Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ištrintų nuotraukų atkūrimas
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2
Makalius
Labas visiems ir visoms unsure.gif
Ištiko mane žiaurus likimas ir nežinau kaip išgelbėt savo sveiką kailį, nes turiu didelę bėdą :

Ogi buvo graži ir saulėta diena, kai paprašiau tėčio paskolinti naują skaitmeninį fotoaparatą, kadangi prireiks man jo savaitgaliui....draugė išvažiuoja visam gyvenimui į Vokietiją ( cray.gif ) ir panašiai.....ją sveikinom...ir taip toliau. Žodžiu, fotoaparate buvo gal 100 nuotraukų, oi, gal net daugiau..... ir netik to savaitgalio, bet ir atostogų prie jūros, ir kaimo, ir koncerto nuotraukos.... o jos ne mano ir kai kam yra svarbios. Kitą dieną draugė fotografavo ir neišėjųsį kadrą norėjo ištrinti, ale paspaudė Стерет все , blemba doh.gif

Nu ką , ir dingo mūsų susitikimo foto, dingo ir visos tėčio foto doh.gif poto dar bandėm pažiūrėt, gal kas liko, gal kažkas tik laikinai dingo, nufotkinom kelis kadrus, ir pamatę kad nieko gero iš to nebus, padėjom fotiką ir susinervinom baisiai mad.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O dabar klausimas:
Kaip atstatyti nuotraukas, jau ištrintas iš fotoaparato atminties kortelės? Žinau, kad įmanoma.... kažkur girdėjau, kad su kažkokia programa galima tai bandyt padaryt, todėl PRAŠAU JŪSŲ PAGALBOS IR PATARIMŲ. Jei pagailėsit vargšo Makaliaus kailio unsure.gif
zuasta
QUOTE(Makalius @ 2007 08 12, 20:42)
Labas visiems ir visoms  unsure.gif
Ištiko mane žiaurus likimas ir nežinau kaip išgelbėt savo sveiką kailį, nes turiu didelę bėdą :

Ogi buvo graži ir saulėta diena, kai paprašiau tėčio paskolinti naują skaitmeninį fotoaparatą, kadangi prireiks man jo savaitgaliui....draugė išvažiuoja visam gyvenimui į Vokietiją ( cray.gif ) ir panašiai.....ją sveikinom...ir taip toliau. Žodžiu, fotoaparate buvo gal 100 nuotraukų, oi, gal net daugiau..... ir netik to savaitgalio, bet ir atostogų prie jūros, ir kaimo, ir koncerto nuotraukos.... o jos ne mano ir kai kam yra svarbios. Kitą dieną draugė fotografavo ir neišėjųsį kadrą norėjo ištrinti, ale paspaudė Стерет все , blemba  doh.gif

Nu ką , ir dingo mūsų susitikimo foto, dingo ir visos tėčio foto doh.gif poto dar bandėm pažiūrėt, gal kas liko, gal kažkas tik laikinai dingo, nufotkinom kelis kadrus, ir pamatę kad nieko gero iš to nebus, padėjom fotiką ir susinervinom baisiai mad.gif

O dabar klausimas:
Kaip atstatyti nuotraukas, jau ištrintas iš fotoaparato atminties kortelės? Žinau, kad įmanoma.... kažkur girdėjau, kad su kažkokia programa galima tai bandyt padaryt, todėl PRAŠAU JŪSŲ PAGALBOS IR PATARIMŲ. Jei pagailėsit vargšo Makaliaus kailio  unsure.gif
*

Labai abejoju, kad įmanoma unsure.gif .Man kai tai buvo, tai niekaip neatstačiau schmoll.gif
Zigintas
QUOTE(Makalius @ 2007 08 12, 19:42)
Labas visiems ir visoms  unsure.gif

Ogi buvo graži ir saulėta diena, kai paprašiau tėčio paskolinti naują skaitmeninį fotoaparatą, kadangi prireiks man jo savaitgaliui....draugė išvažiuoja visam gyvenimui į Vokietiją ( cray.gif ) ir panašiai.....ją sveikinom...ir taip toliau. Žodžiu, fotoaparate buvo gal 100 nuotraukų, oi, gal net daugiau..... ir netik to savaitgalio, bet ir atostogų prie jūros, ir kaimo, ir koncerto nuotraukos.... o jos ne mano ir kai kam yra svarbios. Kitą dieną draugė fotografavo ir neišėjųsį kadrą norėjo ištrinti, ale paspaudė Стерет все , blemba  doh.gif

