Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Labai miela pasakėlė.
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Dėdės Miego pasakos
Pages: 1, 2
Ievutte
Kartą labai seniai gyveno senialiai. Jie neturėjo vaikų. Jie labai norėjo turėti dukrytę arba sunelį. Vieną kartą senelė išvirė skanią sriubą. Senelė su seneliu atsisėdo prie stalo ir pradėjo valgyti sriubą. Seneliui pradėjo kažkas kutenti į koją.
-Senelę, baik ten kutenti mano koją,-tarė senelis.
-Aš nieko nedarau,-atsiliepė senelė.
Jie valgė toliau. Po kiek laiko senelei pradėjo kutenti.
-Seneli, baik mane kuteti.
-Ar tavęs nekutenu. Kas ten po stalu?
Jie kartu pažiurėjo - o ten maža pelytė. Senialiai jai padarė bliuduką ir riešuto, senelis iždrožė namelį, o senelė pasiuvo rubelių. Taip jie ir liksmai ir ilgai giveno drauge. wub.gif
mamulia
Labai graži pasakaitė, Ievute wink.gif Ją man mano mama sekdavo, taigi ji šeimyninė smile.gif wub.gif
Ievutte
Ačiū mamyte. Žiuriu, kad niekas nerašo ;(
žiedė79
O man visai patiko jusu seimynine pasakele.Labai grazu 4u.gif
Ievutte
Labai ačiū blush2.gif
Smakaite
Lai neįsižeidžia Ievutte, tačiau mąstau apie tai tik kaip užsifiksuotų tokia pasakaitė vaikiuko pasamonėje rolleyes.gif
Ar tik netaptų lygiagretinami palikuonis ir naminis gyvūnas?.. Mąstau apie tai todėl, kad ne vieną kartą iš šiek tiek jaunesnių sesers draugių (26) teko išgirsti replikų a la "nu ir kam tas vaikas? gal geriau įsigyti šunį?.."

..gal tiesiog pasigedau šioje pasakoje tvirto moralinio pagrindo, ar pan..
Mududu
O man ši pasakėlė laaaabai švelni ir šilta wub.gif wub.gif

Neįsižeisk, Smakaite, gal mano moralė nėra pakankamai tvirta, bet aš nelabai supratau, kur čia palikuonis gretinamas su naminiu gyvūnu?? g.gif
Sela:)
Man visai patiko 4u.gif
espana
ir man patiko wub.gif
Ievutte
QUOTE(Smakaite @ 2007 09 17, 18:33)
Lai neįsižeidžia Ievutte, tačiau mąstau apie tai tik kaip užsifiksuotų tokia pasakaitė vaikiuko pasamonėje  rolleyes.gif
Ar tik netaptų lygiagretinami palikuonis ir naminis gyvūnas?.. Mąstau apie tai todėl, kad ne vieną kartą iš šiek tiek jaunesnių sesers draugių (26) teko išgirsti replikų a la "nu ir kam tas vaikas? gal geriau įsigyti šunį?.."

..gal tiesiog pasigedau šioje pasakoje tvirto moralinio pagrindo, ar pan..
*

Labai malonu, kad yra tokių mamyčių... Kurios nesupranta pasakos.. Isižeidžiau, tikrai.. Nemalonu.. Turbūt pati neturite tokios gražios pasakos g.gif verysad.gif

O kitoms labai ačiū 4u.gif
chikko
Nuostabi pasakaitė wub.gif . Tikrai savo vaikui ją paseksiu. Ačiū. 4u.gif
deivydukomama
ir man patiko wub.gif
faina.faina
Maziems vaikams patinka trumpos pasakytes.Su morale manau cia viskas tvarkoj.Jei mano vaikai butu mazi,tikrai sekciau sia pasaka ir manau jiems patiktu. 4u.gif As pati nei tokios nesukurus blush2.gif
meskius
Aišku, kad gražu. Norit pagrindo, moralo g.gif ? Taigi perskaičiau ir pagalvojau, kad jei kai buvai maža mergytė, man butų pasekę pasaką apie tokią gerą pelytę, aš pelių nebučiau bijojusi. Ko gi bijoti tokio mielo peliuko kuris kutena.... thumbup.gif
nakvisa
QUOTE(zirzute @ 2007 09 28, 12:36)
O man ši pasakėlė laaaabai švelni ir šilta wub.gif  wub.gif
Neįsižeisk, Smakaite, gal mano moralė nėra pakankamai tvirta, bet aš nelabai supratau, kur čia palikuonis gretinamas su naminiu gyvūnu?? g.gif
*

