Jau antrą kartą turiu tokią laimę, kabutėse, kad apsižiūriu prie kasos, kad mane apskaičiavo, t.y. nedadavė 2 lt, o kitą kartą-30 lt, nes buvo didelis šūsnis visokių kasos čekių, kortelės čekis ir t.t. Net neatsiprašė, o pasiteisino, kad dirba labai daug valandų, pavargsta.
Niekad neapžiūriu
Aš beveik visada moku kortele, tai nėra kaip apskaičiuoti mane. Kai moku grynais, tai visada pasižiūriu kiek atidavė, Buvo kelis kartus, kad atidavė daugiau, bet kad mažiau tai dar nebuvo.
man buvo, kad atidavė mažiau, bet aš be jokių pykčių tiesiog pasakau, kad apsiriko ir viskas.
Aš kažkaip patingiu pasiskaičiuoti ir viską susižeriu į piniginę. Kartais akis užkliūna, kai jau akivaizdžiai duoda per daug, tada grąžinu, o kad apskaičiuotų mane tai nepastebėjau, o įsivaizduoju kiek kartų taip galėjo atsitikti
As niekada nepasiziuriu kiek atidave
as ir nepaziuriu kiek atidave ,o reiketu...
As irgi nepasiziuriu, bet karta pries mane parduotuveje stovejo diedukas ir jam dave graza 20 lt maziau tai jisai pasake,o kasisininke irgi teisinosi, kad visi jai ant galvos stovi, pavargo ir pan. nors buvo tik rytas dar..
O aš paskutiniu metu net labai žiūriu ką man duoda ir apskritai, ką į kasą muša.. Čia toks įtarumas atsirado, kai keletą kartų prigavau kasininkes ne tom kainom man vaisius ir daržoves (sveriamus) paskaičiavus.. Nu suprantu vieną kartą, gali pagalvot, kad tikrai apsiriko, bet kai tai ne pirmas ir net ne antras kartas..
Kiek duoda grąžos, aš iškart matau (akis įgudus, pati buvau pardavėja kadaise). Jei trūksta - iškart pasakau. Jei kasininkė gražiai atsiprašo, visuomet sakau: "Nieko tokio, pasitaiko". Nes pati žinau, kad pasitaiko. O jei naglą mordą nutaiso - aš irgi gražiai nesielgiu. Būna tokių. Aš, atsimenu, kai dirbau, jei grąžos nepadaviau ir per vėlai susigriebiau ar žmogus pats pamiršo - pasidedu tą sumą atskirai ir laukiu, kol ateis ir pasiims. Man baisiausiai nepatogu būdavo - o jei pamanys, kad aš tyčia? Atsiprašinėdavau kaip galėdama. Bet tai čia mano supratimas toks, o kasininkių tarpe tokių šlykštynių pasitaiko...
paskutiniu metu stengiuosi sekti kokiomis kainomis ir kokį kiekį prekių man priskaičiuoja. Nes jau porą kartų teko susidurti jog perku vieną prekę, bet čekyje kažkodėl būna išmušta dvi
Prie manes Maximoj dirba toks kasininkas kur pastoviai brangesnius vaisius bandeles ir panasiai musa...Drauges pastebejo,tai i jo kasa stengiames nesistot.
As visada ziuriu ka ir kiek man imusa i kasa ir kiek grazos duoda. Anksciau neziuredavau, bet po vieno ivykio pradejau atidziai ziuret
A visada ziuriu ka imusa i ceki, nes dazniausia perkame daug, apsipirkinejame Maxima Bazeje ir perkame savaitei - pusantros, tai buna pirkiniu uz kelis simtus.
Pradejau ziureti, kai pastebejau, kad cekyje "nesamoniu" prirasyta (turiu toki kvaila iproti "cekius perskaityt", na, man idomu....), t.y. pirkai du vienodus daigtus, o tau cekyje imusta 4 (o vieno kaina 19.99)... tos pacios sveriamos darzoves - vaisiai, irgi pastebejau, kad perki vienus, imusta butinai brangesni... su bandelemis, pyrageliais irgi.. Ir praktiskai kiekviena karta pasitaiko netikslumu
kartą man įmušė 74 bandeles vietoj 4
Turi nors karta finansiskai nukenteti parduotuvei kad pradetum ziureti ka i kasa musa pardaveja
Dirbu kasoje. Esu taip pat suklydusi, ir papraščiausiai nepastebėjusi nepaspaudžiau antros kainos. Aišku tai mano klaida, bet atėjusios bobutės dėl 10 centų akis gali iškabinti. Gi galima gražiai pasakyti, tada mes ištaisome klaidą. Taip pat yra buvęs atvejis, kada pirkėjas atėjęs pasako kad nedadaviau grąžos. Kas lieka tokiu atveju? Skaičiuoti kasą, o pas mane kasa centas į centą atitinka. Aš nieko nekaltinu, ir nieko neteisinu, tiesiog kartais visi klysta. Aišku jei ta klaida kartojasi per dažnai, tada reikia daryti išvadas
As irgi retai kada tikrinu
Oi daznai apgauna, ypac Akropoly
Niekad netikrinu, o reikėtų. Ir kainų nežiūriu, jei paklausia po kiek obuoliai, nu iš kur aš atsimenu, pasakau, kad nežinau.
