Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Linksmieji šeimos pietūs
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
SuperMama
Taigi, Supermama.lt 2 metukų gimtadienio konkursų ir prizų maratonas tęsiasi biggrin.gif

Kiek daug linksmų juokingų dalykų nutinka, šeimai susėdus prie stalo! Mažieji išdaigininkai gali apversti aukštyn kojom net pačius iškilmingiausius pietus ar vakarienę. O kiek kartų po “sočių” pusryčių teko iškart prausti mažylius po dušu?
Ir kodėl suaugusieji galvoja, kad valgis turi iškart keliauti į burnytę? Ar visada būtina naudotis stalo įrankiais? biggrin.gif

Skelbiame naują fotokonkursą “Linksmieji šeimos pietūs”!
Siųskite vieną nuotrauką, kurioje užfiksavote linksmų, juokingų, šaunių akimirkų, kurias patyrė jūsų šeima su mažyliu/-iais prie stalo (nuotraukoje nebūtinai turi būti visa šeima). Sugalvokite nuotraukai kuo originalesnį pavadinimą – taip pelnysite daugiau dėmesio ir vertintojų balsų.

O linksmuosius šeimos pietus turėsite progą pakartoti, laimėję fotokonkurse puikių prizų:

first.gif I vieta ( 30 Lt. “Spragtuko” dovanų kuponas ir 30 Lt. “Laikinosios sostinės” sąskaita )
second.gif II vieta ( 30 Lt. “Spragtuko” dovanų kuponas ir 15 Lt. “Laikinosios sostinės” sąskaita)
third.gif III vieta ( 30 Lt. “Spragtuko” dovanų kuponas ir 10 Lt. “Laikinosios sostinės” sąskaita)

Laimėtojai bus apdovanoti restorane “Laikinoji sostinė” vasario 20 d.

Konkurso trukmė: 2005 02 07 – 2005 02 18. Balsavimas prasidės 2005 02 14. Kiekvienas galės balsuoti už 3 labiausiai patikusias nuotraukas.

Konkurso rėmėjai:

Restoranas “Laikinoji sostinė” user posted image
VCUP, 5 aukštas, Konstitucijos pr. 16, Vilnius

user posted image

---------------------

Žaislų parduotuvė “Spragtukas” user posted image
VCUP, 5 aukštas, Konstitucijos pr. 16, Vilnius
lika
O jeigu vaikas vienas, ar tinka tokios nuotraukos? g.gif
Daisy
na va as irgi su viena valgytoja desiu, jei kas pakeisim kuom nors kitu, gal per savaite ivyks linksmi pietus seimoje, nes dabar nelabai tema atitinka, paziuresim kokios bus kitu foto
Ulė
tikiuosi viska padareu kajp priklauso ax.gif ,lauksiu kol patvirtins 4u.gif
taja:)
o kodėl visose nuotraukose tik lialiukai, o kur gi kiti šeimos nariai ax.gif negi tečiai ir mamytės neturi ką parodyt tongue.gif

peržiūrėjau savo nuotraukas ir neradau nė vienų šeimos pietų, visur vien 2.gif . Matyt kai atsiranda mažieji valgytojai foto objektyvas tik į juos ir krypsta wub.gif Beje, pas mane dar viena problema, valgytojai tai du o nuotrauką tik vieną galima dėt doh.gif Reiks rytoj šeimyninius pietus organizuot tongue.gif
Ulė
ale tikrai kokios jus neidomios schmoll.gif , nuotraukos vien vaiku,tai kur jusu SEIMOS pietus g.gif
Medona
na , ir as jau idejau, lauksiu kol patvirtins.
konkursai labai pakelia nuotaika! smile.gif
Sinuhe
QUOTE(meduza @ 2005 02 07, 20:42)
tikiuosi viska padareu kajp priklauso ax.gif ,lauksiu kol  patvirtins 4u.gif
*

Medutė net laižosi į šašlykėlį žiūrėdama thumbup.gif biggrin.gif
SuperMama
Kol kas tik medūzos pietūs yra šeimyniniai. mirksiukas.gif

Alina, lauksime jūsų nuotraukos smile.gif

Man irp pačiai reikės rytoj kažką įmantraus vakarienei paruošti ir kokį gerą momentą pagauti biggrin.gif kaip vyras su Kleo valgo smile.gif
Pastaba
Kad mes dazniausiai pietaujam dviese. Tai kol vienas pietauja, kitas fotografuoja biggrin.gif
Medona
faini momentai kaip leliai valgo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kaip jums musu kauliukas??? ...piena patys gerkit...
SuperMama
Babuska
Mano pirmas klausimas būtų: kieno kaulas? biggrin.gif
Medona
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 08, 00:27)
Babuska
Mano pirmas klausimas būtų: kieno kaulas?  biggrin.gif
*

