Mes gavom dovanų, kai atėjo jau gimusios dukrytės aplankyti. Man labai patiko.
Labukas
Mes gavome dovanų
o kada tokie albumiukai pradedami pildyti
labas mamytes
mes irgi pirkom panasia knygele...
bet kazkodel mieliau rasau kompe dienorasti su nuotraukom, nei pildau ta spec. knygute. Dienorasti planuojam po daug metu atspausdinti ir padaryti kaip knyga. QUOTE(kariatide @ 2008 01 06, 18:46) o kada tokie albumiukai pradedami pildyti labas, aš tai nusipirkau knygą- penkeri mano gyvenimo metai- man ji labai patiko
as taip noriu nupirkti...bet mastau o gal kas dovanos....
Mes turime "Kūdikio knyga", išleistas "Alma littera". Baltos spalvos, stilingai apipavidalintas, tokiu britišku stiliumi. Kadangi man tie Disney herojai ir visokie saldūs vaikiški piešinėliai ne prie širdies, šis man labai tinkamas.
Žinoma, asmeniniai albumėliai ir dienoraščiai bus daug išsamesni ir originalesni, bet šis man patiko ir su džiaugsmu jį pildau.
as pirkau, nors irgi nezinau kas gims bet pirkau rozine
As mazyliui knygute nusipirkau jau po gimdymo ir dabar sekmingai pildau irasais bei nuotraukomis. O kol laukiausi vedziau toki nestumo dienorasti - Wordo dokumente. Kadangi nemazai draugiu laukiasi arba turi mazu vaiku, tai su jomis intensyviai emailais susirasinedavau viso nestumo metu ir dabar. Visus savo mailus issaugojau Mazylio dienorastyje, ten aprasytos visos mano nestumines busenos, nuotaikos, nuojautos ir pan. Dabar net paciai smagu paskaityti.
Jei teisingai supratau, tos gavatos knygeles yra skirtos jau gimusiems leliams
O jeigu nori pildyt ir nestumo metu, tai kazi ar tokiu pirkti yra.. nematet? Jauciu tada reiktu paciai nusipirkt paprasta albumeli ir rasyt paciai, klijuot echo nuotraukytes...
na kad rasysiu tai tikrai
Mums drauge padovanojo. Tai dabar fiksuojame visus ivykius. Dar nuotraukytes iklijuosim, ateityje bus smagu prisiminti
O man nelabai tie albumai
QUOTE(dontstop @ 2008 02 06, 21:08) Aš nepirksiu Planuojam fiksuoti foto ir video akimirkas, jas skirstysiu pagal amžių ir progas, bei padaryti keletą skirtingo amžiaus mažiuko pėdutės įspaudų
Nepirkau,nes pas mus darbe yra tradicija,kai ateina bendradarbiai lankyti leliuko,tai visada atneša dienoraštį dovanų ir liepia mamytei daryti "namų darbus" kaip per metus auga vaikiukas
Aš nusipirkau "Kūdikio knygą" . Man labai patinka, gražiai iliustruota, visi svarbiausi įvykiai išvardinti, yra vietos foto įklijuoti. Ir dar man labai patiko - kad nei mėlyna, nei rūžava, ji tokia spalvota - tinka abiems
mes gavom dovanu,per kaledas,kai buvo 2 nepilnai menesiukai
aš norėčiau gauti dovanų...
kai knygyne MB parodžiau... labai skeptiškai pažiūrėjo.... manau jei būtų knyga - tada niekada nepamirštum pildyti... o kai šiaip... tai aj.. mol atsiminsi- o paskui nifiga na jei niekas nepadovanos, pati nusipirksiu
mums draugai padovanojo, bet taip ir su vardu ir pavarde teuzpildyta kazkur metos, nelabai ji mums
Praeita savaite buvau knygyne tai toky grazu dienorasty pamaciau,ten nuo pastojimo iki vaikui sueis 5metai.jauciu neiskesiu kol kas padovanos eisiu pati ir nusipirksiu.