Kartą apsiprekinom visai savaitei maisto, buvo daug produktų ir didelė suma. Pardavėja naujokė, nu viosvien pikta darės, negana to, kad sraigės žingsniu viską skanavo, dar ir klausinėjo tokių nesąmonių kaip "čia kiwi?" ant nektarinų QUOTE(Abo @ 2007 09 07, 18:42) Tai ir sakau, net tos, kurios dirba, sako, kad taip neįmanoma Dirbu pati parduotuvėj ir patikėk tikrai net neįsivaizduoju ką ten reikėtų spausti kad tokį bairį padaryti
man tai pries kelias dienas buvo nutikimas, kai maximoj prigriebiau misrainytes(nu sugalvojau uzkast pries vyrui is darbo griztant)..tai stotelej belaukdama autobusu paskaitineju cekiuka ir ziuriu,kad imusta pomidorai, kuriu as nepirkau
Visada žiūriu ką kiek ir po kiek muša
Visada atidžiai seku kasos ekranėlyje, ką ir kiek man muša, nes kartą nusiunčiau brolį į parduotuvę skalbimo miltelių, jis paėmė didžiausią paką už kažkur 30lt, tai grįžęs namo pamatė, kad sumokėjo kaip už du pakus
Aš visada čekį tikrinu, tai Maximoj jau 3 kartus gavau po 5 lt. , nes įmušė didesnę kainą. Vieną kartą buvo tik 12 ct. skirtumas, bet iš principo nenusileidau. Laiko turėjau, todėl pastovėjau ir palaukiau, kol atneš tuos 12 ct. ir Maximos čekį už 5 lt.
as pirkau duona ir man pardaveja nedadave 20lt iseinu ir skaiciuoju pagryzau galvoju neatiduos bet nors pabandysiu,atidave nes nebuvo kaip tik zmoniu.visa laika ziuriu y graza ir kainas ka perku.
dabar idemiai ziuriu ka man imusineja i ceki. Viena karta norfoj apsipirkinejau ir paemiau vaikui kepurytes 2 nes buvo nuolaida 70 proc
visada apsiziuriu,nes jau ne viena kart yra ne taip nuskaiciavo,viena kart uz viena citrina sumokejau 12 litu
QUOTE(ciolyta @ 2008 04 24, 17:16) visada apsiziuriu,nes jau ne viena kart yra ne taip nuskaiciavo,viena kart uz viena citrina sumokejau 12 litu anksčiau aš visada viską tikrindavau dabar kažkaip žioplinėju tuo metu tai paskutiniu metu buvo, kad apskaičiavo 4litais... bet namie tik pamačiau ir patingėjau eiti atgal... tai va, nervuoja tos akcijos, kai sudėti skelbimai, kainos, o kai sumoki pasirodo, kad jos arba "baigėsi" arba dar net "neprasidėjo"....
oj nežiūriu, visai nežiūriu
Vieną kartą tik esu namie apžiūrėjus, kad Antakalnio Iki išmušė du šokoladus po 8 Lt., o ėmiau tik vieną
vasara buvo bajeris
Baltupiu Maximoj yra kasininkas sviesus vaikinukas, tai kas ten apsiprekinat, tai tikrai reiketu graza suskaiciuoti
Pazistamos draugas dirba IKi, tai kiek ji "prisigyre" apie tai, kad vietoj brangiausiu sveriamu riesutu jis draugam ismusa pigius obuolius i ceki, kad graza atidavineja metalu,kad galetu kuo daugiau litu nusukt - bent patylejus butu
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 30, 08:14) Pazistamos draugas dirba IKi, tai kiek ji "prisigyre" apie tai, kad vietoj brangiausiu sveriamu riesutu jis draugam ismusa pigius obuolius i ceki, kad graza atidavineja metalu,kad galetu kuo daugiau litu nusukt - bent patylejus butu Siaube... Nuo rytojaus, perskaičiusi, kas vyksta prie kasų, pradėsiu atidžiau žiūrėti į sumas ir čekius.. Juolab, kad IKI pati buvau apskaičiuota 20 Lt.
