Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie ką galvojate būdamos vienos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2
brangute
Juk ateina laikas vakarais ar siaip kada, kai vaikas ar vaikai uzmiega, ir liekam vienos su savim smile.gif Kokios mintys aplanko, kaip matot savo gyvenima toliau?Kai riekia suktis, dirbti, rupintis vaikais, finansais, namais ,viskas atrodo vienaip, kai nurimsti- visai kitaip.
Man kazkaip svenciu laikotarpiu labai buvo apnikusios vienatves mintys-vaikus isauginsiu, iseis savo keliais, to juk ir siekiu, apie tai svajoju, kad isaugtu gerais zmonem, atsakingais, bet emiau ir kazkaip issigandau, kad viena busiu sad.gif Nors siaip vienatve visai manes negasdina. Gal todel, kad tikraja to zodzio prasme viena niekad nebuvau jau kokia 10metu smile.gif Nei diena, nei nakti smile.gif Vis su leliuku prie shono:)
Kaip kovojat su nuovargiu, kaip randat balansa? Man sitas klausimas labai rupi. kazkaip sia savaite ejau miegoti anksti visas dienas, ir penktadieni jau nebejauchiau to tokio yprasto nuovargio visam kune. Tokio savo, kad iki sirdies gelmiu pazistamo. ir pasijauchiau labai keistai. Tuo paciu man atrodo, kad toks didelis tempas vat kazkaip ima ir iskreipia poziuri i save, i darbus, rupescius, atrodo normalu jaustis visa laika issekus, bet juk tai nera normalu smile.gif
Apie ka svajoja vienisos mamos? apie geresni darba, geresni atlyginima, gal nauja vyra, keliones.
Pakalbam apie tai, kas nebutu susije vien tik su vaikais smile.gif
milabra
Aš jau seniai svajoju apie vieną ir tą patį - trijų kambarių butą mūriniame name, su balkonu ir atskiru vaiko kambariu - užsidarytumėm viena nuo kitos kokiai savaitei biggrin.gif Dar svajoju apie Mitsibishi Space Runner. Daugiau nei apie nieką biggrin.gif Apie princus nesvajoju jau seniai, baigiu palaidoti tą viltį, o ir darosi baisiai patogu vienai mirksiukas.gif
Viktute
o as vis dar svajoju apie princa blush2.gif
Munė
Mano svajonės labai kaitaliojasi. Labiausiai svajoju apie ramų gyvenimą, kai nereikia galvoti, kad nežinia kas bus rytoj...

Mašinos kasdien noriu vis kitos, SpaceRunner (ir kitų minivenų) stadija jau praėjo, pamaniau kam man vienai su leliuku tokia? Tai dabar vėl mastau kokios norėčiau, būtų gerai šiemet pasikeist mašiną. Tai čia viena iš materialių svajonių.

Dar svajoju nors kartą gyvenime turėti normalias atostogas, atsipalaiduoti nuo darbo, išvažiuot pas mamą į kaimą, atsijungt nuo rūpesčių. Galėtume ir dabar važiuot, bet pas ją namas didelis, mūrinis, reikia apšiltinti, o taip labai šalta. Arba nuvažiuot pagaliau į Paryžių.

Ar svajoju apie vyrą? Galima būtų tik pasvajoti apie situaciją, kai tau nebereikia galvoti apie pinigus, kai visu namų ūkiu kažkas pasirūpina už tave ir t.t. Aš mielai norėčiau būti namų šeimininke ir augint vaikus, deja mano gyvenime vyrai pasitaikė tokie, kad man teko rūpintis vienai viskuo. Taigi manau, kad svajoti apie normalų vyrą neverta.
Viktute
o as dar svajoju apie tai kaip vidury baltos dienos miegu issidrebus sofoje, svajoju apie tai, kaip uzmiegu laikydama distancini rankose, o kai prabundu tai pamatau, kad pamirsau isjungti TV, isjungiu ir miegu toliau rolleyes.gif

Bishojo
OI tos svajonės.... biggrin.gif Aš vis dar prieš miegelį pasvajoju kokią valandžiukę... smile.gif Apie savo namą, apie aprūpintą buitį, apie atostogas, kur nors kur šilta, gera... Ir apie princą.... blush2.gif
Bishojo
o as dar svajoju apie tai kaip vidury baltos dienos miegu issidrebus sofoje, svajoju apie tai, kaip uzmiegu laikydama distancini rankose, o kai prabundu tai pamatau, kad pamirsau isjungti TV, isjungiu ir miegu toliau