kalakuto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bsgess
Maniskei labai patiktu cia prasisukt, per visas baltas serveteles ir stikliukus biggrin.gif
user posted image
Gaila, neturim nieko linksmo konkursui.
Fasolka
Man taip pat gaila, kad neturime seimynines jokios nuotraukos, arba bent jau su vienu is tevu.. Visur vienas ... trapezina ax.gif
norge
Labai pakelia nuotaiką nuo ankstaus ryto smile.gif . Visos iki vienos foto smagios. Problemėlė bus išrinkti šauniausias. g.gif
Dalita
nu ta nuotraukite su coca cola thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Murena
o kur siusti nuotrauka? g.gif
Dalita
kur ir visi konkursai supermama. mirksiukas.gif lt./foto/
Dalita
atsiprasau ne ten mirksiukas ilindo biggrin.gif blush2.gif
Medona
labai grazi nuotrauka su pica thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Murena
QUOTE(dalita @ 2005 02 08, 12:25)
kur ir visi konkursai supermama. mirksiukas.gif lt./foto/
*

aciu 4u.gif
issiuntem ir mes nuotrauka tongue.gif Cia pirmas bandymas paciam valgyti blush2.gif
natam
sad.gif As atsidariau is smalsumo "paraiska" ir tik paziurejus grizau atgal. O dabar negaliu tokio linko "dalyvavimo konkurse paraiska" rasti cry.gif . Matyt jau laikoma, kad as paraiska uzpildziau sad.gif . Kaip man issiusti savo seimos pietus ?g.gif
Etina
QUOTE(alina @ 2005 02 07, 21:14)
o kodėl visose nuotraukose tik lialiukai, o kur gi kiti šeimos nariai ax.gif  negi tečiai ir mamytės neturi ką parodyt tongue.gif

ir as ta pati pagalvojau tongue.gif o kur mamos, teciai?
Tutsi
na, kol kas man idomiausios ir fainiausios yra tik trys: tai su saslykais, su coca cola ir su pica biggrin.gif visos kitos labai jau panasios cool.gif
Night
QUOTE(Sfinxute @ 2005 02 08, 14:31)
ir as ta pati pagalvojau  tongue.gif  o kur mamos, teciai?
*

Aha, kolkas tik viena verta demesio, kur mazyte i saslyka ketinasi biggrin.gif
_Ainute_
Gaila, bet is tiesu, fotoobjektyvas dazniausiai ziuri tik i objektyva:))) , o teveliai lieka nuosaly
Ulė
QUOTE(Nightingale @ 2005 02 08, 14:37)
Aha, kolkas tik viena verta demesio, kur mazyte i saslyka ketinasi  biggrin.gif
*

4u.gif thumbup.gif

bet tikrai gi konkursas ne MAZASIS MURZIUS koxs schmoll.gif g.gif
SuperMama
Prašau rašyti nuotraukų pavadinimus su lietuviškais simboliais" ąčęėįšųūž". Kitaip netvirtinsime schmoll.gif, o tokių - 70 procentų.
Lašelis
Nu klasiskos nuotraukytes!!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Mano favoritai:
kur mergina i saslyka ziuri biggrin.gif biggrin.gif ,
kleo usisnervinus prie picos tongue.gif .Toks vaizdas , kad baisine nuostaba pas vaikaa biggrin.gif ,
Ir su kaulu jegine!!! 4u.gif

Laukiam laukiam dar nuotraukeliu!!!
Etina
QUOTE(Laselis @ 2005 02 08, 15:32)
Nu klasiskos nuotraukytes!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif
Mano favoritai:
kur mergina i saslyka ziuri  biggrin.gif  biggrin.gif ,
kleo usisnervinus prie picos  tongue.gif .Toks vaizdas , kad baisine nuostaba pas vaikaa biggrin.gif ,
Ir su kaulu jegine!!!  4u.gif

*

ir man sitos labai thumbup.gif
dar patinka "Kažin, ar visos vienodai skanios?" juokinga tokia biggrin.gif
Daisy
Supermam bis.gif labai aciu
Murena
Man graziausia Meduzos nuotrauka thumbup.gif laugh.gif thumbup.gif labai superine!
Ulė
QUOTE(Murena @ 2005 02 08, 16:15)
Man graziausia Meduzos nuotrauka  thumbup.gif  laugh.gif  thumbup.gif labai superine!
*

aciu,neslepsiu,kad dziaugiuosi 4u.gif
Aurėja
Kol kas man labiausiai patinka 2: "Kaži ar visos vienodai skanios" - su krūva apkandžiotų slyvų, ir vaikas prie šeimyninės picos thumb_yello.gif
svetima
Nu leliukai visi faini, bet tai kur seimyneles??
Ko gero reiks pakeist konkurso pavadinima, nes seimyniniu nuotrauku praktiskai nera ax.gif
rugile
Citata is taisykliu:

