ka galietumet patarti del kostiumo..
gal kas turyte graziu mynciu..
ACIU
Greit bus eglute darzelyje, mano vaikiukas bus nykstukas...
ka galietumet patarti del kostiumo.. gal kas turyte graziu mynciu.. ACIU
As pasiuvau skraiste ir kelnytes is zalios pamusalines medziagos,krastus apsiuvau eglutes blizguciu. Kelnes siek tiek zemiau keliu,sutrauktos galuose. Dar uzdejom zalia trikampe kepure(is pampers kolekcijos
o mūsų nykštukas buvo raudonas
Labai jums aciu uz atsakimus,tai musu pirmoji eglute vaiku darzelije, mamyte labai pergevena
Susidūriau su tokia problema, reikia dukrai darželyje padaryti kaukę Užgavėnėms, bet tikrai nežinau kaip jos daromos. Girdėjau kad kažkaip dedami keli sluoksniai su vandeniu sušlapinti laikraščių lapai, džiovinama ir dar kažkas, bet tikrai nežinau kaip tiksliai padaryt tą kaukę. Bandžiau per google ieškoti, bet taip pat nieko neradau. Gal Jūs mielosios galite pasidalinti patirtimi?
As dariau taip: pripuciau balionam, mazdaug, kad butu vaiko galvos dydzio. Tada viena sona apklijavau keliais sluoksniais laikrascio su lipalu. Padejau ant radiatoriaus kad isdziutu. Kokiai parai. Po to praduriau baliona ir islupau is kaukes vidaus. Virsutini sluoksni dar klijavau baltu popieriumi ir po to nudaziau kokia norejau, kad butu veido spalva. Iskirpua akis, nosies anga. Is atskiro poieriaus suformavau nosi ir ja iklijava i anga. Po to lieka dekoracia: lupos, blakstienos, kasos, usai, ragiukai. tikrai idomus ir kuribingas darbas. Sekmes ir parasyk kaip sekesi.
Galima ir paprastute padaryti is kartono, plaukus is siulu, kailio ar pan. Juk vaikiukai vis tiek ilgai su jomis neisbuna, o ir blynus nepatogu valgyt O ta is daug sluoksniu tai reiktu taip daryti: nusilipdai is plastilino norima forma ir uztepi lipalo, tada sluoksni suplesytu laikrasciu, vel kliju ir taip kokius 4-7 sluoksnius, paskutini geriausia daryti is balto popieriaus, nes graziau isdazyti galima, kiti dar girdejau daro ant stiklainio, kad kauke butu islinkusi, pagal veida. Dziovinti kokia gera para, tada galima guasu dazyti, antakius is kailio uzklijuoti, zodziu pafantazuoti.
Pasirodo su mylinemyli kartu parasem
Gerai ir ant baliono, bet ant plastelino is karto akis ir burna galim ispjaut, nereikes paskui.
Ačiū už idėjas, būtinai parašysiu kaip sekėsi man tą kaukę gaminti. Aš vieną internete radau kaip daryti, bet pats visas procesas vyksta ant vaiko veiduko (kad forma tiktų), tai man ta idėja nelabai tinka, nes dukrytė dar per maža, kad išbūtų ilgoką laiką, kol aš ant jos viską tepliosiu ir klijuosiu
Kaukė išėjo puikiai, dukrytė buvo labai patenkinta
Kaukė išėjo puikiai, dukrytė buvo labai patenkinta
Mielos mamos, prasau, padekit. Skubiai reikalinga vilko iskarpa - gal turit minciu, kur ieskot, gal pacios kada gaminot savo vaikuciams? Labai labai laukiu, nes skubiai reikia. Visur forume isnarsiau, gal nemoku ieskot?...Aciu is anksto visoms atsiliepusioms
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2005 09 05, 10:35) Mielos mamos, prasau, padekit. Skubiai reikalinga vilko iskarpa - gal turit minciu, kur ieskot, gal pacios kada gaminot savo vaikuciams? Labai labai laukiu, nes skubiai reikia. Visur forume isnarsiau, gal nemoku ieskot?...Aciu is anksto visoms atsiliepusioms pabandyk per google paieskoti "wolf mask" Galiu cia imesti pora rastu nuorodu: http://www.wolf.org/wolves/learn/justkids/mask/wolfmask.asp http://www.sandiegozoo.org/kids/craft_wolf_mask.html http://www.stonemasque.com/thewolfhowlproject/gallery.html Greit prasides sventes mokyklose,darzeliuose todel daugeliui bus aktuali tema.Pasidalinkite sumanymais kaip darysite kaukes,is kur galima gaut pavyzdziu.Mano dukrai reikalinga saules kauke
Scarlett, nesimato fotkiu
tas tinklapis labai lėtas, gal ne iš karto ir matysis tada spauskit ant nuorodų ir pamatysit
PLYYYYZ... mestelkit idėją kaip padaryti baravyko kaukę....
ir iki penktadienio QUOTE(Daivve @ 2005 10 17, 15:42) As uzpernai is savo maziaus musmire padariau
Prasideda vaidinimų maratonas. Gal kas turite originalių idėjų kaip aprengti lapę?
