Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokama palata VGN arba vienvietė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
Dajan
QUOTE(pupune @ 2010 06 17, 14:58)
gali būti wink.gif
Bet ir toje "pagerintoje" vyrui taip pat 50 lt wink.gif
*

ne, tai cia savaime aisku:) tik uz ja dar reikes sumoketi paplidomai 250 LT. O uz dviviete tik 50 LT uz vyra:) Cia as aisku toms rasau, kurios noretu sioku tokiu privalumu, bet neturi galimybes daug moketi. Seip ten su ta atskira palata daug strioko. As kaip tik ryt vaziuoju sneketi pas gydtoja, paprasysiu kad jinai man parodytu ligonines vidines taisykles pagal kurias isduodama ta mokama palata. Nes tokie prikolai (tipo rezervuota) bet stovi tuscia man nelabai patinka, as joje irgi noreciau apsigyventi:)
+Burbulė+
QUOTE(Dajan @ 2010 06 17, 14:01)
Merhaites, tai kad be pagerintu palatu galima isnuomoti vyrui vieta ir paprasatoje palatoje. Yra gi isakymai. Maciau pati VGN pirmame auskte prie registraturos viskas surasyta kas kiek kainuoja. Viena naktis vyro "glebyje" paprastoje papaltoje = 50lt uz vyra biggrin.gif Ne jei rimtai, tai ten parasyta kad pageidaujant vyrui nakvoti, kaina 50 lt uz papildoma lova ar kazka panasaus. Tai kad jei nebus jums tos palatos, nepergyvenkite gausite standartine 2-viete ir miegosite kartu:)
*

Na taip. Jau du kartus gimdžiau ir visos palatos buvo užkištos, ir nebuvo galimybės vyrui likti nakvoti.
pupune
QUOTE(Dajan @ 2010 06 17, 15:05)
ne, tai cia savaime aisku:) tik uz ja dar reikes sumoketi paplidomai 250 LT. O uz dviviete tik 50 LT uz vyra:) Cia as aisku toms rasau, kurios noretu sioku tokiu privalumu, bet neturi galimybes daug moketi. Seip ten su ta atskira palata daug strioko. As kaip tik ryt vaziuoju sneketi pas gydtoja, paprasysiu kad jinai man parodytu ligonines vidines taisykles pagal kurias isduodama ta mokama palata. Nes tokie prikolai (tipo rezervuota) bet stovi tuscia man nelabai patinka, as joje irgi noreciau apsigyventi:)
*

Tai kad yra suremontuotos palatos, su naujom lovom, baldais ir t.t. ir kainuoja 100 lt mamai + 50lt vyrui, jei lieka nakvoti. tik tose palatose nėra WC ir dušo, reikia eiti koridoriuje į bendrus (bet labai tvarkinga ten). Tokioje palatoje mes gulėjom balandžio mėn. ir sumokėjom už visas 5 dienas, bendroj sumoj tik 150 lt thumbup.gif
Dajan
QUOTE(pupune @ 2010 06 17, 16:22)
Tai kad yra suremontuotos palatos, su naujom lovom, baldais ir t.t. ir kainuoja 100 lt mamai + 50lt vyrui, jei lieka nakvoti. tik tose palatose nėra WC ir dušo, reikia eiti koridoriuje į bendrus (bet labai tvarkinga ten). Tokioje palatoje mes gulėjom balandžio mėn. ir sumokėjom už visas 5 dienas, bendroj sumoj tik 150 lt  thumbup.gif
*

Taip. Pagerinta uz 250 lt palata skiriasi tik tuom kad ten yra ir dusas ir tualetas ir mikrobangine. Aisku tai normalios, zmogiskos salygos, o ne kazkokios tai "pagerintos" bet ka padaryti jei tokioje salyje gyvenome:) Del naujai suremontuotu as dar negirdejau, bet ryt planuoju viska isaiskinti. Malonu jeigu taip. Svarbu tik kad ta diena kai gimdysime nebutu "avralo" ir gimdyma nesuplanuotu dar puse Lietuvos:)

Mergaites o as turiu kt. klausima: gimdymo palatoje gimdai viena ar irgi kruvom su svetimais vyrais:))))))) ?
pupune
QUOTE(Dajan @ 2010 06 17, 16:31)
Taip. Pagerinta uz 250 lt palata skiriasi tik tuom kad ten yra ir dusas ir tualetas ir mikrobangine. Aisku tai normalios, zmogiskos salygos, o ne kazkokios tai "pagerintos" bet ka padaryti jei tokioje salyje gyvenome:) Del naujai suremontuotu as dar negirdejau, bet ryt planuoju viska isaiskinti. Malonu jeigu taip. Svarbu tik kad ta diena kai gimdysime nebutu "avralo" ir gimdyma nesuplanuotu dar puse Lietuvos:)

