Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Parduotuvėje apskaičiavo...
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4
mamuke68
Jau antrą kartą turiu tokią laimę, kabutėse, kad apsižiūriu prie kasos, kad mane apskaičiavo, t.y. nedadavė 2 lt, o kitą kartą-30 lt, nes buvo didelis šūsnis visokių kasos čekių, kortelės čekis ir t.t. Net neatsiprašė, o pasiteisino, kad dirba labai daug valandų, pavargsta. verysad.gif
dontstop
Niekad neapžiūriu blush2.gif Gal ir buvo apgavę kada, nes aš ir paskui nelyginu grąžos su čekiu doh.gif
pikkolo
Aš beveik visada moku kortele, tai nėra kaip apskaičiuoti mane. Kai moku grynais, tai visada pasižiūriu kiek atidavė, Buvo kelis kartus, kad atidavė daugiau, bet kad mažiau tai dar nebuvo.
Isila
man buvo, kad atidavė mažiau, bet aš be jokių pykčių tiesiog pasakau, kad apsiriko ir viskas.
SoJa
Aš kažkaip patingiu pasiskaičiuoti ir viską susižeriu į piniginę. Kartais akis užkliūna, kai jau akivaizdžiai duoda per daug, tada grąžinu, o kad apskaičiuotų mane tai nepastebėjau, o įsivaizduoju kiek kartų taip galėjo atsitikti doh.gif
kristina323
As niekada nepasiziuriu kiek atidave lotuliukas.gif griebiu staigiai su visais cekiais su viskuo ir grudu i kisene, o veliau grizus namo pasiziuriu kiek ten atgavau grazos.. lotuliukas.gif
eladzius
as ir nepaziuriu kiek atidave ,o reiketu...
MajaLi
As irgi nepasiziuriu, bet karta pries mane parduotuveje stovejo diedukas ir jam dave graza 20 lt maziau tai jisai pasake,o kasisininke irgi teisinosi, kad visi jai ant galvos stovi, pavargo ir pan. nors buvo tik rytas dar.. doh.gif
Viaula
O aš paskutiniu metu net labai žiūriu ką man duoda ir apskritai, ką į kasą muša.. Čia toks įtarumas atsirado, kai keletą kartų prigavau kasininkes ne tom kainom man vaisius ir daržoves (sveriamus) paskaičiavus.. Nu suprantu vieną kartą, gali pagalvot, kad tikrai apsiriko, bet kai tai ne pirmas ir net ne antras kartas.. schmoll.gif Na pavyzdžiui, perku obuolius po 1,5 Lt, o įmuša brangiuosius, tarkim po 4 lt už kg., o kai daugiau perki tai ir nepastebi... Kai pagalvoji, juk ne visada atkreipiam dėmesį kokia kaina įmušė svogūnus ar kopūstus kokius...
Zarazza
Kiek duoda grąžos, aš iškart matau (akis įgudus, pati buvau pardavėja kadaise). Jei trūksta - iškart pasakau. Jei kasininkė gražiai atsiprašo, visuomet sakau: "Nieko tokio, pasitaiko". Nes pati žinau, kad pasitaiko. O jei naglą mordą nutaiso - aš irgi gražiai nesielgiu. Būna tokių. Aš, atsimenu, kai dirbau, jei grąžos nepadaviau ir per vėlai susigriebiau ar žmogus pats pamiršo - pasidedu tą sumą atskirai ir laukiu, kol ateis ir pasiims. Man baisiausiai nepatogu būdavo - o jei pamanys, kad aš tyčia? Atsiprašinėdavau kaip galėdama. Bet tai čia mano supratimas toks, o kasininkių tarpe tokių šlykštynių pasitaiko...
Aira*
paskutiniu metu stengiuosi sekti kokiomis kainomis ir kokį kiekį prekių man priskaičiuoja. Nes jau porą kartų teko susidurti jog perku vieną prekę, bet čekyje kažkodėl būna išmušta dvi
Malena
Prie manes Maximoj dirba toks kasininkas kur pastoviai brangesnius vaisius bandeles ir panasiai musa...Drauges pastebejo,tai i jo kasa stengiames nesistot.
cavalli