Tiesa sakant sutinku,tikrai nepastebejau tokio sugretinimo,labai svelni pasakele.vaikuciams gi patinka visi gyvuneliai:pelytes,meskuciai,zuikuciai...nesuprantu ,Smakaite,apie ka tada tu seki pasakas,gal pasidalink su mumis? g.gif
daliuka
QUOTE(faina.faina @ 2007 11 03, 19:59)
Maziems vaikams patinka trumpos pasakytes.Su morale manau cia viskas tvarkoj.Jei mano vaikai butu mazi,tikrai sekciau sia pasaka ir manau jiems patiktu. 4u.gif As pati nei tokios nesukurus blush2.gif
*

Sutinku 100 proc. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Būtinai paseksiu savo mažiukui bigsmile.gif
Ievutte
Ištikro labai ačiu mamytėms ax.gif 4u.gif jus labai geros.. kaikurios nesupranta blink.gif kaip tokia viena.. Na, mes mergaitės labai mėgstame žaisti namus.. todėl man patiktų būti mama ir užsiregistravau čia blush2.gif blogai nepadariau?? wub.gif doh.gif: nestuke.gif:
viduciux
QUOTE(Ievutte @ 2007 12 27, 17:43)
Ištikro labai ačiu mamytėms  ax.gif  4u.gif  jus labai geros.. kaikurios nesupranta  blink.gif  kaip tokia viena.. Na, mes mergaitės labai mėgstame žaisti namus.. todėl man patiktų būti mama ir užsiregistravau čia  blush2.gif  blogai nepadariau??  wub.gif  doh.gifnestuke.gif:
*

as kai buvau maza, irgi megdavau zaisti lelem hihihi.gif mergaites... ax.gif
o dabar laukiuos savo lelytes mazytes ir apsilankiau cia, kad pasipildyciau pasaku kraiteli, nes kai buvau maza ir ismokau skaityti, skaiciau pati sau pasakas, noriu, kad mano vaikutis prisimintu mano skaitytas pasakas mirksiukas.gif
Ievutte
QUOTE(viduciux @ 2007 12 29, 18:47)
as kai buvau maza, irgi megdavau zaisti lelem hihihi.gif mergaites...  ax.gif
o dabar laukiuos savo lelytes mazytes ir apsilankiau cia, kad pasipildyciau pasaku kraiteli, nes kai buvau maza ir ismokau skaityti, skaiciau pati sau pasakas, noriu, kad mano vaikutis prisimintu mano skaitytas pasakas  mirksiukas.gif
*

Sekmes tureti vaikeli nestuke.gif tongue.gif mirksiukas.gif
vejas
Labai grazu 4u.gif
Ievutte
Ačiū ax.gif blush2.gif tik gal yra klaidų? doh.gif
astule122
Manau puiki pasakaite,as ir paseksiu savo mazyliui. bigsmile.gif
jurgencija
Puiki pasakele... 4u.gif
linxmutee
trumpa, bet miela smile.gif
Ievutte
Ačiū blush2.gif
Ievutte
Alio, negi niekas neskaito?!
Vikiuke
ievute nekreipk demesio i smakaite tegu ji daro kaip mano o tavo pasakele PUIKI thumbup.gif
deivydukomama
miela pasakele 4u.gif
Ievutte
QUOTE(Vikiuke @ 2008 01 27, 21:56)
ievute nekreipk demesio i smakaite tegu ji daro kaip mano o tavo pasakele PUIKI thumbup.gif
*

