Štai toks vardukas. Nežinau kodėl, bet jis man labai mielas... Ir jau tarp Kernių, Kiprų ir kitokių naujų berniukų vardų, manau, būtų išskirtinis...
Man negrazus vardas Jonas ir siaip labai jau atsibodes .
Man tai labai grazus, toks vyriskas
vardas kaip vardas. tikrai dažnas labai- ir tarp vyresnių žmonių daug, ir tarp mažylių neretas
man labai grazus vardas, apskritai as uz klasikinius hebrajiskus vardus. tiesa, savo sunaus Jonu nevadinciau, nes MB toki varda jau nesioja, man kazkaip nelabai, kai vaikai vadinami tevu vardais..
vardas kaip vardas
o man labai super vardas. mažiukas būtų Jonukas, o po to visas Jonas
Geras vardas
savo vaikui tokį kažin ar duočiau.
bet kažkur girdėjau tokią mintį, kad reik vaikus Jonais vadint, o tai greitai nebus kam Joninių švęst tai va, šio vardo didelis pliusas yra Joninės QUOTE(Dios @ 2007 08 09, 22:39) savo vaikui tokį kažin ar duočiau. bet kažkur girdėjau tokią mintį, kad reik vaikus Jonais vadint, o tai greitai nebus kam Joninių švęst tai va, šio vardo didelis pliusas yra Joninės
Gyvenau visa gyvenima Lietuvoje, bet mano pazystamu rate - nei vieno Jono.
Toks universalus vardas, manau. Bet man jis nelabai Labai nepatinka.
o man grazus tie lietuviski vardai, bet uz jona man gal graziau Jurgis, taip malonybiskai galima jurgineliu, Jurgeliu vadinti. Bet ir Jonas
Man Jonas nepatinka
Man tai nelabai toks vardas
trumpas ir grazus
Labai geras vardas
kol kas Jonas - populiariausias Lt vyrų vardas
Jonų pažįstu visų amžiaus kategorijų. vardas kaip vardas, dabar ir mažiukų taip pat sutinkam.
Labai gražus
Jonukas grazus vardas mazam berniukui
Jei gimtų berniukas, tai jį ir pavadintume Jonu. Man šis vardas laaaabai patinka. Kurį laiką dvejojau dėl šio vardo, nes ir kiti atrodė gražūs, bet dabar esu 100% tikra, kad būtent šį vardą rinkčiausi. Belieka laukti diagnozės- berniukas
Labai gražus
nu JONAS man pats gražiausias vardas
Jono reputacija labai Vingiu Jonas gadina.. Bet taip sakant- pagal Jona ir kepure..
labai grazus, tvirtas, vyriskas, zodziu super
Aš tai visom keturiom už šitą vardą. Man jis pats pačiausias. Ir labai norėčiau savo sūnų kada nors Jonu pavadinti
vardas kaip vardas ..pati savo vaiko taip nevadinciau,bet reik Jonuku Lietuvai.
Man tai grazus vardas. Kol mazas vadinti Jonuku, o jau suauges Jonas. Ypac tiks kai bus virs 30 metu, toks solidus, vyriskas vardas.
Labai grazus vardas.
O aš savo berniukui daviau šį vardą ir labai patenkinta. man gražu.....
Aš tai jame neįžvelgiu jokio grožio;]
Kadangi tai labai daznas vardas Lietuvoje, man atrodo, dauguma prie sito vardo taip priprate, kad sunku net paskayti, grazus jis ar ne. Bet man patinka, kad jis tinka ir dideliam Jonui ir mazam Jonukui
Na ką aš žinau, vardas man gražus, šventė Joninių graži, bet savo vaiko tokiu vardu nevadinčiau. Bet tikrai nieko prieš šį lietuvišką varduką neturiu
Man tai kaip pasakoj: Gyveno du broliai. O trečias - Jonas. Lyg ir ne brolis būtų. Na, Jonas...
Na, o man vardas Jonas netgi labai grazus
QUOTE(joločka @ 2007 08 17, 11:51) paskaičiuoti galime - mano Jonas, klasiokės Jonas, šalia auklės 2 Jonukai gyvena, misis Kaunas trečią atžalą žada pavadinti vyresnių irgi žinau - mokykloje 3 mokėsi, Kiauleikytės brolis Jonas... o apie tėčius ir senelius net nekalbu, kiek Jonų
Man tikrai labai grazus vardas
Visiems neįtiksi. Jeigu pačiai gražu (ir tėčiui, žinoma), tai ir vadink.
Mūsų turėjo būti JONAS, tačiau kai gimė, tapo PIJUS-JONAS.
labai liux vardas
Geras, trumpas, aiškus vardas ir vardadienis per išeiginę
mano sesuo savo sūnelį pavadino Jonu. Visi vadiname Jonuku
Na as savo vaikui asmenisaki tokio vardo nedeciau..Gal ir neisejes is mados tas vardas, bet kai buvom mazi ir i mokykla veliau ejom, isvaiku, turinciu tokius vardus, labai daznai pasisaipydavo
Man šitas vardas ypatingas grožis, net nežinau kodėl
O jeigu paimprovizuoti.... pvz; Jonis.....
Man visai gražus vardas Jonas, ir visai nepabodęs, nes jaunesnėje kartoje tikrai retas vardas. Pažįstu 2 Jonus, kurių vienam 30, kitam - 27. Šaiip abu Jonus draugai Džoniais vadina kažkodėl
Man Jonas nelabai grazus
|