As visada ziuriu ka ir kiek man imusa i kasa ir kiek grazos duoda. Anksciau neziuredavau, bet po vieno ivykio pradejau atidziai ziuret ax.gif Kazkada vakare uzvaziavom greit i IKI, vyras alaus norejo nusipirkt. Vaikas pasieme maza pakeli guminuku. Niu turejau sumoket kokius 5-6lt., kazkur tame tarpe. Issitraukiau 10lt., o ji man sako 13lt. ir dar su centais doh.gif Ziuriu i ta pardaveja ir patiket negaliu, nesuprantu ji rimtai ar juokauja biggrin.gif Paisrodo, vietoj tu saldainiuku, kurie kainavo kokius 0.80cnt., ji imuse apie 7-8lt. kainuojancia saldainiu dezute doh.gif Tai paskui ir pagalvojau, o jei mes butume normaliai apsipirke, ta prasme, uz didesne suma, tai net nebutume pastebeje. Vot nuo to laiko, visada perziuru ceki ir visad gerai paziuriu kiek dave grazos.
Phedra
A visada ziuriu ka imusa i ceki, nes dazniausia perkame daug, apsipirkinejame Maxima Bazeje ir perkame savaitei - pusantros, tai buna pirkiniu uz kelis simtus.
Pradejau ziureti, kai pastebejau, kad cekyje "nesamoniu" prirasyta (turiu toki kvaila iproti "cekius perskaityt", na, man idomu....), t.y. pirkai du vienodus daigtus, o tau cekyje imusta 4 (o vieno kaina 19.99)... tos pacios sveriamos darzoves - vaisiai, irgi pastebejau, kad perki vienus, imusta butinai brangesni... su bandelemis, pyrageliais irgi.. Ir praktiskai kiekviena karta pasitaiko netikslumu doh.gif praziopsociau ir praziopsociau. Bet idomiausia, kad niekada "neapsiriko" mano naudai biggrin.gif
Isila
kartą man įmušė 74 bandeles vietoj 4 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
coliukee
Turi nors karta finansiskai nukenteti parduotuvei kad pradetum ziureti ka i kasa musa pardaveja doh.gif . Karta pardaveja vietoj 4 varskes sureliu imuse i kasa 6 tai gerai kad i ceki pasziurejau nenuejus nuo kasos tai susigrazinau 2 litukus tai dabar visada ziuriu i ceki kai apsiperku biggrin.gif
Niktė
Dirbu kasoje. Esu taip pat suklydusi, ir papraščiausiai nepastebėjusi nepaspaudžiau antros kainos. Aišku tai mano klaida, bet atėjusios bobutės dėl 10 centų akis gali iškabinti. Gi galima gražiai pasakyti, tada mes ištaisome klaidą. Taip pat yra buvęs atvejis, kada pirkėjas atėjęs pasako kad nedadaviau grąžos. Kas lieka tokiu atveju? Skaičiuoti kasą, o pas mane kasa centas į centą atitinka. Aš nieko nekaltinu, ir nieko neteisinu, tiesiog kartais visi klysta. Aišku jei ta klaida kartojasi per dažnai, tada reikia daryti išvadas
Natalie
As irgi retai kada tikrinu ax.gif , nors ir reiketu. Pvz., pries kelias dienas pirkau keptas vistu blauzdele - tiksliai neatsimenu bet kaina 1 kg - apie 14 Lt. Tik grizus namo pastebejau, jog ant pakuotes buvo prilipdytas lipdukas su kaina kaip uz keptos kiaulienos 1 kg kaina - 23.50 Lt/kg. Ir Maximoje buna grizti namo, ir ziuri jog kaina cekyje neatitinka kainos, kuri buvo nurodyta ant prekes doh.gif
Sisi
Oi daznai apgauna, ypac Akropoly verysad.gif Jau dabar idemiai stebiu, ka musa, ypac sveriamus produktus. Yra buve, kad vietoj nektarinu imusa melionus, vietoj juru lydekos file- kalmaru file ir pan. Bet dar niekada nebuvo, kad apsiriktu mano naudai schmoll.gif Tai pradedu galvoti, kad "apsirinka" tycia g.gif
Abo
Niekad netikrinu, o reikėtų. Ir kainų nežiūriu, jei paklausia po kiek obuoliai, nu iš kur aš atsimenu, pasakau, kad nežinau.

