QUOTE(TyliMergaitė @ 2010 03 26, 07:08)
As irgi
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 01, 14:35) [i]Labas. Ar pirkot kūdikio dienorašti? Kada? Pirmai dukrytei pirkau pati O va dbr kolkas neperku,nes manau vel dovanu gausim
As budama nescia turbut kokiam antram menesi nusipirkau sasiuvini kietu virseliu, dailiais lapais ir pradejau pildyti ir zymeti viska dar besilaukiant. Pirma echo data, visus daktares pastebejimus, visas smulkmenas surasiau, nes zinojau, jog noresiu kazkada paskaityti ir prisiminti
Mes gavom dovanu "pirmieji penki gyvenimo metai". Iliustruota graziom fotografijom. Labai miela knygute
o aš esu toks žmogus, kad viską mėgstu daryti pati, tai ir dienoraštį jau pasidariau, ir jau pradėjau pildyti
QUOTE(rutami @ 2010 08 06, 08:07) <...> bet praeita savaite nuvaziavom i knygyna dovanos ieskoti ir toki faina dienorasti pamaciau, kad visa saaite is galvos neiseina. O jis susideda is keliu knygeliu, kurios graziai susideda tarsi i kokia lentynele, apacioj yra stalciukas pirmajam dantukui, plaukuciu sruogai susideti.. O knygeles atskirai mamytes mintims uzrasyti, atskirai lankytojams, askirai eciui, atskirai pasiekimams... Man atrodo kokios 7 yra... Ir kaina 70Lt. Puiki dovana butu, kai lauksimes trecio, butinai tokio noresim. (beje, maciau Panoramoj knygyne, bet gal yra ir kitur) Gal pavadinimą pamenat? Gal kartais toks http://www.almalittera.lt/lt.php/28;book;116426#1
As irgi kudikio dienorasti pati dariau, man kazkaip mieliau
As tai toki dienorasti gavau 18-ojo gimtadienio proga
As tokius dienorascius net du turiu - viena pati pirkau, kita - padovanojo. Bet nespėju pildyti
Mes gavom dovanu toki dienorasti.Si karta neskubu pirkti, gal vel kas padovanos
As irgi pirkau, bet ne is LT, o parsisiunciau is uzsienio, man jis labai patiko
http://www.amazon.co.uk/Fizzy-Moon-Baby-Re...k/dp/B003MENB8E
Savo mergytei ir aš pildžiau.Gailiuosi,kad nepildžiau besilaukdama...O ir pagimdžiusioms savo rato moterytėms mėgstu dovanoti tokius albumus
Mes gavom dovanu dienorasti, bet as jo nepildau
As ir noreciau toki nusipirkti, koks ju dabar didelis pasirinkimas
as manau, kad butu labai saunu paciai pasidaryti, bet vis neprisiruosiu prisesti
Tokie dienoraščiai manau tikrai labai faina, kai paaugs mažiukai tikrai bus įdomu jiems patiems
o ir pasirinkimas dabar jų labai įvairus, tikrai labai gražių knygelių yra ![]() ![]()
Kai gime dukryte, man pussesere padovanojo dienorasti, labai smagu buvo pildyti
kai as laukiausi, mes gavom dovanu kudikio dienorasti
isleidziant i dekreta bendradarbiai padovanojo, labai miela dovana
Kai laukiaus pirmojo gavau dovanų, pildėm gimus dabar labai patinka jai jį pavartyti... būtinai pirksim ir kai gims antras kūdikėlis..
Nepirkau nei vienam
Pirmieji mano padauzos turi kiekvienas savo "Kudikio dienorasti", si karta vel pirksiu ir pildysiu.
QUOTE(Vasarėlė. @ 2010 12 02, 03:07) Tokie dienoraščiai manau tikrai labai faina, kai paaugs mažiukai tikrai bus įdomu jiems patiems o ir pasirinkimas dabar jų labai įvairus, tikrai labai gražių knygelių yra ![]() Va toky esu ir uzpildzius Mazyliui,labai fainas,yra vietos nuotraukelem sudeti,ir siaip trumpai po biskuty visko pildosi,super knygute,papildomai pildau ir knygutes uzrasu. Antram Mazyliui taip pat pildau ir pildysiu.
Aš esu užpildžiusi dukrytei, ir dabar pildau suneliui. Dabar taip faina paskaityti dukrytės ir paliginti su dabar augančiu suneliu
As taip pat rekomenduoju...super dalykas
Labai gražu ir prasminga, būtinai pirksim
Manau, kad tikrai labai vertingas daiktas bus vaikui, kai jis paaugs, o jei dar tures broliai ir seses - pasilyginimui, tai is vis
Man labiausiai praverte kai gime antroji dukra, tada palyginimui super dalykas. Pirmajai pildziau 100% atsakingai ir viska viska rasiau, o va antroji jau liko nuskriausta
Aš įsigijau Anne Geddes albumą, tikrai labai žavus, yra vietos nuotraukytėm, aprašymams..
