niu, pasireiškiam
Eivilas, Eivilė (12.18) lietuvių: ei- (eiti) + vil- (viltis). reikšmė graži, bet vardas tai man toks šiaip sau, vidutiniškas. kita vertus, gerai, kad lietuviškas, retas. žodžiu, aš nieko prieš neturiu
Gražu.
Grazus visai
jau graziau Emile...
gražu
Švelnus, gražus, moteriškas
labai grazus vardas
Labai gražus
Grazus
pritariu daugumai... labai fainas wardas
Gražus vardas..
gražus
O man vidutiniškas
malonus ištarti, nedažnas
Lakūdra, o ką vadinsi?
Aš už retus vardus
Prabalsavau kad vidutiniška, nors nežinau... Šiaip man prasčiau negu vidutiniška, bet nelaikyčiau nesąmone - tiesiog visiškai ne mano skonio vardas... Man pastaruoju metu išvis vardai su galūne -vilė (išskyrus Radvilė) pasidarė baisūs kažkodėl...
O man kazkaip vaiku vardai asocijuojasi su pazystamu vardais.Pazystu viena Eivile, jai jau septyni.Tai tokia mergaite....Jos visur pilna, jis viska moka, viska zino.Kai vaikas grazus, tai ir vardas grazus.Argi ne tokios asociacijos buna?
visai nieko, tikrai neblogas
labai grazus vardas
Nepatinka
Nelabai koks
Neiprastas, idomus vardas (bent jau man)
Man gražus..
tikrai grazus, svarbiausia - retas vardas
Man su kreipiniu" ei, Vile " asociuojasi. O šiaip negirdėtas vardas, bet savo vaiko tokiu nevadinčiau.
net nezinau
labai panasu i emile
parašiau, kad vidutiniška, nes šiaip tai normalus tas vardas, neblogas gal, bet man absoliučiai neimponuoja vardai, prasidedantis Ei
NEgražus
Man labai grazus, mielas ir skambus
O man visi kurie baigiasi "vile" yra grazus
Nelabai
gražus ir įdomus vardas
Ne nesamonė, bet visiškai negražu
Nors ir yra gražesnių vardų, bet ir šitas neblogas vardas. Ir, jei nebūtų kito pasirinkimo, pritarčiau ir šiam vardui
mano draugės dukrytė Eivilė, iš pradžių buvo keista, o dabar nieko
Man labai gražus, nes tema sukurta kitą dieną po mano gimdymo ir mano draugės
LABAI GRAŽUS VARDUKAS
Gražu!
Man nepatinka
QUOTE(Samy @ 2007 09 22, 19:53) Juk lietuvių kalboje daug vardų su "EI" # Eigilas, Eigilė # Eigintas, Eiginta, Eigintė # Eigirdas, Eigirdė # Eigminas, Eigmina # Eimantas, Eimantė # Eimina, Eiminas # Eimintas, Eiminta # Eimutis, Eimutė # Einara, Einaras # Einarta, Einartas, Einartė # Einas, Einys, Einius # Einora, Einoras, Einorė # Eirimas, Eirimė # Eismantas, Eismantė # Eisvina, Eisvinas # Eisvydas, Eisvydė # Eisvys, Eisvė # Eitautas, Eitautė # Eitmantas, Eitmantė # Eitvilas, Eitvilė # Eitvydas, Eitvydė * Eivilas, Eivilė * Eivilita, Eivilitas, Eivilitė * Eivilta, Eiviltas, Eiviltė * Eivina, Eivinas * Eivinta, Eivintas * Eivydas, Eivydė
Gražus vardukas, bet yra gražesnių
labai gražus vardas
QUOTE(Emerencija @ 2009 11 25, 18:03) Juk lietuvių kalboje daug vardų su "EI" ir nė vieno man gražaus nėra. Kažkoks minkštumo perteklius juose.
Labai grazus vardas.. labai labai
grazus, neatsibodes ir nebanalus
|