Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokama palata VGN arba vienvietė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
ragnez
del spec. gimdyklos VGN: mano ziniomis, ta palata kainuoja apie 110 lt parai, o gimdymus joje dazniausiai priimineja Razumas. dar viena dalyka reikia turet omeny: palata viena, norinciu daug, taip kad ar 3500 ar 110 lt - palata gali buti uzimta butent ta diena, kai susiruosi gimdyt, todel i ja daug vilciu det neverta.
Jurgana
Kai buvau nuvažiavusi apžiūrėti VGN, ta prabangioji palata buvo tuštut tuštutėlė, tai aš kaip jau ir nudžiugau clap.gif kad gal kai ir man prireiks, gausiu aš tą prabangą. Bet sesutė-palydovė pateikė maždaug tokią statistiką - 4 dienas iš 7 (t.y. per savaitę) ji būna užimta... Plius, balandžio-gegužės mėn kažkodėl tai g.gif padaugėja gimdančių wink.gif , tad galima per daug nesitikėti sad.gif
mazge
QUOTE (ragnez @ 2004 03 22, 17:43)
del spec. gimdyklos VGN: mano ziniomis, ta palata kainuoja apie 110 lt parai, o gimdymus joje dazniausiai priimineja Razumas. dar viena dalyka reikia turet omeny: palata viena, norinciu daug, taip kad ar 3500 ar 110 lt - palata gali buti uzimta butent ta diena, kai susiruosi gimdyt, todel i ja daug vilciu det neverta.

Jei gimdai per privacia klinika, tai yra garantija , kad tikrai gimdysi toj palatoj. Toks klausimas ir pas mane buvo iskiles, delto konkreciai ir skambinau i ta klinika suzinoti kaip buna tuo atveju. Kaip supratau, jei kas nors tuo metu ten yra, perkelia i kita palata ta moteri, turbut taip g.gif Pas juos net sutarti yra numatyta si garantija.
Supermamai - rezervuoti manau galima tik mokant po ta numatyta suma, turbut po 110 Lt. uz para kazkokiam laikuo i prieki, tipo uz 10 dienu butu 1100 Lt. ohmy.gif Zodziu visai neapsimoka, nes gali gimdyti menesio begyje, o sumele susidaro irgi nemaza... mad.gif
SuperMama
tai jegu gimdyti per Baltijos Amerikos Klinika, kokios privilegijos?
1.Kad gausi ta palata
2. visas personalas aplink tave begios? ar tikrai begios? gal labaiu ne nuo pinigu priklauso, o nuo zmogaus?
3. O maista ruos atskirai ar ta pati duos ka ir visoms kitoms?
3. kas dar kitaip buna, gal kas zino?

Aisku ta pati galima gauti ir gimdant ne per juos.
Galima gauti ta pacia gydytoja arba kita - uz 400-800 Lt
Personalui (sesutems ir t.t) - sokoladukai, saldainiai arba po 5 lt
Tik tam kambariukui garantijos nera, o taip iseis 110x 3-5, sakykim 330 lt
Gal i 1000 ir galima isipaisyti.

O per klinika 3500 lt. g.gif

JJolka
Kas dėl tos Super gimdyklos, tai aš ten gimdžiau thumbup.gif O prieš gimdymą irgi buvo iškilęs toks klausimas, ar galima rezervuoti. Ne - negalima. Čia grynai sekmės dalykas. Man pasisekė clap.gif Ten tikrai Razumo palata, taigi, jei su niekuo nesitari, tai didžiausia tikimybė, kad pateksi pas jį. Šiaip ten viskas SUPER thumbup.gif Aptarnavimas aukščiausio lygio - kas kelias minutes tavęs teiraujasi ar tau ir tavo vaikui nieko netrūksta. Ten gali nakvoti ir vyras, o be to leidžia, kad tave aplankytų ir kiti tavo vaikai, nesvarbu, kad jiem nėra 12m. Kaina apie 110, bet ne už parą, o už lakotarpį, kuris šiaip priklauso gimdyvei (lygtai 2 paros). Bet jeigu viskas gerai, tai leidžia važiuot ir po paros.
Beje, manim taip rūpinosi be JOKIO išankstinio susitarimo!!!!
Akvija
Aš irgi planavau gimdyt toj palatoj ,bet deja, buvo užimta, tad gulėjau papradtoj.Visai gerai buvo ir ten ,nes 3 paras buvo ir vyras su manim.Sesutės irgi buvo geros, gal todėl kad į kišenę dėdavom po 20 lt. g.gif
Ir kažkaip keistai skamab kad jei iš klinikos tai tikari guldys į tą paaltą.Kiek suprantu jei ten kas guli ne iš kllinikos tai iškles g.gif
Taip ir įsivaizduoju, guliu aš sau ne iš klinikos sumokėjus 150 lt. toj palatoj, ateina sesutė ir pasako:Atvažiavo moteris iš klinikos todėl mes jus perkelsim į paprastą palatą blink.gif blink.gif
Ir eini su lialka ir daiktais po gimdymo į paprastą palatą ir dar su skaudančia širdim kad išmetei 150 lt.Įdomu g.gif g.gif g.gif
Pipeika
QUOTE (ragnez @ 2004 03 22, 19:43)

