Plepam toliau
senoji tema čia
Plepam toliau
senoji tema čia
Imetu keleta virtuviu pavyzdeliu:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[quote=jufka,2007 08 03, 17:41]
Imetu keleta virtuviu pavyzdeliu: ![]() [ cia visai gera ideja kaip plyteles suklijuoti
Nieko visai si, tik virsutiniu spinteliu noretusi ne tokiu griozdizku
mano MB gamina baldelius, tai jo nuomene tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu geriausia stiklas arba plokste. Kai man virtuvini padarys, butinai ikelsiu
štai manieji...jūsų teismui...
seniai vartau sia temele, nes isirenginejam nama - aktualu baisiai
My Webpage My Webpage My Webpage
Truputėlį čia aš ne į temą
QUOTE(drakosa @ 2007 08 03, 20:05) Labai faina virtuvike,man patinka QUOTE(Hetera @ 2007 08 03, 21:50) seniai vartau sia temele, nes isirenginejam nama - aktualu baisiai Va,ir pas tave uzmaciau po baro staliuku spinteles,man irgi taip noretus padaryt,bet kazi kaip del sedejimo,ar patogu bus QUOTE(ANDI @ 2007 08 03, 21:53) Man irgi tokia spalvyte labai liuksiska,as toki kambari planuoju daryt Papildyta: Pas ka virtuve bendra su svetaine, ka su grindim darysit? As kazkai linkus neskaidyt zonom ir daryt vientisas visur vienodas grindis QUOTE(Burka @ 2007 08 04, 06:10) Labai faina virtuvike,man patinka Va,ir pas tave uzmaciau po baro staliuku spinteles,man irgi taip noretus padaryt,bet kazi kaip del sedejimo,ar patogu bus Man irgi tokia spalvyte labai liuksiska,as toki kambari planuoju daryt Papildyta: Pas ka virtuve bendra su svetaine, ka su grindim darysit? As kazkai linkus neskaidyt zonom ir daryt vientisas visur vienodas grindis pas mus bendra, bet tikrai bus su plytelem, nes kazkaip nerealu man parketas virtuvej
aš tai tik už plyteles virtuvėj, nu bent pora eilių kad prie spintelių būtų, nes po kelių metų parketlentės pakeis vaizdą nuo dažnesnio valymo, išryškės ir pajuos sujungimai
QUOTE(Burka @ 2007 08 04, 08:10) Va,ir pas tave uzmaciau po baro staliuku spinteles,man irgi taip noretus padaryt,bet kazi kaip del sedejimo,ar patogu bus Pas ka virtuve bendra su svetaine, ka su grindim darysit? As kazkai linkus neskaidyt zonom ir daryt vientisas visur vienodas grindis as irgi galvoju, ar patogu sedet bus pas mane visa svetaine su virtuve bus plytelem isklota - juk dabar tu plyteliu visokiu yra: medzio imitacija, ivairiu dydziu bei formu, matiniu... o jei sildomos grindys, tai salta tikrai nebus QUOTE(ANDI @ 2007 08 03, 22:53) oi, žinok, net nežinau, jau prieš metus pirkom, tik prisimenu, kad iš caparol firmos (ten iš paletės rinkomės) QUOTE(banginiukas @ 2007 08 04, 09:21) pas mus ir plytelėm virtuvė, o visas kitas kambarys - laminatas.. QUOTE(Burka @ 2007 08 04, 08:10) Pas ka virtuve bendra su svetaine, ka su grindim darysit? As kazkai linkus neskaidyt zonom ir daryt vientisas visur vienodas grindis Virtuvės zonoje dėsim plyteles, mums taip praktiškiau pasirodė Papildyta: QUOTE(drakosa @ 2007 08 04, 12:55) oi, žinok, net nežinau, jau prieš metus pirkom, tik prisimenu, kad iš caparol firmos (ten iš paletės rinkomės) O kaip jie valosi? Gerai?
Norėčiau jūsų patarimų ir nuomonių apie šią virtuvę
![]() Stalas gali būt ir kitoj vietoj, o vietoj jo galima būtų gal kokia indaują pastatyt, ten dar 1m lieka, bet tada neatrodytų per daug "griozdiška" ta virtuvė, nes šiaip 5 m. bendras ilgis nuo sienos iki sienos
Mano nuomone reiketu patraukti kriaukle i kaire puse, nes tarp kriaukles ir kaitlentes norisi darbastalio.
