Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ergoterapiniai žaislai 2-3metų vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
lauron
labai būtų įdomu sužinoti mamyčių nuomonių, ax.gif
kaip manote ar vertas dėmesio ergoterapinis žaislas g.gif ar patinka jis jūsų mažyliams smile.gif noriu pirkti savo vaikui,jam 2,4m,bet nesu tikra ar jam patiks? g.gif
tutifruti
QUOTE(lauron @ 2007 08 04, 19:06)
labai būtų įdomu sužinoti mamyčių nuomonių, ax.gif
kaip manote ar vertas dėmesio ergoterapinis žaislas g.gif ar patinka jis jūsų mažyliams smile.gif noriu pirkti savo vaikui,jam 2,4m,bet nesu tikra ar jam patiks? g.gif
*

mes turim ergoterapini kuba nupirkau kai buvo 10 men dukrytei,pries tai turejau tokius ergoterapinius ant maitinimo kedutes prilibdamus,tai mano maziukei labai patiko pirma zaide sau kai kedutei sededavo stumdidavo sau ,o su kubu zaidzia iki siol,nera taip kad prie jo sedietu valandu valandas ne toks ji vaikas bet tikrai zaidzia,tokius kubus nauduoja net logopedai,padeda vaikam greiciau susikaupti,ismokti kalbieti tikrai geri zaislai ,bet cia ir nuo vaiko priklauso ar zaidzia,mano mergyte labai greitai perpranta visus zaislus,o kitas vaikas gali ziureti i ta pati zaisla ir nesuprasti ka su juo daryti biggrin.gif
Kristiniux
nupirkau šiand ergoterapinį žaislą savo 9 mėn spinduliukui, tikrai labai patinka jam thumbup.gif pirkau Thomas Philips, labai spalvingas, ryškios spalvos, nemažas, (18lt)Skirtas 6-24 mėn amžiui thumbup.gif
Crista
o kas cia per zaislai, gal galit paaiskinti?
laukinukė
O kur galima įsigyti tų ergoterapinių žaislų? Kiek supratau, tai žaislų parduotuvėse jų nebūna unsure.gif . O pagal skelbimus vis nespėju doh.gif
renax
Ju ivairiu buna dabar nauji net su muzikom yra user posted image
Eglute
QUOTE(laukinukė @ 2007 10 15, 21:20)
O kur galima įsigyti tų ergoterapinių žaislų? Kiek supratau, tai žaislų parduotuvėse jų nebūna  unsure.gif . O pagal skelbimus vis nespėju  doh.gif
*

parduotuvese tikrai nelabai maciau,kreipkis pas Renax
gielux
Turim net keturis ergoterapinius blush2.gif . Kuba user posted image va tokį, tai jis mums pats pačiausias wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif . O kitus laiks nuo laiko pakeičiu irgi pažaidžia abi merginos vyresnioji ir mažoji. Turim muzikinį plastmasinį, tai labai žaidžia, bet man kažkaip mielesni medinukai. Vieną superinį medinį turim, kuris prisiklijuoja prie paviršiaus ir dar su veidrodžiu, tai irgi thumbup.gif
rimas19
faini žaislai. O kuom nors jie skiriasi nuo lavinamujų???
knielita
Mums toki rekomendavo logopede biggrin.gif Nes pradejom sneket gana velai, o ir kalbejom pakankamai mazai. Zodziu mums jis pasiulytas kaip kalbos vystymui stimuliuoti zaislas. Nuo to karto esu siu zaislu gerbeja biggrin.gif Turejom pakankamai ju. Sunus noriai su jais zaisdavo, net dabar dar pazaidzia biggrin.gif
bsgess
QUOTE(knielita @ 2007 10 26, 11:54)
Mums toki rekomendavo logopede  biggrin.gif Nes pradejom sneket gana velai, o ir kalbejom pakankamai mazai. Zodziu mums jis pasiulytas kaip kalbos vystymui stimuliuoti zaislas. Nuo to karto esu siu zaislu gerbeja  biggrin.gif Turejom pakankamai ju. Sunus noriai su jais zaisdavo, net dabar dar pazaidzia biggrin.gif
*

