aš už lietuviškus paprastus vardus
man Jonas nelabai vardas
Mano vyrui labai grazus Jonas, o as buvau labai pries - man asocijuojasi su pasaku Jonuku, siaip toks storzieviskas vardas. Pavadinome berniuka - Joris (panasu pagal skambesi, bet minkstesnis, svelnesnis, naujoviskesnis vardas).
Jonas - geras vardas
Nepatinka man tokie vardai kaip Jonas, asocijuojasi su provincija, ten pilna Jonu, Juozu, Petru, Povilu, Zigmu, Kaziu, Onuciu ir ZOsiu. Jei man tevai butu koki panasu varda uzdeje, buciau ant ju pykusi. Negi kokio nors siuolaikisko vardo nesugalvojat?
QUOTE(siaulietuke @ 2007 09 09, 09:16) Nepatinka man tokie vardai kaip Jonas, asocijuojasi su provincija, ten pilna Jonu, Juozu, Petru, Povilu, Zigmu, Kaziu, Onuciu ir ZOsiu. Jei man tevai butu koki panasu varda uzdeje, buciau ant ju pykusi. Negi kokio nors siuolaikisko vardo nesugalvojat? ir kokį šiuolaikišką vardą tau UŽDĖJO? QUOTE(siaulietuke @ 2007 09 09, 09:16) Nepatinka man tokie vardai kaip Jonas, asocijuojasi su provincija, ten pilna Jonu, Juozu, Petru, Povilu, Zigmu, Kaziu, Onuciu ir ZOsiu. Jei man tevai butu koki panasu varda uzdeje, buciau ant ju pykusi. Negi kokio nors siuolaikisko vardo nesugalvojat? Ta prasme siuolaikisku, tai tipo Antonijus, Luisas, Dzonis ir pan?
Jonas- man labai gražus vardas
Nieko neprikisi
mūsų mažuliukas - jonukas
o beto, lišna šventė yra
Pazistu gal kokius tris mazus Jonukus. Visai grazu:)
Mano tetis Jonas
na va, tokie gražūs atsiliepimai
o jei tik kokia tema apie keviną ar darjaną būva, iškart pradeda pulti paskelbusiosios - negi visiems Jonais vadinti QUOTE(siaulietuke @ 2007 09 09, 08:16) Nepatinka man tokie vardai kaip Jonas, asocijuojasi su provincija O tai provincijoje tavo manymu gyvena visokie nevykėliai? Didžioji lietuvių dalis yra iš provincijos Jonas gražus vardas. Ilgai savo antram sūnui negalėjome išrinkti vardo. Galų gale ėmėme juokauti, kad pavadinsime Jonu, tik tas vardas jam kažkaip "neprilipo". Beje tą vardą mums daug kas siūlė.
Mes kai laukėmės ir jau rinkom sūnui vardą, tai ilgai negalėjom apsispręst ar Jonas ar Ąžuolas. Taigi jei antrą turėsim sūnų, tai turbūt bus Jonas
žiūriu
Labai gražus vardas
.... o ir mano pirma meilė buvo Jonas
Verta taip vadinti,geras vardas.Ir papildomą šventę vaikas turės,visų pagerbtas bus.Liuks.
Man gražus vardas, o MB
Tai jei kada turėsim sūnų, ko gero pavadinsim dviem vardais
Mes labai patenkinti šiuo vardu
O vadiname Joniuku, Jonuku, Joneliu, Joniukėliu, Joniukaičiu QUOTE(siaulietuke @ 2007 09 09, 06:16) Nepatinka man tokie vardai kaip Jonas, asocijuojasi su provincija, ten pilna Jonu, Juozu, Petru, Povilu, Zigmu, Kaziu, Onuciu ir ZOsiu. Jei man tevai butu koki panasu varda uzdeje, buciau ant ju pykusi. Negi kokio nors siuolaikisko vardo nesugalvojat? Tai gal koks Džordanas? O gal Lemūras?
jonas -
man patinka
NORVEGIJOJE DABAR YRA POPULIARUS VARDAS JONAS, BET JIE TARIA TIK JUNAS...
