Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikio dienoraštis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Lotyna
QUOTE(TyliMergaitė @ 2010 03 26, 07:08)
pirmagimei pildžiau,manau pildysiu ir antram rolleyes.gif
*

As irgi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Agnestar
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 01, 14:35)
[i]Labas. Ar pirkot kūdikio dienorašti? Kada? 4u.gif mes tai pirkom kai mama buvo 22 savaičių. Nezinom kas gims bet paėmem mėlyna smile.gif
*

Pirmai dukrytei pirkau pati smile.gif Poto dovanu gavom dar du ax.gif Pildziau saziningai , viskas suzymeta ir sudeta.
O va dbr kolkas neperku,nes manau vel dovanu gausim ax.gif Jei ne, po gimimo nusipirksim patys 4u.gif
Jurzuk
As budama nescia turbut kokiam antram menesi nusipirkau sasiuvini kietu virseliu, dailiais lapais ir pradejau pildyti ir zymeti viska dar besilaukiant. Pirma echo data, visus daktares pastebejimus, visas smulkmenas surasiau, nes zinojau, jog noresiu kazkada paskaityti ir prisiminti wub.gif Kai gime vaikelis taip pat rasiau viska, svori ugi pasiekimus ir visa kita. Po kiek laiko nusipirkau albuma kietais lapais pradejau pildyti, perrasineti is sasiuvinio, klijuoti nuotraukas, bet sitas mano darbelis dar nebaigtas blush2.gif Paaukosiu jam kada pora savaiciu biggrin.gif
Dalika
Mes gavom dovanu "pirmieji penki gyvenimo metai". Iliustruota graziom fotografijom. Labai miela knygute
Veja Feja
o aš esu toks žmogus, kad viską mėgstu daryti pati, tai ir dienoraštį jau pasidariau, ir jau pradėjau pildyti biggrin.gif aprašiau pirmus judesiukus ir pirmą susitikimą per ekraną, įklijavau ir nuotraukytes gautas iš echo... wub.gif man nieko nėra gražiau už pačių padarytus dalykus, ir tas dienoraštukas bus toks išskirtinis, ne pirktinis... ax.gif
~Beauty~
QUOTE(rutami @ 2010 08 06, 08:07)
<...> bet praeita savaite nuvaziavom i knygyna dovanos ieskoti ir toki faina dienorasti pamaciau, kad visa saaite is galvos neiseina. O jis susideda is keliu knygeliu, kurios graziai susideda tarsi i kokia lentynele, apacioj yra stalciukas pirmajam dantukui, plaukuciu sruogai susideti.. O knygeles atskirai mamytes mintims uzrasyti, atskirai lankytojams, askirai eciui, atskirai pasiekimams... Man atrodo kokios 7 yra... Ir kaina 70Lt. Puiki dovana butu, kai lauksimes trecio, butinai tokio noresim. (beje, maciau Panoramoj knygyne, bet gal yra ir kitur)
*

Gal pavadinimą pamenat? g.gif
Gal kartais toks bigsmile.gif :
http://www.almalittera.lt/lt.php/28;book;116426#1
ssanta
As irgi kudikio dienorasti pati dariau, man kazkaip mieliau
liutuxe...
As tai toki dienorasti gavau 18-ojo gimtadienio proga biggrin.gif Va po 4 metu prireike thumbup.gif
Charme
As tokius dienorascius net du turiu - viena pati pirkau, kita - padovanojo. Bet nespėju pildyti blush2.gif
elenuxus
Mes gavom dovanu toki dienorasti.Si karta neskubu pirkti, gal vel kas padovanos ax.gif Jei ne, tai nusipirksim tongue.gif
Susivelus Jolitele =p~~~*
As irgi pirkau, bet ne is LT, o parsisiunciau is uzsienio, man jis labai patiko thumbup.gif
http://www.amazon.co.uk/Fizzy-Moon-Baby-Re...k/dp/B003MENB8E
Linušiukė
Savo mergytei ir aš pildžiau.Gailiuosi,kad nepildžiau besilaukdama...O ir pagimdžiusioms savo rato moterytėms mėgstu dovanoti tokius albumus smile.gif
Lotyna
QUOTE(liutuxe... @ 2010 09 04, 13:12)
As tai toki dienorasti gavau 18-ojo gimtadienio proga biggrin.gif  Va po 4 metu prireike thumbup.gif
*

