Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų aikštelė prie namo
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2
undine
perkames nama,ir mastau kad reiktu kieme vaikams kazka sumeistrauti, kad turetu ka veikt g.gif pasiziurejau internete siulomu firmu kainas,tai biskuti fantazija ir sustojo blink.gif doh.gif
ar daret? ka daret? uz kiek daret? viskas labai smalsu smile.gif ir gal zinot pas ka galima pasidaryt pigiau ax.gif biggrin.gif
as asmeniskai zinau, jei ka domina, kas laistymus ir siaip vejos tvarkyma daro tikrai pigiau negu kitos firmos thumbup.gif
Aidulia
Mes nemažai vaikams pridarėm. Turim futbolo aikštelę ( kaimo darbininkai sumeistravo. Kainavo medis ir tinklas, aišku, darbas), gerą krepšinio stovą ( tas tai bjaurybė baisulingus pinigus kainavo verysad.gif , bet kad pas mus 2 iš keturių stipriai žaidžiantys krepšinį), medines supynes ir laipynes ( pirkom Klaipėdoje, Frezijoj, tikrai ne per brangiausiai mokėjom. Pati nutepiau spec. ilgaamžiais dažais)), supamą arkliuką ( tokią supynę iš lentos, kur viename gale vienas vaikas sėdi, kitame kitas), vyras ją padarė. Ateityje norčiau pastatyt vaikams atskirą namuką blush2.gif . Tokį tikrą, kad galėtų ir nakvoti ten, jei draugų atsives, tvarkytis. Na, tokia užuomina beveik į nuosavą vaikų būstą unsure.gif ( baldukai, žaislai)
Pas mus gerai, yra kaime nebrangių žmonių, kurie su mielu ateina padirbėti už maistą, kelis litus, alaus buteliuką thumbup.gif
Tiesa, visas žaidimų priemones rimtai įtvirtinom, betonavom, esu girdėjusi, kai krito supynės blink.gif
evansmum
Mes tik statybas uzbaigem, tai kt metais noreciau ka nors savo sunui suregzt.
Taip kad stebesiu sia tema thumbup.gif
kristik
www.vaivorykste.lt yra neblogu variantu ir kainos pusetinos mirksiukas.gif
Patarciau gerai pasiskaiciuoti kiek jums kainuos, jei sugalvosite darytis patys, nes kokybiskos iseis pakankamai brangios + vargelio apturesit doh.gif Mes nusprendem, kad paprasciau nusipirkti mirksiukas.gif
undine
QUOTE(Elina @ 2007 08 05, 17:31)
Pas mus gerai, yra kaime nebrangių žmonių, kurie su mielu ateina padirbėti už maistą, kelis litus, alaus buteliuką thumbup.gif
Tiesa, visas žaidimų priemones rimtai įtvirtinom, betonavom, esu girdėjusi, kai krito supynės blink.gif
*

nu vat jums gerai. As ir bandau ieskotis meistru mazesniuose miesteliuose, turet pigiau atsieit, tik vat atgabeninimas kaip bus idomu g.gif

QUOTE(kristik @ 2007 08 06, 00:41)
www.vaivorykste.lt yra neblogu variantu ir kainos pusetinos  mirksiukas.gif 
Patarciau gerai pasiskaiciuoti kiek jums kainuos, jei sugalvosite darytis patys, nes kokybiskos iseis pakankamai brangios + vargelio apturesit  doh.gif Mes nusprendem, kad paprasciau nusipirkti  mirksiukas.gif
*

aciu uz nuoroda,einu ziuretis drinks_cheers.gif
Sixty
Mes savo berniukams nupirkome štai šias supynes
Orla
Taip pat ir smėlio dėžę su dangčiu 4u.gif Nu patenkinti vyrukai nerealiai blink.gif
Galvojame dar apie krepšinio lentą cool.gif
kristik
QUOTE(Sixty @ 2007 08 06, 15:34)
Orla
Taip pat ir smėlio dėžę su dangčiu  4u.gif  Nu patenkinti vyrukai nerealiai  blink.gif
Galvojame dar apie krepšinio lentą  cool.gif
*

O ikisamas daret ar kitas?