gimdziau toj palatoj thumbup.gif mokejau 150 litu uz visa laikotarpi. gimdziau ne pas Razuma - buvau susitarus su kita gydytoja. nemanau, kad gavau geresne prieziura negu buciau gavusi privaciuose, o buciau sumokejus... blink.gif blink.gif
o is palatos nemanau, kad iskelia g.gif taigi vidury gimdymo neismesi moterytes....... g.gif
Gugaicia
QUOTE (ragnez @ 2004 03 22, 19:43)

gimdziau toj palatoj thumbup.gif mokejau 150 litu uz visa laikotarpi. gimdziau ne pas Razuma - buvau susitarus su kita gydytoja. nemanau, kad gavau geresne prieziura negu buciau gavusi privaciuose, o buciau sumokejus... blink.gif blink.gif
o is palatos nemanau, kad iskelia g.gif taigi vidury gimdymo neismesi moterytes....... g.gif

Man mano gydytoja sake, kad liuksine palata kainuoja 150 Lt uz 3 dienas (o ne uz kiekviena diena kaip, kad jus rasot) ir ilgiau nepalieka, nes infekcijos tikimybe didesne, o tuo labiau, kad prie tos palatos kitos gimdyklos yra. Jus gal ne taip supratot. Pasiaiskinkite dar karteli. Ir kiek zinau Amerikos ir Baltijos klinikoje Nestumo prieziura ir gimdymas VGN liuksineje palatoje kainuoja apie 2000-3000 Lt, iskaitant viska. Gal nebent pabrango, nes pries metus mano vyro draugas tiek mokejo uz sias paslaugas.
Papildyta @ [mergetime]1080113049[/mergetime]
Aisku ne uz save, o uz zmona. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jura
O kurios gimdet toje "super" palatoje, ar buvote susitarusios su gydytojais ir jiem smokejote papildomai ar tik uz ta palata susimokejot ir viskas?
ragnez
as tariausi su razumu ir planavau gimdyti "liuksineje". deja, kai atvaziavau su saremiais, "liuksine" buvo uzimta. is anksto nieko nemokejau.

kaip baltijos klinika gali garantuoti, kad gimdysi butent "liuksineje" - neisivaizduoju. nemanau, kad 100% garantija imanoma, todel ir rasiau, kad per daug neisijaustumete. nebent baltijos klinika turi daugiau tokiu palatu.
kaina pasakiau netikslei - nes moket neteko, nors ir norejau.
deja, nei baltijos klinika, nei vgn nera stebukladariai - nebent norite "planinio" gimdymo pagal scenariju: "sian "liuksine" laisva, varai gimdyt".

kodel as cia putojuos? tiesiog siulau neisijaust per daug, kad netektu gimdymo diena nusivilti, ypac is anksto susimokejus nerealias babkes.

ramaus laukimo ir sklandaus gimdymo!
JJolka
QUOTE (jura @ 2004 03 24, 12:59)
O kurios gimdet toje "super" palatoje, ar buvote susitarusios su gydytojais ir jiem smokejote papildomai ar tik uz ta palata susimokejot ir viskas?

