Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Emocinis jautrumas nėštumo metu.
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4
Chloja
Mielosios nėštukės... Mums su pilvelyje tūnančiu lialiuku jau keturi mėnesiai nestuke.gif Esu be galo laiminga - su vyru laukiamės pirmo vaikučio. Bėda ta, kad patapau žiauriai jautria asmenybe-labai greit susinervinu, pravirkstu. Žinau, kad man griežtai to negalima ir visada save baru už tai schmoll.gif bet negaliu nieko su savimi padaryti... labai bijau, kad tai lialiui pakenks, nes pastebėjau, kad po susinervavimų ir gimdą spazmuoja.Ką daryti, kad taip nervas neimtų, kaip sumažinti dirglumą? unsure.gif Patarkit, brangiosios, nes jau nebeišmanau kaip save beraminti verysad.gif Ačiukas jums labai. labai, labai.

P.s: vyras ant manęs pyksta, kad aš leidžiu sau tokias nervacijas - sako, kad man vaikas nerūpi blush2.gif.
Daumante
QUOTE(Chloja @ 2007 08 08, 15:46)
Mielosios nėštukės... Mums su pilvelyje tūnančiu lialiuku jau keturi mėnesiai nestuke.gif  Esu be galo laiminga - su vyru laukiamės pirmo vaikučio. Bėda ta, kad patapau žiauriai jautria asmenybe-labai greit susinervinu, pravirkstu. Žinau, kad man griežtai to negalima ir visada save baru už tai schmoll.gif  bet negaliu nieko su savimi padaryti... labai bijau, kad tai lialiui pakenks, nes pastebėjau, kad po susinervavimų ir gimdą spazmuoja.Ką daryti, kad taip nervas neimtų, kaip sumažinti dirglumą? unsure.gif Patarkit, brangiosios, nes jau nebeišmanau kaip save beraminti verysad.gif Ačiukas jums labai. labai, labai.

P.s: vyras ant manęs pyksta, kad aš leidžiu sau tokias nervacijas - sako, kad man vaikas nerūpi blush2.gif.
*

jooooooooo, suprantu tave, man kazka panasaus tenka girdeti blush2.gif bet taip sunku susivaldyti verysad.gif o aplink viskas taip siutina, o vyras - labiausiai, nes vis kazka ne taip daro schmoll.gif reiktu pasistengt save kontroliuot, na, o jei ne visada iseis, tegu, siuo metu mes galim sau leist pabut jautresnem
na ka padarysi, praeis laikas, gims vaikas ir viskas gris i normos ribas 4u.gif
kantrybes, vyrai!!! Sunku su mumis, bet be musu - dar sunkiau
knielita
QUOTE(Chloja @ 2007 08 08, 14:46)
Mielosios nėštukės... Mums su pilvelyje tūnančiu lialiuku jau keturi mėnesiai nestuke.gif  Esu be galo laiminga - su vyru laukiamės pirmo vaikučio. Bėda ta, kad patapau žiauriai jautria asmenybe-labai greit susinervinu, pravirkstu. Žinau, kad man griežtai to negalima ir visada save baru už tai schmoll.gif  bet negaliu nieko su savimi padaryti... labai bijau, kad tai lialiui pakenks, nes pastebėjau, kad po susinervavimų ir gimdą spazmuoja.Ką daryti, kad taip nervas neimtų, kaip sumažinti dirglumą? unsure.gif Patarkit, brangiosios, nes jau nebeišmanau kaip save beraminti verysad.gif Ačiukas jums labai. labai, labai.

