Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darom remontą patys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
SoJa
Kadangi paskutinė tema pabaigta, o naujos nieks nepradėjo, tai brūkštelėsiu aš smile.gif

Mane šiuo metu labiausiai domina plytelių klijavimas.
Vakar vargom visą dieną ir vis tiek aš rezultatu nepaenkinta, gerai, kad klijavom pirtį, kurioj grindys vis tiek užklotos bus ir mūsų broko nesimatys, bet vis gi noriu išsiaiškinti: ar ta klijų mase reikia tepti tik grindis ar ir plytelę ?
amber722
Laba diena 4u.gif

Noreciau suzinot, gal kas susiduret su tokiu dalyku. Pas mus virtuvej vos ne per puse sienos yra israityti duju vamzdziai, tai niekaip nezinau, ka su jais padaryti, kilo mintis tik kai uzsakinesiu virtuve spinteles, tai toj vietoj padaryti auksta spintele, kad ji juos uztengtu, bet skaiciukas duju vis tiek matysisi, nes jo paslept negalim, nes jis yra toj vietoj, kur tures buti dujine.
Tai gal kas turit kokiu patarimu? blush2.gif
SoJa
QUOTE(amber722 @ 2007 08 06, 12:38)
Laba diena  4u.gif

Noreciau suzinot, gal kas susiduret su tokiu dalyku. Pas mus virtuvej vos ne per puse sienos yra israityti duju vamzdziai, tai niekaip nezinau, ka su jais padaryti, kilo mintis tik kai uzsakinesiu virtuve spinteles, tai toj vietoj padaryti auksta spintele, kad ji juos uztengtu, bet skaiciukas duju vis tiek matysisi, nes jo paslept negalim, nes jis yra toj vietoj, kur tures buti dujine.
Tai gal kas turit kokiu patarimu?  blush2.gif
*

Nelabai supratau kur tas skaitliukas bus? Vis tiek turbūt kažkur šone? Šiaip tai skaitliuką galima pernešti, o dujų vamzdžius mes paslėpėm po giskartonio plokšte.
amber722
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 12:53)
Nelabai supratau kur tas skaitliukas bus? Vis tiek turbūt kažkur šone? Šiaip tai skaitliuką galima pernešti, o dujų vamzdžius mes paslėpėm po giskartonio plokšte.
*

tai kad musu virtuve tokia maza, ir paaiskint nelabai moku smile.gif
ir nelabai isivaizduoju kaip jus paslepet tuos vanzdzius, nes pas mus sakau, vos ne per puse sienos jie israityti doh.gif
akvilyte
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 12:59)
ar ta klijų  mase reikia tepti tik grindis ar ir plytelę ?
*

blink.gif bijau nusisneket bet zinok reik tept TIK plytele ax.gif uztepi kliju, tada perbrauki su ta dantyta puse ir dedi mirksiukas.gif tie dantukai leizdia lengvai varijuoti auksti mirksiukas.gif

na mes irgi plusam plusam... o galo nematyt doh.gif tikiuos sia savaite baigsim nama apkalinet.. tada jau lysim i vidu bigsmile.gif
Klumpė
Kažkas apie plytelių klijavimą klausė? Dirbau pas meistrą "gizeliu". Klijavom tėvų kambarį ir virtuvę. Tai meistras ta pilka "košyte" tepė grindis, po to perbraukdavo tom grotom. O aš su žpakliuote tepliojau plyteles. Kaip sviestą ant duonos. Plyteles tepiau plonai, bet žiūrėjau, kad būtų užteptas visas plotas.

Pas mus baigėsi remontai koridoriuke, kur nuo laiptinės atsitvėrėm. Mano vyras šaunuolis. Pats ir sienas lygino, ir plyteles klijavo, ir lubas kabino bei dažė ir galų gale, pats iš plokščių spintą padarė. Sėdžiu ir džiaugiuos. Beliko tik užsakyt veidrodį ir priklijuot prie sienos. Tik visko nufotkint negaliu, nes neturime skaitmeninio fotiko.

