Makalius
2007 08 12, 19:42
Labas visiems ir visoms Ištiko mane žiaurus likimas ir nežinau kaip išgelbėt savo sveiką kailį, nes turiu didelę bėdą : Ogi buvo graži ir saulėta diena, kai paprašiau tėčio paskolinti naują skaitmeninį fotoaparatą, kadangi prireiks man jo savaitgaliui....draugė išvažiuoja visam gyvenimui į Vokietiją (  ) ir panašiai.....ją sveikinom...ir taip toliau. Žodžiu, fotoaparate buvo gal 100 nuotraukų, oi, gal net daugiau..... ir netik to savaitgalio, bet ir atostogų prie jūros, ir kaimo, ir koncerto nuotraukos.... o jos ne mano ir kai kam yra svarbios. Kitą dieną draugė fotografavo ir neišėjųsį kadrą norėjo ištrinti, ale paspaudė Стерет все , blemba Nu ką , ir dingo mūsų susitikimo foto, dingo ir visos tėčio foto  poto dar bandėm pažiūrėt, gal kas liko, gal kažkas tik laikinai dingo, nufotkinom kelis kadrus, ir pamatę kad nieko gero iš to nebus, padėjom fotiką ir susinervinom baisiai   O dabar klausimas: Kaip atstatyti nuotraukas, jau ištrintas iš fotoaparato atminties kortelės? Žinau, kad įmanoma.... kažkur girdėjau, kad su kažkokia programa galima tai bandyt padaryt, todėl PRAŠAU JŪSŲ PAGALBOS IR PATARIMŲ. Jei pagailėsit vargšo Makaliaus kailio
QUOTE(Makalius @ 2007 08 12, 20:42) Labas visiems ir visoms Ištiko mane žiaurus likimas ir nežinau kaip išgelbėt savo sveiką kailį, nes turiu didelę bėdą : Ogi buvo graži ir saulėta diena, kai paprašiau tėčio paskolinti naują skaitmeninį fotoaparatą, kadangi prireiks man jo savaitgaliui....draugė išvažiuoja visam gyvenimui į Vokietiją (  ) ir panašiai.....ją sveikinom...ir taip toliau. Žodžiu, fotoaparate buvo gal 100 nuotraukų, oi, gal net daugiau..... ir netik to savaitgalio, bet ir atostogų prie jūros, ir kaimo, ir koncerto nuotraukos.... o jos ne mano ir kai kam yra svarbios. Kitą dieną draugė fotografavo ir neišėjųsį kadrą norėjo ištrinti, ale paspaudė Стерет все , blemba Nu ką , ir dingo mūsų susitikimo foto, dingo ir visos tėčio foto  poto dar bandėm pažiūrėt, gal kas liko, gal kažkas tik laikinai dingo, nufotkinom kelis kadrus, ir pamatę kad nieko gero iš to nebus, padėjom fotiką ir susinervinom baisiai   O dabar klausimas: Kaip atstatyti nuotraukas, jau ištrintas iš fotoaparato atminties kortelės? Žinau, kad įmanoma.... kažkur girdėjau, kad su kažkokia programa galima tai bandyt padaryt, todėl PRAŠAU JŪSŲ PAGALBOS IR PATARIMŲ. Jei pagailėsit vargšo Makaliaus kailio  Labai abejoju, kad įmanoma  .Man kai tai buvo, tai niekaip neatstačiau
Zigintas
2007 08 13, 07:48