Oho, kaip anksti gavai thumbup.gif
kazkada*
Mes gavom dovanu dienorasti, bet as jo nepildau doh.gif Pasizymiu sbvarbiausius ir graziausius ivykius, o dienorasciui vis dar laukiu ikvepimo ax.gif
MAdene
As ir noreciau toki nusipirkti, koks ju dabar didelis pasirinkimas thumbup.gif Tik bijau nusipirkti per anksti, nes gali buti, kad kas padovanos 4u.gif
dowiliux
as manau, kad butu labai saunu paciai pasidaryti, bet vis neprisiruosiu prisesti blush2.gif
Vasarėlė.
Tokie dienoraščiai manau tikrai labai faina, kai paaugs mažiukai tikrai bus įdomu jiems patiems bigsmile.gif

o ir pasirinkimas dabar jų labai įvairus, tikrai labai gražių knygelių yra wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
olivija1981
Kai gime dukryte, man pussesere padovanojo dienorasti, labai smagu buvo pildyti smile.gif dabar laukiuosi antro, gal dar kas padovanos 4u.gif
*Mamis*
kai as laukiausi, mes gavom dovanu kudikio dienorasti smile.gif labai geras dalykas thumbup.gif
kle0patra
isleidziant i dekreta bendradarbiai padovanojo, labai miela dovana thumbup.gif
laimingiausiamama
Kai laukiaus pirmojo gavau dovanų, pildėm gimus dabar labai patinka jai jį pavartyti... būtinai pirksim ir kai gims antras kūdikėlis..
Auksinė saulė
Nepirkau nei vienam ax.gif Gal ir gailiuosi, bet neturėjau kada pildyti ir jais užsiimti blush2.gif
Tekantisaule
Pirmieji mano padauzos turi kiekvienas savo "Kudikio dienorasti", si karta vel pirksiu ir pildysiu. nestuke.gif smile.gif O ju ivairiausiu yra pilni knygynai, bei knygu internetines parduotuves. smile.gif
jjuratele
QUOTE(Vasarėlė. @ 2010 12 02, 03:07)
Tokie dienoraščiai manau tikrai labai faina, kai paaugs mažiukai tikrai bus įdomu jiems patiems  bigsmile.gif

o ir pasirinkimas dabar jų labai įvairus, tikrai labai gražių knygelių yra  wub.gif 

user posted image

Va toky esu ir uzpildzius Mazyliui,labai fainas,yra vietos nuotraukelem sudeti,ir siaip trumpai po biskuty visko pildosi,super knygute,papildomai pildau ir knygutes uzrasu.
Antram Mazyliui taip pat pildau ir pildysiu.
garra
Aš esu užpildžiusi dukrytei, ir dabar pildau suneliui. Dabar taip faina paskaityti dukrytės ir paliginti su dabar augančiu suneliu smile.gif
BOTE
As taip pat rekomenduoju...super dalykas smile.gif
suntea7
Labai gražu ir prasminga, būtinai pirksim thumbup.gif wub.gif
Vita Sophia
Manau, kad tikrai labai vertingas daiktas bus vaikui, kai jis paaugs, o jei dar tures broliai ir seses - pasilyginimui, tai is vis thumbup.gif . Tik tie parduotuviniai tokie truputi nesilti (ypac, kai vartai - o ten pries irasus tekstai angliski... schmoll.gif ). Noriu rankų darbo, jau maciau ir svajoniu modeliuka - labai grazu trauktas su linu. Gal kas matet kur? Pasidalinkite nuorodomis, prasau... Pati nemoku dailiai atlikti tokiu rankdarbiu, o vat pildyti toki labai noreciau...
Keja
Man labiausiai praverte kai gime antroji dukra, tada palyginimui super dalykas. Pirmajai pildziau 100% atsakingai ir viska viska rasiau, o va antroji jau liko nuskriausta blush2.gif
♥SL♥
Aš įsigijau Anne Geddes albumą, tikrai labai žavus, yra vietos nuotraukytėm, aprašymams.. wub.gif
suntea7
QUOTE(SuperLaura @ 2011 07 03, 12:14)
Aš įsigijau Anne Geddes albumą, tikrai labai žavus, yra vietos nuotraukytėm, aprašymams..  wub.gif
*