Kartą apsiprekinom visai savaitei maisto, buvo daug produktų ir didelė suma. Pardavėja naujokė, nu viosvien pikta darės, negana to, kad sraigės žingsniu viską skanavo, dar ir klausinėjo tokių nesąmonių kaip "čia kiwi?" ant nektarinų doh.gif ir pan biggrin.gif Jua ir juokėmės, ir verkt norėjos. Na ir galų gale ji sugebėjo mums kortelę kažkaip užblokuot, kad visiems parodė ekrane kiek mes turim sąskaitoj (???????? kaip taip įmanoma) ir sumą kurią mes turim sumokėt, bet jos sumokėt kažkaip neina biggrin.gif doh.gif po to pasikvietė krūva spardavėjų, sako, gal norit iki bankomato nueit, ple maniškis niekad akių nedrasko, tik už galvo ssusiėmė, aš sakau,- "nenorim, gal žinot kur bankomatas????" Atėjo kažkokia senbuvė, kaip pavarė tai mes net žagtelėjom, super greitai, viską iš naujo nuskanavo ir dar daugiau reikėjo sumokėt, nes ta matyt vietoj bananų morkas mušė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jokauju, bet suma nežymiai skyrėsi.
Niktė
QUOTE(Abo @ 2007 09 06, 17:05)
Na ir galų gale ji sugebėjo mums kortelę kažkaip užblokuot, kad visiems parodė ekrane kiek mes turim sąskaitoj (???????? kaip taip įmanoma) ir sumą kurią mes turim sumokėt, bet jos sumokėt kažkaip neina  biggrin.gif  doh.gif 
*