O aš jau seniai užsispyriau susiremontuot kambarį, bet vyras vis dar nesutinka, tai laukiu palankios progos. Tuo tarpu paprašiau, kad leistų pasitreniruoti "ant balkono". Jei pritars mano idėjai, varysiu tinkuot balkono. Jis pas mus įstiklintas, tik labaijau negražus. Bandysiu sutvarkyt. Matysim kas bus.
okkey
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 11:59)
Kadangi paskutinė  tema pabaigta, o naujos nieks nepradėjo, tai brūkštelėsiu aš smile.gif

Mane šiuo metu labiausiai domina plytelių klijavimas.
Vakar vargom visą dieną ir vis tiek aš rezultatu nepaenkinta, gerai, kad klijavom pirtį, kurioj grindys vis tiek užklotos bus ir mūsų broko nesimatys, bet vis gi noriu išsiaiškinti: ar ta klijų  mase reikia tepti tik grindis ar ir plytelę ?
*

nu tiek mes tiek musu plytelcikas tik plyteles tepem tokiu budu kaip jau akvilyte aprase 4u.gif
SoJa
Ačiū labai notworthy.gif
gal nieko labai jau blogo nepadarėm, nes dar patepėm ir grindis. Tiesiog mums reikėjo padaryti nuolydį, tai nelabai sugalvojom kaip blush2.gif
akvilyte
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 15:05)
mums reikėjo padaryti nuolydį, tai nelabai sugalvojom kaip  blush2.gif
*

tai aisku nieko tokio mirksiukas.gif pas mus vonioj buvo nelygios grindys.. tai as tuos klijus su ranka kroviau ant grindu cool.gif tada ir plytele dar tepiau.. bet siaip reik tik plytka tept 4u.gif sekmes darbuojantis 4u.gif

as tai skalbyukla pirmam aukste sugalvojau ne plytkom det (grindis) o is akmenuku nuo juros.... gal kas technologija zinot? idomu ar ten reik i klijus spaust tuos akmenukus ar i betona???
Ariella
Apie plyteliu klijavima ir daug kitu patarymu auksarankems yra senuku psl.

Ir dar toms, kas moka rusiskai skaityt,
neseniai atrastas lobis tongue.gif www.natahaus.ru
Labai geras puslapiukas su daugybe naudingu knygu ir zurnalu, kurias galima parsisiust.

Namas ir seima http://www.natahaus.ru/category/house
Laisvalaikis ir hobby http://www.natahaus.ru/category/hobby

Tik reikia ten uzsiregistruot, kad naudotis nuorodomis. 4u.gif

SoJa
QUOTE(Ariella @ 2007 08 06, 21:43)
Apie plyteliu klijavima ir daug kitu patarymu auksarankems yra senuku psl.

Ir dar toms, kas moka rusiskai skaityt,
neseniai atrastas lobis  tongue.gif  www.natahaus.ru
Labai geras puslapiukas su daugybe naudingu knygu ir zurnalu, kurias galima parsisiust.

Namas ir seima http://www.natahaus.ru/category/house
Laisvalaikis ir hobby http://www.natahaus.ru/category/hobby

Tik reikia ten uzsiregistruot, kad naudotis nuorodomis.  4u.gif
*

Va čia tai tikras lobis thumbup.gif bet kol surasiu ko man reikia, tai doh.gif Kol dar išmoksiu parsisiųsti tai dar ilgiau užtruksiu doh.gif

gal kas greičiau galės man patarti kokias "šukas" klijams ant plytelių paskirstyti reikėtų nusipirkti ? Ar su dideliais dantukais, ar mažais ? Plytelės dydis 31,5x31,5 cm.
akvilyte
QUOTE(SoJa @ 2007 08 07, 08:14)
Va čia tai tikras lobis  thumbup.gif bet kol surasiu ko man reikia, tai  doh.gif Kol dar išmoksiu parsisiųsti tai dar ilgiau užtruksiu  doh.gif

