Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaukės, kostiumai karnavalams
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
MikaPuk
QUOTE(vaineta1 @ 2005 12 10, 19:50)
Labai ačiū už batukų shemą 4u.gif Bandysiu pasigaminti, tik dabar galvoju iš kokios medžiagos? Cia turbūt jie gaminti iš veltinio, bet kur jo gauti tai neišmanau. Gal žinote Beja man reikia mėlyno, nes sugalvojau nykštuką mėlyną daryti. ax.gif
*

jei tiktu sitam puslapiuke yra labai fainuciai batukai riestom nosytem ,, tik jie nerti vaseliu, nzn ar tiks ax.gif
batukai
Taira
QUOTE(Anakondaaz @ 2006 11 28, 14:42)
jau įsivaizduoju kaip  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  atrodytų lialius. Nereali idėja! thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif
*

O man tai reikia šerną padaryt doh.gif doh.gif doh.gif
Aga

! 
Prieš užvedant naują temą, PRIVALOTE įsitikinti, kad tokios ar panašios temos nėra
Afrodizija
Gal kas turite idėjų, kaip pasiūti tokią suknytę?
user posted image
KRISTIDA
Atšventėm pirmą Kalėdinę eglutę darželyje bigsmile.gif mažius burtininkas buvo biggrin.gif Čia kostiumas: apsiaustas, liemenė, popie nė kepurė; dar juodos kelnytės ir melsvas golfas. O stebuklinga lazdelė šventės nebesulaukė tongue.gif
Papildyta:
Nuotrauką pamiršau doh.gif
user posted image
maziux2
gražiai aprengei thumbup.gif
KRISTIDA
QUOTE(maziux2 @ 2006 12 21, 18:54)
gražiai aprengei thumbup.gif
*

Ačiū 4u.gif Šiaip man pačiai patiko, nors viską pasidarėm labai greitai ir nelabai kruopščiai blush2.gif
nainaa
Karnavalines kaukes tai as pati darydavau.... biggrin.gif pasiimdavau 3l stiklaini,is plastelino nulipdydavau nosi,antakius,lupas ir uzlipdydavau ant stiklainio.Stiklaini patepdavau truputi aliejaus,kad dedant popieriukus paskui lengvai kauke nuimciau.Paskui mazus laikrascio gabaliukus suslapindavau indelyje vandes ir klijuodavau sluoksniais ant stiklainio,karts nuo karto uzdedavau lipalo su teptuku.Jau kai buna pakankamo storio,tada paliuku dziuti.Kai isdziuna kauke lengvai nusiema,nes pries tai bunu istepusi aliejuko.Paskui ta kauke galima dazyti kaip tik nori ir plunksneliu galima prideti ir jau kaip fantazija sauna 4u.gif
mamyte oksana
kovo 20 darželije bus švente -žemes diene.reikia boruželes kostiumo.gal kas gali patarti kaip galima originaliau ka padaryti.nes norisi kad vaikiukas gražiai atrodytu ir kad nebutu vienodus kostiumai.aciu . g.gif
MELDA

kovo 20 darželije bus švente -žemes diene.reikia boruželes kostiumo.gal kas gali patarti kaip galima originaliau ka padaryti.nes norisi kad vaikiukas gražiai atrodytu ir kad nebutu vienodus kostiumai.aciu . g.gif
*

[/quote]