Mes irgi nusipirkom šios autorės dienoraštį... wub.gif https://www.level.lt/lt/knygos/penkeri-mano...io-dienorastis/
Sužavėjo iliustracijų grožis, taip pat patiko pats pateikimas thumbup.gif
nuar
Turėjom dovanotų tokio tipo albumų. Pažiūrėt gražu, bet vangiai jie pildesi. Užtat šiaip augimo dienoraštį rašiau. Aišku, pirmam vaikui daugiausia tų aprašymų blush2.gif
zalia_arbata
Aš tai gavau iš draugių tokią mielą knygutę, ten ir palinkėjimų ir vietos nuotraukytėms bei pastaboms radau. Manau tikrai verta nusipirkt ar pačioms pasidaryt, o svarbiausia nuosirdžiai pildyt, kad vėliau būtų linksma visiems pavartyt smile.gif
christyn
QUOTE(SuperLaura @ 2011 07 03, 12:14)
Aš įsigijau Anne Geddes albumą, tikrai labai žavus, yra vietos nuotraukytėm, aprašymams..  wub.gif
*

kaip tik šį albumą nužiūrinėjau. Patiko ir nuotraukos, ir aprašymai...
snekute
pirkom, manau bus labai grazus atsiminimas smile.gif
juridine_kontora
Pirkom. Visiskai nereikalingas daiktas. Idomus kol ji darai, o paskui guli lentynoj ir per 10 metu karta atsiverti.
popuri
Gavu dovanu ir labai dziaugiuosi. Labai greit uzsimirsta ivairus dalykai, o cia surasai ir ilgam. Dabar laukiam antro vaikucio ir butinai pirksim. Bus smagu palygint kaip vaikai auga o ir patiems galbut bus idomu pavartyt kai paaugs cool.gif
jugp
Pirmajam vaikui pildžiau. Dabar pati beveik neišsitraukiu pasižiūrėti. Mano vaikas dabar jam 10 metų gana dažnai išsitraukia pavartyti.
Laukiuosi antrojo vaiko, tai gavau dovanų iš kolegų išeinant į dekretą, tai vėl pildysiu
egllute
Nepirkau, nes pagailejau pinigeliu, kadangi tuo metu ir taip daug islaidu. Bet dabar gailiuosi, nors galejau ir i sasiuvini susirasyti, ko irgi nepadariau, dabar jau daug kas pasimirso, gerai tik tiek, kad daznai fotografuoju ir programa nuotraukas sukelia pagal dienas, tai nesunkiai galiu paziureti ka ir kada ismoko mirksiukas.gif
dainele27
Gavom dovanu tikrai geras daiktas ir pačiai patikdavo viską surašyti ką naujo ir kaip padarė....dabar laukiuosi antro vaikelio, tai tikrai pirksiu...bus įdomu palyginti abu vaikiukus:)smile.gifsmile.gif
marina86
As pirkau, ir stengiuosi pildyti, manau dukrai kai uzaugs bus idomu pavartyt. Arba man paciai pravers kai antra vaikuti turesiu, galesiu palygint.
Mano mama tokio nepilde, net i sasiuvinuka nerase nieko, o taip idomu butu paskaityt, palygint kokia buvau as ir kokia mano dukryte wub.gif
marmoozele
Nepirkau, o dariau savo rankom ax.gif labai norejau, kad butu jaukus, siltas ir grinai asmeninis wub.gif apziurejau visus siulomus knygynuose, susirinkau idejas ir pagaminau toki, kokio norejau rolleyes.gif thumbup.gif kol kas patenkinta ax.gif
laukiam berniuko...vis mastau ar berniukam tokie dalykai kazka reiskia, mergaites tai lieka mergaitem, joms idomu manau gauti tokia dovana butu kazkada, o berniukai jauciu nelabai ivertintu. nors turbut nuo vaiko priklauso.. g.gif laikas parodys ax.gif
marina86
QUOTE(marmoozele @ 2011 12 24, 01:29)
Nepirkau, o dariau savo rankom  ax.gif  labai norejau, kad butu jaukus, siltas ir grinai asmeninis  wub.gif  apziurejau visus siulomus knygynuose, susirinkau idejas ir pagaminau toki, kokio norejau  rolleyes.gif  thumbup.gif  kol kas patenkinta  ax.gif
laukiam berniuko...vis mastau ar berniukam tokie dalykai kazka reiskia, mergaites tai lieka mergaitem, joms idomu manau gauti tokia dovana butu kazkada, o berniukai jauciu nelabai ivertintu. nors turbut nuo vaiko priklauso..  g.gif  laikas parodys  ax.gif
*