*

Jei jau tau 4 menesiukai tai zinau kad galima valeriono. Man patare akusere, kad reikia sakni patarkuoti ir pavirti siek tiek. Tada ta nuovira gerti, na po nedaug. Tapsi ramesne, nebebusi tokia dirgli, o tada ir leliukui bus geriau, nes tokie isgyvenimai ne i nauda ax.gif
Dajevu
Čia daugeliui nestuke.gif nervai paaštrėja, aš tai kas truputį iš karto verkiu, pasako vyras ką netokiu tonu ir verkiu, vieną kartą iki traukulių ir nieko negaliu padaryti, viskas pajautrėja, tiek nervai, tiek klausa, tiek uoslė ir t.t. 4u.gif
Severute
mano kriksto mama labai per nestuma nervinosi, tai pagimde labai jautria ir nervinga mergaite, per antra nestuma susilaikydavo ir gime ramus berniukas. tiesiog ziurek i gyvenyma, i visus dalykus paprasciau ir abejingiau, o del valerijono, tai paskutiniu atveju, nemanau, kad butu gerai ji gerti, po to vaikutis bus per ramus biggrin.gif sekmes ir susilaikymo 4u.gif
Erkesta
Jei geri magnį - tai rinkis toki kuriam būtų ir vitamino B6 atrodo, jis atseit gerina nuotaiką... Dar patarčiau daugiau gryno oro ir gerų emocijų biggrin.gif
Aš nėštumo pradžioj irgi labai jautri buvau. Negaliu pasakyt kad praėjo, bet sugalvojom strateginį gydyma sau pačiai tongue.gif Prisinuomoju komedijų, kad galėčiau pasijuokti, eidama į miestą būtinai pasipuošiu ir šiek tiek pasidažau (visi mato ir sako "Oi kokia graži nėštukė") ir man malonūs tokie komplimentai, dar aš nusipirkau albumą ir klijuoju nuotraukas, aplink apipiešiu, parašau - didžiuojuosi savo darbais 4u.gif kai baigsiu albuma - turiu minti pasidaryti receptų segtuvą ir išmokti megsti thumbup.gif Tai savotiška terapija nuo nervų, kai žinai kad negali nei vaistų gert, nei parūkyt ar išaut 50 gr tai tenka galvot kitus būdus smile.gif O minčių nukreipimas į tai kas teikia malonumą - manau yra pati geriausia geros nuotaikos terapija biggrin.gif Ir vyas bus meilesnis ir geresnis kai matys jog jo nėščia moteris taip stengiasi kad namie būtų taika biggrin.gif
Abo
QUOTE(Severute @ 2007 08 09, 14:44)
mano kriksto mama labai per nestuma nervinosi, tai pagimde labai jautria ir nervinga mergaite, per antra nestuma susilaikydavo ir gime ramus berniukas. tiesiog ziurek i gyvenyma, i visus dalykus paprasciau ir abejingiau, o del valerijono, tai paskutiniu atveju, nemanau, kad butu gerai ji gerti, po to vaikutis bus per ramus biggrin.gif sekmes ir susilaikymo 4u.gif
*

Mano mama visiškai nesinervino, sakė buvo pats ramiausias periodas gyvenime. Na ir rezultate - aš, be galo nervinga. Manau, ne tame reikalas, o ir tyrimų nėra, kurie pasakytų, kad tai kenkia. Tad mažiau nervų biggrin.gif
giedrute25
nestuke.gif negalima nervintis schmoll.gif schmoll.gif
Niktė
Pas mane toks darbas, kur nervai kiaurai visą dieną įtempti doh.gif
natalijj
As kazkur iki 16 sav buvau nervinga,dabar pastibejau kad man praejo smile.gif kazkaip i viska spjaudu biggrin.gif sakau sau kad viskas gerai,ir bus thumbup.gif
deine
Man ta pati problema, kaip ir daugumai jus-padidejes jautrumas doh.gif , del visko skaudu, greit isizeidziu ir i asaras, viska labai imu i sirdi doh.gif
O po to nervuojuosi, kad nervuodamasi galiu pakenkt leliukui ir taip pasaka be galo doh.gif
Chloja
Aciu, brangiosios, kad atsakete 4u.gif nes jau buvau bepradedanti manyt, kad as viena cia taip nesusivaldau drinks_cheers.gif . as taip pat radau viena is budu, kaip sumazinti nervine itampa tongue.gif Vyras is manes juokiasi, sako, kad suvaiket baigiu. Zodziu, nusipirkau sudetinga analitini kompiuterini zaidima-kelione per epochas g.gif Nezinau, kame reikalas, bet kai jauciu, kad tuoj tuoj susinervuosiu, einu prie kompo, uzsidedu ausines ir kaip ranka nuima blink.gif . Norisi tik vieno svarbiausio dalykucio, kad nervavimasis nepakenktu mazajam, kad jis negimtu toks pat jautrus, kaip jo mamyte nestuke.gif Tad bukim laimingos ir nesinervuokit wub.gif
