SuperMama
2005 02 07, 19:15
Taigi, Supermama.lt 2 metukų gimtadienio konkursų ir prizų maratonas tęsiasi Kiek daug linksmų juokingų dalykų nutinka, šeimai susėdus prie stalo! Mažieji išdaigininkai gali apversti aukštyn kojom net pačius iškilmingiausius pietus ar vakarienę. O kiek kartų po sočių pusryčių teko iškart prausti mažylius po dušu? Ir kodėl suaugusieji galvoja, kad valgis turi iškart keliauti į burnytę? Ar visada būtina naudotis stalo įrankiais? Skelbiame naują fotokonkursą Linksmieji šeimos pietūs! Siųskite vieną nuotrauką, kurioje užfiksavote linksmų, juokingų, šaunių akimirkų, kurias patyrė jūsų šeima su mažyliu/-iais prie stalo (nuotraukoje nebūtinai turi būti visa šeima). Sugalvokite nuotraukai kuo originalesnį pavadinimą taip pelnysite daugiau dėmesio ir vertintojų balsų. O linksmuosius šeimos pietus turėsite progą pakartoti, laimėję fotokonkurse puikių prizų: I vieta ( 30 Lt. Spragtuko dovanų kuponas ir 30 Lt. Laikinosios sostinės sąskaita )  II vieta ( 30 Lt. Spragtuko dovanų kuponas ir 15 Lt. Laikinosios sostinės sąskaita)  III vieta ( 30 Lt. Spragtuko dovanų kuponas ir 10 Lt. Laikinosios sostinės sąskaita) Laimėtojai bus apdovanoti restorane Laikinoji sostinė vasario 20 d.Konkurso trukmė: 2005 02 07 2005 02 18. Balsavimas prasidės 2005 02 14. Kiekvienas galės balsuoti už 3 labiausiai patikusias nuotraukas. Konkurso rėmėjai:Restoranas Laikinoji sostinė  VCUP, 5 aukštas, Konstitucijos pr. 16, Vilnius  --------------------- Žaislų parduotuvė Spragtukas  VCUP, 5 aukštas, Konstitucijos pr. 16, Vilnius
O jeigu vaikas vienas, ar tinka tokios nuotraukos?
na va as irgi su viena valgytoja desiu, jei kas pakeisim kuom nors kitu, gal per savaite ivyks linksmi pietus seimoje, nes dabar nelabai tema atitinka, paziuresim kokios bus kitu foto
tikiuosi viska padareu kajp priklauso  ,lauksiu kol patvirtins
o kodėl visose nuotraukose tik lialiukai, o kur gi kiti šeimos nariai  negi tečiai ir mamytės neturi ką parodyt  peržiūrėjau savo nuotraukas ir neradau nė vienų šeimos pietų, visur vien  . Matyt kai atsiranda mažieji valgytojai foto objektyvas tik į juos ir krypsta  Beje, pas mane dar viena problema, valgytojai tai du o nuotrauką tik vieną galima dėt  Reiks rytoj šeimyninius pietus organizuot
ale tikrai kokios jus neidomios , nuotraukos vien vaiku,tai kur jusu SEIMOS pietus
na , ir as jau idejau, lauksiu kol patvirtins. konkursai labai pakelia nuotaika!
QUOTE(meduza @ 2005 02 07, 20:42) tikiuosi viska padareu kajp priklauso  ,lauksiu kol patvirtins  Medutė net laižosi į šašlykėlį žiūrėdama
SuperMama
2005 02 07, 22:35
Kol kas tik medūzos pietūs yra šeimyniniai. Alina, lauksime jūsų nuotraukos  Man irp pačiai reikės rytoj kažką įmantraus vakarienei paruošti ir kokį gerą momentą pagauti  kaip vyras su Kleo valgo
Pastaba
2005 02 07, 22:58
Kad mes dazniausiai pietaujam dviese. Tai kol vienas pietauja, kitas fotografuoja
faini momentai kaip leliai valgo kaip jums musu kauliukas??? ...piena patys gerkit...
