Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KET taisyklės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
honey--
Mergaites, jei kam reikia 2007 bilietu, rasykit man i skype: honey20-- nes as jau pasimeciau kam siunciau, kam ne, kas buvo prisijunges, o kas ne ax.gif
Avis
Labas! Parašiau tau į Skype ir pridėjau prie kontaktų (mano nick'as jencia, vardas justina) smile.gif Ačiū 4u.gif
Piranija
o cia popierinis variantas? g.gif
daivushkina
QUOTE(Erikomama @ 2007 08 07, 22:45)
o cia popierinis variantas? g.gif
*

Tai jei per skype sius, tai gal kompiuterinis ax.gif biggrin.gif
honey--
QUOTE(daivushkina @ 2007 08 08, 08:54)
Tai jei per skype sius, tai gal kompiuterinis  ax.gif  biggrin.gif
*

cia bus sviesta knygele, 2007m bilietu su visais pakeitimais. As ja visa issisprendziau ir galiu tikrai pasakyti kad ten esantys klausimai tikrai verti demesio mirksiukas.gif
MysticWoman
QUOTE(honey-- @ 2007 08 08, 08:13)
cia bus sviesta knygele, 2007m bilietu su visais pakeitimais. As ja visa issisprendziau ir galiu tikrai pasakyti kad ten esantys klausimai tikrai verti demesio  mirksiukas.gif
*

o is kur tu juos gavai?
honey--
QUOTE(Dovilee @ 2007 08 08, 09:48)
o is kur tu juos gavai?
*

man viena panele atsiute tai pat is supermamu forumo biggrin.gif mirksiukas.gif tai as dabar jums siunciu mirksiukas.gif
MysticWoman
QUOTE(honey-- @ 2007 08 08, 09:09)
man viena panele atsiute tai pat is supermamu forumo biggrin.gif  mirksiukas.gif tai as dabar jums siunciu  mirksiukas.gif
*

aaa smile.gif klausiu delto kad noriu isitraukti smile.gif tai galvojau gal yra kur pirkt nes gal tas pats gautusi smile.gif
Piranija
QUOTE(daivushkina @ 2007 08 08, 08:54)
Tai jei per skype sius, tai gal kompiuterinis  ax.gif  biggrin.gif
*

as turiu sviesta ket bilietu knygele, viena mamyte jau atsiunte per skype...bet galvoju, gal netycia cia kompiuterinis variantas tongue.gif
MysticWoman
QUOTE(Erikomama @ 2007 08 08, 10:55)
as turiu sviesta ket bilietu knygele, viena mamyte jau atsiunte per skype...bet galvoju, gal netycia cia kompiuterinis variantas tongue.gif
*

cia turi omeny apie uzduotis sprest? smile.gif
Piranija
QUOTE(Dovilee @ 2007 08 08, 11:58)
cia turi omeny apie uzduotis sprest? smile.gif
*

aha... turiu ismokime vairuoti 2, bet kazin ar ten naudinga?
Aira*
QUOTE(Erikomama @ 2007 08 08, 12:39)
*

paspręsti tokias užduotėles visada būna naudinga mirksiukas.gif
Piranija
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 08 08, 12:43)
paspręsti tokias užduotėles visada būna naudinga  mirksiukas.gif
*

na, bet idomu ar regitroje bent panasiai bus?
p. Kikimora
QUOTE(Erikomama @ 2007 08 08, 12:52)
*

va tuoj - nueisiu ir pasakysiu bigsmile.gif išvažiuoju į egzaminą už 10 minučių...... brrr... jaudulys... scare.gif instruktorius šiandien klausia - "o ką, ženytis paprasčiau buvo"?
sąvaržėlė
QUOTE(Dovilee @ 2007 08 08, 09:48)
o is kur tu juos gavai?
*

pirkt knygynuose būna tie bilietai.

QUOTE(Erikomama @ 2007 08 08, 12:52)
*

taisyklės juk tos pačios, ne pagal kažkokias kitas sudaryta, bet programos tai tikrai skirtingos.