joločka
Aš irgi jauti ir labai nervinga pasidariau. Kartais net valerijono tablečių išgeriu, jei jaučiu, kad visai prastai su nervais doh.gif ax.gif
Katusik
o aš kaip tik pradedu nusiraminti. bet pirmosiom savaitėm tai buvo ojojoj doh.gif doh.gif doh.gif viskas nervuodavo. mano bendradarbės iš to ir suprato, kad nestuke.gif esu. su vyru pasišnekėti irgi visai negalėdavau, nes tuoj pat susipykdavom. dbar jau viskas geryn biggrin.gif
FEMIANA
aš nervuota pasidariau tik va baigiantis nėštumui (8mėn) verysad.gif galiu apsiverkti nuo mažiausios smulkmenos, taip sulaukiu tik ne užuojautos ar supratimo, o keistų žvilsnių. manau čia nuo neturėjimo kas veikti g.gif reikia prisigalvoti kuo daugiau užsiėmimų jei tik žinoma yra sveikatos ir vengti paniurusių žmonių (tai manau labai svarbu) biggrin.gif
dar galima perskaityti gerą knygą, juk šiaip laiko rasti sunku, o po gimdymo jo liks dar mažiau ax.gif
RSebes
na as labai nervinga nestuke.gif pradzioje nebuvau... tik labai jautri buvau... y maziausias smulkmenas kreipdavau demesi... ir verkdavau... vyras jau buvo issigandes, nezinojo ka bedaryt jau... bet dabar - viskas gerai...
Nej@
as ir dabar esu nervinga blush2.gif kartais taip negera buna, kad parejus vakare namo po darbo norisi visus langus isdauzyti, o jei dar kas negerai buna kalbant su MB telefonu tai isvys gyvenimas juodas pasidaro. tada zliumbiu apsikabinus didziuli minksta zaislini suni. aisku MB mano mamai pasiskundzia, ji man dar paskambina, bando raminti. as vaizduoju kad nusiraminau, o pati patiliukais asaras braukiu. padejusi rageli vel kniubstu i sunieka ir verkiu, zliumbiu kad viskas ne taip, kad viena esu mieste ir panasiai. aisku kita diena visos tos mintis atrodo kvailokos, bet kad kitaip neiseina doh.gif as visaip stengiausi bet nesigauna, gal del to kad esu viena cia ir tik per dekretines galesiu buti su SB, o gal seipp del padidejusio jautrumo. kai buna visai pratai pradedu megzti arba piesti mane tai ramina, arba gasdinu kaimynus labai garsia ir isskirtine muzika. tikiuosi greit viskas praeis ir busiu rami bei laiminga smile.gif ax.gif
Severute
kuo toliau, tuo darausi nervingesne. siandien viskas nervavo ka vyras dare, o as tik virtuvej isnervu su puodais trankiausi doh.gif kartais taip sunku nusiraminti.
FEMIANA
nusipirkite ką nors skanaus, ką seniai valgėte, o labai mėgstate, išsinomuokite gerą filmą (pvz komediją biggrin.gif ), susikelkite kojas ant stalo ir atsipalaiduokite mirksiukas.gif thumbup.gif vis kas bus gerai hihihi.gif nestuke.gif
liita
Vertinga tema, išties. Man panašios bėdos ir tikrai bijau, kad tai nėra gerai vaikeliui. :/ Stengiuos tvardytis, tačiau dažnai pratrūkstu, pravirkstu. :/
aistullka
Labai gera tema, o niekas nesidalina mintimis... g.gif As taipogi tapau labai jautri, jei kas ne taip is karto asaros kaupiasi. Kai vyro nera, tai dar ir pazliumbiu isikniaubusi i koki zaisliuka.. verysad.gif Darbe pora kartu irgi apsizliumbiau, vos isgirdusi grubesni man zodi...O ypatingai susijautrinu, kai vyras kitokiu tonu kanors pasako, arba kai palieka mane viena namie ir iseina su draugais (nors nuo ryto planavau kad leksim i kina pvz, nors aisku jam to is anksto nesakiau...) nu zodziu...
