Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaukės, kostiumai karnavalams
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Dodže
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 26, 21:03)

Mums beveik 6m. 4u.gif
Ir dar prašau patarimo kaip aprengti savo bernužėlį 2m., bus SOL (nata,dainuos ta dainelė natų.) g.gif
Nežinoma...
QUOTE(VAE @ 2011 11 26, 23:17)
undinei reiktu kazkokio akcento ant galvos - bangos formos karunos su kriauklem ar pan. gal turite kokiu ideju, patarimu kaip pasigaminti.
*

Iškirpkit iš dėžių kartono (to storo) karūną,nudažykit mėlynai ir su karštais klijai priklijuokit porą kriauklelių ir putplasčio rutuliukų (nudažykit pilkai).
Romap
Šuo...
user posted image
user posted image
Volsebnica
QUOTE(garbanele25 @ 2011 11 22, 22:52)
sveikos, mamytės  4u.gif
mano dukrytė darželyje turės būti PAVASARIS.... rolleyes.gif  ką galite patarti?  ax.gif  blush2.gif  4u.gif
*

Oze, kur balionai parsiduoda yra spec karnavaliniai rubai nuomai kaina apie 45lt
Belesa
QUOTE(svetelis @ 2011 11 26, 16:10)
pagelbekit, reikia 4metu berniukui eziuko kaukes ar kostiumo  doh.gif
*

Mano 4metis irgi bus ežiukas,bandysiu gaminti pati,kitoje temoje mamyte buvo idėjus ežiuko kostiumo nuotrauką,nu atrodo paprasta,bet isivaizduoju kai reikės pradėti gaminti ax.gif
Daivulyte
QUOTE(Dodže @ 2011 11 28, 15:27)
Mums beveik 6m. 4u.gif
Ir dar prašau patarimo kaip aprengti savo bernužėlį 2m., bus SOL (nata,dainuos ta dainelė natų.)  g.gif
*

Sol- tai vyturio daina, gal kokiu pauksciuku aprengti , nors reiku pasiklausti kitu mamyciu kaip jos rengs savo mazuliukus
smilga79
Mano 8 m. mergyte bus vovere, gal mamytes turit kokiu ideju. Negalima uzdengti veido.
beskaiste
QUOTE(smilga79 @ 2011 12 01, 15:04)
Mano 8 m. mergyte bus vovere, gal mamytes turit kokiu ideju. Negalima uzdengti veido.
*

siuvau voverytei ...sarafaniuka su apsiutais pakrasciukais kailiuku ;uodega is dirbtinio kailio ir iverus viela isrieciau ;ausytes su lankeliu ...reikia tik dirbtinio kailiuko kokio ryzai raudono ...
Rosato
QUOTE(garbanele25 @ 2011 11 22, 23:52)
sveikos, mamytės  4u.gif
mano dukrytė darželyje turės būti PAVASARIS.... rolleyes.gif  ką galite patarti?  ax.gif  blush2.gif  4u.gif
*

Siūlau kokią ryškią suknelę papuošti gėlytėmis, karūna su žibuoklėmis, bus super thumbup.gif
smilga79
QUOTE(beskaiste @ 2011 12 01, 23:18)
siuvau voverytei ...sarafaniuka su apsiutais pakrasciukais kailiuku ;uodega is dirbtinio kailio ir iverus viela isrieciau ;ausytes su lankeliu ...reikia tik dirbtinio kailiuko kokio ryzai raudono ...
*

aciu uz ideja, bandysim ka nors siuti
sauluciukas77
gal kas turit nereikalinga lapes apranga blush2.gif mergaitei 4 metai, ugis 110

siulyti i az
dija
gal kas galit ir man gruodzio 20 uz koki sampano butelaiti ar saldainius isnomuoti berniukui karnavalini kostiuma? smile.gif
krisiune
Ieskome 5 m. berniukui nykstuko kostiumo, Vilniuje.
Lauksime pasiulymu. smile.gif
trr
net nežinau kurioj temoj klaust, bet kadangi reikalas susijęs su karnavalu, tai klausiu čia. gal kas iš auksarankių žino, ar yra kokie purškiami dažai, kurie audiniui tiktų? g.gif 4u.gif
Romap
QUOTE(krisiune @ 2011 12 06, 14:21)
Ieskome 5 m. berniukui nykstuko kostiumo, Vilniuje.
Lauksime pasiulymu. smile.gif
*