O man si virtuve mazoka pasirode, na, ta prasme, mazai spinteliu, virsutines spinteles mazos. Ar susitalpinsi visus puodus?
aš ir kampu statyčiau, kaitlentę į kampą arba kriauklę, ir dar galima vietoj stalo bariuką pasidaryt...
QUOTE(melana @ 2007 08 04, 14:16) Norėčiau jūsų patarimų ir nuomonių apie šią virtuvę ![]() Stalas gali būt ir kitoj vietoj, o vietoj jo galima būtų gal kokia indaują pastatyt, ten dar 1m lieka, bet tada neatrodytų per daug "griozdiška" ta virtuvė, nes šiaip 5 m. bendras ilgis nuo sienos iki sienos kiek teko girdet projektuotoju nuomone, tai jokiu budu kriaukle salia kaitlentes negali buti, turi buti mazdaug 60 cm. tarpas. o siaip 5 m. ilgis nera daug visai nieko butu toj tuscioj erdvej dar statyti kokia indauja, nes stalas atrodo toks vienisas tam kampe QUOTE(melana @ 2007 08 04, 13:16) Norėčiau jūsų patarimų ir nuomonių apie šią virtuvę ![]() Stalas gali būt ir kitoj vietoj, o vietoj jo galima būtų gal kokia indaują pastatyt, ten dar 1m lieka, bet tada neatrodytų per daug "griozdiška" ta virtuvė, nes šiaip 5 m. bendras ilgis nuo sienos iki sienos Kaip tik visa menesi derinom virtuves baldu projekta,tai isiterpsiu 1. Kaip jau cia minejo, daryk tarpa tarp kriaukles ir kaitlentes. Nepraktiska ir negerai sitaip Visada patariama kriaukle, kaitlente, saldytuva atskirti darbastaliais, kad butu kur pasideti produktus ir nereiketu lakstyti 2. Vel mineta cia - daryk daugiau stalciu. Spinteles nera tokios praktiskos kaip dideli isvaziuojantys slaciai. Prireike didelio puodo - atidariai stalciu ir "isvaziavo" visas tavo turtas, o vat spintelej tiketina, kad dideli puoda nukisi i tolimiausia kampa, tada krisi ant keliu, iskraustysi puse savo visrtuves inventoriaus kol prieisi prie puodo, o tada skubedama viska belekaip sukrausi atgal 3. Nesiziuri kazkaip tos 3 stiklines pakabinamos spinteles. Galima tarkim pacios tos kairiausios spinteles auksti pakeisti, taip kad apatine jos dalis sudarytu vientiasa linija su kitomis spintelemis, o virsutine dalis baigtusi tokiame aukstyje kaip saldytuvas Ir is vis - bent jau as esu uz kuo maziau stiklu virtuveje, nes viskas nurasoja, nusisaudo...tik valymo daug Privalumas - po orkaite stalcius Ai, dar ranksluostines pasigedau QUOTE(LiusiLiu @ 2007 08 04, 15:10) kiek teko girdet projektuotoju nuomone, tai jokiu budu kriaukle salia kaitlentes negali buti, turi buti mazdaug 60 cm. tarpas. o siaip 5 m. ilgis nera daug visai nieko butu toj tuscioj erdvej dar statyti kokia indauja, nes stalas atrodo toks vienisas tam kampe QUOTE(melana @ 2007 08 04, 13:16) Norėčiau jūsų patarimų ir nuomonių apie šią virtuvę Stalas gali būt ir kitoj vietoj, o vietoj jo galima būtų gal kokia indaują pastatyt, ten dar 1m lieka, bet tada neatrodytų per daug "griozdiška" ta virtuvė, nes šiaip 5 m. bendras ilgis nuo sienos iki sienos As vietoj stalo daryciau dar spinteles apacioj (su stalciais) ir pratesciau virsutiniu eile.Tikrai neatrodys griozdiskai,nes siauros virsutines spinteles duoda lengvumo pojuti ir nereminciau gartraukio-kam tos dulkiu rinkyklos QUOTE(donatada @ 2007 08 04, 14:25) Mano nuomone reiketu patraukti kriaukle i kaire puse, nes tarp kriaukles ir kaitlentes norisi darbastalio. QUOTE(rasa32 @ 2007 08 04, 17:15) As vietoj stalo daryciau dar spinteles apacioj (su stalciais) ir pratesciau virsutiniu eile.Tikrai neatrodys griozdiskai,nes siauros virsutines spinteles duoda lengvumo pojuti ir nereminciau gartraukio-kam tos dulkiu rinkyklos arba ta lentyna reiketu kabinti tokio aukscio kaip virsutines spinteles - tada graziai butu pratesta linija. ir as dar daryciau virsutiniu spinteliu plocius proporcingai su apatinemis spintelemis, kad butu islaikyta vertikali linija
noreciau paklausti jusu, gal kas turite gliancinio ( lakuoto) pavirsiaus virtuves komplekta.?ar praktiska? bijau, kad labai nusiciupines stalciai ir spinteles nuo pirstu. o ypac matysis ant virsutiniu spinteliu, nes susiprojektavau apsvietima, nukreipta i komplekta.padekite su patarimais.
