Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aukšta keltis
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
dinse
sveikos mamytės, gal kas susidurete su tokia problemele, auksta keltimi. ax.gif , arteja saltasis sezonas tai dabar suku galva kuo reiks apauti, mat sunkiai randam batukus. gal zinot kokiu firmu batukai yra aukstesnei kelciai. labai lauksiu patarimu ax.gif
feisty
mano mažutes irgi aukšta keltis bet randu batelius aišku ne visi tinka ir reik paieškot bet yra.
jurgitav
QUOTE(dinse @ 2007 08 09, 15:28)
sveikos mamytės, gal kas susidurete su tokia problemele, auksta keltimi. ax.gif , arteja saltasis sezonas tai dabar suku galva kuo reiks apauti, mat sunkiai randam batukus. gal zinot kokiu firmu batukai yra aukstesnei kelciai. labai lauksiu patarimu  ax.gif
*

Mano sunelio kojyte su auksta keltim perku ecco
dinse
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 04, 12:40)
Mano sunelio kojyte su auksta keltim perku ecco
*

ieskojau ir as ecco, bet Klaipdedoj toks mazas pasirinkimas schmoll.gif doh.gif , na bet visvien reiks ka nors ziureti, i bartekus su uztrauktuku, tai ner prosvaisciu ikisti biggrin.gif
Casual
Turim tikrai auksta kelti. Pirkom elefantan, dar radom bartekus su raisteliais tinkancius, bet sitie abeji brangoki. Dickiai ta pacia problema turi, tai kazkada seniau nieko neradom tai pirkom is turgaus , neaiskios firmos, bet labai super nesiojosi:)
*rutuliukas*
QUOTE(dooovile @ 2007 09 25, 15:58)
Turim tikrai auksta kelti. Pirkom elefantan, dar radom bartekus su raisteliais tinkancius, bet sitie abeji brangoki. Dickiai ta pacia problema turi, tai kazkada seniau nieko neradom tai  pirkom is turgaus , neaiskios firmos, bet labai super nesiojosi:)
*

su lipukais bandyk matuot, turetumet ka nors issirinkt is bartek tai tikrai
maniskio ir is aukstesniu, tai tilpdavo i bartek batukus su lipukais, o vienas zieminuku modeliukas thumbup.gif thumbup.gif buvo, pritaikytas su auksta keltim,
Fenomenali
Mūsų irgi labai aukšta keltis, bet pritaikom batukus su lipdukais, raišteliais... mirksiukas.gif
O rimtų žieminių batukų dar neturim, tai spėju, kai keliausim į parduotuvę, tai bus problemų...unsure.gif
jurgitav
QUOTE(Bakardi @ 2007 09 25, 15:25)
Mūsų irgi labai aukšta keltis, bet pritaikom batukus su lipdukais, raišteliais... mirksiukas.gif
O rimtų žieminių batukų dar neturim, tai spėju, kai keliausim į parduotuvę, tai bus problemų...unsure.gif
*

Bandykit Ecco batukus... Tarkim i "naturino" batukus mano mazgio koja ne visada ilenda blink.gif
bul-bul
Taip, tokiems vaikuciams butina matuoti pries perkant. Saviskiui pirkau ecco zieminius siemet jau, tai gerai, kad matavosi, nes koja lindo is treju tik i vienus, tai ir pasirinkimas: is vienu - vieni (visa laime, kad dar dydziu buvo). O mazajai koja i Naturino batelius lisdavo tik isemus padeli, kuris su visais supinatoriais ir pricindalais, tai kaip ir ner prasmes tada is vis Naturino pirkti... verysad.gif , o i ecco lenda... thumbup.gif
Baltike
QUOTE(bul-bul @ 2007 09 27, 22:28)
Taip, tokiems vaikuciams butina matuoti pries perkant.

drinks_cheers.gif

Mano aukštą keltį turinčiam sūneliui jau šešeri. Tai patirties renkantis batukus oho kiek turime. Sąžiningai pasakius, tai rinktis batukus teko gal tik paskutinius du sezonus, anksčiau pirkdavome pirmus, į kuriuos vaiko koja įlisdavo. Nes jau iki tol abu būdavome pervargę nuo paieškų ir matavimų.