Mergaites o as turiu kt. klausima: gimdymo palatoje gimdai viena ar irgi kruvom su svetimais vyrais:))))))) ?
*

ten už 150 lt buvo ir mikrobangė, šaldytuvas ir virdulys taip pat thumbup.gif
+Burbulė+
QUOTE(Dajan @ 2010 06 17, 16:31)
*

Viena thumbup.gif , bet yra langas (ne visose) į šalia esančią gimdyklą per pusę uždengtas. Esu gimdžiusi 5-oj ir 2-oj (abi labai mažutės, kai ateina daryti epidūrą, tai visi užpakaliais trinasi ir laidelius lašinių kilnoja, kad nenutrauktų).
Dajan
QUOTE(pupune @ 2010 06 17, 17:53)
ten už 150 lt buvo ir mikrobangė, šaldytuvas ir virdulys taip pat  thumbup.gif
*

bet vonios/duso ir tualeto nebuvo?
pupune
QUOTE(Dajan @ 2010 06 18, 13:15)
bet vonios/duso ir tualeto nebuvo?
*

nebuvo wink.gif
Dajan
QUOTE(pupune @ 2010 06 18, 14:04)
nebuvo wink.gif
*

o kaip stipriai uzimti tie dusai, jei vis delto nepavyks gauti tos 7 zvaigzduciu palatos? biggrin.gif Seip gali buti taip kad ateini ir lauki pusvalandi? Ir kokiame jie stovyje?
astulka1
QUOTE(Dajan @ 2010 06 18, 15:35)
o kaip stipriai uzimti tie dusai, jei vis delto nepavyks gauti tos 7 zvaigzduciu palatos? biggrin.gif Seip gali buti taip kad ateini ir lauki pusvalandi? Ir kokiame jie stovyje?
*

jus klausiat apie dusus? man jie pasirode apsoliuciai normalus, netgi labai.... ax.gif nebent skirtinguose auskstuose - skirtinga tvarka.
pupune
QUOTE(Dajan @ 2010 06 18, 14:35)
*

mes gulėjom 3 aukšte, tai tikrai labai padorūs dušai thumbup.gif ir nė karto eilėje nelaukiau schmoll.gif tik 1 kartą per 5 dienas (o eidavau 2-3 kart per dieną) lukterėjau į "bidė" kambariuką, kuris yra šalia WC.
Tiek tulikus, tiek bidė, dušus dažnai plauna, o darbo dienom net tulikinio popieriaus buvo thumbup.gif savaitgaliui gal neskiria lotuliukas.gif

nesijaudinkit dėl tokių smulkmenų ten viskas labai thumbup.gif
Karalaite28
Na man svarbiausia kad vietoje butu WC ir dusas,nereiktu lakstyti is vieno koridoriaus galo i kita, o saldytuvoir mikrobanges isvis gali nebuti,virdulys gerai,norint arbatos atsigerti betkada smile.gif
astulka1
QUOTE(Karalaite28 @ 2010 06 19, 00:41)
Na man svarbiausia kad vietoje butu WC ir dusas,nereiktu lakstyti is vieno koridoriaus galo i kita, o saldytuvoir mikrobanges isvis gali nebuti,virdulys gerai,norint arbatos atsigerti betkada smile.gif
*

as tai virdulio beveiki svis nenaudojau, nes ir pusryciams arbata , tada po keliu valandu kisielius (kuri sisteisu naudingas organizmui), tada vel pietus su gerimu, tada vel po keliu valandu pavakariai - gerimas ir vakariene.... tai jau dar arbatos taip ir nebesinorejo bigsmile.gif
+Burbulė+
O aš visada su savimi arbatinuką vežiojuosi smile.gif Labai jau mėgstu arbatą.
pupune
Taip, gal ir mes išsiverstume be arbatinio, bet jei vyras lieka visas dienas kartu - jam ligoninė arbatos nepasiūlo wink.gif o ir aš pati išgerdavau draugiškai, o ypač vakarais arvatos su džiūvėsiais biggrin.gif