Kai maniškė buvo tokio pat amžiaus kaip tavo leliukai, tai ir mano tokia svajonė buvo... smile.gif
brangute
As irgi taip daznai svajoju:kad prabundu sekmadieni 10.30, apsiverciu ant kito shono ir miegu iki 13.30 biggrin.gif Tada jei noriu keliuos, jei noriu ne.......
kai vaziuoju masina namo po sunkios darbo dienos svajoju izengti i sutvarkytus namus smile.gif ir kad kas nors (princas ant balto zirgo, aisku) smile.gif padarytu arbatos ir atnestu prie stalo 4u.gif Pasedetu su manim ir isklausytu......O po to paruoshtu shilta vonia man vienai tongue.gif O po to kalbetis prie vyno taures iki 5.30.....Ir kad darbe miegas neimtu.
Labai svajoju pakeliauti. Banali svajone, bet labai norechiau nuskristi i Amerika, issinuomuoti mashina ir dumti bele kur. Dar aplankyti Graikija.Nuodugniai apziureti Italija. ir taip toliau ir taip be galo.....Su vaikais zinoma. Aisku, tada svajochiau, kad kelyje jie nezystu ir i tualeta nenoretu kas pusvalandi biggrin.gif
Dar norechiau, kad namai mano atrodytu kaip interjero zurnale. Suderintos spalvos, grazus baldai ir t.t. Ir aisku, sodas su geliu gausybe......Daug daug grazhumo.
svajoju pasiekti ko nors profesinej srity. Turiu labai realiu svajoniu, susijusiu su darbu. Ar pavyks, nezinau, bet bent jau pasvajoju.....
Libra
As svajoju apie tai kad paroj butu daugiau valandu, kad viska suspeciau. Svajoju, kad savo uzsiemime pasiekciau aukstu rezultatu. Ir..noriu gyventi miske, pavargau nuo zmoniu smile.gif
Elena4
Net nezinau apie ka svajoju unsure.gif , susimasciau ...
Anksciau svajojau apie sutvarkyta buiti - dabar tai turiu, kai vaikai buvo mazi svajojau issimiegoti iki soties - dabar savaitgaliais miegu iki soties. Paskui svajojau apie siltas atostogas-nuvaziavos visos trys, tikiuos ir dar vaziuosim blush2.gif
Dabar atsigulus , pries uzmigdama pagalvoju,kad tik sektusi darbas, o kad taip daugiau uzdirbti blush2.gif ...Nesvajoju apie princus, turiu savo zmogu (gyvenam mes ne kartu), dziaugiuos, kad ji turiu, bet tuo paciu man gerai, kad mes tryse, savo namuose, savo laimeje ir nelaimeje rolleyes.gif
*geltona
išsimiegoti, valgyti karštą maistą ir ramiai išsimaudyti vonioj biggrin.gif

dar svajoju apie mūsų žmogų...
susirasti naują gerą darbą iki gruodžio
keliauti

po 20 metų su sūnum kopinėti Himalajuose... ax.gif
Viktute
as dar svajoju kuo greiciau vel tureti toki kuna, kuri turejau iki nestumo blush2.gif

SMV
Kai bunu viena, galvoju apie tai, ka cia dar padarius, kad rytoj butu geriau nei siandien ar bent jau taip pat - kad tureciau darba, kad galeciau mus abu islaikyti be jokios pagalbos, kad vaikui nepritruktu mamos darboholikes demesio ir jis paauges neimtu ieskoti prieglobscio gatveje, kad sugebeciau viska savo gyvenime suderinti...
Zodziu, kazkokia baime jauciu, nes mano, kaip vienises pradzia buvo labai sunki ir skaudi...

Ir apie nuosava buta, zinoma svajoju ir apie geresne masina...
Rasuole
Svajoju apie vidine ramybe,apie stabilia siandiena,apie raminancia tustuma ir kad baigtusi greiciau kosmaras kuriame dabar gyvenu cry.gif

Ir aisku svajonese toli matau save laiminga su savo vaikais ir tikiu kad taip ir bus tongue.gif
RasM
Aš svajoju, kad galėčiau būti rami dėl ateities. Kad galėčiau savo dukrai duoti viską, ko jai reikia (įskaitant ir materialius dalykus rolleyes.gif)

Kartais pasvajoju, kad norėčiau į Italiją. Arba į Novegiją pažvejoti per atostogas... tongue.gif

Kad daugiau saulės būtų ir pavasaris greičiau ateitų. Ir kad namuose visada būtų saugu, jauku ir šilta...

