Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokama palata VGN arba vienvietė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
mylu-mylu
kazkaip teks sutilpti smile.gif Ir man daktare sake, kad "padarysiu viska(del paLatos), ka ts tik bus geriausia toje situacijoje". O cia jau kiap pataikysim, sako per diena buna 4, o buna ir 14 gimdymu smile.gif
vinga
QUOTE(Ikulia @ 2006 03 08, 22:50)
Vinga jau atsake. Taip, jei ji laisva, tai ji gali buti tavo  smile.gif Vinga, o kodel nesinaudojai vonia, nenorejai ar buvo kita priezastis?
*

Buvo žali vandenys, tai beveik ištisai matavo toniukus, tad teko lovoj gulėt verysad.gif Dėl žalių vandenų bijojo, kad galbūt vaikelis gimdoj duso, užtat turėjo stebėt jo būklę. Bet kai gimdymas praėjo sklandžiai, tyrė placentą nuo infekcijų. Buvo kažkokia nedidelė infekcija, kurios dėka ir neturėjau galimybės vonia pasinaudot smile.gif
ingere
sveikutės smile.gif
aš rugsėjo mėnesį gimdžiau VGN,kaip tik toje palatoje su vonia, tačiau vonia taip pat neteko pasinaudoti, nes neprireikė, nors gimdymą skatino, pagimdžiau per daug greitai 4u.gif Neprašiau aš tos palatos, mane ten pati gydytoja patalpino smile.gif , tik kai ten gulėjau per sąrėmius, tai dažnai atvesdavo būsimas mamytes iš privačių klinikų aprodyti būtent šitos gimdyklos.Gimdymu ir jame dalyvavusiomis gydytojomis esu labai patenkinta, tik va, kai jau nuvežė su mažiuke į naujagimių palatą, tai jau supykau g.gif , skersvėjai nerealūs, seselių tai net nebandyk, ko paparašyti...na žodžiu aš šiek tiek nusivyliau verysad.gif Beje, mus išleido super greitai po dviejų parų, o kai grįžau namo nesuprantu, kodėl neateina pas mažylę seselė, pasirodo ant lapelio užrašė, kad mus išleido po penkių parų....
Mėnulio duktė
QUOTE(NI-KO @ 2006 03 09, 01:05)
Sūnų, kaip tik, balandžio mėnesi gimdžiau... tongue.gif
*

Matau. Beje, Nikita - labai gražus vardas. Man seniai šis vardas patinka.
O kaip tomis dienomis buvo palatoje - ar šilta? Juk šildymas balandį būna atjungtas... g.gif
Ikulia
QUOTE(zirafos sese @ 2006 03 09, 16:23)
Matau. Beje, Nikita - labai gražus vardas. Man seniai šis vardas patinka.
O kaip tomis dienomis buvo palatoje - ar šilta? Juk šildymas balandį būna atjungtas...  g.gif
*

Kiek dabar pastebejau, gimdyklose labai silta, nes visur ir dabar stovi sildytuvai.
Norima
Dėl šilumos tai toj palatoj-gimdykloj nerealiai karšta buvo, šildytuvai sujungti, ten plika galėjau būti (beveik tokia ir buvau) ir nebūtų šalta buvę doh.gif
rubineli
QUOTE(Ikulia @ 2006 03 08, 18:53)
Didziule palata. Vonia tokia pusiau apvali, joje galima gimdyti, bet ne visos daktares tam pasiraso. Daugiausia naudoja saremiu skausmams numalsinti. Gimdyti joje gal ir noreciau, bet bijau  blink.gif Jei paklaustum ko bijau, netsakyciau  blush2.gif ...nezinau ko...
Palatoje 2 lovos, vienoje gimdai, kitoje turbut gulineji, jei lasine arba jei tonusus raso. Tokia tikra ligonines palata su specifiniu kvapu.
Bendras vaizdas neblogas, bet kai pamaciau viska...kazkodel tokia vidine baime uzvalde...po tiek metu...po 2 vaiku...net geda  blush2.gif
*

aš irgi joje gimdžiau, bet irgi vonia nesinaudojau. Nesinaudojau - dėl to, kad prognozavo greitą gimdymą, o šiaip ir nelabai degiau noru. Nors nieks man dorai ir nesiūlė kaip dabar pamenu. O vienintelis tos didelės gimdyklos privalumas, kurį pamenu - daug šviesos ir vietos - yra kur pabėgioti (lyg nestuke.gif tai rūpėtų lotuliukas.gif )
QUOTE(zirafos sese @ 2006 03 08, 19:11)
............................................... tai aš tada su savo pirmu nekišiu ten nosies, kol dar nereikia  biggrin.gif
Įdomu, o ši palata irgi mokama? Kokiu atveju galima ją pasirinkti?
*