marina77
na as ir labai nervinga pasidariau vis kimbu prie visko viskas blogai tai netaip lekste padejo tai stalas ne taip nuvalitas tai neaisku del ko apsiverkiu dar paiskinu viruj kad is manes nemili nors varkselis is kailio neresi kaip itik vienu zodziu baisu tikiuos ilgai nesites doh.gif
ajuka
As nuolat pergyvenu del vaikelio verysad.gif man vis atrodo, kad kazkas negerai, naktimis uzeina panikos priepuoliai, lengvai susinervinu del menkniekiu ir imu zliumbti verysad.gif kartais isvis is nieko, einu gatve ir..apsizliumbiu..nieko negaliu sau padaryti.
geriu melisas ir arbata neuro 2 atrodo su valerijonais, tai ta antroji biski padeda. kalbejau su ne viena gydytoja, ji sake, kad tikrai galima nescioms vartoti siais vaistazoles.
nezinau ka patart be tu arbateliu, nes man kai uzeina tai nieks nepadeda...vaziuoja stogas ir nervai ir tiek unsure.gif
marina77
nepergivenk taip viskas bus gerai man ligei tas pats buvo pirmus 3 MEN PO PERSILEIDIMO RAUDOJAU PADUSKA APSIKABINUS ATRODE KAD VAIKELIUJ KASKAS NEGERAI KAD VEL NUSTOS SIRDELE PLAKT IR DAR VISOKIO VELNIO PRISIGALVOJAU BIJOJAU EIT I LAUKA ATRODE KAD VISI NORI DUOTI MAN I PILVA DABAR JAU 6 MEN APSIRAMINAU DEL VAIKELIO TIK SEIP NERVUOTA NA TAU GAL NETEKO TOS NELAIMES PATIRT LAIKIKIS GALVOK KAD TURESI LELIU GRAZU IR STIPRU DZIAUKIS SAVO PILVELIU VISKAS BUS GERAI IMKIT BALIONELI ABU IR LAIKIKITES 4u.gif
Rupuziokas
mane irgi si problema kankina, siuo metu studijuoju, labai sunku, greitai pavargstu ne tik fizikai bet ir psichologiskai, noreciau kazkokio palaikymo is tevu ir vyro puses, bet kai jie pamato mane suirzusia dar labiau mane ismusa is veziu, o tada jauciuosi niekam nereikalinga, naktimis nebemiegu, galvoje tiek problemu schmoll.gif .....sako pati kalta kad nervuojuosi, bet as negaliu islikti rami, o paskiau nervuojuosi kad leliui nera gerai, pasaka be galo :\....
ajuka
QUOTE(a-katyte @ 2007 09 28, 18:49)
nepergivenk taip viskas bus gerai man ligei tas pats buvo pirmus 3 MEN PO PERSILEIDIMO RAUDOJAU PADUSKA APSIKABINUS ATRODE KAD VAIKELIUJ KASKAS NEGERAI KAD VEL NUSTOS SIRDELE PLAKT IR DAR VISOKIO VELNIO PRISIGALVOJAU BIJOJAU EIT I LAUKA ATRODE KAD VISI NORI DUOTI MAN I PILVA DABAR JAU 6 MEN APSIRAMINAU DEL VAIKELIO TIK SEIP NERVUOTA NA TAU GAL NETEKO TOS NELAIMES PATIRT LAIKIKIS GALVOK KAD TURESI LELIU GRAZU IR STIPRU DZIAUKIS SAVO PILVELIU VISKAS BUS GERAI IMKIT BALIONELI ABU IR LAIKIKITES 4u.gif
*

deja teko verysad.gif mire mano vaikelis 40sav pilve..sustojo sirdis del neaiskios priezasties tai ir panikuoju nuolat
marina77
LABAI UZJAUCIU TAVE MANO VAIKELIUJ BUVO 17 SAV SIRDELE SUSTOJO IR NIEKAS NEPAISKINO DEL KO BET DABAR TIKEKIM VISKAS BUS GERAI TURI BUT GERAI STIPRIBES TAU AUGINK PILVELI IR NESINERVUOK 4u.gif
rence*
Kai buvau nestuke taip pat nervas imdavo. siaip ir gydytojai buvau pasisakius tai sake daznai buna toks padidejes jautrumas ir patare geriau nenesioti savyje blogu emociju ir issiverkti, issikrauti ir tai turetu padeti. Tai pas mane budavo tos " iskrovos dienos".