Tokios labai jau žemiškos svajonės mano blush2.gif
pavasare
Svajoju, kad mano vaikutis isaugtu doru zmogum, kad musu rysis isliktu stuprus per ilgus metus, kad mes nenutoltume vienas nuo kito ir kad jis nesijaustu vienisas salia darboholikes mamos blush2.gif
Dar svajoju nesutikti daugiau gyvenime lochu, besikesinanciu i vieta mano lovoje, sirdy ir galvoje schmoll.gif Per daug teko iskesti issiskyrimu, per daug suduzusiu vilciu, per astrus tas isdavystes, abejingumo skausmas verysad.gif O apie tikra princa... jau nebezinau ar svajoju... unsure.gif tiesiog nenoriu, kad daugiau skaudetu, nebenoriu... tiesiog svajoju nebeliudeti daugiau taip, kaip per pastaruosius metus liudejau ir kentejau....
ziv
As svajoju apie nuosava 3 kambariu buta, kaip vasara skrisim su Gintare lektuvu pas drauga, paskui jis sugris ir paimsim globoti leliuka is vaiku namu, o po kokiu 10 metu turesim dar viena savo leliuka, kad mano vaikai nesijaus tokie vienisi kaip as vaikysteje ir paauglysteje (esu vienturte).
Vit.Ka
na as jau galvoju apie savo ateiti... as dar ne vienisa, bet greit galiu ja tapti, cia galima pavadinti bus skyrybos per prievarta... cry.gif ...as jau daba svajoju, kad to neivyks (nors yra keli procentai, kad nebus smile.gif , bet as galvoju apie blogiausia...Seniau svajojau isigyt didesni buta ar namuka, ji isirengti, tureti gera darba, tureti tris vaikiukus, gyventi super rolleyes.gif , taciau kuo artyn atsiskyrimo diena, tuo tolyn tos svajones. as bandau padaryt viska, kad vyras liktu seimoje ;(
jurave
Aš norėčiau daugiau uždirbti,pasiekti kokios nors karjeros,persiremontuoti butą ir nusipirkti nedidelę mašinyte,kur kartu su sūnum važinėtumėm po Lietuvą(pradžiai)...Tai yra būti nepriklausomai ir neprašynėti vyro pinigų išlaikymui.
Egluzele
Noreciau, kad visos mano svajones isipildytu:)
Siuo metu svajoju atsiremontuoti butuka, kuriame gyvename su mazaja princese. Ir vasara islekti i siltus krastus pailseti.....
Kartais pasvajoju apie princa....(dazniausiai tada kai sugenda kas nors namie:)))
Elig

Norečiau ramiai gyventi, nebijoti rytdienos, norečiau pasikeisti savo mašinytę,užsidirbti pinigų ir pakeliauti,norėčiau, kad mano vaikai būtų laimingi.
Turiu daug svajonių, dalis jų - jau išsipildė... smile.gif
stellcis
vakar svajojau apie meile, apie mylincias akis... apie zmogu, kuris glosto veida ir kuris buciuoja akis biggrin.gif Siandien apie tai svajojau visa diena:D su svajonemis baigiu ir darba, na niekaip negalejau darbuotis doh.gif
Vennera
Dazniausiai svajoju apie saule danguje, kuri susildytu mane savo siltais spinduliukais.
Apie daug ka svajoju ir galvoju...ai net susigraudinau.
lynka
Gal kam pasirodys juokinga,nesuprantama,o gal ir labai pazystama,bet siuo metu nerealiausia svajone,tiksliau keletas svajoniu,yra buti vienisa mama.Arba,kad butu galima atsukti laika atgal biggrin.gif kad man tada dabartini mano prota,kad nebuciau istekejus,nors zinau kaip vaikui svarbu turet,bendraut su tevu,bet svajoju,kad jis isvaziuotu i kokia Ispanija ir...nebegriztu.Apmaudu,kad taip,tikrai nemaniau,kad taip bus gyvenime,bet pavargau taip gyventi:viena diena rojus,kita-pragaras.Musu su vyru vertybes toli grazu nesutampa.Bet bent jau dabar kaip sako,neatsisakys dukros ir neiseina is mano tevu namu(nes ten gyvenam)kol ne issiskyre oficialiai(beto skirtis jis nenori,cia,anot jo,man blogai,o jam kas)Taip ir kankinames.Bet svajoju toliau...