čia galima kiek pasprendinėti ir tuom pat pasikartoti
http://www.autoklase.lt/vairavimas/egzaminai
MysticWoman
QUOTE(Erikomama @ 2007 08 08, 11:39)
*

as tai ket 2007 sprendziu smile.gif
honey--
QUOTE(Dovilee @ 2007 08 08, 13:51)
as tai ket 2007 sprendziu smile.gif
*

na as irgi turejau ismokime vairuoti 2, bet man ji beveik nieko nepadejo schmoll.gif ... naudos dave Ket testai senesni (berods 2004m ir Ket testai 2003m. kur anksciau buvo galima padaryt tris klaidas is 35 kl ir po kiekvieno klausimo is karto suzinai atsakyma) va tos programeles man tikrai dave naudos (aisku reikia atsimint ir i kai kuriuso atsakymus nekreip demesio nes juk ket keitesi, bet visumoj ten niekas nepakite), kaip ir beje 2007m testai mirksiukas.gif
MysticWoman
QUOTE(honey-- @ 2007 08 08, 14:53)
na as irgi turejau ismokime vairuoti 2, bet man ji beveik nieko nepadejo schmoll.gif ... naudos dave Ket testai senesni (berods 2004m ir Ket testai 2003m. kur anksciau buvo galima padaryt tris klaidas is 35 kl ir po kiekvieno klausimo is karto suzinai atsakyma) va tos programeles man tikrai dave naudos (aisku reikia atsimint ir i kai kuriuso atsakymus nekreip demesio nes juk ket keitesi, bet visumoj ten niekas nepakite), kaip ir beje 2007m testai mirksiukas.gif
*

as tik sian uzsirasiau i mokykla smile.gif dar tik teorija pradesiu mokintis biggrin.gif
honey--

tai vadinasi dar viskas pries akis ir tikrai ismoksi mirksiukas.gif
p. Kikimora
Žodžiu taip. nuo vairuokime 2 - kai kurie klausimai skyrėsi kai kurie ne. Formuluotė kitokia ir nuo mokyklos testų ir nuo internete plaukiojančių. Juokingiausia kad gavau dvi poras klausimų analogiškų, tik kitaip suformuluotų. smile.gif dar geras - situacija - policininkas viena ranka į priekį, jūs iš kairės. Klausimai: ar galite sukti į kairę, ar galite.. į dešinę,, ar ... tiesiai?
Piranija
o idomu, ar geras tas , kur yra automokyklos. lt? na tas, online kur?
sąvaržėlė
QUOTE(honey-- @ 2007 08 08, 15:53)
(berods 2004m ir Ket testai 2003m. kur anksciau buvo galima padaryt tris klaidas is 35 kl ir po kiekvieno klausimo is karto suzinai atsakyma) va tos programeles man tikrai dave naudos (aisku reikia atsimint ir i kai kuriuso atsakymus nekreip demesio nes juk ket keitesi, bet visumoj ten niekas nepakite), kaip ir beje 2007m testai mirksiukas.gif
*

Visumoj ne, bet gali pakakt, kad išmoktum klaidingai ir neišlaikytai, nes po tų metų pataisos taisyklėse buvo jau bene 2 kartus - dėl greičių, tempimo magistralėse, vaikų vežimo (jų skaičiavimo ir ne), greičių naujokams ir t.t.
O bendrai pasipraktikuot išmokus KET atsakymus aišku galima.

QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 08, 16:51)
smile.gif  dar geras - situacija - policininkas viena ranka į priekį, jūs iš kairės. Klausimai: ar galite sukti į kairę, ar galite.. į dešinę,, ar ... tiesiai?
*

Geras čia kas? unsure.gif Nesupratau situacijos "gerumo" blush2.gif Taigi yra tai taisyklėse, kas čia keisto? Va laikyt kokiam Panevėžy praktiką šeštadienį ir praktiškai išbandyt eitų, nes važiuojant į autoturgų (kas yra šalia Regitros) šeštadieniais ten dažnai būtent taip ir reguliuoja. smile.gif Ir nevisada labai aiškiai (kartais tenka pagalvot ar jau čia viskas ir gali judėti ar dar sugalvos kitaip pasisukti) cool.gif
MysticWoman
QUOTE(honey-- @ 2007 08 08, 15:49)
tai vadinasi dar viskas pries akis ir tikrai ismoksi  mirksiukas.gif
*

tikiuosi smile.gif
honey--
[quote=sąvaržėlė,2007 08 08, 20:02]
Visumoj ne, bet gali pakakt, kad išmoktum klaidingai ir neišlaikytai, nes po tų metų pataisos taisyklėse buvo jau bene 2 kartus - dėl greičių, tempimo magistralėse, vaikų vežimo (jų skaičiavimo ir ne), greičių naujokams ir t.t.
O bendrai pasipraktikuot išmokus KET atsakymus aišku galima.