ji nemokama tai jau tikrai, man ją pasiūlė tipo "pa blatum", bet manyčiau ten gimdo visos, kurioms eilė ateina, nemanau kad labai renkasi. Na bet pabandyk išreikšt norus, aišku pasidomėk ir dėl vonios. Gal ten iš viso niekas negimdo, o seselės po sunkaus darbo pliuškenasi? lotuliukas.gif
Ugniux

ji nemokama tai jau tikrai, man ją pasiūlė tipo "pa blatum", bet manyčiau ten gimdo visos, kurioms eilė ateina, nemanau kad labai renkasi. Na bet pabandyk išreikšt norus, aišku pasidomėk ir dėl vonios. Gal ten iš viso niekas negimdo, o seselės po sunkaus darbo pliuškenasi? lotuliukas.gif
*

[/quote]

Labutis!!
As buvau vakar VGN ir rode man ta gimdymo kambari su vonia. Ir gydytoja sake, kad cia nuo gimdyves priklauso, kur ji nori gimdyti - ant lovos ar vonioje. Vonioje galima, jei nori tik per saremius but. Va taip va.
rencew
QUOTE(Ikulia @ 2006 03 08, 16:16)
Nezinau...Bet viena is musiskiu vaziavo vakar netiketai gimdyti, tai gavo ta palata uz 200 Lt-ji buvo laisva! O as siandien nuejau apziureti gimdyklas, tai apziurejau ta kuri su vonia(buvo laisva). Gal kaip nors visos pagimdysim  g.gif
*

kai tik pagimdžiau, Širšinaitienė manęs paklausė kaip noriu ar į vienvietę palatą ar dvivietę. Pasakiau, kad dvivietę, bet neilgai ten pagulėjau apie kelias valandas, o po to visas išguldė po vieną į palatas, nes turėjo tuometinis sveikatos ministras atvažiuoti sveikinti. Taip, kad ir nenorėdama gulėti viena tokią garbę apturėjau
Ikulia
QUOTE(rencew @ 2006 03 17, 13:07)
kai tik pagimdžiau, Širšinaitienė manęs paklausė kaip noriu ar į vienvietę palatą ar dvivietę. Pasakiau, kad dvivietę, bet neilgai ten pagulėjau apie kelias valandas, o po to visas išguldė po vieną į palatas, nes turėjo tuometinis sveikatos ministras atvažiuoti sveikinti. Taip, kad ir nenorėdama gulėti viena tokią garbę apturėjau
*

As kol kas nezinau kokios palatos po gimdymo noriu. Tai priklausys nuo mano bukles. Jei jausiuos gerai, tai vyro pastoviai salia man nereikes - bus gerai ir dviviete. Bet jei Cezaris arba daug susius ir negalesiu labai vaiksciuoti ir prireiks papildomos pagalbos, aisku noreciau vienvietes.
Ugniux
O as tai noreciau i vienviete. Ramiai sau. Juk pavargus ir issekus po gimdymo busiu. Man visada norisi ramybes, kai sveikatytes nera... rolleyes.gif
menade
Aš gulėjau dvivietėj.Palatoje tikrai buvo labai karšta.Personalas ne pats geriausias,aišku yra išimčių ax.gif
Manola
O tą VIP palatą turit omenyje tą buvusią Baltijos Amerikos klinikos gimdyklą, kur gimdykla, o po to toj pačioj guli su vaikeliu. Bet ji gimdyklų aukšte, kur puikiausiai girdisi gimdančiosios, o ir pogimdyvinė priežiūra visai kitokia, nes prižiūrintis personalas kitam aukšte, taigi ateina galiu garantuot rečiau, o ir prisišaukti sunkiau. Jau geriau prašyt paprastos dvivietės palatos, kad būtų galima su vyru būti...
grazute
As savo antra vaika gimdziau VIP palatoje ir labai patenkinta buvau,nes palata labai erdvi,yra dusas ir tualetas kuriuo naudojies tik tu ir nereikia klaidziot po ligonine jo ieskot ir palikinet leliuka viena,priziuri tave ir vaika toj palatoj labai gerai ,net skyriaus vedejas uzsuka ,lova yra su pulteliu taip kad nereikia kilnotis reguliuot auksti ,kudikeliui yra atsira lovyte,taip pat vystymo stalas,yra lova vyrui,koridoriuke yra spinta ,kur ateje lankytojai gali palikt striukes,gimdyviu riksmu nesigirdi,o kai guli paprastoje palatoje tai nevisi vaikiukai buna ramus,taip kad gali ir nepailset.O dar ateini i sita palata issipakuoji visus daiktus,nes taip varai i gimdykla su visais daiktais ,po to i palata,o cia labai patogu thumbup.gif
Tutikutė
QUOTE(Lincyte @ 2006 10 02, 13:53)
O tą VIP palatą turit omenyje tą buvusią Baltijos Amerikos klinikos gimdyklą, kur gimdykla, o po to toj pačioj guli su vaikeliu. Bet ji gimdyklų aukšte, kur puikiausiai girdisi gimdančiosios, o ir pogimdyvinė priežiūra visai kitokia, nes prižiūrintis personalas kitam aukšte, taigi ateina galiu garantuot rečiau, o ir prisišaukti sunkiau. Jau geriau prašyt paprastos dvivietės palatos, kad būtų galima su vyru būti...
*

