Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Labai miela pasakėlė.
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Dėdės Miego pasakos
Pages: 1, 2
Papilia
Jau ir mes sekam šią pasakėlę thumbup.gif
Mirakulös
Sveika. Juk tikrai fainute sita pasakele labai paprastute, trumpute , vaikiska nesunku bus suprasti mazyliams tongue.gif 2.gif beto labai greitai ja nusirasiau neprireike vargo. thumbup.gif Kad daugiau tokiu trumpu ir paprastuciu butu smile.gif)
Gretuliukas
wub.gif thumbup.gif
Ievutte
Ačiū ačiū 4u.gif 4u.gif man jau 11. Jei nepyksit sukursiu dar vieną smile.gif
Rasicka*
4u.gif Man tokios linksmos pasakėles mama nesekė, bet savo mažytei dukrytei aš būtinai ją paseksiu wub.gif
Ievutte
Ačiū :}
Baniukas
Graži pasakaitė 4u.gif
juta2007
Trumputė ir nenuobodi 4u.gif
Dominykos
QUOTE(Ievutte @ 2007 08 04, 21:04)
Kartą labai seniai gyveno senialiai. Jie neturėjo vaikų. Jie labai norėjo turėti dukrytę arba sunelį. Vieną kartą senelė išvirė skanią sriubą. Senelė su seneliu atsisėdo prie stalo ir pradėjo valgyti sriubą. Seneliui pradėjo kažkas kutenti į koją.
-Senelę, baik ten kutenti mano koją,-tarė senelis.
-Aš nieko nedarau,-atsiliepė senelė.
Jie valgė toliau. Po kiek laiko senelei pradėjo kutenti.
-Seneli, baik mane kuteti.
-Ar tavęs nekutenu. Kas ten po stalu?
Jie kartu pažiurėjo - o ten maža pelytė. Senialiai jai padarė bliuduką ir riešuto, senelis iždrožė namelį, o senelė pasiuvo rubelių. Taip jie ir liksmai ir ilgai giveno drauge.  wub.gif
*

Trumpute bet grazi smile.gif
solveka
QUOTE(Ievutte @ 2007 08 04, 22:04)
Kartą labai seniai gyveno senialiai. Jie neturėjo vaikų. Jie labai norėjo turėti dukrytę arba sunelį. Vieną kartą senelė išvirė skanią sriubą. Senelė su seneliu atsisėdo prie stalo ir pradėjo valgyti sriubą. Seneliui pradėjo kažkas kutenti į koją.
-Senelę, baik ten kutenti mano koją,-tarė senelis.
-Aš nieko nedarau,-atsiliepė senelė.
Jie valgė toliau. Po kiek laiko senelei pradėjo kutenti.
-Seneli, baik mane kuteti.
-Ar tavęs nekutenu. Kas ten po stalu?
Jie kartu pažiurėjo - o ten maža pelytė. Senialiai jai padarė bliuduką ir riešuto, senelis iždrožė namelį, o senelė pasiuvo rubelių. Taip jie ir liksmai ir ilgai giveno drauge.  wub.gif
*

Labai faina. Neatsimenu, kad tokią pasaką vaikystėje bučiau girdėjusi smile.gif
kemppinele
QUOTE(solveka @ 2009 02 04, 16:55)
Labai faina. Neatsimenu, kad tokią pasaką vaikystėje bučiau girdėjusi smile.gif
*

kazkaip as irgi tokios negirdejau ax.gif bet grazute wub.gif
enija05
smile.gif
Ievutte
Huh. ;DD Ačiūkas. ;D
jutu
Ačiū už fainą ir paprastą pasakėlę, bus lengva prisiminti ir papasakoti savo mažosioms...
areida
gerai kad mamyte nepamirso vaikystes ir tesia gimines pasakele savo vaikuciams smile.gif saunuole mamyte mirksiukas.gif
Ievutte
Aha :P
bulbacka
grazu,saunuole mamayte
Evive
Labai miela pasakytė. Taip galvoju, jau kuo gi čia baigsis smile.gif o čia pelytė. Vakare būtinai paseksiu savo mažiukėms wink.gif
saule1
graži pasakėlė 4u.gif tikrai
vikusedo
faina, idomi, trumpa, ne nuobodi, tikiuosi nepamiršiu kol mažylė daaugs biggrin.gif
Ievutte
Ačiū visiem!
tikroji meile
QUOTE(mamulia @ 2007 08 20, 23:03)
Labai graži pasakaitė, Ievute wink.gif Ją man mano mama sekdavo, taigi ji šeimyninė smile.gif wub.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif
zvaigzdulyte777
aciux thumbup.gif
Deimike
QUOTE(Smakaite @ 2007 09 17, 20:33)
Lai neįsižeidžia Ievutte, tačiau mąstau apie tai tik kaip užsifiksuotų tokia pasakaitė vaikiuko pasamonėje  rolleyes.gif
Ar tik netaptų lygiagretinami palikuonis ir naminis gyvūnas?.. Mąstau apie tai todėl, kad ne vieną kartą iš šiek tiek jaunesnių sesers draugių (26) teko išgirsti replikų a la "nu ir kam tas vaikas? gal geriau įsigyti šunį?.."

..gal tiesiog pasigedau šioje pasakoje tvirto moralinio pagrindo, ar pan..
*

nesamone. vaikai kitaip supranta viska, jie ir zaislus gyvais laiko, tai kas per nesamone, tada ir bratino negalima sekti. nesupykit, bet jau ta morale kartais per krastus liejasi lotuliukas.gif
DievoUola
Vaikui patiko, o cia nuo vaiko:

smile.gif biggrin.gif rolleyes.gif thumbup.gif clap.gif 2.gif newyear.gif clap_1.gif blush-anim-cl.gif soske.gif
saule0803
thumbup.gif
Varinija
Aciu uz pasakaites,o tai saviems jau ir pritrukau ideju!
kiska13
Trumpa grazi pasakele wub.gif
Auriuxe_
wub.gif
colore
grazi pasakele smile.gif 4u.gif
Maria2
thumbup.gif
juramarina
aciu. thumbup.gif thumbup.gif
Gitana1965
Ačiū, brangioji, už puikią pasakėlę thumbup.gif Kadangi mano vaikai jau užaugę ir turi savo vaikų, o aš - anūkų , tai grįžusi į Lietuvą atostogų, būtinai paseksiu šią paskėlę savo anūkėliams. Dar kartą, didelis tau ačiūkas už ją ir sėkmės tau ir ateityje thumbup.gif bye1.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.