P.s: vyras ant manęs pyksta, kad aš leidžiu sau tokias nervacijas - sako, kad man vaikas nerūpi
Mielosios nėštukės... Mums su pilvelyje tūnančiu lialiuku jau keturi mėnesiai
P.s: vyras ant manęs pyksta, kad aš leidžiu sau tokias nervacijas - sako, kad man vaikas nerūpi QUOTE(Chloja @ 2007 08 08, 15:46) Mielosios nėštukės... Mums su pilvelyje tūnančiu lialiuku jau keturi mėnesiai P.s: vyras ant manęs pyksta, kad aš leidžiu sau tokias nervacijas - sako, kad man vaikas nerūpi jooooooooo, suprantu tave, man kazka panasaus tenka girdeti na ka padarysi, praeis laikas, gims vaikas ir viskas gris i normos ribas kantrybes, vyrai!!! Sunku su mumis, bet be musu - dar sunkiau QUOTE(Chloja @ 2007 08 08, 14:46) Mielosios nėštukės... Mums su pilvelyje tūnančiu lialiuku jau keturi mėnesiai P.s: vyras ant manęs pyksta, kad aš leidžiu sau tokias nervacijas - sako, kad man vaikas nerūpi Jei jau tau 4 menesiukai tai zinau kad galima valeriono. Man patare akusere, kad reikia sakni patarkuoti ir pavirti siek tiek. Tada ta nuovira gerti, na po nedaug. Tapsi ramesne, nebebusi tokia dirgli, o tada ir leliukui bus geriau, nes tokie isgyvenimai ne i nauda
Čia daugeliui
mano kriksto mama labai per nestuma nervinosi, tai pagimde labai jautria ir nervinga mergaite, per antra nestuma susilaikydavo ir gime ramus berniukas. tiesiog ziurek i gyvenyma, i visus dalykus paprasciau ir abejingiau, o del valerijono, tai paskutiniu atveju, nemanau, kad butu gerai ji gerti, po to vaikutis bus per ramus
Jei geri magnį - tai rinkis toki kuriam būtų ir vitamino B6 atrodo, jis atseit gerina nuotaiką... Dar patarčiau daugiau gryno oro ir gerų emocijų
Aš nėštumo pradžioj irgi labai jautri buvau. Negaliu pasakyt kad praėjo, bet sugalvojom strateginį gydyma sau pačiai QUOTE(Severute @ 2007 08 09, 14:44) mano kriksto mama labai per nestuma nervinosi, tai pagimde labai jautria ir nervinga mergaite, per antra nestuma susilaikydavo ir gime ramus berniukas. tiesiog ziurek i gyvenyma, i visus dalykus paprasciau ir abejingiau, o del valerijono, tai paskutiniu atveju, nemanau, kad butu gerai ji gerti, po to vaikutis bus per ramus Mano mama visiškai nesinervino, sakė buvo pats ramiausias periodas gyvenime. Na ir rezultate - aš, be galo nervinga. Manau, ne tame reikalas, o ir tyrimų nėra, kurie pasakytų, kad tai kenkia. Tad mažiau nervų
Pas mane toks darbas, kur nervai kiaurai visą dieną įtempti
As kazkur iki 16 sav buvau nervinga,dabar pastibejau kad man praejo
Man ta pati problema, kaip ir daugumai jus-padidejes jautrumas
O po to nervuojuosi, kad nervuodamasi galiu pakenkt leliukui ir taip pasaka be galo
Aciu, brangiosios, kad atsakete
Aš irgi jauti ir labai nervinga pasidariau. Kartais net valerijono tablečių išgeriu, jei jaučiu, kad visai prastai su nervais
o aš kaip tik pradedu nusiraminti. bet pirmosiom savaitėm tai buvo ojojoj
aš nervuota pasidariau tik va baigiantis nėštumui (8mėn)
dar galima perskaityti gerą knygą, juk šiaip laiko rasti sunku, o po gimdymo jo liks dar mažiau
na as labai nervinga
as ir dabar esu nervinga
kuo toliau, tuo darausi nervingesne. siandien viskas nervavo ka vyras dare, o as tik virtuvej isnervu su puodais trankiausi
nusipirkite ką nors skanaus, ką seniai valgėte, o labai mėgstate, išsinomuokite gerą filmą (pvz komediją
Vertinga tema, išties. Man panašios bėdos ir tikrai bijau, kad tai nėra gerai vaikeliui. :/ Stengiuos tvardytis, tačiau dažnai pratrūkstu, pravirkstu. :/
Labai gera tema, o niekas nesidalina mintimis...