Del to, kad neprisisauksi sesuciu tai tikras briedas.... schmoll.gif Kaip tik toje palatoje daug labiau apie gimdyve ir vaikeli sokineja thumbup.gif Kai moki tai ir gauni geresni aptarnavima. Pati ten pries du menesius gimdziau, moketi reikia 200Lt uz dvi paras, yra ir dusas ir tualetas ir ne kokie tai apluze, o suremontuoti, modernus. Ten visos sesutes palieka savo mobilius numerius ir isiveda tavo nr. kai reikia tik majaka numeti ir atbega thumbup.gif
O lova tikrai labai patogi, joje gimdai, po to islanksto ir miegi ten pat. Jokiu riksmu is uz sienos nesigirdi, nu jeigu iseini i koridoriu tai isgirsi kaip dejuoja, bet miegoti tai tikrai netrukdo. Dar vienas geras dalykas yra toks vaiko pervystymo stalas su virsuje pakabinta sildymo lempa, tai ypac gerai tokiu oru kai vesu, reikia nupraust ar perrengt, tai iskart ten guldai ir vaikas net plikas budamas nesusals thumbup.gif
Tikrai rekomenduoju sia palata. Beje jos numeris 7 biggrin.gif
Ir joje yra lova vyrui, papildomai moketi nereikia bigsmile.gif
Demi
sveikutes, 4u.gif
o si palata yra vilniaus gimdymo namuose?ir kiek tokiu kambariu ten yra ?o kaip i ja papulti ?gali buti ir uzimtos ar ne,juk rezervuoti tai nelabai imanoma tikriausiai.man liko 4 savaiteles tai ten jau susitarusi gimdyti.
Stebukle
tokia palata 1 vienintele. Siaip, jei gimdymas planinis, tai galima rezervuot ta palata, bet jeigu ne, tai jei atvaziuosi ir bus laiva, vadinasi tau pasiseke mirksiukas.gif
Sake dabar ziauriai daug gimdyviu doh.gif:
krisiune
kiek žinau tai viena tokia palata yra, bet iš tikrųjų tai laimės dalykas ar ją gausi ar ne. Aš gimdžiau iš anksto susitarusi su gydytoja ir ji minėjo, kad pasirūpins tokia palata, deja po gimdymo ji buvo užimta ir teko būti dvivietėje palatoje. Nėra taip blogai ir ne VIP palatoje, bet tos geležinės lovos....... tai ne kas. Tikrai labai mažai vietos ir pačiai ir vaikeliui tokiose lovose. Na o personalas pakliuvo neblogas ir seseles kada reikėjo prisišaukdavome.
krisiune
QUOTE(Sirana @ 2006 10 06, 13:29)
Nu jau, taip tai gal neteks, sumastys ka nors, kur tave ikisti! lotuliukas.gif
*