gal kas greičiau galės man patarti kokias "šukas" klijams ant plytelių paskirstyti reikėtų nusipirkti ? Ar su dideliais dantukais, ar mažais ? Plytelės dydis 31,5x31,5 cm.
*

kuo didesne plytele tuo didesni dantys mirksiukas.gif
SoJa
Ačiū 4u.gif
o tai mano plytelei spėju reikia didžiausių dantų ?
okkey
QUOTE(SoJa @ 2007 08 07, 07:18)
Ačiū  4u.gif
*

nea yra didesniu plyteliu mirksiukas.gif mano grindinines 33x66 bigsmile.gif
akvilyte
QUOTE(SoJa @ 2007 08 07, 08:18)
Ačiū  4u.gif
*

kai pirksi pasakyk kokios plytkos ir paduos ko reikia mirksiukas.gif
SoJa
Ačiū Mergaitės 4u.gif
Kad nepaduos tai tikrai, kur ten Senukuose tą "padavėją" rasti, o jei rasi tai jie gi kaip iš medžių iškritę, jei etikėtej nieko neparašyta, tai nieko ir nežino doh.gif
Bandysiu "iš akies" imti lotuliukas.gif
akvilyte
QUOTE(SoJa @ 2007 08 07, 09:29)
Ačiū Mergaitės  4u.gif
Kad nepaduos tai tikrai, kur ten Senukuose tą "padavėją" rasti,

nu jo vakar su mazu vaiku pralaukiau puse valandos... truko kantrybe ir isejau sad.gif siaubas sad.gif
Žibuoklė
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 13:53)
*

Sveika,
Norėjau paklausti kaip susiradot dujininką, kuris jums pernešė skaitiklį ? Gal turit jo kontaktus ?
SoJa
QUOTE(Žibuoklė @ 2007 08 07, 10:06)
Sveika,
Norėjau paklausti kaip susiradot dujininką, kuris jums pernešė skaitiklį ? Gal turit jo kontaktus ?
*

Mūsų skaitiklis bus lauke, tai mes slėpėm tik vamzdžius, o pažįstamas išsikvietė iš dujų bendrovės meistrą ir perkėlė jam.
Žibuoklė
QUOTE(SoJa @ 2007 08 07, 13:21)
Mūsų skaitiklis bus lauke, tai mes slėpėm tik vamzdžius, o pažįstamas išsikvietė iš dujų bendrovės meistrą ir perkėlė jam.
*

Na aš taip ir galvojau, kad reikės skambinti. Tik gaunasi taip, kai skambini tai atvažiuoja dviese: meistras, kuris viską daro ir jo viršininkas, kuris nieko nedaro, o uždarbį skaičiuoja, kaip būtų abudu dirbę. Tai dėl to ir norim susisiekti tik su meistru ir jam sumokėti, gal pigiau gausis.
Vis tiek ačiū 4u.gif
cheery
QUOTE(Žibuoklė @ 2007 08 07, 13:41)
Na aš taip ir galvojau, kad reikės skambinti. Tik gaunasi taip, kai skambini tai atvažiuoja dviese: meistras, kuris viską daro ir jo viršininkas, kuris nieko nedaro, o uždarbį skaičiuoja, kaip būtų abudu dirbę. Tai dėl to ir norim susisiekti tik su meistru ir jam sumokėti, gal pigiau gausis.
Vis tiek ačiū  4u.gif
*

šiaip tai pačios Lietuvos Dujos tokiu darbu neužsiima - duoda kelių įmonių kontatus, kas tai atlieka wink.gif
o ir atvažiuoja ne viršininkas ir meistras, o du meistrai wink.gif bent jau pas mus taip buvo smile.gif
vietinis
as tai skalbyukla pirmam aukste sugalvojau ne plytkom det (grindis) o is akmenuku nuo juros.... gal kas technologija zinot? idomu ar ten reik i klijus spaust tuos akmenukus ar i betona???

akmenukus tik klyjais.. patariu akmenelio apacia "pašiaušti",o pradžia pradeti atstumais panašiai per melagio (gulščiuko) ilgi per keleta taškų.

