Daug klausimų per gyvenimą susikaupė. Apie ką nors paklaustas: kur leidai laisvalaikį, kur tiek pinigų išleidai.... užuot atsakęs pradeda gerti kol baigiasi net centai. Jam neegzistuja joks bendras šeimos laisvalaikis, jokia buitis. Žmona turi pagaminti maistą, pateikti pinigų kada trūksta ir niekada neatsisakyti miegoti kad ir su girtu. Taip vakar prisigėręs pradeda smaugti ir is klausia ar dabar tave pasmaugti, vėliau daužo per galvą ir klausia -ar užmušti dabar. Kaip grįžti šiandiena, kai visam name esam tik dviese, vaikai studentai, kai jokios pagalbos neprisišauksi. Jo tėvo brolis savo tikrus abu tėvus kirviu sukapojo. Paskutiniu metu dažnai girdžiu - mirsi. Net vienam kolegai yra paskambinęs telefonu ir pasakęs _ jeigu kalbėsi su mano žmona mirsi. P.s. tai vyras turintis aukštąjį išsilavinimą, iš prigimties menininkas.
tai kodel dar vis su juo gyvent?
laukt kol pasmagus?
matau vienintelį apsigynimo būdą - skyrybas. Nebent Jums patinka taip gyventi. Arba tiesiog pripratot prie tokio gyvenimo ir bijot ką nors keisti.
Vaikai studentai.. tai vadinasi jau uzauginti. Tai kodel gyvenate kartu... dabar labai tinkamas metas spjauti i viska ir iseiti. Jei neturite darbo - tai siais laikais ji susirasti labai paprasta, ne milijonai bet maistui bent jau pradziai tikrai bus.. skelbimai apie ieskomus darbuotojus ant kiekvieno kampo. Jei bijote vyro, po pirmo ispuolio - kreipkites i policija su pareiskimu, pries tai pasikonsultuokite seimos kriziu centre.. ten tokiu atveju padeda. Manau, ne patars kur laikinai apsistoti ir kaip tvarkyti reikalus su policija, kad jums nekiltu gresme. O kai busite saugi, galesite pradeti spresti ir turtinius klausimus. Sekmes.. tik netempkite ir nelaukite.. stiprybes jums.
Labiausia norėčiau jog pačiam tektų patirti kaip esi daužomas daug kartų stipresnio,kai smaugiama žiūri mirčiai į akis, kai uždaryti visi išėjimai ir esi tampoma už plaukų. Žinau viena pradėjus spresti turtines problemas dingsiu visiškai neaiškiomis aplinkybėmis. Buvau jo pirma pana, gailėjau vargšo bernelio našlaičio. Pasirodo jis yra užaugęs su daugybe kompleksų nes pamotė buvo ragana. Dabar gali tik girtis koks turtingas, koks pats pačiausias. Gyvenime pats nesugebėjo net automobilio įsigyti, iškilus menkiausiai problemai galva smėlyje. Dabar kai viskas sukurta nauja gyvenimo palydovė būtų labai puiku...Yra pasakęs atsėdėsiu, bet būsiu laisvas.
Rašinėjimas forume jums nepadės, čia reikia veikti, ir greitai. Viską labai gražiai parašė pienas.
QUOTE(nsn @ 2007 08 13, 12:10) Žinau viena pradėjus spresti turtines problemas dingsiu visiškai neaiškiomis aplinkybėmis. Buvau jo pirma pana, gailėjau vargšo bernelio Nu ir velniop tada visą tą turtą. Nejaugi pusė namo ir mašina svarbiau už ramų nakties miegą ir galimybę susikurti SAVO gyvenimą išsiskyrus?
reikia bėgti kuo greičiau nuo tokio gyvulio,kol dar tikrai ko nors jums blogo nepadarė,jei neduok dieve padaris invalide,kam tada būsit reikalinga?Tada dar sunkiau bus nuo jo pasprukti.O dėl turto,juk bus padalintas per pusę,tai manau,kad netokia ir baisi padėtis bus kai išsiskirsite,tik nebetemkite laiko o veikite,nes paskui gali būti per vėlu
Kai kurie moka tik grasinti
Nežinau, jau senai būčiau pabėgusi ... O gal patinka, kai šitaip, būna gi viskių moterų... o jei ne, tai teisingai moterys pataria, spręskite savo problemą, užsispirkite, rasite, kas padės. Pasidarykite veiksmų planą ir metodiškai pirmyn, nors po truputį, bet pirmyn...