mačiau Rimi, jei tenkina parduotuvinis...
knielita
Gal kam reikia peliuko kostiumelio? Nusipirkau mums, galim pasidalinti kam reikia, nes mums realiai vienai dienai tik reikalingas ax.gif Dydis 3-8 m. vaikui.
EgiptoKate
Labuka,
gal mergaites, kuri gaminot VOVERES kostiuma
prasau pasidalinkit ideja
aciu 4u.gif
Papildyta:
Labuka,
gal mergaites, kuri gaminot VOVERES kostiuma
prasau pasidalinkit ideja
aciu 4u.gif
Indreeej*
sveiki,laukiam pasiulymu pvz kokiu princeses sukneliu ,ant 4metu. I AZ
pussycat
cia daug pavyzdziu visokiems kostiumams
http://www.solnet.ee/ng/index.html
margustas
gal kas turit ideju kaip žvirbliuka aprengti
jei kam reik Klaipedoj galiu pasidalint parsiuko 5metam kauke,arba liuto mazdaug iki 7metu.
SuperBaba
Reikia Grazaus ranku darbo nykstuko kostiumo 7 metu vaikui. Pasiulymu laukiu az 4u.gif
jovka
QUOTE(margustas @ 2011 12 08, 16:55)
gal kas turit ideju kaip žvirbliuka aprengti
jei kam reik Klaipedoj galiu pasidalint parsiuko 5metam  kauke,arba liuto mazdaug iki 7metu.
*

Va čia yra įvairių paukščių kostiumų. Galima pabandyt nusišperint, nes kiek žiūrėjau nėr labai sudėtinga.
http://www.karnavalui.lt/kostiumai-vaikams...55bc91a2f04856e
va koala
[quote=meskiniene,2011 12 07, 22:40]
cia kelios idejos
http://www.karnavalui.lt/kostiumaivaikamsg...4c2b9084897580c
4u.gif
saulytė7
Gal kas turite kokią idėją iš ko padaryti peliukui uodegą?
trr
QUOTE(saulytė7 @ 2011 12 10, 13:36)
*

galima iš vielos, galima iš guminės žarnos, galima iš porolono juostos stirpiai susuktos, galima iš storos virvės, išmirkytos lipalo klijuose (tik juos atskiesti reiktu). žiūrint kokios, kietos ar lanksčios uodegos norėtus. ir svarbu turėt pilko audinio kuom aptraukt, arba dažų. ax.gif
Shusha
QUOTE(saulytė7 @ 2011 12 10, 13:36)
*

Galvoju jog gražiai ir natūraliai turėtų atrodyti nuvelta iš vilnos mirksiukas.gif
mititėja
QUOTE(Shusha @ 2011 12 10, 22:16)
Galvoju jog gražiai ir natūraliai turėtų atrodyti nuvelta iš vilnos  mirksiukas.gif
*

Taip. Esu tokią padariusi. Pagaminau greit, uodega tvirta ir labai "peliška".
trr
QUOTE(mititėja @ 2011 12 11, 11:48)
Taip. Esu tokią padariusi. Pagaminau greit, uodega tvirta ir labai "peliška".
*

o foto neturit? ax.gif turėtų gerai atrodyt. thumbup.gif

šian pažiūrėjau skudurynuose karnavalinių kostiumų labai daug mačiau ir gana sudėtingų, bet mums deja netiko niekas.
margustas
QUOTE(jovka @ 2011 12 09, 13:31)
Va čia yra įvairių paukščių kostiumų. Galima pabandyt nusišperint, nes kiek žiūrėjau nėr labai sudėtinga.
http://www.karnavalui.lt/kostiumai-vaikams...55bc91a2f04856e
*

