Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

As gaminau tuos isgirtuosius rudnosiukus, na taikrai nelikau nesuzaveta. Skonis tikrai labai geras. Aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 03 06, 00:43)
Bet jau sumuštinukų grožis  wub.gif


Maciau Lietuvoj knygynuose knygeles, kur butent visi tie sumustinukai yra su visomis "gaminimo" instrukcijomis, tik nepamenu kaip vadinasi, o ir paziureti nebegaliu, nes esu ne LT, bet kad yra tai tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as maciau knygyne Vagos Megoj 4u.gif Vadinasi "Sumustiniai" ir ant virselio butent sitie sumustinukai ar kazkokie labai panasus uzdeti bigsmile.gif
Atsakyti

Tai va: sumalame vištienos krūtinėlę, padruskiname ir įmalame pipirų (geriausiai baltųjų ir kvapiųjų). Daugiau nieko į faršą dėti nereikia. Iš jo sudrėkintom rankom darom "blynus", į kuriuos įdedame sugniaužyto sviesto gabalėlį (sviestą reikia išsiimti iš šaldytuvo anksčiau, kad atšiltų ir iš anksto sugniaužyti pailgus rutulėlius). Jokiu būdu neišriebaluoti mėsos kraštų, nes nesulips gerai; sulipdyti reikia labai kruopščiai, kad bekepant sviestas nepradėtų sunktis, nes ims labai čirkšti aliejus. Kitaip tariant, darom kaip cepeliną: iš išorės mėsa, viduje sviestas. Tada paniruojame: džiūvėsiai-plaktas kiaušinis-vėl džiūvėsiai. Kepame karštame aliejuje. Galima fritiūrinėje, bet man gaila ją teršti, nes džiūvėsėlių nubyra ir jie ilgainiui pagadina aliejų. Tai turiu nedidelį seną puodą, tam skirtą, kurį statau ant viryklės, ir kaitinu, kai tik aliejus pradeda judėti, iš lėto sudedu kotletus. Kai pradeda virti, prisuku iki 1/3 stiprumo, žodžiu, nereikia, kad kunkuliuotų. Kepa apie 10 min., kol iškyla. Kai jau plaukioja paviršiuje, vadinasi iškepė.
4u.gif 4u.gif sVEIKUTES!!Labai nuostabus sis skyrelis thumbup.gif .Kijevo kotletai tikrai labai skanu,as juos darau panasiai kaip auksciau aprasyta,bet malu krutineliu,o vistos slauneliu mesa ir idedu piene mirkytos baltos duonos...labai skaniai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Gaminau Rudnosiukus labai patiko,super receptukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kadangi vaikai nelabai valgo keptas darzoves,tai jiems padariau atskirai tik su suriu!!! mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 12 11, 00:03)
O aš parodysiu savo patiekalą  biggrin.gif  Kažkur knygoj rastą bet mano perdarytą hihihi.gif bet skonis good.gif
Tai gi reikės

Virtų makaronų grąžtų
1 žalio kiaušinio
50g grietinėlės
200g parūkyto sūrio
200g faršo
miltų
1 svogūno
sviesto jam pakepti
1-1,5 v.š. pom padažo
prieskonių

Smulkintą svogūną pakepti svieste, sudėti žalią faršą prieskonių, sudėti pom padažą, įpilti vandens ir troškinti apie 15min pamaišant kad faršas nesušoktų į gabalus. Išvirti makaronus. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir išplakti supilti ant ką tik išvirtų makaronų ir greit išmaišyti, uždėti tarkuoto sūrio ir vėl išmaišyti.
Makaronus padalinti į 2 lygias dalis. Viena dalim iškloti skardą, ant jo uždėti faršą ir užkloti likusiais makaronais.

Padažas
ant sviesto pakepti miltus pilti vandens truputį pavirti sudėti tarkuoto sūrio ir įpilti išplaktą kiaušinio trynį su grietinėlė. Užvirti. Jei faršą padarau stiproką na gana sūroką tai į padažą nebededu jokių prieskonių.

Padažą užpilti ant makaronų apkepo ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Kepti arkaitėjė kokį 15 min
Skanaus  biggrin.gif
user posted image

Sita recepta isbandziau thumbup.gif buvo labai skanu, patiko visai seimynai
Atsakyti
QUOTE(WANDA @ 2006 08 19, 22:21)
4u.gif

user posted image

zodziu skanumas ziaurus   
cia viskas ko prireiks
user posted image
cia prieskoniu misinys is druskos ,pipiru,rozmarino,ciobreliu ir melisos a..da cesnakas

user posted image

2 val marinuojam,po to po oda pakisam sviesto 

user posted image

ir sukraunam jai i klyna tiek citrusu,svogunu,ir sv. zoleliu 

user posted image

tadu kepam 240 tempoj 1 val.10 min 

ziauriai skanu,nepatikesit kol nepabandysit,citrusu kvapas  ,nuo sviesto sultingumas ir odeles traskumas  ,ir dar sv. zoleles  ,zodziu dedu 10 su + sau 
cia nukopinau is interneto recepta 4u.gif

kepeme sita vista - labai skanu. tikrai citrusu ir zoleliu kvapas nuostabus. tiesa, tikslesnio recepto paieskojau internete. ir dar rudnosiukai labai skanu! siandien valgeme:)
aciu uz idejas!
Atsakyti


Pekino kopūsto kotletai

Pekino kopūstas nedidelis,viena morka,didelis svogūnas,nepilnas puodukas manų kruopų,du kiaušiniai,prieskonių,apie pusę kg.galite ir mažiau kokio nors faršo,aš tai dėjau jautienos.daržoves sutarkuojam ,viską sumaišom,darom kotletus pavoliojam miltuose ir kepam aliejuje. smile.gif Gaunasi labai sultingi ir skanūs thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2007 03 09, 12:49)
Pekino kopūsto kotletai

Pekino kopūstas nedidelis,viena morka,didelis svogūnas,nepilnas puodukas manų kruopų,du kiaušiniai,prieskonių,apie pusę kg.galite ir mažiau kokio nors faršo,aš tai dėjau jautienos.daržoves sutarkuojam ,viską sumaišom,darom kotletus pavoliojam miltuose ir kepam aliejuje. smile.gif Gaunasi labai sultingi ir skanūs thumbup.gif user posted image


Atrodo labai skaniai ir nesudetingai, tik as nezinau kaip tas pekino kopustas atrodo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 09 kovo 2007 - 15:14
QUOTE(Hun @ 2007 03 09, 17:13)
Atrodo labai skaniai ir nesudetingai, tik as nezinau kaip tas pekino kopustas atrodo blush2.gif  blush2.gif

Gali dėti ir paprastą,nėra jau labai didelio skirtumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2007 03 09, 15:55)
Gali dėti ir paprastą,nėra jau labai didelio skirtumo mirksiukas.gif


Aciu 4u.gif bet gal galetum vistiek paaiskinti kas tai per kopustas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 03 09, 16:13)
Aciu  4u.gif bet gal galetum vistiek paaiskinti kas tai per kopustas 4u.gif

pekino kopustas,tai toks pailgas kaip kopustas,kaip salotos,lapai plonesni uz kopusto,skanus bigsmile.gif
Atsakyti