Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: beda ar tiesiog vyrishka fiziologija?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
(:MuM:)
blush2.gif man labai geda uzhduoti toki klausima, nors del jo ir prisiregistravau...

ash pati esu ishtekejusi antrakarta ir jau turiu du vaikuchius mergaite ir berniuka. nuo naujojo vyro laukiuosi trechiojo.

mano vyriausiajai yra 14 metu - sako kad ji ne pagal metus subrendusi ir labai grazhi...
megstame visa sheima apsikabine zhiureti koki nors filma ar idomia laida. tik vakar be galo sutrikau ir pasimechiau iki asharu (aisq, ju niekas nemate ir nematys), kai nuejau ishvirti kavos ir arbatos...
sunus nubeges prie pc zhaisti buvo, kai gizhau ir radau kaip visada dukros galva padeta ant peties, manishkis po kaldra, viskas kaip ir iprasta
neiprasta pasidare, kai palindusi po kaldra netychia uzhkliuvau uzh stovinchio... doh.gif

kai niekas ish vaiku nebegalejo girdeti pokalbio, tiesiai shviesiai pasakiau, kad esu pakraupusi unsure.gif
labai ji myliu ir nebezhinau ka manyti. jis aishkina, kad tai tik fiziologija, kad visiems atsistoja, jei shalia guli prisiglaudusi grazhi moteris ar mergina... ir kad jis ne gyvulys ir turi smegenis ir niekada net nebandytu net pirshtu paliesti mano dukra...

gal...
bet mintys lyg kirminas kox ramybes neduoda...
KA DARYTI MAN? - tiek visko visur prirashyta, tiek siuzhetu per tv prirodyta.
jo deka vel supratau, ka reishkia pasitiketi zhmogumi, ir shtai... verysad.gif ...
Soft
ai, kam save grauzt, kas bus, o ko nebus. cry.gif pagyvensit ir pamatysit. as zinau, kad vyrams "stovi" nuo paciu netikeciausiu ir keisciausiu dalyku, tokie jau jie sutverimai... schmoll.gif
Elina
net nezinau, mieloji, ka tau atsakyti....kalbejau ka tik su vyru, jis man sake, kad " neatsistotu" jam ant mergaites, kuri yra jo dukra. O juk taviskis mergaite laiko savo dukra? Nezinau...man baisu ir nemalonu, bet as manau, kad visa tai negerai. Supranti, tavo vyras jaucia lytini potrauki tavo dukrai. Ji jaudina jinai...O juk net jei jis jai nieko nedarys, tau turetu buti nemalonu, kad ne tu viena jam esi sexualiai patraukli? O del jo sakymo, kad jis ne pirstu jos neliestu....net nezinau...juk zinai kaip buna. Itampa dabar tarp jusu neisvengiama...Oi, kaip negerai, tu nescia...Ka dabar gali daryti, tai tik juos stebeti ir nepalikti ju vienu....Apskritai, kas cia per iprotis podukrai guleti su pateviu po viena kaldra? sorry schmoll.gif
Erszebeth
Na taip, atvejis kaip čia pasakius... Moteriškės nelabai ką gali pasakyti iš savo varpinės, ypač jeigu panašios patirties nėra, nebent prifantazuoti, tad aš irgi daviau šią temą paskaityti savo vyrui. Pirmas jo klausimas buvo: o ką tuo metu rodė per teliką? biggrin.gif Jam atrodo, kad nereikėtų sureikšminti tokio dalyko. Tai, kas tave gąsdina, kas rodoma per televiziją, filmai ir reportažai - tai sensacijų vaikymasis, nereikia manyti, kad tai tipiniai atvejai. Blogai su podukra pasielgti gali greičiau iš kalėjimų grįžę, nusikalsti linkę žmogystos, o tavo vyras, kaip suprantu, ne toks. "Stajakas" pats savaime nieko nereiškia, juk tai sveikas vyriškis. Tai net ne psichologinė, o fiziologinė reakcija. Aišku, turi reikšmės, kaip taviškis elgiasi, pvz., išgėręs, jeigu tais atvejais jis yra nekontroliuojama "kiaulė", gal ir vertėtų sunerimti.
ewita
Pritariu Erszebeth, tai kad vyrui "stovėjo" - normali sveiko organizmo reakcija. Bet dėl kitko esu kategoriška: mergaitei nedera per daug glaustis prie patėvio. Žinau atvėjį, kai patėvis su podura susituokė (be jokio kriminalo, merginai suėjo 18-ka, viskai padoriai, tiesiog jiedu įsimylėjo vienas kitą).
(:MuM:)
g.gif teko shiandien pasikalbeti nuo dushios su savo mergaite...
nzn, bet mes su ja viena nuo kitos stengiames neslepti nieko, na bent jau ji stengiasi sekti mano pavyzdzhiu ax.gif
kai verkdama paaishkinau jai situacija - ji pradejo juoktis. sako, kad labai jai patinka namo naujasis vyras ir kad prisiglaudzhia p[rie jo tik ish draugishkumo, ir kad apie tokias savo elgesio pasekmes nepagalvojusi...
ir atsiprashe del sukeltu nepatogumu ax.gif
achiu, kad patarete, ir apshvietete man smegenis 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.