Labas. Ar pirkot kūdikio dienorašti? Kada?
Aš irgi turiu, bet vis nespėju pildyti
Pirmajam vaikui pirkau dideli albuma baltais lapais ir viska jame pasidariau pati - kopijavau kai ka is knygyne esanciu albumeliu, kai ka pati sugalvojau. I ta albuma suejo informacija apie vaika nuo gimimo iki 3 metu. Ir nuotrauku nemazai sutilpo. Ir antrajam padaryciau toki pati albuma, tik kad jau tokiu albumu niekur nebematau pirkti
Aš kaip tik šiandien pagalvojau, kad reikėtų nusipirkti ir pradėti pildyti. Bet nesugalvojau, kur jų būna. Parašykit, kas pirkote
Sveikutes , Ir man butu laaabai smalsu suzinoti kur jus isigijot toki miela daigciuka, noreciau pradeti pildyti ..
Beveik kiekviename knygyne galima rasti albumeliu.
būna ir dideliuose prekybos centruose, pvz: klaipėdoje yar akropolio maksimoje,taip pat yra pirkti visuose vaikiškų prekių parduotuvėse, pvz:vaikų pasaulis, limpopo, vaikų miestas ir t.t.
labukas, matau diskutuojat pirk ar ne
praeita savaitgali krikstyjom maziuke (2m 5men), tai taip smagu buvo issitraukt ta dienorasti, kuriame tikslai dantuku, pirmo maistelio, sypsenos ir kt info mano buvo surasyta. patikekit, datos pasimirsta:) lieka tik apie... o pirkt yra visuose knygynuios e ir didziuosiuose PC.
dar ne, bet tikrai pirksim.
o va jūsų, tai labai gražus
as ir pirkau baltais lapais ir klyjavau, rasiau. kas metukus pedutes anspauda idedu, labai graziai gavosi. dabar jau senokai nepildziau, reiktu prisest
mes tai pirkom Palangoj knigyne
QUOTE(Severute @ 2007 08 02, 19:09) as ir pirkau baltais lapais ir klyjavau, rasiau. kas metukus pedutes anspauda idedu, labai graziai gavosi. dabar jau senokai nepildziau, reiktu prisest Man irgi labiau patinka ne i specialia knygele rasyti, o paprastame albume paciai viska pasidaryti. Kiek tu spec knygeliu varciau, nei viena man nebuvo pati pati
Pirkau,bet vaikui buvo jau 7men.,tai kai ko jau neprisiminiau,tai ne viska uzpildziau.Nors daugeli svarbiu dalyku buvau susirasiusi,tai tik perasiau.
Buna visokiu,knygynuose.
As zadu pirkt kad turetu uzauges vaikelis paskaityti apie save
As neturiu ir, manau,nepirksiu
Pirkome, pildysime.
tikriausiai pirksim, bet kolkas dar neskubam
Mes tai gavom dovanu
tai viena pildziau labai saziningai, o kita atidaviau draugei
Pirkom, bet pildom nesažiningai.
Dukrytei padovanojo, tai net dabar jau įdomu pasiskaityti
O aš pati darau. Užrašinėju viską kas vyksta
Oi, BUTINAI!!! Dabar tokiu dailiu-graziu yra! Visom draugem besilaukianciom dovanojau. Pati per Kaledas pasidovanosiu, arba gal kas susipras!!! Labai labai miela ir sirdinga dovana mazyliui
as pirmam suneliui buvau nupirkusi kudikio albuma... pildziau rasiau... labai fainas dalykas....
As taip pat uz!
O man net nereikes rupintis ir pirkt albumo, nes turiu savo nuo vaikystes -labai graziai islaikytas
pirkau, labai smagu ir dabar pačiai pavartyt, nors atrodo, viskas taip neseniai buvo... antrąjam irgi pirksiu
Manau kad tai tikrai geras sumanymas, as jau nusipirkau, ir pirmus puslapius prirasiau ( pirmas ultragarsas ir nuotraukyte priklijavau, mamos ir tevelio isrinkti vardai, kaip teveliai susipazino). Idomu bus paciai po kiek metu pasiziureti, o ka jau kalbeti apie vaika.
Aš irgi būtinai pirksiu
As nupirkau ir pildau! LAbai smagu!
Būtinai rašykit,nebūtina pirkt brangų,tai gali būt ir paprastas sąsiūvinėlis,bet nepatikėsit,kaip paskui daug dalykų greit pasimiršta,aš gailiuos ,kad tik kai kuriuos skaičiukus ir datas žymėjaus,bet neužsirašiau tų protingų juokingų žodelių ir frazių,aišku kai kurių nepamirši:aš nematau kur žiūriu arba valytoja žiemą griauna...na žodžiu sėkmės visoms fiksuojant įvairiais būdais gražiausias akimirkas
Merginos, o pildote pacios paprastus albumukus ar pirkote jau tokius, kur irasyti reikia? Jei "gatavus", tai pasidalinkit kur pirkot ir kiek kainavo....