O dabar klausimas:
Kaip atstatyti nuotraukas, jau ištrintas iš fotoaparato atminties kortelės? Žinau, kad įmanoma.... kažkur girdėjau, kad su kažkokia programa galima tai bandyt padaryt, todėl PRAŠAU JŪSŲ PAGALBOS IR PATARIMŲ. Jei pagailėsit vargšo Makaliaus kailio  unsure.gif
*

Yra daug programų, bet gali atstatyti tik tuos kurių nesugadinai fotografuodamas "ant viršaus". Jei tik ištrinti duomenys tikimybė atsatyti yra didelė. Pabandyk pasinaudoti šia programa (nemokama). Kita programa (mokama), dar viena (mokama) ...
zuasta
QUOTE(Zigintas @ 2007 08 13, 08:48)
Yra daug programų, bet gali atstatyti tik tuos kurių nesugadinai fotografuodamas "ant viršaus". Jei tik ištrinti duomenys tikimybė atsatyti yra didelė. Pabandyk pasinaudoti šia programa (nemokama).  Kita programa (mokama), dar viena (mokama) ...
*

bigsmile.gif Ačiū, net nežinojau (reiks pabandyt) ax.gif
sonvita
Tai ačiū už nuorodą 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif Kad taip anksčiau būčiau žinojus apie tokią programėlę, tai ir savo nuotraukėles būčiau atgaivinus... doh.gif Na, bet ateičiai tai dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Makalius
QUOTE(Zigintas @ 2007 08 13, 08:48)
Yra daug programų, bet gali atstatyti tik tuos kurių nesugadinai fotografuodamas "ant viršaus". Jei tik ištrinti duomenys tikimybė atsatyti yra didelė. Pabandyk pasinaudoti šia programa (nemokama).  Kita programa (mokama), dar viena (mokama) ...
*

Oi, dėkui labai, siunčiuos Smart recovery g.gif
Gal pavyks... nors ir fotkinau kelis kadrus ant viršaus, gal kokius 4 ar 5 verysad.gif Na bet gal nieko nenutiks.....
Makalius
Help sad.gif
Parsisiunčiau smart recovery, ir ten kur reikia pasirinkti Select Device, yra tik a, c ir d. Tai ką rinktis? a ir d neduoda ieškot nieko, net neleidžia start paspaust, nes jie tušti... o atseit toj vietoj reikia pasirinkti kortelę atitinkantį diską („Select Device“ skyriuje pasirinkite savo kortelę atitinkančio disko raidę.) Ką daryt? unsure.gif
Makalius
Nu tai ką, viskas, Makaliui kapai schmoll.gif
Nieko neišeina nes pasirodo reikia kortelių skaitytuvo....
spaNguolė
Makaliau, bandyk nešti fotiką į kokį foto saloną. Kai mes pirkom fotiką (Vilbroj) iš karto pasakė, kad jeigu taip atsitiktų (kaip tau) ir ištrintume visas foto netyčia, tai yra galimybė jas atkurti. Tai manau, dabar nesinervuok, o važiuok kad ir į tą mano minėtą Vilbrą (Švitrigailos g. berods g.gif ), ten pasakys ar gali padėti ar ne 4u.gif .
Makalius
QUOTE(spaNguolė @ 2007 08 13, 14:45)
Makaliau, bandyk nešti fotiką į kokį foto saloną. Kai mes pirkom fotiką (Vilbroj) iš karto pasakė, kad jeigu taip atsitiktų (kaip tau) ir ištrintume visas foto netyčia, tai yra galimybė jas atkurti. Tai manau, dabar nesinervuok, o važiuok kad ir į tą mano minėtą  Vilbrą (Švitrigailos g. berods  g.gif ), ten pasakys ar gali padėti ar ne  4u.gif .
*

Dėkui, važiuoju dabar po visus salonus pasivažinėt hihihi.gif
Nes jau visiškai praradau viltis cray.gif Bent jau pasiklausinėsiu kokios kainos, kokia tikimybė kad gražins..... ax.gif

aciuks.gif
spaNguolė
QUOTE(Makalius @ 2007 08 13, 13:49)
Bent jau pasiklausinėsiu kokios kainos, kokia tikimybė kad gražins..... ax.gif
aciuks.gif
*

Kai klausimas gyvybės ar mirties, tai kaina būna nesvarbu lotuliukas.gif .
(Sorry, žinau, kad tau nejuokinga console.gif).
Makalius
QUOTE(spaNguolė @ 2007 08 13, 14:51)
Kai klausimas gyvybės ar mirties, tai kaina būna nesvarbu  lotuliukas.gif .
(Sorry, žinau, kad tau nejuokinga console.gif).
*