na as ir labai nervinga pasidariau vis kimbu prie visko viskas blogai tai netaip lekste padejo tai stalas ne taip nuvalitas tai neaisku del ko apsiverkiu dar paiskinu viruj kad is manes nemili nors varkselis is kailio neresi kaip itik vienu zodziu baisu tikiuos ilgai nesites
As nuolat pergyvenu del vaikelio
geriu melisas ir arbata neuro 2 atrodo su valerijonais, tai ta antroji biski padeda. kalbejau su ne viena gydytoja, ji sake, kad tikrai galima nescioms vartoti siais vaistazoles. nezinau ka patart be tu arbateliu, nes man kai uzeina tai nieks nepadeda...vaziuoja stogas ir nervai ir tiek
nepergivenk taip viskas bus gerai man ligei tas pats buvo pirmus 3 MEN PO PERSILEIDIMO RAUDOJAU PADUSKA APSIKABINUS ATRODE KAD VAIKELIUJ KASKAS NEGERAI KAD VEL NUSTOS SIRDELE PLAKT IR DAR VISOKIO VELNIO PRISIGALVOJAU BIJOJAU EIT I LAUKA ATRODE KAD VISI NORI DUOTI MAN I PILVA DABAR JAU 6 MEN APSIRAMINAU DEL VAIKELIO TIK SEIP NERVUOTA NA TAU GAL NETEKO TOS NELAIMES PATIRT LAIKIKIS GALVOK KAD TURESI LELIU GRAZU IR STIPRU DZIAUKIS SAVO PILVELIU VISKAS BUS GERAI IMKIT BALIONELI ABU IR LAIKIKITES
mane irgi si problema kankina, siuo metu studijuoju, labai sunku, greitai pavargstu ne tik fizikai bet ir psichologiskai, noreciau kazkokio palaikymo is tevu ir vyro puses, bet kai jie pamato mane suirzusia dar labiau mane ismusa is veziu, o tada jauciuosi niekam nereikalinga, naktimis nebemiegu, galvoje tiek problemu
QUOTE(a-katyte @ 2007 09 28, 18:49) nepergivenk taip viskas bus gerai man ligei tas pats buvo pirmus 3 MEN PO PERSILEIDIMO RAUDOJAU PADUSKA APSIKABINUS ATRODE KAD VAIKELIUJ KASKAS NEGERAI KAD VEL NUSTOS SIRDELE PLAKT IR DAR VISOKIO VELNIO PRISIGALVOJAU BIJOJAU EIT I LAUKA ATRODE KAD VISI NORI DUOTI MAN I PILVA DABAR JAU 6 MEN APSIRAMINAU DEL VAIKELIO TIK SEIP NERVUOTA NA TAU GAL NETEKO TOS NELAIMES PATIRT LAIKIKIS GALVOK KAD TURESI LELIU GRAZU IR STIPRU DZIAUKIS SAVO PILVELIU VISKAS BUS GERAI IMKIT BALIONELI ABU IR LAIKIKITES deja teko
LABAI UZJAUCIU TAVE MANO VAIKELIUJ BUVO 17 SAV SIRDELE SUSTOJO IR NIEKAS NEPAISKINO DEL KO BET DABAR TIKEKIM VISKAS BUS GERAI TURI BUT GERAI STIPRIBES TAU AUGINK PILVELI IR NESINERVUOK
Kai buvau nestuke taip pat nervas imdavo. siaip ir gydytojai buvau pasisakius tai sake daznai buna toks padidejes jautrumas ir patare geriau nenesioti savyje blogu emociju ir issiverkti, issikrauti ir tai turetu padeti. Tai pas mane budavo tos " iskrovos dienos".