SuperMama
2005 02 08, 00:26
Babuska Mano pirmas klausimas būtų: kieno kaulas?
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 08, 00:27) Babuska Mano pirmas klausimas būtų: kieno kaulas?  kalakuto
Maniskei labai patiktu cia prasisukt, per visas baltas serveteles ir stikliukus  Gaila, neturim nieko linksmo konkursui.
Fasolka
2005 02 08, 06:11
Man taip pat gaila, kad neturime seimynines jokios nuotraukos, arba bent jau su vienu is tevu.. Visur vienas ... trapezina
Labai pakelia nuotaiką nuo ankstaus ryto  . Visos iki vienos foto smagios. Problemėlė bus išrinkti šauniausias.
o kur siusti nuotrauka?
kur ir visi konkursai supermama.  lt./foto/
atsiprasau ne ten mirksiukas ilindo
QUOTE(dalita @ 2005 02 08, 12:25) kur ir visi konkursai supermama.  lt./foto/ aciu issiuntem ir mes nuotrauka  Cia pirmas bandymas paciam valgyti
 As atsidariau is smalsumo "paraiska" ir tik paziurejus grizau atgal. O dabar negaliu tokio linko "dalyvavimo konkurse paraiska" rasti  . Matyt jau laikoma, kad as paraiska uzpildziau  . Kaip man issiusti savo seimos pietus ?
QUOTE(alina @ 2005 02 07, 21:14) o kodėl visose nuotraukose tik lialiukai, o kur gi kiti šeimos nariai  negi tečiai ir mamytės neturi ką parodyt  ir as ta pati pagalvojau o kur mamos, teciai?
na, kol kas man idomiausios ir fainiausios yra tik trys: tai su saslykais, su coca cola ir su pica  visos kitos labai jau panasios
QUOTE(Sfinxute @ 2005 02 08, 14:31) ir as ta pati pagalvojau o kur mamos, teciai? Aha, kolkas tik viena verta demesio, kur mazyte i saslyka ketinasi
_Ainute_
2005 02 08, 15:04
Gaila, bet is tiesu, fotoobjektyvas dazniausiai ziuri tik i objektyva:))) , o teveliai lieka nuosaly
SuperMama
2005 02 08, 15:27
Prašau rašyti nuotraukų pavadinimus su lietuviškais simboliais" ąčęėįšųūž". Kitaip netvirtinsime , o tokių - 70 procentų.
Lašelis
2005 02 08, 15:31
Nu klasiskos nuotraukytes!!!!! Mano favoritai: kur mergina i saslyka ziuri  , kleo usisnervinus prie picos  .Toks vaizdas , kad baisine nuostaba pas vaikaa  , Ir su kaulu jegine!!! Laukiam laukiam dar nuotraukeliu!!!
QUOTE(Laselis @ 2005 02 08, 15:32) Nu klasiskos nuotraukytes!!!!! Mano favoritai: kur mergina i saslyka ziuri  , kleo usisnervinus prie picos  .Toks vaizdas , kad baisine nuostaba pas vaikaa  , Ir su kaulu jegine!!! Laukiam laukiam dar nuotraukeliu!!! ir man sitos labai dar patinka "Kažin, ar visos vienodai skanios?" juokinga tokia
Supermam  labai aciu
Man graziausia Meduzos nuotrauka  labai superine!
QUOTE(Murena @ 2005 02 08, 16:15) Man graziausia Meduzos nuotrauka  labai superine! aciu,neslepsiu,kad dziaugiuosi
Kol kas man labiausiai patinka 2: "Kaži ar visos vienodai skanios" - su krūva apkandžiotų slyvų, ir vaikas prie šeimyninės picos
svetima
2005 02 08, 16:44
Nu leliukai visi faini, bet tai kur seimyneles?? Ko gero reiks pakeist konkurso pavadinima, nes seimyniniu nuotrauku praktiskai nera
Citata is taisykliu: (nuotraukoje nebūtinai turi būti visa šeima)va sita vieta visus ir paskatino siusti mazuju padauzu nuotraukas  nors jie tik dalis seimos, bet gi esmine dalis
Erszebeth
2005 02 08, 16:51
QUOTE(svetima @ 2005 02 08, 16:45) Nu leliukai visi faini, bet tai kur seimyneles?? Ko gero reiks pakeist konkurso pavadinima, nes seimyniniu nuotrauku praktiskai nera  Taigi yra, iš 40 fotkių cielos septynios!