Buvo ir man kartą brangęsnę dešrą du kartys įmušę ir apsižiūrėjau tik namuose bet nuėjus pinigų skirtumą gražino be ginčų.Na o antrą kartą tai mano naudai išėjo šampūną ir kondicionierių nusipirkau tik už šampūno it to akcijinio kainą.
as viena karta neapsiziurejau ir nusipirkau apelsinu po 100 lt/kg
kur tokius apelsinus parduoda?
QUOTE(Nataliuke @ 2008 04 27, 22:30) Baltupiu Maximoj yra kasininkas sviesus vaikinukas, tai kas ten apsiprekinat, tai tikrai reiketu graza suskaiciuoti Gal visi perprato tą pardavėją ir nebeina pas jį Man tai norėjo naglai IKI apsukti: skanuoja kiaušinius 2 kartus ir žiūri į akis. Sakau, kodėl du kartus, jei aš perku tik vieną pakuotę? Pardavėja: jūs tik vieną įmat? Negali būti
Naujausias kasininkių išradimas, jei duodi 200 litų kupiūrą, gauni grąžą iš 100, jei duodi 100, gauni, kaip iš 50. Jau du kartus ginčijausi ir kviečiau apsaugą, kad kasą perskaičiuotų ir abu kartus rado kasoj perteklių. abu kartus atsiprašė.O vakar tas pats pasikartojo sesei, davė 200, o grąžą gavo iš 100.tik ji pamatė, kaip kasininkė 100 litų į kišėnę dėjosi prieš tai. Tai sakė, kad pakėlė vėją, tai visiems rūgštu buvo. Kasininkę patikrino, rado 100 kišenėj, sesė parašė pareiškimą dėl vagystės, tai dabar nežinau kuom ten viskas baigsis. Taigi saugokitės, pardavėjos naglėja akyse...
aš pirkau kazkada keletą saldainių norfoj, tik išėjus iš pardės susigribau kad sumokėjau už kg
Maximoj irgi pasitaiko įvairių apgavysčių
mus Kaune Thomas Philips apskaičiavo - įmušo už pyragiuką ne 2,24, o 22,54 lt
man tai dažnai būnamano kaimo parduotuvėlėje nedadauoda gražos,tai dabar visą laiką skaičiuoju graža prie kasos.o mama maximoj apsispirkinejo,turėjo moketi apie 50lt,padave 200lt,tai jai tik smulkia gražą atidavė,o šimto litų nedadavė,mama pradėjo ginčitis,kad tikrai dave 200lt,o ta,kad 100lt.po to atėjo vyr.kasininkė,nuėjo į kažkoki kambariuką,tai perskaičiavo visą kasą ir atidavė mamai 100lt.
QUOTE(asarele54 @ 2008 05 14, 21:08) man tai dažnai būnamano kaimo parduotuvėlėje nedadauoda gražos,tai dabar visą laiką skaičiuoju graža prie kasos.o mama maximoj apsispirkinejo,turėjo moketi apie 50lt,padave 200lt,tai jai tik smulkia gražą atidavė,o šimto litų nedadavė,mama pradėjo ginčitis,kad tikrai dave 200lt,o ta,kad 100lt.po to atėjo vyr.kasininkė,nuėjo į kažkoki kambariuką,tai perskaičiavo visą kasą ir atidavė mamai 100lt. oho kaip buna
aš tai visada tikrinu neatsitraukus ir atydžiai žiūriu, kaip muša prekes, nes ne vieną kart yra apgavę
aš irgi nesenai pradėjau žiūrėt,ką muša čekyje,ypač vaisius,nes man jau nusibodo kai užmoku už apelsinus,o parsinešu greipfuitus. vieną kartą net pasiginčyjau, sakau,kad aš pasiėmiau greipfruitus,o pardavėja teigė,kad greičiausiai kažkas ne ten apelsinus padėjo ir aš juos paėmiau. na kadangi esu geranoriška pirkėja,tai sumokėjau už savo klaidą.. pareinu namo, žiūriu - greipfruitai.. nu siaubas. taip skaudu buvo už tokia neteisybę
QUOTE(grange @ 2008 05 17, 20:49) aš tai visada tikrinu neatsitraukus ir atydžiai žiūriu, kaip muša prekes, nes ne vieną kart yra apgavę As irgi ziuriu, ypac jei mazesnej parduotuvej kokioj tas ekranelis nusuktas buna (nu dar mazesni, ne tokie kaip iki ekranai
buvo ir man 8lt apskaiciave tik pervelai pasitikrinau
|