Žinoma kad sumastys, bet dėl gimdyklos gali tekti ir palaukti. Teko pačiai su tai susidurti, atvažiavau gimdyti, o visos gimdyklos užimtos, tai paguldė su sąremiais į priešgimdyvinę palatą, apie pusantros valandos laukėme su vyru kol gimdykla buvo paruošta. smile.gif Tai štai kaip būna, juokavome su vyru, kad ir be gimdyklos galiu gimdyti smile.gif
starke
Sake, tikrai daug gimdyviu. Sake kazkuria cia diena 18 mamyciu gimde biggrin.gif
O as va gimdziau nesusitarus, paprastoj palaotj, bet nusiskundimu kazkaip neturiu. Kam moketi pinigus? Juk jie uz tai ir taip gauna pinigus biggrin.gif
Morgan
Sveikutes.
Tik as nelabai suprantu g.gif Jei viena palata ir ta pacia diena gimdo kelios susitarusios,kas tada g.gif Juk mazai kas pagimdo pagal gyd nustatyta termina.Mano terminas kovo 25,o jei as pvz pagmdysiu 20 arba 30.Tai kaip cia tartis reikia?
Stebukle
QUOTE(Morgan @ 2006 10 08, 13:34)
Sveikutes.
Tik as nelabai suprantu g.gif Jei viena palata ir ta pacia diena gimdo kelios susitarusios,kas tada g.gif Juk mazai kas pagimdo pagal gyd nustatyta termina.Mano terminas kovo 25,o jei as pvz pagmdysiu 20 arba 30.Tai kaip cia tartis reikia?
*

Viena VIP palata 4u.gif Gimdklu daugiau. O del tarimosi, rezervuot ta palata gali, jei tik planinis gimdymas, t.y. zinoma tiksli data mirksiukas.gif
Morgan
QUOTE(Stebukle @ 2006 10 08, 16:29)
Viena VIP palata 4u.gif Gimdklu daugiau. O del tarimosi, rezervuot ta palata gali, jei tik planinis gimdymas, t.y. zinoma tiksli data mirksiukas.gif
*

Dar ir taip buna. blink.gif Juk nebuna taip kad zinotum,kad pagimdysi pvz pirmadieni ir pagimdai. g.gif Ar cia su skatinamais?
žibutė
QUOTE(Morgan @ 2006 10 08, 18:46)
Dar ir taip buna. blink.gif Juk nebuna taip kad zinotum,kad pagimdysi pvz pirmadieni ir pagimdai. g.gif Ar cia su skatinamais?
*

Gali užsirezervuot, kai PLANINIS CEZARIS.

noriu ir aš VIP palatos tongue.gif
grazute
QUOTE(žibutė @ 2006 10 08, 19:17)
Gali užsirezervuot, kai PLANINIS CEZARIS.

noriu ir aš VIP palatos tongue.gif
*

Tai jei cezaris i ta palata tada negulda,ji tik tom kas pacios gimdo.
ingaul
as gydytojai i kisene moku,ir uz gimdyma reikes moketi.kai paklausiau jos apie vip palata,tai atsake,kad is anksto nieko.kai atvyksi,tada ir ziuresim ar laisva.laimes dalykas,bet svarbiau,kad su leliuku viskas ok butu,o ne palata gauti
ASSA
Sveikos smile.gif
Del palatu tai kiek zinau tos VIP palatos rezervuoti is anksto negalima,o ir po cezario ten nelabai guldo,nebent jei nedaug pagimdziusiu tai paprasai gydytojos kad dvivietej palatoj paliktu viena ir sumoki uz antra lova...
ievuzze
QUOTE(ASSA @ 2006 11 01, 00:52)
Sveikos  smile.gif 
  Del palatu tai kiek zinau tos VIP palatos rezervuoti is anksto negalima,o ir po cezario ten nelabai guldo,nebent jei nedaug pagimdziusiu tai paprasai gydytojos kad dvivietej palatoj paliktu viena ir sumoki uz antra lova...
*

aha, matyt tas kas man ta pasake ir turejo galvoje, jog sumoki uz abi lovas ir buni ten viena su savo leliuku...taciau minejo, kad ten ir vyras gali buti..
Redike
QUOTE(ievuzze @ 2006 11 01, 13:36)
aha, matyt tas kas man ta pasake ir turejo galvoje, jog sumoki uz abi lovas ir buni ten viena su savo leliuku...taciau minejo, kad ten ir vyras gali buti..
*