Graziai cia visos aisku pataria,bet pagalvoti reik ar turi moteryte is ko begti ir keisti kazka,aisku kreiptis i istancijas nekainuoja nieko,bet ar jos sureaguos iskart,tai juk irodymu reik ,ai Lietuvos moteru istatymai negina ..kol neuzmuse tol seimos reikalas!Nretusi tiketi ,kad yra kazkokia drauge ar giminaitis kuris kazkuriam laukui jus priimtu ar padetu ,nes vienai labai sunku,stiprybes pirmoj eilej ir bandykit bent jau kalbeti su savo vaikais ,gagl visi bendrom jegom bandysit keisti kazka.
As tik viena problema matau - nenora nieko keisti! Aukos sindromas, nu sorry labai, cia forume tiek daug tokiu temu, o kas keiciasi? Jums blogai, keiskit savo gyvenima!! Niekas uz jus to nepadarys. O jei nieko neplanuojate keisti, forumas jums nepades.
Jau net pyktis ima, kaip zmones save nuvertina ir saves nemyli... QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 08 13, 18:18) Moterys su keliais mažamečiais vaikais ir pabėga, ir gyvenimą pasikeičia. Dažna ir nieko neturėdama. Niekas nesako, kad lengva, bet tai gal tada apsispręst reiktų, kas svarbiau: likt gyvai ir kurį laiką gyvent sunkiai (visų pirma neaišku, ar gyventų temos autorė sunkiai. Apie materialinę pusę čia), ar gyvent viskuo apsirūpinusiai, bet kiekvieną dieną bijot mažų mažiausiai dėl savo sveikatos, o dažnai dar ir dėl gyvybės. Pritariu marsua- forumas nieko nepadės, jo dalyvės nepastovės kaip angelai sargai prie autorės kaskart, kai jos vyras sugalvos kumščiais pasišvaistyt. Be pačios noro ką nors keist nieko nebus. Yra suaugę vaikai, gal pirma reiktų su jais pašnekėt? Ir dar. Užkliuvo nsn vyro sakinys- ''atsėdėsiu, bet būsiu laisvas''. Tai jis nori skirtis? Tik turtą bijo prarast, kaip suprantu? Na, jei taip, tai tokiu atveju nesuprantu temos autorės. Paliktų ji jam tą turtą ir bėgtų kuo toliau.
[
Ir dar. Užkliuvo nsn vyro sakinys- ''atsėdėsiu, bet būsiu laisvas''. Tai jis nori skirtis? Tik turtą bijo prarast, kaip suprantu? Na, jei taip, tai tokiu atveju nesuprantu temos autorės. Paliktų ji jam tą turtą ir bėgtų kuo toliau. cia gal girto spangimas ir tiek.Taip ,aisku reik pacia veikti ,kazka daryt,bet visgi bukim jautresnes juk forumas ne tik graziom akimirkom,nemanau ,kad moteryte kencia vien del turto.. QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 08 13, 19:13) cia gal girto spangimas ir tiek.Taip ,aisku reik pacia veikti ,kazka daryt,bet visgi bukim jautresnes juk forumas ne tik graziom akimirkom,nemanau ,kad moteryte kencia vien del turto.. Vat pasakykit man dabar, kas pasikeis nuo mūsų jautrumo? Iš tikrųjų forumas pilnas tokių temų. Ir ką? Paguost mes galim, tik nemanau, kad mūsų paguodos apsaugos nuo vyro agresijos... Jei moteris nieko nesiima, tai ką galim mes pakeist? Vaikai jau studentai. Reiškia, nugyventas ilgas gyvenimas kartu. Ir kam tos kačios tada taip ilgai? Juk nsn pati sako, kad jis visą gyvenimą bėgo nuo sunkesnių situacijų gyvenime ir nieko nepasidarė pats. Ir tos kalbos apie naują gyvenimo partnerę... Tai gal vyras jau kažką užsiminęs apie tai buvo? Arba jau turi susiradęs meilužę? Suprantu, kad autorei būtų skaudu išeiti visiškai be nieko (akivaizdu, kad jis turtu dalintis nenorėtų), bet... Žodžiu, čia galim spekuliuoti kiek norim apie situaciją, nieko aiškiau nuo to nepaliks. Bet kokiu atveju, mūsų užuojautos nelabai ką čia pakeis. QUOTE(marsua @ 2007 08 13, 18:30) As tik viena problema matau - nenora nieko keisti! Aukos sindromas... butent, toki vaizda ir as susidariau. Beto, is visko sprendziant taip tesiasi jau daug metu. Nemanau, kad zmogus toks pasidare tik vaikams suaugus, reiskia toks buvo visada ir toks, temos autore, tenkino Papildyta: Dar noriu pridurti, kad tokios moterys man nekelia nei kruopeles gailescio, netgi priesingai-pasibaisejima, nes su tokiais despotais jos augina vaikus. QUOTE(Vijone @ 2007 08 13, 20:02) Beto, is visko sprendziant taip tesiasi jau daug metu. Nemanau, kad zmogus toks pasidare tik vaikams suaugus, reiskia toks buvo visada ir toks, temos autore, tenkino Tai vat ir aš sakau- vaikai jau studentai, vadinasi, daug metų nugyveno kartu ši pora. Ką, anksčiau ji nematė, koks jis?