Nu man tie gatavi tai nelabai patinka. Tiesiog ten yra tokiu dalyku kuriu nenoreciau rasyti. Manau pati padarysiu daug mielesni
As nepirkau, nes manau, kad bus kas padovanos, o kad niekas neuzsimirstu, nuo pirmos dienos, kai suzinojau apie nestuma, nusipirkau graziai irista sasiuvini kietais virseliais su meskuciais ir rasau toki a la dienorasti. Tai net gal labaiu panasu i laiskus mazyliui. Ar atiduosiu jam kada nors - dar nezinau. Manau, parodysiu, bet busiu egoiste ir sau atminciai pasiliksiu.
As tai gavau dovanu,butinai pildysiu
as nepirkau specialaus albumo, bet nusipirkau kur buna uzrasu knygele tokioj dezutej...as viska rasau joje, priklijuoju ir is interneto kokia nuotrauk istraukta ir rasau, kiek priaugu ir t.t Manau ranku darbo-daug mielesnis bus
Maniau kad savo rankom pildysiu į paprastą baltais lapais, bet kai pamačiau knygyne nerealią knygą
Taip su vyru sutartinai sutariam, kad tik ta knyga idealiausiai tinka. O dovanotojoms pasakysiu tokį dalyką, - neatimkit džiaugsmo pačioms mamoms nusipirkti, man pvz tik vienas albumas patiko ir tiko, kiti visai ne, taigi...
Mes jau isigijom "Baltu lanku" knygyne Akropolyje Vilniuje, laukiu nesulaukiu kada galesim pradet pildyt
Ir mes pirkom ta albumeli. Manau bus gera dovana suneliui kai uzaugs.
Dar nepirkom, bet būtinai pirksim
Siuo metu rasau paprasta dienorasti.Pradejau, kai tik suzinojau, kad laukiuosi.Aprasau savo savijauta, mintis ir t.t. Planuoju padovanot vaikiukui, kai jau bus didelis.Bandziau parduotuvej kazka surast, bet jie man nelabai patiko.be to viskas anglu kalba.Kas ten zino kokia kalba vaikas kalbes...(mama lietuve,tetis latvis,o gyvenam anglijoj...)
Tikrai pildysiu
na mes gavom dovanu kai buvau 7men nescia. tik va rozinis
mes gavom dovanu labai miela
o mano sese savo mergaitei tiesiog pildo dideli sasiuvini, kuriame viska suraso ir nuotraukas iklijuoja, tai kai nuvaziuoju, visada paskaitau
mes nusipirkom patys - ir saziningai pildem - liko tik foto suklijuot, apipavidalint ir idet i dukruzes skrynute, kurioje laikom ir pirma soskiuka, ir is gimdymo namu apyrankele, ir kriksto drabuzelius
mes irgi ruošiamės toki albumą pirkti.
QUOTE(desryte @ 2007 10 09, 13:15) Merginos, o pildote pacios paprastus albumukus ar pirkote jau tokius, kur irasyti reikia? Jei "gatavus", tai pasidalinkit kur pirkot ir kiek kainavo.... Aš nupirkau gatavą "Mažo vaikelio didelė knyga" kainavo 19 lt, bet ji man labiau patiko ir už tas brangesnes QUOTE(joločka @ 2008 01 01, 18:21) Aš nupirkau gatavą "Mažo vaikelio didelė knyga" kainavo 19 lt, bet ji man labiau patiko ir už tas brangesnes šita faina. man irgi patiko bet MB sako - kad neva įdomiau būtų patiems albumą paišyti ir rašinėti.... nu sakau- pažiūrėsim.... jei rasim tinkamą albumą tokiam dalykui man dar ta - su anna Godes ar kaip ten - nuostraukom...
Aš išeidama į dekretines gavau "Kūdikio knygą" . Man ji labai miela, o ir spalva jos balta, tad tik abiem atvejais
ilgai svarsciau ar pirkti ar ne, bet galiausiai nusprendziau, kad pacios padarytas bus daug mielesnis. Kolkas kaupiu informacija, zymiuosi datas i paprasta sasiuvini, bet ateityje padarysiu normalu albuma, su nuotraukom, piesiniais vaiko ir tt.
arba dar turiu ideja surinkti viska kompu ir iristi graziuose virseliuose. Manau, pacios darytas bus daug issamesnis. |