Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jonas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Palaida Bala
aš už lietuviškus paprastus vardus ploja.gif Jonas - gražus vardas thumbup.gif
jurgitav
man Jonas nelabai vardas
Atlantida
Mano vyrui labai grazus Jonas, o as buvau labai pries - man asocijuojasi su pasaku Jonuku, siaip toks storzieviskas vardas. Pavadinome berniuka - Joris (panasu pagal skambesi, bet minkstesnis, svelnesnis, naujoviskesnis vardas).
Gege
Jonas - geras vardas thumbup.gif
zole
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 09, 18:09)
o man labai super vardas. mažiukas būtų Jonukas, o po to visas Jonas  wub.gif
*

thumbup.gif
siaulietuke
Nepatinka man tokie vardai kaip Jonas, asocijuojasi su provincija, ten pilna Jonu, Juozu, Petru, Povilu, Zigmu, Kaziu, Onuciu ir ZOsiu. Jei man tevai butu koki panasu varda uzdeje, buciau ant ju pykusi. Negi kokio nors siuolaikisko vardo nesugalvojat?
muminukas
QUOTE(siaulietuke @ 2007 09 09, 09:16)
Nepatinka man tokie vardai kaip Jonas, asocijuojasi su provincija, ten pilna Jonu, Juozu, Petru, Povilu, Zigmu, Kaziu, Onuciu ir ZOsiu. Jei man tevai butu koki panasu varda uzdeje, buciau ant ju pykusi. Negi kokio nors siuolaikisko vardo nesugalvojat?
*

ir kokį šiuolaikišką vardą tau UŽDĖJO?
Shirshe
QUOTE(siaulietuke @ 2007 09 09, 09:16)
*

Ta prasme siuolaikisku, tai tipo Antonijus, Luisas, Dzonis ir pan? lotuliukas.gif
Kurmiukė
Jonas- man labai gražus vardas ax.gif Konkretus, solidus, ir vaikai neišpravardžiuos bigsmile.gif , kol dar bus mažas. Tikrai geras vardas.
Sadovile
Nieko neprikisi
joločka
QUOTE(Shirshe @ 2007 09 09, 14:56)
Ta prasme siuolaikisku, tai tipo Antonijus, Luisas, Dzonis ir pan?  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
spyglis2
mūsų mažuliukas - jonukas mirksiukas.gif thumbup.gif labai gražu ir savo vaiko su kitu vardu neįsivaizduoju schmoll.gif dar galvojom apie "šiuolaikišką" (kur kas antras vaikas vaikšto) - pijų, bet tiesiog neprilipo biggrin.gif
o beto, lišna šventė yra blush2.gif
laumike
thumbup.gif Labai grazus vardukas, jei tik mums gims berniukas, bus Jonukas drinks_cheers.gif
Casual
Pazistu gal kokius tris mazus Jonukus. Visai grazu:)
tasha
Mano tetis Jonas wub.gif Man labai grazu, mazukas Jonukas, kai uzauga vyras Jonas
muminukas
na va, tokie gražūs atsiliepimai wub.gif
o jei tik kokia tema apie keviną ar darjaną būva, iškart pradeda pulti paskelbusiosios - negi visiems Jonais vadinti doh.gif bet Jonukas - toks šaunus vardukas thumbup.gif wub.gif
Nireglina
QUOTE(siaulietuke @ 2007 09 09, 08:16)
Nepatinka man tokie vardai kaip Jonas, asocijuojasi su provincija                                       

O tai provincijoje tavo manymu gyvena visokie nevykėliai? Didžioji lietuvių dalis yra iš provincijos lotuliukas.gif

Jonas gražus vardas. Ilgai savo antram sūnui negalėjome išrinkti vardo. Galų gale ėmėme juokauti, kad pavadinsime Jonu, tik tas vardas jam kažkaip "neprilipo". Beje tą vardą mums daug kas siūlė.
Beta
Mes kai laukėmės ir jau rinkom sūnui vardą, tai ilgai negalėjom apsispręst ar Jonas ar Ąžuolas. Taigi jei antrą turėsim sūnų, tai turbūt bus Jonas thumbup.gif
muminukas
žiūriu lens.gif nirelginos ir Betos Ąžuolai tik keliomis dienomis skiriasi mirksiukas.gif
Beta
QUOTE(muminukas @ 2007 11 03, 09:08)
žiūriu lens.gif nirelginos ir Betos Ąžuolai tik keliomis dienomis skiriasi  mirksiukas.gif
*

