pirma tema
antra tema
trečia tema
atitipenu ir aš
Laukiam naujų darbštuolių ir gražių rezultatų
vakar vyro prašymu dariau piramides (ant trikampio pagrindo) - jaučiu linksminsiuos, kai šlifuosiu
na, ne plokščius, bet kūgelius (jeigu teisingai tave suprantu).
vyro prašymu reiškia, kad jis labai priekabiai žiūri mano darbus, ir kabinėjasi: milefliori jam reikia, dar ko nors..... štai kuo baigiasi, kai rodau vyrui nuorodas QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 31, 22:55) na, ne plokščius, bet kūgelius (jeigu teisingai tave suprantu). vyro prašymu reiškia, kad jis labai priekabiai žiūri mano darbus, ir kabinėjasi: milefliori jam reikia, dar ko nors..... štai kuo baigiasi, kai rodau vyrui nuorodas aš supratau, kad ne plokščius. Bet klausiu, ar tie kūgeliai su briaunom bus, ar apvaliai viską lygiai šlifuosi Nu maniškis tai nereguliuoja mano darbo
darysiu briaunuotus. o siūlytum apvaliai nušlifuoti?
tai ir mano panašiai kalba - aš jam rodžiau tuos lietuvės darbus, sako - ir tu taip daryk o man kolkas patinka abstraktūs raštai, vat
na, šiaip tai briaunuotus daug lengviau lygiai nušlifuoti
O abstraktūs raštai ir man patinka - nenuspėjamas margumas
nors būtų įdomu padaryti apvalius kūgelius, apvaliu pagrindu
nu ir as atsivarciau cianai
pliurpiam toliau
ilgokai ėjai, sesute
tai gi savo experimenta uzbaiginejau
![]() va kas gavosi
oho
tu čia pirmą kartą rožę lipdei?
na jo
rozes dar nebuvau dariusi
o tai darei makaroną ir pjaustei? ar kaip?
na ka as zinau ka tu makaronu vadini :0
na jo tokia desra pasidarai su istisiniu piesiniu ir prisipjaustai kvadratiku ir...ai viska pati zianai
ItaBita, visą parodyk
Aš vieną kartą tik tokiu principu esu darius. Reikėtų dar pažaisti, kai laiko bus
Ita, makaronas pas mane lygu dešra pas tave
Jutare, kaip pas tave?
nepatinka man žodis dešra
nu jo
tai rodysi visą apyrankę, ItaBita?
dabar tai jau kažin ar parodys - miegot nuėjo
ankstoka.....
na, na, rodyk pavyzdį
Na, kadangi aš jau daug šiandien padariau, tai jau ir eisiu
kada tu išsimiegi, vis dėlto?
o aš tikiuosi, kad galėsiu ramiai dieną dirbti, kai sūnelį į daržiuką atiduosiu
tai jo, ramu bus namuose
maniškis lipa ant kelių ir nuoširdžiai
šaunuolis berniukas
O manoji tik ir taikosi ką nors nugriebti, o kai pačiumpa - skuodžia tolyn, kad nespėčiau atimti
aha, kaip, šaunuolis
"mamyte, dar šitą spalvą įdėk" - čia pasakysi, kad spalvinį jausmą turi? o kodėl taviškė skuodžia? Aš Ryčiui kartais duodu pažaisti su iškeptais, tai jam ir nesinori per dažnai imti QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 08 01, 01:04) o kodėl taviškė skuodžia? Aš Ryčiui kartais duodu pažaisti su iškeptais, tai jam ir nesinori per dažnai imti nu taigi žino, kad atimsiu O su iškeptais aš irgi duočiau pažaist, jei į burną nekištų
ar daug turite vis dar "padanguotų " mašinų?
ir ką? gėda?
šiaip sau apie padangas klausiu - galvoju kada maniškis baigs....pasirodo, kad gal negreit
taigis jos veisiasi - drauge su mašinomis
QUOTE(Jutare @ 2007 08 01, 00:06) ItaBita, visą parodyk Aš vieną kartą tik tokiu principu esu darius. Reikėtų dar pažaisti, kai laiko bus va rodau visa manau, kad nelabai vykes experimentas na bet rezultatas blogas vis geriau nei jokio stai visa ![]() o stai visa is kitos puses kuri nelabai pavyko ![]() Papildyta: bet merginos jus tikrai naktibaldos
[quote=ItaBita,2007 08 01, 07:48]
va rodau visa manau, kad nelabai vykes experimentas na bet rezultatas blogas vis geriau nei jokio stai visa ![]() o stai visa is kitos puses kuri nelabai pavyko a man labai grazu, ir kaip cia taip jau kaip profe islipdei tas rozytes, grazu, o kita puse kur natos - tai dekupazinta? - ach kaip fainai.... Papildyta: nighttingale - faina gyvaciuke gavosi as sakiau gi kad tiksliai nukopint niekad nepavyks, pradedi kopint ir ziuri kad uzsimirsti bekopindama ir gaunaso tai ka pati sukurei
rozyte alia milifiori
o vat natos tai su vait spiritu, ale matomai per trumpai palaikiau tai kokios tai paplaukusios gavosi |