Aš su niekuo nesitariau, tik paklausiau ar ta palata laisva - seselės susižvalgė, perklausė ar žinau, jog ji mokama, ir atsakius, jog viską žinau, mane ten ir nuvedė. Naktį budėjo viena gydytoja, o ryte atvarė Razumas... Mokėjom tik už palatą, daugiau niekam nemokėjom.
Limcamca
O jei as noriu paprastoje palatoje, bet viena guleti, ar taip leidzia?
Board
Leidzia jei gimdyviu nera labai daug.
O be to lova gali issipirkti vyrui ar kam nors kitam. Ir busi viena.
Murena
as gulejau vienuteje (7 dienas) jokios lovos mano vyrui niekas nedave, buvo ten odinis fotelis (labai nepatogus) tai jis vargsas ten ir miegojo unsure.gif 3 nakti pagailejau ir priemiau pas save i lova wub.gif kazkaip tilpom tongue.gif
ragnez
gali buti viena (arba su vyru) palatoj, jeigu nera labai daug gimdyviu. bet dabar, kai uzsidare Jokubas, ir RK priimineja minimaliai, VGN zymei padaugejo gimdymu. Kiek prisimenu, VGN vienutej (kuri irgi turi atskira tualeta ir dusa), nera antros lovos, todel vyras negali nakvoti. dvivietese palatose, jei kita lova neuzimta - gali nakvoti uz tam tikra mokesti (tixlei nebepasakysiu kiek, bet nedaug.)
K.Kriste
VGM vienutej su savo tualetu ir dushu ira ir antra lova vyrui(arba sheimos pariams).O jaigu dar po cezerio tai vyra leidzhia pasilikti ir niekas ne varo.
Limcamca
Nu mano vyras nesiruosia nakvoti. Bet apskritai zmogus as draugiskas, bet dabar man atrodo, kad po gimdymo noreciau viena su savo leliuku miegoti. Nes su kt moteriske nepailsesi taip. rolleyes.gif
Kazin ar jos ten susiraso kur nors, kad pvz. asara nori guleti viena. Juk jei atves kokia moteriske, nevysi jos lauk rolleyes.gif
K.Kriste
Vienuteja nieko ne atves.Bet i tas palatas dazhniausia guldo tik savus(pazhistamus,arba kas mokejo pinigus,bet ne 100-200lt).vienutej netgi shaldituvas yra.

Saldituvas baisiai burzgia,nakti megot maisho.Ir lova auksta nulipt negalejau po cezerio pirmas 2dienas smile.gif .Bet vienai geriau niekas nemaisho.
cadute
Sveikos mamytės,
HELP! Truputį nesuprantu g.gif , kiek VGN palatoje būna gimdyvių? Taip suprasti, kad jei bus palata pilna, vyras negalės nakvoti, kad ir sumoki tą 25lt. mokestį?
Šiaip labai įdomu, kelios po gimdymo guli vienoje palatoje VGN ir klinikose?
Nenorėčiau savo vaikučiu džiaugtis, jį maitinti ir pan. kaip į mane spokso koks 10-tis žmonių (žinot, kaip būna, vienų giminės, kitų draugai ir pan.).
Galite parašyti, kurios gimdėte VGN, keliose gulėjote? Ir kaip ten jus sutiko, jei nebuvote susitarusios iš anksto?
Ačiū nestuke.gif
Keberiokšt
Cadute, vaziavau gimdyti su niekuo nesitarus i Vilniaus gimdymo namus. Ten pogimdyvines palatos vienvietes arba dvivietes( o gal yra ir trivieciu, bet didesniu- tikrai ne). Vyras susimokejo i ligonines kasa uz balta patalyne (paie 20 lt) ir gyveno drauge su manim palatoj, kol visus 3 namo isleido.
ragnez
vgn vienvietes (su tuliku ir dusu) yra, man rodos, dvi, o dauguma palatu - dvivietes. jeigu daug gimdyviu gali nebut vietos vyrui nakvot (cia ypac vasara, kai antakalnis iseina atostogu ir visos vaziuoja gimdyt i vgn).
Limcamca
Tai su kuo del tos vienvietes tartis? Su daktare pas kuria gimdyti ruosiesi?
K.Kriste
Del venvietes tarkis su gyditoju.Bet dazniausiai ten guldo vedejos ,arba kas gerai sumoka .Palatos tik dvi ,o taip visos dvivietes.Bet jeigu sumokes vyras uz nakvine,tai paguldyti dali i dvi viete ber tis busi tu vaikutis ir vyras.Reikia ne sigedint ,o naglai (grazhiai)paprashyti.Kai kuriose dvivietese irgi yra savo tualetas.
SOWELU
Noreciau paklausti mamyciu, gimdziusiu VGN. Labai idomu kokios palatos? keliese gulet galima? kiek kainuoja vyrui naktis VGN?
*Maja*
Aš gulėjau dvivietėje palatoje, iki vakaro paguldė palatos kaimynę. Galiu pasakyti, kad vienai žymiai geriau, nes pailsėti galima ir vaikeliui triukšmai netrukdo. Yra lovytė leliui, kriauklė, vystymo staliukas... Reikia tik saugotis skresveju, nes valytojos tuo metu kai prausi lelių, palieka atidariusios duris ir valo palatą mad.gif mad.gif Pati nesu labai patenkinta priežiūra, o jau pediatrės piktumas... neduok Dieve ko nors paklausi, tai kai pažiūrės.... Suprasti reikėtų, kad pati turi žinoti viską blink.gif
Kitą kartą jei gimdyčiau, važiuočiau į Trakus. Ten su gimdyvėm kaip su dievaitėm elgiasi, vyrams už aprangą, jei nori dalyvauti gimdyme, nereikia mokėti... Kadangi ten norint neuždaryti tų gimdymo namų, reikalingas tam tikras gimdyvių skaičius per metus, todėl jos suinteresuotos gerai priimti motinas. Yra ir skyrelis apie Trakų gimdymo namus forume, tai galima ten pasiskaityti.