NIDA
Neseniai palaidojom mano vyro teva. prisizliumbiau,prisinervavau.. Tai vaikelis po to tris dienas "ramus" buvo-per diena gal keli labai silpni spyriai tebuvo. Taip issigandau. Dar labiau pradejau nervuotis. Dabar jau spardo kaip reikiant. Daktare sako viskas gerai,27savaites-tai dar juodesiu nieks ir neskaiciuoja (nuo 31sav pradeda). Bet manvis neramu,ar gali taip but,kad vaikiukas nusprende pasidaryti 3-ju dienu "pertrauka"? Ar gal geriau kazkur butu issitirti del sventos ramybes,ar neatsiliepe jo sveikatytei tas stresas?
aukaja
Taip nestuke.gif , viskas pažįstama. aš taip pat buvau labai jautri, dažnai verkdavau dėl smulkmenų ir net su pasikūkčiojimais verysad.gif kai nusiramindavau, pažadėdavau savo vaikeliui, kad daugiau nesinervinsiu, kad stengsiuos būti ramesnė, kad tik jam nepakenkčiau rolleyes.gif labai padėdavo pasivaikščiojimai - kai išeidavau į lauką, eidavai kur daugiau medžių, mažai žmonių - eidavau ir galvodavau apie kūdikėlį, kalbėdavau su juo, įsivaizduodavau kaip atrodys blush2.gif būdama namuose įsijunkdavau mėgstamą muziką, stengdavausi atsipalaiduoti. Ir dar pagalvodavau - kad nieko nėra svarbiau už mano kūdikį, tad dėl nieko neaukosiu savo kūdikio ramybės, ir būsiu rami ax.gif kartais pavykdavo smile.gif Sėkmės visom nestuke.gif ir jei kartais paverkiat tai nelabai ir pakenkiat savo atžalėliai, svarbu kad visą nėštumą labai smarkiai nesinervintum thumbup.gif
Žanetyte
Mano manymu net ir nescia moteris yra zmogus ji negali nesijaudinti ar nesinervuoti, visada maniau kad privalai savo emocijas islieti, nelaikyti ju savyje ir bandyti malsinti, o veliau jos tik dar umiau issivers, juolab budama nescia, negali blogu emociju laikyt, geriau issiverkt, issirekt, kazkaip kitaip iskraut pikti o poto sau maloniais budais pasikraut kazkokiu geru emociju mirksiukas.gif
Žemuogių pieva
man didziausia pagalba nervu valdyme mano vyras, nors jis dazniausiai ir tampa mano nervu auka... as jam labai dekinga kad mane supranta ir palaiko... po savo pacios sukeltu audru visad atsiprasau ir prisiglaudziu.. kas man daugiau pades jei ne jis wub.gif
rikutis
kartais pagalvoju, koks auksinis yra mano vyras...
jei jis butu buves nescias ir butu keles tokias isterijas, kaip as kad keliau blush2.gif , o man but reikeje buti jo vietoj... doh.gif
PUCA
Iki nestumo mane nebent zemes drebejimas is pusiausvyros butu ismuses, o padar panikuoju del visokiu smulkmenu. Mano reakcijos su logika aiskiai prasilenkia, galiu apsizliubti kad ir viduryje gatves.
Is tiesu tai jau trukdo gyventi, o baisiausia, kad ir kudikis viska jaucia. Gine pasiule magnio pagerti, tai ir geriu dabar didziausiom dozem - nieko jis nepadeda.