Na atsakymu nereikia mintinais mokintis schmoll.gif , nes bus toks pat klausimas bet kitaip suformuluotas ir nebezinosi ka atsakyt... ir is tu programeliu mokytis galima, tik zinok kur kokie pakeitimai buvo padaryti ir tiesiog tuos klausimus praleisk arba tiesiog pagalvok koks butu atsakymas dabar ir aisku pasitikrink... taip labai gerai ismoksti ir suzinai daug ivairiu to paties klausimo pateikimo variantu, kas tikrai pravercia mirksiukas.gif
p. Kikimora
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 08, 20:02)
Geras čia kas?  unsure.gif Nesupratau situacijos "gerumo"  blush2.gif Taigi yra tai taisyklėse, kas čia keisto? Va laikyt kokiam Panevėžy praktiką šeštadienį ir praktiškai išbandyt eitų, nes važiuojant į autoturgų (kas yra šalia Regitros) šeštadieniais ten dažnai būtent taip ir reguliuoja.  smile.gif Ir nevisada labai aiškiai (kartais tenka pagalvot ar jau čia viskas ir gali judėti ar dar sugalvos kitaip pasisukti)  cool.gif
*

geeeras čia tai, kad praktiškai vienas klausimas. beje, toje vietoje jau stovi šiviesoforas. turėtų jau įjungti smile.gif
Lock
Ačiū už bilietus, visą knygutę išsisprendžiau ir tai buvo mano mokymasis geriausias, dar keletą bilietų ant kompo išsprendžiau ir šiandien išlaikiau mokyklinę teoriją, padariau 2 klaidas 4u.gif Labai padėjo man šie bilietai 4u.gif
honey--
QUOTE(Lock @ 2007 08 16, 21:36)
Ačiū už bilietus, visą knygutę išsisprendžiau ir tai buvo mano mokymasis geriausias, dar keletą bilietų ant kompo išsprendžiau ir šiandien išlaikiau mokyklinę teoriją, padariau 2 klaidas  4u.gif Labai padėjo man šie bilietai  4u.gif
*

Cia kur as tau siunciau?
Lock
QUOTE(honey-- @ 2007 08 17, 09:12)
Cia kur as tau siunciau?
*

Aah, tu man siuntei į Skype smile.gif
honey--
QUOTE(Lock @ 2007 08 17, 10:31)
Aah, tu man siuntei į Skype smile.gif
*

na tai matai vis del to praverte mirksiukas.gif saunuole, kad islaikei, o dabar ruoskis regirtroj mirksiukas.gif ten bus lengviau mirksiukas.gif
kriste88
as irgi turiu ket 2007 bilietu knygute kompe. bet ten labai daug klausimu ir jie skirti ne vien B kategorijai, bet ir A,C,D. tai ka, jus visus ir sprendziat? man tai kantrybes neuzteks doh.gif
Lock
QUOTE(kriste88 @ 2007 08 17, 11:53)
as irgi turiu ket 2007 bilietu knygute kompe. bet ten labai daug klausimu ir jie skirti ne vien B kategorijai, bet ir A,C,D. tai ka, jus visus ir sprendziat? man tai kantrybes neuzteks  doh.gif
*

Aš tai viską išsisprendžiau smile.gif Aišku, sprendžiau kokias 5 dienas (kasdien po kažkiek paspręsdavau), bet man net taisyklių mokytis nereikėjo, nes visi tie bilietai paruošti pagal taisykles, net eiliškumas toks pat smile.gif Tik prie kompų būna daugiau klausimų apie saugų eismą ir techninius dalykus. Mano vairavimo mokykloje kompų programa yra panaši į regitros, tai galiu pasakyti, kad iš tų bilietų buvo lygiai tokių pačių klausimų ir prie kompų, net paveiksliukai ten tokie pat.
Nerry
QUOTE(Lock @ 2007 08 17, 13:10)
Aš tai viską išsisprendžiau smile.gif Aišku, sprendžiau kokias 5 dienas (kasdien po kažkiek paspręsdavau), bet man net taisyklių mokytis nereikėjo, nes visi tie bilietai paruošti pagal taisykles, net eiliškumas toks pat smile.gif Tik prie kompų būna daugiau klausimų apie saugų eismą ir techninius dalykus. Mano vairavimo mokykloje kompų programa yra panaši į regitros, tai galiu pasakyti, kad iš tų bilietų buvo lygiai tokių pačių klausimų ir prie kompų, net paveiksliukai ten tokie pat.
*