Dėl to, kad tulikai koridoriuje, man problemų nesukėlė, juokais net sakiau, kad yra proga prasivaikščioti (man po CP liepė kuo daugiau judėti), nes toje palatoje kiek gi privaikščiosi smile.gif
astulka1
QUOTE(pupune @ 2010 06 21, 09:36)
Taip, gal ir mes išsiverstume be arbatinio, bet jei vyras lieka visas dienas kartu - jam ligoninė arbatos nepasiūlo wink.gif o ir aš pati išgerdavau draugiškai, o ypač vakarais arvatos su džiūvėsiais  biggrin.gif

Dėl to, kad tulikai koridoriuje, man problemų nesukėlė, juokais net sakiau, kad yra proga prasivaikščioti (man po CP liepė kuo daugiau judėti), nes toje palatoje kiek gi privaikščiosi smile.gif
*

na taip teisingai, arbata del vyro... visai buvau pamirsusi ax.gif
Karalaite28
QUOTE(pupune @ 2010 06 21, 08:36)
Taip, gal ir mes išsiverstume be arbatinio, bet jei vyras lieka visas dienas kartu - jam ligoninė arbatos nepasiūlo wink.gif o ir aš pati išgerdavau draugiškai, o ypač vakarais arvatos su džiūvėsiais  biggrin.gif

*

na buvau visai pamirsus apie vyra,bet jis pas mane negales likti visa laika smile.gif

O kas del WC, gerai kai yra kas pagloboja vaikeli kol reikalus savo atlikineji, o jei ne,turi ir bijoti palikus ji viena ir skubeti,o man po CP irgi gana sunku buvo greitai suktis...
Darjushka
Sveikos mamytes, jau tapusios ir busimos.
Gimdziau geguzes pabaigoje - tikrai, jei yra galimybe, imkit tas mokamas palatas. Su WC ar be jo. Ir jei yra galimybe vyrui pasilikt - labai patarciau. Bent jau manasis daug padejo pirmomis dienomis.
Napalyginamos salygos ir bendras palatos vaizdas. Patogios lovos, kriaukle, saldytuvas, veidrodis, virdu;ys ir mikrobange. TV pas mane nebuvo. MOkejom 200 lt (vyras nakvojo).
Man virdulio prireike, nes reikejo siek tiek vaikeli primaitint misinuku. Mikrobange irgi naudinga, nes kai atnesdavo maisto, nevisada galejau ji silta suvalgyt - praejus kelioms valandoms buvo, kur pasildyt. Iki WC ir duso reikejo paeit, bet eiles nebuvo. Reguliariai valomi. Tik del popieriaus WC tikrai nebuvo. Pasiimkit su savim wink.gif
Karalaite28
QUOTE(Darjushka @ 2010 06 21, 18:30)
Sveikos mamytes, jau tapusios ir busimos.
Gimdziau geguzes pabaigoje -  tikrai, jei yra galimybe, imkit tas mokamas palatas. Su WC ar be jo. Ir jei yra galimybe vyrui pasilikt -  labai patarciau. Bent jau manasis daug padejo pirmomis dienomis.
Napalyginamos salygos ir bendras palatos vaizdas. Patogios lovos, kriaukle, saldytuvas, veidrodis, virdu;ys ir mikrobange. TV pas  mane nebuvo. MOkejom 200 lt (vyras nakvojo).
Man virdulio prireike, nes reikejo siek tiek vaikeli primaitint misinuku. Mikrobange irgi naudinga, nes kai atnesdavo maisto, nevisada galejau ji silta suvalgyt - praejus kelioms valandoms buvo, kur pasildyt. Iki WC ir duso reikejo paeit, bet eiles nebuvo. Reguliariai valomi. Tik del popieriaus WC tikrai nebuvo. Pasiimkit  su savim wink.gif
*

Raset kad reikejo damaitint vaikuti misinuku, ligonine nedave?Reikejo savo tureti? man su pirmu padare pati sesute ir pagirde is taureles smile.gif
Bitute
QUOTE(Karalaite28 @ 2010 06 21, 19:06)
Raset kad reikejo damaitint vaikuti misinuku, ligonine nedave?Reikejo savo tureti? man su pirmu padare pati sesute ir pagirde is taureles smile.gif
*