Man jūsų visai negaila, nes greičiausiai priklausote moterų, mėgstančių skųstis (dažnai ir pagražintai) kategorijai. Teisingai čia kažkieno pasakyta - SM nepadės, turite priimti sprendimą. O jo nepriimate, nes viskas jums yra gerai.
Aš čia neseniai po 10 metų sutikau buvusią kaimynę, kuria dar kadais vyras kirviu aplink namą gainiodavo. Ir ką sau manot? Ji ir po šiai dienai išsičiusčiusi poniutė, visiems sutiktiems verkšlenanti, kad vyras ją vėl basą išvarė iš namų, pragėrė algą ir dar pridaužė plaktuku per galvą. Ir taip bus kai dar po 10 metų ją sutiksiu, ir po 30 metų... Gyvenimo būdas, ne kitaip QUOTE(*Rita* @ 2007 08 13, 20:45) Jeigu ta kaimynė tiek begyvens. Kokį kartą vyras gali ir neapskaičiuot smūgių stiprumo, o ji, per tuos savo norėjimus skųstis, anksčiau gyvenimo susitvarkyt nesugebės. Siaubas tokios moterys aukų vaidmeny. QUOTE(HappyAngel @ 2007 08 13, 21:53) Jeigu ta kaimynė tiek begyvens. Kokį kartą vyras gali ir neapskaičiuot smūgių stiprumo, o ji, per tuos savo norėjimus skųstis, anksčiau gyvenimo susitvarkyt nesugebės. Siaubas tokios moterys aukų vaidmeny. o man atrodo, kad jei iki šiol neužmušė, tai ir nebeužmuš. Nu sory, bet nesuprantu tokių. Nėra kur eit ir kreiptis? Pilna išeičių: giminės, draugai, šiuo atveju - jau suaugę vaikai (kurie beje, jeigu ką, tai galėtų mamą ir užstot), krizių centrai, nuomojami butai (tame tarpe - bendrabučiai ar kambariai pas pensininkus, ten nebūtų ir brangu), kitas miestas, kita šalis... Bet kas, bet tik ne tokia kančia. Jeigu, žinoma, tai kančia. Aš tokioj situacijoj mažiausiai galvočiau apie turto dalybas. Geriau - kaip išsaugot sveiką galvą. Na, bet matyt, kiti prioritetai... QUOTE(*Rita* @ 2007 08 13, 21:37) Aš tokioj situacijoj mažiausiai galvočiau apie turto dalybas. Geriau - kaip išsaugot sveiką galvą. Na, bet matyt, kiti prioritetai... Tai vat ir mane stebina, kad autorė iškart apie turtą prabilo. Kažkaip susidarė įspūdis, kad ji, per tiek metų padėjusi pasiekt vyrui viską, ką jis pasiekė (turtiniu atžvilgiu), nenori išeit be nieko. O išėjimas, matyt, gresia, antraip iš kur tie vyro komentarai apie atsėdėjimą ir jos pačios užuominos apie naują gyvenimo partnerę. O sveikas kailis ir gyvybė nebesvarbu tada?.. QUOTE(HappyAngel @ 2007 08 13, 22:41) Tai vat ir mane stebina, kad autorė iškart apie turtą prabilo. Kažkaip susidarė nuomonė, kad ji, per tiek metų padėjusi pasiekt vyrui viską, ką jis pasiekė (turtiniu atžvilgiu), nenori išeit be nieko. O išėjimas, matyt, gresia, antraip iš kur tie vyro komentarai apie atsėdėjimą ir jos pačios užuominos apie naują gyvenimo partnerę. O sveikas kailis ir gyvybė nebesvarbu tada?.. na tu ir sulyginai - kur litukai, o kur pora melyniu... Cia jau pasverti reikia, kas svarbiau QUOTE(marsua @ 2007 08 13, 21:47) na tu ir sulyginai - kur litukai, o kur pora melyniu... Cia jau pasverti reikia, kas svarbiau Ogi nieko sau pora mėlynių, jei jis ją jau ir smaugia
Man irgi keista, kad skundziasi, bet daryti tai nieko nedaro..