*geltona
...svajoju vėl įsimylėti... mylėti ir būti mylima...
visata
..kaip kuo greiciau surast kur gyvent.. cia ne kartais, cia nuolatos galvoju g.gif
*geltona
na, čia be visokių materialių dalykų ax.gif
arden
svajoju, kad vaikas baigtų sirgti, kad daugiau uždirbčiau, kad atiduočiau visas skolas, kad bent minimalų remontą pasidaryčiau ir baldus pasikeisčiau rolleyes.gif bet kol kas stabilus gyvenimas be skolų tik svajonė cry.gif
brangute
na, o aš šiandien apsigyniau magistrinį - įvykdžiau savo užsibrėžtą planą. Sėdžiu, ir pati net netikiu smile.gif Viskas, padariau, ko norėjau. išeinu atostogų, seniai svajojau smile.gif smile.gif
Bite_Maja
QUOTE(brangute @ 2005 06 03, 21:03)
na, o aš šiandien apsigyniau magistrinį - įvykdžiau savo užsibrėžtą planą.
*

Brangute, sveikinimai bis.gif TU TIKRA ŠAUNUOLĖ smartass.gif
*geltona
brangute, sveikinu 4u.gif tikslo pasiekimas ir dar svajonės išsipildymas - nieko nėr geriau thumbup.gif
Ksena
Sako, kad vasara pražysta ne tik gėlių, bet ir meilės žiedai. Trys magiškausi metų mėnesiai pralėks kaip viena akimirka... Svajoju - sustabdyti ją... Svajoju, kad vasara man būtų lyg užtęstas bučinys...
stellcis
Brangute, tikrai sveikinu, tu tikra šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš šiais metais ir vėl bakalauro nesigyniau blush2.gif cry.gif Ir man prieš save gėda tikrai... nusprendžiau bent teises vasarą išsilaikyt, kad kažkiek sąžinę apramint doh.gif Pykstu ant savęs už silpnumą ir kompleksus... Tas diplomas taip arti, o aš ir tų 5kreditų distancijos neįveikiau, tik dėl silpnumo...

O svajoju pastaruoju metu apie dvasinę ramybę...
brangute
Na, man vakar buvo sunkoka, tiek dirbau, o staiga nereikia nieko....Bet šiandien atsigaunu, pagaminau valgyti ir man skanu pasidarė smile.gif Seniai taip bebuvo, manau sugrįš senasis mano ritmas. Ginkis bakalaurą, vistiek apsiginsi, kurgi dingsi daugiau smile.gif Man buvo taip baisu, kol neatsistojau prieš komisiją, o tada visa baimė dingo smile.gif Apsigini ir ramu. Tada toliau galvoji, ką daryt gyvenime smile.gif
aysel
Prisidedu prie sveikinimų brangutei ir raginimų stellciui smile.gif Aš pati net susimąsčiau apie ką aš pasvajoju... Taip per dieną nusilakstau, kad vakare per 2 min nulūžtu ir net neturiu kada pasvajoti. Visos svajonės susiveda į konkrečius planus, kaip ką kada nuveikti sad.gif Gal turiu problemą, kad svajonėmis nevadinu to, ko siekiu. Tai vadinu savo tikslais smile.gif Bet jei turėčiau laiko, pasvajočiau, kaip su dukra atostogaujame (ne tris dienas, o kokias tris savaites) Ispanijoje, maudomės jūroje, valgome ledus ir kabiname bernus.
arden
QUOTE(brangute @ 2005 06 03, 18:03)
na, o aš šiandien apsigyniau magistrinį - įvykdžiau savo užsibrėžtą planą. Sėdžiu, ir pati net netikiu smile.gif Viskas, padariau, ko norėjau. išeinu atostogų, seniai svajojau smile.gif  smile.gif
*

SVEIKINU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Viktute
o as vakar islaikiau savo paskutini valstybini egzamena ir jau kita pirmadieni man iteiks sociologes diploma tongue.gif tad ir mane galite pasveikinti 4u.gif
na o as dar svajoju apie savo "svajoniu" nama.... jis yra pakranteje, kur baltas smelis, o uz lango melynas vandenynas, visada sviecia saule ir niekada nebuna ziemos. tai nera didelis namas, tai mazas jaukus namelis, sode auga palmes ir egzotines geles rolleyes.gif o civilizacija taip toli...bet pasiekiama cool.gif
brangute
Viktute, tu sociologė 4u.gif respect. Sveikinu su diplomu 4u.gif Man patys sunkiausi dalykai su sociologija susiję buvo mokytis. Visi tie metodai ojetus ojetus,kai pritaikyt praktiškai reikėjo gal lengviau buvo, bet teoriškai tai doh.gif
Bite_Maja
QUOTE(Viktute @ 2005 06 05, 19:25)
o as vakar islaikiau savo paskutini valstybini egzamena ir jau kita pirmadieni man iteiks sociologes diploma  tongue.gif  tad ir mane galite pasveikinti  4u.gif
*

