Saulės mama
2007 07 31, 07:56
Sveikos mamytės. Gal galėtumėte man padėti. Ruošiamės dukrelės krikštynoms ir norime šią dieną įamžinti meniškose, gražiose nuotraukose. Gal kas žinote kokį gera fotosaloną Šiauliuose kur labai gražias nuotraukas daro? Kad ,pavyzdžiui, dukrytei kokius angeliuko sparnelius uždėtų ar kita ka nors ydomaus. Ką galėtumėte pasakyti apie saloną Stop kadras,sako kad ten irgi gražiai padaro nuotraukas. Labai laukiu jūsų patarimo.
Saulės mama
2007 07 31, 09:47
Negi niekas nesate fotografave savo vaikelių per krikštynas?
neringuša
2007 07 31, 09:59
Man patinka "Pas Gražną" , o prieš "Stop Kadrą" esu nusistačiusi dėl Zazienės nemalonaus elgesio su žmonėmis  dar nuo mokyklos laikų  šiaip nuotraukos pas juos gražios. Papildyta:O dėl sparnelių ar dar ko nors uždėjimo tai problemų nėra niekur, nes juos uždeda su fotošopo programa, jei nori ir į dangų ikels
Saulės mama
2007 07 31, 11:45
QUOTE(neringuša @ 2007 07 31, 08:59) Man patinka "Pas Gražną" , o prieš "Stop Kadrą" esu nusistačiusi dėl Zazienės nemalonaus elgesio su žmonėmis  dar nuo mokyklos laikų  šiaip nuotraukos pas juos gražios. Papildyta:O dėl sparnelių ar dar ko nors uždėjimo tai problemų nėra niekur, nes juos uždeda su fotošopo programa, jei nori ir į dangų ikels  O jei nori kad su kompu padarytu tai reikia iš anksto užsiminti? Matai aš ne iš Šiaulių, tai ir domiuosi.O pas ta gražina ten gražiai daro? O tai ten stop kadre ta moteris bjauri? Gal kas turite krikštynų nautraukų pavizdžių?
Desdemona
2007 07 31, 16:54
QUOTE(Saulės mama @ 2007 07 31, 13:45) O jei nori kad su kompu padarytu tai reikia iš anksto užsiminti? Matai aš ne iš Šiaulių, tai ir domiuosi.O pas ta gražina ten gražiai daro? O tai ten stop kadre ta moteris bjauri? Gal kas turite krikštynų nautraukų pavizdžių? Siaip tai labai grazias foto daro naujam foto salone "Pas Julija".
QUOTE(Desdemona @ 2007 07 31, 18:54) Siaip tai labai grazias foto daro naujam foto salone "Pas Julija".  o kur jis yra? Mes paveikslavomės prie santuokos rūmų  , bet aišku ne krykštynų proga, o tik visa šeima ir su draugais dar. Tai likau labai patenkinta, nes galima įsiamžinti ir su senoviniais rūbais  . Papildyta:[quote=neringuša,2007 07 31, 11:59] Man patinka "Pas Gražną" , o prieš "Stop Kadrą" esu nusistačiusi dėl Zazienės nemalonaus elgesio su žmonėmis  dar nuo mokyklos laikų  šiaip nuotraukos pas juos gražios. Va dabar prisiminiau gi  , mano pirmagimio sūnaus krikštynas norėjome šioje studijoje "Stop kadras" įamžinti, gi dabar tos nuotraukos ikištos į giliausią stalčiaus kampelį  , nes tokias baisios, kad neturiu žodžių  . Gerai dar, kad kažkaip buvom sugalvoję ir kitoje fotoatelje dar nusipaveikslavę, tai bent šias įsirėminome
Raiduke
2008 11 01, 22:26
yra geras fotografas.. www.janfoto.lt paziurek, gal patiks
agute07
2009 02 04, 11:20
Gal ir neblogai  šiaip į kitus miestus važiuojam
Prie santuokos rumu grazios nuotrukikes
vyšnelė
2011 05 13, 00:29
Pritilusi temutė... Atėjau parekomenduoti vieną Šiaulių fotostudiją "Iliuziją",esančią Trakų gatvėje. Tikrai nenusivilsite  .Labai malonūs ir paslaugūs darbuotojai,graži aplinka.Plačiau www.iliuzija.com. Kontaktinis telefonas 8-61298075, Sigita. Mielai pasinaudokit šios fotostudijos paslaugomis  .