Kokias klojate dangas prie/po supynem? Arr zeldinat?
undine
QUOTE(Sixty @ 2007 08 06, 15:34)
Orla
Taip pat ir smėlio dėžę su dangčiu  4u.gif  Nu patenkinti vyrukai nerealiai  blink.gif
Galvojame dar apie krepšinio lentą  cool.gif
*

ir man labai patiko sita nuoroda thumbup.gif ir kainos tikrai padorios thumbup.gif
o geriausias bajeris, kad siandien nuvaziavom prie namo, kuri ruosiames pirkti, ir ziuriu kitoje puseje gatves pardavijena tokias zaidimu aiksteles, supynes doh.gif thumbup.gif va sitas ju tinklapis www.rugosa.lt bet atrodo kazkaip nepatvariai man g.gif

Sixty o jus is kokio miesto? idomu man kaip su atgabenimu is kauno i vilniu, matyt dar papildomas mokestis g.gif
Sixty
Na mes Klaipėdos rajone, o atgabenimas buvo 200 Lt. mirksiukas.gif
kristik
www.vaivorykste.lt atvezimas is Kauno i Vilniu 120 Lt
westa
Mes kaip tik vakar nusipirkom iš Frezijos vaivorykštės gamybos žaidimų aikštelę.. pačiai Vaivorykštei parašiau, tai jau šiais metais nebegabens į Klaipėdą schmoll.gif .. o jei vien man , tai tiek pat kiek aikštelė kainuotų vien atgabenimas doh.gif . tai Frezijoj radom tokią pačią. atveš ir sumontuos .. tik va sako geriau tokias betonuot g.gif
Bomba
QUOTE(westa @ 2007 08 08, 09:34)
Mes kaip tik vakar nusipirkom iš Frezijos vaivorykštės gamybos žaidimų aikštelę.. pačiai Vaivorykštei parašiau, tai jau šiais metais nebegabens į Klaipėdą  schmoll.gif .. o jei vien man , tai tiek pat kiek aikštelė kainuotų vien atgabenimas  doh.gif . tai Frezijoj radom tokią pačią. atveš ir sumontuos .. tik va sako geriau tokias betonuot  g.gif
*

kuria issirinkot ? mes tai nuziureje pasaku maluna wub.gif
Sixty
Gal žinote kokių nors tel. numeriukų, kas smėliuko į vaikų smėlio dėžę galėtų atvežti Klaipėdos rajone ax.gif
Aidulia
QUOTE(westa @ 2007 08 08, 10:34)
tai Frezijoj radom tokią pačią. atveš ir sumontuos .. tik va sako geriau tokias betonuot  g.gif
*

Būtinai betonuok. Gali nukristi, besisupant vaikams

Pas mane grynai tokia pat http://www.vaivorykste.lt/lt/public/the_product?name=Orla, tik be čiuožyklos, pirkau frezijoj, atvežė tą patį vakarą, sumontavo.
westa
QUOTE(Bomba @ 2007 08 08, 11:07)
kuria issirinkot ? mes tai nuziureje pasaku maluna  wub.gif
*

pas mus Strėva su čiuožykla ir supyne

QUOTE(Elina @ 2007 08 08, 11:34)
Būtinai betonuok. Gali nukristi, besisupant vaikams