Tikiuosi po gimdymo tas jautrumas dings? (jei neuzpuls kokia pogimdyvine depresija schmoll.gif )
Kerė
Aš tikrai tapau jautresnė, bet tik pastaruoju metu g.gif Su tuo yra susiję tam tikros išorinės aplinkybės, nuo manęs nepriklausančios cool.gif Bet pastebėjau tokį dalyką, kad dabar aš nervinuosi dar ir dėl to, kad aš nervinuosi lotuliukas.gif Dėl to kad tai gali pakenkti mažiukui unsure.gif
tove
sveikos. Aš irgi nervuojuosi. Bandau save raminti. Esu trečiam mėnesi, dirbu kirpėja. Prisiuostau tų chemikalų. Man delto ir baisu, kad nepakenkčiau mažiukui. Bandau tas blogas mintis vyt nuo savęs. Bet juk aš ne viena kirpėja gimdanti vaikus ax.gif Ah tik pasiguodžiau.
fiona35
Labiausiai verkdavau žiūrėdama filmus,net animacinius.O ašaringiausias buvo filmas "Rudens legendos",vos ne nuo titrų pradėdavau cry.gif .Vyriškiui net linksma būdavo,klausdavo:dar neverki?
Lori
As ir siaip jau emocionali pakankamai esu, o nestumo pradzioje issikyriau su mazylio teciu ... Daug teko visko isgyventi, neturiu auksinio vyro palaikymo, tik jo kortele su finansine parama ir zodzius, kad daugiau taip nebegali. Labai labai sunku. Vis dar ... Tuoji dekretines, daug laisvo laiko turesiu. Tik vis kuo toliau, tuo labiau saves gailetis imu, nematau seimos paveikslo, ner mylimo zmogaus salia ir bla bla bla .... doh.gif
Vat merginos, nori nenori, bet nestuminis padidejes jautrumas labai pasunkino tuos septynis menesius susitvarkyti su savim .... g.gif
Na, bet tikiu laiminga pabaiga nestuke.gif
Katusik
per tą emocinį jautrumą jau nuo 17 sav. gavau lovos režimą unsure.gif
vos tik sveikata pradeda taisytis, užtenka menkiausio barnio ar šiaip kokios neigiamos emocijos ar nervinės ašaros, kaip viskas vėl pasidaro blogai. unsure.gif
o nesinervuoti oi kaip nesigauna...
vinea
[quote=Lori,2007 11 20, 01:04]
As ir siaip jau emocionali pakankamai esu, o nestumo pradzioje issikyriau su mazylio teciu ... Daug teko visko isgyventi, neturiu auksinio vyro palaikymo, tik jo kortele su finansine parama ir zodzius, kad daugiau taip nebegali. Labai labai sunku. Vis dar ... Tuoji dekretines, daug laisvo laiko turesiu. Tik vis kuo toliau, tuo labiau saves gailetis imu, nematau seimos paveikslo, ner mylimo zmogaus salia ir bla bla bla .... doh.gif
Vat merginos, nori nenori, bet nestuminis padidejes jautrumas labai pasunkino tuos septynis menesius susitvarkyti su savim .... g.gif
Na, bet tikiu laiminga pabaiga nestuke.gif

laikykis 4u.gif
nepamirsk, kad dabar tu nebe viena, esi atsakinga uz mazuliuka tavo pilvo gyventoja nestuke.gif
suprantu, kad mylimo ir rupestingo vyro parama yra be galo svarbi, bet juk yra daugybe kitu zmoniu, kurie tave myli ir rupinasi...kuriems tu be galo reikalinga bigsmile.gif
o kita vertus pamastyk, ar butum laiminga su toku zmogum, kuris atseit "daugiau taip negalejo" ir paliko tave su negimusiu mazyliu...mano nuomone, tokie vyrai neverti tecio vardo... blush2.gif
Diija
Uoj kaip vikas suprantu.... aš jau visai nebesusitvarkau su savo jausmais ir emocijomis doh.gif tapau nenormaliai emocionali ir nervinga..... verkiu dėl menkiausios smulkmenos, nervuoja visi aplinkiniai blush2.gif vyras net namo negryžta iki vakaro, kad manęs nenervuotų blush2.gif O dar pastovi baimė.... žinau kad taip negalima ir labai kenkia žirniukui, bet nieko su savim negaliu padaryti schmoll.gif ginė išrašė SEDATIF, tai tikiuosi padės.