L*A*K*Š*M*I
2011 05 13, 22:25
QUOTE(vyšnelė @ 2011 05 13, 00:29) Pritilusi temutė... Atėjau parekomenduoti vieną Šiaulių fotostudiją "Iliuziją",esančią Trakų gatvėje. Tikrai nenusivilsite  .Labai malonūs ir paslaugūs darbuotojai,graži aplinka.Plačiau www.iliuzija.com. Kontaktinis telefonas 8-61298075, Sigita. Mielai pasinaudokit šios fotostudijos paslaugomis  . Labai netgi pritylusi DAremes pas Grazina krikstynu proga bet paskutinis kartas kada ten koja ikeleme.nuotraukos viskas gerai ir graziai labai padarytos bet turejom konflikta del kitko.Vienintelis dalykas kad labai nagla ponia,kuria teko pritildyti keliais sakiniais nes galvoja,kad ji viena protinga ir grazi ir teisi savo darbo vietoje
egllute
2011 05 23, 15:30
As manau, kad krikstynu proga graziausios nuotraukos yra lauke, tai ir fotografas turetu buti samdomas... Mano drauge profesionaliai ir labai graziai fotografuoja tai as jos ir prasysiu, kad gamtoje mus iamzintu
Raselija
2011 05 25, 19:48
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 23, 14:30) As manau, kad krikstynu proga graziausios nuotraukos yra lauke, tai ir fotografas turetu buti samdomas... Mano drauge profesionaliai ir labai graziai fotografuoja tai as jos ir prasysiu, kad gamtoje mus iamzintu  ir as manau, kad graziausios nuotraukos tokia proga lauke darytos  musu fotografe is Klaipedos atvaziuos, laaabai faina ir superine moteris  ji musu pirmaja fotosesija fotografavo, tai dabar tik jos ir "norime" galit ir cia jos darbelius paziuret www.foto-jurate.lt
reglana
2011 05 27, 07:38
Mes esam daręsi ir Stop kadre, ir Santuokų rūmuose, ir pas Juliją. O pas Gražiną buvau užėjusi pasiteiraut. Tai likau kaip kastuvu per galvą gavus  , tokios paniekos nebuvau dar mačiusi. Spėju kad per prastai pasirodžiau apsirengusi, nes buvau išėjusiu su vaikučiu pasivaikščiot, tai bendravo kaip su š... Praktiškai dėmesio jokio. Stop kadre irgi konfliktuką esam turėję.  Pasipūtus ponia dirba, nors nuotraukas padaro geras, bet verčiau rinkčiaus kur fotosesija vyksta be įtampos. Santuokų rūmuose dirba sukalbami žmonės, tad malonu ir fotografuotis. Pas Juliją porą sykių ėjom, ir likom labai patenkinti. Manau, kad ir pas kitus čia paminėtus ar dar nepaminėtus fotografus galima pasidaryt puikią fotosesiją, išskyrus tuos dvi aukščiau paminėtas studijas
Reginiukas
2011 05 28, 18:53
QUOTE(reglana @ 2011 05 27, 07:38) Mes esam daręsi ir Stop kadre, ir Santuokų rūmuose, ir pas Juliją. O pas Gražiną buvau užėjusi pasiteiraut. Tai likau kaip kastuvu per galvą gavus  , tokios paniekos nebuvau dar mačiusi. Spėju kad per prastai pasirodžiau apsirengusi, nes buvau išėjusiu su vaikučiu pasivaikščiot, tai bendravo kaip su š... Praktiškai dėmesio jokio. Stop kadre irgi konfliktuką esam turėję.  Pasipūtus ponia dirba, nors nuotraukas padaro geras, bet verčiau rinkčiaus kur fotosesija vyksta be įtampos. Santuokų rūmuose dirba sukalbami žmonės, tad malonu ir fotografuotis. Pas Juliją porą sykių ėjom, ir likom labai patenkinti. Manau, kad ir pas kitus čia paminėtus ar dar nepaminėtus fotografus galima pasidaryt puikią fotosesiją, išskyrus tuos dvi aukščiau paminėtas studijas  oi apie Gražiną jau ne kartą esu girdėjus, kad ji žmones šūdais laiko, o save aukščiau visko, ir iš kur pas ją dar klientai
reglana
2011 05 29, 17:55
QUOTE(Reginiukas @ 2011 05 28, 19:53) oi apie Gražiną jau ne kartą esu girdėjus, kad ji žmones šūdais laiko, o save aukščiau visko, ir iš kur pas ją dar klientai  Ir aš neturiu supratimo, kaip dar turi klientų. Gal kai kurie atėję patys su jom elgiasi kaip su š...  Draugė darėsi mergaitės krikštynų foto pas Gražiną, nuotraukos nors ir ryškios, bet atrodo tarsi paskubom padarytos - pvz., mergaitė kadre atrodo kažkur šone. Matosi, kad tokį kadrą galėjo lengvai pataisyti, net retušavimo jokio nereikia O Stop kadre fotografavomės, tai kadangi iš mūsų nėjo daug pinigų uždirbt (nes daug nuotraukų neėmėm), tai nesistengė nė dirbt (nors manau kad ir kiek moki esi klientas), tai pasipūtėlės savininkės nebuvo, o vyras tai kaip pastatė mus taip fotkino, nei pasakė, kaip pasisukt. Nufotkino ir klausia, ar gerai. Tai praktiškai ne fotografas, o mes derinom pozą nematydami iš šono kaip atrodo.
|
|