QUOTE(SuperLaura @ 2011 07 03, 12:14) Mes irgi nusipirkom šios autorės dienoraštį... Sužavėjo iliustracijų grožis, taip pat patiko pats pateikimas
Turėjom dovanotų tokio tipo albumų. Pažiūrėt gražu, bet vangiai jie pildesi. Užtat šiaip augimo dienoraštį rašiau. Aišku, pirmam vaikui daugiausia tų aprašymų
Aš tai gavau iš draugių tokią mielą knygutę, ten ir palinkėjimų ir vietos nuotraukytėms bei pastaboms radau. Manau tikrai verta nusipirkt ar pačioms pasidaryt, o svarbiausia nuosirdžiai pildyt, kad vėliau būtų linksma visiems pavartyt
pirkom, manau bus labai grazus atsiminimas
Pirkom. Visiskai nereikalingas daiktas. Idomus kol ji darai, o paskui guli lentynoj ir per 10 metu karta atsiverti.
Gavu dovanu ir labai dziaugiuosi. Labai greit uzsimirsta ivairus dalykai, o cia surasai ir ilgam. Dabar laukiam antro vaikucio ir butinai pirksim. Bus smagu palygint kaip vaikai auga o ir patiems galbut bus idomu pavartyt kai paaugs
Pirmajam vaikui pildžiau. Dabar pati beveik neišsitraukiu pasižiūrėti. Mano vaikas dabar jam 10 metų gana dažnai išsitraukia pavartyti.
Laukiuosi antrojo vaiko, tai gavau dovanų iš kolegų išeinant į dekretą, tai vėl pildysiu
Nepirkau, nes pagailejau pinigeliu, kadangi tuo metu ir taip daug islaidu. Bet dabar gailiuosi, nors galejau ir i sasiuvini susirasyti, ko irgi nepadariau, dabar jau daug kas pasimirso, gerai tik tiek, kad daznai fotografuoju ir programa nuotraukas sukelia pagal dienas, tai nesunkiai galiu paziureti ka ir kada ismoko
Gavom dovanu tikrai geras daiktas ir pačiai patikdavo viską surašyti ką naujo ir kaip padarė....dabar laukiuosi antro vaikelio, tai tikrai pirksiu...bus įdomu palyginti abu vaikiukus:)
As pirkau, ir stengiuosi pildyti, manau dukrai kai uzaugs bus idomu pavartyt. Arba man paciai pravers kai antra vaikuti turesiu, galesiu palygint.
Mano mama tokio nepilde, net i sasiuvinuka nerase nieko, o taip idomu butu paskaityt, palygint kokia buvau as ir kokia mano dukryte
Nepirkau, o dariau savo rankom
laukiam berniuko...vis mastau ar berniukam tokie dalykai kazka reiskia, mergaites tai lieka mergaitem, joms idomu manau gauti tokia dovana butu kazkada, o berniukai jauciu nelabai ivertintu. nors turbut nuo vaiko priklauso.. QUOTE(marmoozele @ 2011 12 24, 01:29) Nepirkau, o dariau savo rankom laukiam berniuko...vis mastau ar berniukam tokie dalykai kazka reiskia, mergaites tai lieka mergaitem, joms idomu manau gauti tokia dovana butu kazkada, o berniukai jauciu nelabai ivertintu. nors turbut nuo vaiko priklauso.. Manau ir berniukas ivertintu, gal veliau, kai jau turetu savo vaika. Mano vyras sake kad jam butu idomu paskaityti apie savo pasiekimus kai mazas buvo.
Kazin kur Kaune butu galima rast
Iki 3 metukų pildėm sąžiningai, dabar jau neatsimenu kada buvau paėmus į rankas, reikia surasti ir papildyti, o nuotraukas pasidaryt jau reikia prisiruošti, vyras padaro vienam lape daug foto tada įklijuojam...
nepirkau. siaip kazka panasaus kuriam kitaip. padariau metrikas kryzeliu, pildom tokias lenteles da ramos, kiek suvalgom, kiek priaugam, nuotraukas visokias darom ir tiek. dar tevu darzely augimo diagramas ir pasiekimu pildau
QUOTE(marmoozele @ 2011 12 24, 01:29) Nepirkau, o dariau savo rankom laukiam berniuko...vis mastau ar berniukam tokie dalykai kazka reiskia, mergaites tai lieka mergaitem, joms idomu manau gauti tokia dovana butu kazkada, o berniukai jauciu nelabai ivertintu. nors turbut nuo vaiko priklauso.. Manau, kad tikrai ir berniukai ivertina toki grazu dalyka Papildyta: Mano mama ir man ir broliui pilde ir as butinai savo mazyliams pildysiu, nes labai labai smagu yra vartyti tokias knygeles ir skaityti kokia buvo tavo vaikyste ir manau kiekviena mamyte turetu nepatingeti tai padaryti, kazkuri rase kad tai nereikalingas daiktas nes per 10 metu 1 karta atsiverti, bet pagalvokit kokia vertinga tokia knygele bus po 50 metu kai ja skaitys musu anukai ar pronukiai, manau kiekviena turime stengtis seimoje palaikyti ir kurti tradicijas, kurios sujungia seimos narius
Ak kaip smagu kai mamytės turi fantazijos pačios pagaminti tokią knygelę.
|