Duoda ligoninė ,jei reikia.Man po Cezario neiškart atsirado pienukas,tai teko porą kartų mišinuku maitinti.Tai davė be jokių problemų ax.gif
Karalaite28
QUOTE(Bitute @ 2010 06 24, 21:38)
Duoda ligoninė ,jei reikia.Man po Cezario neiškart atsirado pienukas,tai teko porą kartų mišinuku maitinti.Tai davė be jokių problemų ax.gif
*

Kaip suprantu Jus savo misinelio ir buteliuko nesivezete?
gailiukasb
labukas

norejau pasiklausti, o ta mokama palata tai 250 uz para, ar uz visa laika, kiek teks guleti ligoninej?

dekui
astulka1
QUOTE(gailiukasb @ 2010 07 07, 15:44)
labukas

norejau pasiklausti, o ta mokama palata tai 250 uz para, ar uz visa laika, kiek teks guleti ligoninej?

dekui
*

cia uz visa laikotarpi, beje kaino sskirtingos, palata su dusu ir WC brangesne nei atskira palata be wc ir duso (nors visa kita tas pats);
Bitute
QUOTE(Karalaite28 @ 2010 06 25, 00:45)
Kaip suprantu Jus savo misinelio ir buteliuko nesivezete?
*

ne viską davė.O maitino ne iš buteliuko,o iš plastmasinės stiklinėlės.

QUOTE(gailiukasb @ 2010 07 07, 14:44)
labukas

dekui
*

Aš gulėjau mokamoj palatoj su dušu,wc.Mokėjom 200+100(čia kad vyras liko su manimi) už visą pragulėtą laiką
Karalaite28
As taip pat gulejau mokamoj palatoj su WC ir dusu, buvo saldytuvas, mikrobange ir virdulys. Jei buciau gulejusi viena ,butu kainave 200 lt, bet kadangi liko vyras dar 100 lt, tai viso 300lt uz visa ten praleista laika, as pragulejau 5 paras.
Frosted
QUOTE(Bitute @ 2010 06 24, 21:38)
*

O as prasiau ir nedave misinuko, liepe kruti duoti, nors ji jau tuscia buvo doh.gif vaikas buvo para nedavalges, geltos del to naturaliai neiveikem (bilirubinas su ismatomis is slapimu salinamas), patys po to pradejom primaitinti, bet per velu jau buvo, intensyvioj terapijoj gulejom 3 dienas schmoll.gif Cia matyt ant kurios pamainos uzsirausi del tu misinuku dry.gif mums nepasiseke...
Del mokamos palatos - as norejau, bet negavome, nes eile didele buvo, bet labai patariu bandyti gauti ta palata, nes vyras galetu likti ar mama, tai bent kazkiek padetu, nes po gimdymo man asnmeniskai sveikata paslijo, as iki siol vaiko nesiot del nugaros ir siules skausmo negaliu, o ligoninej per skausmus apiplauti ir pervystyti nesiodavu, tai nekas man tikrai buvo doh.gif
Bitute
QUOTE(Frosted @ 2010 07 18, 22:31)
O as prasiau ir nedave misinuko, liepe kruti duoti, nors ji jau tuscia buvo  doh.gif vaikas buvo para nedavalges, geltos del to naturaliai neiveikem (bilirubinas su ismatomis is slapimu salinamas), patys po to pradejom primaitinti, bet per velu jau buvo, intensyvioj terapijoj gulejom 3 dienas  schmoll.gif Cia matyt ant kurios pamainos uzsirausi del tu misinuku dry.gif mums nepasiseke...

*

Įdomiai man su tuo primaitinimu.Mums mišinuko reikėjo dvi dienas,po to jau atsirado pienuko.Tai pirmą kartą pati sesutė pasiūlė ir sumaitino,o kitą dieną patys paprašėm.Sekančiom dienom vis paklausdavo ,ar yra pieno,ar nereikia mišinuko.
Ir man kuo dažniau liepė duoti krūti-juk taip ir pradeda tas pienukas gamintis.bet ir dėl mišinuko gaminimo nekilo problemų
gabytesaulyte
Sweikos ! As visai zalia mamyte, man jau greit gimdyti, norejau paklausti ta palata mokama reikia kaip uzsisakyti? ta prasme kai jau atwaziuoji gimdyti, tai priimamajam ten kazkaip prasyti? ar kaip?
astulka1
QUOTE(gabytesaulyte @ 2011 02 11, 22:50)
Sweikos ! As visai zalia mamyte, man jau greit gimdyti, norejau paklausti ta palata mokama reikia kaip uzsisakyti? ta prasme kai jau atwaziuoji gimdyti, tai priimamajam ten kazkaip prasyti? ar kaip?
*