Nuėjau, paklausiau, daviau, padarė pioneers.gif
Jetus, koks aš laimingas ir be galo ramus ax.gif kainavo vos 20 litų už 1gb nuotraukų.... fotoaparate jų nebepavyko išsaugoti, jas perkėlė į USB raktą unsure.gif bet vis geriau nei nieko biggrin.gif esu labai laimingas blush2.gif
Zigintas
QUOTE(Makalius @ 2007 08 13, 17:34)
Nuėjau, paklausiau, daviau, padarė pioneers.gif
Jetus, koks aš laimingas ir be galo ramus  ax.gif kainavo vos 20 litų už 1gb nuotraukų.... fotoaparate jų nebepavyko išsaugoti, jas perkėlė į USB raktą  unsure.gif bet vis geriau nei nieko biggrin.gif esu labai laimingas  blush2.gif
*

Šaunu kad išsisprendė tamstos problemos. Bet tikrai ne kartą esu atstatinėjęs prarastas nuotraukas, tik gal ne su minėta programa, neatsimenu... tiesiog einu i google ir prasau patarimo. Tiesiog nereikia pulti į panika ir nenusivilti verysad.gif jei viena programa nepavyko išgauti rezultato.
Bet kuriu atveju rezultatas jau yra ir teigiamas...
spaNguolė
Kaip smagu skaityti geras naujienas bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif .
Makalius
Aha, man irgi ramiau pasidarė biggrin.gif 4u.gif
DonaldaB
O kaip atstatyti ištrintas nuotraukas iš kompiuterio ? Mano sūnus visas kelionių nuotraukas ištrynė doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
DonaldaB
PADĖKITE... Ar įmanoma atkurti iš kompiuterio ištrintas nuotraukas ? Ką tik pastebėjau, kad sūnus pasidarbavo ir dingo 12 katalogų su tokiomis brangiomis nuotraukomis doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Makalius
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 16, 21:07)
PADĖKITE... Ar įmanoma atkurti iš kompiuterio ištrintas nuotraukas ? Ką tik pastebėjau, kad sūnus pasidarbavo ir dingo 12 katalogų su tokiomis brangiomis nuotraukomis  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Laba diena..... pas mane tas pats buvo su fotoaparatu...ištrynė visas nuotraukas.... cray.gif Bet nunešiau į foto ateljė fotoaparatą, ir viską atitaisė, tikrai turėtų atitaisyt ir iš kompiutrio, tik nieko neatsisiuntinėkit ir viskas,,,,, nueikit į recycle bin (šiukšliadėžę) ir pažiūrėkit ar ten yra tos nuotraukos. Jeigu yr, paspauskit ant jų ir spustelkit RESTORE ax.gif tik nesijaudinkit biggrin.gif aš irgi tada labai pergyvenau, bet viskas atsitaisė, o galų galiausiai viską atitaisys kompiuteristai biggrin.gif
DonaldaB
Ne šiukšlinėje nėra... g.gif g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
Teks keliauti pas kompiuteristus g.gif
Makalius
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 16, 21:31)
Ne šiukšlinėje nėra...  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:
Teks keliauti pas kompiuteristus  g.gif
*

Informacija iš http://www.alfa.lt/straipsnis/138556

Duomenų atkūrimas

„Windows“ yra ne tiek jau daug nemokamų įrankių prarastiems failams atkurti. Vienas tokių – „File Recovery“ (www.pcinspector.de). Ši programa gali surasti failus netgi pažeistuose skirsniuose, atkurti visiškai ištrintus failus iš FAT ir NTFS failų skirsnių. Daugeliui komercinių produktų nenusileidžiantis įrankis yra nemokamas. „File Recovery“ turi aiškią grafinę vartotojo sąsają, kas patiks nepatyrusiems vartotojams.

