Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jonas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Šiaučiūnienė
Štai toks vardukas. Nežinau kodėl, bet jis man labai mielas... Ir jau tarp Kernių, Kiprų ir kitokių naujų berniukų vardų, manau, būtų išskirtinis... ax.gif
SANTA
Man negrazus vardas Jonas ir siaip labai jau atsibodes .
Buse
Man tai labai grazus, toks vyriskas smile.gif Manau vaikas uzauges dziaugtusi tokiu vardu
*GAILĖ*
vardas kaip vardas. tikrai dažnas labai- ir tarp vyresnių žmonių daug, ir tarp mažylių neretas
Elleo
man labai grazus vardas, apskritai as uz klasikinius hebrajiskus vardus. tiesa, savo sunaus Jonu nevadinciau, nes MB toki varda jau nesioja, man kazkaip nelabai, kai vaikai vadinami tevu vardais..
Meka Pinavija
vardas kaip vardas g.gif
Ieva-Pieva
o man labai super vardas. mažiukas būtų Jonukas, o po to visas Jonas wub.gif
joginte
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 09, 18:09)
o man labai super vardas. mažiukas būtų Jonukas, o po to visas Jonas  wub.gif
*

Pilnai su tuo sutinku drinks_cheers.gif
Dajevu
Geras vardas drinks_cheers.gif
Pangasija
savo vaikui tokį kažin ar duočiau.
bet kažkur girdėjau tokią mintį, kad reik vaikus Jonais vadint, o tai greitai nebus kam Joninių švęst bigsmile.gif
tai va, šio vardo didelis pliusas yra Joninės biggrin.gif
Niutsi
QUOTE(Dios @ 2007 08 09, 22:39)
savo vaikui tokį kažin ar duočiau.
bet kažkur girdėjau tokią mintį, kad reik vaikus Jonais vadint, o tai greitai nebus kam Joninių švęst  bigsmile.gif
tai va, šio vardo didelis pliusas yra Joninės  biggrin.gif
*

thumbup.gif Visiškai pritariu dėl Joniniųsmile.gif Vardukas turi didelį pliusą, mano manymu - Joninės bigsmile.gif Na šiaip jis man anksčiau nelabai patiko, nes kai buvau paaugliuke kažkaip vaikai šaipydavosi iš tokių vardų (bent jau mano aplinkoje, tikrai žinau, kad ne visur taip, bet jau Kauno kiemuose visokių pasitaiko... doh.gif ), bet dabar nuomonė visiškai pasikeitė mirksiukas.gif Ir manau vardukas populiarėja, ir visai nieko būtų ax.gif O juolab MB sutvirtinimo vardas toks, todėl man jis ir patinka thumbup.gif
idea fix
Gyvenau visa gyvenima Lietuvoje, bet mano pazystamu rate - nei vieno Jono. schmoll.gif Asocijuojasi su pasakomis... ax.gif Jonukas ir Gretute... Ex..
Toks universalus vardas, manau. Bet man jis nelabai unsure.gif
Gytarė
schmoll.gif schmoll.gif
Labai nepatinka. doh.gif
Žanetyte
o man grazus tie lietuviski vardai, bet uz jona man gal graziau Jurgis, taip malonybiskai galima jurgineliu, Jurgeliu vadinti. Bet ir Jonas thumbup.gif
Perla=)
Man Jonas nepatinka schmoll.gif
Šypsenėlė24
Man tai nelabai toks vardas ax.gif
koritsaki
trumpas ir grazus 4u.gif
Zima
Labai geras vardas
muminukas
kol kas Jonas - populiariausias Lt vyrų vardas biggrin.gif matyt, patinka daug kam, daug labiau negu yra neigiamų nuomonių tongue.gif
Jonų pažįstu visų amžiaus kategorijų. vardas kaip vardas, dabar ir mažiukų taip pat sutinkam.
Margita
Labai gražus wub.gif thumbup.gif
joriukomamyte
Jonukas grazus vardas mazam berniukui wub.gif
joločka
Jei gimtų berniukas, tai jį ir pavadintume Jonu. Man šis vardas laaaabai patinka. Kurį laiką dvejojau dėl šio vardo, nes ir kiti atrodė gražūs, bet dabar esu 100% tikra, kad būtent šį vardą rinkčiausi. Belieka laukti diagnozės- berniukas blush2.gif biggrin.gif
Paukšte
Labai gražus thumbup.gif Aš irgi taip pavadinčiu tik vyrui nepatinka...
Brunetė
nu JONAS man pats gražiausias vardas thumbup.gif clap.gif , jei man gims berniukas tikrai jį pavadinsiu Jonu mirksiukas.gif
Simutee
Jono reputacija labai Vingiu Jonas gadina.. Bet taip sakant- pagal Jona ir kepure.. smile.gif
Šelmė
labai grazus, tvirtas, vyriskas, zodziu super smile.gif
rytoj
Aš tai visom keturiom už šitą vardą. Man jis pats pačiausias. Ir labai norėčiau savo sūnų kada nors Jonu pavadinti mirksiukas.gif
ANDRUTIS
vardas kaip vardas ..pati savo vaiko taip nevadinciau,bet reik Jonuku Lietuvai. mirksiukas.gif ir jai jums grazu tai valio.
emb
Man tai grazus vardas. Kol mazas vadinti Jonuku, o jau suauges Jonas. Ypac tiks kai bus virs 30 metu, toks solidus, vyriskas vardas.
piene78
Labai grazus vardas. thumbup.gif Mano brolio vardas Jonas. Tarp mazuju nemanau, kad tai butu populiarus vardas
astisius
O aš savo berniukui daviau šį vardą ir labai patenkinta. man gražu.....
kamileh
Aš tai jame neįžvelgiu jokio grožio;]
Ridikute
Kadangi tai labai daznas vardas Lietuvoje, man atrodo, dauguma prie sito vardo taip priprate, kad sunku net paskayti, grazus jis ar ne. Bet man patinka, kad jis tinka ir dideliam Jonui ir mazam Jonukui smile.gif
Filia
Na ką aš žinau, vardas man gražus, šventė Joninių graži, bet savo vaiko tokiu vardu nevadinčiau. Bet tikrai nieko prieš šį lietuvišką varduką neturiu thumbup.gif
melisyte
Man tai kaip pasakoj: ”Gyveno du broliai. O trečias - Jonas”. Lyg ir ne brolis būtų. Na, Jonas... schmoll.gif
inarazina
mirksiukas.gif Tikras lietuviškas vardas, manau visada tiks tikram lietuviui ir mažam, ir senam schmoll.gif verysad.gif bet šiap jis jau labai dažnas
joločka
QUOTE(inarazina @ 2007 08 16, 19:50)
mirksiukas.gif Tikras lietuviškas vardas, manau visada tiks tikram lietuviui ir mažam, ir senam schmoll.gif  verysad.gif  bet šiap jis jau labai dažnas
*