QUOTE(Makalius @ 2007 08 12, 19:42) Labas visiems ir visoms Ištiko mane žiaurus likimas ir nežinau kaip išgelbėt savo sveiką kailį, nes turiu didelę bėdą : Ogi buvo graži ir saulėta diena, kai paprašiau tėčio paskolinti naują skaitmeninį fotoaparatą, kadangi prireiks man jo savaitgaliui....draugė išvažiuoja visam gyvenimui į Vokietiją (  ) ir panašiai.....ją sveikinom...ir taip toliau. Žodžiu, fotoaparate buvo gal 100 nuotraukų, oi, gal net daugiau..... ir netik to savaitgalio, bet ir atostogų prie jūros, ir kaimo, ir koncerto nuotraukos.... o jos ne mano ir kai kam yra svarbios. Kitą dieną draugė fotografavo ir neišėjųsį kadrą norėjo ištrinti, ale paspaudė Стерет все , blemba Nu ką , ir dingo mūsų susitikimo foto, dingo ir visos tėčio foto  poto dar bandėm pažiūrėt, gal kas liko, gal kažkas tik laikinai dingo, nufotkinom kelis kadrus, ir pamatę kad nieko gero iš to nebus, padėjom fotiką ir susinervinom baisiai   O dabar klausimas: Kaip atstatyti nuotraukas, jau ištrintas iš fotoaparato atminties kortelės? Žinau, kad įmanoma.... kažkur girdėjau, kad su kažkokia programa galima tai bandyt padaryt, todėl PRAŠAU JŪSŲ PAGALBOS IR PATARIMŲ. Jei pagailėsit vargšo Makaliaus kailio  Yra daug programų, bet gali atstatyti tik tuos kurių nesugadinai fotografuodamas "ant viršaus". Jei tik ištrinti duomenys tikimybė atsatyti yra didelė. Pabandyk pasinaudoti šia programa (nemokama). Kita programa (mokama), dar viena (mokama) ...
QUOTE(Zigintas @ 2007 08 13, 08:48) Yra daug programų, bet gali atstatyti tik tuos kurių nesugadinai fotografuodamas "ant viršaus". Jei tik ištrinti duomenys tikimybė atsatyti yra didelė. Pabandyk pasinaudoti šia programa (nemokama). Kita programa (mokama), dar viena (mokama) ...  Ačiū, net nežinojau (reiks pabandyt)
sonvita
2007 08 13, 10:22
Makalius
2007 08 13, 11:05
QUOTE(Zigintas @ 2007 08 13, 08:48) Yra daug programų, bet gali atstatyti tik tuos kurių nesugadinai fotografuodamas "ant viršaus". Jei tik ištrinti duomenys tikimybė atsatyti yra didelė. Pabandyk pasinaudoti šia programa (nemokama). Kita programa (mokama), dar viena (mokama) ... Oi, dėkui labai, siunčiuos Smart recovery  Gal pavyks... nors ir fotkinau kelis kadrus ant viršaus, gal kokius 4 ar 5  Na bet gal nieko nenutiks.....
Makalius
2007 08 13, 11:41
Help  Parsisiunčiau smart recovery, ir ten kur reikia pasirinkti Select Device, yra tik a, c ir d. Tai ką rinktis? a ir d neduoda ieškot nieko, net neleidžia start paspaust, nes jie tušti... o atseit toj vietoj reikia pasirinkti kortelę atitinkantį diską (Select Device skyriuje pasirinkite savo kortelę atitinkančio disko raidę.) Ką daryt?
Makalius
2007 08 13, 13:37
Nu tai ką, viskas, Makaliui kapai Nieko neišeina nes pasirodo reikia kortelių skaitytuvo....
spaNguolė
2007 08 13, 13:45
Makaliau, bandyk nešti fotiką į kokį foto saloną. Kai mes pirkom fotiką (Vilbroj) iš karto pasakė, kad jeigu taip atsitiktų (kaip tau) ir ištrintume visas foto netyčia, tai yra galimybė jas atkurti. Tai manau, dabar nesinervuok, o važiuok kad ir į tą mano minėtą Vilbrą (Švitrigailos g. berods  ), ten pasakys ar gali padėti ar ne  .