blink.gif kas čia per naujas bairis unsure.gif
Abo
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 06, 21:43)
blink.gif kas čia per naujas bairis  unsure.gif
*

Tai ir sakau, net tos, kurios dirba, sako, kad taip neįmanoma doh.gif Bet prašom, viskas įmanoma, pasirodo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nors tada buvo nejuokinga dry.gif
Niktė
QUOTE(Abo @ 2007 09 07, 18:42)
Tai ir sakau, net tos, kurios dirba, sako, kad taip neįmanoma  doh.gif  Bet prašom, viskas įmanoma, pasirodo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Nors tada buvo nejuokinga  dry.gif
*

Dirbu pati parduotuvėj ir patikėk tikrai net neįsivaizduoju ką ten reikėtų spausti kad tokį bairį padaryti blink.gif Jaučiu kurią dieną reiks paeksperimentuoti blush2.gif Aišku ne su [pirkėjų kortelėmis mirksiukas.gif
seima
man tai pries kelias dienas buvo nutikimas, kai maximoj prigriebiau misrainytes(nu sugalvojau uzkast pries vyrui is darbo griztant)..tai stotelej belaukdama autobusu paskaitineju cekiuka ir ziuriu,kad imusta pomidorai, kuriu as nepirkau blink.gif nu kaina isejo 0,35Lt-bet vistiek galvoju naglai imuse ko nepirkau...bet po to atidziau isskaitinejau cekiuka ir ziuriu,kad misrainyte neimusta...tai po to paaiskejo,kad ant misraines atspausdinta pomidoru kaina biggrin.gif
Owly
Visada žiūriu ką kiek ir po kiek muša ax.gif Anksčiau čekį peržiūrėdavau jau sumokėjus ir paėjėjus šiek tiek toliau nuo kasos, bet kai teko kelis kartus aiškintis, tai dabar stengiuos viską sužiūrėt iš karto, kad negadint laiko po to, tada jei muša didesnę kainą iš karto pasakau "Atsiprašau, bet ši prekė kainuoja tiek ir tiek..." Jei pataiso, viskas OK, jei ne tai neimu schmoll.gif Nebent labai reikia ax.gif Dažniausiai būna, kad akcijinės prekės kainą išmuša kaip be akcijos doh.gif
SilRa
Visada atidžiai seku kasos ekranėlyje, ką ir kiek man muša, nes kartą nusiunčiau brolį į parduotuvę skalbimo miltelių, jis paėmė didžiausią paką už kažkur 30lt, tai grįžęs namo pamatė, kad sumokėjo kaip už du pakus doh.gif o man 30lt sumokėti "už orą" yra daug rolleyes.gif jau geriau pati kokių nesąmonių prisipirkčiau už juos rolleyes.gif
elfė
Aš visada čekį tikrinu, tai Maximoj jau 3 kartus gavau po 5 lt. , nes įmušė didesnę kainą. Vieną kartą buvo tik 12 ct. skirtumas, bet iš principo nenusileidau. Laiko turėjau, todėl pastovėjau ir palaukiau, kol atneš tuos 12 ct. ir Maximos čekį už 5 lt.
Tarakoniukass
as pirkau duona ir man pardaveja nedadave 20lt iseinu ir skaiciuoju pagryzau galvoju neatiduos bet nors pabandysiu,atidave nes nebuvo kaip tik zmoniu.visa laika ziuriu y graza ir kainas ka perku.
juraciux
dabar idemiai ziuriu ka man imusineja i ceki. Viena karta norfoj apsipirkinejau ir paemiau vaikui kepurytes 2 nes buvo nuolaida 70 proc smile.gif Ir ka jus manot? Ziuriu ekranelyje ismusa ne kepuryte o egles zaisla burbula doh.gif Pasiziuriu i ceki nugi rimtai imusti du burbulai vietoj kepuriu blink.gif Iskart kasininkei parodziau ceki ir savo vezimo turini smile.gif Pakviete apsaugini tas nuejo kito barkodo paimti. Tai is kitos kasos (nes toj kur pirkau labai daug zmoniu buvo) grazino skirtuma biggrin.gif tai kepurytes man kainavo tik 58ct o uz burbulus buvo imuse 2X1.69 . Man ne tu centu gaila bet principo reikalas buvo susigrazinti pinigelius. Dabar labai ziuriu ka imusineja ax.gif
ciolyta
visada apsiziuriu,nes jau ne viena kart yra ne taip nuskaiciavo,viena kart uz viena citrina sumokejau 12 litu biggrin.gif
Mistaken
QUOTE(ciolyta @ 2008 04 24, 17:16)
visada apsiziuriu,nes jau ne viena kart yra ne taip nuskaiciavo,viena kart uz viena citrina sumokejau 12 litu biggrin.gif
*

anksčiau aš visada viską tikrindavau smile.gif ne tik bar kodą su preke... bet ir ką išmuša ekranėlyje kai tik nuskanuoja ir kiek reikia sumokėti ir kiek grąžos atiduoda smile.gif

