sveikos, mane labai domina tiny love vairas automobilyje, ar vaikai mėgsta su juo žaisti? būtų labai įdomu sužinoti jūsų nuomonę
mes turim kitos firmos, smoby lyg, vaira, kuris prisitvirtina prie stiklo. tai musu mazuliui jis nelabai. tuo labiau, kad tik isodintas i auto kedute- nuluzta
tai aš ir galvoju ar nupirkus pačiai nereiks žaisti
Sveiki,
Užvedžiau temą Tiny Love žaisliukams (na neradau apie juos jokių patarimų, nuomonių)... Norėjau pasiklausti, ar vaikams idomus yra TL dramblys? Pasidalinkite patirtimi... ![]() Ačiūks... QUOTE(Ninin @ 2007 08 09, 11:19) Sveiki, Užvedžiau temą Tiny Love žaisliukams (na neradau apie juos jokių patarimų, nuomonių)... Norėjau pasiklausti, ar vaikams idomus yra TL dramblys? Pasidalinkite patirtimi... ![]() Ačiūks... nežinau kaip dramblys, bet mes turime kamuolį, tai žaidžia, bet labai trumpai
Su drambliu zaidzia maniskis, o su kamuoliu nelabai, nes ten nelabai yra su juo ka zaist
Maniškis turi nemažai TL žaisliukų,tame tarpe ir kamuolį.Tai galiu pasakyt kad su juo ilgokai žaidžia,nes jam smagiausia kai tos muzikytės suskamba
Mes irgi turim kamuolį ir dramblį. kamuolys labai trumpam - patranko ir viskas. O drambliui dar per mažas, bet žiedus numauti labai reikia, su kamuoliukais atskirai žaidžia, o kai mama mėto kamuolius į dramblį-tai visai įdomu
Dar turim tiny love gėlytę - tai žaidė nuo 2 mėn. iki pusės metų.
Mano vaikui,kol dar tik gulėjo labai patiko Tiny Love bananas
Mano vaikui ir kamuolys ir drambliukas
Esu nemazai pirkusi TN ir FP lavinamuju zaislu ir esu jais labai patenkinta, speju, kad ir mano zuikiui jie prie sirdies, nes vyras 1,9 men. amziaus, o kiekviena karta juose atranda kazka idomaus
mano dukrytei labai patiko tas drambiukas,dar iki šiol karts nuo karto kamuoliukus pamėto
gal kas turejote siuos zaislus? zadu pirkti savo mazikei
![]()
QUOTE(Ninin @ 2007 08 09, 12:19) Sveiki, Užvedžiau temą Tiny Love žaisliukams (na neradau apie juos jokių patarimų, nuomonių)... Norėjau pasiklausti, ar vaikams idomus yra TL dramblys? Pasidalinkite patirtimi... Dovanojau as toki drambliuka krikstasuniui jam buvo 8 menesiai tai nelabai suprato, kad reikia mesti tuos kamuoliukus tai is pradziu metydavau pati tuos rutuliukus i vidu o jis dziaugdavosi kai muzikele grodavo o labiausiai jam patiko traskancios celofanines ausytes tai galva drambliuko nueme ir ausytes bande "paragauti"
Drambli turim nuo 6 men. ,tai tuo metu buvo idomu tik cezancios dramblioausys ir straublys-juos kramtydavo, o nuo 8 men. pradejo metyti kamuoliukus , juos dauzyti viena i kita .Kol kas zaislas dar nenusibodo.
Turėjom pelę su sūriu. Pelė jėga, sūris liko nepanaudotas.
Vilniuj prekiauja, UAB Zaidma, Naugarduko gatvej
QUOTE(lupipita @ 2007 09 19, 13:31) o mums labai patiko suris sūrį aš išgrojau O šiaip nelabai domisi mano panelė žaislais
Dramblys labai labai mum patinka, turim nuo šešių mėnesių, tai ir dabar mėto kamuoliukus, žaidžia - tik jau kažkas su muzikytėm atsitiko - nebegroja
mano maziukui 3 men, turim pele su suriu, lanka ant kedutes ir vezimo, triushi ir t.t. galiu pasakyti, kad maziui labai patnka ypac triushis ir suris. jam tos surio skylutes amzinas atradimas, kaishioja pirshtus i jas, tempia, bet kol kas muzikinio mygtuko neatrado
tiny love zaislu spalvos man patinka ir zaismingi tie zaislai rekomenduoju
Turim pelę su sūriu nuo 2 mėn., pelė labiau patiko mažiukui, o sūris vis dar eina į trąsą
Mes turim lavinamaji kilimeli, banana, apelsina ir drambli. Kilimelis
mes ir turim banana, lanka, gaidy, ir dar toki zuiki FP, dabar uzsakiau kamuoli kaledom, mano abu vaikau su tais zaislai zaidzia
Mes taip pat labai megstam Tiny Love zaisliukus
Mes turim lavinimo kilimeli ir banana. Banana dar kartais patraskindavo, o kilimelis tai nelabai, na bent jau mums, tiek kad yra, arba reikia keliom minutem, bet siaip neidomus jam
Mes turim TL kvepiančią gėlytę, tai mažoji su ja mielai žaidžia
QUOTE(gandriukas @ 2007 10 18, 11:19) Pirkit, tikrai nesigailėsit
Gal kas patars kur galima pirkti tokią išlankstomą knygelę į lovytę, kur iš vienos pusės baltai-juodi-raudoni paveiksliukai, o iš kitos - spalvoti. Berods tiny love firmos. apvažiavau visas vilniaus žaislų pardes, bet niekur nėra jų.