sugalvojau ne plytkom det (grindis) o is akmenuku nuo juros.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Elzė
ir mes patys butą remontuojamės. siuo metu pereinam prie svetaines. ten lubos tokios kaip ir dazytos buvo, bet per siules atsokineje. tai reikia jas nuskusti. bet kaip mane nervuoja ta balta kose kuri po to labai iiiilgaaai plaunasi doh.gif
o gal jus koki kitoki buda atrade nusveiciant lubas?
SoJa
QUOTE(Elzė @ 2007 08 07, 21:16)
ir mes patys butą remontuojamės. siuo metu pereinam prie svetaines. ten lubos tokios kaip ir dazytos buvo, bet per siules atsokineje. tai reikia jas nuskusti. bet kaip mane nervuoja ta balta kose kuri po to labai iiiilgaaai plaunasi  doh.gif
o gal jus koki kitoki buda atrade nusveiciant lubas?
*

Nežinau kaip gerai čia bus bet mūsų meistriukas sakė, kad nieko skųsti nereikia, reikia tik betonokontaktu ištepti.
Gricė
Gal kas gali man pasakyti, kokie yra tapetai, kur klijuojant ne pačius tapetus reikia klijais tepti, o sieną? Manau, daug lengvesnis darbas toks, nes tas tapetų mozojimas- tai doh.gif
(kažkur skaičiau apie tokius tapetus, bet neberandu)
cheery
QUOTE(Gricė @ 2007 08 08, 08:48)
Gal kas gali man pasakyti, kokie yra tapetai, kur klijuojant ne pačius tapetus reikia klijais tepti, o sieną? Manau, daug lengvesnis darbas toks, nes tas tapetų mozojimas- tai doh.gif 
(kažkur skaičiau apie tokius tapetus, bet neberandu)
*

mes kai klijavom dažomus tapetus (ir stiklo pluošto, ir tuos kitus (užstrigo kaip vadinas blush2.gif ) klijais tepėm sieną, o ne tapetus smile.gif
bet gal ir paprastus klijuojant galima tepti ne juos, o sieną?.. g.gif
Žibuoklė
QUOTE(cheery @ 2007 08 07, 17:38)
šiaip tai pačios Lietuvos Dujos tokiu darbu neužsiima - duoda kelių įmonių kontatus, kas tai atlieka wink.gif
o ir atvažiuoja ne viršininkas ir meistras, o du meistrai wink.gif bent jau pas mus taip buvo  smile.gif
*

Tai gal galit parašyti tos firmos pavadinimą arba kažkokius kontaktus ?
Gricė
QUOTE(cheery @ 2007 08 08, 09:09)
mes kai klijavom dažomus tapetus (ir stiklo pluošto, ir tuos kitus (užstrigo kaip vadinas  blush2.gif ) klijais tepėm sieną, o ne tapetus smile.gif
bet gal ir paprastus klijuojant galima tepti ne juos, o sieną?.. g.gif
*

Dažomi tapetai dar yra su flizelinu, tai gal šitie? Pažiūrėjau Senukų kataloge.
Ir kaip Jums sekėsi klijuoti? Lengviau negu tepti pačius tapetus, ar ne?
cheery
QUOTE(Žibuoklė @ 2007 08 08, 09:27)
Tai gal galit parašyti tos firmos pavadinimą arba kažkokius kontaktus ?
*

kontaktų nebeturiu, nes jau gana seniai mes perkelinėjom skaitliuką.. paskambinkit į Lietuvos Dujų informaciją - ten tikrai susakys, kas tuo užsiima wink.gif

QUOTE(Gricė @ 2007 08 08, 10:03)
Dažomi tapetai dar yra su flizelinu, tai gal šitie? Pažiūrėjau Senukų kataloge.
Ir kaip Jums sekėsi klijuoti? Lengviau negu tepti pačius tapetus, ar ne?
*

gali būt.. niu nesu bandžiusi klijuot tepant ant pačių tapetų smile.gif o ir šįkart didžiausią darbą darė mano brangiausiasis su savo broliu blush2.gif tai nelabai galėčiau palygint..
bet sakė, kad tie stiklo pluošto tai sumikštėja, kai sušlampa nuo klijų, tai spėju kitaip tokių ir neišeitų klijuot..
o kokius jūs tapetus žadat klijuot?
amber722
gal galite parekomenduot santechnika Vilniuje?
labai aciu 4u.gif
Tynka
gal galit patarti, kaip nuo medinių lango rėmų dažus nulupti, ar nuskusti...