dabar kažkaip žioplinėju tuo metu schmoll.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai paskutiniu metu buvo, kad apskaičiavo 4litais... bet namie tik pamačiau ir patingėjau eiti atgal... tai va, nervuoja tos akcijos, kai sudėti skelbimai, kainos, o kai sumoki pasirodo, kad jos arba "baigėsi" arba dar net "neprasidėjo".... verysad.gif verysad.gif
SoJa
oj nežiūriu, visai nežiūriu doh.gif Nei ką mušą, nei kiek atiduoda doh.gif
Vieną kartą tik esu namie apžiūrėjus, kad Antakalnio Iki išmušė du šokoladus po 8 Lt., o ėmiau tik vieną verysad.gif Nu bet grįžinėti ir aiškintis jau patingėjau, vis tiek nieko nebūčiau įrodžius.
KibirVibir
vasara buvo bajeris biggrin.gif pirkau vynuoges po 4,99 kg. Salia kasos apziurejau ceki (turejau daug prekiu, nebuvo kada ir ceki sekti ir jas atgal i vezima mesti, nes nedidele parduotuve, vietos 0). Ziuriu blink.gif ismusta po 9,99. Pardavejai pasakiau, ta nepatenkinta visa, kad cia tikrai brangesnes vynuoges. Iskviete kazkokia kita kasininke, kad patvirtintu, ir paaiskejo, kad vynuogiu po 9.99 ISVIS dar salej nera blink.gif tai tokiu nepatenkintu veidu skirtuma atidave ir dar ta cekiuka penkiems litams rolleyes.gif bet butent ta pardaveja visada, kiek ja maciau, pasizymejo arogancija ir naglumu blink.gif
Nataliuke
Baltupiu Maximoj yra kasininkas sviesus vaikinukas, tai kas ten apsiprekinat, tai tikrai reiketu graza suskaiciuoti wink.gif Vaika prie kasos dazniausiai paemu ant ranku, toliau nuo saldainiu-kramtoskiu, tai gauni graza, sukisi i kisene, kur ten jau skaiciuoti su tokiu vijirku ant ranku... Tai pastebejau, kad tai lituko, tai dvieju truksta... Dabar stengiuosi pas ji neiti, nors greiciausiai dirba ir eile maziausia...
busima_mama
Pazistamos draugas dirba IKi, tai kiek ji "prisigyre" apie tai, kad vietoj brangiausiu sveriamu riesutu jis draugam ismusa pigius obuolius i ceki, kad graza atidavineja metalu,kad galetu kuo daugiau litu nusukt - bent patylejus butu blink.gif
Jasper
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 30, 08:14)
Pazistamos draugas dirba IKi, tai kiek ji "prisigyre" apie tai, kad vietoj brangiausiu sveriamu riesutu jis draugam ismusa pigius obuolius i ceki,  kad graza atidavineja metalu,kad galetu kuo daugiau litu nusukt - bent patylejus butu blink.gif
*

Siaube... Nuo rytojaus, perskaičiusi, kas vyksta prie kasų, pradėsiu atidžiau žiūrėti į sumas ir čekius.. Juolab, kad IKI pati buvau apskaičiuota 20 Lt. g.gif
Lady Dy
Buvo ir man kartą brangęsnę dešrą du kartys įmušę ir apsižiūrėjau tik namuose bet nuėjus pinigų skirtumą gražino be ginčų.Na o antrą kartą tai mano naudai išėjo šampūną ir kondicionierių nusipirkau tik už šampūno it to akcijinio kainą.
adiaVT
as viena karta neapsiziurejau ir nusipirkau apelsinu po 100 lt/kg doh.gif pastebejau, kad kazkaip per daug moku, bet tik namuose ceki panagrinejau umn.gif taip abydna buvo... verysad.gif
Isila
kur tokius apelsinus parduoda? blink.gif
Upokšnis
QUOTE(Nataliuke @ 2008 04 27, 22:30)
Baltupiu Maximoj yra kasininkas sviesus vaikinukas, tai kas ten apsiprekinat, tai tikrai reiketu graza suskaiciuoti wink.gif Vaika prie kasos dazniausiai paemu ant ranku, toliau nuo saldainiu-kramtoskiu, tai gauni graza, sukisi i kisene, kur ten jau skaiciuoti su tokiu vijirku ant ranku... Tai pastebejau, kad tai lituko, tai dvieju truksta... Dabar stengiuosi pas ji neiti, nors greiciausiai dirba ir eile maziausia...
*