Švelnukė
aš kai žiūriu gražias pasakas animuotas, tai taip būna užsibliaunu, net vyras išsigąsta, ir kas svarbiausiai sunku po to įsijautus sustot doh.gif
giedrute25
Pas mane jautrumas labai padidejes ax.gif
vaidavel
aš irgi esu labai nervuota... doh.gif visada tokia buvau, bet dabar tas nervingumas ir jautrumas dar labiau padidėjęs - apsiverkiu nuo bet kokios pamatytos ar išgirstos smulkmenos, dažnai supykstu... unsure.gif ir, žinoma, niekaip negaliu susitvardyti... verysad.gif
robertukas
manu kad daug kam su nervais prastai g.gif
kai suzinojau kad laukiosi pradejau stiprei nervuotis verkt ,viskas negerai visi neteisus buvo . budavo ir tokiu atveju kadl ekstes kelias sudauziau ir draugas siunta ir pati bijau leliu pakenk bet nera taip lengva save suvaldyt doh.gif tad visoms sekmes su savo nervaispasistenkim suvaldyti thumbup.gif
Vijone
ir as is tu padidintu jautruoliu verysad.gif Ti kas yra keisciausia, kad viena minute krenta asaros, o jau kita ju kaip nebuta. Kazkaip nestabiliai greitai ta nuotaiku kaita vyksta unsure.gif
kariatide
man tai atrodo, kad as tikra isterike tuoj patapsiu doh.gif ...viena munute asaros is juoko krenta, o kita jau ziurek pagalve apsikabinus is nervu verkiu verysad.gif schmoll.gif ...o dar tas istisai pakeltas tonas ir susierzinimas del menkiausios smulkmenos doh.gif unsure.gif...visiskai nebesusitvarkau su savim verysad.gif ...bijau, kad neisvesciau is kantrybes savo brangiausiojo blush2.gif ...nors jis didvyriskai laikosi ax.gif ...mato kad pyxtu, tai bando kaip nors prablaskyt, atsikabina, pabuciuoja ir viskas iskart praeina lotuliukas.gif ...zino, kad turi manim nestuke.gif rupintis ir nenervuoti thumbup.gif wub.gif
Lasyte
Oj, mergaites, man net palengvejo sita temele paskaicius.... kad ne viena as tokia... verkiu, del visko ir del nieko... buna akimirku, kad atrodo, kad nebezinau, nei kaip, nei kam gyvent, taip viskas atrodo beviltiska ir nemiela.... nuverkiu porcija, tada kazkuriam laikui palengveja.. iki kito asaru priepuolio...
O kad jus zinotumet, kaip mane nervuoja vyras.. siaubas... atrodo, kad net vaiksto ar kvepuoja negerai... kad liecia negerai ir t.t... nors istikruju, jis daugiau negu auksinis... bet nieko su savim padaryti negaliu...
Taip laukiu, kad tos busenos man kuo greiciau praeitu, ir tikiuosi, jog ne uz ilgo taip ir bus blush2.gif
puuupi
Visa gyvenima buvau baisi jautruole.Vos kas, iskart i asaras.Bet dabar dar blogiau.maza to, kad zliumbiu del kiekvienos smulkmenos, tai dar ir pykstu ant visu.Darbe erzina visi bendradarbiai.Bet as juos is anksto ispejau ir atsiprasiau, jei kada ka pikto be reikalo pasakyciau.Labiausiai kencia mano brangusis. doh.gif Tai ne ten batus padejo, tai dar kas nors.Bet kazkaip stengiuos susivaldyt.O jis, nors ir baisiai grieztas, ismoko nekreipt demesio i mano pykcio priepuolius.Ramiai isklauso,po to apkabina ir sako, kad nesinervuociau, nes turesim po o pikciurna leliuka tongue.gif
mergina05
as irgi nebesivaldau... unsure.gif biski kas iskarto asaros,o jei dar vyras kazka ne taip padare tai namie didziausias karas, as bliaunu kaip durnele, o jis ziuri i mane nesuvokia ka jis padare tokio blogo,kad as tiek zliumbiu.... beee.gif ir praso manes kad nesinervinciau, neverkciau juk maziukui kenkiu, o as nieko negaliu sau padaryti...tai zinokit vyras isrado buda kaip mane nuramint ir sugrazint gera nuotaika tongue.gif kai prasideda asaros, jis i masina ir i dvd nuoma smile.gif parnesa keleta komediju, privercia mane pradet ziuret, as uzsikabinu ir beziurint, besijuokiant sugryzta gera nuotaika 4u.gif pabandykit gal ir jums pades smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.