Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikio dienoraštis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
JuzTea
Labas. Ar pirkot kūdikio dienorašti? Kada? 4u.gif mes tai pirkom kai mama buvo 22 savaičių. Nezinom kas gims bet paėmem mėlyna smile.gif user posted image
ingere
Aš irgi turiu, bet vis nespėju pildyti blush2.gif O kur tokį gražų radote?
Amica
Pirmajam vaikui pirkau dideli albuma baltais lapais ir viska jame pasidariau pati - kopijavau kai ka is knygyne esanciu albumeliu, kai ka pati sugalvojau. I ta albuma suejo informacija apie vaika nuo gimimo iki 3 metu. Ir nuotrauku nemazai sutilpo. Ir antrajam padaryciau toki pati albuma, tik kad jau tokiu albumu niekur nebematau pirkti g.gif
Pumpurėlis
Aš kaip tik šiandien pagalvojau, kad reikėtų nusipirkti ir pradėti pildyti. Bet nesugalvojau, kur jų būna. Parašykit, kas pirkote smile.gif
child

Sveikutes ,

Ir man butu laaabai smalsu suzinoti kur jus isigijot toki miela daigciuka, noreciau pradeti pildyti ..
Amica
Beveik kiekviename knygyne galima rasti albumeliu.
juoduke
būna ir dideliuose prekybos centruose, pvz: klaipėdoje yar akropolio maksimoje,taip pat yra pirkti visuose vaikiškų prekių parduotuvėse, pvz:vaikų pasaulis, limpopo, vaikų miestas ir t.t.
angi
labukas, matau diskutuojat pirk ar ne smile.gif pirkit. thumbup.gif
praeita savaitgali krikstyjom maziuke (2m 5men), tai taip smagu buvo issitraukt ta dienorasti, kuriame tikslai dantuku, pirmo maistelio, sypsenos ir kt info mano buvo surasyta.
patikekit, datos pasimirsta:) lieka tik apie... blush2.gif
o pirkt yra visuose knygynuios e ir didziuosiuose PC.
Lakūdra
dar ne, bet tikrai pirksim.
o va jūsų, tai labai gražus wub.gif
Severute
as ir pirkau baltais lapais ir klyjavau, rasiau. kas metukus pedutes anspauda idedu, labai graziai gavosi. dabar jau senokai nepildziau, reiktu prisest blush2.gif
JuzTea
mes tai pirkom Palangoj knigyne 4u.gif bet seip yra ir XXX maximose ir knigynose ax.gif
Amica
QUOTE(Severute @ 2007 08 02, 19:09)
as ir pirkau baltais lapais ir klyjavau, rasiau. kas metukus pedutes anspauda idedu, labai graziai gavosi. dabar jau senokai nepildziau, reiktu prisest blush2.gif
*

Man irgi labiau patinka ne i specialia knygele rasyti, o paprastame albume paciai viska pasidaryti. Kiek tu spec knygeliu varciau, nei viena man nebuvo pati pati schmoll.gif
noanoa
Pirkau,bet vaikui buvo jau 7men.,tai kai ko jau neprisiminiau,tai ne viska uzpildziau.Nors daugeli svarbiu dalyku buvau susirasiusi,tai tik perasiau.
Buna visokiu,knygynuose.
giedrute25
As zadu pirkt kad turetu uzauges vaikelis paskaityti apie save bigsmile.gif
Butaforija
As neturiu ir, manau,nepirksiu blush2.gif seip apziurinejau juos kai dovanojau eidama aplankyt mazaji leliuka tai seip nieko ten super nera biggrin.gif
Miau777
QUOTE(inguteee @ 2007 08 20, 18:40)
As zadu pirkt kad turetu uzauges vaikelis paskaityti apie save bigsmile.gif
*