Ale tikrai hihihi.gif
vaivos juosta
Labai gražus vardas wub.gif .
.... o ir mano pirma meilė buvo Jonas wub.gif wub.gif ech.....
***Žaltvykslė
Verta taip vadinti,geras vardas.Ir papildomą šventę vaikas turės,visų pagerbtas bus.Liuks.
Novely
Man gražus vardas, o MB schmoll.gif mums sunku sutarti dėl vardo rolleyes.gif
Tai jei kada turėsim sūnų, ko gero pavadinsim dviem vardais ax.gif
Ice
Mes labai patenkinti šiuo vardu wub.gif Neįsivaizduoju savo vaiko kitokiu vardu. Su MB jau labai seniai sakėme, kad jei turėsime sūnų - bus Jonukas. Po gimimo aš galvojau dar pamąstysiu, gal kokį kitą vardą duoti. Ligoninėje atveža man vaikutį su lopšiuku, o ant jo užrašas "Mano vardas Jonas" biggrin.gif MB klausiu, o kodėl? O tas mano klausimo nesuprato, sako, taigi jis liepė taip užrašyti, tipo jam savaime jau buvo aišku, kad gimė Jonukas tongue.gif
O vadiname Joniuku, Jonuku, Joneliu, Joniukėliu, Joniukaičiu wub.gif , kartais Joniu rolleyes.gif, kai būna labai išdykęs.
Ausrele P
QUOTE(siaulietuke @ 2007 09 09, 06:16)
*

Tai gal koks Džordanas? O gal Lemūras? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
insi
jonas - thumbup.gif vardas. be to, kiek pazinojau jonu - visi super berniokai buvo.
destination
man patinka wub.gif labai gražus, ir kiek pažįstu Jonų-visi thumbup.gif
-edita-
NORVEGIJOJE DABAR YRA POPULIARUS VARDAS JONAS, BET JIE TARIA TIK JUNAS...
Blue_rose
Mano vyras JONAS thumbup.gif
Siaip anksciau sitas vardas man nebuvo grazus... dabar jau pripratau, tai normalus vardas.
Uosviai kuri laika spaude,kad jeigu gims berniukas - butinai bus Jonas, nes tevas jonas, senelis jonas, prosenelis jonas. ALE REIKIA TESTI jonu dinastija doh.gif
BEt as grieztai nusprendziau,kad daugiau nebus jokiu JONU schmoll.gif
apsikabinkim
Labai gražus vardukas. Tik jei derintųsi prie pavardės. ax.gif
dontstop
Na aš tai savo sūnaus taip nepavadinčiau unsure.gif
samiene
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 09, 17:09)
o man labai super vardas. mažiukas būtų Jonukas, o po to visas Jonas  wub.gif
*

drinks_cheers.gif wub.gif
***Žaltvykslė
QUOTE(Blue_rose @ 2008 01 18, 14:40)
Mano vyras JONAS thumbup.gif
Siaip anksciau sitas vardas man nebuvo grazus... dabar jau pripratau, tai normalus vardas.
Uosviai kuri laika spaude,kad jeigu gims berniukas - butinai bus Jonas, nes tevas jonas, senelis jonas, prosenelis jonas. ALE REIKIA TESTI jonu dinastija  doh.gif
BEt as grieztai nusprendziau,kad daugiau nebus jokiu JONU  schmoll.gif
*

Būtinai pratęsčiau tradiciją.. 4u.gif
idea fix
Fainas vardelis. Tik darosi labai populiarus 4u.gif
renatula
man labai fainas vardukas thumbup.gif , o jei dar pratesent tracijas... drinks_cheers.gif
Kotre
Man labai grazus vardas JONAS 4u.gif thumbup.gif
bimkutele
mano mociutes kaime bent keli Jonai yra,tai man asmeniskai sis vardas kazkodel su kaimu siejasi blush2.gif
sena niekšė
niekad neatsibostantis vardas thumbup.gif
beieškanti
thumbup.gif
mergina05
net nzn man ir grazus vardukas ir siek tiek baisu vaikui duot, kad kiti nesityciotu... o gal as cia prisigalvoju...MB tai jau uzsitriedes,kad tik Jonukas musu mazylis butu...o as vis dar mastau...musu pavarde tokia grynai tautiska, lietuviska, jei dar ir varduka toki duosim tai bijau kad gausis kaip tam eilerasty: eina kolukietis rankoje greblys... tongue.gif
*Jalta*
QUOTE(mergina05 @ 2008 05 17, 09:36)
MB tai jau uzsitriedes,kad tik Jonukas musu mazylis butu...o as vis dar mastau...musu pavarde tokia grynai tautiska, lietuviska, jei dar ir varduka toki duosim tai bijau kad gausis kaip tam eilerasty: eina kolukietis rankoje greblys...  tongue.gif
*