4u.gif Apie Trakų gimdymo namus
vėjav
mane po gimdymo į dvivietę paguldė, kur jau gulėjo moteris su naujagimiu. Po to atėjo jos vyras ir pradėjo kosėti, šniurkščioti ir pan.
Tada maniškis nulėkė pas seseles, skandalą pakėlė ir buvom greitai išgabenti į tuščią palatą. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Naktis vyrui apie 20 Lt kainavo.
SOWELU
O vyrui lova tikiuosi yra?? smile.gif nelabai nusimanau kaip ten yra blush2.gif
mamose
QUOTE(VILTE20 @ 2005 03 04, 17:38)
O vyrui lova tikiuosi yra?? smile.gif nelabai nusimanau kaip ten yra blush2.gif
*

Geriausia mokama palata, sumoki 150 lt. ir tris paras gali kartu su vyru guleti, jam lova yra, dusas, WC, rubeliai, jei reikia, vystykliuku kalnas, arbatinis, zodziu, kaip namuose, nieks galvos nekvarsina. Aisku, ta palata viena, todel gali buti uzimta.
Paja
quote=mamose,2005 03 04, 18:00]
Geriausia mokama palata, sumoki 150 lt. ir tris paras gali kartu su vyru guleti, jam lova yra, dusas, WC, rubeliai, jei reikia, vystykliuku kalnas, arbatinis, zodziu, kaip namuose, nieks galvos nekvarsina. Aisku, ta palata viena, todel gali buti uzimta.
*

[/quote]

Taip, mes irgi buvom atsigule i ta palata, ji tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir gimdyma ten priimineja ta gydytoja, su kuria tareisi is anksto, bet musu atveju, kaip tycia tada nebuvo karsto vandens ir pati gydytoja M.Diliautiene (kuria kai kas peike, kai kas gyre) pasiule persikelti i kita, kur as busiu tik viena ir bus vyrui lova, nes neverta moketi pinigeliu, kai nera visu salygu. Tai manau, kad gydytoja pasielge tikrai zmoniskai ir jos globa buvo motiniska ir kartu kaip drauges. Ji tikrai nuostabi gydytoja thumbup.gif . ir as jos klausiau tiesiai sviesiai kiek reikia moketi, o jos zodziai buvo: "kiek, vaikeli, galesi ir noresi". Mums patiko toks atsakymas. smile.gif O, vat, apie A.Kitoviene nieko gero pasakyti negaliu, nors musu draugai ir antra vaikuti gimdys pas ja schmoll.gif kiek zmoniu, tiek nuomoniu ax.gif .
TheBest
QUOTE(K.Kriste @ 2004 03 26, 22:37)
VGM vienutej su savo tualetu ir dushu ira ir antra lova vyrui(arba sheimos pariams).O jaigu dar po cezerio tai vyra  leidzhia pasilikti ir niekas ne varo.
*

Matyt yra skirtingos tos vienutes, nes toji, kurioje buvau as antros lovos vyrui tikrai nebuvo. O ir vietos joje ne tiek daug, kad antra lova tilptu.