O kaip jis susijes su kalba> Maniske kalba pakankamai daug, bet del kitos kalbos itakos kai ka nelabai aiskiai taria. As lauki tokio zaisliuko ir galvojau parduoti, bet jei padetu kalbai susilaikyciau g.gif
saule_vire
Sveikos,mane labai sudomino šie žaislai,kiek kainuoja pvz.tas kubas?ir kur galėčiau nupirkti?gyvenu toli nuo Vilniaus,beveik Latvijoj,gal galima kaip nors atsisiūsti? ax.gif mirksiukas.gif
renax
QUOTE(baltic*girl @ 2007 10 26, 11:05)
O kaip jis susijes su kalba> Maniske kalba pakankamai daug, bet del kitos kalbos itakos kai ka nelabai aiskiai taria. As lauki tokio zaisliuko ir galvojau parduoti, bet jei padetu kalbai susilaikyciau g.gif
*

Itakos turi nes dirba pirstai o pistuose yra kalbos centrai , man taip aiskino , kuo daugiau tokiu vielutiniu kanciu pirsteliam tuo geriau burnyte dirba
vejunestela
Jei ergoterapinis turi itakos kalbai tai man idomu jei vaikui 4 metai ir jis svepluoja ar padetu tokio amziaus vaikui?
Kačia
Manau kad 4 metu vaikui nuo sveplavimo ergoterapinis zaislas nepadetu (reiktu daryt iv. pratimus burnai) schmoll.gif bet rasymui padetu, nes laveja pirstu raumenukai smile.gif
vejunestela
QUOTE(Kačia @ 2007 11 30, 17:14)
Manau kad 4 metu vaikui nuo sveplavimo ergoterapinis zaislas nepadetu (reiktu daryt iv. pratimus burnai) schmoll.gif bet rasymui padetu, nes laveja pirstu raumenukai smile.gif
*

dekui uz atsakyma
irenairsavi
Kas turite ergoterapinius zaislus, gal galite pasidalinti kur ju galima isigyti? Labai norim tokiu!! ax.gif
žemuogienė
QUOTE(irenairsavi @ 2007 12 16, 18:37)
Kas turite ergoterapinius zaislus, gal galite pasidalinti kur ju galima isigyti? Labai norim tokiu!!  ax.gif
*

mums parvežė iš Vokietijos, ten žymiai pigiau negu čia blush2.gif
Likka
Labai šaunus tas kubas thumbup.gif gal isduosit paslapti kur pirkot? blush2.gif
Aš labai susidomėjau, parduotuvėse nerandu g.gif bandysiu gal per skelbimus paieškot ax.gif
irenairsavi
Pati vakar klausiau kur galima gauti tokiu zaislu - visi atsakymai buvo: vezames is uzsienio, cia pirkti praktiskai nera g.gif
Siandien prasukavau Akropolio zaislu parduotuves - zaislu yra ir gan nemazas pasirinkimas, ivairove gali patenkinti poreikius ir galimybes! clap.gif ypac parduotuveje RuDuDu (ten yra ir tas kubas, kainuoja apie 130 lt - labai didelis), paprastesniu ir pigesniu irgi yra, galima uz 40 lt nusipirkti gan gera zaisla, yra uz 17 lt - ji siandien ir nusipirkau. Kitose parduotuvese galima gauti plastikiniu, bet uztat grojanciu ir su 18 melodiju - 44 lt thumb_yello.gif
assa.gif
žemuogienė
aišku yra ir čia pirkti, tik va kainos baisios - mūsų kubas medinis nemažas kainavo 15 eurų, o čia mačiau tokį už 129 lt doh.gif
Pusele_
QUOTE(baltic*girl @ 2007 10 26, 13:05)
*

renax atsakė, galiu pridėti visa pirštų veikla susijusi ne tik su kalba bet ir su mastymo vystymusi, aišku pirštukų pratimus galima ir kitokiais budais atlikti, plastilino , tešlos minkymas ir dar galima risigalvoti, bet tokie žaisliukai lavina ir rankos judesius, ne tik kalba, juk reikia išsukinėti tuos burbulius smile.gif