QUOTE(donatada @ 2007 08 04, 14:25) Mano nuomone reiketu patraukti kriaukle i kaire puse, nes tarp kriaukles ir kaitlentes norisi darbastalio. Tai ir aš norėčiau to tarpo, bet ten jau viskas padaryta. Ir taip durnai Galima būtų patraukti kaitlentę su gartraukiu, tada gartraukio tos šlangos matysis irgi nesinori, na nebent pakabinamas lubas daryt ir po jom slėpt QUOTE(_Kari_ @ 2007 08 04, 14:36) O man si virtuve mazoka pasirode, na, ta prasme, mazai spinteliu, virsutines spinteles mazos. Ar susitalpinsi visus puodus? Išeitų ir kampu, bet 5 m. ir taip pakankamai, ir tai jei daryčiau 5 m. virtuvę, į butą stalviršio tokio ilgo niekaip neįneštų, reiktų sudurimą daryt... QUOTE(LiusiLiu @ 2007 08 04, 15:10) kiek teko girdet projektuotoju nuomone, tai jokiu budu kriaukle salia kaitlentes negali buti, turi buti mazdaug 60 cm. tarpas. o siaip 5 m. ilgis nera daug visai nieko butu toj tuscioj erdvej dar statyti kokia indauja, nes stalas atrodo toks vienisas tam kampe Apie indaują su stalčiais ir aš mąstau, nes visokių taurių turiu ir kitokių visokių indų... Daugiau stalčių ten nelabai išeina, nes šalia kriauklės indaplovė, po kriaukle šiukšliakas, o kitur tik siauros gaunas spintelės QUOTE(hereja @ 2007 08 04, 15:39) Kaip tik visa menesi derinom virtuves baldu projekta,tai isiterpsiu 3. Nesiziuri kazkaip tos 3 stiklines pakabinamos spinteles. Galima tarkim pacios tos kairiausios spinteles auksti pakeisti, taip kad apatine jos dalis sudarytu vientiasa linija su kitomis spintelemis, o virsutine dalis baigtusi tokiame aukstyje kaip saldytuvas Ir is vis - bent jau as esu uz kuo maziau stiklu virtuveje, nes viskas nurasoja, nusisaudo...tik valymo daug Privalumas - po orkaite stalcius Ai, dar ranksluostines pasigedau Rankšluostinę turim dabartinėj virtuvėj, tai man ji ne itin reikalinga, stiklai aliuminiam rėmely man patinka, tai pavalyčiau, o dėl tų viršutinių išdėstymo dar kažką reiks pagalvot, pasidėliot gal tikrai kažko trūksta QUOTE(helena @ 2007 08 05, 10:31) gal gali parodyt ? Labai dėkoju visoms už nuomones QUOTE(melana @ 2007 08 04, 12:16) kaip ir visoms man labiausiai kliuna kriaukle salia kaitlentes. Be to, visiskai pritariu su siais teiginiais: QUOTE(hereja @ 2007 08 04, 14:39) 1. Kaip jau cia minejo, daryk tarpa tarp kriaukles ir kaitlentes. 2. Vel mineta cia - daryk daugiau stalciu. Spinteles nera tokios praktiskos kaip dideli isvaziuojantys slaciai. 3. Nesiziuri kazkaip tos 3 stiklines pakabinamos spinteles. Privalumas - po orkaite stalcius Ai, dar ranksluostines pasigedau Ir dar, ten kur stalas, minejai kad yra 1 m tarpas tarp sienos ir spinteliu.Galima daryti tokia tipo spinta (1m*1m) ir ji yra padalinta i 4 lygias dalis. (kaip tik nete nerandu to, ko ieskau, bet gal suprasi)pabandysiu dar paieskoti
O aš manau, kad kriauklė šalia kaitlentės yra labai patogu. pati taip pasidaryti norėjau, bet niekaip nėjo
Nu prisipili iš krano vandens į puodą ir tiesiai ant kaitlentės, niekur nešt nereikia, neprilaistai. Arba išsivirei bulvių ir nukošei čia pat. Man labai šitep patiko
