Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jonas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Žalia Rūta
QUOTE(nep @ 2009 12 02, 22:19)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif tai jau tikrai.
*

Geda uz toki mastyma doh.gif Kiekviena varda galima iskraipyti. Ruta - lb grazu, bet.. Ruta puta... Del to neduotumet?
Inga741
As noriu berniukui isrinkti tikra lietuviska varda toki kaip jonas, petras, povilas...
Gal kas zinote daugiau tokio tipo variantu, parasykite smile.gif
JUSTITIA
Jei turėsim sūnų, bus Jonas tikrai thumbup.gif
Pinavija Nuostabioji
labai patinka šitas vardas. nepasakyčiau, kad dažnas, nepažįstu nei vieno Jonuko unsure.gif
tikroji meile
Visai nieko 4u.gif
antanina22
musu sunelis jonas, man labai grazu blush2.gif ir musu prosnelei lengva isiminti drinks_cheers.gif
-Tynka-
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2009 12 27, 10:19)
jau buvom tikri,kad savo suneliui duosim toki varda, bet kai per viena diena sutikau tris Jonukus, supratau,kad sis vardas jau "ant bangos". Jeigu jo sunui neduosim tai tik todek,kad nenorim jog darzelyje grupej jis nebutu vienas is triju bendravardziu.. smile.gif siaip grazus vardas smile.gif
*

Kaip matau, visgi pavadinote Jonu bigsmile.gif

Nu blyn, aš irgi nesitikėjau, kad šis vardas pasidarys toks populiarus... g.gif
nuotakyte
Laukiu antro vaikelio, šidy jaučiu kad bus sūnus.Pavadinsime JONU bigsmile.gif todėl kad bus pirmas berniukas anūkas seneliui JONUI thumbup.gif thumbup.gif Jau įsivaizduoju kai pranešim kas darysis, balius su triūbais bus, o krikštysim per JOnines mirksiukas.gif Uošvis nuostabus, taurus žmogus, norėčiau kad ir sūnus toks užaugęs būtų.
Aišku, reikia kad dievulis duotų ir išnešiočiau savo Jonuką unsure.gif
Šiaip išprincipo nekenčiu sudurtinių mandrų vardų-pykina jau.Dukrai net svarstėm duoti Mariją vardą, bet vyras Marius tai nesutiko doh.gif lotuliukas.gif užtenka čia giminėj tū Marijonų lotuliukas.gif
muminukas
QUOTE(-Tynka- @ 2010 06 05, 22:55)

Nu blyn, aš irgi nesitikėjau, kad šis vardas pasidarys toks populiarus...  g.gif
*

statistikos departamento teikiamais duomenimis, tai yra populiariausias Lietuvos vyrų vardas mirksiukas.gif
Ruby Tuesday
Man tai pats universaliausias vardas, galiu isivaizduoti tiek dvimeti pypli Jonuka, tiek zilagalvi seneli Jona smile.gif
Ašaka
Gražus vardas, pažįstu daug puikių Jonų ir Janinų
zapukė
Labai geras vardas thumbup.gif
Tiūtė
Senas ir geras vardas:)
aggree
Aš už tokį vardą. Norėčiau savo sūnui tokį duoti, bet giminėj jau užimtas... Senelis, tėtis, sūnus... Mums vietos nebebėra smile.gif O ir vaikui, ir suaugusiam papildoma šventė smile.gif mes saviems Jonams visada vainikus nupinam smile.gif
angelu kalva
Gimtu dar vienas sunus, tikrai pavadinciau Jonu.
egilis
Geriausias vardas thumbup.gif Kiek pazistu, visi super(tame tarpe ir mano Jonukas smile.gif )
Kacyce
Superinis vardas, mes negalėjom Junuku vadint, nes du seneliai yra Jonai, o pagal prietarą nereikia giminėj to pčio vardo dėti kol gyvi kiti to vardo nešiotojai... Na nesvarbu, bet man tai pats gražiausias vyriškas vardas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.