taip, jei yra laisvų palatų, gali gulėti dvivietėje su leliuku ir vyru (aišku, prieš tai sumokėjusi už antrą lovą). Yra ir VIP palata, kurioje ir gimdai ir paskui lieki su šeimyna iki kol išrašo. Ten yra ir WC ir mini virtuvėlė šalia (na, maisto, aišku, pasigaminti negalima). Kainuoja 200Lt, bet rezervuoti iš anksto negalima. Jei kai gimdydi ji bus tuščia, galėsi pasirinkti gimdyti toje palatoje.
Dar VGN kur iškabinti įkainiai (konsultacijų aukšte) mačiau kažkokios palatos kainuoja 50 Lt. Tik nežinau ar čia turima uomeny galimybę likti su vyru dvivietėje, ar čia kažkas naujo. Reikės kitąkart išsiaiškinti doh.gif
Blizgė
As gimdziau VIP palatoje, tik iejus i priimamaji pasikvieciau Bozena, nes buvau susitarus ir pasakiau, kad noriu tos palatos, tiesiog pasiseke, kad buvo laisva. Taip pat buvau susitarusi su gyd. Meskaite. Gymdymas buvo lengvas, neprireike net epiduro, siek tiek teko kirpti. Tai po to mano poliklinikos ginekologe, negalejo atsigereti, kaip graziai Meskaite susiuvo lotuliukas.gif .
Kas nepatiko, tai veliau aptarnaujantis personalas, nelabai atsimenu, bet atrodo jinai akusere. Gimdziau vakare, is ryto paspaudzia toki mygtuka, kad kas nors ateitu, nes vyra paleidau namo. Tai ibega tokia ziezula, daugmaz ko nori, sakau gal galite pakeisti pampersa vaikui. Tai reikejo matyti jos veido israiska, jinai visa sustabarejo, pampersa ji pakeite, su replikom, tu ka sau galvoji, jei guli VIP palatoje, tai cia mus sokdinsi. Kelkis ir pati tvarkykis. Aiskiai matesi, kad nori pinigu, bet is principo negalejau jai duoti. Po piet vel iplaukia jinai, bet jau tokia saldi, galvoju gal grama padare g.gif . Tik veliau suzinojau, kad mama 20 Lt jai dave, tai kai pagalvoju slykstu darosi, del keliu litu, ji cia taip plesesi.
Veliau lyg ir normaliu sesuciu buvo, pora kartu vaika maude lakisiu zolese, nes itare gelta (del kraujo grupiu nesutapimo), bet nepasitvirtino.
Bet visumoj viskas praejo gerai drinks_cheers.gif .
starke
Visoms planuojancioms gimdyti VGN noriu pasakyti, kad duso kabina yra ne tik toje pacioje patalpoje kur ir toletai, bet kitoje patalpoje, kuri yra is karto "uz kampo". Ten vien tik duso kabina.
mamyte1977
As ir gimdziau VGN-siaubas ima prisiminus salygas.Gaila nezinojau apie tas VIP palatas.Pagimdziusiu daug,dusas vienas,norinciu apsipraust eilute,o taip sunku stovet,bent jau man buvo.Nepatiko ten salygos,nors priziuretojos,tai labai malonios buvo
Papildyta:
QUOTE(starke @ 2006 11 04, 00:07)
Visoms planuojancioms gimdyti VGN noriu pasakyti, kad duso kabina yra ne tik toje pacioje patalpoje kur ir toletai, bet kitoje patalpoje, kuri yra is karto "uz kampo". Ten vien tik duso kabina.
*

mums nieks nerode kitu dusu,laukem ten kur tualetas
opium
QUOTE(Redike @ 2006 11 02, 13:02)
Dar VGN kur iškabinti įkainiai (konsultacijų aukšte) mačiau kažkokios palatos kainuoja 50 Lt. Tik nežinau ar čia turima uomeny galimybę likti su vyru dvivietėje, ar čia kažkas naujo. Reikės kitąkart išsiaiškinti  doh.gif
*

čia jei su vyru nori likti dvivietėje.

o dėl baisių sąlygų- nėra jos tokios baisios, ir prie dušo jokių eilių nebūdavo
Guest
Jei tos palatos kaina nedidelė, tai man atrodo ją be šansų gauti. Kiek gimdyvių atvažiuoja kasdien gimdyti į VGN? Manau 80 procentų iš jų yra pajėgios ir nori tiek mokėti už pagerintas sąlygas ir geresnę priežiūrą.
Morgan
Sveikutes,galiu pasakyti is savo situacijos.Tariaus su gyd del gimdymo,tai ji sake kad palata vienviete kainuoja 200 lt parai man rodos,ar dviem.Bet maciau as ja cool.gif Tai pasakysiu kad geriau gulet dvivietej,gerai kad mane akusere atkalbejo.Kas is to kad joje ciuzianiai ir sienos naujos,lova kilnojasi ir kriaukle su tuoletu yra.Duso nera.Ta palata kaip tuoletas dydzio,labai klaustrofobiska,langai neperdidziausi,o ir personalas nelakstys,nes ji randasi gimdyklos tokiam kampe.Man akusere patare geriau keltis i akuserini ir pasiimt dviviete kurioj as galesiu gulet viena,giminaicio nakvyne parai 50 lt.O pati palata nieko nekainuoja.Be to tokiu visada yra,nes juk nepuola visos gimdyt vienu metu.
Guest
Morgan, tai gal čia apie kitą palatą rašai, nes va mamytė rašo, kad ten yra dušas : unsure.gif