BORUŽĖLĖ
ritperliukas
nu dar ne karnavalai bet dazzeliuose jau rekia kaukiu tai va sesrs mergaite buvo musmire tai padarem kauke na cia gal nelabai matosi bet bent jau bendras vaizdas, grybo skrybele darem is raudono vatmano. iskirpom toky apvalu blyna, ikirpom ta blina iki skritulio centro ir gavosi tokia kaip japono kepure, suklijavom paskui ant pacio grybo virsaus is tapetu baltu kirpom skrituliukus, gavosi virsus kaip tikros musmires thumbup.gif , paskui dar ant os pacio kepures paklijavom ivairiu lapu atrode kaip lapai uzkrite nat grybo thumbup.gif
http://public.fotki.com/ritperliukas/mano-...-/p9070006.html
Daizy
Darželyje bus Rudens šventė - mano dukrytė vaidins bulvytę. Gal turite kas idėjų kaip padaryti bulvytės kostiumą.
Iš anksto dėkojų.
ritperliukas
oho nu ir kostiumu sunkumas blink.gif - nu as tai gal tik rudai parengciau ir viskas
aneta23
gal kas turite ideju delfino kaukei.labai reikia ir nesugalvoju kai reiks iveikt ta uzduoti g.gif
GUOSTE
Gal kas zinot, kaip padaryti originalia baravyko kepure g.gif
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Olaiva
ar šiemet niekas negaminat kaukių Užgavėnėms? bigsmile.gif
ritperliukas
QUOTE(Olaiva @ 2008 02 01, 00:14)
ar šiemet niekas negaminat kaukių Užgavėnėms?  bigsmile.gif
*

nu gal butu ir nieko pasigamin ti kokia kauke g.gif , bet nelabai moku
insk
Rytojui reikia užgavėlių kaukės 1,9 m berniukui. Gal turite idėjų? g.gif
Naktibalda
QUOTE(insk @ 2008 02 04, 18:16)
Rytojui reikia užgavėlių kaukės 1,9 m berniukui. Gal turite idėjų?  g.gif
*

man irgi rytojui biggrin.gif , nu i ką dabar darysim g.gif lotuliukas.gif , įlindau pažiūrėti gal rasiu idėju panašu nėr reik eit mąstyti kažką doh.gif
Eddy
SKUBIAI REIKIA KREGŽDUTES KAUKES_KOSTIUMO 128cm ugiui berniukui.Gal galit kas isnuomoti ar parduoti.??????BUSIU DEKINGA.
ritperliukas
sveikos mamos galkas daret rugiageles kostiuma ? butu idomu nuotruakytes paziureti ?
Pavirsi
Norėčiau paklausti, gal kas žinote, kur Vilniuj galima nusipirkti sparnus? Bet ne vaikiškus, o didesnius, kad tiktų suaugusiai merginai.
juupeer
kokie faini kostiumai bigsmile.gif
SuperBaba
Ma reikia obuolio kaukes, gal turite ideju kaip padaryti? blush2.gif
Liudmilka
hi.gif
Obuolis-galima kepurę kaip obuolį padaryt,o aprangą spalviškai parinkt-čia lengvesnis budas.
Dar galima būtų iš vielos padaryti karkasą(apvalu) ir jį aptraukti medžiaga,žynoma rekia palikti skyles rankom ir kojom... Gal užvedžiau ant kelio.. blush2.gif
SuperBaba
QUOTE(Liudmilka @ 2008 10 14, 14:38)
hi.gif
Obuolis-galima kepurę kaip obuolį padaryt,o aprangą spalviškai parinkt-čia lengvesnis budas.
Dar galima būtų iš vielos padaryti karkasą(apvalu) ir jį aptraukti medžiaga,žynoma rekia palikti skyles rankom ir kojom... Gal užvedžiau ant kelio.. blush2.gif
*

Vat kaip ta karkasa padaryti...sis variantas man patiko biggrin.gif Juk vela gali susilankstyti..ir nebus ovalo doh.gif
belkaa
QUOTE(SuperBaba @ 2008 10 14, 10:51)
Ma reikia obuolio kaukes, gal turite ideju kaip padaryti? blush2.gif
*

Siūlau daryt iš parolono, nusipirkti maždaug 2 cm parolono, pasidaryti iškarpas kaip kamuolio, iškirpti skyles rankoms ir kojoms, o tada aptraukti kokia minkšta medžiaga. Berašant idėja kilo, kad galima kur nors šone kokį kirminuką mielą įtaisyti bigsmile.gif
SuperBaba
QUOTE(belkaa @ 2008 10 21, 23:55)
Siūlau daryt iš parolono, nusipirkti maždaug 2 cm parolono, pasidaryti iškarpas kaip kamuolio, iškirpti skyles rankoms ir kojoms, o tada aptraukti kokia minkšta medžiaga. Berašant idėja kilo, kad galima kur nors šone kokį kirminuką mielą įtaisyti  bigsmile.gif
*