atvykusi iskart pasakai, kad noresi mokamos palatos, jei bus laisvu - duos iskarto,jei ne - gausi, kai tik atsilaisvins. rezervuot is anksto dar neatvyksu gimdyti niekas nerezervuoja - nes ju trukumas, o norinciu dauk.
Milasa
pakeliu tema ax.gif ar siais metais yra mamyciu gimdziusiu VGN ir gavusiu mokama palata (mane domina palata su dusu ir wc, bent jau tokia) kokios kainos?
nes kai gimdziau pirmaji mazyli, tai palata turejau atskira bet be patogumu, tai reikejo eiti i ta bendra wc kur duris net neuzsirakina ir dusas tarybiniu laiku, baisu. verysad.gif
swarcas
QUOTE(Milasa @ 2011 05 14, 09:25)
pakeliu tema  ax.gif  ar siais metais yra mamyciu gimdziusiu VGN ir gavusiu mokama palata (mane domina palata su dusu ir wc, bent jau tokia) kokios kainos?
nes kai gimdziau pirmaji mazyli, tai palata turejau atskira bet be patogumu, tai reikejo eiti i ta bendra wc kur duris net neuzsirakina ir dusas tarybiniu laiku, baisu.  verysad.gif
*

Kainos jau buvo aprašytos...Bendras dušas suremontuotas,švarus,WC taip pat tvarkingi...jų durys užsidaro normaliai,o užraktų nėra specialiai,kad,jei kuri mamytė nualptų,būtų galima jai padėti...
Gabrieliaus mama
gauti pavyko, taciau ne is karto, o tik kita para - nebuvo laisvu palatu... siaip viskas tvarkinga, svaru, gerai, kai yra tokios palatos, kuriose po gimdymo galima buti visiems trims smile.gif
dovil14
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 10 11, 11:16)
gauti pavyko, taciau ne is karto, o tik kita para - nebuvo laisvu palatu... siaip viskas tvarkinga, svaru, gerai, kai yra tokios palatos, kuriose po gimdymo galima buti visiems trims smile.gif
*

Kiek zinau, po pietu israsineja pacientus, todel ir mokamai palatai sansai padideja, visiskai nesvarbu, jei apsistojate nemokamoj, galima persikelti.
valyte_7
QUOTE(Bitute @ 2010 07 07, 16:27)
ne viską davė.O maitino ne iš buteliuko,o iš plastmasinės stiklinėlės.
Aš gulėjau mokamoj palatoj su dušu,wc.Mokėjom 200+100(čia kad vyras liko su manimi) už visą pragulėtą laiką
*

Gimdziau pries du metus. Mokama palata pasiule daktare, su kuria taremes del gimdymo, kai tik atvaziavom. Mokejom 200lt+50lt uz vyro kiekviena nakti. Super... Privatumas sakyciau labai svarbu, kai mamyte tokios bukles. Kovo pabaigoje vel zadam ten apsilankyti.... nestuke.gif
ssiiggii
Mums mokama palata pasiule kai jau buvau pagimdziusi ir dar gulejau gimdykloj. Atejo viena sesele ir paklause vyro, ar nenori man padovanot apsistojimo mokamoj palatoj. Tiesa siek tiek supainiojo del kainos. Kai paklausem kiek kainuos, sake, kad 100 Lt ir kad vyras gales taip pat ten pasilikt. Is tikruju uz vyro nakvyne dar 100 Lt reikejo moket. Buvau is viso 3 paras ir tikrai nesigailiu, kad sumokejom tuos pinigus. Uz nieka kita nemokejom, niekam i kisene nedejom, bet po gimdymo norejosi, kad vyras kartu butu ir padetu. Visgi pirmas mano vaikelis ir patirties kaip juo rupintis neturejau ax.gif
zuikaa
As gimdziau pries 3 men ir irgi emem mokama palata. Tikrai geras dalykas ir ne kiek nesigailejom, nes ir vyras galejo buti kartu ir padeti, nes pati net is lovos islipt negalejau:(, tai neisivaizduoju kaip butu reikeje guleti bendroj palatoj ir rupintis vaikiuku, jei alpinejau ir savim negalejau pasirupinti:(
duokanka
Gimdziau pries 2men, mokamu palatu nebelike buvo, tai pabedavojus akuserei, kad vel reikes kazkokiai nepazistamai tetai palikinet vaikeli palatoj ir eit kazkur toliausiai iki WC, parupino man vienviete nemokama palata. Geras dalykas, ir dusas su WC netoli pasitaike, tai uzrakinu vaika ir greit nulekiu apsipraust. Ir vyrui kedute buvo atsiset, pasibut.
Bobauža