As pasitaupyciau pinigeliu ir kai dingciau tai tiek mane ir matytu.. Ir dar pries iseidama uz sutaupytus pinigelius pasamdyciau pora jaunu berneliu, kad ji taip pat atkuldosintu.. Vakai studentai.. Pasakytu man mama, kad ja kazkas musa, as is to zmogaus vinioti padaryciau.. Ir nesvarbu, kad tai tevas butu.. Pasiimciau kokia bita grysciau namo ir atvanociau, kad maza nepasyrodytu.. Nesuprantu tu "vyru" kurie moteris supainioja su bokso kriausemis.. Bet ir tu metereliu kurios skundziasi bet nieko nedaro irgi nesuprantu.. Va turiu gyva pavyzdi, meistro zmona vis skundziasi, kad jis girtas ja musa, kad ji bijo net agurkus pradeti raugti, nes grs girtas namo sudauzys visus indus ir t.t ir pan.. O kai tas asilas grysta namo girtas ir sumustas, tai ji gatava pasikloti vietoj kilimelio po jo kojomis.. Nu durne, o ne moteris.. Ir tai viska mato ju sunus.. Kas is tokio berniuko gali isaugti.. Jis jau dabar stengiais kuo maziau buti namie.. Man tas asilas pasiskunde, kad va mano vaikas turbut narkomanas, vis nebuna namuose, keistai elgiasi ir t.t O as jam tiesiai sviesiai isreziau, tureciau as toki teva kaip tu as irgi stengciausi kuo maziau buti namuose..
Jei bus visai riesta, įmetu (dėl viso pikto) pagalbos moterims linijos tel.:8 800 66366, I - V 16:00-21:00.
Net nežinau, kuom dar padėt, mat iš tamstos pusės nesimato jokių pastangų keisti esamą situaciją. Pavirkavimas forume, nieko neišspręs.
Paskaicius supratau,kad reikia skirtis be jokiu abejoniu,be jokio atidejimo - DABAR.Dar pasirode,jog autore nori naturalaus kersto( kaip pasijustu vyras,jei ji mustu stipresnis ....) - geriau uzmirsti apie si troskima,nes pyktis niekur nenuves.
Kazkas rase,kad reikia nusispjaut i uzgyventa turta - Nesamone.Kaip galima nugyventi puse gyvenimo,tiek prisikenteti ir likti basai gatveje Butinai reikia papasokoti viska vaikams,jie jau studentai,nebemazi.Kartu priimsit teisingiausia sprendima Tvirtybes jums
man tai isviso cia kaskas is fantastikos,koks cia dar gali kilti retorinis klausimas,ka daryti? begti ar laukti kol pribaigs?jei nori pas pona dievuli,tai lauk kol pribaigs.sorry bet mane tokios moterys tai siutina.