Kuri cia knygute, jos yra dvi...
Lock
QUOTE(Nerry @ 2007 08 17, 13:14)
Kuri cia knygute, jos yra dvi...
*

Tokia didelė geltona, 2007 metai, ALS leidiniai, ant viršelio parašyta, kad A,B, C, D ir kt kategorijų TP vairuotojams.
ingakyca
Ir aš norėčiau tų bilietukų 4u.gif Kur galima būtų jų nusipirkti? ar gal kuri turi?
honey--
QUOTE(ingakyca @ 2007 08 26, 21:06)
Ir aš norėčiau tų bilietukų  4u.gif Kur galima būtų jų nusipirkti? ar gal kuri turi?
*

galiu atsiust per skype: honey20--
idile
gal kuri turit kompiuterine programa? matot as visus bilietukus issprendus, bet regitroj nesiseka issilaikyt verysad.gif
honey--
QUOTE(idile @ 2007 08 29, 11:40)
gal kuri turit kompiuterine programa? matot as visus bilietukus issprendus, bet regitroj nesiseka issilaikyt  verysad.gif
*

o mokykloj neleidzia spresti prie kompiuteriniu programu g.gif ?
/smile/
sveiki.gal galit parasyti kiek ZEBRE kainuoja kursai B kategorijos.dekui 4u.gif
Papildyta:
4u.gif 4u.gif susimaisiau ne i ta tema parasiau doh.gif . 4u.gif
Čiunčia
QUOTE(Lock @ 2007 08 16, 21:36)
Ačiū už bilietus, visą knygutę išsisprendžiau ir tai buvo mano mokymasis geriausias, dar keletą bilietų ant kompo išsprendžiau ir šiandien išlaikiau mokyklinę teoriją, padariau 2 klaidas  4u.gif Labai padėjo man šie bilietai  4u.gif
*

Ar tokia bilietų knyga? truputį apšvitinau ax.gif user posted image
Žadu ir aš į šiuos mokslus kibti, bet kai atsiverčiu SM forumo temą Keturi ratai, kažko vidurius sukti pradeda blush2.gif
MysticWoman
as ruksejo 5d regitroj teorija issilaikiau thumbup.gif surinkau 93 % biggrin.gif
honey--
sveikinu visas islaikiuses teorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o as antradieni einu laikyti vairavima i regitra ir jau antra karta blush2.gif gal zinot kas kur galima nusipirkti m zenkla? man jo skubiai reikia ir net nezinau kure jo ieskoti doh.gif
dardar
Atsisiusti taisykles, programas ir bilietus galite is cia: http://www.ketmokymas.com
zara**
Gerbiamos vairuotojos 4u.gif Gal zinote kur galima nusipirkti KET CD,kad budu testai.Ir kokios kainos.
only:)
laba gal kas turite arv mokyklos kompiuterinius bilietus?
zara**
QUOTE(only:) @ 2007 09 30, 13:16)
laba gal kas turite arv mokyklos kompiuterinius bilietus?
*

ir man ju labai reiketu 4u.gif ,bet niekas neparaso verysad.gif
smalsuteklp
Atsisiusti taisykles, programas ir bilietus galite is cia: http://www.ketmokymas.com

merginos, neina parsiusti padekit 4u.gif
zara**
Jau pradejau kalt teorija!Skaitau iki isnaktu,tik deja niekaip neatsimenu ka esu perskaicius blush2.gif ,atrodo susikaupiu skaitymui,juolab visi miega kad man butu ramiau,bet vistiek neislieka galvoje cry.gif
Nerry
QUOTE(smalsuteklp @ 2007 10 02, 14:30)

merginos, neina parsiusti padekit  4u.gif
*

jeigu reikia bilietu rasyk neringa-p(skype) atsiusiu,o programas turiu vairuok 2 ir 2004 metu.
Nerry
Isilaukiau siandien ir as, bent jau man testas primine 2004, piesineliai visiskai tokie patys.
zara**
Sveikinu thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.