Oi, mano situacija! ax.gif Kas tiems vyrams... doh.gif Kai tik pradėjau lauktis, vyras vis glostydavo pilvą ir klausdavo, kaip Jonukas laikosi... doh.gif apie dukrytę nebuvo nei kalbos... Verkiau kelias dienas ir slapčia meldžiausi, kad gimtų mergytė...Nenorėjau susilaukti sūnaus vien dėl to, kad būtų reikėję pavadinti Jonuku. verysad.gif Draugės ramino, kad vardas visai gražus, o man kažkaip nelabai... ax.gif Gimė dukrytė... assa.gif assa.gif assa.gif
Ajya
Man gražus vardas Jonas. Žiūriu, dabar vėl darosi populiarus smile.gif
muminukas
QUOTE(mergina05 @ 2008 05 17, 08:36)
net nzn man ir grazus vardukas ir siek tiek baisu vaikui duot, kad kiti nesityciotu... o gal as cia prisigalvoju...MB tai jau uzsitriedes,kad tik Jonukas musu mazylis butu...o as vis dar mastau...musu pavarde tokia grynai tautiska, lietuviska, jei dar ir varduka toki duosim tai bijau kad gausis kaip tam eilerasty: eina kolukietis rankoje greblys...  tongue.gif
*

o kas gali tyčiotis? blink.gif jau greičiau iš Luko svogūno, rusų kalbos pramokę, tyčiosis negu iš Jono. dažniausias vardas LT cool.gif
Orinciukas
Siuo metu vel labai populiarus sis vardas smile.gif Zinau bent kelis mazylius siuo vardu ir mamyciu planuojanciu savo berniukus juo pavadinti. Siaip man tai visai grazus lietuviskas vardas. Ir svente va "lysna" vaikui ir giminei visai bus thumbup.gif 4u.gif
Nieko sau
QUOTE(rasras @ 2008 05 17, 09:01)
Oi, mano situacija!  ax.gif Kas tiems vyrams... doh.gif Kai tik pradėjau lauktis, vyras vis glostydavo pilvą ir klausdavo, kaip Jonukas laikosi... doh.gif apie dukrytę nebuvo nei kalbos... Verkiau kelias dienas ir slapčia meldžiausi, kad gimtų mergytė...Nenorėjau susilaukti sūnaus vien dėl to, kad būtų reikėję pavadinti Jonuku.  verysad.gif Draugės ramino, kad vardas visai gražus, o man kažkaip nelabai... ax.gif Gimė dukrytė... assa.gif  assa.gif  assa.gif
*

jezus Marija blink.gif Kodėl tu turėtum vadinti sūnų vardu, kuris tau nepriimtinas? g.gif
Kas nešiojo pilvelyje vaiką 9 mėnesius ir jaučia koks jam vardelis labiau tiktų? Tu ar vyras? bigsmile.gif
VyresniojiSesyte
manau jau prie sio vardo visi yra iprate nes jis labai populiarus smile.gif kur nenuvaziuoji visur jonas ir jonas biggrin.gif manau tikras lietuviskas vardas ir ner ko tyciotis.... biggrin.gif
_Only_
Bet labai daznas.. as savo vaikui neduociau tokio vardo rolleyes.gif
relija
Puikus lietuviškas vardas. Mano abu seneliai buvo Jonai - tvirti, išdydūs, dori žmonės smile.gif
Aš už lietuviškus vardus, pavardes ir tradicijas perduodant vardą iš kartos į kartą mirksiukas.gif
O be Jono man dar labai gražus Vytautas smile.gif
julima
Man patinka...Tiksliau pradejo vel patikt.Jei pries kelis metus butu paklause,tai buciau atsakius,kad jokiu budu savo vaiko Jonu nevadinsiu.

Jei sekantis bus berniukas,tai bus tikrai Jonukas wub.gif
Bahama mama
Mano mažius Jonukas, nes šį vardą atsinešė gimdamas (šiaip turi du vardus) ax.gif Man labai gražus vardas wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.