Mano mazoji labai nemegdavo vaziuot masina, tai susikaupem, ir vieneriu metuku gimtadieniui padovanojom TL vaira, manem, gal bus smagiau keliauti. Nors sis zaislas brangus, bet pinigeliu negaila, nes pasiteisino. Imdavom vaira i masina, bet daugiausia su juo zaizdavo namie. Labai smagi neikyri muzikele, pagal kuria tuoj pradejo sokti, idomu spaudyt gyvunelius ir klausyti, ka jie sako. Zodziu, tikrai vertas demesio zaislas. Nors dukrytei tuoj du metukai, bet dar vis issitraukia pamaigyt vaira.
Nuo pat gimimo turime kvepiancia TL gelyte, o nuo metuku - kamuoli ir vaira. Man TL zaisliukai labai patinka , o mano panele nusitvere tik vaira. Gelyte ir kamuolys taip ir nesulauke jokio demesio, nors karts nuo karto paslepdavau ir bandydavau istraukt po kiek laiko. Net gaila. Ypac kamuolys, atrodo, turetu but vaikams idomus. Matyt, tikrai priklauso nuo vaiko.
mes turim pele su suriu. tai labai patinka ypac suris.turim obuoli,irgi mielai zaide,bet jau pabodo. super tyne love ropojima skatinantis kamuoliukas,dar ir dabar zaidzia
Mes turim TL banana su kuriuo žaidžiam nuo 3mėn neseniai nupirkau apelsina ir obuoli tai jam tikrai šie žaisliukai patinka
Gal kas jau prissižaidė ir norėtu parduoti mums ?)
Mes turim lavinamaji kilimeli, traskancia drebancia kirmelyte, mano vaikuciu jie labai patinka
quote=breira,2008 01 15, 21:36] Aha ir mes šituos turim [/quote] manau eina kalba apie sita drambliuka ![]() [/quote] Drambliuku neuzilgo turetu atsirasti Per kelis metus jau susidare topiniu zaislu saraselis
Mes turim kvepiancia gelyte,obuoli ,vibruojancia kirmelyte,barskuti ir musu maziui jie labai patinka.Ypac megsta pagrauzti ir paciupineti ten prisiutas etiketes.
Neterko pirkti kadangi mano vaikai jau pakankamai didele ir nereikia jierems barskuciu ir cypsinciu kamuoliuku
Na labai fainus tie Tiny Love zaislkiukai,nekiek vaikui bet ir suaugusem net idomus
Mums labai patiko
QUOTE(vienaragiuke @ 2008 01 21, 16:57) Neterko pirkti kadangi mano vaikai jau pakankamai didele ir nereikia jierems barskuciu ir cypsinciu kamuoliuku QUOTE(Vaiduska @ 2008 01 21, 21:26) QUOTE(Sniega1 @ 2008 01 21, 21:53) QUOTE(Pentarda @ 2008 01 21, 23:03) Na jau kokie "išsamūs" atsiliepimai apie žaisliukus. Bent jau taip rašykite kaip agnuska parašė (kiek mėn, kuom patiko tas žaisliukas, kaip su juo žaidžia) o tokius kaip viršuje pacituotus geriau nerašykite, vistiek ištrinsiu. QUOTE(agnuska @ 2008 01 22, 22:48)
Gal kas galit patarti koki zaisla idomu berniukui nupirkti 1.5-2m? Aciu
QUOTE(Pentarda @ 2008 01 22, 01:03) Labai atsiprasau Pasitaisysiu Taigi isigijom ta TL banana, kai gavau maniau, kad tikrai per velai isigijom Na ir ka...pasirodo mazajam jis patiko
mum 6 men, turim pele su suriu, tai labai su suriu zaidzia,ir pakramto, muzikyte ijungia, pele nepatiko, ir moliuga turim - nezaidzia, bandau sudominti ir uz seklytes tempiu kuri vibruoja , ir pedutes rodau kuriose veidrodeliai bet nepatiko , bandysim pirkt drambli
QUOTE(UREJA @ 2008 01 25, 18:51) mum 6 men, turim pele su suriu, tai labai su suriu zaidzia,ir pakramto, muzikyte ijungia, pele nepatiko, ir moliuga turim - nezaidzia, bandau sudominti ir uz seklytes tempiu kuri vibruoja , ir pedutes rodau kuriose veidrodeliai bet nepatiko , bandysim pirkt drambli Ir mums gal reik pagalvoti apie drambli... ...tai jau net nezinau ka geriau rinktis, o gal verta isigyt abu zaisliukus |