QUOTE(nep @ 2009 12 02, 22:19)
Geda uz toki mastyma
As noriu berniukui isrinkti tikra lietuviska varda toki kaip jonas, petras, povilas...
Gal kas zinote daugiau tokio tipo variantu, parasykite
Jei turėsim sūnų, bus Jonas tikrai
labai patinka šitas vardas. nepasakyčiau, kad dažnas, nepažįstu nei vieno Jonuko
Visai nieko
musu sunelis jonas, man labai grazu
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2009 12 27, 10:19) jau buvom tikri,kad savo suneliui duosim toki varda, bet kai per viena diena sutikau tris Jonukus, supratau,kad sis vardas jau "ant bangos". Jeigu jo sunui neduosim tai tik todek,kad nenorim jog darzelyje grupej jis nebutu vienas is triju bendravardziu.. Kaip matau, visgi pavadinote Jonu Nu blyn, aš irgi nesitikėjau, kad šis vardas pasidarys toks populiarus...
Laukiu antro vaikelio, šidy jaučiu kad bus sūnus.Pavadinsime JONU
Aišku, reikia kad dievulis duotų ir išnešiočiau savo Jonuką Šiaip išprincipo nekenčiu sudurtinių mandrų vardų-pykina jau.Dukrai net svarstėm duoti Mariją vardą, bet vyras Marius tai nesutiko
Man tai pats universaliausias vardas, galiu isivaizduoti tiek dvimeti pypli Jonuka, tiek zilagalvi seneli Jona
Gražus vardas, pažįstu daug puikių Jonų ir Janinų
Labai geras vardas
Senas ir geras vardas:)
Aš už tokį vardą. Norėčiau savo sūnui tokį duoti, bet giminėj jau užimtas... Senelis, tėtis, sūnus... Mums vietos nebebėra
Gimtu dar vienas sunus, tikrai pavadinciau Jonu.
Geriausias vardas
Superinis vardas, mes negalėjom Junuku vadint, nes du seneliai yra Jonai, o pagal prietarą nereikia giminėj to pčio vardo dėti kol gyvi kiti to vardo nešiotojai... Na nesvarbu, bet man tai pats gražiausias vyriškas vardas.
|