Makalius
2007 08 13, 13:49
QUOTE(spaNguolė @ 2007 08 13, 14:45) Makaliau, bandyk nešti fotiką į kokį foto saloną. Kai mes pirkom fotiką (Vilbroj) iš karto pasakė, kad jeigu taip atsitiktų (kaip tau) ir ištrintume visas foto netyčia, tai yra galimybė jas atkurti. Tai manau, dabar nesinervuok, o važiuok kad ir į tą mano minėtą Vilbrą (Švitrigailos g. berods  ), ten pasakys ar gali padėti ar ne  . Dėkui, važiuoju dabar po visus salonus pasivažinėt  Nes jau visiškai praradau viltis  Bent jau pasiklausinėsiu kokios kainos, kokia tikimybė kad gražins..... 
spaNguolė
2007 08 13, 13:51
QUOTE(Makalius @ 2007 08 13, 13:49) Bent jau pasiklausinėsiu kokios kainos, kokia tikimybė kad gražins.....   Kai klausimas gyvybės ar mirties, tai kaina būna nesvarbu  . (Sorry, žinau, kad tau nejuokinga  ).
Makalius
2007 08 13, 17:34
QUOTE(spaNguolė @ 2007 08 13, 14:51) Kai klausimas gyvybės ar mirties, tai kaina būna nesvarbu  . (Sorry, žinau, kad tau nejuokinga  ). Nuėjau, paklausiau, daviau, padarė  Jetus, koks aš laimingas ir be galo ramus  kainavo vos 20 litų už 1gb nuotraukų.... fotoaparate jų nebepavyko išsaugoti, jas perkėlė į USB raktą  bet vis geriau nei nieko  esu labai laimingas
Zigintas
2007 08 13, 21:32
QUOTE(Makalius @ 2007 08 13, 17:34) Nuėjau, paklausiau, daviau, padarė  Jetus, koks aš laimingas ir be galo ramus  kainavo vos 20 litų už 1gb nuotraukų.... fotoaparate jų nebepavyko išsaugoti, jas perkėlė į USB raktą  bet vis geriau nei nieko  esu labai laimingas  Šaunu kad išsisprendė tamstos problemos. Bet tikrai ne kartą esu atstatinėjęs prarastas nuotraukas, tik gal ne su minėta programa, neatsimenu... tiesiog einu i google ir prasau patarimo. Tiesiog nereikia pulti į panika ir nenusivilti  jei viena programa nepavyko išgauti rezultato. Bet kuriu atveju rezultatas jau yra ir teigiamas...
spaNguolė
2007 08 13, 21:33
Kaip smagu skaityti geras naujienas  .
Makalius
2007 08 14, 10:15
Aha, man irgi ramiau pasidarė
DonaldaB
2007 08 16, 19:54
DonaldaB
2007 08 16, 20:07
Makalius
2007 08 16, 20:26
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 16, 21:07) Laba diena..... pas mane tas pats buvo su fotoaparatu...ištrynė visas nuotraukas....  Bet nunešiau į foto ateljė fotoaparatą, ir viską atitaisė, tikrai turėtų atitaisyt ir iš kompiutrio, tik nieko neatsisiuntinėkit ir viskas,,,,, nueikit į recycle bin (šiukšliadėžę) ir pažiūrėkit ar ten yra tos nuotraukos. Jeigu yr, paspauskit ant jų ir spustelkit RESTORE  tik nesijaudinkit  aš irgi tada labai pergyvenau, bet viskas atsitaisė, o galų galiausiai viską atitaisys kompiuteristai
DonaldaB
2007 08 16, 20:31
Makalius
2007 08 16, 20:39
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 16, 21:31) Informacija iš http://www.alfa.lt/straipsnis/138556Duomenų atkūrimas Windows yra ne tiek jau daug nemokamų įrankių prarastiems failams atkurti. Vienas tokių File Recovery (www.pcinspector.de). Ši programa gali surasti failus netgi pažeistuose skirsniuose, atkurti visiškai ištrintus failus iš FAT ir NTFS failų skirsnių. Daugeliui komercinių produktų nenusileidžiantis įrankis yra nemokamas. File Recovery turi aiškią grafinę vartotojo sąsają, kas patiks nepatyrusiems vartotojams. Pradingo visas disko skirsnis su visais failais ir įprastos failų atkūrimo programos nepadeda? Išbandykite TestDisk (www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk) tai atvirojo kodo skirsnių atkūrimo įrankis. Skirtingai nuo kai kurių komercinių įrankių, gebančių surasti ir atkurti tik pradingusius FAT bei NTFS skirsnius, TestDisk atkurs, ko gero, visų tipų skirsnius, net jeigu buvo visiškai ištrintas pagrindinis įkrovos sektorius (MBR). Nors tai komandinės eilutės įrankis, juo galima gana greitai atkurti lūžusią sistemą. Prieš ką nors darydami su TestDisk būtinai pasiskaitykite instrukcijas. Skirsnių atkūrimo įrankio svetainėje rasite nuorodą ir į nemokamą atvirojo kodo programą PhotoRec (www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec), gebančią atkurti ištrintus failus ir nuotraukas iš kietųjų diskų, CD/DVD bei įvairių atminties kortelių, naudojamų skaitmeniniuose fotoaparatuose, ir pan. Šis įrankis gali atkurti failus net iš kelis kartus suformatuoto skirsnio. Palaikomi FAT, NTFS, EXT2/EXT3 ir HFS+ tipų skirsniai.