Pradingo visas disko skirsnis su visais failais ir įprastos failų atkūrimo programos nepadeda? Išbandykite „TestDisk“ (www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk) – tai atvirojo kodo skirsnių atkūrimo įrankis. Skirtingai nuo kai kurių komercinių įrankių, gebančių surasti ir atkurti tik pradingusius FAT bei NTFS skirsnius, „TestDisk“ atkurs, ko gero, visų tipų skirsnius, net jeigu buvo visiškai ištrintas pagrindinis įkrovos sektorius (MBR). Nors tai komandinės eilutės įrankis, juo galima gana greitai atkurti „lūžusią“ sistemą. Prieš ką nors darydami su „TestDisk“ būtinai pasiskaitykite instrukcijas. Skirsnių atkūrimo įrankio svetainėje rasite nuorodą ir į nemokamą atvirojo kodo programą „PhotoRec“ (www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec), gebančią atkurti ištrintus failus ir nuotraukas iš kietųjų diskų, CD/DVD bei įvairių atminties kortelių, naudojamų skaitmeniniuose fotoaparatuose, ir pan. Šis įrankis gali atkurti failus net iš kelis kartus suformatuoto skirsnio. Palaikomi FAT, NTFS, EXT2/EXT3 ir HFS+ tipų skirsniai.
DonaldaB
Ačiū už informaciją 4u.gif
Makalius
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 16, 21:54)
Ačiū už informaciją  4u.gif
*

Tai pabandykit parsisiųsti ir pasakykit kaip ten kas gavosi ax.gif
Indriuske
Foto tikrai atkurti galima is hardo,mums buvo irgi panasei
Pabandyk easy recovery

Makalius
Easy Recovery:
http://abcnews.com.com/EasyRecovery-Profes...4-10309798.html
DonaldaB
Oi negaliu sėdėti darbe, norisi kuo greičiau į namus ir bandyti atkurti nuotraukas. Bet blogiausia šioje situacijoje, kad sūnus negali paaiškinti,kodėl taip padarė ir nuslėpė nuo mūsų... Žinoma, kalti esame patys, kad nesaugojome duomenų. Buvome įsirašę į CD keletą katalogų, tai sūnus iš ten įrašė juos atgal į kompiuterį ir tyli pusę savaitės schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Irmavi
...jei padaryta tik "Delete"-viskas atkuriama,sunkiau kai suformatuota ax.gif
Taktas
QUOTE(Irmavi @ 2007 08 17, 10:38)
...jei padaryta tik "Delete"-viskas atkuriama,sunkiau kai suformatuota ax.gif
*

Na po formato irgi gerai atkuria. Va sunkiau jeigu buvo jų vietoje įrašyti kiti duomenys. Po ištrynimo, kažkas instaliuota, įrašinėta į ta diską.Tuomet duomenis galima pamiršti, arba labai plačiai atverti piniginę.
DonaldaB
Kažką bandau atkurti ir rodo, kad kažką atkuria, bet niekaip nerandu kur padeda...
Makalius
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 17, 13:43)
Kažką bandau atkurti ir rodo, kad kažką atkuria, bet niekaip nerandu kur padeda...
*

Tai reikėjo gi nustatyti vietą, kur viską atkurtą padeda....
DonaldaB
Nustačiau, bet ten rodo, kad tuščia... Na dar bandysiu, kai vėl grįšiu į namus ir šauksiuosi Jūsų visų pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Makalius
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 17, 14:01)
Nustačiau, bet ten rodo, kad tuščia... Na dar bandysiu, kai vėl grįšiu į namus ir šauksiuosi Jūsų visų pagalbos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Tai kai atkurs - gal tada bus pilna tiktai ? g.gif Man rodos iš pradžių atkuria, o poto saugo jas kažkaip....
DonaldaB
va ką man rašo :

Ontrack EasyRecovery - DeletedRecovery
Copyright © 2000-2007 Kroll Ontrack Inc.
Report Created 8/17/2007 @ 3:55 PM

You are using the EasyRecovery Professional Trial edition. The Trial does not contain copy out capabilities. Data extraction and copy out capabilities are available with a purchased copy of EasyRecovery.

Source Drive: SAMSUNG SP0802N
Source Partition: D:\ <LOCAL DISK>
199 files selected to recover.
239,91 MB data to recover
Makalius
Nu velnias, mokama programa doh.gif
Pabandykit parsisiųst nemokamą programą, ten kur aš parašęs buvau,,,,, turėtų gerai irgi veikt. Arba, reikia vaistukų programai rolleyes.gif
DonaldaB
cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Pasišiaušęs
Aš sakyčiau padaryt System restore g.gif sugrąžint turėtų g.gif
su tos dienos data kurią nuotraukos buvo ištrintos
Makalius
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 17, 17:10)
cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif
*

Neišėjo? verysad.gif
DonaldaB
ne,,,,, Kad ir ta nemokama programa tipo kažką atkuria, o po to paprašo buy online ir 64 eurai, mokėčiau ir tiek, bet jei žinočiau,kad tikrai pavyks...Bandysiu pirmadienį paieškoti kokios firmos Vilniuje, kuri užsiima duomenų atstatymu, gal žinai ?
Indriuske
bandyk per tinkla siustis (pvz. DC++ bet cia tik meganeto vartotojams)
DonaldaB
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Man atkūrė dalį nuotraukų
Makalius
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 23, 19:45)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Man atkūrė dalį nuotraukų
*