QUOTE(grazute @ 2006 10 03, 12:50)
As savo antra vaika gimdziau VIP palatoje ir labai patenkinta buvau,nes palata labai erdvi,yra dusas ir tualetas kuriuo naudojies tik tu ir nereikia klaidziot po ligonine jo ieskot ir palikinet leliuka viena,priziuri tave ir vaika toj palatoj labai gerai ,net skyriaus vedejas uzsuka ,
*

Pumpurėlis
Norėjau aš irgi gauti tą VIP palatą, bet ji buvo užimta verysad.gif Nepaisant to, kadangi buvau susitarusi su gydytoja, ji man parūpino normalią dvivietę palatą, joje gulėjau viena, ir vyras dvi naktis nakvojo. Iš viso praleidome ten šešias dienas ir už antrą lovą nieko nemokėjome blush2.gif (gal čia gydytoja patvarkė, nežinau...). Bet kokiu atveju, viskas buvo gerai - pagimdžiusiųjų buvo nedaug, taip kad nei prie dušo eilės buvo, ir sesutės daugiausiai buvo normalios ir ateidavo pakankamai dažnai.
Beje, jei gerai atsimenu, mokamos palatos ten yra dviejų rūšių. Ta VIP palata-gimdykla yra berods antram aukšte, ten kur gimdyklos. O trečiam aukšte - akušerijos skyriuje - yra dar keletas "pagerintų" palatų. Bet jose, kaip suprantu, wc ar dušo nėra, tik šiaip gal kažkas patvarkyta. Tai, man regis, jos ir kainuoja po 50 lt. Kai aš gimdžiau, nei vienos iš jų nebuvo laisvos. Bet kokiu atveju, mano palata irgi buvo naujai sutvarkyta ir visai padori thumbup.gif
Morgan
QUOTE(Chloe @ 2007 08 07, 09:32)
Morgan, tai gal čia apie kitą palatą rašai, nes va mamytė rašo, kad ten yra dušas : unsure.gif
*

Nu man sake,kad nera.O kaip akusere pries gimdyma nuvede parodyt tai noras praejo joje gulet.Nezinau,gal ne apie ta,as apie ta kuri randasi antrame aukste gimdyklos kampe.
Morgan
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 08, 10:15)
kaip tik tariaus su ta pacia daktare ir akusere 4u.gif tai tikiuos ir as nenusivilsiu.o tai kiek ta VIPine kainuoja?kelios palatoj gulejot?
*

Vipinej yra kelios lovos.Bet kiek zinau viena artimam zmogui.Nors negaliu gincytis.As neimiau tos vipines.Mane akusere atkalbejo.Sake kad tikrai bus geriau akuseriniam gulet.Jei daktarei pasakysi nora kad nori viena gulet viena ir gulesi mirksiukas.gif Bet iskart pasakau,kad jei niekas is taviskiu nesiruosia su tavim bus,tai linksmiau keliom gulet.Su manim tik mama viena nakti nakvojo,tai labai liudna buvo cool.gif
O kainuoja man rodos 200 lt.
Lalaila_Vln
QUOTE(Morgan @ 2007 08 08, 11:33)
Vipinej yra kelios lovos.Bet kiek zinau viena artimam zmogui.Nors negaliu gincytis.As neimiau tos vipines.Mane akusere atkalbejo.Sake kad tikrai bus geriau akuseriniam gulet.Jei daktarei pasakysi nora kad nori viena gulet viena ir gulesi mirksiukas.gif Bet iskart pasakau,kad jei niekas is taviskiu nesiruosia su tavim bus,tai linksmiau keliom gulet.Su manim tik mama viena nakti nakvojo,tai labai liudna buvo cool.gif
O kainuoja man rodos 200 lt.
*

vyras sake tikrai nenori ten nakvot,tai turbut ir neapsimoka imt tos vipines.o siaip wc,dusas toli nuo tu bendruju palatu?
Morgan
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 08, 10:46)
nu vyrui duosiu tegul jis ideda,o tai as nesusidurus su tokiais dalykais,tai nezinosiu kas ir kaip blush2.gif vyras sake tikrai nenori ten nakvot,tai turbut ir neapsimoka imt tos vipines.o siaip wc,dusas toli nuo tu bendruju palatu?
*