Mano pastebėjimai: Nuo firmos batukų tinkamumas aukštai kelčiai nepriklauso. Svarbiausia, kad būtų kuo trumpesnė priekinė batukų dalis ir kuo anksčiau prasidėtų auliuko "kilimas". Aukštai kelčiai beveik visiškai netinka batukai su užtrauktukais ir "botų" tipo (tačiau per 5 metus vaikinui du kartus visgi pasisekė rasti tinkančius "guminukus"). Susitaikykite su tuo, kad ir preciziškai renkantis kartais vaikas batus išaugs ne per ilgį, o per keltį. Ir dėl to viduryje sezono teks vėl pirkti naujus....
Merkuris
Mano vyriuko keltis irgi aukšta, tai patyriau, kad tikrai netinka batai su užtrauktukais ir lipukais (ypač žieminiai). Jau turim batų, kurių ilgio kaip ir pakanka, bet vaikas kojos neįkiša, ir gana. Patys geriausi - su raišteliais ir kad nosytė būtų trumpesnė. Pirkom šiemet Bartek suvarstomus, tai labai thumbup.gif
shimmer
Sveiki, užvedžiau temą gal daug kam aktualią.
Norėčiau pirkti vaikui rudeninius, žieminius batus-pas jį labai plati kojytė ir su aukšta keltim-gal atsirastų mamyčių kurios pasidalintų atsiliepimais, kokių firmų batai geriausiai tiktų.
Ajurweda
Ir mano mergytes koja "nedekinga" - plati, auksta keltimi. Nematavusi negaliu pirkti bateliu. Perkame ivairiu firmu. Mamyte forume mums pasiule ziureti ECCO ir Anthylopia firmos batelius. Bartekai netinka vienareiksmiskai, nebent su raisteliais yra modeliu aukstai kelciai, bet nepatogu raisioti. Taigi esu pirkusi mergytei lenkiskus vaiku mieste - salyginai nebrangus ir tiko....
Sekmes paieskose.
Cobretti
pas mus ir tokia pat problemele!!!daug issimatuojam kol atrandam!!!gal kas zinot kur kaune galima butu rast gerus,bet uz realia kaina zieminius batukus?
Ajurweda
Kaune, tai pirmiausia urmo bazeje ieskau, ...pasirinkimas buna, bet, kad pigiai....ne maziau 100Lt, tikrai reikes.
graimonda
O mūsų kojytė nėra labai jau plati smile.gif , bet keltis aukšta, tai batus rudeninius ir žieminius renkamės per priekį su raištukais (nors nepatogu raišiot ir greit atsiriša)arba su užtrauktuku, bet ne šone schmoll.gif
Casual
QUOTE(natstoc @ 2008 10 17, 11:13)
Bartekai netinka vienareiksmiskai, nebent su raisteliais yra modeliu aukstai kelciai, bet nepatogu raisioti. Taigi esu pirkusi mergytei lenkiskus vaiku mieste - salyginai nebrangus ir tiko....
Sekmes paieskose.
*

o mums bartekai ir Elefantanai tinka - bet butent tie kur su raisteliais ( o taip norisi lipuku doh.gif )
jolo
Kai pradėjom ieškot batukų, paaiškėjo, kad ir pas mus tokia pati problema doh.gif Pirkau Bartek su lipdukais thumbup.gif Tikrai verti kainos thumbup.gif
labamba
mano vaikucio irgi palti kojyte,renkames barteks,tinka geriausiai ir labai patogu vaikui 4u.gif
*AJR*
man irgi problema ieskot batukus, dabar jau vedu matuotis pries perkant, nes kelis kartus neikisau kojytes niekaip..ir teisingai kazkas raso apie botus, buvau nupirkus tai nepavyko ikist nors ir didesni vienu dydziu doh.gif
*Lyra*
Mano dukrytes auksta keltis, tai mes perkame batukus, kurie yra ir su raisteliais, ir su uztrauktuku mirksiukas.gif Batuku gamintojas nesvarbu, svarbiausia, kad batukai butu patogus ir kokybiski 4u.gif
*Lyra*
Dukrytes kojyte ne plati, bet keltis auksta, todel perkame batus su raisteliais+uztrauktukas, arba su raisteliais.
erikiuxxx
geriausia pirkti basutess su trimis lipukais,jie tada labai gerai laiko mirksiukas.gif
*caffe macchiato*
Susiduriau ir as su tokia problema unsure.gif siemet turim vienus batukus tokius paprastus, bet kojite kazkaip tilpo, nors kol parinkom doh.gif bet kitais metais reikes dairytis ecco, Bartek arba kazko panasaus rolleyes.gif
m@muk@s
Pas mus irgi ta pati problema - aukšta keltis.. doh.gif batukus vaikas išauga labai greit, nes nors ir ilgis dar geras, bet jie jau siauri doh.gif labai sunku rast batukus tinkamus... O botus rast jau visai viltį praradus buvau, visą rudenį ieškojom doh.gif bet vakar netyčia užmačiau su aukštesne keltimi, tai pirkom, kol kas su storesne kojine lenda thumbup.gif ko pas mus paprastai nebūna doh.gif taigi, vargas ieškoti batų... yžač žieminių... per šį sezoną pirkom 3 poras ir dvi ir dvi iš j beveik nenešiotos doh.gif blink.gif
dolly`
maniskio plai pedute,tad vasarai geriausiai buvo su basutemis trim juostelem su lipukais-paplatini keik reikia,minksto,odines,pirkom lt,tik nepamenu kokio brando jos buvo....
o as atradau Kswiss avalyne vaikams.... nupirkom batukus pavasariui-vasarai,jau platus tai net nustebau,ir dauguma tokie is firmos bigsmile.gif net nereikejo imti dydziu didesniu ,kad tilptu per ploti thumbup.gif kaina palyginti normali.... £25 uz batukus 4u.gif
kristute.u
Mano mergyčių kojytės plačios ir keltim aukšta. Tiesiog matuojamės. Pastebėjau, kag mėgstamiausi mano merginų batai be raištelių. Su raišteliais tinka tik tie, kurie dar ir užtrauktuką turi. Firma tikrai neturi reikšmės-vieni tinka kiti ne. Padėvėtuose visai neblogų ir tinkamų odinukų randu (nors kiek ir priekiais "apskaldytais"). Svarbiausia pastangos
jarulia
ir musu keltis auksta doh.gif
mylimukeA
Pagaliau radau šią temą bigsmile.gif Gal pavyks ir atgaivinti, ir patarimų daugiau sulaukti. Aš jau kelias savaites lakstau po parduotuves ir dairausi šiltesnių batukų, bet kol kas vienas vargas blink.gif Aišku, dar nėra didelio žieminės avalynės pasirinkimo, bet jau bijau žiemos, nes maniškio ir keltis aukšta, ir kojytė labai plati doh.gif
QUOTE(Baltike @ 2007 11 26, 17:30)
Mano pastebėjimai: Nuo firmos batukų tinkamumas aukštai kelčiai nepriklauso. Svarbiausia, kad būtų kuo trumpesnė priekinė batukų dalis ir kuo anksčiau prasidėtų auliuko "kilimas". Aukštai kelčiai beveik visiškai netinka batukai su užtrauktukais ir "botų" tipo (tačiau per 5 metus vaikinui du kartus visgi pasisekė rasti tinkančius "guminukus"). Susitaikykite su tuo, kad ir preciziškai renkantis kartais vaikas batus išaugs ne per ilgį, o per keltį. Ir dėl to viduryje sezono teks vėl pirkti naujus....
*