QUOTE(K.Kriste @ 2004 03 27, 13:01)
Vienuteja nieko ne atves.Bet i tas palatas dazhniausia guldo tik savus(pazhistamus,arba kas mokejo pinigus,bet ne 100-200lt).vienutej netgi shaldituvas yra.
*

Taip, tikra tiesa saldytuvas vienuteje yra, taciau jis senas. Kai jis pradeda veikti, tai toks garsas. Brrrrr. Buvau toj vienuteje 10 dienu, tai pirmom parom buvo tikrai sunku uzmigti, o veliau pripratau. Zmogus tokia butybe, kad prie visko prisitaiko, o dar tas nuovargis

QUOTE(K.Kriste @ 2004 03 30, 12:50)
Del venvietes tarkis su gyditoju.Bet dazniausiai ten guldo vedejos ,arba kas gerai sumoka .Palatos tik dvi ,o taip visos dvivietes.Bet jeigu sumokes vyras uz nakvine,tai paguldyti dali i dvi viete ber tis busi tu vaikutis ir vyras.Reikia ne sigedint ,o naglai (grazhiai)paprashyti.Kai kuriose dvivietese irgi yra savo tualetas.
*

Dabar tai jau zinau (gerai kad egzistuoja tokie forumai kaip sis) kas, kur uz kiek ir i kurias palatas gali patekti. Taciau tada, kai mane atveze i ta palata tikrai to nezinojau ir ne su kuo nesitariau. Taciau jei finansines galimybes leidzia sumoket ir gulet vienutej, tuomet tikrai patariu rinktis ta palata.
Vyneta
Laba,
gal kas iš neseniai gimdžiusių VGN,galėtų pasidalinti informacija? Kaip ten su tom geresnėm gimdyklom ir palatom? Ar įmanoma iš anksto kažkaip rezervuoti (nors kvaila, nes neaišku, kada vaikelis pasibels), taip pat, ką reikia BŪTINAI turėti su savimi? Ar vyras, dalyvausiantis gimdyme, galės VGN įsigyti chalatuką ir viską, ko jam reikia?
zaja
As pries savaite buvau i VGN nuvaziavus apsiziureti, tai apie ta superpalata sake jei laisva, tai susimokat berods 220 lt ir galit abu su vyru but... O vyrui tai rekomenduoja tapkes turet.
vinga
Vyras gali ne tik superpalatoj pasilikti mirksiukas.gif Viena naktis 50 Lt
as mamyte
Ar teisybe, kad VGN ir gimdykloje ir palatoje gali buti viena? Ta prasme - kad nebutu dar kitu gimdyviu...(siuo metu tai atrodo nepageidaujamas dalykas) Kazkur skaiciau, kad dabar jau ten visos "vienutes" ar uz jas reik moket?

Ir dar - ar galima taip tiesiog viena diena nuvaziuot bet kuriuo metu apziuret kaip kas kur? Ar reikia su kazkuo tartis?
M@myte
QUOTE(as mamyte @ 2005 11 02, 20:02)
Ar teisybe, kad VGN ir gimdykloje ir palatoje gali buti viena? Ta prasme - kad nebutu dar kitu gimdyviu...(siuo metu tai atrodo nepageidaujamas dalykas)  Kazkur skaiciau, kad dabar jau ten visos "vienutes" ar uz jas reik moket?