Viską išsiaškinau  , mano paraiška , o ją tikrai automatiškai sugeneravo, nors aš tik užėjau "pasižvalgyti" ,pasirodo, gulėjo skyrelyje "nepatvirtintos".
QUOTE(Laselis @ 2005 02 08, 15:32) Nu klasiskos nuotraukytes!!!!! Mano favoritai: kur mergina i saslyka ziuri  , kleo usisnervinus prie picos  .Toks vaizdas , kad baisine nuostaba pas vaikaa  , Ir su kaulu jegine!!! Laukiam laukiam dar nuotraukeliu!!! aciu, kad ir mano ptiko su kaulu
Fasolka
2005 02 08, 18:14
Su pica - topas!!!! as pagal albuma knisuosi.. nu visur vienas savo keduteje.. eh... gal dar spesim nufotkinti... O nuotraukos tikrai visos fainos, bet labai jau vienodos, isiskyria tik kelios.. bet tikrai nuotaikos kyla i visas beziuredama
Fasolka
2005 02 08, 18:50
O galima bus nuotrauka pakeisti, kol balsavimas neprasidejo?? ar jau fsio??
SuperMama
2005 02 08, 19:05
jau kažkur rašiau,. kad galima
Mano favorite nr.1 kol kad Meduzos meduziuke. Tikrai geras kadras pagautas... Kiti favoritai: kur mergaite slyvas ragauja ,Kazin ar visos vienodai skanios? Always Coca cola Piena patys gerkit (su kaulu) Supermamos Kleo nusivylusi per didele pica Atsispaudimai geriau uz pica ir alu - iamzintas judesys
Kaip reiks issirint is visu... Bet konkursas tikrai linksmas.....
Kleo ir meduzos Meda be konkurentu mano balsai bus skirti jums  . tik dar nezinau kuriai skirsiu 2, kuriai 1
QUOTE(TauRe @ 2005 02 09, 00:22) Kleo ir meduzos Meda be konkurentu mano balsai bus skirti jums  . tik dar nezinau kuriai skirsiu 2, kuriai 1  O galima balsus pagal eile skirti? Kaip jie skaiciuojami? Maniau, kad balsas tereiskia viena taska, eiliskumas nesvarbu.
QUOTE(baltic*girl @ 2005 02 08, 22:49) O galima balsus pagal eile skirti? Kaip jie skaiciuojami? Maniau, kad balsas tereiskia viena taska, eiliskumas nesvarbu. balsuoti galima 3 kartus. net nezinau ar vienam asmeniui galima skirti 2 balsus iskarto  o gal dar kuris murziukas kris i aki, tada kiekvienam po 1 bala bus eiliskumas jokios reiksmes neturi
O man labai faina nuotrauka, kur Igniukas Gustyte tortu maitina
QUOTE(TauRe @ 2005 02 09, 07:54) balsuoti galima 3 kartus. net nezinau ar vienam asmeniui galima skirti 2 balsus iskarto  o gal dar kuris murziukas kris i aki, tada kiekvienam po 1 bala bus eiliskumas jokios reiksmes neturi  vienai nuotraukai galima tik viena taska skirti
na atrodo sulaukem to konkurso i kuri galim savo nuotraukele idet.. 1. konkursas neturejom nuotraukeles.. 2. konkursas neveike skeneris nors nuotraukele buvo .. ir stai dabar musu vlagytojas gali pasireiksti .. nors skirtas konkursas seimos pietums, bet pas mus toks dalykas neegzistuoja kad visi vlagytu kartu nes viens skuba pavalgyt kad kol kitas su vaiku buna taip mes vlagom is eiles visi.,.. as idejau tokia serija vaiko valgymo momentu kazi taip galima  .. nu jei ne tai teks laukt dar kito konkurso..
|
|