O kaip tas iskarpas kaip kamuolio padaryt? blush2.gif
Lina
Man reikalinga vabaliuko kaukė 5 m. vaikui, gal turite idėjų, foto iš praeitų metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif
ritperliukas
QUOTE(Lina @ 2008 11 13, 00:16)
Man reikalinga vabaliuko kaukė 5 m. vaikui, gal turite idėjų, foto iš praeitų metų  4u.gif  4u.gif  4u.gif  blush2.gif
*

o kokio buten tua vabaliuko reikia
user posted image
muse
user posted image
jei sudomino idesiu foto kaip pasigaminti su aprasymu bet deje rusiskai bet ten yra piestos detales tai gal ka nors ir suprasi
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Lina
QUOTE(ritperliukas @ 2008 11 13, 12:15)
o kokio buten tua vabaliuko reikia
[

Mano berniukui reikia bet kokio vabaliuko kaukės. Ačiū už idėjas, labai šaunios,,, tik mano sugebėjimai unsure.gif menkesni...
SuperBaba
Mums reikia vejo kaukes. Kazkas gali buti is celofano tikriausia, apacia iskarpyt, bet va ant galvos ka g.gif doh.gif
Kokere
QUOTE(ritperliukas @ 2008 11 13, 12:15)

user posted image

*

Boružėlė domina blush2.gif
spaNguolė
QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 13, 18:23)
Mums reikia vejo kaukes. Kazkas gali buti is celofano tikriausia, apacia iskarpyt, bet va ant galvos ka g.gif  doh.gif
*

Ant galvos irgi iškarpyto celofano "karūna". Pamenu iš savo pradinių klasių tokią vėjo kaukę wink.gif
ritperliukas
as tai turiu boruzes sparnelius ir lankely bet biski kitoky toky kaip panasu i drugeli.
bet jei jau nioris tia manau ieskokis siuvejos akd pasiutu is kokios sinteplono. ar panasei.
ragasa
[quote=SuperBaba,2008 11 13, 18:23]
Mums reikia vejo kaukes. Kazkas gali buti is celofano tikriausia, apacia iskarpyt, bet va ant galvos ka g.gif doh.gif
*

[/quote

vienais metais mano dukros klases vaidinime buvo snaiges ir puga,tai tos pugos kostiumas ir karuna buvo is agro dangos padaryti,apsiaustui sudeta daug sluoksniu ir sukarpyta ,o karuna padaryta is popieriaus ir tappat apklijuota agro dangos juostom ir dar imaisyta blizguciu(lietutis),tai tokie kaip plaukai atrode.O kadangi ta agro danga yra labai lengva ,tai labai graziai plaikstosi.Manau ,kad ir vejui turetu tikti.Ojei reikia kitokis spalvos ,tai manau kad is siuksliu maisu galima butu kazka panasaus padaryti.
ritperliukas
QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 13, 19:23)
Mums reikia vejo kaukes. Kazkas gali buti is celofano tikriausia, apacia iskarpyt, bet va ant galvos ka g.gif  doh.gif
*

manu tiktu tau tie paprasti maseliia juostelem pasidaryti ir kazk apansaus
user posted image
dar ant to skecio kokius laselius uzdeciau.
SuperBaba
[quote=spaNguolė,2008 11 14, 10:51]
Ant galvos irgi iškarpyto celofano "karūna". Pamenu iš savo pradinių klasių tokią vėjo kaukę wink.gif
*

[/quote]

Aciu thumbup.gif
[quote=ragasa,2008 11 14, 11:00]
[quote=SuperBaba,2008 11 13, 18:23]
*

[/quote
vienais metais mano dukros klases vaidinime buvo snaiges ir puga,tai tos pugos kostiumas ir karuna buvo is agro dangos padaryti,apsiaustui sudeta daug sluoksniu ir sukarpyta ,o karuna padaryta is popieriaus ir tappat apklijuota agro dangos juostom ir dar imaisyta blizguciu(lietutis),tai tokie kaip plaukai atrode.O kadangi ta agro danga yra labai lengva ,tai labai graziai plaikstosi.Manau ,kad ir vejui turetu tikti.Ojei reikia kitokis spalvos ,tai manau kad is siuksliu maisu galima butu kazka panasaus padaryti.
*

[/quote]

Psziurejau kas ta agro danga blush2.gif aciu labai thumbup.gif
[quote=ritperliukas,2008 11 14, 11:04]
manu tiktu tau tie paprasti maseliia juostelem pasidaryti ir kazk apansaus
user posted image
dar ant to skecio kokius laselius uzdeciau.
*

[/quote]

O kaip tuos laselius darytumete blush2.gif ?