Ir dar - ar galima taip tiesiog viena diena nuvaziuot bet kuriuo metu apziuret kaip kas kur? Ar reikia su kazkuo tartis?
*

Kiek pamenu, tai visos gimdyklos - vienutes mirksiukas.gif . O nuvaziuoti man atrodo gali kada tik panoresi, bent jau as taip dariau ax.gif . Nueini i priimamaji ir pasakai, kad nori gimdyklas apziuret. Jos ten susiskambina su kokia laisva akusere ar pan. ir aprodo.
ababa
Bet geriau eiti po pietų, kada baigiasi visokios gydytojų vizitacijos ir taip toliau, nes gali ir laiko tuo metu nelabai turėti.
Lavazza
QUOTE(ababa @ 2005 11 03, 09:00)
Bet geriau eiti po pietų, kada baigiasi visokios gydytojų vizitacijos ir taip toliau, nes gali ir laiko tuo metu nelabai turėti.
*

nu nezinau ar geriau eiti po peitu ar pries piet, mes su vyru nuvaziavom apie 17.30, pamainos jau buvo pasikeitusios. Islindo kokia tai boba, ko nori daug maz, as aiskinu, greit gmdysiu ir pan.
pirmas klausimas - su kuo susitarusi, su niekuo? kai prasides gimdymas tada ir atvaziuok blink.gif ir uztrenke duris pries pat nosi...
taip ir likom su vyru nieko nesuprate doh.gif
susidarem nuomone, kad sias laikais jei niekam nieko neduodi, niekas tau ir gimdyti nepades schmoll.gif
ababa
QUOTE(Lavazza @ 2005 11 03, 12:33)
nu nezinau ar geriau eiti po peitu ar pries piet, mes su vyru nuvaziavom apie 17.30, pamainos jau buvo pasikeitusios. Islindo kokia tai boba, ko nori daug maz, as aiskinu, greit gmdysiu ir pan.
pirmas klausimas - su kuo susitarusi, su niekuo? kai prasides gimdymas tada ir atvaziuok  blink.gif  ir uztrenke duris pries pat nosi...
taip ir likom su vyru nieko nesuprate doh.gif
susidarem nuomone, kad sias laikais jei niekam nieko neduodi, niekas tau ir gimdyti nepades  schmoll.gif
*

na, taip man patare gydytoja, kuri mane priziurejo poliklinikoj, kad po pietu geriausia apziureti kokios gimdyklos, palatos, tualetai ir t.t. Tiesa, i VGN mes nevaziavom apziureti (ten gimdziau pirma vaika), vaziavo i Raudona kryziu apie 17 val. ir mums viska maloniausiai aprode, nors ir nebuvau susitarus su niekuo. Taip pat buvo ir Trakuose - aprode viska, nors gydytoja jau skubejo i operacija ir galejo laisvai nepriimti musu. Gal tiesiog uztaiket ant tokios zmogaus... verysad.gif
Ikulia
QUOTE(e.elze @ 2005 11 19, 00:47)
Sveikute mamytes ir besilaukiancios!

Ne taip seniai (pries 7 men) gimdziau VGN, tai sakau gal mano patirtis kam pravers. Trumpai: buvau susitarus su sk vedeju Razumu, bet gimdziau pas Skutaite, su akusere Bozena, gavau Baltijos ir Amerikos klinikos palata. tai kam reik issamiau, klauskite! Sekmes, ir nebijokit gimdymo, ne taip jau ten ir baisu - truputi skauda aisku, bet skausmas pasimirsta!  smile.gif
*

Mane labai domina informacija apie "gavau Baltijos ir Amerikos klinikos palata. " Ka tai reiskia?
Vyneta
Ash irgi toje superineje palatoje gimdziau. O gavimas reishkia tai, kad kai jus atvykstate, reikia klausti, ar ji laisva. Jeigu laisva, mokate 200 litu ir abu su vyru bei leliuku karaliaujate joje nuo pachios pradzios iki ishvykimo. Super, gimdai ten pat, shalia dushas, gali nuoga i ji nueiti, shilta, jauku.
Vyneta
Ne, ish anskto nepavyks susitarti, nes ta palata nerezervuojama-atvykai, jeigu laisva, valio, jeigu uzimta, niekas gi neishvarys kitos gimdyves.
Na, gal jeigu planinis cezaris ir imanoma taip suplanuoti, bet operuoti vez i operacine, uztat po operacijos gyvensit kaip karaliai:)
as mamyte
Mes su vyru buvom visa laika, pakelem veja, kai mane viena norejo paguldyt, tai dave palata dviems, mokejom aisku, 50lt/para, bet buvom patenkinti