Labai naudingi patarimai thumbup.gif

QUOTE(m@muk@s @ 2010 02 07, 00:10)
O botus rast jau visai viltį praradus buvau, visą rudenį ieškojom doh.gif bet vakar netyčia užmačiau su aukštesne keltimi, tai pirkom, kol kas su storesne kojine lenda thumbup.gif
*

Seniai rašyta, bet gal žinot firmą tų guminukų? 4u.gif Jau maniškis pamato parduotuvėje botus ir bėgti nori, nes žino, kad mamka vėl bandys pamatuoti blush2.gif Ir visada netinka doh.gif
linkakalinka
mano mažiuko irgi tokia plati ir aukšta keltimi kojytė, tačiau greitai ji neauga, tad jau antrą žiemą nešiosime tuos pačius žieminukus su lipukais.
Vasarai pirkau CROCSus 1 dydžiu didesnius, tai vasarai tik tik, o rudeniop jau nebetilpo. nors kaip suprantu CROCS aplamai (berniukų batukai) sukurti plačiai ir aukšta keltimi pėdutei..... g.gif
Dėvėtose radau mažiukui trigubais lipukais vasarines vienu dydžiu didesnes basutes, tai nepamainomi batukai.
Jei nepradės milžinišku greičiu augti kojytė - ateinančiai vasarai dar turėsime geruliukus thumbup.gif
mylimukeA
QUOTE(linkakalinka @ 2011 11 02, 15:34)
Vasarai pirkau CROCSus 1 dydžiu didesnius, tai vasarai tik tik, o rudeniop jau nebetilpo. nors kaip suprantu CROCS aplamai (berniukų batukai) sukurti plačiai ir aukšta keltimi pėdutei..... g.gif
*

Crocs tikrai tinkami plačioms kojytėms, bet tik ne su aukšta keltim schmoll.gif Pirkau nematavus dvejas crocs tapkytes, tai vienos tiko per keltį, bet buvo gerokiai per didelės tai nepaėjo, o tinkamo dydžio jau netiko per keltį doh.gif Crocs guminiai irgi be šansų, kad tiktų, taip pat ir žieminai, mes jau visus išsimatavom cool.gif
Labai tikiuosi, kad kitais metais bus lengviau, kai bus didesnis ax.gif
gitulia
Crocs mazai modeliu tinka aukstai kelciai, bet keletas yra, prisitaikyti galima. Nezinant ir nematavus pirkt su keltim nerekomenduociau g.gif
ejau_pro_sali
Mes su savo placia peda ir auksta keltimi telpame i kuoma batukus.
erikiuxxx
QUOTE(shimmer @ 2008 09 22, 08:35)
Sveiki, užvedžiau temą gal daug kam aktualią.
Norėčiau pirkti vaikui rudeninius, žieminius batus-pas jį labai plati kojytė ir su aukšta keltim-gal atsirastų mamyčių kurios pasidalintų atsiliepimais, kokių firmų batai geriausiai tiktų.
*

Super tinka placiai kojytei rudeniniai kai kurie modeliukai D.D.Step firmos batukai (net sakyciau daug modeliuku buna) ir basuciu yra pasirinkimas
Zieminiai batukai labai perkami ir isgirti mamu butu DEMAR,
o VEMONT
su dintex, visiems tiko net su keltimi thumbup.gif , abieji modeliukai labai silti (is atsiliepimu, kad beveik mamos nededa jokiu kojyniu)
Zinoma nemazai pasitaiko ir kitu firmu tinkanciu platesnem kojytems ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.