Žinoma, kas Onutei patogu, kazytei gali būt atvirkščiai Papildyta: QUOTE(helena @ 2007 08 05, 13:36) pas tave čia irgi patogu atrodo QUOTE(kankorezis @ 2007 08 05, 14:02) Nu prisipili iš krano vandens į puodą ir tiesiai ant kaitlentės, niekur nešt nereikia, neprilaistai. Arba išsivirei bulvių ir nukošei čia pat. Man labai šitep patiko Žinoma, kas Onutei patogu, kazytei gali būt atvirkščiai Papildyta: pas tave čia irgi patogu atrodo Tataigis
mamytes, as gal biski i tema bet ir ne i tema- ar yra koks pigesnis analogas tu calgon drusku ir tableciu
Vargstu su savo virtuvinio meistrais, jau savaitė montuoja
Bet svarbiausia kad vis sako rytoj pabaigsim Virtuvė 7 kv m. tai tik tiek kiek matosi
QUOTE(Nikoleta @ 2007 08 05, 15:20) Vargstu su savo virtuvinio meistrais, jau savaitė montuoja Bet svarbiausia kad vis sako rytoj pabaigsim Virtuvė 7 kv m. tai tik tiek kiek matosi ![]() tikrai apsurdas, tėvams per dvi dienas sumontavo du meistrai 8 kv.m. virtuvę su stalu ir dviem suoliukais Papildyta: QUOTE(helena @ 2007 08 05, 13:36) jau buvau anksčiau įdėjus, bet prašom labai miela, jauki ir patogi virtuvė atrodo ... norėčiau ir aš tokio tarpo tarp kriaukles ir viryklės, bet bet virtuvės išmatavimai ir visokios angos savo daro Papildyta: QUOTE(Burka @ 2007 08 04, 08:10) Pas ka virtuve bendra su svetaine, ka su grindim darysit? As kazkai linkus neskaidyt zonom ir daryt vientisas visur vienodas grindis pas mus visam bute bus laminatas ... dabartiniame bute virtuveje laminatas jau tris metus, spalvos nepakeitė, valosi gerai ir esu patenkinta ... plytelių nenoriu, nes grindis reiktų daryti šildomas, o to nedarysim ... QUOTE(PUka @ 2007 08 05, 15:11) pas mus visam bute bus laminatas ... dabartiniame bute virtuveje laminatas jau tris metus, spalvos nepakeitė, valosi gerai ir esu patenkinta ... plytelių nenoriu, nes grindis reiktų daryti šildomas, o to nedarysim ... Pas mus dabartiniam bute irgi laminatas visur,taip pat ir virtuvej,as patenkinta,bet mes cia nepilnus metus gyvenam,tai nezinau kas bus su laminatu po kiek laiko
Mamaitės, noriu patarimo- tarp spintelių dėti plyteles nelabai noriu, o kažin kaip atrodytų to pačio stalviršio įdėti vietoj plytelių
QUOTE(Burka @ 2007 08 05, 19:03) Pas mus dabartiniam bute irgi laminatas visur,taip pat ir virtuvej,as patenkinta,bet mes cia nepilnus metus gyvenam,tai nezinau kas bus su laminatu po kiek laiko Mano virtuvėj yra laminatas jau kokie 6 metai, ir buvo dėtas ne pats brangiausias, bet laikosi gerai, neatsirado tarpelių, bet aš ne kiekvieną dieną gaminu. Tačiau ruošiamės kraustytis ir įsirengti naują virtuvę tai planuoju dėti plyteles, kad nereiktų bent 20 metų keisti, nes labai nemėgstu remontų. Manau, kas turi laminatą virtuvėj gerų meistų sudėtą ir prižiūrimą gali būti ramūs bent 10 metų mažiausiai
Mes kaip tik baigiam remontus virtuvei, liko tik akmens masės plyteles sudėti ant grindų, laminato nenorėjom, nes nelabai praktiška manau, o pirkom specialiai akmens masės plytelės, kad nebūtųpaskui kokiu įtrukymu ar ko nors panašaus
