ar daret? ka daret? uz kiek daret? viskas labai smalsu
as asmeniskai zinau, jei ka domina, kas laistymus ir siaip vejos tvarkyma daro tikrai pigiau negu kitos firmos
perkames nama,ir mastau kad reiktu kieme vaikams kazka sumeistrauti, kad turetu ka veikt
ar daret? ka daret? uz kiek daret? viskas labai smalsu as asmeniskai zinau, jei ka domina, kas laistymus ir siaip vejos tvarkyma daro tikrai pigiau negu kitos firmos
Mes nemažai vaikams pridarėm. Turim futbolo aikštelę ( kaimo darbininkai sumeistravo. Kainavo medis ir tinklas, aišku, darbas), gerą krepšinio stovą ( tas tai bjaurybė baisulingus pinigus kainavo
Pas mus gerai, yra kaime nebrangių žmonių, kurie su mielu ateina padirbėti už maistą, kelis litus, alaus buteliuką Tiesa, visas žaidimų priemones rimtai įtvirtinom, betonavom, esu girdėjusi, kai krito supynės
Mes tik statybas uzbaigem, tai kt metais noreciau ka nors savo sunui suregzt.
Taip kad stebesiu sia tema
www.vaivorykste.lt yra neblogu variantu ir kainos pusetinos
Patarciau gerai pasiskaiciuoti kiek jums kainuos, jei sugalvosite darytis patys, nes kokybiskos iseis pakankamai brangios + vargelio apturesit QUOTE(Elina @ 2007 08 05, 17:31) Pas mus gerai, yra kaime nebrangių žmonių, kurie su mielu ateina padirbėti už maistą, kelis litus, alaus buteliuką Tiesa, visas žaidimų priemones rimtai įtvirtinom, betonavom, esu girdėjusi, kai krito supynės nu vat jums gerai. As ir bandau ieskotis meistru mazesniuose miesteliuose, turet pigiau atsieit, tik vat atgabeninimas kaip bus idomu QUOTE(kristik @ 2007 08 06, 00:41) www.vaivorykste.lt yra neblogu variantu ir kainos pusetinos Patarciau gerai pasiskaiciuoti kiek jums kainuos, jei sugalvosite darytis patys, nes kokybiskos iseis pakankamai brangios + vargelio apturesit aciu uz nuoroda,einu ziuretis
Mes savo berniukams nupirkome štai šias supynes
Orla Taip pat ir smėlio dėžę su dangčiu Galvojame dar apie krepšinio lentą QUOTE(Sixty @ 2007 08 06, 15:34) Mes savo berniukams nupirkome štai šias supynes Orla Taip pat ir smėlio dėžę su dangčiu Galvojame dar apie krepšinio lentą O ikisamas daret ar kitas? Kokias klojate dangas prie/po supynem? Arr zeldinat? QUOTE(Sixty @ 2007 08 06, 15:34) Mes savo berniukams nupirkome štai šias supynes Orla Taip pat ir smėlio dėžę su dangčiu Galvojame dar apie krepšinio lentą ir man labai patiko sita nuoroda o geriausias bajeris, kad siandien nuvaziavom prie namo, kuri ruosiames pirkti, ir ziuriu kitoje puseje gatves pardavijena tokias zaidimu aiksteles, supynes Sixty o jus is kokio miesto? idomu man kaip su atgabenimu is kauno i vilniu, matyt dar papildomas mokestis
Na mes Klaipėdos rajone, o atgabenimas buvo 200 Lt.