Pelene
Labai saunus ergoterapiniai zaisliukai. Anksciau galvojau, kad kam jie kuriami - nei vaikui idomu, nei naudos duoda. Bet kai sunui padejo daugiau kalbet - pakeiciau nuomone. Mes turim du - viena nedideli, o antra - staliuka( nuo zemes iki virsaus apie 80cm). Staliukas mano sunui dar ir dabar patinka, o 8men dukryte irgi nori liest kamuoliukus pirstukais.

Cia mazas zaisliukas:
user posted image

Cia staliukas:
user posted image
Auksesmama
Sitie zaisliukai thumbup.gif mes turim keltas,bet nedideliu,norejau kuba nupirkti,buvo akcija vienoj parduotuvej,bet per kelta dienu isgraibste,labai jau populiarus.Cia ,
Londone,jie popuriariausi zaisliukai.Ju visur pilna :bibliotekose ir bankuose,ypac ligoninese. bigsmile.gif
mimka
Mes įsigijom ergoterapinį žaisliuką ax.gif mano vaikas baisiai judrus, bijojau, kad gali netikt, bet sėdi ir žaidžia, net pačiai keista bigsmile.gif
Parduotuvėje neesu ir aš mačius, pirkome iš renax, tačiau mačiau dar www.gudragalvis.lt tik kaži ar jie tokį didelį daiktą siunčia į kitus miestas (patys randasi lyg Panevėžyje g.gif )

nu va pvz
Katinas

bet toks brangokas unsure.gif
mamiux
turim viena su muzikytem smile.gif ,laikas nuo laiko vis pasiima...siaip beveik kiekviena diena jis jai uzkliuna smile.gif po keleta minuciu paciupineja,tai muzikas paspaudzia...
zbara
labai frainas tas kubas ir staliukas thumbup.gif kur juos pirkot, merginos? bigsmile.gif
toys
Turejom viena medini ergoterapini zaisliuka, jau pardavem nes mums jau virs 3 metu. bet sunui ziauriai patiko, ypac kaip buvo metuku, ir ypac ten kur stumdyti kamuoliukus ant to stripo, ar labirinte. gal valandomis jis ten stumdydavo, o ir dakatare patare toki isigyti, nes maniskis labai judrus ir nemoka susikaupti, o prie to kubo taip darbuodavosi kad net seiles begdavo is susikaupimo lotuliukas.gif
va toki turejom:
user posted imageHosted on Fotki
ciku_caku
mes turim mazuti ergoterapini zaisliuka, bet manau reiks nusipirkti didesni thumbup.gif
Kačia
QUOTE(toys @ 2009 11 18, 23:12)

Turejom ir mes toki kuba. Pirkau , kai suneliu buvo virs metuku. Kelias dienas pasikrapste, o daugiau, net nepriejo unsure.gif Bandziau ir as zasti, ir vyresnelis buvo pritupes, kad tik sudomintu mazaji, deja nepavyko. Kelis men. kambaryje prastovejo, kaip dekoracija, kuri laika buvo pasleptas ir vel istrauktas ir galiausiai - parduotas doh.gif Mazajam labiausiai patiko kubo mediniai "kujai" (lazdeles), bande visur suduoti, kai pataike broliui i galva, teko daugiau ju nebeduoti doh.gif
Kvaksė
Man ir lb patinka sie zaislai ir manau kad vaikucio motorikai tikrai labai padeda laveti thumbup.gif:
tik va as ir noreciau rasti kokio pigesnio 2,6m vaikuciui ax.gif
letuciukas
turime ergoterapinį raizginį, pirkome per internetą, nes parduotuvese nemačiau. Vaikas nuo 1,5m labiau žaidžia. Mačiau ir už 30lt galima rasti, žiurint koks dydis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.