QUOTE(rutelelt @ 2007 08 16, 14:38) Kazkas rase,kad reikia nusispjaut i uzgyventa turta - Nesamone.Kaip galima nugyventi puse gyvenimo,tiek prisikenteti ir likti basai gatveje Tai tada sakau dar kartą- reiktų susistatyt prioritetus normaliai. Arba turtas ir šansas būt pribaigtai (net ir skyrybų atveju, nes, kaip supratau, vyrelis turto taip paprastai neatiduotų), arba spjaut į viską ir nešt kudašių, kol dar nevėlu. Suprantu, kad norisi ir to, ir to, bet kai kuriais atvejais tai tiesiog neįmanoma. QUOTE(HappyAngel @ 2007 08 17, 14:19) Tai tada sakau dar kartą- reiktų susistatyt prioritetus normaliai. Arba turtas ir šansas būt pribaigtai (net ir skyrybų atveju, nes, kaip supratau, vyrelis turto taip paprastai neatiduotų), arba spjaut į viską ir nešt kudašių, kol dar nevėlu. Suprantu, kad norisi ir to, ir to, bet kai kuriais atvejais tai tiesiog neįmanoma. Jei tavo gyvybei grestu rimtas pavojus,apie pinigus nebegalvotum Ir man cia is fantastikos skyrelio:arba perdeta,arba kazkas nedadeta QUOTE(dawnn @ 2007 08 17, 18:42) Jei tavo gyvybei grestu rimtas pavojus,apie pinigus nebegalvotum Ir man cia is fantastikos skyrelio:arba perdeta,arba kazkas nedadeta Aš juk ir sakau, kad man tokiu atveju pinigai mažiausiai rūpėtų Ir šiaip- jau kurį laiką autorė nebeužeina čia. Matyt, nebuvo tokie jau ir svarbūs tie mūsų patarimai QUOTE(liepziedziukas @ 2007 08 16, 17:46) man tai isviso cia kaskas is fantastikos,koks cia dar gali kilti retorinis klausimas,ka daryti? begti ar laukti kol pribaigs?jei nori pas pona dievuli,tai lauk kol pribaigs.sorry bet mane tokios moterys tai siutina. mane tai siutina , kad tokiu vyru gaidziu yra
Nesuprantu kam tokia kančia reikalinga
Taip, prisidedu prie daugumos, kad visai negaila
Žinau, kad sunku viską mest, bet ir kentėt neverta dėl turtų. Mama mano kentė smurtą, vaikščiodavo mėlyna. Kai mirė tėtis nuo alkoholizmo, mama sako stoviu prie karsto , žiūriu į rankas ir matau, kaip mane jos smaugė, žiūriu į kojas ir matau kaip jos mane spardė. Ir galvoju o kokio velnio tiek kentėjau.
QUOTE(nsn @ 2007 08 13, 07:57) Daug klausimų per gyvenimą susikaupė. Apie ką nors paklaustas: kur leidai laisvalaikį, kur tiek pinigų išleidai.... užuot atsakęs pradeda gerti kol baigiasi net centai. Jam neegzistuja joks bendras šeimos laisvalaikis, jokia buitis. Žmona turi pagaminti maistą, pateikti pinigų kada trūksta ir niekada neatsisakyti miegoti kad ir su girtu. Taip vakar prisigėręs pradeda smaugti ir is klausia ar dabar tave pasmaugti, vėliau daužo per galvą ir klausia -ar užmušti dabar. Kaip grįžti šiandiena, kai visam name esam tik dviese, vaikai studentai, kai jokios pagalbos neprisišauksi. Jo tėvo brolis savo tikrus abu tėvus kirviu sukapojo. Paskutiniu metu dažnai girdžiu - mirsi. Net vienam kolegai yra paskambinęs telefonu ir pasakęs _ jeigu kalbėsi su mano žmona mirsi. P.s. tai vyras turintis aukštąjį išsilavinimą, iš prigimties menininkas. ziauru,bet...manau kazka patart sudetinga.BET jei vaikai isauginti,namie nebegyvena,tai kas laiko?susikrauk lagaminus ir dink is ten.bent likusi gyvenima ramiai nugyvensi...vaikai uz mama dziaugsis.jei darba turi kur iseit rasi.paduosi i teisma ir turta padalins pusiau-juk santuokoj uzgyventa.pajusi ramybe ir palengvejima.
NSN, kaip tau sekasi dabar?
Ar dar kartu su vyru? Iš prisijungimų čia matau, kad lankaisi... Papasakok kaip tau sekasi
Uzjauciu, bet as tikrai lekciau nuo tokio, baisu net skatyti, kad taip elgiasi.. nors turiu pazystama, su kuria panasiai elgesi, bet va jau pabego nuo tirono
tik viena iseiti matau -palikti ta zmogu, daugiau su juo nesimatyti.iseiti gyventi kitur, pas gerus ir patikimus zmones,kreiptis psichologines pagalbos, nes tikrai yra saves nuvertejimo kompleksas, kiek girdejau teismas gali isskirti ir be antru pusiu, tikreikalingas kazkoks pareiskimas, ar irodymai,nezinau tiksliai.jei vaikai suauge- pakalbeti su jais,vis artimi zmones, negi jie nemato kas dedasi???
idomu kaip NSN sekasi???
PALIK tu ta vyra asila, juk gyvenimas tesiaisi ir be ju, ir nereikia sakyti, kad ji myliu. Man tai toks pasakymas juoka kelia,
as manu meiles tarp jusu tikrai nebera yra tik prisirisimas,ir gal tau iskyla klausymai. o ka as be jo daryciau kaip ir nuo ko pradeciau gyventi?gal jis pasikeis?ne velnio kuo toliau nuo tokio isgamos.kreiokis pagalbos visur kur imanoma i istaigas gimines draugus bet bek nuo jo kol laikas.