www.vaivorykste.lt atvezimas is Kauno i Vilniu 120 Lt
Mes kaip tik vakar nusipirkom iš Frezijos vaivorykštės gamybos žaidimų aikštelę.. pačiai Vaivorykštei parašiau, tai jau šiais metais nebegabens į Klaipėdą
QUOTE(westa @ 2007 08 08, 09:34) Mes kaip tik vakar nusipirkom iš Frezijos vaivorykštės gamybos žaidimų aikštelę.. pačiai Vaivorykštei parašiau, tai jau šiais metais nebegabens į Klaipėdą kuria issirinkot ? mes tai nuziureje pasaku maluna
Gal žinote kokių nors tel. numeriukų, kas smėliuko į vaikų smėlio dėžę galėtų atvežti Klaipėdos rajone
QUOTE(westa @ 2007 08 08, 10:34) Būtinai betonuok. Gali nukristi, besisupant vaikams Pas mane grynai tokia pat http://www.vaivorykste.lt/lt/public/the_product?name=Orla, tik be čiuožyklos, pirkau frezijoj, atvežė tą patį vakarą, sumontavo. QUOTE(Bomba @ 2007 08 08, 11:07) pas mus Strėva su čiuožykla ir supyne QUOTE(Elina @ 2007 08 08, 11:34) Būtinai betonuok. Gali nukristi, besisupant vaikams Pas mane grynai tokia pat http://www.vaivorykste.lt/lt/public/the_product?name=Orla, tik be čiuožyklos, pirkau frezijoj, atvežė tą patį vakarą, sumontavo. rytoj atveš, ale motuosim patys ( ta prasme savi), bo ten eilės pas juos, o mano mažiui sekmadienį tortadienis, tai labai jau norisi iki to jam džiaugsmą padaryt
Mes tik šiais metais prisiruošėm pastatyt supyne ir smėlio dėže. Ir viskas stovi nenaudojama, žaidė lygiai dvi dienas, jaučiu jau vaikai per dideli
QUOTE(westa @ 2007 08 08, 11:54) aišku patys montuokit, nėra ten sudėtinga. Nuo ciocės Elinos linkėjimai mažiukui su tortadieniu QUOTE(ostė @ 2007 08 08, 14:11) Mes tik šiais metais prisiruošėm pastatyt supyne ir smėlio dėže. Ir viskas stovi nenaudojama, žaidė lygiai dvi dienas, jaučiu jau vaikai per dideli Oho. Maniškiai vyresni, bet mėgsta supynes. O tu pati ko nesisupi? QUOTE(kristik @ 2007 08 07, 11:27) o jie patys atveze? ir sumontavo? o tai klausykit jei betonuot i zeme, dar atitinkamai kaina kyla ar ne? as tai kazko panasaus i toki noreciau CIA Ir gal kas zinot kur Vilniuje galima gauti gero smelio? QUOTE(undine @ 2007 08 13, 09:12) o jie patys atveze? ir sumontavo? o tai klausykit jei betonuot i zeme, dar atitinkamai kaina kyla ar ne? as tai kazko panasaus i toki noreciau CIA Ir gal kas zinot kur Vilniuje galima gauti gero smelio? undine va mano Domcei gimtadienio proga jau pastatytos
westa
tai kiek tavo bernuzeliui jau sueina,musiau du metai ane? bet va man supynes su virve nelabai patinka QUOTE(undine @ 2007 08 13, 09:59) westa tai kiek tavo bernuzeliui jau sueina,musiau du metai ane? bet va man supynes su virve nelabai patinka nu nu - trys vakar sukapsėjo O supynė ten ne virvinė, bet ant grandinės ..
aina peklon kaip tas laikas bega
tai padori suma tada
Westa, supynes graziau atrodo nei ju tinklapy
Sveikos
Mes irgi dairomes jau i situos grozius, bet kol kas apsiribosim tik supynem. Sumasteme patys pasidaryti, bet niekur nerandu Vilniuj tokiu rasteliu jau paruostu, kad tik susisukt liktu QUOTE(undine @ 2007 08 13, 08:12) As tai smelio pirkau Thomas Philipse maisuose spec. smeliadezem, buvo 50 proc. nuolaida, bet kiek kainavo nebepamenu tiksliai, maisas 25 kg gal 6 lt. QUOTE(westa @ 2007 08 13, 08:55) undine va mano Domcei gimtadienio proga jau pastatytos ![]() nu super atrodo
gal kas zinot kiek kainuoja krepsinio stovas? ar verta ji daryt medini kur privaciai ar geriau ziuret pardose:senukuose ar kur kitur?
maciau parodoje Vaivorykstes Vokietuka,
tai man jis pasirode labai jau grubiai padarytas
Siuo metu sveciuojuosi JAV.Kadangi statomes namus Lietuvoje,pasidomejau ir as vaiku aikstelem.Tai cia parduotuveje labai grazios ir pritaikytos vaikams kainuoja apie $400-$600.Kai pasiziuri i kaina Lietuvoj,tai atrodo,kad Lietuvoje vieni milijonieriai gyvena,nes ,kiek papraso tai tiek ir moka.Kazkokia iskreipta rinka.Lietuviai siaip tai labai nagingi,tai nejau negalima patiems sumeistrauti?Nes tiek moketi uz aikstele????