Viktute sveikinimai 4u.gif
Tai pirmadienį diplomo laistymas drinks_cheers.gif

Ech, nuostabu, kad čia tokios šaunios mamos renkasi thumbup.gif
Viktute
oj aciu, aciu merginos. sociologija tikrai nera vienas is lengviausiu dalyku. bet tie metodai man dar puse bedos, bet vat ivairiu moksliniu sociologiniu straipsniu arba kitos literaturos skaitymas, vat cia tai tiktu rusu posakis "bez pol litra ne pojmiosh", atrodo viska supratai ka perskaitei, bet savo zodziais (t.y. netokiais protingais) perteikti minti jau sunkiau doh.gif
kita pirmadieni bus tas laistymas, net baisu darosi... vakar po rezultatu paskelbimo grupiokai prisigere kaip kiaules tongue.gif (manes su jais nebuvo, jie patys taip apie save sake), bijau net pagalvot kas bus per isleistuves doh.gif blush2.gif
DukrytesMama
Ir as uz uz 2 savaiteliu diploma gaunu.... bet ne maziau vienisa jauciuosi, dziaugsmo ko tais per daug tai nesukelia cry.gif
spaNguolė
Na čia visos tik giriates apie gynimus ir diplomų gavimus, tai ir aš pusę lūpų užsiminisiu kad trečiadienį eisiu gintis biggrin.gif, tik deja, negausiu nei bakalauro, nei tuo labiau magistro sad.gif , tik kažkokį nelaimingą kolegijos diplomą sad.gif. Bet kiek aš ten vargau doh.gif , tai daugiau nei kokiam univere (pvz. VPU tongue.gif ). Tai va taip va ax.gif . Jei pavyks, tai norėčiau toliau mokintis VU , bet pradžiai reikia apsiginti smile.gif, einu ruoštis sad.gif.
stellcis
niu laba diena, Spanguoliuke, kas čia per "nelaimingas", jei tu tiek darbo ir naktų į tuos mokslus įdėjai, tai didžiuokis tuo mirksiukas.gif 4u.gif Tu-Šaunuolė!!!! Pamatysi, viskas praeis puikiai, svarbiausia nepanikuoti ir pasitikėt savimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
stellcis
Viktute, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif gero aplaistymo!!!!
brangute
O mano kursas iš viso turbūt nesusiorganizuos jokių išleistuvių schmoll.gif kažkaip sunkiai išjudinami visi, bandžiau kalbint, stumtraukis kažkoks...
spaNguolė
stellcis, ačiū už palaikymą, o "nelaimingas" todėl , kad nieko vertas sad.gif tik kažkoks aukštasis neuniversitetinis ...
Manau grupiokai tai tikriausiai suorganizuos ką nors, po kiekvienos sesijos būdavo didesnis ar mažesnis aplaistymas (trakuose poilsio namuose pora kartų, žiemos metu- kavinėse). Tik aš nedalyvausiu sad.gif nes iš karto po įteikimo (tikiuosi ir man įteiks biggrin.gif ) važiuosiu su darbo kompaniją į iškylą 3dienom smile.gif ten būna faina: šašlykai, alus, fejerverkai... drinks_cheers.gif thumbup.gif .
*geltona
sveikinu, Viktute 4u.gif drinks_cheers.gif
Dukrytės Mama 4u.gif drinks_cheers.gif
spanguoliuke, o tau sėkmingo gynimo 4u.gif
pavasare
Šauniai jus čia biggrin.gif Sveikinu visas diplomininkes 4u.gif
O aš rudenį daktaro disertacija ginsiu blink.gif blink.gif blush2.gif Dabar tai jau tikrai niekad neištekėsiu, visi vyrai kudašiu neš doh.gif
brangute
QUOTE(pavasare @ 2005 06 06, 17:56)
Šauniai jus čia biggrin.gif Sveikinu visas diplomininkes 4u.gif
O aš rudenį daktaro disertacija ginsiu blink.gif  blink.gif  blush2.gif Dabar tai jau tikrai niekad neištekėsiu, visi vyrai kudašiu neš doh.gif
*

nesąmonė 4u.gif Taigi yra universitetuose tokių pat daktarų ir vienišų daktarų - negi su tais bendros kalbos nerasi mirksiukas.gif
Viktute
Spanguoliuke > pas tave viskas gerai, "nesiparink", aukstasis jis is Afrikoj
aukstasis tongue.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.