Dusai ir tuoletai yra abiejuose akuserinio galuose,tai kad tikrai nereiks toli eit.O ir neprireike man to duso.Namie issimaudziau,nes po gimdymo tikrai su prakirpta tarpviete ir islindusiu gemarojum blush2.gif nesinorejo maudytis ir lankstytis.Apacia apsiploviau bide,o pati apsiprasdavau po kriaukle palatoj.Tai tu gali nuvaziuot i akuserini ir pasivaiksciot paziuret mirksiukas.gif Galesi pasirinkt tada tiksliau ko tau reikia.Net gali paprasyt palatos arciau dusu.
RVJ
Mums gimdymo akušerė paaiškino, kad visada VGN po gimdymo stengiasi mamytes paguldyti po vieną su vaikučiu, kad galėtų geriau pailsėti. Bet tai priklauso, kiek tuo metu yra gimdyvių, nevisoms užtenka ir paguldo su kita mamyte arba net prireikia atlaisvinti kitas patalpas.
Mums pasisekė, gulėjau su vaikučiu viena, kita lova buvo laisva. Gerai pailsėjome, nevargino lankytojai, ar kitos mamytės knarkimas, ar kito vaikučio verkimas.
Kai pagimdė viena pažįstama, ją paguldė kartu su kita mamyte, bet kitą dieną atsilaisvino palata ir pasiūlė jai persikelti į laisvą palatą.
grazute
QUOTE(Morgan @ 2007 08 06, 21:08)
Sveikutes,galiu pasakyti is savo situacijos.Tariaus su gyd del gimdymo,tai ji sake kad palata vienviete kainuoja 200 lt parai man rodos,ar dviem.Bet maciau as ja cool.gif Tai pasakysiu kad geriau gulet dvivietej,gerai kad mane akusere atkalbejo.Kas is to kad joje ciuzianiai ir sienos naujos,lova kilnojasi ir kriaukle su tuoletu yra.Duso nera.Ta palata kaip tuoletas dydzio,labai klaustrofobiska,langai neperdidziausi,o ir personalas nelakstys,nes ji randasi gimdyklos tokiam kampe.Man akusere patare geriau keltis i akuserini ir pasiimt dviviete kurioj as galesiu gulet viena,giminaicio nakvyne parai 50 lt.O pati palata nieko nekainuoja.Be to tokiu visada yra,nes juk nepuola visos gimdyt vienu metu.
*

Nu nezinau,as gimdziau palatoje uz 200 lt,kuri yra gymdyklu aukste,tai jos dydis kaip du buto kambariai,kilnojama lova ,lova vyrui,vystymo stalas vaikui,lovyte vaikui,komoda ir spinta rubams susidet,tualetas,kriaukle ,dusas,dideli langai,labai erdvi ir sviesi palata,ir kaip jau anksciau rasiau,labai rupinasi personalas.
Liora
QUOTE(Morgan @ 2007 08 10, 09:18)
Nu jetau net susinervinau dabar.Jei butu buvus tokia,as buviau tikrai emus doh.gif
*

Morgan, nervintis neverta. Tokia palata yra VIENINTELE visame VGN (liko nuo tu laiku, kai BAK savo gimdyves cia vezdavo ir formaliai palata priklause butent BAKui). Aisku, visas med. personalas, paprasytas parodyti palatas, butinai ir i sita nuveda, tipo, ziurekit, kokios cia pas mus salygos gymdimui sukurtos wink.gif Taciau is tikruju patekti i sia palata yra gana sunku, nes dar karta pabreziu, ji yra vienintele, o norinciu tenai gimdyti gerokai daugiau. Man butu net gi geriau, jei man nerodytu sios VIPines palatos, nes as kaip tik gimdziau tuo metu, kai ligonine buvo perpildyta, mums sunkiai rado paprasta vienviete su tualetu, ka jau kalbeti apie VIPine. Ir stai as tam tikra laika guledama dar gimdykloj, nervinausi, kad sita VIPine yra uzimta (kaz kam tai pasiseke o man ne sad.gif ) nors turejau save is karto nuteikti, kad sansu joje gimdyti yra beveik 0. Vienzo, as pageidauciau nieko apie sia palata is anksto nezinoti! smile.gif
grazute
QUOTE(Liora @ 2007 08 10, 06:54)
Morgan, nervintis neverta. Tokia palata yra VIENINTELE visame VGN (liko nuo tu laiku, kai BAK savo gimdyves cia vezdavo ir formaliai palata priklause butent BAKui). Aisku, visas med. personalas, paprasytas parodyti palatas, butinai ir i sita nuveda, tipo, ziurekit, kokios cia pas mus salygos gymdimui sukurtos wink.gif Taciau is tikruju patekti i sia palata yra gana sunku, nes dar karta pabreziu, ji yra vienintele, o norinciu tenai gimdyti gerokai daugiau. Man butu net  gi geriau, jei man nerodytu sios VIPines palatos, nes as kaip tik gimdziau tuo metu, kai ligonine buvo perpildyta, mums sunkiai rado paprasta vienviete su tualetu, ka jau kalbeti apie VIPine. Ir stai as tam tikra laika guledama dar gimdykloj, nervinausi, kad sita VIPine yra uzimta (kaz kam tai pasiseke o man ne sad.gif ) nors turejau save is karto nuteikti, kad sansu joje gimdyti yra beveik 0. Vienzo, as pageidauciau nieko apie sia palata is anksto nezinoti! smile.gif
*