Atsiprašau, jei klausimas jau aptartas, bet kad nerandu niekur...
edita.z
Kaip galvojat, ar įmanoma neturint jokios patirties, padoriai susidėt laminatą (click sistemos) pačiai? Ar sudėtinga ten kas nors?
Gricė
QUOTE(cheery @ 2007 08 08, 11:15)
o kokius jūs tapetus žadat klijuot?
*

Kadangi MB labai nemėgsta klijuoti tapetų (aplamai, tai paties remonto irgi), tai aš renkuosi tokius, kur būtų kuo lengviau. Net pradėjau galvoti, gal ir viena išklijuočiau, bet bijau rizikuoti.
Kllijuosim dažomus su flizelinu, bet iškart tokius, kur jau yra spalva. Klijuosim dvi sienas virtuvėj, bet dar reikia lubas nudažyti. Bet kadangi šiom dienom labai karšta, o palubėj - tai visai nėr kuo kvėpuot, tai vis atidedu šitą darbą. Nors gi galėčiau atsikelti anksti ryte ir pirmyn, bet, nėr ko slėpt, taip gera pamiegot per atostogas ilgiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2007 08 08, 15:25)

*

O Jūs norit, kad liktų natūralus medis? Gražu labai, bet kad ar įmanoma bus taip nuvalyt dažus, kad liktų "plikas" medis? Gal reiktų pabandyti atmirkyti su kokiu dažų nuėmėju ir po to skųsti su tokia specialia mentele?
Tynka
QUOTE(Gricė @ 2007 08 08, 13:51)
O Jūs norit, kad liktų natūralus medis? Gražu labai, bet kad ar įmanoma bus taip nuvalyt dažus, kad liktų "plikas" medis? Gal reiktų pabandyti atmirkyti su kokiu dažų nuėmėju ir po to skųsti su tokia specialia mentele?
*

ne ne, mes vėl dažysim. Tik ten toks lsuoksnis nemažas dažų, ir dar apsilupinėję, kad norim didžiąją dalį nuskusti. O paskui vėl dažysim.
cheery
QUOTE(Tynka @ 2007 08 08, 15:25)

*

yra toks fenas (nežinau gal jis dar kaip kitaip vadinasi), kuris pučia l.karštą orą ir nuo jo dažai atlimpa ir belieka su mentele juos nuimti wink.gif bent jau aš su juo lupau medines duris ir staktas mirksiukas.gif

QUOTE(Gricė @ 2007 08 08, 16:51)
Kadangi MB labai nemėgsta klijuoti tapetų (aplamai, tai paties remonto irgi), tai aš renkuosi tokius, kur būtų kuo lengviau. Net pradėjau galvoti, gal ir viena išklijuočiau, bet bijau rizikuoti.
Kllijuosim dažomus su flizelinu, bet iškart tokius, kur jau yra spalva. Klijuosim dvi sienas virtuvėj, bet dar reikia lubas nudažyti. Bet kadangi šiom dienom labai karšta, o palubėj - tai visai nėr kuo kvėpuot, tai vis atidedu šitą darbą. Nors gi galėčiau atsikelti anksti ryte ir pirmyn, bet, nėr ko slėpt, taip gera pamiegot per atostogas ilgiau blush2.gif
*

vienai tai man rodos truputėlį sunkoka bus unsure.gif gi tie dažomi tapetai yra platesni.. mano draugas su broliu dviese klijavo ir tai jiems ne per lengviausiai sekėsi.. ax.gif
Tynka
QUOTE(cheery @ 2007 08 08, 17:29)
yra toks fenas (nežinau gal jis dar kaip kitaip vadinasi), kuris pučia l.karštą orą ir nuo jo dažai atlimpa ir belieka su mentele juos nuimti wink.gif bent jau aš su juo lupau medines duris ir staktas  mirksiukas.gif

