Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Lialia26 @ 2008 01 27, 19:10)

Ar man taip atrodo, ar ten E. Strunkio fotostudijoj fotografuota? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialia26 @ 2008 01 27, 19:10)

labai grazu thumbup.gif
ir originalu bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Lialia26,2008 01 27, 19:10]
http://public.fotki....tuvine-suknele/
o cia mano vestuvine suknele ax.gif

Kaip matau nestuke buvai, labai grazu thumbup.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintreja: 29 sausio 2008 - 13:56
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 27, 22:14)
Ar man taip atrodo, ar ten E. Strunkio fotostudijoj fotografuota?  lens.gif

ax.gif taip to pacio
Atsakyti
[quote=gintreja,2008 01 29, 14:55]
[quote=Lialia26,2008 01 27, 19:10]
http://public.fotki....tuvine-suknele/
o cia mano vestuvine suknele ax.gif
Kaip matau nestuke buvai, labai grazu thumbup.gif smile.gif 4u.gif
[/quote]

taip, labai daili nuotaka smile.gif

O man kazkaip trumpos sukneles nuotakoms taip jaunatviskai atrodo. Bent jau mano isivaizdavimu, nuotaka - tai ne "princese", bet jauna, zavi, nepriklausoma mergina, kuri savo vestuviu diena pasirenka patogu, subtilu, jaunatviska ir tuo paciu neiprasta apdara smile.gif ir kazkaip, kiek esu maciusi, dazniausiai butent trumpos sukneles padeda sukurti toki ivaizdi. Grazu ir ilgos, prabangios, iskilmingos sukneles - bet jos sudaro puosnumo, "sventiskumo", buvimo demesio cente ivaizdi. Tai irgi, savo ruoztu, zavu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialia26 @ 2008 01 27, 20:10)

labai graziai atrodei thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
pagaliau aš jau radau savo svajonių vestuvinę suknelę thumbup.gif
ilgai žiūrinėjau modeliukus, įvairias jau pasiūtas suknleles ir tt., bet kada pamačiau savo suknytę, tai ji man ilgai "iš galvos neišėjo".... šį savaitgalį nuėjau ir išsinuomojau... dabar labai ramu... beliko tik visą visumą gražiai suderinti ir atrodyti nepriekaišktingai 4u.gif
Šiek tiek noriu jūsų patarimo...
mano suknytė tokia retro stiliaus, šiek tiek žemiau keliukų, pasiuvinėta, su šleikutėm.... dabar aš galvoju.... ar man tiktų eiti su baltom kojinėm ir batukais? ( o ne su basutėm ir be kojinių) ir... ar tiktų veliumas iki klubų trijų sluoksnių? ( aš visada aš labai norėjau veliumo ) 4u.gif
iš anksto dėkoju už nuomonę ir patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nigutee @ 2008 02 04, 09:17)
pagaliau aš jau radau savo svajonių  vestuvinę suknelę  thumbup.gif
ilgai žiūrinėjau modeliukus, įvairias jau pasiūtas  suknleles ir tt., bet  kada pamačiau savo suknytę, tai ji man ilgai "iš galvos neišėjo".... šį savaitgalį nuėjau ir išsinuomojau... dabar labai ramu... beliko tik visą visumą gražiai suderinti ir atrodyti nepriekaišktingai  4u.gif
mano suknytė tokia retro stiliaus, šiek tiek žemiau keliukų, pasiuvinėta, su šleikutėm.... dabar aš galvoju.... ar man tiktų eiti su baltom kojinėm ir batukais? ( o ne su basutėm ir be kojinių) ir... ar tiktų veliumas iki klubų trijų sluoksnių? ( aš visada aš labai norėjau veliumo ) 4u.gif
iš anksto dėkoju už nuomonę ir patarimus  smile.gif

Bandau tik įsivaizduoti, bet kažkaip man galvoje labai dailiai dėliojasi apvalianosiai bateliai su kūno spalvos pėdkelnėm, o veliumo prie retro man visai nesinori schmoll.gif Geriau gal kokią mažulytę skrybėlaitę su vualiu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nigutee @ 2008 02 04, 10:17)
pagaliau aš jau radau savo svajonių  vestuvinę suknelę  thumbup.gif
ilgai žiūrinėjau modeliukus, įvairias jau pasiūtas  suknleles ir tt., bet  kada pamačiau savo suknytę, tai ji man ilgai "iš galvos neišėjo".... šį savaitgalį nuėjau ir išsinuomojau... dabar labai ramu... beliko tik visą visumą gražiai suderinti ir atrodyti nepriekaišktingai  4u.gif
iš anksto dėkoju už nuomonę ir patarimus  smile.gif

Siaip tai priklauso, kaip ant nuotakos suknele atrodys... bet kazkaip veliumas tada turi buti kazkoks kitoks, ne iprastinis..
O batukai tai labai dailiai turetu atrodyti. bet irgi a la retro stiliaus..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2008 02 07, 23:55)

as jau esu nusprendusi, kad savo vestuviu diena vilkesiu trumpa vestuvine suknute wub.gif realiausias variantas butu 4 suknele, ir dar labai patiko 6 bigsmile.gif labai tokia charakteringa rolleyes.gif
Atsakyti
Va man ši labai graži iš Cymbeline
Atsakyti