Pas mane grynai tokia pat http://www.vaivorykste.lt/lt/public/the_product?name=Orla, tik be čiuožyklos, pirkau frezijoj, atvežė tą patį vakarą, sumontavo.
*

rytoj atveš, ale motuosim patys ( ta prasme savi), bo ten eilės pas juos, o mano mažiui sekmadienį tortadienis, tai labai jau norisi iki to jam džiaugsmą padaryt smile.gif
ostė
Mes tik šiais metais prisiruošėm pastatyt supyne ir smėlio dėže. Ir viskas stovi nenaudojama, žaidė lygiai dvi dienas, jaučiu jau vaikai per dideli g.gif . Tarnauja sūpynė kaip kiemo puošmena doh.gif
Aidulia
QUOTE(westa @ 2007 08 08, 11:54)

rytoj atveš, ale motuosim patys
*

aišku patys montuokit, nėra ten sudėtinga. Nuo ciocės Elinos linkėjimai mažiukui su tortadieniu smile.gif
QUOTE(ostė @ 2007 08 08, 14:11)
Mes tik šiais metais prisiruošėm pastatyt supyne ir smėlio dėže. Ir  viskas stovi nenaudojama, žaidė lygiai dvi dienas, jaučiu jau vaikai per dideli  g.gif . Tarnauja sūpynė kaip kiemo puošmena  doh.gif
*

Oho. Maniškiai vyresni, bet mėgsta supynes. O tu pati ko nesisupi? unsure.gif Man tai labai čiotka pasilinguoti thumbup.gif
undine
QUOTE(kristik @ 2007 08 07, 11:27)
www.vaivorykste.lt atvezimas is Kauno i Vilniu 120 Lt
*

o jie patys atveze? ir sumontavo?
o tai klausykit jei betonuot i zeme, dar atitinkamai kaina kyla ar ne?

as tai kazko panasaus i toki noreciau CIA

Ir gal kas zinot kur Vilniuje galima gauti gero smelio? smile.gif
westa
QUOTE(undine @ 2007 08 13, 09:12)
o jie patys atveze? ir sumontavo?
o tai klausykit jei betonuot i zeme, dar atitinkamai kaina kyla ar ne?

as tai kazko panasaus i toki noreciau CIA

Ir gal kas zinot kur Vilniuje galima gauti gero smelio?  smile.gif
*

undine va mano Domcei gimtadienio proga jau pastatytos mirksiukas.gif jam labai patinka smile.gif . Nu turėtų ir Tavo Dominykui patikt biggrin.gif
user posted image
undine
westa thumbup.gif tai kiek jums visas tas malonumas atsiejo? o smelio dezes nesidaret?
tai kiek tavo bernuzeliui jau sueina,musiau du metai ane? smile.gif

bet va man supynes su virve nelabai patinka g.gif as norec kad metalines gal butu,nes bijau mazoji kad nusibalnos nuo ju g.gif
westa
QUOTE(undine @ 2007 08 13, 09:59)
westa thumbup.gif  tai kiek jums visas tas malonumas atsiejo? o smelio dezes nesidaret?
tai kiek tavo bernuzeliui jau sueina,musiau du metai ane? smile.gif

bet va man supynes su virve nelabai patinka  g.gif as norec kad metalines gal butu,nes bijau mazoji kad nusibalnos nuo ju  g.gif
*

nu nu - trys vakar sukapsėjo mirksiukas.gif . su monatvimu išėjo 2000 lt. šiaip ji įkasama, bet mes dar betono apie kojas įpylėm smile.gif

O supynė ten ne virvinė, bet ant grandinės ..
undine
aina peklon kaip tas laikas bega doh.gif nu tiksliai, jei mano Dovilei 3,6m tai taviskiui 3m blush2.gif biggrin.gif

tai padori suma tada thumbup.gif beliko paskolos sulaukt ir statyt thumbup.gif lotuliukas.gif
kristik
Westa, supynes graziau atrodo nei ju tinklapy thumbup.gif Reikejo nuolaidos prasyti uz reklama bigsmile.gif O kodel taip brangiai gavosi? Ten su montavimu raso 1630 Lt g.gif
westa
QUOTE(kristik @ 2007 08 13, 11:46)
Westa, supynes graziau atrodo nei ju tinklapy  thumbup.gif  Reikejo nuolaidos prasyti uz reklama  bigsmile.gif O kodel taip brangiai gavosi? Ten su montavimu raso 1630 Lt  g.gif
*

nu kaina didesnė, nes mes Klaipėdoj smile.gif . tai ne tiesiogiai per juos pirkom smile.gif
Romeo
Sveikos 4u.gif

