvausiu  nes iš karto po įteikimo (tikiuosi ir man įteiks  ) važiuosiu su darbo kompaniją į iškylą 3dienom  ten būna faina: šašlykai, alus, fejerverkai...  .
*geltona
2005 06 06, 17:36
pavasare
2005 06 06, 17:56
Šauniai jus čia  Sveikinu visas diplomininkes O aš rudenį daktaro disertacija ginsiu  Dabar tai jau tikrai niekad neištekėsiu, visi vyrai kudašiu neš
brangute
2005 06 06, 20:16
QUOTE(pavasare @ 2005 06 06, 17:56) Šauniai jus čia  Sveikinu visas diplomininkes O aš rudenį daktaro disertacija ginsiu  Dabar tai jau tikrai niekad neištekėsiu, visi vyrai kudašiu neš  nesąmonė  Taigi yra universitetuose tokių pat daktarų ir vienišų daktarų - negi su tais bendros kalbos nerasi
Viktute
2005 06 06, 20:43
Spanguoliuke > pas tave viskas gerai, "nesiparink", aukstasis jis is Afrikoj aukstasis
|
|