O mes pirkom,ir l.dziaugiuosi.Db net paciai idomu prisiminti,pasiskaityti ax.gif
liita
Pirkome, pildysime. smile.gif Spalva mėlyna taipogi, gražus labai. smile.gif
Nej@
tikriausiai pirksim, bet kolkas dar neskubam ax.gif
Lavazza
Mes tai gavom dovanu mirksiukas.gif cielus du lotuliukas.gif
tai viena pildziau labai saziningai, o kita atidaviau draugei 4u.gif
Klepesova
Pirkom, bet pildom nesažiningai. lotuliukas.gif Pvz tikslių datų neišeina parašyti. Abu užsiėmę man ta knyga patapo tikra katorga tongue.gif Rašau datas apytiksliai, tiksliai rašom tik kelias- iš ties svarbias pirmų atostogų, krikštynų, (dantų dar nėra)o visa kita skamba taip: šį mėnesį tu pirmą kartą...
Inesa*
Dukrytei padovanojo, tai net dabar jau įdomu pasiskaityti lotuliukas.gif
Iron(ic)
O aš pati darau. Užrašinėju viską kas vyksta mirksiukas.gif
faustluk
Oi, BUTINAI!!! Dabar tokiu dailiu-graziu yra! Visom draugem besilaukianciom dovanojau. Pati per Kaledas pasidovanosiu, arba gal kas susipras!!! Labai labai miela ir sirdinga dovana mazyliui
gievka
as pirmam suneliui buvau nupirkusi kudikio albuma... pildziau rasiau... labai fainas dalykas.... thumbup.gif dabar sunui greit keturi bus gera atsivertus paskaityt apie ji kaip augo ko ismoko... kai uzaugs liks jam. Dabar laukiames antro leliuko tai kai gims butinai nupirksiu ir jam toki,bus idomu palyginti smile.gif
brilly
As taip pat uz! drinks_cheers.gif Juk ir mums pacioms butu idomu pasiskaityt apie save, o mama visko i galva nesudes ir neprisimins tiksliai ax.gif

O man net nereikes rupintis ir pirkt albumo, nes turiu savo nuo vaikystes -labai graziai islaikytas blush2.gif Tiesa, jis tuscias verysad.gif O taip butu idomu apie save paskaityt... unsure.gif
VAE
pirkau, labai smagu ir dabar pačiai pavartyt, nors atrodo, viskas taip neseniai buvo... antrąjam irgi pirksiu
Mičiolita
Manau kad tai tikrai geras sumanymas, as jau nusipirkau, ir pirmus puslapius prirasiau ( pirmas ultragarsas ir nuotraukyte priklijavau, mamos ir tevelio isrinkti vardai, kaip teveliai susipazino). Idomu bus paciai po kiek metu pasiziureti, o ka jau kalbeti apie vaika.
sayonara2
4u.gif as irgi jau pradedu galvoti 4u.gif apie pirkima,tik dar neapsisprendziu koki issirinkti g.gif ?
Erkesta
Aš irgi būtinai pirksiu thumbup.gif Būčiau labai laiminga jei mama būtų kažką panašaus man padariusi tai tikiu kad ir mano mažyliui bus įdomu kai užaugs 4u.gif
renata.o
As nupirkau ir pildau! LAbai smagu!
godule
Būtinai rašykit,nebūtina pirkt brangų,tai gali būt ir paprastas sąsiūvinėlis,bet nepatikėsit,kaip paskui daug dalykų greit pasimiršta,aš gailiuos ,kad tik kai kuriuos skaičiukus ir datas žymėjaus,bet neužsirašiau tų protingų juokingų žodelių ir frazių,aišku kai kurių nepamirši:aš nematau kur žiūriu arba valytoja žiemą griauna...na žodžiu sėkmės visoms fiksuojant įvairiais būdais gražiausias akimirkas 4u.gif
desryte
Merginos, o pildote pacios paprastus albumukus ar pirkote jau tokius, kur irasyti reikia? Jei "gatavus", tai pasidalinkit kur pirkot ir kiek kainavo....
Rugsti bambonke
Nu man tie gatavi tai nelabai patinka. Tiesiog ten yra tokiu dalyku kuriu nenoreciau rasyti. Manau pati padarysiu daug mielesni mirksiukas.gif
Unknown member
As nepirkau, nes manau, kad bus kas padovanos, o kad niekas neuzsimirstu, nuo pirmos dienos, kai suzinojau apie nestuma, nusipirkau graziai irista sasiuvini kietais virseliais su meskuciais ir rasau toki a la dienorasti. Tai net gal labaiu panasu i laiskus mazyliui. Ar atiduosiu jam kada nors - dar nezinau. Manau, parodysiu, bet busiu egoiste ir sau atminciai pasiliksiu.
*Jūratė*
As tai gavau dovanu,butinai pildysiu nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Primadona-A
as nepirkau specialaus albumo, bet nusipirkau kur buna uzrasu knygele tokioj dezutej...as viska rasau joje, priklijuoju ir is interneto kokia nuotrauk istraukta ir rasau, kiek priaugu ir t.t Manau ranku darbo-daug mielesnis bus wub.gif
Abo
Maniau kad savo rankom pildysiu į paprastą baltais lapais, bet kai pamačiau knygyne nerealią knygą doh.gif wub.gif Širdis apsalo...
Taip su vyru sutartinai sutariam, kad tik ta knyga idealiausiai tinka.