O naujagymiu skyriaus personalas irgi maloniai elgesi, nes ir mes taip su tom moterikem maloniai maloniai ax.gif stengemes, sokoladu davem biggrin.gif
Ugniux
Labutis!!!
Gal galetumet kuri papasakoti, kaip VGN patalpos atrodo? Labiausiai domina dusai, wc. Ar toli nuo palatu? Ar kartu, ar atskirai? Bendras vaizdas? O bent jau svaru? O kiek tu atremontuotu pogimdyviniu palatu yra??? Labai lauksiu atsakymu!!! ax.gif
Norima
Gimdžiau praėjusią savaitę ir esu daugiau nei patenkinta gimdymu ir priežiūra po jo thumbup.gif Gimdžiau ir gulėjau toj mokamoj gimdykloj - palatoj, todėl jaučiausi, tarsi būčiau viešbutyje thumbup.gif Vyras visa laika gyveno kartu, turėjo atskirą lovą ax.gif Ten dušas, tualetas, paveikslai ant sienų, žodžiu nuostabu thumbup.gif Tam aukšte, kur viso po gimdymo guli, taip ir nepabūvojau, ten pat gimdžiau, ten pat gulėjau, iš ten namo po dviejų parų išvažiavau ir nei tualetų nemačiau bendrų, nei dušų, nei jokių kitų mamyčių, iš savo palatos nebuvau išėjusi lotuliukas.gif
Gimdžiau pas gydytoją Mariją Diliautienę bei akušerę Verą Karalienę, abi tiesiog nuostabios buvo, ir po gimdymo nuolat lankė mane bei padėjo wub.gif Ir anesteziologe puiki nerealiai, jos dėka gimdžiau su plačiausia šypsena, tik va jos pavardės nemačiau doh.gif
Žodžiu mano gimdymas praėjo n kartų puikiau, nei tikėjausi, vienintelis blogumas, kad biški uodegą kirpo ir siuvo, tai poto skaudėjo, kol gijo ax.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2006 03 06, 11:59)
Žinosim  g.gif
O kaip ten apskritai Pogimdiniam skyriui jauteisi? (Net nzn, kaip tas skyrius iš tikrųjų vadinasi?  blush2.gif ) Kaip seselės? Ar padėjo, ar parodė, kaip leliuką teisingai prie papuko glausti reikia ir pan.?
*

Aš gi toj mokamoj gimdykloj-palatoj gulėjau, o ji tam aukšte, kur ir kitos gimdyklos, taip kad pogimdiniam skyriuj net nebuvau ir nieko nemačiau, o pas mane tai nuolat ateidavo ir akušerės, ir sesutės, visomis buvau patenkinta thumbup.gif Kaip minėjau, vienintelis asmuo iš viso personalo, kuriuo buvau nelabai patenkinta, tai Uscila schmoll.gif Net valytoja buvau labai patenkinta, bo kadangi gulėjau ten, kur ir gimdžiau, tai po gimdymo buvo ten ką valyti ir tvarkyti (kraujai visokie ir t.t.), kad mums būtų švaru ir patogu, tai atėjusiai valytojai biški davėm, tai paskui mūsų palata blizgėjo, nuolat valė, šiukšles išnešinėjo ir t.t. bigsmile.gif Na aišku, kaip supratau tai su visom, kurios toj mokamoj palatoj guli, geriau elgiasi personalas, na aišku ir gauti ką nors turbūt labiau tikisi biggrin.gif

O Mileris pas mus buvo nosį įkišęs po gimdymo praėjus kelioms valandoms, mes tada su vyru vieni jau buvom, mažyliu džiaugėmės, tai atidarė duris, galvą įkišo, pasiklausė, ar viskas ok, kaip jaučiamės, sakom ok, tai sako gerai, uždarė duris ir kažkam šalia buvusiam pasakė: nu va, 200 litų (čia tiek ta palata kainuoja) lotuliukas.gif
Ikulia
QUOTE(NI-KO @ 2006 03 07, 16:05)
zirafos sese, yra ir kitų galimybių atskiroj palatoj gulėt mirksiukas.gif

Aš, pvz, sūnų gimdžiau pas Jumis taip nemėgstamų Milerį, tai jo nurodimu pogimdiviniam skyriuje gulėjau atskiroj palatoj  thumbup.gif