Mes irgi dairomes jau i situos grozius, bet kol kas apsiribosim tik supynem. Sumasteme patys pasidaryti, bet niekur nerandu Vilniuj tokiu rasteliu jau paruostu, kad tik susisukt liktu ax.gif Kazkokiam augalu centre maciau, bet ten per stori ir per trumpi doh.gif Gal matet kur?

QUOTE(undine @ 2007 08 13, 08:12)
Ir gal kas zinot kur Vilniuje galima gauti gero smelio?  smile.gif
*

As tai smelio pirkau Thomas Philipse maisuose spec. smeliadezem, buvo 50 proc. nuolaida, bet kiek kainavo nebepamenu tiksliai, maisas 25 kg gal 6 lt. g.gif

QUOTE(westa @ 2007 08 13, 08:55)
undine va mano Domcei gimtadienio proga jau pastatytos  mirksiukas.gif jam labai patinka  smile.gif . Nu turėtų ir Tavo Dominykui patikt  biggrin.gif
user posted image
*

nu super atrodo thumbup.gif
agniux911
gal kas zinot kiek kainuoja krepsinio stovas? ar verta ji daryt medini kur privaciai ar geriau ziuret pardose:senukuose ar kur kitur?
Ytė
QUOTE(westa @ 2007 08 13, 09:55)
undine va mano Domcei gimtadienio proga jau pastatytos  mirksiukas.gif jam labai patinka  smile.gif . Nu turėtų ir Tavo Dominykui patikt  biggrin.gif
user posted image
*

thumbup.gif KAIP MUMS TOKIOS REIKYŲ, NET SEILĖ BĖGA blush2.gif
peledziuke
maciau parodoje Vaivorykstes Vokietuka,
tai man jis pasirode labai jau grubiai padarytas g.gif Ar jus patenkintos kokybe?
anyta
Siuo metu sveciuojuosi JAV.Kadangi statomes namus Lietuvoje,pasidomejau ir as vaiku aikstelem.Tai cia parduotuveje labai grazios ir pritaikytos vaikams kainuoja apie $400-$600.Kai pasiziuri i kaina Lietuvoj,tai atrodo,kad Lietuvoje vieni milijonieriai gyvena,nes ,kiek papraso tai tiek ir moka.Kazkokia iskreipta rinka.Lietuviai siaip tai labai nagingi,tai nejau negalima patiems sumeistrauti?Nes tiek moketi uz aikstele????
raganele
QUOTE(peledziuke @ 2008 04 24, 08:59)
maciau parodoje Vaivorykstes Vokietuka,
tai man jis pasirode labai jau grubiai padarytas  g.gif Ar jus patenkintos kokybe?
*

ir aš parodoj vaivorykštės čiuožynę su sūpynėm apžiūrėjau - mažiui tai tiko, bet man nelabai kaip pasirodė g.gif grubiai suręsta ten viskas, rąsteliai suplyšinėję,čiuožykla nečiuožia, rankom pasistumt reikia.
MAMICY
kitoj temoj rodyta nuoroda
http://www.babyllard.com/leht.php?ava=products&lang_id=2

man sita labai patiko
user posted image
tik kai uzklausiau kainos, tai arba suklydo arba kosmine kaina... biggrin.gif parase kad 13000... tai man kaip ir daugoka atrodo biggrin.gif
peledziuke
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 24, 18:42)

man sita labai patiko
user posted image
tik kai uzklausiau kainos, tai arba suklydo arba kosmine kaina... biggrin.gif parase kad 13000... tai man kaip ir daugoka atrodo biggrin.gif
*