O man nepatiko tie visi su Disnejaus piesiniais, tai nusprendziau daugiau savo kurybos ideti, nusipirkau grazia knyga, odiniais virseliais, kur balti lapai, ir bus kur fantazija ir kuryba atskleisti
pirkau,bet kazkaip nu nesiuseka man jo pildyti,tenpraktiskai reik kas diena ka nors irasyti, o as kazkaip vis pamirsdavau nu ir nesupildziau
QUOTE(Burbulytis @ 2008 02 17, 19:19) O man nepatiko tie visi su Disnejaus piesiniais, tai nusprendziau daugiau savo kurybos ideti, nusipirkau grazia knyga, odiniais virseliais, kur balti lapai, ir bus kur fantazija ir kuryba atskleisti man sita ideja irgi labiausiai prie sirdies ... reiks ir man kokia grazia knyga nusipirkti
Niekada nemegau daryti taip kaip visi,todel net pries gimstant suneliui nepirkau vienodu(vienaip ar kitaip) dienorasciu ,o nupirkau paprasta dienorasti(skirta ne naujagimiams) ir pradejau ji rasyti dar pirma diena ligonineje,kur surasiau visus savo jausmus,kurie uzpludo gimus sunaiteliui ir taip darau jau septyni metai,rasau visus ydomesnius yvykius ,kurie nutiko jo gyvenimo kelyje - kada ka juokingo pasake ar padare ir t.t. ,rasau apie tai kiap mes bendraujam,kaip keicias jo charakteris... Is pradziu rasiau dazniau,dabar kazkaip kas pora trejeta menesiu,kartais vienu rasymu paminiu keleta yvykiu,o sasiuvinys jau antras... Pirmasis su spynele uzrakintas ir padetas dezeleje su rekvizitais is gimdymo namu,tai bus manau pilnametystes dovana,o gal luktersim iki 21... ziuresim pagal vaiko branda,kad sugebetu suprast kokia dovana gauna.
viena mazyles dienorasti pati nusipirkau kol dar turejau dideli pilvuka, o kita draugai padovanojo
Matau,kad siek tiek pokalbiai issiskiria i dvi dalis...
vienos kalba apie dienorascius ar knygeles, vos tik pastojus.. O kitos apie jau mazylio (gimusio leliaus) dienorasti... Gimusiu leliu dienorasciu tai esu daug knygynuose maciusi pirkti ir net skirtingu rusiu... Bet mane labiau domintu tos knygeles-dienorasciai, kurias pildo mamos - nestukes Abejoju ar tokiu pirkti buna?
ketinu ir as pirkti knygele.. bet ne specialia,o tiesiog stora uzrasu knygute ar dienorascio tipo knygute
QUOTE(mejja @ 2008 02 20, 17:14) ketinu ir as pirkti knygele.. bet ne specialia,o tiesiog stora uzrasu knygute ar dienorascio tipo knygute As irgi,kaip jau rasiau,rasau i tiesiog paprasta dienorascio tipo knygele,tik kazkaip nepagalvojau rasyt i ja dar nestumo metu,o dabar gerai pagalvojus nusprendziau,kad vaikui nebus ydomu skaityt kiap ir kada jis spyre i pilva,o ydomiau apie ta laika,kai jis jau buvo siam pasaulyje. O rasau as apie viska,kai gime sunus net aprasiau koks nuostabus oras buvo uz lango,kokiu graziu ,ramiu ,angelisku veideliu jis miegojo,o as i ji ziurejau para laiko negaledama atplest akiu,rasiau tai kas buvo is tiesu,rasiau tai kokie jausmai uzpludo,nes juk tapimas motina yra pats nerealiausias ir laimingiausias momentas moters gyvenime. Augant papsakodavau knygeleje kaip mes leidziam dienas ,kokiuys garsus jis leisdavo,kada pradejo kalbet,kokie ydomus ir nestandartiniai zodziai nuskambedavo,butinai rasau apie visas kuriozines,juokingas situacijas,apie jo ydomesnes isdaigas, i kuriuos zmones kaip reaguoja,su kuriais kaip bendrauja