?Gimdžiau prieš 9 mėnesius, nors gimdyklos tą dieną gerai buvo užimtos, bet palatą gavau.. Viskas gražu ir tvarkinga, tik tiek, kad labai reikėdavo laukt kol šiltas vanduo atbėgdavo, tai sudėtingiau mažiukui aužpakaliuką plaut buvo... ax.gif
Blobse
QUOTE(Bobauža @ 2012 01 06, 23:12)
?Gimdžiau prieš 9 mėnesius, nors gimdyklos tą dieną gerai buvo užimtos, bet palatą gavau.. Viskas gražu ir tvarkinga, tik tiek, kad labai reikėdavo laukt kol šiltas vanduo atbėgdavo, tai sudėtingiau mažiukui aužpakaliuką plaut buvo...  ax.gif
*

Oho, per 12 metų neišsprendė dar jie šios problemos doh.gif
***LuLu***
GAL KAS TURITE NUOTRAUKU VGN PALATU? IR GALETUMETE CIA YKELTI, NES NORETUSI PASIZIURETI KOKIOS SALYGOS JUOSE smile.gif
dimming
mokama palata be duso/wc gavom sekancia diena apie 16h

dusai daznai buvo laisvi, prie tualeto teko laukti

astulka1
QUOTE(Avieteee @ 2012 01 07, 16:22)
GAL KAS TURITE NUOTRAUKU VGN PALATU? IR GALETUMETE CIA YKELTI, NES NORETUSI PASIZIURETI KOKIOS SALYGOS JUOSE smile.gif
*

salygos patikekit tikrai superines, svaru, grazu,sviesu, dvi lovos, spinta, mikrobange, stalas, vaiko lovele, vaiko vystymo stalas, kriaukle. kaip neblogam viesbutukyje.
Soul
QUOTE(Bobauža @ 2012 01 07, 00:12)
tik tiek, kad labai reikėdavo laukt kol šiltas vanduo atbėgdavo, tai sudėtingiau mažiukui aužpakaliuką plaut buvo...  ax.gif
*

todėl labai buvau laiminga, kad nepamiršau įsidėti drėgnų servetėlių užpakaliukui...nes stovėti prie tos kriauklės kol atbėgs vanduo tai neturėjau jėgų.

Mokamą palatą gavau tik antrą parą. Bet buvo verta 4u.gif .
DaivaVe
QUOTE(duokanka @ 2011 11 21, 17:13)
Gimdziau pries 2men, mokamu palatu nebelike buvo, tai pabedavojus akuserei, kad vel reikes kazkokiai nepazistamai tetai palikinet vaikeli palatoj ir eit kazkur toliausiai iki WC, parupino man vienviete nemokama palata. Geras dalykas, ir dusas su WC netoli pasitaike, tai uzrakinu vaika ir greit nulekiu apsipraust. Ir vyrui kedute buvo atsiset, pasibut.
*

Man irgi pasiseke i vienviete papulti thumbup.gif ir privatumas ir dar nemokamai thumbup.gif
luli
Mokama palata man parupino gydytoja,palata buvo dviviete(vyras buvo kartu su mumis),buvo ten saldytuvas,arbatinukas elektrinis,mikrobangine,tik dusas ir tualetas kolidoriui,bet visai salia,buvo proga daugiau judeti smile.gif ,tikrai buvau patenkinta,kad emem mokama palata.
darkkisa
Sveikos mamytes, as gimdziau pries 2 men VGN. iskart bvau nusprendusi kad imsiu mokama palata( nes daktaram nemokejom tai galejau sau leisti biggrin.gif), tad tik kai mane isveze i gimdykla vyras nuejo i skyriu uzsakyti palata smile.gif norejau atskiros su dusu ir WC uz 200lt bet nebuvo ,tai paemiau uz 100lt. Nesigailiu. Palata tvarkinga, saldituvas, virdulys, mikrobange, dvi lovos (jei vyras butu likes), tvarkinga tik WC tolokai smile.gif buvau uzsukusi i svecius paprasrton palaton, tai nepalyginti (nors ir tvarkinga), net mygtuko pagalbos nebuvo, bet cia manau kur pakliusi biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.