DonaldaB
2007 08 16, 20:54
Ačiū už informaciją
Makalius
2007 08 16, 20:56
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 16, 21:54) Ačiū už informaciją  Tai pabandykit parsisiųsti ir pasakykit kaip ten kas gavosi
Indriuske
2007 08 16, 21:12
Foto tikrai atkurti galima is hardo,mums buvo irgi panasei Pabandyk easy recovery
Makalius
2007 08 16, 21:29
DonaldaB
2007 08 17, 07:42
...jei padaryta tik "Delete"-viskas atkuriama,sunkiau kai suformatuota
QUOTE(Irmavi @ 2007 08 17, 10:38) ...jei padaryta tik "Delete"-viskas atkuriama,sunkiau kai suformatuota  Na po formato irgi gerai atkuria. Va sunkiau jeigu buvo jų vietoje įrašyti kiti duomenys. Po ištrynimo, kažkas instaliuota, įrašinėta į ta diską.Tuomet duomenis galima pamiršti, arba labai plačiai atverti piniginę.
DonaldaB
2007 08 17, 12:43
Kažką bandau atkurti ir rodo, kad kažką atkuria, bet niekaip nerandu kur padeda...
Makalius
2007 08 17, 12:47
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 17, 13:43) Kažką bandau atkurti ir rodo, kad kažką atkuria, bet niekaip nerandu kur padeda... Tai reikėjo gi nustatyti vietą, kur viską atkurtą padeda....
DonaldaB
2007 08 17, 13:01
Makalius
2007 08 17, 13:42
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 17, 14:01) Tai kai atkurs - gal tada bus pilna tiktai ?  Man rodos iš pradžių atkuria, o poto saugo jas kažkaip....
DonaldaB
2007 08 17, 14:56
va ką man rašo :
Ontrack EasyRecovery - DeletedRecovery Copyright © 2000-2007 Kroll Ontrack Inc. Report Created 8/17/2007 @ 3:55 PM
You are using the EasyRecovery Professional Trial edition. The Trial does not contain copy out capabilities. Data extraction and copy out capabilities are available with a purchased copy of EasyRecovery.
Source Drive: SAMSUNG SP0802N Source Partition: D:\ <LOCAL DISK> 199 files selected to recover. 239,91 MB data to recover
Makalius
2007 08 17, 14:58
Nu velnias, mokama programa  Pabandykit parsisiųst nemokamą programą, ten kur aš parašęs buvau,,,,, turėtų gerai irgi veikt. Arba, reikia vaistukų programai
DonaldaB
2007 08 17, 16:10
Pasišiaušęs
2007 08 17, 16:28
Aš sakyčiau padaryt System restore  sugrąžint turėtų  su tos dienos data kurią nuotraukos buvo ištrintos
Makalius
2007 08 17, 16:51
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 17, 17:10) Neišėjo?
DonaldaB
2007 08 17, 17:05
ne,,,,, Kad ir ta nemokama programa tipo kažką atkuria, o po to paprašo buy online ir 64 eurai, mokėčiau ir tiek, bet jei žinočiau,kad tikrai pavyks...Bandysiu pirmadienį paieškoti kokios firmos Vilniuje, kuri užsiima duomenų atstatymu, gal žinai ?