ne,nesuklydo-kaina kaip tik tokia doh.gif
MAMICY
QUOTE(peledziuke @ 2008 04 25, 06:54)
ne,nesuklydo-kaina kaip tik tokia doh.gif
*

duzo mano viltys... o as taip tikejausi kad klaida... nors 1300 jau per maza kaina atrodo smile.gif
kristis
ziuriu kad niekas futbolo vartu neturi smile.gif o ploto daug mirksiukas.gif
Gazelė
O mes tai iš Vaivorikštės užsisakinėjome. Darėmes dvigubas supynes ir namuką su viršuje palėpe+ čiuožykla. Viską sumontavo ir padarė thumbup.gif , bet tik vienintelis minusas kad čiuožykla per stačiai. Bandėme aiškinti, bet jie gynėsi, kad tai standartas g.gif . Jau trys metai kaip naudojame ir vaikams labai patinka.
O spavotos supynės (užsienietiškos) tai super - pas kaimynus mačiau, bet kaina doh.gif doh.gif doh.gif ........
O įdomu kas futbolo vartais prekiauja, nes mūsų teritorija didelė ax.gif .
peledziuke
domejomes ir mes,tai Thom Philips matem, tik kaina uzmirsau blush2.gif
bambinute
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 24, 19:42)

man sita labai patiko
user posted image
*

labai gražu, norėčiau, bet kaina tai - griūk negyvas doh.gif doh.gif doh.gif .. gal gamintojai prieš skelbdami kainas tiesiog perskaitė anytos postą, jog Lietuvoj visi milijonieriai biggrin.gif
happy
savaitgali buvau Jurbarko miesto sventej ir uzmaciau dvi imones prekiaujancias supuoklem,gal kam patiks.
supuokles

Ir dar buvo vienos supuokles -suoliukas,jos man labiausiai patiko wub.gif ,tai dabar laukiu kada zole pasidarysim ir turbut pirksiu... wub.gif Jos buvo
Kudžmos imonės (arunaskudzma@mailbox.lt),gaila in-to puslapio jis neturi... ..
bambinute
QUOTE(happy @ 2008 04 27, 14:01)
savaitgali buvau Jurbarko miesto sventej ir  uzmaciau dvi imones prekiaujancias supuoklem,gal kam  patiks.
supuokles
*

tikrai neblogos, bent jau nekūdos tokios sakyčiau.. nors dėl tų grandinių.. man labiau patiktų kieta jungtis toj vietoj..
aš www.vaivorykšte.lt pirmąją žaidimų aikštelę išsirinkau, dydis geras ir kaina atitinka g.gif . tik reik sulaukti kada aplinka bus sutvarkyta.., o greit nenusimato.
happy
dar viena firma radau
happy
dar viena
http://eskija.tik.lt/
happy
labai daug skelbimu skelbiu.lt radau ax.gif
undine
QUOTE(happy @ 2008 04 29, 18:24)
labai daug skelbimu  skelbiu.lt radau  ax.gif
*

tai visus mesk cia mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
happy
QUOTE(undine @ 2008 04 29, 18:55)
tai visus mesk cia  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif
*

nugi pacios susirasit mirksiukas.gif nes skelbimas galioja 2savaites ir veliau visos mano nuorodos neveiks schmoll.gif doh.gif
Perziurejau visas supuokles ir kolkas man nr1 supynes kurias maciau toj sventej wub.gif Man turbut ju labiau reikia nei vaikams doh.gif
undine
QUOTE(happy @ 2008 04 29, 21:10)
nugi pacios susirasit  mirksiukas.gif  nes  skelbimas galioja 2savaites ir veliau visos mano nuorodos neveiks  schmoll.gif  doh.gif
Perziurejau visas supuokles ir kolkas man nr1 supynes kurias maciau toj sventej  wub.gif  Man turbut ju labiau reikia nei vaikams  doh.gif
*