Neseniai palaidojom mano vyro teva. prisizliumbiau,prisinervavau.. Tai vaikelis po to tris dienas "ramus" buvo-per diena gal keli labai silpni spyriai tebuvo. Taip issigandau. Dar labiau pradejau nervuotis. Dabar jau spardo kaip reikiant. Daktare sako viskas gerai,27savaites-tai dar juodesiu nieks ir neskaiciuoja (nuo 31sav pradeda). Bet manvis neramu,ar gali taip but,kad vaikiukas nusprende pasidaryti 3-ju dienu "pertrauka"? Ar gal geriau kazkur butu issitirti del sventos ramybes,ar neatsiliepe jo sveikatytei tas stresas?
Taip
Mano manymu net ir nescia moteris yra zmogus ji negali nesijaudinti ar nesinervuoti, visada maniau kad privalai savo emocijas islieti, nelaikyti ju savyje ir bandyti malsinti, o veliau jos tik dar umiau issivers, juolab budama nescia, negali blogu emociju laikyt, geriau issiverkt, issirekt, kazkaip kitaip iskraut pikti o poto sau maloniais budais pasikraut kazkokiu geru emociju
man didziausia pagalba nervu valdyme mano vyras, nors jis dazniausiai ir tampa mano nervu auka... as jam labai dekinga kad mane supranta ir palaiko... po savo pacios sukeltu audru visad atsiprasau ir prisiglaudziu.. kas man daugiau pades jei ne jis
kartais pagalvoju, koks auksinis yra mano vyras...
jei jis butu buves nescias ir butu keles tokias isterijas, kaip as kad keliau
Iki nestumo mane nebent zemes drebejimas is pusiausvyros butu ismuses, o padar panikuoju del visokiu smulkmenu. Mano reakcijos su logika aiskiai prasilenkia, galiu apsizliubti kad ir viduryje gatves.
Is tiesu tai jau trukdo gyventi, o baisiausia, kad ir kudikis viska jaucia. Gine pasiule magnio pagerti, tai ir geriu dabar didziausiom dozem - nieko jis nepadeda. Tikiuosi po gimdymo tas jautrumas dings? (jei neuzpuls kokia pogimdyvine depresija
Aš tikrai tapau jautresnė, bet tik pastaruoju metu
sveikos. Aš irgi nervuojuosi. Bandau save raminti. Esu trečiam mėnesi, dirbu kirpėja. Prisiuostau tų chemikalų. Man delto ir baisu, kad nepakenkčiau mažiukui. Bandau tas blogas mintis vyt nuo savęs. Bet juk aš ne viena kirpėja gimdanti vaikus
Labiausiai verkdavau žiūrėdama filmus,net animacinius.O ašaringiausias buvo filmas "Rudens legendos",vos ne nuo titrų pradėdavau
As ir siaip jau emocionali pakankamai esu, o nestumo pradzioje issikyriau su mazylio teciu ... Daug teko visko isgyventi, neturiu auksinio vyro palaikymo, tik jo kortele su finansine parama ir zodzius, kad daugiau taip nebegali. Labai labai sunku. Vis dar ... Tuoji dekretines, daug laisvo laiko turesiu. Tik vis kuo toliau, tuo labiau saves gailetis imu, nematau seimos paveikslo, ner mylimo zmogaus salia ir bla bla bla ....