QUOTE(runcė @ 2005 12 05, 21:24) Mano dukra prieš keletą metų vaidino lapę spektaklyje. Ten visų vaikų kaukės buvo tokios: Parinktas tik rūbas derantis pagal spalva (pvz. lapė buvo su ruda suknia) ir ant krūtinės užrašyta "Lapė", arba "Meška" ir t.t. Nu nežinau, buvo visai originalu. Jei rasiu foto, ryt nuskenuosiu.
Variantas tai gal ir neblogas ir maziau tustinantis tevu kisenes.
Šaunių idėjų čia mestelėjot
Užeikit į šią temą:
Karnavaliniai kostiumai
Mano vaikas kaip ir daugelis darzelinuku siemet bus nykstukas, atrodytu paprasta kauke, bet niekaip nesugalvoju kaip pasiuty batukus. Gal ka patartumet? Juk tikriausiai daug nykstuku renget? Ir gal zinot kokiu nuorodu internete kur butu galima vaizdziai nykstuku pamatyi? Labai aciu is anksto.
radau kazka apie nykstuko batukus.
cia kazkoks aprasymas: Note all directions are for 1/4" seams. Tape heel and toe pattern pieces together, at the tape lines. Cut 4 pieces of the tapped pattern piece out of felt. Cut 2 sole pattern pieces out all pattern pieces from felt. On the sole: Use dots of fabric paint to create a semi non-slip or applique a piece of Giffy Grip to the sole to keep safety in mind. Join the two top pieces together sewing between the dots. Join the sole to the shoe top matching the dots. Ease where needed to make sole fit evenly. Trim and notch seams where needed. o tuoj idesiupaveiksliukus.
na va. uz kokybe atsiprasau
cia kaip suprantu tai iskarpos..
Labai ačiū už batukų shemą
cia mano eziukas
Sveikos mamytės
Norėčiau jūsų idėjų , konsultacijų dėl įvairiausių kalėdinių kaukių, kaip jas daryti iš ko , mano mažylė pirmi metai darželyje, nežinau ar jie ką ten ruoš, bet jei kas norėčiau žinot iš ko galėčiau jai kaukytes daryt, ačiū
Mano sesuo prieš daug metų yra kaukę gaminusi. Tai pamenu, kad laikraščius plėšė į mažus gabaliukus ir juos klijavo į daug daug sluoksnių. O pagrindas tubūt plastelinas buvo (formai padaryti). Paskiau kai tie klijai išdžiūvo, plastiliną nuėmė, liko popieriaus ir klijų forma. Tada ją su dažais nuspalvojo. Man gražu buvo
Bet darbo tai labai daug
Jei domina karnavaliniai kostiumai , tai kažkuri mamytė buvo įdėjusi šitą adresiuką, gal rasi ką tinkamo
http://www.kirsanov.com/costumes/ru/index.html
Pamenu man mama is kartono ar storo popieriaus tiesiog kauke iskirpdavo su skylutem akim ir nosiai ir gumute pririsdavo ant veido
Pats paprasciausias variantas O su plastelinu ir popierium daug darbo, bet rezultatas
dar galima panaudoti gipsinius tvarscius norint pasigaminti kauke. Tereikia pazystamo kas dirba traumatologiniame
QUOTE(irmulia @ 2006 11 27, 17:02) Na, kiek man teko patirti, tai gipsas sukieteja greiciau... Beje, su gipsu, negalima daryti kaukiu, kuriu labai jautri oda ir reikia labai stipriai kremu istept antakius, kad nenusiluptu kartu su kauke... QUOTE(leo11 @ 2006 11 27, 18:29) Na, kiek man teko patirti, tai gipsas sukieteja greiciau... Beje, su gipsu, negalima daryti kaukiu, kuriu labai jautri oda ir reikia labai stipriai kremu istept antakius, kad nenusiluptu kartu su kauke... o mano mergaite kol ejo i darzeli tai labai nenoredavo tu kaukiu ant veido - sake labai nepatogu jai daug svarbiau buvo pats kostiumas - suknele kokia nors puosni, arba atsimenu dariau katino kauke - uodega, ausytes ir t.t.
kaip su šių metų kaukėmis sekasi, gal kas pernykščių nuotraukų turite?
Taip taip... kaukes ant veido tik Helovynui tinka. Kaledoms reikia kostiumo. Mano penkiametis siais metais bus eziukas, tais dabar suku galva vis... Gal pagal paskutine sezono mada spygliu privelti is vilnos?
Gal Inga22 tikrai apie kostiumą klausė
Aš kai perskaičiau, kad nori pasidaryti kalėdinę kaukę, tai ir supratau, kad kaukė reikalinga
labas...na, ziuriu ne kazin kas sioje temeleje
QUOTE(ziogelis2 @ 2006 12 07, 12:55) labas...na, ziuriu ne kazin kas sioje temeleje Vovere Gal tiks sita? Kaip tik siandien ziurejau gyvai VCUP (5 aukste), uodega ant peciu uzsideda tokiomis juostelemis ir laikosi. Gali ir pati taip pasidaryti. Ir is viso ten tokiu neblogu suknuciu sventiniu maciau, dovanu vaikams Anksciau nebuvau sios parduotuves atradusi, tikrai verta demesio. |