Gal visi perprato tą pardavėją ir nebeina pas jį g.gif

Man tai norėjo naglai IKI apsukti: skanuoja kiaušinius 2 kartus ir žiūri į akis. Sakau, kodėl du kartus, jei aš perku tik vieną pakuotę? Pardavėja: jūs tik vieną įmat? Negali būti doh.gif O pirkau tik duonos kepaliuką ir kiaušinių biggrin.gif
Knifofija
Naujausias kasininkių išradimas, jei duodi 200 litų kupiūrą, gauni grąžą iš 100, jei duodi 100, gauni, kaip iš 50. Jau du kartus ginčijausi ir kviečiau apsaugą, kad kasą perskaičiuotų ir abu kartus rado kasoj perteklių. abu kartus atsiprašė.O vakar tas pats pasikartojo sesei, davė 200, o grąžą gavo iš 100.tik ji pamatė, kaip kasininkė 100 litų į kišėnę dėjosi prieš tai. Tai sakė, kad pakėlė vėją, tai visiems rūgštu buvo. Kasininkę patikrino, rado 100 kišenėj, sesė parašė pareiškimą dėl vagystės, tai dabar nežinau kuom ten viskas baigsis. Taigi saugokitės, pardavėjos naglėja akyse...
zbara
aš pirkau kazkada keletą saldainių norfoj, tik išėjus iš pardės susigribau kad sumokėjau už kg doh.gif grįžau, ir pinigus atidavė. paskui tas katojasi daznai, tai du kotletus pirkau už kg kainą, ir riešutų sveriamų. viskas pagrinde Norfoj, nors ir taip mažai joje perku doh.gif
Maximoj irgi pasitaiko įvairių apgavysčių mirksiukas.gif
žemuogienė
mus Kaune Thomas Philips apskaičiavo - įmušo už pyragiuką ne 2,24, o 22,54 lt doh.gif manau netyčia, tik mane erzina pardavėjų veidai kai nueini atsisiminėti to, kas tau priklauso - lyg kaltas būtum doh.gif
asarele54
man tai dažnai būnamano kaimo parduotuvėlėje nedadauoda gražos,tai dabar visą laiką skaičiuoju graža prie kasos.o mama maximoj apsispirkinejo,turėjo moketi apie 50lt,padave 200lt,tai jai tik smulkia gražą atidavė,o šimto litų nedadavė,mama pradėjo ginčitis,kad tikrai dave 200lt,o ta,kad 100lt.po to atėjo vyr.kasininkė,nuėjo į kažkoki kambariuką,tai perskaičiavo visą kasą ir atidavė mamai 100lt.
misbeliever
QUOTE(asarele54 @ 2008 05 14, 21:08)
man tai dažnai būnamano kaimo parduotuvėlėje nedadauoda gražos,tai dabar visą laiką skaičiuoju graža prie kasos.o mama maximoj apsispirkinejo,turėjo moketi apie 50lt,padave 200lt,tai jai tik smulkia gražą atidavė,o šimto litų nedadavė,mama pradėjo ginčitis,kad tikrai dave 200lt,o ta,kad 100lt.po to atėjo vyr.kasininkė,nuėjo į kažkoki kambariuką,tai perskaičiavo visą kasą ir atidavė mamai 100lt.
*

oho kaip buna blink.gif o as kazkaip niekad nepasitikrinu prie kasos, o ir namie nepersiziuriu doh.gif
grange
aš tai visada tikrinu neatsitraukus ir atydžiai žiūriu, kaip muša prekes, nes ne vieną kart yra apgavę doh.gif
patiko
QUOTE(grange @ 2008 05 17, 21:49)
aš tai visada tikrinu neatsitraukus ir atydžiai žiūriu, kaip muša prekes, nes ne vieną kart yra apgavę  doh.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
TerrorisTe69
aš irgi nesenai pradėjau žiūrėt,ką muša čekyje,ypač vaisius,nes man jau nusibodo kai užmoku už apelsinus,o parsinešu greipfuitus. vieną kartą net pasiginčyjau, sakau,kad aš pasiėmiau greipfruitus,o pardavėja teigė,kad greičiausiai kažkas ne ten apelsinus padėjo ir aš juos paėmiau. na kadangi esu geranoriška pirkėja,tai sumokėjau už savo klaidą.. pareinu namo, žiūriu - greipfruitai.. nu siaubas. taip skaudu buvo už tokia neteisybę verysad.gif o dabar pamėgau kortele atsiskaityti,tai visada prieš pasirašydama pasižiūriu ar teisingą kainą išmušė smile.gif
rainiukas
QUOTE(grange @ 2008 05 17, 20:49)
aš tai visada tikrinu neatsitraukus ir atydžiai žiūriu, kaip muša prekes, nes ne vieną kart yra apgavę  doh.gif
*

As irgi ziuriu, ypac jei mazesnej parduotuvej kokioj tas ekranelis nusuktas buna (nu dar mazesni, ne tokie kaip iki ekranai biggrin.gif ), tai pati pasisuku i save, kad matyciau. Visada nepatenkintos pardavejos buna del tokio mano "savavaliavimo" lotuliukas.gif
oveja
buvo ir man 8lt apskaiciave tik pervelai pasitikrinau ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.