ir t.t. Buvo ir liudnu akimirku gyvenime,kurias irgi aprasiau,nes tai taip pat gyvenimo dalis,paminejau brangu zmogu,kuris labai mylejo mano sunu ir paliko si pasauli dar jam esant tik 2metuku,tad jis neprisimins,o paskaicius vistiek sukyla silti jausmai,aprasiau kaip man buvo baisu,kai dingo pienukas ir pasirode,kad mano sunus keleta dienu neprivalgydavo,tai buvo pacios baisiausios dienos ir as delto labai isgyvenau ,manau perskqites tai jis supras ka as jauciau ir koks jis man brangus. O vaikai tokie gudrus,kad viena drauge perskaicius pirmaja knygele(dabar jau baiginejam antra) net apsiverke - sako kaip grazu ir kaip silta,atrodo kartu su jumis tuos momentus isgyvenau skaitydama Tiesiog rasyk tai ka turi sirdyje,o ne tai ka pasiulo sablonas
man tai tokie albumai-super
aciu uz patarimus
QUOTE(vitalija25 @ 2008 02 15, 14:40) Praeita savaite buvau knygyne tai toky grazu dienorasty pamaciau,ten nuo pastojimo iki vaikui sueis 5metai.jauciu neiskesiu kol kas padovanos eisiu pati ir nusipirksiu. Jo dabar tokie gražūs ir... tokie brangūs, kad vargu ar kas padovanos.
Labai gailėjausi, kad pirmam neįsigijau...
Mes is pradziu nepasirupinome
Dabar pildau uzrasu knyguteje. Bet vienam knygu bukletelyje uzmaciau, kad yra iki 5 metu. Tai labai norisi QUOTE(mejja @ 2008 02 21, 15:17) aciu uz patarimus Manau vaikiukui uzaugus tikrai bus ydomu zinoti tokius momentus,o ypac kaip jautesi jo tetis ir mama,kai jau pats tures vaikiuka ar jo lauks. Grazi mintis su nuotrauka ant virselio
as nei kiek neabejoju, kad toki dienorasti pildysiu. tik nezinau ar pirksiu gatava ar gaminsiu savo. jeigu rasiu, kuris tikrai patiks - tuomet manau pirksiu. kolkas dar nelabai ziurejau...
Vakar knygyne mateme nuostabu dienorasti-albuma. Kaina apie 50Lt. Tinka ir berniukui ir mergaitei
Kolkas nepirkome, gal dar geresni rasime, laiko dar turime, bet turesiu omeny, kad yra toks variantas.
As labai dziaugiuos, kad nusipirkau, nuo gimimo iki metu. Saziningai pildau, nes mano vyrui mama yra uzpildziusi, labai keista ir tuo paciu ydomu buvo pasiskaitinet. Manu ir musu mazuliui patiks. Pirkau knygyne. rinkausi toki, kad labai daug rasyt nereiktu, tiesiog uzfiksuoti svarbiausius ivykius ir kas menesi po nuotruaka iklijuojam
Tiesa pasakius, kol cia nepaskaitinejau, nieko nezinojau apie tuos albumus
Super Butinai nusipirksiu
Mes tai toki albuma gausim dovanu!
mes irgi zadam pirkt.kazkada matem su MB kai dar net negalvojom apie vaikeli-tai paliko dideli ispudi
Buvom rade viena, bet kaina apie 50Lt, o dabar visai gera radau MAXIMOJE, yra dvieju rusiu, vienas visai paprsatas, o kitas pagal turini fainas, ir nebrangus, apie 18-19Lt, tik kad nezinau kokios spalvos pirkti, 27 echo, tai gal jau zinosim berniuko laukiames ar mergytes.
o aš rašau į kompą...ten įdedu ir fotkių į temą...labai gerai- gali bet kada pakoreguot, pataisyt
neužilgo bus metukai- ta proga pasidarysim knygutę
Mes nors ir gana tiksliai žinom, ko laukiam, ale vis tiek iš anksto neperkam
Jeigu nepadovanos - pirksim, kadangi nezinom kas gims, pirksim kai jau turesim leliuka ant ranku
Kadangi mes matem, kad tikrai bus mergyte, nes musu begede be jokiu skrupulu parode, ka tarp kojyciu slepia
|