As tai net nebuvau jos macius,bet kai atvaziavau gimdyt tai paklausiau savo gydytojos ar laisva ta palata,ir man pasiseke,nors ,kai uzlipau i gimdyklu skyriu ir prie kitu daktariu pasakiau sanitarei ,kad gimdysiu VIP palatoje,tai isgirdau pasipiktinimu,tipo kas cia jums leido ir tt.
ragnez
Liora, tai kad tu "paprastu vienviechiu su tualetu", man rodos, tik dvi tera, taip kad jums laabai pasiseke thumbup.gif ypach, jeigu tuo metu buvo daug gimdyviu... rolleyes.gif

man pirmas vgn VIP palatos privalumas yra tas, kad joje pagimdai ir gyveni po gimdymo - niekur nereikia kraustytis, antras privalumas - kad yra dushas ir tualetas, kurio su niekuo nereikia dalintis...

tai, kad su kuo mazhiau zhmoniu susiduri ligoninej ir nereikia judeti ish vienos patalpos i kita, apsaugo nuo infekciju - tai ir yra svarbiausia.
reida
As irgi neseniai pagimdziau sioje palatoje. Palata tikrai liux, verta pinigu. Ir personalas labiau rupinasi gimdyve sioje palatoje.
Man kazkaip aklai pavyko sia palata gauti. Gmdziau pas VGN vedeja, tai ji ir pranese, kad si palata laisva ir jei noriu galiu joje gimdyti.
Atmosfera kaip namuose ir gimdymas daug fainiau praejo thumbup.gif
ragnez
QUOTE(reida @ 2007 08 13, 09:41)
As irgi neseniai pagimdziau sioje palatoje. Palata tikrai liux, verta pinigu. Ir personalas labiau rupinasi gimdyve sioje palatoje.
Man kazkaip aklai pavyko sia palata gauti. Gmdziau pas VGN vedeja, tai ji ir pranese, kad si palata laisva ir jei noriu galiu joje gimdyti.
Atmosfera kaip namuose ir gimdymas daug fainiau praejo thumbup.gif
*

na shiaip ta palata paprastai ir taupo butent vedejos pacientems 4u.gif tai tau pasiseke thumbup.gif
Karacum
Mes su dukryte ir vyru po gimdymo gulejome mokamoje palatoje, bet ne toje, kuri priklauso BAK. Palata su dusu, dvi lovos...suremontuota, visai nieko. Ir kainavo 50 lt para.
jolecka1974
QUOTE(Liora @ 2007 08 10, 09:54)
Morgan, nervintis neverta. Tokia palata yra VIENINTELE visame VGN (liko nuo tu laiku, kai BAK savo gimdyves cia vezdavo ir formaliai palata priklause butent BAKui). Aisku, visas med. personalas, paprasytas parodyti palatas, butinai ir i sita nuveda, tipo, ziurekit, kokios cia pas mus salygos gymdimui sukurtos wink.gif Taciau is tikruju patekti i sia palata yra gana sunku, nes dar karta pabreziu, ji yra vienintele, o norinciu tenai gimdyti gerokai daugiau. Man butu net  gi geriau, jei man nerodytu sios VIPines palatos, nes as kaip tik gimdziau tuo metu, kai ligonine buvo perpildyta, mums sunkiai rado paprasta vienviete su tualetu, ka jau kalbeti apie VIPine. Ir stai as tam tikra laika guledama dar gimdykloj, nervinausi, kad sita VIPine yra uzimta (kaz kam tai pasiseke o man ne sad.gif ) nors turejau save is karto nuteikti, kad sansu joje gimdyti yra beveik 0. Vienzo, as pageidauciau nieko apie sia palata is anksto nezinoti! smile.gif
*

JAU METAI kai VGN yra 2 mokomos palatos tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.