Vat merginos, nori nenori, bet nestuminis padidejes jautrumas labai pasunkino tuos septynis menesius susitvarkyti su savim .... Na, bet tikiu laiminga pabaiga
per tą emocinį jautrumą jau nuo 17 sav. gavau lovos režimą
vos tik sveikata pradeda taisytis, užtenka menkiausio barnio ar šiaip kokios neigiamos emocijos ar nervinės ašaros, kaip viskas vėl pasidaro blogai. o nesinervuoti oi kaip nesigauna...
[quote=Lori,2007 11 20, 01:04]
As ir siaip jau emocionali pakankamai esu, o nestumo pradzioje issikyriau su mazylio teciu ... Daug teko visko isgyventi, neturiu auksinio vyro palaikymo, tik jo kortele su finansine parama ir zodzius, kad daugiau taip nebegali. Labai labai sunku. Vis dar ... Tuoji dekretines, daug laisvo laiko turesiu. Tik vis kuo toliau, tuo labiau saves gailetis imu, nematau seimos paveikslo, ner mylimo zmogaus salia ir bla bla bla .... Vat merginos, nori nenori, bet nestuminis padidejes jautrumas labai pasunkino tuos septynis menesius susitvarkyti su savim .... Na, bet tikiu laiminga pabaiga laikykis nepamirsk, kad dabar tu nebe viena, esi atsakinga uz mazuliuka tavo pilvo gyventoja suprantu, kad mylimo ir rupestingo vyro parama yra be galo svarbi, bet juk yra daugybe kitu zmoniu, kurie tave myli ir rupinasi...kuriems tu be galo reikalinga o kita vertus pamastyk, ar butum laiminga su toku zmogum, kuris atseit "daugiau taip negalejo" ir paliko tave su negimusiu mazyliu...mano nuomone, tokie vyrai neverti tecio vardo...
Uoj kaip vikas suprantu.... aš jau visai nebesusitvarkau su savo jausmais ir emocijomis
aš kai žiūriu gražias pasakas animuotas, tai taip būna užsibliaunu, net vyras išsigąsta, ir kas svarbiausiai sunku po to įsijautus sustot
Pas mane jautrumas labai padidejes
aš irgi esu labai nervuota...
manu kad daug kam su nervais prastai
kai suzinojau kad laukiosi pradejau stiprei nervuotis verkt ,viskas negerai visi neteisus buvo . budavo ir tokiu atveju kadl ekstes kelias sudauziau ir draugas siunta ir pati bijau leliu pakenk bet nera taip lengva save suvaldyt
ir as is tu padidintu jautruoliu
man tai atrodo, kad as tikra isterike tuoj patapsiu
Oj, mergaites, man net palengvejo sita temele paskaicius.... kad ne viena as tokia... verkiu, del visko ir del nieko... buna akimirku, kad atrodo, kad nebezinau, nei kaip, nei kam gyvent, taip viskas atrodo beviltiska ir nemiela.... nuverkiu porcija, tada kazkuriam laikui palengveja.. iki kito asaru priepuolio...
O kad jus zinotumet, kaip mane nervuoja vyras.. siaubas... atrodo, kad net vaiksto ar kvepuoja negerai... kad liecia negerai ir t.t... nors istikruju, jis daugiau negu auksinis... bet nieko su savim padaryti negaliu... Taip laukiu, kad tos busenos man kuo greiciau praeitu, ir tikiuosi, jog ne uz ilgo taip ir bus
Visa gyvenima buvau baisi jautruole.Vos kas, iskart i asaras.Bet dabar dar blogiau.maza to, kad zliumbiu del kiekvienos smulkmenos, tai dar ir pykstu ant visu.Darbe erzina visi bendradarbiai.Bet as juos is anksto ispejau ir atsiprasiau, jei kada ka pikto be reikalo pasakyciau.Labiausiai kencia mano brangusis.
as irgi nebesivaldau...
|