Ačiū,jau dabar isivaizduoju blush2.gif
Nadiel
sveikos mamytes gal imesit ideju kaip padaryt boruzeles sparnelius ir ant galvos kazka? smile.gif
~saulyte~
Gal turite ideju kaip sukurti vilko kauke - reikia tik ant galvos uzdedamos kaukes. 4u.gif
beskaiste
QUOTE(~saulyte~ @ 2011 12 14, 20:52)
Gal turite ideju kaip sukurti vilko kauke - reikia tik ant galvos uzdedamos kaukes. 4u.gif
*

as dariau sunui

paziurek

galvai kaili tvirtinau prie vasarines kepures su snapeliu ...
~saulyte~
QUOTE(beskaiste @ 2011 12 14, 23:43)
as dariau sunui

paziurek

galvai kaili tvirtinau prie vasarines kepures su snapeliu ...
*

Dekui. Kokia gera ideja! Reiks meginti. thumbup.gif
Gracinė
QUOTE(knielita @ 2011 12 07, 14:59)
Gal kam reikia peliuko kostiumelio? Nusipirkau mums, galim pasidalinti kam reikia, nes mums realiai vienai dienai tik reikalingas ax.gif  Dydis 3-8 m. vaikui.
*

Mums reiketu peliuko kostiumo. Mano vaikui 3,5 m. O reiketu 21 diena. Kokia butu nuomos kaina?
taskiukas
gal kas gali pasiulyti ~95cm vaikinukui jureiviskos aprangos?
Aidola
Mūsų šių metų voverytė biggrin.gif
user posted image
user posted image
Etaila
Kalėdų belaukiant....
user posted image
smile.gif Mano siutas vaikui nykstuko kostiumas smile.gif
aleksiuke
nuomoju voverytės kostiumą maždaug 116 cm ūgio mergytei, be blizgučių, Vilnius. Geriau į až 4u.gif Jei reikia, turiu daugiau nuotraukų:
user posted image
saldainia
turim boruzeles, liutiko, lapes kostiumus, bei pelytes kepuryte.
Tomorrow
Mano sukenelė temai "Vaikystė" lotuliukas.gif
user posted image
*Gina
Ka uzgaveniu sventei ruosiates? smile.gif
user posted image
Eirea
QUOTE(*Gina @ 2012 02 18, 15:59)
Ka uzgaveniu sventei ruosiates? smile.gif
user posted image
*

kaip tik ta tema, gal kas turite 5 metų berniukui velniuko kaukę? blush2.gif
*Gina
Mes katik pradejom daryt velnio kauke ta ant trilitriako rolleyes.gif Smagu visai ir nesudetinga thumbup.gif
LaimingaMamyte
Labai ieskau varlytes kostiumo 4-5 metu mergytei. Jei kas turite parduoti rasykit i az. Ir siap uz idejas busiu dekinga 4u.gif
Eirea
QUOTE(*Gina @ 2012 02 18, 19:30)
Mes katik pradejom daryt velnio kauke ta ant trilitriako rolleyes.gif Smagu visai ir nesudetinga thumbup.gif
*

vyras irgi labai faina pagamino is kartono smile.gif
gvilma
4u.gif
Papildyta:
Mamytes,gal kas turite gandro kauke,dukrytei reikia gandriniu dienai.Dekoju.
amelituke
Gal kas su fantazija galėtų pakomentuoti, ką be kepurės su snapeliu galima būtų padaryti žvirbliukui?
saulyte2
padarykit iš šiukšklių maišų pilkai juodų sparnelius, ant pagrindo pakarpytus iš maišų priklijuokit, kažkada sūnus buvo debesėliai tai iš šiukšlių maišų žydrų, į apačias gumas prisiuvom ir kepures rauktas padarėm labai gerai atrodė visa klasė ir svarbiausia pigiai mirksiukas.gif
briliantine
Sveikos,

skubiai ieškome šuniuko kostiumo 128 cm mergaitei, gal kas turite parduoti??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
rimazil
Turiu oziuko, varliuko, gelytes, lapes, eziuko kostiumus. Taip pat mano ranku darbo varnos kauke (skraiste ir kepure). Klaipeda

http://public.fotki.com/rimazil/karnavaliniai-kosti/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.