Siaip fainas variantas su lietsargiu..tada ant galvos nieko nereikia g.gif
Saulėgrąža
va daile ant veido man tai labai grazu...
http://picasaweb.google.es/clanorpe/Maquillaje02#
ritperliukas
QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 14, 13:24)
Aciu thumbup.gif
Psziurejau kas ta agro danga blush2.gif aciu labai thumbup.gif
O kaip tuos laselius darytumete blush2.gif ?

Siaip fainas variantas su lietsargiu..tada ant galvos nieko nereikia g.gif
*

na as bent is politileniniu maiseliu juostelem sukarpyciau ir prisiuvineciau blush2.gif
agro plevele tai ta plevele kur dengia pavasary braske ar kitus augalus tokai balta ir plova kaip vata kazkas panasus. nz ar gerai nuasikinau na senukuose tikria jos yra mirksiukas.gif
jaunojimistika24
Ieskau visur patarimo, Mano panelei reikia peledos kostiumo kitai savaitej. gal kas turite isnuomoti? gal galite patarti kaip pasiuti, o gal atsirastu kokia mamyte kuri nebrangiai pasiutu klaipedoje. IESKAU PAGALBOS ax.gif ax.gif
Agatas1
Gal turit idėjų, kaip turėtų atrodyti mama ožka ir vienas ožiukas?
Jolita Mc'r
Mano pana per Kaledu svente darzelyje bus ....arkliukas doh.gif ..... gal kam irgi yra teke panasi "laime" tokia kauke gaminti???? g.gif
vzilma
QUOTE(Agatas1 @ 2008 11 19, 17:46)
Gal turit idėjų, kaip turėtų atrodyti mama ožka ir vienas ožiukas?
*

4u.gif ir man reikia oziuka ir ozkyte aprengti 4u.gif
Ingusia31
As turiu grazia "KALEDINES NAKTIES" suknele su karunele (tamsaus melyno aksomo suknute, princesisku liemeniu siuvinete, rankoves permatomos platenacios, sukneles sijonas atlaso melyno siuvinetas zvaigzdutem, karunele su zvaigzde ir tinklelis ilgesniem plaukam siuvinetas zvaigzdutemis). Taip pat lapes kauke su visom aprangos detalem (golfiukas, pedkelnes ir viskas ko reik komplekte. padaryta is tikro lapes kailio nuo uodegos iki pat snukio.). Abu kostiumai pritaikomi 3-5 metu mergaitem. Ka sudomins atsiusiu foto. Kaukes Kaune
ritperliukas
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 11 20, 15:24)
Mano pana per Kaledu svente darzelyje bus ....arkliukas doh.gif ..... gal kam irgi yra teke panasi "laime" tokia kauke gaminti???? g.gif
*

user posted image
user posted image
user posted image
insk
Gal turite tigro ar liuto pasigaminimo špargalkę? g.gif
Indre mama
Mano panyte bus pelėda doh.gif gal kas turi spargaliu kaip padaryti jos kauke? blush2.gif kiek suprantu akcentas ausytes ir sparnai blink.gif vis delto gal kuri mamyte darete ir pasidalintumete mintimis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(insk @ 2008 11 25, 14:20)
Gal turite tigro ar liuto pasigaminimo špargalkę?  g.gif
*

Maximoje maciau tigro aprangėle gal tiktu dydis mirksiukas.gif
Jolita Mc'r
QUOTE(ritperliukas @ 2008 11 24, 23:05)
[
*

thumbup.gif aciuks.gif na, labai Jums dekinga bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.