*

ačiū 4u.gif vat apie ta feną aš irgi viena ausimi girdejusi, bet nebuvau tikra. O čia turbūt kažkoks specialus...
cheery
QUOTE(Tynka @ 2007 08 08, 20:34)
ačiū  4u.gif  vat apie ta feną aš irgi viena ausimi girdejusi, bet nebuvau tikra. O čia turbūt kažkoks specialus...
*

niu jis tam skirtas mirksiukas.gif paklausk gal senukuose juos nuomoja kaip ir kitą įrangą, nes pirkti dėl keletos valandų darbo kažin ar apsimoka smile.gif
va radau, su kokia aš dirbau: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050672112

Tynka
QUOTE(cheery @ 2007 08 08, 17:45)
niu jis tam skirtas  mirksiukas.gif paklausk gal senukuose juos nuomoja kaip ir kitą įrangą, nes pirkti dėl keletos valandų darbo kažin ar apsimoka smile.gif
va radau, su kokia aš dirbau: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050672112
*

liuks, vyras iš darbo pasiskolins, kažką panašaus ji turi, nors ir kitiem reiaklam naudoja smile.gif
okkey
QUOTE(edita.z @ 2007 08 08, 15:13)
Kaip galvojat, ar įmanoma neturint jokios patirties, padoriai susidėt laminatą (click sistemos) pačiai? Ar sudėtinga ten kas nors?
*

tikrai imanoma, tik geriau dviem dirbti, nes jei plotas didesnis reikia vis vienam ant galo lentickes atsistoti, kad neissinertu 4u.gif

Zuika1
Nu darbininkėlės - bitutės reikia patarimo - gal žinot kaip iškrapštyt plytelių tarpuose esantį seną glaistą?
akvilyte
QUOTE(Zuika1 @ 2007 08 09, 12:10)
Nu darbininkėlės - bitutės reikia patarimo - gal žinot kaip iškrapštyt plytelių tarpuose esantį seną glaistą?
*

as nzn tik idomu kam ji krapstyt g.gif
KriuKriu
QUOTE(Gricė @ 2007 08 08, 16:51)
*

Mes klijavom tapetais viska: ir sienas, ir lubas doh.gif doh.gif Lubu klijuot nei priesui nelinkim smile.gif Viska isklijavom normaliai, bet labai labai sunku. Lubas klijavom trise, o sienas - dviese. Tais labai placiais tapetais flizelino pagrindu, juos galima klijuot klijus tiesiai ant sienos tepant. Na, ir klijai tam skirti turi but, o ne bet kokie. Bet mes klijus tepem ant tapeto, taip jis geriau ismirksta ir lyg geriau prisiklijuoja. Naudojom Metylan Special. Laikosi labai gerai.
Vienam gal ir galima sienas klijuot (lubu tikrai ne), bet labai nepatogu didelius gabalus lipdyt, prisiklijuoja apacia kai virsu lygini ir pan. ir dar sunku jei reikia rasta derint. Pasiprasyk vyro bent palaikyt laisva tapeto gala.
Zuika1
QUOTE(akvilyte @ 2007 08 09, 11:16)
as nzn tik idomu kam ji krapstyt  g.gif
*

O tam, kad buvo jis kažkada baltas, o dabar tik murzinas. Norim pakeist į tamsesnį
KriuKriu
Dar papildysiu del tapetu smile.gif Klijuojant ir paskui dziovinant priklijuotus tapetus, jokiu budu negalima daryti skersveju, laikyti atidarytu langu ar balkono, stengtis staigiai nedarineti kambario duru - kuo maziau judesio ir vejo gusiu. Kitaip atsiras tarpeliai tarp siuliu - tapetai staigiai dziudami traukiasi. Turi dziuti labai tolygiai, tada suleidimai ir isliks idealus. 4u.gif Kad ir karsta palubej, kentekit biggrin.gif