QUOTE(Tigrutė @ 2007 08 04, 22:27) noreciau paklausti jusu, gal kas turite gliancinio ( lakuoto) pavirsiaus virtuves komplekta.?ar praktiska? bijau, kad labai nusiciupines stalciai ir spinteles nuo pirstu. o ypac matysis ant virsutiniu spinteliu, nes susiprojektavau apsvietima, nukreipta i komplekta.padekite su patarimais. nesulaukiau nei vienos atsakymo, nejaugi visos turite matinius spinteliu pavirsius, patarkite, nezinau ka pasirinkti. QUOTE(Tigrutė @ 2007 08 05, 22:55) nesulaukiau nei vienos atsakymo, nejaugi visos turite matinius spinteliu pavirsius, patarkite, nezinau ka pasirinkti. baldu dizainere ir mums siule rintis ta blizgu pavirsiu, bet man tiek is isvaizdos nepatiko, tiek del to, kad pirsciuojasi, todel rinkomes matini pavirsiu
Norėčiau patarimo, nes susidariau skaitydama temą nuomonę, kad daug kurios esat tikros žinovės virtuvių įrengime.
Taigi, reikalas toks: ta siena, prie kurios kriauklė, spintelės ir kt., bus padengta ta plokšte, kuri imituoja plyteles (nežinau, kaip tiksliai vadinasi; tikiuosi, supratot apie ką kalbu). Bet situacija tokia (sienos nelygios ir dar daug visokių...), kad galvojame ir likusias virtuvės sienas padengti tom pačiom plokštėm. Na, nebent kitokio atspalvio. Bet pradėjau galvoti, kad gali būti labai nejauku virtuvėje. Ką manot? Gal kas taip esat darę? (apie gipskartonio plokštes ir visokias kitokias priemones esam girdėję. Tačiau dabar tokia situacija, kad norim savo jėgom ir minimaliom išlaidom susitvarkyti virtuvę. O glaistyti, šlifuoti ir pan. tiesiog nei nėra kam, nei nėra laiko ir, svarbiausia, noro užsiimti dideliais sudėtingais remontais). Būsiu dėkinga už nuomones ir pasiūlymus. QUOTE(donatada @ 2007 08 03, 15:14) As 100% sutinku su SoJa. Del to ir as galvoju moketi brangiau. Tik man idomu kaip ten su karstais puodais? O jus issrinko ka butent( ar lieta granita, ar dura stone)? as kiek suprantu tai jie truputeli visi skiriasi, man noretusi to kuris yra labiausiai atsparus visokiems mechaniniams poveikiams, demems, karsciui. Ka jums dizainere patare? Ir ar jus patys uzsisakinejant, ar uzsako ta firma, kuri baldus daro? Tiesą sakant tai aš jau nesigilinau ar ten lietas granitas ar dura stone Šiaip tai turbūt nėra nei vieno stalviršio ant, kurio galima būtų mėsą platuku daužyti Gal kas jau turite tas groteles ? Papasakokite, ar patenkintos ? Papildyta: Stengiuosi šią temą skaityti visą, bet vis pasitaiko, kad kažko nedaskaitau, todėl dar norėčiau paklausti apie plintusus virtuvėje Beje kokiam aukštyje pas Jus yra kanalizacija ? Mums padarė santechnikai "standartiškai" 50 cm. aukštyje, o Vokė3 sako, kad čia standartas voniai, o virtuvėje reik 25 cm, ar iš tikro taip ? QUOTE(Tigrutė @ 2007 08 04, 22:27) noreciau paklausti jusu, gal kas turite gliancinio ( lakuoto) pavirsiaus virtuves komplekta.?ar praktiska? bijau, kad labai nusiciupines stalciai ir spinteles nuo pirstu. o ypac