Indriuske
2007 08 17, 23:26
bandyk per tinkla siustis (pvz. DC++ bet cia tik meganeto vartotojams)
DonaldaB
2007 08 23, 18:45
Makalius
2007 08 23, 20:57
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 23, 19:45) Programa? Ar meistrai?
DonaldaB
2007 08 24, 08:57
Makalius
2007 08 24, 10:12
O kaži kodėl ne visas atkūrė  gal reikėjo nieko neliest tada kompe, iškart meistrui nešt  O iš video galima nuotraukas pasidaryt, jau šitam forume apie tai buvo kalbėta - žiūri video per visą ekraną ir reikiamu momentu paspaudi šalia f12 esantį mygtuką Prt Scrn Sys Rq.  tuomet eini į paint'ą ir paspaudi ctrl+v  ir išsaugai foto.
Ellenija
2007 08 31, 14:29
sveiki  keliaujant pritruko kadrų ,tai nusprendėm sumažinti formatus, kad tilptų daugiau nuotraukų tačiau netyčia panaudojau formatavimą, kuris ištrynė visas nuotraukas. labai gaila visų kelionės įspūdžių palikusių nuotraukose.gal žinote kas ar būtų kaip nors įmanoma jas dar atgaivint?
QUOTE(Ellenija @ 2007 08 31, 15:29) sveiki  keliaujant pritruko kadrų ,tai nusprendėm sumažinti formatus, kad tilptų daugiau nuotraukų tačiau netyčia panaudojau formatavimą, kuris ištrynė visas nuotraukas. labai gaila visų kelionės įspūdžių palikusių nuotraukose.gal žinote kas ar būtų kaip nors įmanoma jas dar atgaivint?  Procesas toks pat. Tik jeigu atkūrimo programa nematys foto aparato reikės korteliu skaitytuvo.Jis kainuoja apie 30lt. Trėtu atkurti visas foto, jeigu nieko daugiau nefotografavai.
Makalius
2007 08 31, 19:00
QUOTE(Ellenija @ 2007 08 31, 15:29) sveiki  keliaujant pritruko kadrų ,tai nusprendėm sumažinti formatus, kad tilptų daugiau nuotraukų tačiau netyčia panaudojau formatavimą, kuris ištrynė visas nuotraukas. labai gaila visų kelionės įspūdžių palikusių nuotraukose.gal žinote kas ar būtų kaip nors įmanoma jas dar atgaivint?  Nefotkinkit nieko ant viršaus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nueikite į arčiausią fotoateljė, jie viską sutvarkys!!! Man jau taip buvo, tik aš neformatavau. Bet ir formatuotas atkuria
QUOTE(Makalius @ 2007 08 31, 20:00) Nefotkinkit nieko ant viršaus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nueikite į arčiausią fotoateljė, jie viską sutvarkys!!! Man jau taip buvo, tik aš neformatavau. Bet ir formatuotas atkuria  Jeigu rankos nekreivos ir namuose tą pati gali atlikti. Kažkada mėginau vieną programėlę, tai ji iš fotiko formatuotas foto be problemų atkūrė.
Ellenija
2007 09 01, 20:32
ačiū
Dabar tai jau sisinervinau pries gerus metus ir man dingo is fotiko visos labai brangios foto, bet as nieko neformatavau tiesiog kazkas pastrigo ir tiek, nunesiau kur daro nuotraukas, bet sake nieko negali padaryt, bet ytariu kad tik jie to nesugebejo
Makalius
2007 09 02, 14:46
QUOTE(Taktas @ 2007 08 31, 20:39) Jeigu rankos nekreivos ir namuose tą pati gali atlikti. Kažkada mėginau vieną programėlę, tai ji iš fotiko formatuotas foto be problemų atkūrė. Jo, firmos CONVAR programėlė.
Gato negro
2008 01 24, 19:23
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 16, 20:54) yra tokia programa PC inspector file recovery http://www.pcinspector.de/Sites/task_manag....htm?Language=1
|
|