QUOTE(Vijone @ 2007 08 13, 20:02) butent, toki vaizda ir as susidariau. Beto, is visko sprendziant taip tesiasi jau daug metu. Nemanau, kad zmogus toks pasidare tik vaikams suaugus, reiskia toks buvo visada ir toks, temos autore, tenkino Papildyta: Dar noriu pridurti, kad tokios moterys man nekelia nei kruopeles gailescio, netgi priesingai-pasibaisejima, nes su tokiais despotais jos augina vaikus. VA VA,AS IRGI NOREJAU TA PATI PASAKYTI. YRA TIESIOG AUKOS SINDROMAS.NENORIU IZEISTI,BET TOMS MOTERIMS PATINKA TAIP GYVENTI IR SKUSTIS,KAD VYRAS SMURTAUJA.JOKIE PATARIMAI NEPADES,KOL PATI NENORES KEISTI KA NORS. QUOTE(nsn @ 2007 08 13, 08:57) Daug klausimų per gyvenimą susikaupė. Apie ką nors paklaustas: kur leidai laisvalaikį, kur tiek pinigų išleidai.... užuot atsakęs pradeda gerti kol baigiasi net centai. Jam neegzistuja joks bendras šeimos laisvalaikis, jokia buitis. Žmona turi pagaminti maistą, pateikti pinigų kada trūksta ir niekada neatsisakyti miegoti kad ir su girtu. Taip vakar prisigėręs pradeda smaugti ir is klausia ar dabar tave pasmaugti, vėliau daužo per galvą ir klausia -ar užmušti dabar. Kaip grįžti šiandiena, kai visam name esam tik dviese, vaikai studentai, kai jokios pagalbos neprisišauksi. Jo tėvo brolis savo tikrus abu tėvus kirviu sukapojo. Paskutiniu metu dažnai girdžiu - mirsi. Net vienam kolegai yra paskambinęs telefonu ir pasakęs _ jeigu kalbėsi su mano žmona mirsi. P.s. tai vyras turintis aukštąjį išsilavinimą, iš prigimties menininkas. Man iskilo klausimas: Sakote vaikai studentai padeti negali? Atsiprasau, bet manau vaikai, jei tinkamai juos auklejote nepaliktu savo motinos dauzyti, nebent pati nenorite is namu iseiti, tada jau jus tikrai galima uzjausti, nes sergate kaip jau rase "aukos" sindromu ir skustis tuom, kad nenorite nieko keisti yra tikrai nelabai grazu
visos užsipuolėt ją be jokių išlygų... o gal tai kaip tik pirmas žingsnis pakeisti gyvenimą gerojon pusėn - sunkiausia juk prabilti ir šnekėti apie smurtą šeimoje. Kaip ten bebūtų - sakau sėkmės ir stiprybės
QUOTE(nsn @ 2007 08 13, 08:57) Daug klausimų per gyvenimą susikaupė. Apie ką nors paklaustas: kur leidai laisvalaikį, kur tiek pinigų išleidai.... užuot atsakęs pradeda gerti kol baigiasi net centai. Jam neegzistuja joks bendras šeimos laisvalaikis, jokia buitis. Žmona turi pagaminti maistą, pateikti pinigų kada trūksta ir niekada neatsisakyti miegoti kad ir su girtu. Taip vakar prisigėręs pradeda smaugti ir is klausia ar dabar tave pasmaugti, vėliau daužo per galvą ir klausia -ar užmušti dabar. Kaip grįžti šiandiena, kai visam name esam tik dviese, vaikai studentai, kai jokios pagalbos neprisišauksi. Jo tėvo brolis savo tikrus abu tėvus kirviu sukapojo. Paskutiniu metu dažnai girdžiu - mirsi. Net vienam kolegai yra paskambinęs telefonu ir pasakęs _ jeigu kalbėsi su mano žmona mirsi. P.s. tai vyras turintis aukštąjį išsilavinimą, iš prigimties menininkas. Oi, kaip baisu.. o jei skirsytes? ar grasina, kad jei iseisi- uzmus? Siaip su seimos nariais arb i policija ir skunda del grasinimo gyvybei. Bet as gal ir tai bijociau, bandiciau per artimuosius veikti..kazkaip ant smegenu lipti...o siaip, jei ji nemylit tai tikrai i policija arba is vis greitaja. |