QUOTE(peledziuke @ 2008 04 24, 08:59) maciau parodoje Vaivorykstes Vokietuka, tai man jis pasirode labai jau grubiai padarytas ir aš parodoj vaivorykštės čiuožynę su sūpynėm apžiūrėjau - mažiui tai tiko, bet man nelabai kaip pasirodė
kitoj temoj rodyta nuoroda
http://www.babyllard.com/leht.php?ava=products&lang_id=2 man sita labai patiko ![]() tik kai uzklausiau kainos, tai arba suklydo arba kosmine kaina... QUOTE(MAMICY @ 2008 04 24, 18:42) kitoj temoj rodyta nuoroda http://www.babyllard.com/leht.php?ava=products&lang_id=2 man sita labai patiko ![]() tik kai uzklausiau kainos, tai arba suklydo arba kosmine kaina... ne,nesuklydo-kaina kaip tik tokia
ziuriu kad niekas futbolo vartu neturi
O mes tai iš Vaivorikštės užsisakinėjome. Darėmes dvigubas supynes ir namuką su viršuje palėpe+ čiuožykla. Viską sumontavo ir padarė
O spavotos supynės (užsienietiškos) tai super - pas kaimynus mačiau, bet kaina O įdomu kas futbolo vartais prekiauja, nes mūsų teritorija didelė
domejomes ir mes,tai Thom Philips matem, tik kaina uzmirsau
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 24, 19:42) kitoj temoj rodyta nuoroda http://www.babyllard.com/leht.php?ava=products&lang_id=2 man sita labai patiko ![]() tik kai uzklausiau kainos, tai arba suklydo arba kosmine kaina... labai gražu, norėčiau, bet kaina tai - griūk negyvas
savaitgali buvau Jurbarko miesto sventej ir uzmaciau dvi imones prekiaujancias supuoklem,gal kam patiks.
supuokles Ir dar buvo vienos supuokles -suoliukas,jos man labiausiai patiko Kudžmos imonės (arunaskudzma@mailbox.lt),gaila in-to puslapio jis neturi... .. QUOTE(happy @ 2008 04 27, 14:01) savaitgali buvau Jurbarko miesto sventej ir uzmaciau dvi imones prekiaujancias supuoklem,gal kam patiks. supuokles tikrai neblogos, bent jau nekūdos tokios sakyčiau.. nors dėl tų grandinių.. man labiau patiktų kieta jungtis toj vietoj.. aš www.vaivorykšte.lt pirmąją žaidimų aikštelę išsirinkau, dydis geras ir kaina atitinka
labai daug skelbimu skelbiu.lt radau
Mums tai tetukas is rasteliu ir supynes ir smeliadeze sunere
tik dabar kita beda turiu buvau nusipirkus smeliuko spec. smeliadezems kelis maisus, nes galvojau plastikine deze statyt, bet dabar jis toj medinej prapuola is kur jus gaunat smelio???? negi visa masina reiks pirkt QUOTE(agniux911 @ 2007 09 06, 09:27) gal kas zinot kiek kainuoja krepsinio stovas? ar verta ji daryt medini kur privaciai ar geriau ziuret pardose:senukuose ar kur kitur? savautgalį pirkom krepšinio stovą.. sumokėjom apie 800 lt, pirkom senukuose.. pasirodo šiltėjant orams deficitas darosi QUOTE(raganele @ 2008 04 24, 16:02) ir aš parodoj vaivorykštės čiuožynę su sūpynėm apžiūrėjau - mažiui tai tiko, bet man nelabai kaip pasirodė Va jau metai Vaivorykštės stovi .. neturiu jokių priekaištų.. tik po žiemos reikės pertept kuo nors QUOTE(undine @ 2008 04 30, 09:24) a dar vis be supynės? QUOTE(westa @ 2008 04 30, 09:02) dar jo aš arba vaivorykštės imsiu šitą http://www.vaivorykste.lt/lt/public/the_pr...name=Vokietukas arba pati kalsiu QUOTE(undine @ 2008 04 30, 11:01) dar jo aš arba vaivorykštės imsiu šitą http://www.vaivorykste.lt/lt/public/the_pr...name=Vokietukas arba pati kalsiu mačiau šią.. patiko, bet pas mus ant žolyno stovi, tai tas krepšis tik dėl vaizdo būtų buvęs.. ant žolės gi nepamėtysi QUOTE(westa @ 2008 04 30, 10:09) mačiau šią.. patiko, bet pas mus ant žolyno stovi, tai tas krepšis tik dėl vaizdo būtų buvęs.. ant žolės gi nepamėtysi 5 šunys??? aš ir labai noriu šuns, bet vyras labai stabdo mane na o mes tada svarstom statyti arčiau plyteliu, kad Domas galėtu ir krepšinio pažaisti klausyk, o per kiek laiko pristatė? ir primink, jūs patys montavotes ar jie? svarstau ar patiems čia išeitų ar ne? |