*

Sutinku, bet jei buna toks gimdyviu antpludis, koks yra dabar - tai pats ponas Dievas negaletu atlaisvinti palatos, jei nera kur vezti po gimdymo mamytes su vaikeliais. Visos daktares, su kuriomis tariamasi siuo metu sako viena: jei bus laisvu vietu...
Ikulia
QUOTE(zirafos sese @ 2006 03 08, 12:55)
Ir dar sako, kad kovą-balandį laukiama antpludžio....  blink.gif Mūsų bus daug, kaip ten visos sutilpsim....  biggrin.gif
*

Nezinau...Bet viena is musiskiu vaziavo vakar netiketai gimdyti, tai gavo ta palata uz 200 Lt-ji buvo laisva! O as siandien nuejau apziureti gimdyklas, tai apziurejau ta kuri su vonia(buvo laisva). Gal kaip nors visos pagimdysim g.gif
Mėnulio duktė
QUOTE(Ikulia @ 2006 03 08, 16:16)
Nezinau...Bet viena is musiskiu vaziavo vakar netiketai gimdyti, tai gavo ta palata uz 200 Lt-ji buvo laisva! O as siandien nuejau apziureti gimdyklas, tai apziurejau ta kuri su vonia(buvo laisva). Gal kaip nors visos pagimdysim  g.gif
*

Ne, nu kaip nors pagimdysim, aišku. ax.gif
Galvoju, ryt jau tartis su gyd. Aš jau tiek apie tą gimdymą prisigalvojau, kad jau man pasidarė vienodai - ar mokama palata, ar bendra, nusprendžiau atsipalaiduoti ir pasitikėti gydytojų kompetencija. Nes po kelių apsilankymų VGN patikėjau, kad ten dirba profesionalai. thumbup.gif

Beje, Ikulia, kas per palata su vonia? Vonia naudojama tik sąrėmiams palengvinti ar dar ir joje gimdoma? Tu norėtum joje gimdyti?
Ikulia
QUOTE(zirafos sese @ 2006 03 08, 17:53)
Ne, nu kaip nors pagimdysim, aišku.  ax.gif
Galvoju, ryt jau tartis su gyd. Aš jau tiek apie tą gimdymą prisigalvojau, kad jau man pasidarė vienodai - ar mokama palata, ar bendra, nusprendžiau atsipalaiduoti ir pasitikėti gydytojų kompetencija. Nes po kelių apsilankymų VGN patikėjau, kad ten dirba profesionalai.  thumbup.gif

Beje, Ikulia, kas per palata su vonia? Vonia naudojama tik sąrėmiams palengvinti ar dar ir joje gimdoma? Tu norėtum joje gimdyti?
*

Didziule palata. Vonia tokia pusiau apvali, joje galima gimdyti, bet ne visos daktares tam pasiraso. Daugiausia naudoja saremiu skausmams numalsinti. Gimdyti joje gal ir noreciau, bet bijau blink.gif Jei paklaustum ko bijau, netsakyciau blush2.gif ...nezinau ko...
Palatoje 2 lovos, vienoje gimdai, kitoje turbut gulineji, jei lasine arba jei tonusus raso. Tokia tikra ligonines palata su specifiniu kvapu.
Bendras vaizdas neblogas, bet kai pamaciau viska...kazkodel tokia vidine baime uzvalde...po tiek metu...po 2 vaiku...net geda blush2.gif
Mėnulio duktė
QUOTE(Ikulia @ 2006 03 08, 19:53)
Bendras vaizdas neblogas, bet kai pamaciau viska...kazkodel tokia vidine baime uzvalde...po tiek metu...po 2 vaiku...net geda  blush2.gif
*

............................................... tai aš tada su savo pirmu nekišiu ten nosies, kol dar nereikia biggrin.gif
Įdomu, o ši palata irgi mokama? Kokiu atveju galima ją pasirinkti?
vinga
QUOTE(zirafos sese @ 2006 03 08, 19:11)
............................................... tai aš tada su savo pirmu nekišiu ten nosies, kol dar nereikia  biggrin.gif
Įdomu, o ši palata irgi mokama? Kokiu atveju galima ją pasirinkti?
*

Nemokama. Aš joje gimdžiau. Bet be reikalo užėmiau, nes vonia nesinaudojau biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.