Jis dažnas tarp vyresnių žmonių, otarp vaikučių ne mirksiukas.gif Nebent vėl labai į madą atėjo g.gif
forever_strange
Na, o man vardas Jonas netgi labai grazus wub.gif
muminukas
QUOTE(joločka @ 2007 08 17, 11:51)
Jis dažnas tarp vyresnių žmonių, otarp vaikučių ne  mirksiukas.gif Nebent vėl labai į madą atėjo  g.gif
*

schmoll.gif jis niekada nebuvo iš mados išėjęs schmoll.gif
paskaičiuoti galime - mano Jonas, klasiokės Jonas, šalia auklės 2 Jonukai gyvena, misis Kaunas trečią atžalą žada pavadinti mastau.gif
vyresnių irgi žinau - mokykloje 3 mokėsi, Kiauleikytės brolis Jonas... o apie tėčius ir senelius net nekalbu, kiek Jonų mirksiukas.gif bet čia kaip sutampa, gali ir nė vieno nepažinoti smile.gif
Mininga
Man tikrai labai grazus vardas thumbup.gif . visada sakiau, kad jei turesiu sunu, pavadinsiu Jonu - man skamba labai vyriskai, tvirtai. Bet turiu dukryte, tai teko gerokai galva pasukti tongue.gif
balu
Visiems neįtiksi. Jeigu pačiai gražu (ir tėčiui, žinoma), tai ir vadink.
Mūsų turėjo būti JONAS, tačiau kai gimė, tapo PIJUS-JONAS.
amelle
labai liux vardas thumb_yello.gif
Plepė
Geras, trumpas, aiškus vardas ir vardadienis per išeiginę clap.gif
viktorija@
mano sesuo savo sūnelį pavadino Jonu. Visi vadiname Jonuku smile.gif pripratome ir labai gražu 4u.gif
Furtado
Na as savo vaikui asmenisaki tokio vardo nedeciau..Gal ir neisejes is mados tas vardas, bet kai buvom mazi ir i mokykla veliau ejom, isvaiku, turinciu tokius vardus, labai daznai pasisaipydavo
dulkyte
QUOTE(SANTA @ 2007 08 09, 12:27)
Man negrazus vardas Jonas ir siaip labai jau atsibodes .
*

Atsibodęs tarp "senosios Jonų kartos", jaunųjų Jonų ne tiek ir daug. Kai registravome pliklinikoje savo Joną gim 2000 m. jis buvo vienas
Athena
Man šitas vardas ypatingas grožis, net nežinau kodėl wub.gif
Domcė
O jeigu paimprovizuoti.... pvz; Jonis..... ax.gif
KristinaP12
Man visai gražus vardas Jonas, ir visai nepabodęs, nes jaunesnėje kartoje tikrai retas vardas. Pažįstu 2 Jonus, kurių vienam 30, kitam - 27. Šaiip abu Jonus draugai Džoniais vadina kažkodėl smile.gif
Ledietė
Man Jonas nelabai grazus
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.