O dovanotojoms pasakysiu tokį dalyką, -
neatimkit džiaugsmo pačioms mamoms nusipirkti, man pvz tik vienas albumas patiko ir tiko, kiti visai ne, taigi... biggrin.gif
Žemuogių pieva
Mes jau isigijom "Baltu lanku" knygyne Akropolyje Vilniuje, laukiu nesulaukiu kada galesim pradet pildyt biggrin.gif
rence*
Ir mes pirkom ta albumeli. Manau bus gera dovana suneliui kai uzaugs.
user posted image
joločka
Dar nepirkom, bet būtinai pirksim thumbup.gif Tik laukiu, kad vaiko lytį dar kartą patvirtintų mirksiukas.gif
puuupi
Siuo metu rasau paprasta dienorasti.Pradejau, kai tik suzinojau, kad laukiuosi.Aprasau savo savijauta, mintis ir t.t. Planuoju padovanot vaikiukui, kai jau bus didelis.Bandziau parduotuvej kazka surast, bet jie man nelabai patiko.be to viskas anglu kalba.Kas ten zino kokia kalba vaikas kalbes...(mama lietuve,tetis latvis,o gyvenam anglijoj...)
Erkesta
Tikrai pildysiu biggrin.gif Radau tik vieną man patikusį ir ten nei rožinis nei žydras, tai parodžiau būsimai vaiko kūmai (savo sesei) lotuliukas.gif tai pažadėjo padovanoti, nes visi jau ir taip pyksta, kad beveik viską susipirkau ir nepalikau nieko dovanojimui ax.gif
mmamuliuke
na mes gavom dovanu kai buvau 7men nescia. tik va rozinis doh.gif kol kas pildau, kad atsiminti ypatingas datas. o kai rasiu man tinkanti ir patinkanti tai perrasysiu ax.gif
viduciux
mes gavom dovanu labai miela blush2.gif
o mano sese savo mergaitei tiesiog pildo dideli sasiuvini, kuriame viska suraso ir nuotraukas iklijuoja, tai kai nuvaziuoju, visada paskaitau lotuliukas.gif
laukine
mes nusipirkom patys - ir saziningai pildem - liko tik foto suklijuot, apipavidalint ir idet i dukruzes skrynute, kurioje laikom ir pirma soskiuka, ir is gimdymo namu apyrankele, ir kriksto drabuzelius smile.gif visa tai tikiuosi jai bus brangi dovana wub.gif
jurgitaR.7
mes irgi ruošiamės toki albumą pirkti. thumbup.gif tik dar laukiam kol antrą kartą vaiko lytį patvirtins. o tai paskui dar tens žydrą albumą mergytei pildyti blush2.gif
joločka
QUOTE(desryte @ 2007 10 09, 13:15)
Merginos, o pildote pacios paprastus albumukus ar pirkote jau tokius, kur irasyti reikia? Jei "gatavus", tai pasidalinkit kur pirkot ir kiek kainavo....
*

Aš nupirkau gatavą "Mažo vaikelio didelė knyga" kainavo 19 lt, bet ji man labiau patiko ir už tas brangesnes ax.gifVa tokią
Žm@nytė
QUOTE(joločka @ 2008 01 01, 18:21)
Aš nupirkau gatavą  "Mažo vaikelio didelė knyga" kainavo 19 lt, bet ji man labiau patiko ir už tas brangesnes  ax.gifVa tokią
*

šita faina. man irgi patiko bigsmile.gif
bet MB sako - kad neva įdomiau būtų patiems albumą paišyti ir rašinėti....
nu sakau- pažiūrėsim....
jei rasim tinkamą albumą tokiam dalykui smile.gif
man dar ta - su anna Godes ar kaip ten - nuostraukom... wub.gif ale kaina - 50lt blink.gif
Mijja
Aš išeidama į dekretines gavau "Kūdikio knygą" . Man ji labai miela, o ir spalva jos balta, tad tik abiem atvejais mirksiukas.gif
Agneja
ilgai svarsciau ar pirkti ar ne, bet galiausiai nusprendziau, kad pacios padarytas bus daug mielesnis. Kolkas kaupiu informacija, zymiuosi datas i paprasta sasiuvini, bet ateityje padarysiu normalu albuma, su nuotraukom, piesiniais vaiko ir tt.
arba dar turiu ideja surinkti viska kompu ir iristi graziuose virseliuose. Manau, pacios darytas bus daug issamesnis. wub.gif ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.