Manau ir berniukas ivertintu, gal veliau, kai jau turetu savo vaika. Mano vyras sake kad jam butu idomu paskaityti apie savo pasiekimus kai mazas buvo.
mergytia
Kazin kur Kaune butu galima rast smile.gif g.gif
Jureka
Iki 3 metukų pildėm sąžiningai, dabar jau neatsimenu kada buvau paėmus į rankas, reikia surasti ir papildyti, o nuotraukas pasidaryt jau reikia prisiruošti, vyras padaro vienam lape daug foto tada įklijuojam...
rircik
nepirkau. siaip kazka panasaus kuriam kitaip. padariau metrikas kryzeliu, pildom tokias lenteles da ramos, kiek suvalgom, kiek priaugam, nuotraukas visokias darom ir tiek. dar tevu darzely augimo diagramas ir pasiekimu pildau
Strawberry*
QUOTE(marmoozele @ 2011 12 24, 01:29)
Nepirkau, o dariau savo rankom  ax.gif  labai norejau, kad butu jaukus, siltas ir grinai asmeninis  wub.gif  apziurejau visus siulomus knygynuose, susirinkau idejas ir pagaminau toki, kokio norejau  rolleyes.gif  thumbup.gif  kol kas patenkinta  ax.gif
laukiam berniuko...vis mastau ar berniukam tokie dalykai kazka reiskia, mergaites tai lieka mergaitem, joms idomu manau gauti tokia dovana butu kazkada, o berniukai jauciu nelabai ivertintu. nors turbut nuo vaiko priklauso..  g.gif  laikas parodys  ax.gif
*

Manau, kad tikrai ir berniukai ivertina toki grazu dalyka smile.gif
Papildyta:
Mano mama ir man ir broliui pilde ir as butinai savo mazyliams pildysiu, nes labai labai smagu yra vartyti tokias knygeles ir skaityti kokia buvo tavo vaikyste ir manau kiekviena mamyte turetu nepatingeti tai padaryti, kazkuri rase kad tai nereikalingas daiktas nes per 10 metu 1 karta atsiverti, bet pagalvokit kokia vertinga tokia knygele bus po 50 metu kai ja skaitys musu anukai ar pronukiai, manau kiekviena turime stengtis seimoje palaikyti ir kurti tradicijas, kurios sujungia seimos narius smile.gif knygele - dar viena puiki galimybe tai daryti smile.gif 4u.gif
Jureka
Ak kaip smagu kai mamytės turi fantazijos pačios pagaminti tokią knygelę. doh.gif Aš tai neturiu gyslelės meninės...gaila blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.