Tapetu pjaustymui (ties lubom ar kampais lygiai nupjaut) nusipirkit tokia ilga metaline spakliuote ir peiliuka isstumiama (reztuka), popieriui tokie buna.
Gricė
QUOTE(Piene123 @ 2007 08 09, 12:26)
Dar papildysiu del tapetu smile.gif

Ačiū už patarimus. Bandysim kažkaip klijuoti.
O jau lubų tapetais tai nei už ką neklijuočiau, nes jau taip sunku turi būti klijuoti, taip sunku verysad.gif Aišku, rezultatas tai džiugintų, esu mačiusi, bet niekad nesiryžčiau.
Dar noriu paklausti dėl tapetų su fizelinu kraštų. Ar reikia tik suglausti kraštus (vertikalius), ar truputį užleisti vieną ant kito? Jeigu šitie tapetai džiūdami traukiasi, tai suglausti, ko gero, neišeina, nes kai išdžius- liks tarpai tarp juostų? g.gif .
mamitele
Taip mes taip pat darom patys, bet man ziauriai pasiseke -mano vyras plyteli u klojejas profesionalas, tai pas mane kada nors bus grazu, zinot ta patarle batsiuvys be batu,bet ir siaip visus statybinius darbus ismano neblogai, tai dabar taip pat remontuojames is pagrindu, grindu betonavimas ,sienu siltinimas ir pan. tai iki tu lpiteliu dar toli,tik problema ta,kad gryzes is darbo jam jau rankos nekyla kanors daryt, nes po valdisko darbo dar varo i chalturke,tai del to ta patarle ir pritaikiau, beje remontuojames ir gyvenam tame paciame bute, tai zinot kaip faina
Žibuoklė
QUOTE(mamitele @ 2007 08 09, 21:55)
beje remontuojames ir gyvenam tame paciame bute, tai zinot kaip faina
*

mes gyvenam taip pat drinks_cheers.gif viename kambaryje miegam ir dėžės sukrautos, o kitus remontuojame smile.gif
sinsiliuks
Man, tai smalsuolei labai smagu kaip remontininkems musu sekas ax.gif ax.gif
Ir labai smalsu, ar musu Forma jau baige remotnus, ar uzsikonnservavo.
Bliss
Sveiki, noreciau paklausti kaip vadinasi toks daikciukas ir kur ji galima pirkti.

Sujungeme virtuve su svetaine. Virtuveje klyjavome plyteles, o svetaineje desime laminata. Kilo mintis kaip nors idomiau sujungti sias dvi grindu dangas (kad nebutu tiesios linijos sujungimas). Tik vat ir nezinau kaip tai padaryti. g.gif Yra kazkokie tai lankstus sujungimo daikciukai, kur gali formuoti sujungims. g.gif

Gal galite patarti?
SoJa
QUOTE(Bliss @ 2007 08 10, 08:51)
Sveiki, noreciau paklausti kaip vadinasi toks daikciukas ir kur ji galima pirkti.

Sujungeme virtuve su svetaine. Virtuveje klyjavome plyteles, o svetaineje desime laminata. Kilo mintis kaip nors idomiau sujungti sias dvi grindu dangas (kad nebutu tiesios linijos sujungimas). Tik vat ir nezinau kaip tai padaryti.  g.gif  Yra kazkokie tai lankstus sujungimo daikciukai, kur gali formuoti sujungims.  g.gif

Gal galite patarti?
*

Tokių lanksčių plintusiukų (ar kaip jei vadinasi) mačiau Gerose grindyse.

Bet aš tai svajoju sujungti plyteles ir parketą taip, kad nereikėtų tų plintusiukų, vis gi jie ir kliuna ir man tai ir į akis labai krenta, todėl papasakokit man ar technologiškai įmanoma padaryti taip, kad sujungimuose liktų tik glaistas ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.