bėda cool.gif
Romeo
Mums tai tetukas is rasteliu ir supynes ir smeliadeze sunere biggrin.gif
tik dabar kita beda turiu cool.gif
buvau nusipirkus smeliuko spec. smeliadezems kelis maisus, nes galvojau plastikine deze statyt, bet dabar jis toj medinej prapuola doh.gif
is kur jus gaunat smelio???? g.gif
negi visa masina reiks pirkt unsure.gif
westa
QUOTE(agniux911 @ 2007 09 06, 09:27)
gal kas zinot kiek kainuoja krepsinio stovas? ar verta ji daryt medini kur privaciai ar geriau ziuret pardose:senukuose ar kur kitur?
*

savautgalį pirkom krepšinio stovą.. sumokėjom apie 800 lt, pirkom senukuose.. pasirodo šiltėjant orams deficitas darosi doh.gif .. Ermitaže nebebuvo, tai Senukuose radom.. Man toks metalinis labiau patinka.. jį pajudint gali jei reikia.. yra ratukai, pervežt nėra sudėtinga reikalui esant..
QUOTE(raganele @ 2008 04 24, 16:02)
ir aš parodoj vaivorykštės čiuožynę su sūpynėm apžiūrėjau - mažiui tai tiko, bet man nelabai kaip pasirodė g.gif grubiai suręsta ten viskas, rąsteliai suplyšinėję,čiuožykla nečiuožia, rankom pasistumt reikia.
*

Va jau metai Vaivorykštės stovi .. neturiu jokių priekaištų.. tik po žiemos reikės pertept kuo nors

QUOTE(undine @ 2008 04 30, 09:24)
bėda  cool.gif
*

a dar vis be supynės? smile.gif
undine
QUOTE(westa @ 2008 04 30, 09:02)
a dar vis be supynės?  smile.gif
*

dar jo doh.gif , kai persikėlėm rudenį, nebe supynės rūpėjo, o baldai doh.gif , o dabar va atšilo orai, vaikai varo i lauką, ir vėl bėda doh.gif tai dabar pilnose paieškose biggrin.gif
aš arba vaivorykštės imsiu šitą
http://www.vaivorykste.lt/lt/public/the_pr...name=Vokietukas

arba pati kalsiu doh.gif lotuliukas.gif
westa
QUOTE(undine @ 2008 04 30, 11:01)
dar jo doh.gif , kai persikėlėm rudenį, nebe supynės rūpėjo, o baldai doh.gif , o dabar va atšilo orai, vaikai varo i lauką, ir vėl bėda doh.gif tai dabar pilnose paieškose  biggrin.gif
aš arba vaivorykštės imsiu šitą
http://www.vaivorykste.lt/lt/public/the_pr...name=Vokietukas

arba pati kalsiu doh.gif  lotuliukas.gif
*

mačiau šią.. patiko, bet pas mus ant žolyno stovi, tai tas krepšis tik dėl vaizdo būtų buvęs.. ant žolės gi nepamėtysi unsure.gif .. užtat manąja ne vien vaikai čiuožinėja o ir visi 5 mano šunys biggrin.gif
undine
QUOTE(westa @ 2008 04 30, 10:09)
mačiau šią.. patiko, bet pas mus ant žolyno stovi, tai tas krepšis tik dėl vaizdo būtų buvęs.. ant žolės gi nepamėtysi  unsure.gif .. užtat manąja ne vien vaikai čiuožinėja o ir visi 5 mano šunys  biggrin.gif
*

5 šunys??? blink.gif kokie? ką su tiek darai?? doh.gif biggrin.gif
aš ir labai noriu šuns, bet vyras labai stabdo mane ax.gif ,o aš vistiek labai noriu,dievinu šiuos padarus wub.gif
na o mes tada svarstom statyti arčiau plyteliu, kad Domas galėtu ir krepšinio pažaisti smile.gif, nes dabar darželyje ir lanko krepšini hihihi.gif
klausyk, o per kiek laiko pristatė? ir primink, jūs patys montavotes ar jie? svarstau ar patiems čia išeitų ar ne? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.