(nuotraukoje nebūtinai turi būti visa šeima)

va sita vieta visus ir paskatino siusti mazuju padauzu nuotraukas smile.gif nors jie tik dalis seimos, bet gi esmine dalis
Erszebeth
QUOTE(svetima @ 2005 02 08, 16:45)
Nu leliukai visi faini, bet tai kur seimyneles??
Ko gero reiks pakeist konkurso pavadinima, nes seimyniniu nuotrauku praktiskai nera ax.gif
*

Taigi yra, iš 40 fotkių cielos septynios! clap.gif
natam
Viską išsiaškinau thumbup.gif , mano paraiška , o ją tikrai automatiškai sugeneravo, nors aš tik užėjau "pasižvalgyti" ,pasirodo, gulėjo skyrelyje "nepatvirtintos". 4u.gif
Medona
QUOTE(Laselis @ 2005 02 08, 15:32)
Nu klasiskos nuotraukytes!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif
Mano favoritai:
kur mergina i saslyka ziuri  biggrin.gif  biggrin.gif ,
kleo usisnervinus prie picos  tongue.gif .Toks vaizdas , kad baisine nuostaba pas vaikaa biggrin.gif ,
Ir su kaulu jegine!!!  4u.gif

*

aciu, kad ir mano ptiko su kaulu blush2.gif
Fasolka
Su pica - topas!!!! as pagal albuma knisuosi.. nu visur vienas savo keduteje.. eh... gal dar spesim nufotkinti... O nuotraukos tikrai visos fainos, bet labai jau vienodos, isiskyria tik kelios.. bet tikrai nuotaikos kyla i visas beziuredama
Fasolka

O galima bus nuotrauka pakeisti, kol balsavimas neprasidejo?? ar jau fsio??
SuperMama
jau kažkur rašiau,. kad galima smile.gif
Freja
Mano favorite nr.1 kol kad Meduzos meduziuke. Tikrai geras kadras pagautas... thumbup.gif
Kiti favoritai: kur mergaite slyvas ragauja ,Kazin ar visos vienodai skanios?
Always Coca cola
Piena patys gerkit (su kaulu)
Supermamos Kleo nusivylusi per didele pica biggrin.gif
Atsispaudimai geriau uz pica ir alu - iamzintas judesys

Kaip reiks issirint is visu... doh.gif Bet konkursas tikrai linksmas..... 4u.gif

Taurė
Kleo ir meduzos Meda be konkurentu mano balsai bus skirti jums rolleyes.gif . tik dar nezinau kuriai skirsiu 2, kuriai 1 ax.gif
bsgess
QUOTE(TauRe @ 2005 02 09, 00:22)
Kleo ir meduzos Meda be konkurentu mano balsai bus skirti jums  rolleyes.gif . tik dar nezinau kuriai skirsiu 2, kuriai  1  ax.gif
*

O galima balsus pagal eile skirti? Kaip jie skaiciuojami? Maniau, kad balsas tereiskia viena taska, eiliskumas nesvarbu.
Taurė
QUOTE(baltic*girl @ 2005 02 08, 22:49)
O galima balsus pagal eile skirti? Kaip jie skaiciuojami? Maniau, kad balsas tereiskia viena taska, eiliskumas nesvarbu.
*

balsuoti galima 3 kartus. net nezinau ar vienam asmeniui galima skirti 2 balsus iskarto ax.gif o gal dar kuris murziukas kris i aki, tada kiekvienam po 1 bala bus smile.gif
eiliskumas jokios reiksmes neturi g.gif
lika
O man labai faina nuotrauka, kur Igniukas Gustyte tortu maitina thumbup.gif drinks_cheers.gif
Medona
QUOTE(TauRe @ 2005 02 09, 07:54)
balsuoti galima 3 kartus. net nezinau ar vienam asmeniui galima skirti 2 balsus iskarto  ax.gif  o gal dar kuris murziukas kris i aki, tada kiekvienam po 1 bala bus  smile.gif
  eiliskumas jokios reiksmes neturi  g.gif
*

vienai nuotraukai galima tik viena taska skirti ax.gif
Meka
na atrodo sulaukem to konkurso i kuri galim savo nuotraukele idet.. 1. konkursas neturejom nuotraukeles.. 2. konkursas neveike skeneris nors nuotraukele buvo .. ir stai dabar musu vlagytojas gali pasireiksti .. nors skirtas konkursas seimos pietums, bet pas mus toks dalykas neegzistuoja kad visi vlagytu kartu nes viens skuba pavalgyt kad kol kitas su vaiku buna taip mes vlagom is eiles visi.,.. mirksiukas.gif
as idejau tokia serija vaiko valgymo momentu kazi taip galima ax.gif .. nu jei ne tai teks laukt dar kito konkurso.. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.