matysis ant virsutiniu spinteliu, nes susiprojektavau apsvietima, nukreipta i komplekta.padekite su patarimais. Nežinau ar matysis, bet mes užsakėm virtuvę kuri bus šviesios spalvos ir blizganti, man asmeniškai labai gražu, o valyt spintelės ir taip reikia, blizgios jos ar ne. Kazkas dar klause apie plokštę tarp spintelių, tai pas mus bus plokšte stalviršio spalvos, virtuvė turėsiu spalio pradžioje, tai butinai įdėsiu. QUOTE(Tigrutė @ 2007 08 05, 21:55) nesulaukiau nei vienos atsakymo, nejaugi visos turite matinius spinteliu pavirsius, patarkite, nezinau ka pasirinkti. Jeigu nepatingėtumei paskaityti praėjusios temos, tai būtumei perskaičiuis mano komentarą. Mes blizgios virtuvės nesirinkome, nes nuėję į Scavolini saloną pačiupinėjome vieną tokią blizgią gražuolę, nu tai šakės, pirštų antspaudai net išeinant švietė mums iš tolo Anželina, be abejo reik valyt bet kokią virtuvę, bet blizgią tai kelis kartus per dieną, nes kaip ten bebūtų, juk ne visada uždarant stalčių, spintelę pataikai ant rankenėlės, o vat kiekvienas tas nepataikymas ir lemia būtinybę pavalyt QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 08:57) Jeigu nepatingėtumei paskaityti praėjusios temos, tai būtumei perskaičiuis mano komentarą. Mes blizgios virtuvės nesirinkome, nes nuėję į Scavolini saloną pačiupinėjome vieną tokią blizgią gražuolę, nu tai šakės, pirštų antspaudai net išeinant švietė mums iš tolo Anželina, be abejo reik valyt bet kokią virtuvę, bet blizgią tai kelis kartus per dieną, nes kaip ten bebūtų, juk ne visada uždarant stalčių, spintelę pataikai ant rankenėlės, o vat kiekvienas tas nepataikymas ir lemia būtinybę pavalyt Kad problema su blizgios virtuvė tai FAKT.As pas viena valousi tai sunkei pasalint antspaudu.Atrodu isvalijou,o velijou vel matosi.Ta pati ir problema su saldetuvu ir gartraukiu metalo spalvos.matosi anspaudai.Ir reike valit ir valit kad blizgetu. Papildyta: QUOTE(cudo @ 2007 08 06, 09:05) Kad problema su blizgios virtuvė tai FAKT.As pas viena valousi tai sunkei pasalint antspaudu.Atrodu isvalijou,o velijou vel matosi.Ta pati ir problema su saldetuvu ir gartraukiu metalo spalvos.matosi anspaudai.Ir reike valit ir valit kad blizgetu. Gal kas zino koke premoni spec.tokem pavirsem ?
Nu žinokit nesuprantu. Mes kai užsakinėjom virtuvė, ten stovėjo pvz su toki blizgančiu paviršiumi ir mes pačiupinėjom tai normaliai, tai negaliu pasakyti kad labai žiauriai, pasilieka pirštai. Aš galvoju, gal čia priklauso nuo plokštės, nes pas mus bus dažyta ir padengta laku ar kuo ten. Bet jeigu labai pirštai matysis tai
QUOTE(ANŽELINA @ 2007 08 06, 09:13) Nu žinokit nesuprantu. Mes kai užsakinėjom virtuvė, ten stovėjo pvz su toki blizgančiu paviršiumi ir mes pačiupinėjom tai normaliai, tai negaliu pasakyti kad labai žiauriai, pasilieka pirštai. Aš galvoju, gal čia priklauso nuo plokštės, nes pas mus bus dažyta ir padengta laku ar kuo ten. Bet jeigu labai pirštai matysis tai Nu man tai tikrai neprakteska,o jai dar ira mazi vaikai |