Programa? Ar meistrai?
DonaldaB
Meistras meistrelis ir tik už 50 Lt 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Aišku į Maljorką teks važiuoti dar kartą, nes jos nuotraukų neatkūrė, bet turiu filmuotą medžiagą, gal iš jos bus įmanoma pasidaryti keletą foto g.gif

Ir ačiū Jums visiems už patarimus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Makalius
O kaži kodėl ne visas atkūrė sad.gif gal reikėjo nieko neliest tada kompe, iškart meistrui nešt mastau.gif
O iš video galima nuotraukas pasidaryt, jau šitam forume apie tai buvo kalbėta - žiūri video per visą ekraną ir reikiamu momentu paspaudi šalia f12 esantį mygtuką Prt Scrn Sys Rq. smile.gif tuomet eini į paint'ą ir paspaudi ctrl+v wink.gif ir išsaugai foto.
Ellenija
sveiki smile.gif keliaujant pritruko kadrų ,tai nusprendėm sumažinti formatus, kad tilptų daugiau nuotraukų tačiau netyčia panaudojau formatavimą, kuris ištrynė visas nuotraukas. labai gaila visų kelionės įspūdžių palikusių nuotraukose.gal žinote kas ar būtų kaip nors įmanoma jas dar atgaivint? verysad.gif
Taktas
QUOTE(Ellenija @ 2007 08 31, 15:29)
sveiki  smile.gif keliaujant pritruko kadrų ,tai nusprendėm sumažinti formatus, kad tilptų daugiau nuotraukų tačiau netyčia panaudojau formatavimą, kuris ištrynė visas nuotraukas. labai gaila visų kelionės įspūdžių palikusių nuotraukose.gal žinote kas ar būtų kaip nors įmanoma jas dar atgaivint? verysad.gif
*

Procesas toks pat. Tik jeigu atkūrimo programa nematys foto aparato reikės korteliu skaitytuvo.Jis kainuoja apie 30lt. Trėtu atkurti visas foto, jeigu nieko daugiau nefotografavai.
Makalius
QUOTE(Ellenija @ 2007 08 31, 15:29)
sveiki  smile.gif keliaujant pritruko kadrų ,tai nusprendėm sumažinti formatus, kad tilptų daugiau nuotraukų tačiau netyčia panaudojau formatavimą, kuris ištrynė visas nuotraukas. labai gaila visų kelionės įspūdžių palikusių nuotraukose.gal žinote kas ar būtų kaip nors įmanoma jas dar atgaivint? verysad.gif
*

Nefotkinkit nieko ant viršaus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nueikite į arčiausią fotoateljė, jie viską sutvarkys!!! Man jau taip buvo, tik aš neformatavau. Bet ir formatuotas atkuria wink.gif
Taktas
QUOTE(Makalius @ 2007 08 31, 20:00)
Nefotkinkit nieko ant viršaus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nueikite į arčiausią fotoateljė, jie viską sutvarkys!!! Man jau taip buvo, tik aš neformatavau. Bet ir formatuotas atkuria wink.gif
*

Jeigu rankos nekreivos ir namuose tą pati gali atlikti.
Kažkada mėginau vieną programėlę, tai ji iš fotiko formatuotas foto be problemų atkūrė.
Ellenija
ačiū ax.gif
Litux
Dabar tai jau sisinervinau doh.gif
pries gerus metus ir man dingo is fotiko visos labai brangios foto, bet as nieko neformatavau tiesiog kazkas pastrigo ir tiek, nunesiau kur daro nuotraukas, bet sake nieko negali padaryt, bet ytariu kad tik jie to nesugebejo verysad.gif
Makalius
QUOTE(Taktas @ 2007 08 31, 20:39)
Jeigu rankos nekreivos ir namuose tą pati gali atlikti.
Kažkada mėginau vieną programėlę, tai ji iš fotiko formatuotas foto be problemų atkūrė.
*

Jo, firmos CONVAR programėlė.
Gato negro
QUOTE(DonaldaB @ 2007 08 16, 20:54)
O kaip atstatyti ištrintas nuotraukas iš kompiuterio ? Mano sūnus visas kelionių nuotraukas ištrynė  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

yra tokia programa PC inspector file recovery
http://www.pcinspector.de/Sites/task_manag....htm?Language=1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.