Mano vyras JONAS
Siaip anksciau sitas vardas man nebuvo grazus... dabar jau pripratau, tai normalus vardas. Uosviai kuri laika spaude,kad jeigu gims berniukas - butinai bus Jonas, nes tevas jonas, senelis jonas, prosenelis jonas. ALE REIKIA TESTI jonu dinastija BEt as grieztai nusprendziau,kad daugiau nebus jokiu JONU
Labai gražus vardukas. Tik jei derintųsi prie pavardės.
Na aš tai savo sūnaus taip nepavadinčiau
QUOTE(Blue_rose @ 2008 01 18, 14:40) Mano vyras JONAS Siaip anksciau sitas vardas man nebuvo grazus... dabar jau pripratau, tai normalus vardas. Uosviai kuri laika spaude,kad jeigu gims berniukas - butinai bus Jonas, nes tevas jonas, senelis jonas, prosenelis jonas. ALE REIKIA TESTI jonu dinastija BEt as grieztai nusprendziau,kad daugiau nebus jokiu JONU Būtinai pratęsčiau tradiciją..
Fainas vardelis. Tik darosi labai populiarus
man labai fainas vardukas
Man labai grazus vardas JONAS
mano mociutes kaime bent keli Jonai yra,tai man asmeniskai sis vardas kazkodel su kaimu siejasi
niekad neatsibostantis vardas
net nzn man ir grazus vardukas ir siek tiek baisu vaikui duot, kad kiti nesityciotu... o gal as cia prisigalvoju...MB tai jau uzsitriedes,kad tik Jonukas musu mazylis butu...o as vis dar mastau...musu pavarde tokia grynai tautiska, lietuviska, jei dar ir varduka toki duosim tai bijau kad gausis kaip tam eilerasty: eina kolukietis rankoje greblys...
QUOTE(mergina05 @ 2008 05 17, 09:36) MB tai jau uzsitriedes,kad tik Jonukas musu mazylis butu...o as vis dar mastau...musu pavarde tokia grynai tautiska, lietuviska, jei dar ir varduka toki duosim tai bijau kad gausis kaip tam eilerasty: eina kolukietis rankoje greblys... Oi, mano situacija!
Man gražus vardas Jonas. Žiūriu, dabar vėl darosi populiarus
QUOTE(mergina05 @ 2008 05 17, 08:36) net nzn man ir grazus vardukas ir siek tiek baisu vaikui duot, kad kiti nesityciotu... o gal as cia prisigalvoju...MB tai jau uzsitriedes,kad tik Jonukas musu mazylis butu...o as vis dar mastau...musu pavarde tokia grynai tautiska, lietuviska, jei dar ir varduka toki duosim tai bijau kad gausis kaip tam eilerasty: eina kolukietis rankoje greblys... o kas gali tyčiotis?
Siuo metu vel labai populiarus sis vardas
QUOTE(rasras @ 2008 05 17, 09:01) Oi, mano situacija! jezus Marija Kas nešiojo pilvelyje vaiką 9 mėnesius ir jaučia koks jam vardelis labiau tiktų? Tu ar vyras?
manau jau prie sio vardo visi yra iprate nes jis labai populiarus
Bet labai daznas.. as savo vaikui neduociau tokio vardo
Puikus lietuviškas vardas. Mano abu seneliai buvo Jonai - tvirti, išdydūs, dori žmonės
Aš už lietuviškus vardus, pavardes ir tradicijas perduodant vardą iš kartos į kartą O be Jono man dar labai gražus Vytautas
Man patinka...Tiksliau pradejo vel patikt.Jei pries kelis metus butu paklause,tai buciau atsakius,kad jokiu budu savo vaiko Jonu nevadinsiu.
Jei sekantis bus berniukas,tai bus tikrai Jonukas
Mano mažius Jonukas, nes šį vardą atsinešė gimdamas (šiaip turi du vardus)
|