Aciu, kaip mamytes zino, as esu mazyte 10 metu blush2.gif jus zinot... jus tai zinot biggrin.gif tongue.gif Aciu visoms wub.gif
vejas
Tikrai labai miela pasakele 4u.gif
STT
superinė pasakėlė wub.gif 4u.gif
Ievutte
Aciu biggrin.gif
monkdia
sveikutes!netycia atradau si skyreli apie pasakas ir radau isteis nuostabiu bei idomiu pasaku. na, savuju maziu dar neturiu, tad nera kol kas kam ju sekti, taciau noreciau isleisti knygute su pasakomis, kurias iliustruociau. tad gal atsiras norinciu , kad ju pasakeles isliustruociau ir pabandyt issileist knygute.?
Ievutte
Tau reikėtų pagalbos? biggrin.gif
Kleckutė
Labai graži pasaka. Mano dukrytei labai patiko.
Ievutte
Ačiū smile.gif
monkdia
na, jei noretum , kad iliustruociau taviske pasaka, tai ir butu pagalba:)
na, jei nori paziuret kokia stilistika dirbu, gali paziuret cia
http://www.cosyart4u.com/diana-monkeviciute
mano iliustruotos knygos "Pabulime kartu", "lietuviskos pasakos", "Piemenaite ir kaminkretys".
tad jei patiks , galetume pabandyt dirbt kartu:)
astule122
Jau ir as spejau pasekti maziui sita pasakaite. bigsmile.gif
Ievutte
Aciu, o mamyte mongdia tai nezinau..... Nesupratau.. Bet pasakas galiu kurti smile.gif))
Šarlote
Nuostabi pasaka ir turinti daug užslėptų pamokymų. Pirmiausia toje pasakoje kalbama apie šeimą ir jos vertybes. Apie pagarbą gyvybei ir norą ją išauginti. Pelytė čia tik simbolis gyvybės, kuria išpuoselėjo seneliai. Šioje pasakoje nėra jokio žiaurumo, o tik gėris- pamaitino pelytę, o ne su šluota nugynė thumbup.gif
Manau tokios gražios, trumpos ir prasmingos pasakėlės tik ugdo mažiukų fantaziją. Ačiū už šitą grožį 4u.gif
Just me...
Man labai patiko, būtinai šįvakar paseksiu saviškei smile.gif
Ievutte
QUOTE(Šarlote @ 2008 02 29, 10:29)
Nuostabi pasaka ir turinti daug užslėptų pamokymų. Pirmiausia toje pasakoje kalbama apie šeimą ir jos vertybes. Apie pagarbą gyvybei ir norą ją išauginti. Pelytė čia tik simbolis gyvybės, kuria išpuoselėjo seneliai. Šioje pasakoje nėra jokio žiaurumo, o tik gėris- pamaitino pelytę, o ne su šluota nugynė thumbup.gif
Manau tokios gražios, trumpos ir prasmingos  pasakėlės tik ugdo mažiukų fantaziją. Ačiū už šitą grožį 4u.gif
*

Tikrai aciu! smile.gif taip pat ir kitai mamytei smile.gif))
gabvidas
Graži trumpa pasaka..
Ievutte
aciukas smile.gif
Sidabrinė
Labai grazi ir silta pasaka wub.gif
Ievutte
aciu
Kiwija
QUOTE(Ievutte @ 2007 08 04, 22:04)
Kartą labai seniai gyveno senialiai. Jie neturėjo vaikų. Jie labai norėjo turėti dukrytę arba sunelį. Vieną kartą senelė išvirė skanią sriubą. Senelė su seneliu atsisėdo prie stalo ir pradėjo valgyti sriubą. Seneliui pradėjo kažkas kutenti į koją.
-Senelę, baik ten kutenti mano koją,-tarė senelis.
-Aš nieko nedarau,-atsiliepė senelė.
Jie valgė toliau. Po kiek laiko senelei pradėjo kutenti.
-Seneli, baik mane kuteti.
-Ar tavęs nekutenu. Kas ten po stalu?
Jie kartu pažiurėjo - o ten maža pelytė. Senialiai jai padarė bliuduką ir riešuto, senelis iždrožė namelį, o senelė pasiuvo rubelių. Taip jie ir liksmai ir ilgai giveno drauge.  wub.gif

Oi, kokia linksmutė, šiltutė ir graži pasakėlė bigsmile.gif , o svarbiausia trumpa thumbup.gif , mano Saulė labai mėgsta perpasakoti pasakas, tai šią išmoks mintinai bigsmile.gif , šį vakarą savo dukrytei ją paseksiu thumbup.gif wub.gif . Ačiū už pasakytę mirksiukas.gif 4u.gif .
vejas
tikrai miela pasakyte 4u.gif
Šypsenėlė24
Ši pasaka man primena vaikystę wub.gif Mama ją sekdavo wub.gif
funnygirl-
trumpa ir grazi pasakele
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.